abonnement Unibet Coolblue
pi_56056657
quote:
Op dinsdag 15 januari 2008 10:12 schreef mrpeeters het volgende:
Hoewel sommige een voorliefde hebben linken te plaatsen naar (verontrustende) fora doe ik daar niet aan mee, wel wil ik nogmaals wijze op mijn stelling "fora's blijven verontrusten" zeker na een oproep hedennacht, op één der fora, aan een deelneemster in dit geval, , van de flat te springen en erger nog haar bevestiging indien de verzoeker gelijk heeft het te zullen doen.

Ernstig en ongewenst deze ontwikkelingen om je gelijk te behalen, ook nog eens over de rug van iemand die reeds veroordeeld is.
Even een correctie peeters. Deze post of één der fora ging niet over de veroordeelde maar over de publiek vernederde klusjesman van de weduwe. Maar inderdaad zeer verontrustend!
pi_56058516
Hallo wat krijgen wij nu

Iemand die inbeukt op een weduwe, haar wurgt en vervolgens nog een aantal malen met een mes bewerkt terwijl ze nagenoeg dood is lijkt mij rijp voor een langdurig TBS."
Yep
.
Geplaatst door: Ada de Graaf

maar die is toch echt van den zotte er was niet eens een onderzoek aan gevraagt trutje
pi_56083287
Tjakkad, Indien u de laatste regel; Ernstig en ongewenst deze ontwikkelingen om je gelijk te behalen, ook nog eens over de rug van iemand die reeds veroordeeld is, weglaat begrijpt u mijn opmerking wellicht beter. Het forum, met de gewraakte passage, bestaat toch dankzij de veroordeelde Louwes, over zijn rug derhalve.

Wel zijn we het eens, het is zeer verontrustend en het gaat maar door.
pi_56088406
mrpeeters

ja u moet eens een keer op houden het gaat maar door:- de hoofdschuldige komt uit Amsterdam en heet de Hond. deze heeft Wim Dankbaar ook meegesleurt in zijn smerige beschuldigen aan het adres van twee onschuldige burgers uit Deventer. maar daar wil u geen mening over kwijt .......................... van de hond.
Maar de HogeRaad trap in deze opgezette val heus niet in. appelflap!!!!!!!!!
pi_56093826
Femia, Ik begrijp uw behoefte niet goed, behoudens uw voorliefde, bij gebrek aan woorden.

Overigens, indien u de moeite zou willen nemen, door terug te lezen kunt u mijn mening vast beter verwoorden.

Heeft u ook gezien, beter gezegd waargenomen hoe met teksten wordt gegoocheld in het nachtcafé zal ik maar zeggen.

Tot slot, nee dank u, ik blief geen appelflap!
pi_56111464
Net bij het verlaten van de rechtbank liep ik een voormalig cliënt tegen het lijf, na enige conversatie vertelde hij mij dat hij zijn leven aanzienlijk beter op de rails had en inmiddels zelfs betrokken was bij de voorbereiding van de “Wolf in schaafkleren trofee 2007” Met enige verontwaardiging keek ik hem aan en dacht meent hij het nu, maar voor ik iets kon zeggen vervolgde hij, ja vanuit “Café de Wereld” Presentatie Maurice de Hond en Wim Dankbaar, een scala aan genomineerde, Ada, Jan C., Pim, Mia, ano, Koen, Wim, Ruud, Andre, jan_w, Ben, Toon, Harm, hij hield niet op met het noemen van namen, sorry als ik er misschien een paar vergeten ben. Naast het hoogtepunt van de avond, “Wolf in schaafkleren trofee 2007” nog een bijzondere gast, niemand minder dan Siem zal verschijnen, is het toch een vrouw of een man of wie weet een….. nee ik verklap het niet, ik weet het al geruime tijd, zou niet eerlijk zijn. Ook zal er een vertegenwoordiging van de misdaadjournalistiek aanwezig zijn, zij vormde in belangrijke mate de jury, ik fronste mijn wenkbrauwen en bedacht mij, zou het dan wel helemaal eerlijk gaan, maar goed het is ook maar de “Wolf in schaafkleren trofee” Net voor wij afscheid namen vroeg ik nog even of het mogelijk zou zijn nog enige nominatie aan te dragen, nu als u er nog wat weet, laat het mij maar horen, hoe meer zielen hoe meer vreugde, drank is er genoeg riep hij mij toe, oliebollen ook riep ik nog, maar hij hoorde mij niet meer en ik vergiste mij ook nog, moest natuurlijk appelflappen zijn.

