abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 november 2007 @ 17:01:43 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_54827989
Met dank aan WeebI

Loting in Amerika

1A: Dominica / Barbados - Verenigde Staten
1B: T&C Eilanden / St. Lucia - Guatemala
1C: Bermuda / Kaaiman Eilanden - Trinidad & Tobago
1D: Aruba / Antigua & Barbuda - Cuba

2A: Belize / St. Kitts & Nevis - Mexico
2B: Bahamas / Britse Maagdeneilanden - Jamaica
2C: Dominicaanse Republiek / Puerto Rico - Honduras
2D: Canada - St. Vincent & Grenadines

3A: Amerikaanse Maagdeneilanden / Grenada - Costa Rica
3B: Surinama / Montserrat - Guyana
3C: El Salvador / Anguilla - Panama
3D: Nicaragua / Nederlandse Antillen - Haiti

De ploegen met en / spelen eerst tegen elkaar. De winnaar daarvan speelt tegen het land daarachter.
dus 1A: Dominica / Barbados - Verenigde Staten. Dominica speelt eerst tegen Barbedos. De winnaar van dat duel speelt tegen de VS.
De winnaar van dat duel zit in de poule wat aangeven is (1, 2 of 3).
De nummers 1 en 2 komen in de finale poule.
de 6 deelnemers in de finale poule spelen uit en thuis tegen elkaar. De nummers 1,2,3 plaatsen zich voor het WK. de nummer 4 speelt een playoff tegen de nummer 5 van Zuid-Amerika.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_54830512
Saai en voorspelbaar.
pi_54830849
Go Suriname, Nederlandse Antillen en Aruba!
pi_54831718
Het blijft een raar principe, maar je bent in ieder geval wel snel af van die kleine landjes. Zoiets moet ook in Europa gedaan worden, ben je na de eerste ronde af van San Marino, Luxemburg, Liechtenstein, Andorro & Co.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_54840039
Als ik trouwens het hele schema doorkijk, moet het voor Suriname in ieder geval niet onmogelijk zijn om tot de laatste poulfase te komen. Zou wel grappig zijn...
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 26 november 2007 @ 01:42:06 #6
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_54840071
ik snap nog steeds niet zo goed wat Suriname daar doet
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 26 november 2007 @ 04:08:18 #7
14509 reem
Correspondent in Buenos Aires
pi_54840592
Suriname heef weinig met zuid "latijns" amerika te maken...
[b]@RemiLehmann[/b]
  maandag 26 november 2007 @ 04:22:10 #8
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_55027151
Ja
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_55032957
Hup Suriname en de Antillen. Probeer eens wat middelmatige Eredivisiespelers zo ver te krijgen om te spelen voor Suriname of de Antillen. Jongens als Fung-a-Wing, Biseswar, Snoyl, Elshot, Frankel, Esajas, Pryor, L. Davids, Pique, Bandjar, Rojer, Emnes, Dissels, Douglas, de broertjes Wau en Poepon zouden Suriname en Antillen zo naar het WK kunnen schieten volgens mij. Slechter dan Costa Rica of T&T zullen ze niet zjin (aangezien daar ook gewoon prutsers uit de Engelse/Schotse 3 div. in spelen).
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 4 december 2007 @ 15:12:38 #11
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_55035744
Begin 2008 zijn de eerste wedstrijden hier prezieze data heb ik nog niet kunnen achterhalen wel dit
quote:
EERSTE WK KWALIFICATIE RONDE WAARSCHIJNLIJK NIET IN SURINAME.
29 november

zijn kort bezoek aan Suriname heeft FIFA inspecteur José Luis Meiszner uit Argentinië laten doorschemeren dat de WK kwalificatie serie tegen Monserrat, Suriname haar thuiswedstrijd waarschijnlijk buiten de grenzen zal moeten spelen.


Dit vanwege het feit dat het Andre Kamperveen Stadion niet op tijd klaar zal zijn voor de eerste fase die rond eind februari wordt gespeeld. Tijdens de inspectie van het alternatief, het Franklin Essed Stadion gaf Meiszner aan dat voor wat de randvoorwaarden betreft, tribunes, kleedhokken, persfaciliteit, etc. de problematiek makkelijk oplosbaar was.

