abonnement Unibet Coolblue
pi_57253772
Knip & plak, het atfreeforum is op sterven na dood, gaat u daarom hier verder?
pi_57262374
mrpeeters

lupo de lamp is kapot
pi_57265279
Femia, ach u gooit het ook nog eens over die boeg, zwak, meer niet maar geeft niet hoor.
pi_57271221
mrpeeters

Louwes, wil denk ik graag met rust gelaten worden om zijn leven gaan op pakken althans het gevoel heb ik.
pi_57276174
Goed gevoel Femia, nu dat gevoel nog over brengen aan Dankbaar, Siem, Ada, dan gaat het op zijn minst de goede richting op, maar eerlijk gezegd is dit ijdele hoop van mijn zijde. De genoemde personen zijn verwikkeld in een identiteitscrisis waar zij zelf onmogelijk uitkomen.

Nu wil het geenszins zeggen dat de overige bemoeials, met in hun midden een zekere Calis als super Procureur Generaal, dat wil zeggen de rol die hij zich, zonder toga overigens, aanmatigd, vrijuit gaan waar het betreft Louwes te bejegenen, nee sterker het zal je maar gebeuren als veroordeelde. Ik heb er in ieder geval geen enkel goed woord voor over.

Fora blijven nog steeds verontrusten, zeker waar het de DMZ betreft, als voorbeeld.
pi_57282707
mrpeeters

die calis is nu eenmaal een rare kwibus iemand die geen twee kanten wil beschouwen eigenlijk had hij eens
de waarheid moeten worden gezegt. maar of hij voor de justitie werkt geloof ik niet er zijn geen bewijzen van.

[ Bericht 26% gewijzigd door Femia op 11-03-2008 10:19:53 ]
pi_57287604
Ik ben het met u volledig eens.
pi_57291400
mrpeeters



[ Bericht 69% gewijzigd door Femia op 11-03-2008 10:17:55 ]
pi_57345492
Femia, Jammer het wijzigen van uw berichten tot het niveau van niets zeggende gezichtjes. Het forum van Calis is gelukkig stil,de hoofdrolspeler studeerd verder op kosten van de Staat, geniet verder een uitkering en het nachtleven, vervuld met jenever.

Zou GroenLinks nog blij met hem zijn of word de indirecte schade toch langzaam voelbaar.

Wat betreft Ada zij verkeerd in de zoveelste crisis nu de rechter zonder toga toch minder voor haar wil betekenen als waarop zij had gehoopt.

Het zou te veel worden het nu ook nog over Dankbaar zijn club te hebben, kortom fora ze blijven verontrusten maar stoppen ook weer eens.
pi_57359743
mrpeeters

ik las nogal wat over Jan Calis, dat hij voor het OM werkte daarvoor betaald wordt ook desinformatie moet verschaffen. de vuurwerkramp, ene DonH. voor geestes-ziek verklaard M.B.T. tot mijnen? die volgens Don daar hadden gelegen de ramp veroorzaakte

klop dit dan wel zo,n beetje?
pi_57364303
Femia, Ik denk, weet eigenlijk wel zeker dat u ook zonder mijn bevestiging een juist oordeel heeft over wie Calis werkelijk is. Wat betreft zijn beweegredenen zou wellicht een nieuw topic "Wolfen in Schaapskledij" uitkomst bieden er kunnen dan overigens nog meer namen, zeg maar de geitjes in één adem worden genoemd.

Overigens zeker is dat een overheid alle middelen kan aanwenden als men daar de noodzaakt toe acht. Calis zijn gedrag valt bijzonder op, beter gezegd verontrust in algemene zin.
pi_57379273
Femia, Eén van de geitjes, luisterend naar de naam louisa, maar wat in feiten een bok(je) is, met de naam Fred liet vandaag weer een boodschap achter op een der fora. Beter gezegd schreef wat tekst over, trapte wat naar de advocatuur en meent daarmee tot Super PG uitgeroepen te worden in wiens handen Louwes beter af zou zijn.

