abonnement Unibet Coolblue
pi_204904
Zojuist gehoord van een vriendin van Sabine, dat zij nite gebeld zijn om vanavond op tv te verschijnen. De ouders van Bart zijn wel gebeld...

Conclusie??

pi_204905
Ja, en ik hoorde ook van de vriendin van de moeder van de oud-oom van de neef van zijn kennis haar vriend dat Area 51 echt bestaat.

Niet te geloven he.

Kortom: we zien het wel.

'Organized religion: the world's largest pyramid scheme.' - B. Katz
pi_204906
wat al eerder is opgemerkt. veronica manipuleert de uitslag. ze zijn d'r achter gekomen dat sabine interessanter om te blijven zitten. EN met haar grote bek durft straks niemand meer tegen haar te stemmen:-(
  donderdag 21 oktober 1999 @ 13:09:00 #4
882 jooltje
X-file verslaafd
pi_204907
Weet je wat het is? Sabine heeft de VOO uitstraling.
Sabine zal nu heel erg op zichzelf aan het letten zijn en probeert zo goed mogelijk over te komen op haar medebewoners en op de camera's. Sabine is gewoon een bitch van nature maar als ze zich netjes inhoud en tot 1001 telt dan valt ze mee. VOO zal nu gaan kijken, wie trekt de meeste kijkers: Bart of Sabine? De conclusie ligt vast, Sabine dus. Bij bart kunnen ze alleen maar veel irrities bij medebewoners filmen.

Het kan dus inderdaad zo zijn dat Sabine mag blijven. Maar als Bart mag blijven dan is het stemmen voor de volgende keer ook al snel bekend. Bart zal weer veel stemmen krijgen van zijn medebewoners.

You know, they say when you talk to God, it's prayer, but when God talks to you, it's schizophrenia!


pi_204908
Ik dacht dat er 6 keer zoveel stemmen waren voor sabientje? dat is toch niet normaal dat zij dan mag blijven? dat kan veronica toch gewoon niet maken????????????????
pi_204909
Kan gewoon niet!!!

Sabeltje staat al de hele week bovenaan de lijst van ongeliefde personen. Misschien toch maar even bellen om dit "recht te zetten"

  donderdag 21 oktober 1999 @ 13:26:00 #7
1026 Quelling
A hubba hubba and a ding dang
pi_204910
quote:
op 10-21-1999 om 01:09 PM schreef jooltje het volgende:

Het kan dus inderdaad zo zijn dat Sabine mag blijven. Maar als Bart mag blijven dan is het stemmen voor de volgende keer ook al snel bekend. Bart zal weer veel stemmen krijgen van zijn medebewoners.



Volgens mij is het nog helemaal niet gezegd dat Bart de volgende keer heel eel stemmen zal krijgen. Als Bart besluit te blijven nadat Sabine het huis heeft moeten verlaten dan wordt hij denk ik net zo snel weer in de groep opgenomen. Hij is geen sterke persoonlijkheid en laat zich voornamelijk door Sabine ophitsen. Willem en Ruud hadden het er gisteren al met hem over: zij hebben weinig tegen Bart, als hij zich maar aanpast/openstelt.

When I was a sperm
I had alot to learn.

pi_204911
Waarom kan stemmen via de bb pagina niet? staat al de hele week dat de ronde gesloten is!

pi_204912
WEL GODGLOEIENDEGODVERDEGLOEIENDEGODVERDOMME

Wat een zielige vertoning van VOO!...
Het goeie nieuws is dat indien Bart inderdaad mag opstappen vanavond, Sabien alleen nog maar genegeerd zal gaan worden en net als TARA zal opstappen...(hoop ik)