Het probleem was echter het speelveld. De FIFA zal namelijk moeten beslissen of het veld van het Essed Stadion, de standaarden haalt welke deze organisatie stelt. Zoals zaken eruit zien, zien de perspectieven er niet helemaal goed uit. Dit houdt dan in dat de Surinaamse Voetbal Bond er rekening mee moet houden dat zij haar “thuis” wedstrijd op vreemde bodem zal moeten afwerken.

Al zou het Andre Kamperveen Stadion in februari klaar komen is de kans dat er daar gespeeld wordt vrij minimien, daar de FIFA een deadline van 3 maanden heeft dat het bekend moet zijn waar de kwalificatie wedstrijden moeten plaatsvinden. Ten aanzien van het Andre Kamperveen Stadion was de FIFA inspectuer positief daar hij aangaf dat de Surinaamse Voetbal Bond het werk rustig en goed afrond en niet moet proberen voor één wedstrijd het project af te jassen, daar men voor lange tijd plezier moet hebben van de locactie.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_55043411
quote:
Op dinsdag 4 december 2007 13:32 schreef Fides het volgende:
Hup Suriname en de Antillen. Probeer eens wat middelmatige Eredivisiespelers zo ver te krijgen om te spelen voor Suriname of de Antillen. Jongens als Fung-a-Wing, Biseswar, Snoyl, Elshot, Frankel, Esajas, Pryor, L. Davids, Pique, Bandjar, Rojer, Emnes, Dissels, Douglas, de broertjes Wau en Poepon zouden Suriname en Antillen zo naar het WK kunnen schieten volgens mij. Slechter dan Costa Rica of T&T zullen ze niet zjin (aangezien daar ook gewoon prutsers uit de Engelse/Schotse 3 div. in spelen).
Zou moeten kunnen ja, deze spelers komen - naast Fränkel - nooit in aanmerking voor Oranje. Enige kans dit om een interlandcarrière op te bouwen. Gewoon met z'n allen in een vliegtuig en gaan! .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2008 @ 11:00:02 #13
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_55790441
quote:
Looyen vist uit eredivisie

ROTTERDAM - Het Nederlandse betaald voetbal krijgt er volgende maand in één klap flink wat internationals bij. De nieuwe bondscoach Leen Looyen van de Nederlandse Antillen heeft in zijn voorlopige selectie voor de WK-kwalificatieduels tegen Nicaragua vrijwel alleen in Nederland uitkomende profs opgenomen.


Onder meer spits Robin Nelisse van FC Utrecht, VVV’er Leon Kantelberg en NAC-verdediger Tyrone Loran behoren tot de uitverkorenen. Over tien dagen zal Looyen de huidige groep terugbrengen naar achttien.

NAC lijkt door de uitverkiezing van Tyrone Loran ook een international rijker. Iets wat de verdediger zélf eigenlijk niet had verwacht. ,,Maar dát ik meedoe is nog niet helemaal zeker,’’ zegt Loran. ,,Ik wil eerst van de bondscoach horen wat de plannen exact zijn en wie er allemaal echt meegaan. Ik zie voetballen voor de Antillen niet als een vakantie, maar ik wil er dan ook echt iets mee bereiken. We moeten goede vooruitzichten hebben op deelname aan in ieder geval de poulefase van de kwalificatie.’’

Jaren geleden is Loran ook al eens geselecteerd, maar toen zegde hij nog af. ,,Indertijd kwam het hele project organisatorisch niet zo gelukkig over. Nu ik de namen hoor van de jongens die door de bondscoach zijn geselecteerd, zie ik zeker mogelijkheden.’’

Grote vraag is welk gevoel Loran straks bij het horen van het Antilliaanse volkslied heeft? ,,Ik zal eerlijk zeggen, ik heb weinig met de Antillen. Mijn vader komt er vandaan, maar ikzelf ben er nog nooit geweest. Aangezien ik door alleen mijn moeder ben opgevoed, heb ik ook weinig met mijn familie daar. Mijn vader was in ieder geval wel erg enthousiast toen hij het nieuws hoorde. Mijn moeder zei alleen: ‘Maar dan kun je niet meer voor Oranje uitkomen’. Nou, heb ik haar verteld dat de kans dat dát ooit zal gebeuren me erg klein lijkt.’’