Maar gelukkig zo werkt dat niet, daarnaast geld en aanzien zijn de belangrijkste drijfveer voor deze Duitser.
pi_57381054
mrpeeters, wat denkt u hier van haalt calis, bakzeil?

van ada site


@ pim 17:32,

het is juist van belang om dat soort onderscheidingen te maken, zoals Koen doet. Zie ook de reactie van dhr.

Ik zelf heb ook nooit beweerd of willen beweren dat Louwes zeker de dader is: dat is mijn insteek en focus niet.
Maar Louwes is veroordeeld door de rechter, en aan dat oordeel twijfel ik niet. Ik zie geen enkele ruimte meer voor betwijfeling daarvan.

Zo'n compleet eenzijdig bevooroordeeld tunnelvisie verhaal als nu weer kan e.e.a. eigenlijk alleen maar bevestigen.

Geplaatst door: jan calis | vrijdag 14 maart 2008 om 17:54
pi_57384369
Femia, U legt zijn zoveelste leugen voor en vraagt of hij bakzeil haalt.

Zijn en of dergelijk gedrag wordt omschreven als megalomanies en daarmee verontrustend, overigens niet specifiek voor fora maar in algemeenheid.
pi_57385347
mrpeeters

Maar Louwes is veroordeeld door de rechter, en aan dat oordeel twijfel ik niet. Ik zie geen enkele ruimte meer voor betwijfeling daarvan.

dan moet je nooit calis, als advocaat hebben want die luist je er in.
pi_57386490
Correct het oordeel is en blijft aan de magistratuur, toch mag twijfel blijven bestaan, ook magistraten zijn en blijven mensen. Daar en tegen kunnen alle mogelijkheden worden aangewend zoals die in onze rechtsstaat voor mogelijk worden gehouden. Het is aan de veroordeelde en diens raadsheren/vrouwen afwegingen en of keuzes te maken.

Gelukkig, hoewel men anders zou vermoeden, is Calis geen advocaat. Een advocaat is een raadsman of raadsvrouw in juridische aangelegenheden, hij/zij staan bij en verdedigen een cliënt.

[ Bericht 0% gewijzigd door mrpeeters op 14-03-2008 23:00:11 ]
pi_57400583
Dit stond vandaag op de website van Ada (het Ernest Louwes weblog)
quote:
@Wietekes Hertenkamp op de DMZ

Dus die ligt morgenochtend voor de deur van de locale VVV om een heus kaartje te kopen voor de uitspraak van de Hoge Raad... *proesttt*
Geplaatst door: Ada | woensdag 12 maart 2008 om 21:08

Reactie Wieteke: Nee, snuggere truffel, (en dan ben ik nog zeer netjes en mild) ik lig niet morgenochtend voor een locale VVV kantoor om een 'kaartje' te kopen. Als je iets helderder had gelezen staat er echt geschreven: En voor iedereen die eventjes echt wil lachen... Waarmee ik Fleur dus feitelijk te kakken zet vanwege haar dombo antwoord. Maar ja, over die intelligentie beschik jij weer niet en al helemaal niet met teveel venijn richting Louwes, in je lijf. Trouwens, wist je dat er mensen zijn geweest die tijdens je pro periode naar mij toe zijn gekomen met de vraag " is Ada te vertrouwen?" Ondanks je pro-uitingen/schrijfsels heb ik direct geantwoord: "NEE, Ada is niet te vertrouwen, zou ik niet doen." Eerlijkheidshalve wilde ik je dit toch even laten weten dat ik je toen al niet vertrouwde. Eens kijken wie er nu lacht en proest.

En jawel hoor, nu mogen we weer even afwachten om jou tijd te geven zodat je je miskrabbels, die in je veel te krappe bovenkamer huizen, tot uiting kan laten komen. Laat me raden....de arts ging dood en Louwes zag vanaf dat moment zijn kans schoon om de weduwe in te palmen zodat alle geld, voor hem zou zijn. Word dit je nieuwste uitglijer??