Of hij waarheid en niets dan de waarheid sprak weet ik niet, maar verdedigen zal ik hem bedacht ik mij al was het maar met de gedachten “Goed voor de verbroedering van de fora’s” Nu hoop ik oprecht dat het goed zal gaan bij de uitreiking, ik weet nog niet of ik ook ga, immers appelflappen blief ik niet.

Femia, jammer uw behoefte om te schelden bij gebrek aan woorden, is een nominatie is voor u, zou ik bijna vragen, nee ik doe het niet.
pi_56112877
mrpeeters
Nu dat was prachtig weergegeven heb hier smakelijk, bij het eten van appelflappen om moeten brullen!!! Mijn schoenveters braken van de druk: dus als ik u begrijp en dat zal zeker volgens u niet tussen mijn oren doordringen is de trofee niet voor de wolf in schaaflerenjasje weg gelegd mede dat mrpeeters geen flapdrollen ik bedoel appelflappen blieft.....
Niet getreurd er is ook nog zoiets als ''De Bevlogenkoevoet" nominatie, die indien zei? haar wrikken & wratten tussen bef en groene laken, Furore maakten zeker een grote kans van slagen zou geven, mits! degene zijn handen ik bedoel vingers nog eventueel kan laten roffelen:- RomBomBomBom Rommmmmm
Maar laten we het niet al te lang maken uw tijd was immer kostbaar vandaar de fora,s overspoeld worden door ene mrpeeters, die ach hoe spijtig het ook is, zijn welbespraakte escapades in het hol van der verdoemden niet meer kan vlammen....

Ik zou zeggen ga in de zaal bij de nominatie uitreiking zitten en dan weten wij eindelijk uw wetenschap wie Siem kan zijn of? toch Jan Calis/Mia eenenander.....
-nee dankje-

[ Bericht 7% gewijzigd door Petre op 20-01-2008 00:01:38 ]
pi_56115400
Femia, Zit er in uw appelflappen nu ook al drank, ik volg u niet helemaal, beter gezegd, wartaal maar het zal aan mij liggen. En nee ik heb net besloten ik ben er niet, ik blief geen appelflappen, nog alcohol en wie Siem is weet ik al, de overige ach laat ze lol hebben, het is ten slotte “Café de Wereld” maar.

Een dokter raads plegen, ach nee ik schreef het al, u raast wartaal en daarmee voegt u toe "de fora's blijven verontrusten" vlapperdevlap, vast Chinees! Einde van mijn rupliek aan u.
pi_56133775


[ Bericht 90% gewijzigd door Femia op 18-01-2008 17:16:44 ]
pi_56133992
Het peil zakt naar een bedenkelijk niveau....
pi_56160412
Pieter B. schrijft op het Freeforum en op het Ernest Louwes weblog over het ochtendbezoek.

Op het Ernest Louwes weblog vraagt hij Andre steeds om uitleg wat hij natuurlijk niet krijgt.

Het stukje over het ochtendbezoek op het Freeforum (waar niet gescholden wordt)
staat hier:
www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=382&mforum=deventermoordza
pi_56165486
mrQuispel

Zelf zie ik in het ochtendbezoek de sleutel tot de moord. Er moet daar iets zijn voorgevallen wat Louwes heeft doen besluiten de weduwe zo snel mogelijk te vermoorden.

hihihi lijkt wel mrpeeters..... er was geen ochten bezoek: of was het ochten bezoek er wel maar dan nog voor mevrouw de werkster kwam opdagen?
pi_56167252
Femia, U maakt wederom een fout en of spreekt wartaal, nimmer heb ik mij uitgelaten, u treft geen aandeel van mijn hand, behoudens hier, op de fora's, ik sprak en spreek slechts mijn verontrusting uit, niet onterecht lijkt mij gelet op de ontwikkelingen.

Wat betreft mrQuispel, ik acht hem verantwoordelijk voor zijn eigen bijdrage, ik ken hem verder niet, wel is waar is hij met de Noorderzon vertrokken nadat hem, op dit forum, werd gewezen op zijn mogelijke Advocateneed en daarmee laakbaar gedrag.