Begin bij het begin en eindig nooit!
pi_204913
Tja, Veronica kan ook zeggen dat de ECHTE niet populaire er in blijft zodat nog meer mensen gaan bellen? Geruchten, van alles en nog meer... blablabla... ik hou het er op dat Sabine er gewoon uitgaat, want dat wil ik.
pi_204914
Ben voor de sfeer in het huis wel benieuwd wat er gaat gebeuren; bientje gaat stennes schoppen en gaat genegeerd worden. Ben benieuwd hoelang ze het nog volhoudt, leuk!
pi_204915
Neej jongens, neej, neej, neej: Veronica kan ALLES maken. En wij kunnen ons geheel in Hummie & haar draaiboek verplaatsen (en trouwens ook in Jooltje): Sabine is het Veronica-gebakkie dat de komende weken nog vele malen met die grote, lege ogen in beslagen spiegels gaat turen, en daar trekt VOO kijkertjes mee, en reclame-inkomsten, en dat was de hele deal, toch? Dat ze een succesprogramma maakten, en niet een eerlijke wedstrijd waarbij de liefste van het stel een fijne geldprijs kreeg.
Een schizofreen is nooit alleen
  donderdag 21 oktober 1999 @ 13:38:00 #13
262 Re
Kiss & Swallow
pi_204916
Sabientje die door heel Nederland wordt uitgekotst .. ze zullen zich heus niet in de vingers snijden hoor bij V. ze zijn dan mischien jong en wild maar hebben liever een iets beter model voor hum publieksgezicht

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_204917
The Two Sisters,

Het doet mij genoegen te zien dat er steeds meer forumdeelnemers zijn die door hebben wat er nu allemaal gaande is. In het begin heb ik daar heel wat moeite voor moeten doen, en stuite op veel ongeloof. Ook ik ben benieuwd wat er nu werkelijk gebeurd vanavond. Sabine er uit, zoals de meerderheid kennelijk wil of Bart. In het belang van de kijkcyfers is het overduidelijk dat Bart zou moeten vertrekken. Dit nog los van het kleine risico dat hij achter Sabine aan gaat, wat zou inhouden dat er weer iemand zou moeten worden bij geplaatst. En dat is alleen maar lastig en vervelend.

pi_204918
Als Bart weg moet blijft Sabine. Als Sabine weg moet, gaat Bart mee (opnieuw grote problemen ala Tara/Mona) logisch toch dat ze voor Bart kiezen?
It is better to rule in hell, than to serve in heaven......
  donderdag 21 oktober 1999 @ 13:52:00 #16
882 jooltje
X-file verslaafd
pi_204919

Als Veronica veel kijkers heeft dan stijgt het marktaandeel. Mensen als Sabien met een leuk koppie scoren nu eenmaal goed. Sabien brengt brood op de plank. Ze moet zich wel inhouden als ze mag blijven.

Conclusie: Het draait om geld en niets anders dan geld. VOO manipuleerd.

You know, they say when you talk to God, it's prayer, but when God talks to you, it's schizophrenia!


pi_204920
Uhhmmm, dear Big Mama,
Gisteren werd er juist gepost dat sab d'r clan al gisterochtend gebeld zijn...En de i:6-roddel dan? Ik snap het niet meer en om nou te wachten tot vanavond...ik zou graag nu al concrete info willen hebben!!!

Dus: wie heeft gehoord/weet "zeker" dat ofwel bart ofwel Sabien er uit gaat????

Fok!zine 2 the rescue!!!
pi_204921
Om kwart voor vijf zullen de repetities voor de live uitzending van vanavond wel weer beginnen. Hou de streams dus in de gaten om Rolf de verliezer bekend te horen maken!
  donderdag 21 oktober 1999 @ 14:52:00 #19
961 Jigsaw
URL not found; fake it? (Y/N)
pi_204922
Ik heb in dit verband geen hoge pet op van V. maar ik kan me niet voorstellen dat ze ZO dom zijn. Over het hele Internet wordt in de stemmingen Bientje tot op de veters toe afgefikt... Daar gaat minimaal 1 andere omroep een stukje over maken als Brat (geen typo) weg moet.
We gaan het meemaken vanavond.
Windows Error 010: Reserved for future mistakes by our developers

  donderdag 21 oktober 1999 @ 16:00:00 #20
471 squeeky
Limbo! & Fok! Chatter!
pi_204923
Wat een BULLSHIT topic.

Hier verkondig je dat Bart vertrekt dat zijn familie gebeld is en niet de van sabine.

