Wat noem jij strooikaas?quote:Op woensdag 10 oktober 2007 10:50 schreef sammeh het volgende:
Tagliatelle koken, verse spinazie alvast in het vergiet doen en de tagliatelle daarin afgieten.
Dan wat olijfolie er overheen en best wel wat zongedroogde tomaten (koud, die worden vanzelf wel warm) erdoorheen gooien.
Simpel en lekker (vooral met strooikaas !!)
Ik mis ook een beetje de smaakmaker, bijv. blauwschimmelkaas of pesto.quote:Op woensdag 10 oktober 2007 10:54 schreef Black_Tulip het volgende:
Ik heb gister nog vegetarische pasta gegeten, maar ik vond er niet veel aan. Het exacte recept weet ik niet, maar het was met spaghetti, prei, champignons, tofu en creme fraiche. Ik vond het niet echt een succes, maar misschien jij wel
Je kan parmazaanse kaas nemen, maar ik heb meestal gewoon jonge kaas. Als dat is wat je bedoeldequote:
Ik zou dan échte parmezaanse kaas nemen, dat is zo verrukkelijk.quote:Op woensdag 10 oktober 2007 10:56 schreef sammeh het volgende:
[..]
Je kan parmazaanse kaas nemen, maar ik heb meestal gewoon jonge kaas. Als dat is wat je bedoelde
Die miste ik ook ja.quote:Op woensdag 10 oktober 2007 10:55 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ik mis ook een beetje de smaakmaker, bijv. blauwschimmelkaas of pesto.
maar dan met tagliatelle ipv spaghettiquote:Op woensdag 10 oktober 2007 11:09 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Die brie lijkt me echt lekker!
Maar dan wel spinazie-tagliatellequote:Op woensdag 10 oktober 2007 11:16 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
maar dan met tagliatelle ipv spaghetti
Wel zonder vlees, maar niet vegetarischquote:Op woensdag 10 oktober 2007 11:05 schreef klaarover het volgende:
Tomatensaus zonder vlees:
Los een ansjovisje op in voldoende warme olijfolie.
Die met brie is heel simpel, mijn vriendin kan ook niet koken en die heeft het gemaakt. Tis alleen iets meer voorbereiding maar het is echt heel simpel.quote:Op woensdag 10 oktober 2007 12:21 schreef nevaeh87 het volgende:
wow! Dit zijn echt veel ideen! super! gaaf! Die van MC gerben lijkt me lekker simpel en lekker! die met brie lijkt me idd ook super!! maar dat is wel iets moeilijker om te maken....
bij de spinazie...het beste rode of groene pesto?
Sorry..ben echt een kookramp en moet dit weekend dus koken voor vrienden (waarvan 2 vegetariers....maar ik vind zelf rode saus zo lekker...dus die maak ik erbij....)
ga dus 2 sauzen maken: rode (met gehakt) en groene...daarnaast nog pasta-salade met pesto en gewone salade en stokbrood met kruidenboter.....volgens mij moet het dan wel lukken toch?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |