abonnement Unibet Coolblue
pi_55239300
Hier verder

Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  donderdag 13 december 2007 @ 11:10:11 #2
179735 UnderTheWingsOfLove
Imperio. Crucio. Avada Kedavra
pi_55239532
freak!!1
omg 5000 post
Celebrities walk on red carpet because they are famous, I walk on toilet paper because I'm the shit
5 Xbox360 spellen: Halo 3 , Fable 2 ,Saints Row 2 , Pure en Virtua Tennis 3 te koop!
pi_55239984
Wat 'n lekker pijpbekje heeft ie ook.
  donderdag 13 december 2007 @ 11:38:49 #4
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55240239
Vorige topic heeft er toch wel 2 jaar over gedaan

Anyway, goede show gister! If I Was Your Vampire begon érg matig, hij zingt dat echt verschrikkelijk live, maar toen Disposable Teens inzette ben ik eigenhandig de pogo begonnen (met als doel 10 meter naar voren schuiven door het kleine grut heen) en kwam de sfeer er wel in
Erg tof dattie Are You The Rabbit? en The Reflecting God speelde. Irresponsible Hate Anthem en Antichrist Superstar waren ook erg goed!
En ik ben blij dat ie Just A Car Crash Away weg heeft gelaten. Wel jammer van You & Me

Al met al vond ik dat ie het een stuk beter deed dan de 2 keer tijdens de Against All Gods tour dat ik 'm heb gezien, hij leek er echt zin in te hebben en de band klinkt erg goed met de huidige formatie (bye bye Mark Chaussee ). En hij had zowaar interactie met het publiek Dat heb ik 'm de vorige 4 keer niet zien doen.

Oh, en leuke stage props weer. Die grote stoel en dat rijzende podium waren gaaf om te zien, en het oude vertrouwde Antichrist Superstar altaar was er ook weer
Wel jammer dat ie z'n box-outfit voor The Fight Song heeft geschrapt.

Als iemand trouwens nog nuttige toevoegingen hier of hier heeft zijn die erg welkom [/spam]
(en zoals je daar ziet heb ik een setlist weten te bemachtigen )

[ Bericht 6% gewijzigd door Litso op 13-12-2007 12:25:14 ]
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
  donderdag 13 december 2007 @ 13:02:56 #5
130818 JosD.
Buckethead ftw
pi_55242508
Leuk concert gister. Wie waren trouwens die freaks, die vlakbij de ingang aan het zingen waren
Chinese Democracy
pi_55255047
Sweet Dreams/Lunchbox
Antichrist Superstar
Christians for Truth Kwam al helemaal in de kerstsfeer

Het was geweldig!! Alleen ben nu aan 1 kant doof
pi_55258322
Ik vond het echt een geweldig concert! van de 4 keer die ik ben geweest was deze toch wel verreweg de beste. Disposable Teens, Irresponsible Hate Anthem, Antichrist Superstar, The Reflecting God, The Beautiful people vond ik allemaal zo ontzettend goed! Vooral The Reflecting God, ben zo blij dat ik dat nummer een keer live heb mogen meemaken Ben helemaal los gegaan

Erg leuk ook dat Manson veel praatte tegen het publiek, ik heb ook concerten meegemaakt waar ie helemaal niets zei. Ik stond op de eerste rij, ongeveer voor Rob Holliday. Het viel me op dat hij vaak mee zingt, was leuk om te zien. Heb nog een plectrum van 'm gevangen ook Helemaal aan het einde van The Beautiful people heb ik Manson zelfs nog aangeraakt

Vond dit optreden zo ontzettend goed! Zelfs Heart-Shaped Glasses vond ik erg goed (niet dat ik dat normaal gesproken geen leuk nummer vind, maar live vond ik m meestal niet zo bijzonder, van wat ik heb gezien op filmpjes)

Kortom, het was echt top!
pi_55262411
Ondanks mijn lage verwachtingen was het toch een geweldig optreden.