Twijfel over wel of niet meedoen, is er bij Leon Kantelberg (VVV) niet. ,,Er iets niets mooiers dan spelen voor je land,’’ zegt de middenvelder. ,,Ik vind de uitnodiging een enorme eer. Vier jaar geleden deed ik ook al mee, toen we in de kwalificatie tegen Antigua en Honduras speelden. Van het laatste land verloren we, maar indertijd bestond ons team veelal uit amateurs. Nu zijn het vooral profs. Onze ploeg is veel beter dan vier jaar terug.’’

Als de Antillen in de eerste ronde Nicaragua verslaan, stuit het land in de tweede ronde op Haïti. ,,Ofschoon de kans klein is dat we daadwerkelijk de WK halen, liggen er, met Nicaragua en Haïti als opponenten, zeker mogelijkheden om de groepsfase van de kwalificatie te bereiken. Haïti is weliswaar als negende in deze kwalificatie geplaatst, maar een grote voetbalnatie is het niet. Voor zo’n groepsfase zullen de stadions op de Antillen zeker vol lopen,’’ verwacht Kantelberg.

Ook RKC’er Dustley Mulder is opgenomen in de voorselectie, maar het is niet zeker dat de verdediger daadwerkelijk meedoet. Het staat namelijk nog niet vast of Mulder Antilliaans bloed heeft.
Voorselectie.
Doelmannen: Homoet(Volendam), Farrel(HSCS, ama), Pisas(Centro Social Deportivo Barber, ant)
verdediging: Loran(NAC), Cijne(Veendam), Wau(Willem II), Martha(Willem II), Breinburg(FC Dortrecht), WInkaar(quick Amersfoort, ama), Eugene Martha(Jong Colombia, ant) Victoria(ADO)
MIddenveld: Kantelberg(VVV), Jongsma(Zwolle), Zimmerman(Veendam), Duel(Volendam), Bonevacia(-geen club), ROsalia(Top Oss)
AAnval: Wau(Den Bosch), Smeekes(GAE), NElisse(Utrecht), Martha(RBC), Siberie(Strealen, duitsland), Daal(St. Johnstone, Sch), Sidney Bito(Arsenal Kiev, Oekraïne)