Duiveltjes voorspellen en of spreken over het algemeen weinig goeds, Eva is een goed voorbeeld van zijn invloed, het is daarna niet meer goed gekomen met deze wereld!
pi_56167707
Zou een ieder het kunnen opbrengen om zonder verwensingen aan elkander de discussie voort te zetten? Dank u!
bye
pi_56171829
Dit schreef Ada vannacht op het ErnestLouwes weblog:
quote:
Louwes is die donderdagmorgen niet bij de weduwe geweest, daar ben ik zeker van inmiddels. Hij wilde wel langskomen (belletje woensdagavond), heeft zijn dag vervolgens erom heen gepland, zie TJ, maar hij is er niet geweest. Wel de bewuste donderdagavond. En die was stiekum. Aftekenen voor de cursus en richting Deventer. Jammer voor hem dat hij de waarde van telefoonpalen niet kende. Hij was er die avond. Ze liet hem binnen via de voordeur, ze zou hem nooit buiten laten staan.
Ze voorvoelde de dreiging, zie het gesprek met de huisarts. Nerveus, geld van haar rekening. Michael had deze zenuwen nooit kunnen veroorzaken, hij liep 1:1 met respect voor wijlen haar echtgenoot en hij had geen machtiging voor welk geld dan ook. Ter Velde's machtiging was per 13 september ingetrokken, als ex ex test. Blijft er maar eentje over. Toch?
Geplaatst door: Ada | zondag 20 januari 2008 om 2:26
www.ernestlouwes.web-log.nl/

Femia,

Dat Louwes 's morgens niet bij haar geweest is, staat inmiddels als een paal boven water.
De weduwe was nerveus, ze had een paar dagen voor haar dood al verteld dat er een gesprek over het (op 13 september, 10 dagen voor haar dood) gewijzigde testament zou zijn omdat ze o.a.het niet eens was met de gang van zaken binnen de Stichting.

Ik krijg uit alles wat ik gelezen heb de indruk dat al langer bekend was bij een aantal mensen dat de weduwe vermoord zou gaan worden. Doordat de weduwe lastig werd, zou het kunnen dat er onverwacht eerder gehandeld is. Ook denk ik dat er opzettelijk naar andere mensen sporen zijn uitgezet.

Wat denk jij?

Ik blijf me verbazen over het feit dat niemand het over de juwelen van de weduwe heeft. Louwes was volgens Ada gemachtigd om geld van rekening van de weduwe te halen. Als je iemand vertrouwt met je pinpas, dan vertrouw je diegene toch ook wel met de sleutel van je bankkluis lijkt me zo.

Was hij daarom in Deventer die ochtend? Om de, naar eigen zeggen, goedkope juwelen uit de bankkluis te halen?

[ Bericht 1% gewijzigd door kinkajoe op 20-01-2008 09:39:36 ]
pi_56171869
Louwes beschuldigde Michael van het hebben afgelost van een schuld. Deze schuld bleek na het OO (verricht op verzoek en aanwijzing van Louwes richting de klusjesman) al voor de moord te zijn afgelost.

Zelf heeft Louwes na de moord wel het een en ander afgelost en hij schijnt momenteel goed in de slappe was te zitten.

Misschien moet daar eens nader onderzoek naar gedaan. Louwes wijst steeds naar een ander, wat op zich al erg verdacht is natuurlijk.

[ Bericht 13% gewijzigd door kinkajoe op 20-01-2008 09:48:27 ]
pi_56172159
quote:
Op zondag 20 januari 2008 09:42 schreef kinkajoe het volgende:
Louwes beschuldigde Michael van het hebben afgelost van een schuld. Deze schuld bleek na het OO (verricht op verzoek en aanwijzing van Louwes richting de klusjesman) al voor de moord te zijn afgelost.

Zelf heeft Louwes na de moord wel het een en ander afgelost en hij schijnt momenteel goed in de slappe was te zitten.

Misschien moet daar eens nader onderzoek naar gedaan. Louwes wijst steeds naar een ander, wat op zich al erg verdacht is natuurlijk.
Daar kan ik 100% achter staan hij Louwes heeft iets groots buit gemaakt mede ook dat het vertrouwen van de weduwe in Ernest weg viel zij hem door begon te krijgen. wel jammer dat zij geen zekerheid had ingebouwd dat haar iets zou overkomen deze louwes maar moesten mangelen...

het geld wat deze killer in de braadslee achter liet moest suggereren dat een dief gestoord was bij die actie maar telefoonpalen+DNA en Louwes schrijfwijze met die briefjes liegen ook niet, all deze aanweizingen ''De Feiten'' gaan na de Lelystadkiller die mooi weer speelt van een geheime bankrekening
-nee dankje-

[ Bericht 4% gewijzigd door Petre op 20-01-2008 17:30:59 ]
pi_56181386
Femia, Duivels voorbeeld/streken met uw advies aan ene mrpieters “maak een zee wandeling komt u tot de orde van de dag”
pi_56208800
Pieter B. gaf vandaag op het Freeforum een link (compleet met commentaar) naar de brief van Tomesen (OM), gericht aan een van de Louwesaanhangers over de zogenaamde "schrijfproevenfraude'' waar de Louwesaanhang "aangifte" van heeft gedaan.
quote:
Items http://www.deventermoordzaak.com/documenten/20080118Tomesen.pdf

Zo, misschien kunnen we het hoofdstuk valse aangifte nu ook afsluiten.
Precies zoals ik al voorspeld had hadden de betrokkene dienders helemaal geen zin om met Dankbaar en consorten over de schrijfproeven in discussie te gaan. En wie neemt zo dat ook kwalijk?


Even een mooi stukje uit de brief. (Je moet maar 's avonds thuis lastig gevallen worden als je gezellig met je kinderen op de bank zit)

De betrokken politieambtenaren zijn, ook in de privésfeer, door derden (Personen dus van buiten de zakelijk betrokken kring van politie en justitie) over deze schrijfproeven benaderd. Een van hen, Dhr Roemburg, is thuis onverwacht bezocht door een "particulier recherchebureau" en heeft toen niet ontkent betrokken te zijn geweest. De andere betrokkenen politieambtenaren zijn weliswaar benaderd, maar hebben (voor zover dezerzijds bekend is geworden uit navraag, ook nog eens naar aanleiding van uw aangifte) niets gezegd of verwezen naar persvoorlichting

De volgende zin vind ik toch wel een hele mooie

De resterende feiten zijn door u vastgestelde onvolkomenheden, die, naar mijn oordeel, vervolgens door u, vanuit uw overtuiging, zijn ingekleurd.

Is niet de hele DMZ door de Louwesiaanen naar een Louwestheorie ingekleurd?


Het topic "Aangifte Wim Dankbaar en consorten" staat hier:

www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=414&mforum=deventermoordza
pi_56221287
kinkajoe, Zonder partij te kiezen, mooi uw verwijzing maar waarom niet de bron als verwijzing, inclusief zijn en of mede ondertekenaars hun commentaar?
pi_56229669
Mr. Peeters,

Als u de vorige hoofdstukken doorleest, kunt u zien dat actieve leden van de "bron" waar u het over heeft, zich schuldig maken aan belediging, verwijdering van tegensprekers en zelfs intimidatie. Ik wil dus niet naar dergelijke sites refereren wat niet wegneemt dat u dit wel kunt doen. Overigens, het draadje van het Freeforum waar ik naar gelinkt heb in mijn vorige post, begint met de aangifte van de club waar u naar refereert.

Ik beschouw het Freeforum (waar ik naar gelinkt heb) als een betrouwbare en onafhankelijke site dus ik zie het probleem niet.

Heeft u het laatste nieuws al gelezen?
quote:
Samenvatting van de aanvullende conclusie van de Advocaat-generaal bij de Hoge Raad in de Deventer moordzaak

