abonnement Unibet Coolblue
pi_54797063
Ik ben altijd alleen (of met vriend/vriendin) op vakantie gegaan, vaak op de bonnefooi, rugzakje, trein- of vliegticket en gaan... Lekker doen waar je zelf zin in hebt, blijven hangen als je het ergens leuk vindt, weg als het niets is...

Nu staat Peru op mijn reisverlanglijstje en ik zit eraan te denken om een groepsreis te boeken, vooral ook omdat ik de jungle in wil en niet zeker weet of ik zelf wel een goede gids zal kunnen vinden.

Wat zijn jullie ervaringen met dit soort reizen?
Make something foolproof and someone will invent a bigger fool
pi_54798027
Peru is volgens mij ook prima zelf te doen toch? Je kan altijd ter plekke met een groep een jungle tripje boeken als ik me niet vergis.. Alleen reizen (of met met zijn twee-en vind ik beter) is toch zeker wel leuker dan met een vaste groep, precies om die voordelen die je zelf noemt.
pi_54799651
In Peru is alles ter plekke makkelijk te regelen, ik zelf ben allergisch voor groepsreizen maar ieder zijn ding natuurlijk...
pi_54841233
Kan prima alleen
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_54843280
Het heeft beide z'n voor- en nadelen. Ik ben over het algemeen erg tevreden over reizen met Sawadee, Djoser, Baobab etc. Je vervoer en overnachtingen zijn dan geregeld, maar je hebt nog steeds redelijk wat vrijheid. Het is gelukkig niet zo dat er van je verwacht wordt dat je 3 weken lang continu met de groep optrekt.
pi_54843299
Er is trouwens een heel topic over de ervaringen met groepsreizen.

Een vriendelijk modje gaat ongetwijfeld het linkje voor je opzoeken, en hier neerzetten.
pi_54849668
Je kunt Peru prima in je eentje doen. Ook als je de jungle in wilt is dat geen probleem; dat zal altijd via een touroperator gaan, en dan word je (verplicht!) gewoon in een groep gezet waarmee je dan een x aantal dagen optrekt.

En het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je onderweg gewoon iemand tegenkomt met wie het goed klikt, en dan ga je gewoon samen ment hem/haar...

Ga lekker alleen zou'k zeggen

Al ben ik niet heel onbevooroordeeld want ik heb heel Zuid-Amerika alleen gedaan
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')