Reactie Ada: Naar jou toegekomen, Wieteke?? Hmnnzz, alsof jij het ijkpunt bent. Ach ja, misschien ook wel als je het gemiddelde neemt van de posters bij Maurice...

Dus ik was niet te vertrouwen. Desondanks heb jij mij meerdere malen vertrouwd met spannende mailtjes over vermeende pedo's in Nederland, mailtjes waarin steevast stond dat jouw identiteit niet bekend mocht worden ivm 'oehhh, supergeheim!' Jij meende de nagel aan hun doodskist te zijn, ik vermoed echter, na alles wat ik van jou gelezen heb, dat hele afdelingen van het OM rollend van het lachen over de vloer rollen vanwege het heb-je-haar-weer! principe.
Mijn gok is en blijft dat je Fleur helemaal niet doorhad...

Geplaatst: Za 15-03-2008 00:10
--------------------------------------------------------------------------

Geplaatst door Wieteke: Za 15-03-2008 10:01

Die mailtjes heb jij van mij gekregen (in mijn beginperiode en jij was nog pro) omdat je daar zelf om vroeg. Kijk je eigen weblog er nog maar eens op na. Aangezien je hier zonder mijn toestemming, je mening omtrent die mailtjes (aantal mailtjes is hoogstwaarschijnlijk op een hand te tellen) op dit weblog dondert ben je inderdaad niet te vertrouwen. Het zou een moderator sieren om jouw posting om die reden te verwijderen. Dit is zonder mijn toestemming geplaatst! Niemand hoeft te weten waar ik mij mee bezig hou en niemand hoeft daar een mening over te hebben.

Zolang ik die mails volledig en inhoudelijk-voorzien van namen- niet openbaar maak dien jij je aan de door ons afgesproken voorwaarde te houden. Een man een man een woord een woord, maar zoveel vrouw ben jij dus niet!

Ada, wat mij betreft heb je mijn grens van tollerantie bereikt.

Ik wil nu graag een dwingend beroep doen op de moderators van dit weblog om de posting van ADA te verwijderen. Deze posting is schadelijk voor mij en is zonder overleg mijnerzijds geplaatst. Ook het in eigen woorden plaatsen van onderlinge mailverkeer is not done. Helemaal als het geen ander doel heeft dan een ander te raken. Onbezonnen en dom. Tevens wil ik aan de moderators ter ovenweging meegeven dat Ada, de veiligheid van mij zeer bewust te grabbel heeft gegooid. De veiligheid van mij en mijn gezin. Walgelijk en ontoelaatbaar. We kennen dit gedrag van Ada ook richting het gezin van Louwes. Ada weet, thank God for that, beslist niet alles en daarom is het door Ada vrijgegeven info, in haar eigen woorden omgetoverde posting, juist ontoelaatbaar.

Citaat:
Mijn gok is en blijft dat je Fleur helemaal niet doorhad...

Aangezien je al jaren verkeerd gokt -lees je eigen levensdraad even terug wat je constant door een ieders strot probeert te drukken. Opzoeken is niet nodig het staat overal royaal beschreven- kun je mijn gok, ook wel in die categorie deponeren.

Conclusie, Ada strooit, omschreven in haar eigen woorden, met vertrouwelijke mailtjes zodra je haar aanspreekt op haar gedrag omtrent: vertrouwen. Ik gebruik juist niet mijn eigen naam op internet vanwege mijn veiligheid. Dat heb ik in mijn mailtjes naar Ada toe benadrukt en NIET vanwege 'supergeheim'. Het geheim zat 'm in de veiligheid van mij en mijn gezin. Ada, je bent een ontzettende trut dat je op deze manier hier misbruik van hebt gemaakt. Wat ben jij rancuneus en onvolwassen. We mogen niet aan jouw kids komen maar die van Anneke en nu van mij, liggen op straat.

Ik hoop je nooit en te nimmer tegen te komen, want de kans is zeer groot dat je echt gaat beleven wat 'kom niet aan mijn kinderen' en 'rancuneus' betekent. Ik heb meer moederschap in mijn pink dan jij ooit in je hele lijf zult voelen.

