abonnement Unibet Coolblue
pi_56271942
als iemand een betere titel weet, be my guest
pi_56272363
[AZ#42]Waar scoren lastiger is dan een lening afsluiten

pi_56272482
Prima titel hoor.
pi_56272581
Leuk ja
pi_56272754
Het gaat helemaal goed komen met AZ.

Echt een mooi stadion trouwens.
Beter dan van die in fasen opgebouwde stadions (zoals het Philips stadion vroeger, het Abe Lenstra stadion nu en en het Arke stadion als de verbouwing straks klaar is).
pi_56273410
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 12:27 schreef Vogelverschrikker het volgende:
Het gaat helemaal goed komen met AZ.

Echt een mooi stadion trouwens.
Beter dan van die in fasen opgebouwde stadions (zoals het Philips stadion vroeger, het Abe Lenstra stadion nu en en het Arke stadion als de verbouwing straks klaar is).
Abe Lenstra Stadion is een mooi stadion
pi_56277670
jullie kunnen nog 42 punten halen, dus kop op!

nog 15 en jullie zitten gelijk met ajax en psv ( na komend weekend)!
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_56279056
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 16:16 schreef Catch22- het volgende:
jullie kunnen nog 42 punten halen, dus kop op!

nog 15 en jullie zitten gelijk met ajax en psv ( na komend weekend)!
Dit is gewoon allemaal stilte voor de (AZ)storm. Van Gaal neemt iedereen bij de neus, en dan heb ik het niet over Amsterdam.
Eerst de concurrenten een straatlengte voorsprong geven tot daar de hoop leeft dat de schaal van hen gaat worden om vervolgens deze hoop keihard in de grond te boren.
Iedereen zegt wel dat Pelle beter acteur kan worden gezien zijn mooiboi status, echter acteert deze rasvoetballer al het hele seizoen door. Elke kans naast schieten is onderdeel van zijn acteren en je moet nageven, dat doet deze persoon niet verkeerd. Hij staat straks niet alleen op het Waagplein met de schaal, tevens zal hij een Oscar in ontvangst mogen nemen. Wat jammer is voor Koenders, die ook meedingt voor een Oscar, maar zijn verdedigende fouten waren overduidelijk nep, het was te duidelijk gespeeld.

We twijfelen nog of D-Day (Dirk Day) zal starten tegen Willem 2 of tijdens de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord. Die laatste stond natuurlijk niet op die datum gepland, maar goed, ook wij moeten een beetje geluk hebben bij AZ dat we die op een presenteerblaadje krijgen.

Uiteraard om de zogenaamde crisis van AZ nog eens te benadrukken werd er een zondebok gezocht die in dit plan betrokken werd. Het was wel even zoeken naar de spreekwoordelijke pinda in de hooiberg, maar gelukkig kende Alves zijn hebzucht geen grenzen. Nu we het offensief bijna gaan starten hebben we één en ander zo gefabriceerd dat we zonder rompslomp van hem af zijn na het zeer welkome optreden van Alves en Heerenveen.

Groetjes vanaf de waterkant bij de Molen van Piet.
pi_56279399
quote:
Van Gaal: ‘Moreno start op de bank’

In de aanloop naar het competitieduel van vrijdagavond tegen Willem II sprak Louis Van Gaal donderdagmiddag met de pers. De oefenmeester van AZ ging in op de fitheid van zijn selectie en legde uit waarom nieuwkomer Héctor Moreno vrijdag nog geen basisplaats krijgt. “We betalen duidelijk de tol van het drukke programma.”

“Ik kan tegen Willem II beschikken over achttien fitte spelers, inclusief Héctor Moreno”, gaf Van Gaal een kijkje in de fysieke keuken van AZ. Simon Poulsen en Mounir El Hamdaoui zijn, net als afgelopen dinsdag tegen NAC Breda, niet inzetbaar. Demy de Zeeuw (lies) trainde donderdag apart van de groep. “We betalen duidelijk de tol van het drukke programma.”

‘Het zit goed’
Net als na het verloren duel tegen Heerenveen probeert Van Gaal zijn selectie na de thuisnederlaag tegen NAC zo snel mogelijk te laten richten op de eerstvolgende wedstrijd. “Ik moet zeggen dat het verlies tegen NAC een stuk erger was dan tegen Heerenveen. In Friesland zijn we namelijk overklast en tegen NAC had ik helemaal niet het gevoel dat het fout zou gaan. Maar ik denk dat het nu wel goed zit met de spelersgroep. Behalve in de uitwedstrijden tegen Heerenveen en Sparta staan ze er eigenlijk altijd wel.”

Moreno
Door de schorsing van Kew Jaliens zit Van Gaal niet ruim in zijn verdedigers. “Wat dat betreft is Moreno op tijd naar AZ gekomen. Maar hij speelt tegen Willem II niet in de basis. Alle nieuwkomers hebben een bepaalde achterstand en moeten zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Dat hebben we ook gezien met Poulsen. En dan is Moreno ook nog eens jonger. Hij moet hier rustig wennen en zit tegen Willem II dan ook op de bank.”

Aftrap
Willem II-AZ begint vrijdagavond om 20:30 uur. Ruud Bossen is door de KNVB aangewezen om het duel te fluiten.
Hopelijk maakt Moreno desondanks toch wat minuten.
pi_56279497
Wie is dat meisje op de eerste rij tussen die keeper (Romero?) en Cziommer?
><(({°>
pi_56279557
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 17:44 schreef BigKahuna het volgende:
Wie is dat meisje op de eerste rij tussen die keeper (Romero?) en Cziommer?
http://www.az.nl/index.php?module=teams&memberID=532

Loes Geurts dus, als ik het zo goed zie.
pi_56280262
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 17:20 schreef xFriendx het volgende:
Dit is gewoon allemaal stilte voor de (AZ)storm.
Sssttttt....niet iedereen hoeft dit te weten!
pi_56280370
quote:
Door de schorsing van Kew Jaliens zit Van Gaal niet ruim in zijn verdedigers.


