abonnement Unibet Coolblue
pi_53787672
quote:
Na Expeditie Robinson komen Ernst Paul Hasselbach en Evi Hanssen met 71°Noord. In dit programma trekken een tiental aantal bekende Nederlanders en Vlamingen naar Noorwegen. Bij temperaturen die ver onder het vriespunt liggen, doorkruisen zij het land van zuid naar noord. Een lange, afmattende tocht van 2500 kilometer die begint op het meest zuidelijke punt van Noorwegen en eindigt op het meest noordelijke : de Noordkaap. Te voet, met hondensleeën, op sneeuwscooters of in kajaks trekt de groep over steile bergen en bevroren watervallen, door dichtbeboste dalen, over eindeloze sneeuwvlaktes en indrukwekkende fjorden. Het traject is verdeeld in 12 avontuurlijke etappes. Aan het begin van een etappe krijgen de deelnemers van presentatrice Evi Hanssen of Ernst Paul Hasselbach steeds een opdracht die ze als groep tot een goed einde moeten brengen. Maar ook al moeten de kandidaten samenwerken om hun einddoel te bereiken, toch is 71° Noord ook een afvallingsrace.

In elke aflevering moet één deelnemer de groep verlaten en naar huis vertrekken. Na een zware tocht in barre omstandigheden, bereiken uiteindelijk slechts 2 groepsleden de Noordkaap. Zij spelen de finale die de winnaar 50.000 euro oplevert. Het programma is in het voorjaar van 2008 op RTL en Kanaaltwee te zien. Of de naam 71°Noord blijft is nog niet bekend.
Bron: http://www.robinsonfan.be/?p=590
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  maandag 8 oktober 2007 @ 12:14:05 #2
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_53787753
Leuk, Ernst Paul betekent vaak kwaliteit dus ik ga kijken .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  maandag 8 oktober 2007 @ 12:30:23 #3
982 Cairon
More than meets the Eye
pi_53788172
Oh god nee toch...

Net zoiets als Peking Express VIP... het is niet leuk, BN'ers en BV'ers zijn niet boeiend genoeg om een reality show van dit type te dragen. Ze zijn te veel met zichzelf bezig, en ze laten zich zelden uit over hun mede deelnemers, iedereen doet er de grootst mogelijk moeite voor om vriendjes te blijven, want het wereldje is te klein om ruzie in te maken.
Hunger I want it so bad I can taste it.
it drives me mad to see it wasted,
when I need it so bad that it's burning me.
I'm hungry!
pi_53788257
Dat gevaar zit er in, maar Wie is de Mol met BN'ers (of wat daar voor door moet gaan) was toch zeker niet verkeerd.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_53788626
quote:
Op maandag 8 oktober 2007 12:30 schreef Cairon het volgende:
Oh god nee toch...

... het is niet leuk
Het is met Ernst Paul, dus het is vast leuk
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
pi_53788706
Zie net dat er in Belgie al een seizoen uitgezonden is en dat RTL incl Ernst Paul volgend jaar voor het eerst mee gaat doen.

Op zich positief als er al een jaar geweest is en het nu uitgebreid haat worden.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_53789201
Even een TVP, hier wil ik wel van op de hoogte blijven!
Wanneer zou WIDM weer beginnen eigenlijk?
Spoilers!
  maandag 8 oktober 2007 @ 14:21:14 #8
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_53790599
Met bekende Nederlanders Dat zuigt
Zijn denk ik van die C-sterren
pi_56269199
quote:
71 Graden Noord

Een ijskoud avontuur dat in 2006 van start ging op de Vlaamse tv-zender Kanaaltwee genaamd 71 Graden Noord komt naar Nederland. Want in het voorjaar van 2008 starten RTL 5 en 2BE voorheen Kanaaltwee met het 2e seizoen van dit programma. In het 1e seizoen dat alleen in Vlaanderen op tv was deden alleen maar onbekende kandidaten mee. Nu in 2008 hebben de zenders gekozen om een versie te maken met bekende Nederlanders en Vlamingen.

Het programma:
In 71°Noord trekken 10 avonturiers naar Noorwegen, ze doorkruisen het land van Zuid naar Noord bij temperaturen die ver onder het vriespunt liggen. De groep bestaat uit5 bekende Vlamingen en 5 bekende Nederlanders. Het wordt een zware tocht in barre omstandigheden. Naast de tocht krijgen de kandidaten ook nog te maken met opdrachten. Deze opdrachten krijgen ze van de presentatoren Ernst Paul en Evi Hanssen. Ook valt er elke aflevering iemand af tot dat er nog maar 2 kandidaten over zijn. Zij spelen de finale. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de 71 Graden Noord troffee.
quote:
Nieuwe RTL-show 71° Noord: kruising Robinson en Peking Express
24 Januari 2008 08:22: Herman Roggeveen

Laat Expeditie Robinson en Peking Express met elkaar clashen, gooi er een groep bekende personen in en stem de locatie af op Noorwegen. Wat je dan hebt? 71° Noord, een nieuw programma van RTL 5 en het Vlaamse Kanaal 2. Presentatieduo Ernst Paul Hasselbach en Evi Hanssen nemen de tien bekendheden mee naar de vrieskou alwaar ze van zuid naar noord reizen. Slechts twee kandidaten komen aan bij het eindpunt, alwaar ze het tegen elkaar op moeten nemen.

Voor Nederland doen Xander de Buisonjé, Dennis van der Geest en nog drie vrouwelijke BN'ers mee. De Belgische kandidaten bestaan uit Maya Detiège, Herr Seele, Stijn Peeters, Stefan Everts en Anne-Marie Ilie. Wie 71° Noord tot het einde aflegt, heeft een reis van 2500 kilometer gemaakt.

De kandidaten betreden te voet, met hondensleeën, op sneeuwscooters en kajaks de hoge bergen en bevroren watervallen, door bossen, sneeuwvlaktes en fjorden. In 12 etappes leggen zij de tocht af. De kandidaten krijgen als groep telkens een opdracht, die ze tot een goed einde moeten brengen.

In een nieuwjaarspresentatie van Kanaal 2 zijn fragmenten te zien uit 71° Noord (derde programma). Hierin zijn ook alle kandidaten te zien, maar de drie vrouwelijke BN'ers herkende ik niet (wie wel? reageer in de comments). Wel zag het er allemaal ijzig koud uit.

De Nederlandse kandidaten: Xander de Buisonjé, Dennis van der geest, Kim
Feenstra, Lucia Rijker en de naam van 1 kandidaat is bij mij onbekend.

De Vlaamse kandidaten: Maya Detiège, Herr Seele, Stijn Peeters, Stefan Everts en Anne-Marie Ilie
Promo (vanaf 3:10 ongeveer)

Klinkt wel erg ok allemaal. Ben best wel benieuwd. Vind het alleen op het eerste punt jammer dat ze beginnen met BN'ers. Maar de opzet klinkt goed.

[ Bericht 2% gewijzigd door BliksemSchigt op 24-01-2008 10:01:20 ]
pi_56274235
Leuk! Weer iets om in de gaten te houden.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_56275096
Waarom nu in godsnaam weer met BN'ers
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_56963392
quote:
Xander de Buisonjé en Kim Feenstra in 71°Noord op RTL 5

Vijf bekende Nederlanders en vijf even bekende Vlamingen beginnen in het nieuwe programma 71° Noord, dat vanaf donderdag 13 maart te zien is bij RTL 5, aan een lange en afmattende tocht van 2.500 kilometer naar de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa. Dat laat een zegsvrouw van de zender vandaag weten. Nederland wordt in 71°Noord vertegenwoordigd door Dennis van der Geest, Lucia Rijker, Margje Teeuwen, Xander de Buisonjé en Holland’s Next Top Model Kim Feenstra.

Deze bekende Nederlanders beginnen aan een afmattende tocht van 2.500 kilometer vanuit het zuiden van Noorwegen met slechts één doel: de Noordkaap te bereiken. “De groep avonturiers die de strijd aangaat met de extreme kou, de uitputting en natuurlijk met elkaar is zeer divers te noemen“, aldus een woordvoerster van RTL 5.

Het Vlaamse deel van de groep die meedoet aan de serie bestaat uit Stefan Everts (wereldkampioen motorcross), Maya Detiège (gemeenteraadslid van Antwerpen), Anne-Marie Ilie (Miss Belgian Beauty 2007), Herr Seele (kunstenaar, striptekenaar en presentator) en Stijn Peeters (architect en manager van broer Bart Peeters).

De tocht wordt verdeeld in negen etappes die de deelnemers te voet, op ski’s, met hondensleeën, op sneeuwscooters of in kajaks afleggen. Aan het begin van iedere etappe worden er twee groepen samengesteld. “Zij krijgen van presentatoren Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen een opdracht waarbij samenwerking essentieel is. De groep die deze opdracht wint, krijgt een speciale comfortprijs, zoals bijvoorbeeld een welkome warme maaltijd of een luxe overnachting.”