's-Gravenhage, 22 januari 2008 - Advocaat-generaal mr. A.J. Machielse heeft vandaag aanvullend advies uitgebracht aan de Hoge Raad over de aanvraag van E.C.J.J. Louwes tot herziening van zijn definitieve veroordeling door het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch van 9 februari 2004 (LJN AO3222) in de zogenaamde Deventer moord-zaak. Hij oordeelt dat er geen sprake is van een ernstig vermoeden dat Louwes ten onrechte is veroordeeld en dat er geen grond is voor heropening van de strafzaak. De Advocaat-generaal had reeds advies uitgebracht op 20 maart 2007. Toen adviseerde hij op één onderdeel van de aanvraag nader onderzoek te doen en de aanvraag voor het overige af te wijzen. Op 5 juni 2007 heeft de Hoge Raad een tussenarrest gewezen en uit zijn midden een Raadsheer-Commissaris aangewezen om het bedoelde nadere onderzoek te verrichten. Dat onderzoek is inmiddels verricht en het aanvullende advies van vandaag is daarop gebaseerd.
Het nadere onderzoek betrof de in 2006 afgelegde verklaring van een getuige, inhoudende dat de zogenaamde ‘klusjesman’ de dag voor ontdekking van de moord al aan de getuige heeft meegedeeld dat en hoe het slachtoffer om het leven is gebracht. In die verklaring heeft de getuige ook gezegd dat hij alles aan de politie heeft verteld toen hij drie weken na de moord werd ondervraagd. Die mededeling van de klusjesman zou duiden op daderwetenschap. Indertijd hebben de twee verhorende politieambtenaren echter in het proces-verbaal van verhoor van deze getuige opgenomen dat de ontmoeting met de ‘klusjesman’ niet de dag voor de ontdekking van de moord plaatsvond maar twee weken later.
In aanwezigheid van de Advocaat-generaal en mr. G.J. Knoops, de advocaat van aanvrager, heeft de Raadsheer-Commissaris de twee politieambtenaren, de getuige zelf, twee anderen met wie de getuige samenwerkte en de ‘klusjesman’ gehoord. Deze nieuwe verklaringen zijn vergeleken met verklaringen die al beschikbaar waren. Naar aanleiding van dit nadere onderzoek komt de Advocaat-generaal nu tot de conclusie dat niet aannemelijk is geworden dat de twee politieambtenaren de verklaring van de getuige destijds verkeerd hebben opgetekend. Voorts acht hij het onvoldoende waarschijnlijk dat de klusjesman de mededeling aan de getuige al voor ontdekking van de moord en niet op een later tijdstip heeft gedaan.
De verklaring van de getuige levert volgens de Advocaat-generaal aldus geen ernstig vermoeden op dat E.C.J.J. Louwes ten onrechte is veroordeeld. In dat verband wijst de Advocaat-generaal nog eens op het bewijs dat het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch ten laste van aanvrager heeft gebruikt voor de veroordeling op 9 februari 2004. De Advocaat-generaal komt tot de slotsom dat de herzieningsaanvraag in haar geheel ongegrond is en door de Hoge Raad dient te worden afgewezen.
Zie voor de volledige tekst van deze aanvullende conclusie: rechtspraak.nl LJN BA1024.
Den Haag, 22 januari 2008
De Procureur-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden
Contactpersoon voor de pers:
Mr. E.H. Schulten,
kabinet van de Procureur-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden
Tel 070 – 3611267
Positie van de Procureur-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden
De Procureur-generaal bij de Hoge Raad maakt geen deel uit van het College van procureurs-generaal en het openbaar ministerie. De Procureur-generaal staat aan het hoofd van en geeft leiding aan het Parket bij de Hoge Raad. Het Parket bij de Hoge Raad bestaat uit de Procureur-generaal bij de Hoge Raad, de plaatsvervangend Procureur-generaal en Advocaten-generaal bij de Hoge Raad. In hun conclusies adviseren zij de Hoge Raad over de beoordeling van onder meer aanhangig gemaakte strafzaken en aanvragen tot herziening van strafrechtelijke veroordelingen. De Procureur-generaal bij de Hoge Raad is voor het leven benoemd en onafhankelijk. Hetzelfde geldt voor de plaatsvervangend Procureur-generaal bij de Hoge Raad en de Advocaten-generaal bij de Hoge Raad.
LJ Nummer
BA1024

Bron: Hoge Raad der Nederlanden
Datum actualiteit: 22 januari 2008
Geplaatst door: Mia | dinsdag 22 januari 2008 om 16:50
pi_56230183
Richard Eikelenboom is weer in het nieuws. Hij is de man die de vele sporen en de volledige bloedsporen van Louwes, gevonden op de blouse, (nog afgezien van het later gevonden materiaal in het nagelvuil) als delictgerelateerd bestempelde. Hij vond overigens geen sporen van Louwes op het mes, waar de geurhond wel van mening was dat Louwes het met had vastgehad.

