abonnement Unibet Coolblue
pi_56579895
quote:
Rode Khmer-leider Nuon Chea heeft vandaag beroep tegen zijn detentie aangetekend bij het Cambodja-Tribunaal. Zijn advocaten stelden dat de arrestatie een "illegale daad" was.

Raadsman Sun Arun zei dat de rechters van het tribunaal Nuon Chea "fysiek en emotioneel onder druk" hebben gezet. "Nuon Chea was bang en begreep de procedures van het tribunaal niet", zei Sun Arun. De advocaat wil dat Nuon Chea op borgtocht wordt vrijgelaten.

De bejaarde Nuon Chea is de belangrijkste van vijf voormalige Khmer-leiders in handen van het tribunaal. Hij was de ideoloog van de Khmer-dictatuur, die eind jaren '70 mogelijk twee miljoen Cambodjanen het leven kostte. Hij verscheen donderdag voor het eerst voor het Cambodja-Tribunaal.
Bron: frontpage.fok.nl
quote:
Veel stedelingen waren van het platteland gevlucht wegens de oorlog, maar met name voor de oorspronkelijke stedelingen was dit een zware beproeving. Ze kenden niemand en kwamen onderaan de hiėrarchie te staan. Ongehoorzaamheid werd bestraft met mishandeling of executie.
Misschien kan hij nu een klein beetje (als in een fractie van) voelen hoe de stedelingen zich voelden toen ze werden gedumpt...gemarteld en gedood omdat ze niet voldeden aan hun ideaal beeld. Onbegrijpelijk dat zo iemand zit te zeuren over een( volgens hem)..onrechtmatige arrestatie na zijn daden. Nooit meer loslaten
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
pi_56588014
Ongelooflijk qaar hij het gore lef vandaan haalt!!!!!!!

Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')