Echter, ook al moeten de deelnemers samenwerken om hun einddoel te bereiken, 71° Noord is ook een individuele afvalrace. “Na elke etappe moet namelijk één deelnemer de groep verlaten en naar huis vertrekken. Tijdens de terugkerende individuele competitie voor het leiderschap is het dan ook ieder voor zich.”

De groep bepaalt tijdens de eliminatie wie naar huis wordt gestuurd en dus de Noordkaap niet zal halen. “Zo blijven er uiteindelijk na een lange, zware tocht in barre omstandigheden slechts twee deelnemers over die de Noordkaap bereiken om daar tijdens de eindopdracht te bepalen wie zich winnaar van 71° Noord mag noemen.”

Evi Hanssen presenteerde 71° Noord vorig jaar ook al op de Belgische tv-zender KanaalTwee met louter Vlaamse kandidaten. Het tweede seizoen van 71° Noord is een Nederlands-Belgische samenwerking. Vanaf 6 maart word het uitgezonden op het Vlaamse 2BE (het nieuwe KanaalTwee), in Nederland begint het op 13 maart.

71° Noord is vanaf donderdag 13 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5.
pi_56974501
Ik ben hier al een tijdje "benieuwd" naar (als realityspelshowliefhebber ) toen ik hoorde dat dit programma ook in Nederland op de buis kwam. Maar BN-ers is toch wel even een flinke tegenvaller... en ook nog eens geen leuke BN-ers

Maar goed ik ga het zeker wel een kans geven
  donderdag 6 maart 2008 @ 14:53:17 #14
88233 Steve
Still the best.
pi_57197549
Hm ben benieuwd. Is de rek er niet een beetje wat betreft dit soort programma's?
"Atb is lief, groetjes Peri."
  donderdag 6 maart 2008 @ 15:43:07 #15
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_57198686
kunnen we niet een keer een anti bners petitie opzetten
of niet natuurlijk
pi_57199478
Ben ook benieuwd, bekende nederlanders is idd afwachten hoe dat gaat. Kim Feenstra? Please.. Die dief/pornoster kan me toch niet boeien. Dennis van der Geest daarentegen is wel lachen. Ben volgende week donderdag van de partij
pi_57200559
Klinkt leuk zeker kijken!
pi_57268992
Vanavond van 21:50 tot 22:05 een preview op RTL5 en vanaf donderdag gaat het beginnen.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_57271917
Preview zag er niet verkeerd uit.

Veel vermoeide mensen, wat wel eens wat ergernissen met zich mee kan brengen.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  maandag 10 maart 2008 @ 01:17:18 #20
111382 Ofyles2
Bestemming: onbekend
pi_57276518
Zucht. Opnieuw een boutprogramma.

Ik heb veel beters te kijken op de donderdagavond.
  maandag 10 maart 2008 @ 01:39:44 #21
88233 Steve
Still the best.
pi_57276714
http://forum.fok.nl/topic/1119019
quote:
Voor Nederland doen Xander de Buisonjé, Dennis van der Geest en nog drie vrouwelijke BN'ers mee. De Belgische kandidaten bestaan uit Maya Detiège, Herr Seele, Stijn Peeters, Stefan Everts en Anne-Marie Ilie. Wie 71° Noord tot het einde aflegt, heeft een reis van 2500 kilometer gemaakt.
edit: ja door die merge ziet dit er behoorlijk nutteloos uit natuurlijk.

[ Bericht 10% gewijzigd door Steve op 10-03-2008 13:06:57 ]
"Atb is lief, groetjes Peri."
pi_57280487
Gisteren nog meer mensen de promo gezien toevallig? 15min lekker maken voor het programma. Zag er leuk uit, nog best heftig af en toe. Alleen die Kim Feenstra haat ik nu al haha.Verder Miss België half-naakt in bad is ook zeker niet verkeerd
pi_57351107
Heb er toch wel behoorlijk veel zin in.

De beelden moeten sowieso prachtig zijn lijkt me.
  donderdag 13 maart 2008 @ 20:44:16 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_57359867
Herr Seele.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 13 maart 2008 @ 20:46:17 #25
88233 Steve
Still the best.
pi_57359911
quote:
Op donderdag 13 maart 2008 20:44 schreef Copycat het volgende:
Herr Seele.
Waar kennen we die van?
"Atb is lief, groetjes Peri."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')