Jep. Ik weet het nu Tof hoorquote:Op maandag 8 oktober 2007 19:56 schreef Muck het volgende:
[..]
dank je
nu weet je dus ook wat \"dat ene\" is, en waar ik het druk mee heb de laatste paar dagen
Waarom zeg je "ja"quote:Op maandag 8 oktober 2007 20:05 schreef crossover het volgende:
Hai
Hai is hier nietquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:05 schreef crossover het volgende:
Hai
Ja. Baggerfok, met baggerlayout is bagger traagquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:10 schreef Sjowhan het volgende:
Geduld?
Ook zonder baggerlayout is het traagquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:13 schreef MPG het volgende:
[..]
Ja. Baggerfok, met baggerlayout is bagger traag
Iddquote:
Jup. Ik werd net spontaan uitgelogd en kreeg meteen die baggerlayout voor mn kiezenquote:
thanks!quote:
Met FOKsilver is het inderdaad ook zo traag als dikke stront door een trechterquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:16 schreef eer-ik het volgende:
[..]
Idd
Echt niet dat het met silver ineens supersnel is
Kan je dat eten?quote:Op maandag 8 oktober 2007 20:10 schreef Sjowhan het volgende:
Geduld?
Ik heb er meer. Dus?quote:
aan mij gevenquote:
receptje voor?quote:
Ik ben bezig met een reisverslag, klaag me maar aanquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:21 schreef Muck het volgende:
[..]
aan mij geven
dan ben ik de rest van de avond aardig tegen je
Frietquote:
bek houwequote:Op maandag 8 oktober 2007 20:29 schreef MPG het volgende:
[..]
Friet
Ingrediënten:
3 a 4 GROTE aardappelen (patatten) per persoon
Aardappelschilmesje
Frituurpan
Voldoende frituurolie of frituurvet om de frituurpan te vullen. (let op: de ervaren frituurder beschikt reeds over voldoende frituurolie/-vet in de frituurpan)
Bereiding:
Schil de aardappelen met het aardappelschilmesje. Snijd de geschilde aardappelen in schijfjes van circa een halve centimeter dik. Snijd de aardappelschijfjes vervolgens in reepjes. Spoel de reepjes af onder stromend water en dep ze ZEER goed droog met een schone theedoek of iets dergelijks.
Verhit de frituurolie/het -vet tot 190 graden in de frituurpan. Bak de aardappelreepjes gedurende een minuut of 4 voor. Haal de reepjes uit de frituurpan en laat het frituurvet opnieuw op temperatuur omen. Als het frituurvet wederom circa 190 graden is kunnen de aardappelreepjes afgebakken worden gedurende circa 6 minuten.
Serveetip:
Serveer uw Friet met een kroket en mayonaise of met een kippenpoot en appelmoes. Eet smakelijk.
Wa?quote:
Het staat vol met foutenquote:Op maandag 8 oktober 2007 20:31 schreef MPG het volgende:
[..]
Wa?
Post ik een recept is het weer niet goed
waarin?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |