abonnement Unibet Coolblue
pi_57640876
Waarom wil Maurice hier een politieke kwestie van maken?

Hij wil een politieke partij oprichten stond in het contract, gefinancierd door De Lange.

Wil hij de zittende politiek beschadigen en via die weg met financiele steun zichzelf de politiek inpeilen?

Heeft dit iets met de Islam en Israel te maken?
Als je de berichten van de Louwesaanhangers leest, zou je het bijna gaan denken.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57642968
@secunda

Het heeft juist met een complot van doen dat moet toch voor de oplettende die de zaak DMZ volgde duidelijk zijn. Maurice, lijdt geen financieel verlies alles wordt door derden (zijn joodse vrienden betaald.) Het gaat niet zozeer om Louwes en of Michael, het gaat om infiltratie van met nameijk joodse kant mede door het veranderen van nederland en de opkomst van de Islam.
Geert Wilders, is toch duidelijk dat hij met zijn aanhang als mede ook steun krijgd van conservatieve joden en ook het sidi van Ronny Naftaniel, om de kracht van de nieuwe islam gaan stuiten en daar is het kraken van het justitiële apparaat een onderdeel van.

ik heb zelf niks tegen joden ook eigenlijk niet tegen Maurice, maar laat hij andere manieren zoeken en niet een zaak als DMZ gebruiken waar onomstotelijk bewijs voor handen is dat Louwes er die avond was.

Daarom wat was nu echt de rol van mr. Knoops???
pi_57645423
Femia,

Dat Maurice een ander doel had was al langer duidelijk, maar ik begreep niet welk doel. Na jouw post begon ik pas de associaties te leggen. Ze hadden het op de site van Maurice al veel langer over SS-ers, landverraders e.d. Toen de postst van Hanss en Ruud Harmsen gister kwamen viel het muntje pas echt bij mij.
Er werd ook al veel eerder over antisemitisme en jodengeloof gesproken op de websites. Ik heb het gewoon niet in de gaten gehad.

Dit heeft allemaal niets meer met Louwes te maken, maar Louwes moedigt het wel aan!
En ze lopen maar te janken dat Louwes niets gestolen heeft, nou vraag ik je.
Louwes kan van Maurice eisen te stoppen met het gebruiken van zijn naam maar dat doet hij niet.

Knoops is een advocaat die betrokken is bij veel herzieningszaken (tenminste een aantal) misschien is dat zijn specialiteit. Ik denk niet dat Knoops in het complot zit, maar zeker weten doe je het nooit natuurlijk.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57651972
secunda

Wat of hoe ook, Maurice en zijn vrienden kunnen niet bereiken wat zei zo graag willen (de val van het OM) Louwes zal zijn daad onder ogen moeten zien en ook na een volgende herziening aanvraag door Knoops en consjorten een doodlopende weg blijft.

Maurice, wordt als gevaarlijk voor onze democratie geacht.
  vrijdag 28 maart 2008 @ 16:17:09 #230
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_57675476
--> MIS
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_57681425
buzzer, Geeft u nog een toelichting of ging het om het resultaat.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2008 @ 21:30:45 #232
862 Arcee
Look closer
pi_57682615
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 16:17 schreef buzzer het volgende:
--> MIS
Hé, dus met het openen van een nieuw subforum worden alle complotten over deze zaak ineens wel geloofd?
pi_57682638
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 20:51 schreef mrpeeters het volgende:
buzzer, Geeft u nog een toelichting of ging het om het resultaat.
Buzzer heeft het topic van BNW naar het Misdaadforum verzet. Vandaar zijn opmerking
bye
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2008 @ 21:41:34 #234
862 Arcee
Look closer
pi_57682958
Ja, en misschien ook wel vandaar de vraag, van mij iig wel dus.
pi_57734032
Toegegeven dat ik geen ervaring heb, met de mogelijkheden van dit forum, daarom de vraag, waarom moest de topic "fora blijven verontrusten" verplaatst worden naar het onderwerp misdaad?
pi_57734925
quote:
Op maandag 31 maart 2008 11:48 schreef mrpeeters het volgende:
Toegegeven dat ik geen ervaring heb, met de mogelijkheden van dit forum, daarom de vraag, waarom moest de topic "fora blijven verontrusten" verplaatst worden naar het onderwerp misdaad?
Omdat het topic volgens buzzer en mij meer past bij misdaad dan bij Brave New world . Voor de rest hoeft er qua insteek van het topic niets te veranderen.
bye
pi_57738802
Petre, Dank voor uw uitleg, de verontrusting neemt er niet mee af, sterker neemt er mee toe, in mijn beleving.
pi_57741061
quote:
Op maandag 31 maart 2008 16:04 schreef mrpeeters het volgende:
Petre, Dank voor uw uitleg, de verontrusting neemt er niet mee af, sterker neemt er mee toe, in mijn beleving.
waar bent u dan nu ongerust over? ( als de verplaatsing problemen geeft zet ik het topic net zo makkelijk terug in bnw namelijk)
bye
pi_57742714
Nee hoor doet u geen moeite, laat maar rustig staan en feitelijk past het ook beter onder misdaad als ik de teksten van sommige posters lees.

Overigens ongerust of verontrusten, laten we zeggen een taalkundig nuance verschil, niet verontrustend.
pi_57744501
quote:
'Jouw soort mensen'

Domme mensen proberen altijd mensen die ze niet kunnen plaatsen te etiquetteren met het predikaat 'dat soort mensen'

Vrouwen worden niet onderdrukt in de bijbel, de bijbel claimt de enige waarheid te bevatten ja, maar het staat de navolgers van met name het nieuwe testament NIET toe intolerant gedrag te vertonen t.a.v. andersdenkenden.

En dat laatste is ook een kenmerk van de westerse joods/christelijke/humanistische beschaving waar Pim Fortuyn het over had en nu ook Geert Wilders.

Maar buig jij je hoofd maar fijn voor de islam, dan zal die religie dat belonen door dat hoofd van jou eraf te hakken. http://masada2000.somebodyhelpme.info/Execution-Russian.asf
Kijk hoe lief de ware islam is voor homo's http://www.masada2000.org/impalement.MPG


Geplaatst door: hanss | woensdag 26 maart 2008 om 5:57
quote:Er is maar één volk op aarde waar dat 'oude testament' op slaat en dat is het Joodse volk, en die staan volledig in hun recht om dat boek na te leven, want het zijn geen nieuwe testaments gelovigen, omdat ze Jesjoea (hebreeuws voor het griekse woord jezus) (nog) niet erkennen als de messias.

Hou het nieuws uit het midden oosten dit jaar maar in de gaten: het wordt erg spannend http://crossfirewar.com/
En hou er rekening mee dat Israël atoomwapens heeft en die ook zal gebruiken: de Samson option http://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

Geplaatst door: hanss | woensdag 26 maart 2008 om 6:11
Ja Mr. Peeters, de fora zijn verontrustend. Ook het bericht van Ruud Harmsen, die beweert dat er preventief mag worden gebombardeerd is zorgwekkend.

Allemaal nauw betrokkenen bij Maurice de Hond.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57746831
Wat ik er o.a. van weet "Heb uw naasten lief, gelijk uzelf" En de gulden regel "Wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook de ander niet"

Preventief bombarderen bestaat natuurlijk niet, bommen maken en ze inzetten behoort tot de oorlogsindustrie, het belangrijkste onderdeel van de wereldeconomie. De uitspraak van Harmsen is verontrustend en daarmee deel ik uw mening. Je naasten lief hebben middels een bom of bommen, naar mij dunkt staat dit nergens in de Geloofswetten, waar ik overigens weinig tot geen kennis van draag.

Uw naasten lief hebben brengt je haast bij de tekst van William Shakespeares en daarmee bij Brave New World

O wonder!
How many goodly creatures are there here!
How beauteous mankind is!
O brave new world,
That has such people in it!

Maar helaas het mag niet zo wezen de DMZ een spraakmakend bewijs dat het beter past bij "misdaad"
pi_57747436
Tis-Wa Freddie, één der laatste Mohanikanen op het log van Calis, gaf vandaag maar weer eens gehoor aan zijn rancuneuze behoefte, overigens, wel erg flauw van iemand die de hoofdrolspeler aanvankelijk zijn ongekwalificeerde diensten heeft aangeboden, niet voor niets natuurlijk, geen naasten liefde zeg maar, maar voor harde pecunia. Misdadig en verontrustend?
pi_57774906
quote:
Op maandag 31 maart 2008 20:20 schreef secunda het volgende:
Ja Mr. Peeters, de fora zijn verontrustend. Ook het bericht van Ruud Harmsen, die beweert dat er preventief mag worden gebombardeerd is zorgwekkend.

Allemaal nauw betrokkenen bij Maurice de Hond.
1) Die opmerking was omgeven door context en nuance, die Secunda ook kent en waar ik nogmaals op gewezen heb. Maar zij negeert dat hardnekkig en bewust.
Ref. http://ernestlouwes.web-l(...)het-doolhof-van.html

2) Maurice de Hond heeft niets uitstaande met die opmerking van mij, kent die waarschijnlijk niet eens, want leest betreffend forum niet (en dat is ook heel verstandig van hem).

3) Ik heb niets uitstaande met eventuele politieke aspiraties van Maurice de Hond, vernam daarover alleen uit de krant, heb hem daarna over dat onderwerp nooit gesproken.

4) Secunda (= AMer op dat andere forum) hamert op losse, uit verband getrokken uitspraken, en legt verbanden die er niet zijn, met als kennelijk doel: de suggestie wekken dat er iets niet in orde is (maar zonder te zeggen wat precies). Dat zijn laagbijdegrondse methoden.
--
http://rudhar.com
pi_57775629
RuudHarmsen, kortom fora verontrusten ook voor u begrijp ik uit uw reactie. Zou het een idee zijn het goede voorbeeld te geven door de site's, met betrekking tot de DMZ, niet meer van enige stof te voorzien? Het proces wat Louwes voert, schuldig of onschuldig, ik laat mij daar niet over uit, komt daarmee geenzins in gevaar en wat betreft Maurice de Hond hij gaat een weg die hij voorstaat, het resultaat is afwachten, hoewel ik bijna zeker weet dat ons OM niet volledig naar behoren functioneerd is de weg naar verbetering/verandering niet middels fora, dunkt mij.
pi_57784205
quote:
Op woensdag 2 april 2008 10:16 schreef RuudHarmsen het volgende:

[..]

1) Die opmerking was omgeven door context en nuance, die Secunda ook kent en waar ik nogmaals op gewezen heb. Maar zij negeert dat hardnekkig en bewust.
Ref. http://ernestlouwes.web-l(...)het-doolhof-van.html

2) Maurice de Hond heeft niets uitstaande met die opmerking van mij, kent die waarschijnlijk niet eens, want leest betreffend forum niet (en dat is ook heel verstandig van hem).

3) Ik heb niets uitstaande met eventuele politieke aspiraties van Maurice de Hond, vernam daarover alleen uit de krant, heb hem daarna over dat onderwerp nooit gesproken.

4) Secunda (= AMer op dat andere forum) hamert op losse, uit verband getrokken uitspraken, en legt verbanden die er niet zijn, met als kennelijk doel: de suggestie wekken dat er iets niet in orde is (maar zonder te zeggen wat precies). Dat zijn laagbijdegrondse methoden.

Ruud, misschien kun je, in plaats van al je tegensprekers voor leugenaar uitmaken ook eens een keer vertellen wat je bedoelt.
De opmerkingen van Hanss en jou zijn geplaatst op
woensdag 26 maart om 05.57, 06.11 en 06.41 door Hanss.
Op woensdag 26 maart om 08.46 schrijf je zelf dat er wel eens wat wordt weggehaald en om
19.15 geeft je een lange reactie op van alles met aan het eind een verhaal over "platgooien die zooi".

In plaats van mij (en overigens alle tegensprekers van Maurice) te beschuldigen van leugens kun je toch wel toegeven dat je dit schreef?

Ik vraag me af wat dit met jouw genegenheid (en toch ook wel samenwerking?) met Maurice en jullie gezamenlijke politieke aspiraties te maken heeft.

En ook wat dit met de Deventer Moordzaak te maken heeft trouwens.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57833384
RuudHarmsen, Mijn compliment, u brengt als eerste mijn gedachtegoed in vervulling en bij het Louwes log las ik dat Siem, ik zou bijna zeggen, eindelijk ook de pijp aan Maarten geeft. Nu zullen we het er maar niet over hebben wat er allemaal aan vooraf ging voor zij tot haar stap of daad kwam, meer dan verontrustend, mijn stelling.

Louisa, mohanikaan Vos krijgt er ook nog niet genoeg van zijn asperges, nu komen daar ook nog tulpen uit Amsterdam bij, het zal de heimwee van de collaboreur zijn het nu al met bloemen willen zeggen op het log van de onechte zoon van Harm, Jan. Calis zal verheugt zijn toch nog iemand die iets schrijft, zelf lijkt hij weer even ondergedoken of zou hij ook uw goede voorbeeld volgen, buiten verwachting zeg ik dan.
pi_57833582
Mr. Peeters,

Bedoelt u deze:

http://www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=481 &mforum=deventermoordza
quote:
Tulpen uit Amsterdam
“Er zijn vele vormen van rehabilitatie” zei Henk vanmorgen toen we aan de koffie zaten. En hij begon weer meteen uit te pakken. Ik zei: “O, ja?”. “Ja”, zei hij. “Daar heb ik eens over na liggen denken vannacht, over –rehabiliteren-“. “Jij denkt ook overal over en altijd", zei ik. "Zelfs bij het sorteren van asperges denk jij nog over de wereldproblemen en de zorgen van de mensheid. Je had wel een broer van Aristoteles kunnen zijn. Maar vertel eens”. “Nou”, zei Henk “ik ben tot de conclusie gekomen dat er drie vormen zijn om weer een beetje in zwang te komen. Op de eerste plaats, rehabilitatie die door de beledigde partij wordt geïnitieerd. Bijvoorbeeld door middel van een kort geding. De rechter stelt dan vast dat een roddelaar bijvoorbeeld de naam van iemand heeft bezoedeld en dat daar geen reden voor is. De bezoedelde krijgt dan gelijk en meestal nog wat geld om op vacantie te gaan om bijvoorbeeld op een Middellandse zeestrand de overgebleven restanten van een zwartgemaakt blazoen weg te laten bleken. Moeder natuur die de zielschade wegstraalt, zal ik maar zeggen. De tweede vorm is minder direct. En dat is de vrijspraak. Iemand wordt eerst voor een moord veroordeeld bijvoorbeeld, en dat komt nogal eens voor, en blijft koppig volhouden dat hij de moord niet heeft gepleegd. En als hij dat maar lang genoeg doet (het kost wat, maar als je het maar lang genoeg volhoudt, heb je ook wat) en daarbij bedroefd of verontwaardigd genoeg blijft kijken, komt er altijd wel een instantie die zegt dat de verontwaardigde zuurkijker het niet heeft gedaan. Bijvoorbeeld de Commissie Afgedane zaken, de Hoge Raad of de Revisieraad-in-aanbouw. Dus gewoon volhouden met ontkennen of liegen en zuur blijven kijken bij alle interviews die volgen”. Ik zei: “Nou Henk, dat ziet er goed uit wat je zo hebt bedacht”. “Ja”, zei hij ”Maar ik heb er nog een, en dat is een indirecte vorm van Wiedergutmachung. Een subtiele of gladde, het is maar hoe je het bekijkt”, zei hij. “Bijvoorbeeld, als Mw. Van der Plas bij ons komt om asperges te kopen en ik zeg tijdens het inpakken van een paar van die jongens dat zij een snol is, kan ik later altijd een kaartje sturen en zeggen dat zij minder snol is dan ik aanvankelijk dacht, en tegelijk in de buurtkrant laten zetten dat ik geld zal storten voor het fonds dat het vioolspelen onder gehandicapte Afrikaanse kinderen in Oeagadoegoe wil bevorderen. Dat weet iedereen dan meteen en zeggen onze dorpsbewoners vanzelf wel tegen elkaar later“ Die Henk van Louisa is wel een rare snijboon met zijn asperges, maar dankzij hem komt er tegenwoordig toch een heel ander geluid uit Afrika dan alleen maar tamtamgeroffel”. Die indirecte methode is sociaal veel wenselijker, Louisa. Neem nou M. sans Honte. Eerst ramt hij er lekker op los tegenover iedereen die het maar wil horen, op een onschuldige mens uit Deventer, wat natuurlijk niet kan. Dat vond de rechter ook. Zonder veel te timmeren of te pijpfitten kreeg zijn slachtoffer nog wat pieken toebedeeld door die rechter, maar sans Honte zat daarna wel met zijn pik in het zand. Zelfbeschadiging, noemen ze dat. Want de natie moest niet veel meer van hem hebben. En dat kan natuurlijk niet zo blijven. Hij moet dus worden gerehabiliteerd”. Ik vroeg “Ja, Henk, en hoe moet dat dan?”. “Nou kijk”, zei hij. “Simpel. Je pakt ongevraagd het familiale dreamteam van Lucia en vertelt in de pers dat je een publieke bloemenstuur actie aan het maken bent. Een eenzijdige publieke en ongevraagde bloemencorso dus, Louisa. Met bloemen, of ze nu welkom zijn of niet, kun je bij iedereen en altijd een goede sier maken. Vooral als de afzender aan iedereen laat weten dat er bloemen zijn verstuurd. Bloemen als emotioneel bindmiddel met iemand waar je niks mee te maken hebt, Louisa. Gijzelen met bloemen. Je weet wel: Als de lente komt, en hij komt, stuur ik ongevraagd tulpen uit Amsterdam”, zei Henk. “Ahhhhh wel slim of glad Henk, het is maar hoe je het bekijkt. Maar had hij dan niet beter de uit Lelystad overgebleven kaarsen en bladmuziek naar het dreamteam kunnen sturen, want die houden ook wel van een stukje gezang en kaarslicht aan een gevangenispoort”. “Ik zal het eens aan de Paus vragen” zei Henk ”Die weet wel wat het beste is. Die krijgt al jaren ongevraagd "die Blumen aus Holland" en is bovendien onfeilbaar”.

Tis-wa
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57837483
Correct, knip en plak en dan te bedenken dat dit iemand is die Maurice en Louwes zijn diensten aanbood en Knoops wel even, publiekelijk de les las en leest, uit frustratie over een gevalletje brand, zeg maar. Bedenkelijk deze vluchteling.
pi_57846150
quote:
Op vrijdag 4 april 2008 21:23 schreef mrpeeters het volgende:
Correct, knip en plak en dan te bedenken dat dit iemand is die Maurice en Louwes zijn diensten aanbood en Knoops wel even, publiekelijk de les las en leest, uit frustratie over een gevalletje brand, zeg maar. Bedenkelijk deze vluchteling.
Mr. Peeters,

Kan best zijn dat het iemand is die Maurice en Louwes zijn diensten aanbood. Weten we niet maar het is ook niet interessant. Ik meende trouwens dat het om waarheidsvinding ging en niet per defintie om het vrijpleiten van Louwes door een onschuldige te beschuldigen.

Persoonlijk vind ik het stukje van Louisa erg leuk. Maurice betuigt zijn sympathie aan een ieder die zegt onschuldig te zijn, dat hebben we de laatste jaren veelvuldig gezien. Of bemoeienis van Maurice en zijn "deskundigen" goed voor de desbetreffende zaken is, vraag ik me echter, gezien het bijvoorbaat al vooroordelende karakter van de geschriften van Maurice, in alle oprechtheid af.
Speurhond Spike hoort een lintje te krijgen in plaats van van fraude beschuldigd te worden.
pi_57849399
Secunda, Dat u het leuk vindt mag natuurlijk maar volgens mij is het leedvermaak. Dat u het niet weet mag zo wezen, ik weet het wel en dat maakt hem tot een vals figuur, mede gelet op nog meer zaken waarin hij tracht de advocaat zonder toga te spelen en met wurgcontracten om zijn, overigens fictieve, aspergekwekerij, beter gezegd zijn eigen leven draaiende te houden.

Vreemd overigens dat Calis hem toelaat na meerdere blokkades op zijn site, maar goed zo ik al schreef Jan zal denken is er toch nog iemand die schrijft op mijn site.

Wat betreft de beschuldigingen van de Hond, ik ben de laatste die dat goedkeurd, maar wat gij niet wilt……… u kent hem vast wel, dus mijn advies, fora blijven verontrusten en zetten aan tot haat, met alle gevolgen van dien.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')