[ Bericht 3% gewijzigd door borisz op 05-01-2008 11:06:42 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_55790545
Dit moet echt appeltje-eitje zijn. Serieus een prima elftal, beter dan ik dacht eigenlijk.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 januari 2008 @ 11:17:36 #15
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_55790609
6 Februari 2008 en 26 maart 2008 wordt ronde 1 gespeeld.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_55791196
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 11:09 schreef Fides het volgende:
Dit moet echt appeltje-eitje zijn. Serieus een prima elftal, beter dan ik dacht eigenlijk.
Mee eens. Zeker als Dustley Mulder ook meedoet hebben ze een aardige verdediging.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 februari 2008 @ 22:09:28 #17
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_56510096
Eerste ronde, eerste partij. Niet ieder duel uit de OP speelt over 2 wedstrijden, de wedstrijden woensdag wel.
Datum, NLtijd, stad van spelen, thuis, uit.
quote:
03/02/08 20:00 HAMILTON Bermuda 1:1 Cayman Islands
06/02/08 22:00 GUATEMALA CITY Belize St. Kitts and Nevis
06/02/08 22:00 DIRIAMBA Nicaragua Netherlands Antilles
07/02/08 00:00 ROSEAU Dominica Barbados
07/02/08 02:30 SAN SALVADOR El Salvador Anguilla
07/02/08 01:45 PROVIDENCIALES Turks and Caicos Islands St. Lucia
07/02/08 01:00 ORANJESTAD Aruba Antigua and Barbuda
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport donderdag 7 februari 2008 @ 10:12:53 #18
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_56577422
uitslagen
quote:
03/02/08 20:00 HAMILTON Bermuda 1:1 (1:0) Cayman Islands
06/02/08 22:00 GUATEMALA CITY Belize 3:1 (3:1) St. Kitts and Nevis
06/02/08 22:00 DIRIAMBA Nicaragua 0:1 (0:1) Netherlands Antilles
07/02/08 00:00 ROSEAU Dominica 1:1 (1:1) Barbados
07/02/08 02:30 SAN SALVADOR El Salvador 12:0 (4:0) Anguilla
07/02/08 01:45 PROVIDENCIALES Turks and Caicos Islands 2:1 (1:0) St. Lucia
07/02/08 01:00 ORANJESTAD Aruba 0:3 (0:3) Antigua and Barbuda
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_56961349
Aruba kan het weer over 4 jaar properen
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 25 maart 2008 @ 21:49:20 #20
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_57609529
tijd voor de returns. Aanvangstijden zijn omgezet naar NLtijd.
quote:
26/03/08 20:00 VIEUX FORT St. Lucia Turks and Caicos Islands
26/03/08 20:00 ST. GEORGE'S Grenada US Virgin Islands
26/03/08 21:00 BRIDGETOWN BarbadosDominica
26/03/08 21:00 NASSAU Bahamas British Virgin Islands
26/03/08 21:15 ST. JOHN'S Antigua and Barbuda Aruba
26/03/08 23:00 MACOYA Montserrat Suriname
27/03/08 00:00 BASSETERRE St. Kitts and Nevis Belize
27/03/08 01:00 BAYAMON Puerto Rico Dominican Republic
27/03/08 01:00 WASHINGTON DC Anguilla El Salvador
27/03/08 01:00 WILLEMSTAD Netherlands Antilles Nicaragua
30/03/08 22:00 NASSAU British Virgin Islands Bahamas
31/03/08 02:00 GEORGETOWN Cayman Islands Bermuda
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport donderdag 27 maart 2008 @ 08:44:33 #21
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_57641048
Uitslagen
quote:
26/03/08 20:00 BRIDGETOWN Barbados 1:0 (0:0) Dominica
26/03/08 20:00 VIEUX FORT St. Lucia 2:0 (1:0) Turks and Caicos Islands
26/03/08 20:00 ST. GEORGE'S Grenada 10:0 US Virgin Islands
26/03/08 21:00 NASSAU Bahamas 1:1 (0:0) British Virgin Islands
26/03/08 21:15 ST. JOHN'S Antigua and Barbuda 1:0 (0:0) Aruba
26/03/08 23:00 MACOYA Montserrat 1:7 (0:2) Suriname
27/03/08 00:00 BASSETERRE St. Kitts and Nevis 1:1 Belize
27/03/08 01:00 BAYAMON Puerto Rico 1:0 a.e.t. Dominican Republic
27/03/08 01:00 WASHINGTON DC Anguilla 0:4 (0:4)El Salvador
27/03/08 01:00 WILLEMSTAD Netherlands Antilles 2:0 (1:0) Nicaragua
30/03/08 22:00 NASSAU British Virgin Islands Bahamas
31/03/08 02:00 GEORGETOWN Cayman Islands Bermuda
volgende ronde
1A: Barbados - Verenigde Staten
1B: / St. Lucia - Guatemala
1C: Bermuda / Kaaiman Eilanden - Trinidad & Tobago
1D: Antigua & Barbuda - Cuba

2A: Belize - Mexico
2B: Bahamas / Britse Maagdeneilanden - Jamaica
2C: Puerto Rico - Honduras
2D: Canada - Grenadines

3A: Grenada - Costa Rica
3B: Suriname - Guyana
3C: El Salvador - Panama
3D: Haiti- Nederlandse Antillen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_57641452
Van deze 8 ploegen (die in de evt. poule van de Antillen zouden komen) zijjn denk ik dat Costa Rica en El Salvador het sterkste zijn, gevolgd door Haiti, Panama en de Antillen.
Haiti speelt met een handvol spelers uit de Spaanse en Franse en Amerikaanse lagere divisies, en ze hebben ook nog een spits van Brondby (Peguero Jean Philippe, al speelt hij nooit) maar die lijkt niet te worden opgeroepen.
pi_57663252
edit: -foutje.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 4 april 2008 @ 00:30:18 #24
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_57819726
Nog 2 uitslagen voor wat het waard is
30/03/08 22:00 NASSAU British Virgin Islands 2-2 Bahamas
31/03/08 02:00 GEORGETOWN Cayman Islands 1-3 Bermuda

volgende ronde
1A: Barbados - Verenigde Staten
1B: St. Lucia - Guatemala
1C: Bermuda - Trinidad & Tobago
1D: Antigua & Barbuda - Cuba

2A: Belize - Mexico
2B: Bahamas - Jamaica
2C: Puerto Rico - Honduras
2D: Canada - Grenadines

3A: Grenada - Costa Rica
3B: Suriname - Guyana
3C: El Salvador - Panama
3D: Haiti- Nederlandse Antillen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 13 juni 2008 @ 18:54:07 #25
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_59370156
TOpic verdient een schop.
Dit weekend de heenwedstrijden.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')