Begrijp niet dat er al niet eerder is ingegrepen door de eigenaren van dit weblog. Iedereen heeft toch direct door dat een randdebiel bezig is om op een bosmongolistische manier, keer op keer iemand de grond in te boren.

*************************************

Deze meesterlijke sketch wilde ik de humoristen niet onthouden.

Is er een zuster in de zaal? Buiten wijkzuster Wieteke dan graag ;-)


Geplaatst door: Siem | zaterdag 15 maart 2008 om 15:34
Betekent dit dat Wieteke degene was die de pedoverhalen de wereld inhielp?

Inside Karel,

Weet je wie Wieteke is? Heeft zij iets te maken met de familie of vrienden van Louwes?
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57403553
mrpeeters
is Calis geen advocaat?

ik dacht hij afgestudeerd bleek te zijn maar dus niet zo. wel zit calis nu ook op dankbaar forum nadat hij eerst door ballotagecomissie was gekomen en me zijn scherpe zintuig ontwijkt hij de vragen die meneer weet te ontwijken.

van een goede kennis heb ik gehoord dat louwes wel degelijk te grazen werd genomen maar het rechercheteam moet volhouden bij het rechte eind hebben gehad en het mes met plu een val was om louwes daarin laten lopen.

mr. knoops is ook misleid hij de blouse moest inbrengen om de steekgaten met het mes te pareren louwes onschuld te staven niet wetende dat dna met fraude geschied was gaan worden om een totale afgang van het OM niet te doen.

knoops is hier al een langer tijd van op de hoogte maar kan die fraude niet hard maken.

Louwes zelf is murf geslagen wil eigenlijk niet verder met de zaak alhoewel hij in het geheim met een boek bezig is de gehele waarheid van donderdag 23 september 1999 wil vertellen en met iets bijzonders komt waar uit blijkt dat de klusjesman de dader moet zijn.
pi_57406104
Calis is geen advocaat neemt u dat van mij aan, wel doet hij een studie rechten op kosten van de overheid en was tot voorkort fractiemedewerker GroenLinks Enschede.

Wat betreft Louwes laat ik mij inhoudelijk niet uit
pi_57427511
Morgen is er weer een uitspraak in het zoveelste herzieningsverzoek van Louwes.

http://www.trouw.nl/hetni(...)er_moordaak#readmore

Het bericht hieronder stond op het Ernest Louwes weblog en lijkt mij een goede reden om dan dit keer, ondanks het feit dat EL door ik weet niet hoeveel rechters wegens wettig en overtuigend bewijs is veroordeeld, toch maar tot herziening over te gaan.

http://ernestlouwes.web-log.nl
quote:
Ik zet hem er nog een keer neer,met censuur....
1131La 080102 info uit Amsterdam
Coll. Simon Gelens van de afd. Jeugdzaken van het bureau IJ-tunnel te Amsterdam nam op 7 december 2001 een aangifte op van XXX, geb. -----19XX
wonende te Amsterdam, XXXXXXX ter zake eenvoudige
mishandeling door zijn stiefvader: XXXXXXXX geboren te Amsterdam op ------19XX,
wonende te XXXXX.
De jongen begon zijn verklaring met de woorden:
Op het moment dat ik vandaag 7 december 2001 omstreeks 16.00 uit school kwam en de straat
in liep zag ik vier politieauto's bij de deur staan. Toen ik die politieauto's voor de deur zag
staan dacht ik dat XXXXX eindelijk werd opgepakt. Dat is wel een ander verhaal, maar ik zal het
voor u in het kort vertellen. Ongeveer een half jaar geleden is er een moord gepleegd in
Deventer. En daar komt XXXX nog wel eens. De zwager van XXXX is daarvoor opgepakt en heeft
nu 12 jaar cel gekregen. Ik weet dat XXXX sinds die tijd erg rijk is en vier auto's bezit. Hij heeft
ook kort voor die moord tegen mijn vader gezegd dat hij binnenkort erg rijk zou worden. Ik
weet dat er bij de moord veel geld is gestolen. Ik weet dat de zwager van XXXX van zijn
voornaam Ernst heet.
Coll Gelens nam contact op met Pierre Gouw in Deventer en Gelens faxte vervolgens mij het pv
met genoemde inhoud. Ik heb de OvJ Duyts van de inhoud van dit PV op de hoogte gesteld.
Met haar afgesproken dat dit op deze manier wordt vast gelegd en het daar voorlopig bij blijft.
Journaal Recherche Bijstand Team IJsselland Blad 288
Geplaatst door: Gento | zondag 30 december 2007 om 2:06
Ben je in een keer van het gedonder af.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57438152
"ondanks het feit dat EL door ik weet niet hoeveel rechters wegens wettig en overtuigend bewijs is veroordeeld, toch maar tot herziening over te gaan"

"Ben je in een keer van het gedonder af"

Een dergelijke grond tot herziening ken ik niet

Morgen weten we het allemaal waartoe de Hoge Raad heeft besloten, maar of daarmee het gedonder zoals u het betiteld, anders gezegd of daarmee het vertrouwen in de rechtsstaat een positieve impuls krijgt betwijfel ik persoonlijk.
pi_57448438
Is het al bekend dat Louwes het gewoon wel gedaan heeft volgens de Hoge Raad?
*verwijderd door Admin*
pi_57450954
De Deventer moordzaak wordt niet heropend. Dat heeft de Hoge Raad zojuist bepaald.

Volgens het hoogste rechtscollege van Nederland zijn er onvoldoende nieuwe aanwijzingen om de rechtszaak over te doen. De zaak draait om de moord op weduwe Wittenberg in Deventer, negen jaar geleden. Haar fiscaal jurist is voor de moord veroordeeld tot 12 jaar celstraf. De advocaat van de fiscaal jurist heeft om heropening van de strafzaak gevraagd, omdat de klusjesman van de vermoorde weduwe meer zou weten over haar dood. In deze zaak heeft de Hoge Raad voor het eerst in de geschiedenis zelf getuigen gehoord. De advocaat-generaal gaf eerder een negatief advies voor heropening van de zaak. De Hoge Raad heeft dat advies nu overgenomen.
pi_57454703
Ik kijk al uit naar de reactie van Wim Dankbaar en Maurice de Hond...
Dat zijn(waren) toch wel de voorvechters in deze zaak.

Maar zelfs een aangifte namens velen mocht niet baten dus..

Ik hou de fora in de gaten verder.
Hopelijk leid deze uitspraak niet verder tot onrust in de fora over deze zaak....

Enne mrpeeters, de fora zullen blijven verontrusten ben ik bang...
pi_57460927
http://www.peterrdevries.nl/
quote:
18 - 03 - 2008 / 15:10 uur

Weduwe Wittenberg

Mr. Knoops

BESLISSING HOGE RAAD

GEEN HERZIENING DEVENTER MOORDZAAK


PETER: VEROORDELING LOUWES IS TERECHT…

Er komt geen herziening van de Deventer Moordzaak. De veroordeling – tot twaalf jaar cel - van financieel adviseur Ernst Louwes voor de moord op weduwe Jacqueline Wittenberg blijft in stand. De Hoge Raad, ’s lands hoogste rechtscollege, heeft dit vandaag besloten. De herziening was aangevraagd door de advocaat van Louwes, prof. dr. mr. G.G.J. Knoops. Eerder had de advocaat-generaal bij de Hoge Raad in zijn conclusie – die vooraf gaat aan het oordeel van de Hoge Raad - al geadviseerd om de zaak niet te heropenen.

- DADERWETENSCHAP -

Het verzoek van mr. Knoops was onder meer gebaseerd op een verklaring van een begraafplaatsbeheerder, die meldde dat Michael de J., beter bekend als de klusjesman, hem de dag voordat het lichaam van weduwe Wittenberg werd gevonden, al had verteld dat de vrouw was vermoord door messteken. Als dit waar is, zou dit zogenoemde daderwetenschap zijn.

De begraafplaatsbeheerder was reeds kort na de moord gehoord door de politie, maar in het door hem ondertekende proces verbaal hiervan, werd met geen woord over dit gegeven gerept. De beheerder stelde later dat de twee rechercheurs die hem hadden gehoord, verzuimd hadden dit in de verklaring op te nemen.

- ‘ONVOLDOENDE STEUN’ -

De Hoge Raad heeft – vrij uitzonderlijk – in deze procedure zelf zes getuigen gehoord om te achterhalen of het relaas van de beheerder bevestigd of ontkracht kan worden. Behalve de beheerder zijn bijvoorbeeld ook de twee politiefunctionarissen gehoord.

In de uitspraak heeft de Hoge Raad nu geoordeeld dat de verhoren ‘onvoldoende steun geven’ aan de stelling dat de klusjesman de hem toegeschreven verklaring daadwerkelijk heeft afgelegd. Evenmin is aannemelijk geworden, zo schrijft de Hoge Raad, dat de begraafplaatsbeheerder in oktober 1999 tegen de twee verbalisanten over daderwetenschap beschikte en dat de twee politiemensen dat vervolgens niet hebben genoteerd.

- GEWANTROUWD -

Het oordeel van de Hoge Raad stemt overeen met mijn eigen opinie op dit punt. Ik heb de bewering van de begraafplaatsbeheerder altijd gewantrouwd. Ik ga er vanuit dat de man te goeder trouw is, maar meen wel dat zijn verklaring niet kan kloppen. Hij stelt dus dat hij kort na de moord bij twee rechercheurs al heeft gezegd dat de klusjesman hem voor de ontdekking van de moord al over de dood van de weduwe had ingelicht. Op dat moment was er nog geen enkele verdachte in de zaak in beeld, ook Ernst Louwes niet. Hij werd pas een maand later aangehouden. Je zou dus zeggen dat de twee rechercheurs een hele goede beurt zouden maken als zij na hun gesprek met de beheerder in hun verbaal hadden gemeld dat zij een verdachte in beeld hadden gekregen.



Ernst Louwes


- AANVAL VAN KRANKZINNIGHEID -

Juist omdat men in dat stadium nog druk op zoek was naar een verdachte, een motief en de achtergronden van de moord, is het moeilijk voorstelbaar dat twee rechercheurs zo’n onthullend verhaal zomaar uit hun verbaal zouden weglaten. Een plausibele reden daarvoor is niet te bedenken, tenzij beide rechercheurs een acute aanval van krankzinnigheid hebben gehad ter plaatse. En dat niet alleen: ook de beheerder zelf heeft niet geprotesteerd toen hij zijn verklaring doorlas en dit belastende feit dus kennelijk ontbrak. Integendeel, hij heeft zijn verklaring ondertekend en daarmee aangegeven dat deze correct op papier was gezet. Geen moment heeft hij gezegd: dit teken ik niet, want jullie hebben het belangrijkste punt weggelaten… Pas jaren later heeft hij aangekaart dat zijn verklaring niet correct was opgenomen.

- COMPLOTDENKEN -

Ik weet dat er onder de aanhangers van Ernst Louwes nogal wat mensen zitten die er vanuit gaan dat de fiscaal adviseur slachtoffer is geworden van een complot en dat allerlei personen en diensten hebben samengespannen om hem veroordeeld te krijgen. De gang van zaken rond de begraafplaatsbeheerder kan daar echter niet onder worden geschaard, want - zoals gezegd – Louwes was toen nog in de verste verten niet in beeld als verdachte. En om de mensen van politie en justitie van zo’n vooruitziende blik te beschuldigen dat zij hier vast een voorschotje op namen is te ridicuul voor woorden.

De veroordeling van Ernst Louwes blijft dus in stand en dat is in mijn ogen, gezien de bewijslast die er tegen hem ligt, terecht. (klik hier ook voor de artikelen van peter ‘Deventer moordzaak I’ en ‘Deventer moordzaak II’)

PETER R. DE VRIES
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')