Met Kew erbij zit je ook niet ruim in de verdedigers. Samen met Opdam, Poco, Donk, Koenders en Luirink zijn zij nog de echte verdedigers aan de kant van AZ. Nu heb je dan idd Moreno er bij, maar dan nog is het niet om over naar huis te schrijven. Luirink in de lappenmand en het is niet voor niets dat Mendes nu in de verdediging speelt. Maar nee, wel Steinsson verkopen, want het is zo'n aardige jongen. Niets ten nadele van Steinsson, maar dit is gewoon wanbeleid.
quote:
We betalen duidelijk de tol van het drukke programma.
Als je nog in de beker had gezeten, had je zonder die inhaalwedstrijd tegen De Graafschap net zoveel wedstrijden gespeeld. Het wordt eens tijd dat hij stopt met excuses zoeken en die lui een schop onder hun hol geeft.
pi_56280460
vi.nl:
quote:
Tweede arbitragezaak Alves verdaagd

24/01/2008 18:00

AZ en Afonso Alves staan in Zeist niet tegenover elkaar om hun zaak te bepleiten. De door de Braziliaanse spits aangespannen arbitragezaak gaat (voorlopig) niet door.

Op verzoek van de Braziliaanse spits is de arbitragezaak verdaagd. AZ wil geen verdere mededelingen doen over het hoe en waarom. Alves zou echter in gesprek zijn met de Alkmaarse club om alsnog uit te komen in Noord-Holland.

Alves had een arbitragezaak aangespannen tegen AZ, om duidelijkheid te krijgen over de rechtsgeldigheid van zijn vermeende contract met de Alkmaarse club. De Braziliaan bestrijdt dat er sprake is van een geldig contract, omdat zijn advocaat er niet in is gekend.

AZ verloor de eerste van twee arbitragezaken rond Afonso Alves. De arbitragecommissie van de KNVB stelde SC Heerenveen in het gelijk. De Friese club had geweigerd de overschrijvingspapieren te tekenen.
Het zal toch niet waar wezen...
pi_56280778
ook de Telegraaf meldt het:
quote:
De zaakwaarnemers van Afonso Alves zijn opnieuw in gesprek met AZ over een mogelijke transfer. De kans dat Alves het tweede gedeelte van de competitie in Alkmaar voetbalt is daarom weer toegenomen. De aribitragezaak die vanavond zou dienen is op verzoek van Alves uitgesteld tot maandag.

De laatste weken kwam Alves veelvuldig in het nieuws. De spits wilde vertrekken uit Heerenveen en leek in eerste instantie te verhuizen naar AZ. Mede door interesse uit Engeland kwam deze transfer niet tot stand. Het contract wat ondertekend zou zijn kwam eveneens te vervallen, omdat Alves er niet op tijd uit kwam met Heerenveen. Nu de contacten uit Engeland dankzij de vele strubbelingen vervaagd zijn, lijkt AZ opnieuw de beste papieren te hebben om de Braziliaan over te nemen.
pi_56280860
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 18:49 schreef Mutsaers__78 het volgende:
ook de Telegraaf meldt het:
[..]



'NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!'
pi_56293494
Aan de ene kant denk ik oprotten. Aan de andere kant denk ik...we hebben wel doelpunten nodig.

Wat een dilemma
  vrijdag 25 januari 2008 @ 11:09:42 #19
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_56295022
Prioriteit ligt bij een verdediger, piet velthuizen en een aanvaller
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  vrijdag 25 januari 2008 @ 11:25:53 #20
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_56295466
Lyon wil Pocognoli, AZ werkt niet mee

Sébastien Pocognoli zal ook na deze transferperiode nog bij AZ spelen. De zaakwaarnemer van de Belg ontkent een vroegtijdig vertrek, ondanks interesse van Olympique Lyon.
Ook aan het einde van het seizoen is de kans klein dat de linksachter uit Alkmaar vertrekt. "Sébastien vertrekt nu niet bij AZ en voor 99% zeker ook aan het einde van het seizoen niet", aldus zijn zaakwaarnemer Kismet Eris in Het Nieuwsblad.

Naast Lyon heeft volgens HNB ook SS Lazio interesse in Pocognoli.
pi_56298035
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 11:50 schreef Mutsaers__78 het volgende:
als iemand een betere titel weet, be my guest
Het ongelijk van Van Gaal misschien? Een scorende spits nooit weg doen voor je een nieuwe in huis hebt
pi_56298065
quote:
Op donderdag 24 januari 2008 18:49 schreef Mutsaers__78 het volgende:
ook de Telegraaf meldt het:
[..]

Hij gaat er echt niet spelen. En ik snap AZ niet. Ze kunnen beter hun energie ergens in stoppen wat toekomst heeft.
pi_56298380
Mooi zo

Pocognoli is een welkome aanvulling gebleken. Die zie ik dan ook niet graag weg gaan. Misschien over een jaar of 3-5 voor een miljoentje of 10-15.
  vrijdag 25 januari 2008 @ 21:53:40 #24
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_56308978
nederlaag nr 9 in de maak,

en nu moeten ze naar feyenoord toe en psv thuis
pi_56309189
Ik hoop dat we degraderen, back to the oldschool !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')