Richard Eikelenboom is met betrekking tot de Deventer Moordzaak te zien in de uitzending van Netwerk van 13 november 2006.

www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=456&mforum=deventermoordza

Eikelenboom is een van de beste sporendeskundigen ter wereld, dat was al jaren zo. Ook in de Schiedammer Parkmoord was ook weer Eikelenboom degene die wist te melden dat het gevonden spoortje van de man die een tijdje onschuldig vastzat, vermoedelijk niet delictgerelateerd was.

Knoops is alweer bezig met een brief in reactie op de conclusie van Machielse.
Die man maakt zichzelf als advocaat toch wel een beetje ongeloofwaardig zo langzamerhand, maar ja, moet hij weten.
pi_56231550
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 18:24 schreef kinkajoe het volgende:


Knoops is alweer bezig met een brief in reactie op de conclusie van Machielse.
Die man maakt zichzelf als advocaat toch wel een beetje ongeloofwaardig zo langzamerhand, maar ja, moet hij weten.

Ach die Knoop zit ook echt in de Knoops maar als ik Meike en Michael was diende ik ook een smaadschrift in tegen de schoffelaar deze boef, nee wat zeg ik, een rat!! heeft onwaarheden verteld en moet er maar voor boeten net als de Hond/Dankbaar

mrpieters boe!!!
pi_56232043
Femia,

Ik weet niet zoveel van advocaten af maar ik dacht altijd dat advocaten ook naar eer en geweten dienen te handelen. Knoops moet toch ook wel geweten hebben dat hij indirect meedeed aan deze "criminele" activiteiten? Ik bedoel dus al die leugens richting Michael verspreiden? Slechte zaak voor een advocaat lijkt me.
Ik vind wat Knoops doet veel "abjecter" dan waar Mosko destijds van beschuldigd is. (die Hollederkwesie).

Vond dat maar een opgeblazen toestand eigenlijk. Mosko heb ik hoog zitten, Knoops helemaal niet meer.
pi_56234924
Mr. Peeters, dit schreef Hanss op de door u aanbevolen websites:
quote:
hanss schreef:
Heeft Machielse wel een werkend brein in zijn hoofd of is hij hersendood?"

Geplaatst door: Ben | dinsdag 22 januari 2008 om 18:43
en dit schreef Ruud Harmsen bij Ada:
quote:
Advocaat-generaal Machielse in zijn aanvullende conclusie:
http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=BA1024
===
Tot slot memoreer ik dat lichaamsmateriaal dat zeer waarschijnlijk van veroordeelde afkomstig is, onder en aan de nagels van het slachtoffer is gevonden.
/===

(N.B. "veroordeelde = Louwes)
Dit is echt volstrekt onjuist. Die conclusie valt op basis Y-chromosomaal DNA niet te trekken, aangezien er nog vele duizenden andere mannen rondlopen met ditzelfde Y-chromosoom. Wel wordt beweerd (maar is het ook bewezen?) dat MdJ een ander type heeft.

Deze passage laat m.i. zien dat hier een AG aan het woord is, die NOG minder van dna begrijpt dan ik. Dat zegt wel wat. Ik vind het diep treurig.


Geplaatst door: Ruud Harmsen | dinsdag 22 januari 2008 om 20:42

Ja Ruud Harmsen, het is bewezen dat het Y-chromosomenmateriaal NIET aan Michael toebehoorde.
Waarschijnlijk van veroordeelde?
quote:
35) In de bij de aanvraag gevoegde bijlage 7 is het resultaat verwoord van nader Y-chromosomaal onderzoek naar deze sporen, verricht door De Knijff dat erop neerkomt dat in de genoemde sporen aangetroffen Y-chromosomaal DNA-profiel volledig overeenkomt met het Y-chromosomaal DNA-profiel van veroordeelde.
Er er is NAAST het Y-chromosomenmateriaal heeeel veel DNA van Louwes aan de voor- en achterzijde van de blouse gevonden en er zijn bloedsporen van EL gevonden met volledige bloedprofielen van EL.
Niets van iemand anders behalve van de weduwe en van EL.
Van niemand anders Ruud.

Dus NIETS, NIETS, NIETS van Michael.

[ Bericht 5% gewijzigd door kinkajoe op 22-01-2008 21:44:02 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')