In een andere topic zeg je zeker te weten dat sabine eruit moet

Ja Ja

Het is het wel FOKzine maar dat wil niet zeggen dat je iedereen moet gaan zitten FOKKE!!

  donderdag 21 oktober 1999 @ 16:03:00 #21
1033 Dr.Love
Newbie sinds 1991
pi_204924
Ondanks alle plaatsvervangende vrees die ik hier bespeur dat de Big Bro-kijkcijfers zullen dalen als Bientje vanavond het veld mocht ruimen: ik denk niet dat het veel zal uitmaken. Hummie en d'r ploeg denken minstens een week of twee vooruit: genoeg intriges en ontwikkelingen op de plank om de spanning vast te houden. Een klassieke soapwet is: hou het publiek wekenlang een worst voor, maar eens in de paar weken (bij de nominatie) moet je ook een echt stukje worst geven: en het zal V. worst zijn of dat nou Bart of Sabje is…

En wat als ze allebei vertrekken? Dan zal het 'script' zich meer en meer concentreren op de strijd tussen Willem, en Ruud enerzijds en het triootje Kaatje, Bianca, Marice (quote Mona) aan de andere kant. Hoe loopt het af met Ruud en ? Oftewel: hoe lang onderdrukt Ruud zijn dierlijke instincten nog? Hoe ontwikkelt de nieuwe - wat diepere maar ook bottere - rol van Willem zich? Wat is het moment waarop Karin en Maurice de rest gaan irriteren? Blijft het pais en vree tussen die twee? Gaat Bianca ooit eerlijk aan Ruud vertellen dat-ie echt te dom is om te poepen? (ludiek hoor!) En hoelang blijft nog buiten schot bij de anderen?

Conclusie: wie er vanavond ook vertrekt, BB gaat door, blijft even smeuïg en zal alleen maar meer kijkers trekken in de komende weken.

P.S. In de uitzendingen van gisteren en eergisteren viel het iedereen op dat Sabine er zo zeker van is dat zij niet zal vertrekken. In de (niet teveel door media beïnvloede) optiek van de medebewoners overigens ook (zie het foto-van-Bart-incident). Maar vergeet niet dat 95% van de kijkers en waarschijnlijk dus ook het overgrote deel van de telefoon-stemmers alleen naar Big Bro TV kijkt en nog nooit van dit toch wel leuke forum heeft gehoord. Wellicht dat in Schubbekutteveen en omgeving Sabine nog steeds even leuk wordt gevonden als een paar weken geleden, ondanks de overduidelijke pogingen van Veronica om Bientje nu als bitch neer te zetten…

Bemint eer ge bezint
  donderdag 21 oktober 1999 @ 16:12:00 #22
1106 800 X 600
Potverdikkie nou zeg!
pi_204925
quote:
op 10-21-1999 om 01:42 PM schreef tanjalies het volgende:
The Two Sisters,

Het doet mij genoegen te zien dat er steeds meer forumdeelnemers zijn die door hebben wat er nu allemaal gaande is. In het begin heb ik daar heel wat moeite voor moeten doen, en stuite op veel ongeloof. Ook ik ben benieuwd wat er nu werkelijk gebeurd vanavond. Sabine er uit, zoals de meerderheid kennelijk wil of Bart. In het belang van de kijkcyfers is het overduidelijk dat Bart zou moeten vertrekken. Dit nog los van het kleine risico dat hij achter Sabine aan gaat, wat zou inhouden dat er weer iemand zou moeten worden bij geplaatst. En dat is alleen maar lastig en vervelend.


Tenzij er een enorm stuk bij komt natuurlijk..

Groet.

pi_204926
Maaaaarrrr,

Op de "enige echte" Big Bro site staat Sabbelte al een week met een 4 bij populairteit en Bart een 5!!!
(anderhelve week geleden allebei nog met 8)

Dan kunnen ze nu toch niet opeens het tegenovergestlede beweren....

Misschien zullen de kijkcijfers dalen wanneer er een huppelkut minder op het beeldscherm rondloopt maar als Bart nu toch weg moet moeten ze aan 50.000 bellen uitleggen waarom die voor Jan-Lul circa 4 gulden hebben uitgegeven om hun stem uit te brengen én vertellen dat ze de volgende keer zeker weer moeten stemmen (wanneer is dat eigenlijk?)...

Als Bart vanavond weg moet dan heeft V heeeeeeel wat uit te leggen en totdat ze dat doen kijk ik lekker niet meer!!!

Ozo.

pi_204927
Om alle frustraties af te toppen...
Zojuist gehoort dat toch Sabien weg moet
Begin bij het begin en eindig nooit!
pi_204928
Via via via via vernam ik, dat toch gewoon Mona weg moet.
Wie zegt immers dat de stemregels vanmiddag nog/wel gelden?

V.: wij kunnen de regels niet breken, wij maken de regels.

Van vlekken moet jij je niks aantrekken

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')