abonnement Unibet Coolblue
pi_56517388
Think about it for a second!

Eerst zegt Joran dat hij de helper 1 van de 2 mannen is die hij vertrouwt.
Hij praat ook over een oudere man. "Hogere macht" zegt hij zelfs.En dat hij NOOIT zal zeggen wie dat was.
Ineens, tijdens zijn volgende ondervraging komt hij met Daury aanzetten, wetend dat Daury ten tijde van de verdwijning in NL was dus een alibi zou hebben, mocht Patrick ooit gaan lekken.

Als je ergens over liegt neem je vaak een gedeelte van van de waarheid als basis en ga je daarmee sleutelen. Zo denk ik ook dat Joran eerste keer waarheid sprak toen hij vertelde dat hij geholpen is door een oudere man, iemand die hem nooit zou verraden, een slim iemand etc etc.. "hogere macht!" (=slimme oudere man met connecties)

Waarschijnlijk dacht Joran later; "shit, die Patrick-swa is wel erg geinteresseerd en jeweetog ik vind hem wel lauw enzo, wil matties worden blabla dus als ik m beetje aangepaste versie vertel isj wel goed" Daarom kwam hij met Daury.

Joran's vader is gewoon een gore klootzak die nooit meer 1 voet in een rechtbank zou moeten mogen zetten, anders dan als verdachte. Het is goed denkbaar dat hij de masterbrein is achter dit alles. Of hij zelf persoonlijk een lijk in zee heft gedumpt en Joran met de auto opgehaald is onduidelijk maar het is in ieder geval duidelijk dat hij Joran extreem heeft geholpen met zijn coverup, hij heeft zijn zoon ingestampt dat hij niets moet zeggen no matter what. Hij heeft ook ongetwijfeld plannetjes beraamd om financieel te cashen en zijn zoon te gebruiken als cash-cow (denk aan interview-fees en dat boek wat ze hebben uitgebracht).

En dan nog niet te spreken over zijn claim waarmee hij Joran's huisje in Spanje wilde bekostigen en dat allemaal van ONS belastinggeld.

Wat denken jullie? Wat is de rol van Paul van der Sloot? In hoeverre zou hij nog betrokken zijn bij alles?
I see dumb people! They are everywhere, walking around, not even knowing they are dumb!
pi_56517396
Denk dat dit misschien is: Weet Joran zelf de waarheid nog wel?
............................
  maandag 4 februari 2008 @ 01:25:35 #3
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_56517409
quote:
Op maandag 4 februari 2008 01:24 schreef sander89 het volgende:
Denk dat dit misschien is: Weet Joran zelf de waarheid nog wel?
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')