abonnement Unibet Coolblue
pi_56589585

Vanaf donderdag 7 februari draait Juno in de Nederlandse bioscopen. De film Juno gaat over Juno MacGuff (Ellen Page). Juno is een zelfverzekerde vrolijke tiener, die met haar lakse nonchalante houding 9 emotionele maanden voor de boeg heeft… ze is zwanger!! Terwijl de meeste meiden op school bezig zijn op MySpace of met winkelen heeft Juno zo haar eigen agenda. Op een verveelde middag, besluit ze sex te hebben met de onschuldige Bleeker (Michael Cera). Met een ongewenste baby in het vooruitzicht, beraamt Juno samen met haar vriendin Leah (Olivia Thirlby) een plan om de perfecte ouders voor het kind te vinden. De lokale voordeelkrant biedt perspectief!

De titelsong van deze film wordt gezongen door Stevie Ann en heet Baby Blue. Dit nummer is afkomstig van het nieuwe album van Stevie Ann, Closer To The Heart dat onlangs uitkwam. Voor Stevia Ann is het afgelopen jaar omgevlogen. Na het winnen van de Essent Award en een Zilveren Harp. De komende periode kan je Stevie Ann opnieuw bewonderen in de diverse theaters!

FOK! mag in samenwerking met CNR Entertainment een aantal film goodies weggeven waaronder een hamburger-telefoon, Juno zwangerschapstesten, een dames t-shirt, singles van Stevie Ann of een gesigneerde CD van Stevie Ann!

Het enige wat je hiervoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden:
Michael Cera (Bleeker) en Jason Bateman (Mark) speelden al eerder samen in een comedyreeks, wat was de titel van deze TV-serie?

Verstuur het antwoord via het PM-systeem aan JJdJ1984.



Voor een review over de film Juno klik dan hier
Wil je op ons forum discussiėren over de film? Klik dan hier

[ Bericht 2% gewijzigd door JJdJ1984 op 11-02-2008 10:45:19 ]
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
pi_56937281
De winnaars van de prijsvraag zijn bekend:

Keuntje wint de Hamburgertelefoon

Vijf setjes met een cdsingle en een zwangerschapstest gaan naar: Kimeberly_, Opperkwal. EvilMarc, Slayage, BliksemSchigt

Het Juno-shirt gaat naar: Dizzy-Miss-Lizzy

En het door Stevie Ann gesigneerde album is gewonnen door: Shrien

De winnaars mogen hun adresgegevens via de pm versturen naar JJdJ1984
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')