abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 2 januari 2008 @ 14:34:28 #301
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_55722966
quote:
Op woensdag 2 januari 2008 14:22 schreef moussie het volgende:

[..]

en vergeet deze niet
[..]

http://www.nationalledger.com/cgi-bin/artman/exec/view.cgi?archive=15&num=15065

en dan dat in het bold .. hoe (on)waarschijnlijk is het dat je idd gewoon in je keuken blijft zitten kletsen als er op nog geen 100 meter afstand van alles en nog wat gebeurt, geschreeuw, mensen die lopen te zoeken etc .. wat zijn dat voor mensen die dan gewoon blijven zitten ?
Tja, het blijft natuurlijk gissen, harde bewijzen zijn er niet en de verklaringen die worden gedaan spreken elkaar tegen of worden pas maanden later wereldkundig gemaakt, ik ben het met je eens dat er nog vragen zijn maar helaas kan er geen uitsluitsel komen juist vanwege al die media aandacht, vergeet niet dat een heleboel kranten in Portugal (met name 24horas) niet van de eerste leugen gebarsten zijn.
Als er ook maar een schijn van gerechtvaardigde twijfel zou zijn dan was hij al wel opgepakt, zie maar eens hoe snel ze waren met beschuldigen van Kate en die verhoren, blijkbaar is er gewoon niets geloofwaardigs te vinden wat tegen Murat pleit, helaas.
Als ik met mijn moeder aan de keukentafel zit en aan het kletsen ben met een muziekje aan bv dan zou ik ook niet zo snel gaan kijken als ik iets hoor, je moet niet vergeten dat het een vakantiepark is, hoe vaak zouden er daar luidruchtige toeristen door de buurt lopen?
Als hij er niet was dan is het ook logisch dat ze niet hebben gekeken natuurlijk, ik kan er echter geen zinnig woord meer over zeggen.

De nieuwe: Maddy, the brand new brandname.

[ Bericht 3% gewijzigd door kahaarin op 02-01-2008 14:56:15 ]
be nice or go away
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')