Geweldige setlist, ik was dolgelukkig met tourniquette, reflecting en anti-christ. Toffe show, eindelijk weer als vanouds, want ik was het na de "against all gods" eigenlijk wel zat met hem, hij had er duidelijk weer zin in. Ik heb hem zelfs vergeven dat ie zoiets slechts als heart shaped glasses op de wereld heeft durven zetten..."little girl, little girl you should close your eyes, that blue is making me high"

overigens was het geluid wel zwaar klote en veel te hard...
pi_55262487
ik had er zo graag heen gewild.....
  vrijdag 14 december 2007 @ 12:18:54 #10
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55266707
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 09:25 schreef KritischeMassa het volgende:
Ondanks mijn lage verwachtingen was het toch een geweldig optreden.

Geweldige setlist, ik was dolgelukkig met tourniquette, reflecting en anti-christ. Toffe show, eindelijk weer als vanouds, want ik was het na de "against all gods" eigenlijk wel zat met hem, hij had er duidelijk weer zin in. Ik heb hem zelfs vergeven dat ie zoiets slechts als heart shaped glasses op de wereld heeft durven zetten..."little girl, little girl you should close your eyes, that blue is making me high"

overigens was het geluid wel zwaar klote en veel te hard...
Ik was inderdaad ook aangenaam verrast door voornamelijk zijn 'zang'kwaliteiten van deze keer. AAG was écht een kuttour

En Heart-Shaped Glasses idd... zwakste nummer van het album imho.
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
pi_55268392
Hopelijk komt er nog een goede OP...

Setlist bekeken, niets gemist dus.
pi_55270111
KindaMuzik recensie
quote:
Anno 2007 is de ooit zo gevreesde shockrocker Marilyn Manson meer dan ooit een man van vlees en bloed. Vol pijn om de scheiding van Dita von Teese betoont hij zich op Eat Me, Drink Me kwetsbaar. Emotioneel aan het eind van zijn latijn neemt Manson revanche voor een aantal mindere albums na het meesterpaar Antichrist Superstar en Mechanical Animals.

Niets menselijks is Manson vreemd wanneer hij een lamme, misschien wel dronken entree maakt. Het kan ook vermoeidheid zijn, want sinds de repetitieweek in de Bijlmerse bierhal vlak voor Pinkpop is hij onafgebroken op tournee. Een dikke laag schmink kan niet verhullen dat het tourleven zijn tol eist en diepe sporen heeft getrokken in Mansons gelaat.

Manson uit vorm is niet langer eng of gevaarlijk, hoewel de buiten de zaal neergestreken Christenen met zendingsdrang daar anders over denken. Manson shockeert niet meer, Manson is een krachteloze hamster in een looprad, gekooid doorhollend in zijn zelfgeschapen rondte.

Steeds weer hetzelfde kunstje; andere stad, zelfde show. Hij lijkt moe van de aanhoudende balanceeract tussen het buitenwerelds, onaantastbaar bizar imagofenomeen en de mens Manson. Moe, met het heilig vuur op waakvlamstand.

Mansons bandleden zijn daarentegen in snaarstrakke bloedvorm. Onder bedroevend slecht geluid in de toch al sfeerloze hangar sleurt hun kwaliteit Manson uit zijn lodderige sluimer. Hit na hit afvurend komt langzaam iets van de gekende duivelse furie naar boven.

Het is echter te weinig en te laat om te redden wat er nooit wilde zijn. Na een uur zwaait de band af. De lappenpop-Führeract moet nog, 'The Beautiful People' is nog niet gespeeld, dus die twee toegiften komen er. Onwillekeurig dringt de vraag zich op waarom Manson en co terugkomen. Het is stil in de Brabanthallen: geen boegeroep, geen uitbundig gejoel om meer. Oorverdovend stil.

Marilyn Manson die erin slaagt onverschilligheid op te roepen, het moet niet gekker worden. De oude Manson heeft afstandelijkheid nodig, theater, drama en zijn indringende persoonlijke impact. Groot gebaar en grootse shockeffecten, op maat gemaakt voor grote hallen als deze. De nieuwe Manson brengt dat alles nauwelijks.

Deze tweespaltact toont vooral trekken van vergane glorie waarmee Manson zijn imago, legende en reputatie vakkundig ten grave draagt. De treurmars die na nog geen tachtig minuten zuivere speeltijd de loods vult, is onbedoeld dan ook pijnlijk treffend.

» 13 december 2007 »


Geluid was klote inderdaad, ik hoor nog steeds een piep

Waar had ie het nou in godsnaam over tijdens dat verhaal van 'do you have ..??.. here in holland?' Ik verstond een essentieel woord niet
pi_55270197
guns

edit:
wat een achterlijke recentie trouwens het was sinds tijden weer eens een echt goede show

en over eat me drink me, zijn jullie favo nummers toevallig ook

2
3
7
8
9
10
11

de rest heb ik nieteens meegebrand op mijn vervangende cd, ik moest een nieuwe branden want die achterlijke remix van HSG op nummer 12 is echt zo totaal belachelijk

[ Bericht 98% gewijzigd door #ANONIEM op 14-12-2007 14:45:25 ]
pi_55270777
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 14:38 schreef KritischeMassa het volgende:
guns
Ooooh was dat 't.. dank

Zo geweldig dat commentaar bij dit filmpje van Sweet Dreams:
quote:
WOOH ik was daar egt ziek chill... als de klootzak die tegen mn been aan heeft gepist dit leest... GODVERDOMME ALS IK ER ACHTER KOM WIE JE BENT...
pi_55270904
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 15:05 schreef ZwarteMagika het volgende:

volgens mij heb ik die gast gezien, in iedergeval liep er een hevig godver roepend kereltje langs mij richting de plee na afloop van het concert. met een vrij vochtig uitziende broek

wehehehehehe sick...

pi_55272845
Echt geweldig concert, was de dag van te voren ook in Brussel geweest maar dat was echt minder, kan echter ook aan onze bagger plaatsen hebben gelegen (helemaal bovenin op de tribunes)
Na de show ook nog het geluk gehad enkele leden te ontmoeten. Manson zelf heb ik ook gezien maar daar mochten we niks tegen zeggen, die ging meteen met Rachel Evan Wood de bus in. Daarna kwam Ginger naar buiten (mn favo bandlid) en we vroegen om een handtekening. Even leek het er op dat hij ons ging afwimpelen (hij mompelde iets van dat ie zn zooi in de bus moest zetten) maar hij kwam terug! Echt supercool! Hij heeft mijn kaartje gesigneerd. Helaas wilde hij geen foto's maken omdat hij geen make up op had. Heb overigs ook nog een drumstokje van hem weten te bemachtigen.
Later kwam skold nog naar buiten en dat is echt een coole gast, heeft alles gesigneerd en geposeerd voor foto's. Chris Vrenna hebben we ook nog rond de bussen zien sluipen maar daar was eigenlijk niemand echt in geintereseerd, beetje sneu voor hem eigenlijk.
  vrijdag 14 december 2007 @ 17:20:28 #17
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55273701
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 13:25 schreef Devlinsect het volgende:
Hopelijk komt er nog een goede OP...

Setlist bekeken, niets gemist dus.
Ik maak van het weekend wel even een update van de OP in het vorige topic
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 15:05 schreef ZwarteMagika het volgende:

[..]

Ooooh was dat 't.. dank

Zo geweldig dat commentaar bij dit filmpje van Sweet Dreams:
[..]

Die speech heb ik opgenomen, alstie een beetje te verstaan is zet ik m op youtube.
En die vent, wat lullig
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
  vrijdag 14 december 2007 @ 17:21:33 #18
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55273712
quote:
Op vrijdag 14 december 2007 16:40 schreef morgaine21 het volgende:
Echt geweldig concert, was de dag van te voren ook in Brussel geweest maar dat was echt minder, kan echter ook aan onze bagger plaatsen hebben gelegen (helemaal bovenin op de tribunes)
Na de show ook nog het geluk gehad enkele leden te ontmoeten. Manson zelf heb ik ook gezien maar daar mochten we niks tegen zeggen, die ging meteen met Rachel Evan Wood de bus in. Daarna kwam Ginger naar buiten (mn favo bandlid) en we vroegen om een handtekening. Even leek het er op dat hij ons ging afwimpelen (hij mompelde iets van dat ie zn zooi in de bus moest zetten) maar hij kwam terug! Echt supercool! Hij heeft mijn kaartje gesigneerd. Helaas wilde hij geen foto's maken omdat hij geen make up op had. Heb overigs ook nog een drumstokje van hem weten te bemachtigen.
Later kwam skold nog naar buiten en dat is echt een coole gast, heeft alles gesigneerd en geposeerd voor foto's. Chris Vrenna hebben we ook nog rond de bussen zien sluipen maar daar was eigenlijk niemand echt in geintereseerd, beetje sneu voor hem eigenlijk.
Ik ben zó jaloers
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
pi_55917939
exit Tim

welcome back Twiggy

yes dit is echt gaaf, Twiggy is terug, het vervolg van Rape of the World is met Twiggy en zonder Tim

pi_55918164
ja mooi nieuws inderdaad. Nu hopen dat twiggy ook gaat bijdragen aan het nieuwe album. Zal wel denk ik.
pi_55918868
TWIGGY!!!!!!!!

Waarom ging hij een tijdje terug ookalweer uit de band?
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  donderdag 10 januari 2008 @ 11:41:42 #22
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55919068
quote:
Op donderdag 10 januari 2008 10:49 schreef KritischeMassa het volgende:
exit Tim

welcome back Twiggy

yes dit is echt gaaf, Twiggy is terug, het vervolg van Rape of the World is met Twiggy en zonder Tim

[ afbeelding ]
haox!

*checkt The Heirophant*

Whoa wat de fuuck !
Jamaar, Tim dan?
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
pi_55919647
ok nou moet ie nog van die barbiepop af en dan werken aan zijn nieuwe cd. Ik hoop zo op een cd meer in de richting van de eerste minuut van you and me and the devil (en het deel waarin hij zingt "why touch your face, my sperm is cold as ice, bouquet of knives, killer"), en de title song... want dat zijn weer echt lekkere duistere antichrist superstar waardige nummers (are you the rabbit en red carpet grave zijn ook zo cool)

Ik heb nog nooit zo'n duale cd van manson gehad. Een deel zuigt aars (nr1,4,6 en 12) een deel kan ermee door (5,9) en een deel is uitgesproken geniaal (2,3,7,8,10,11)
  donderdag 10 januari 2008 @ 12:20:15 #24
84808 Hari-Bo
Onbegrijpelijk?
pi_55919974
Ik heb alle cd's van Mr Manson, maar na het sublieme album Antichrist Superstar is het wel minder geworden, Mechanical Animals was ook wel redelijk maar de rest vind ik echt een stuk minder.
Let's get down to brass tacks. How much for the ape?
Oh, shit. I forgot about the beer. You want one? No, how 'bout some ether?
  donderdag 10 januari 2008 @ 13:22:59 #25
105263 Litso
Interlectueel.
pi_55921696
quote:
Op donderdag 10 januari 2008 12:20 schreef Hari-Bo het volgende:
Ik heb alle cd's van Mr Manson, maar na het sublieme album Antichrist Superstar is het wel minder geworden, Mechanical Animals was ook wel redelijk maar de rest vind ik echt een stuk minder.
Ik vind Mechanical Animals dan weer zijn beste werk
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')