abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_53212581
quote:
Op zondag 16 september 2007 00:57 schreef tbl1966 het volgende:
Ik denk dat er gewoon teveel aandacht aan woorden geschonken wordt die in een vlaag van hysterie, angst of verbijstering zijn gezegd. Alle woorden worden op een goudschaaltje gewogen. Oh ja, het is natuurlijk van belang voor het onderzoek, maar als je mensen in een bepaalde richting wil laten denken is dit de juiste manier. Er wordt van alles naar buiten gedruppeld, alleen geen concrete dingen. Er wordt gespeculeerd dat de portugese politie het verdacht vindt. Het wordt door niemand bevestigd, alleen door de pers.
Helemaal mee eens. .

Zoals ik het begrepen heb mag de Portugese politie nooit iets over een lopende zaak naar buiten brengen, dus nu horen we al een hele poos suggestieve berichten uit de media en begint het op een online boek van Niccy French te lijken. Reuze spannend want nu echt.

Ik heb geen tijd om alle topics te lezen, maar heb ook niet het gevoel dat ik meer mis dan de dagelijkse berichtgevingen. Zoals een dagboek, waarin een moeder de dagelijkse beslommeringen van zich afschrijft, dat de ouders zijn naar huis zijn gegaan vlak voordat ze eventueel voor verhoor vastgezet konden worden met als argument om voor de andere kinderen te zorgen en van de een op andere dag wilden ze geen media aandacht meer en toen ineens weer wel... enz. En ja, dat maakt ze voor alle Sherlocks natuurlijk extra verdacht.

Als je kind weg is en je hebt de media mee om wat voor reden dan ook, dan zou iedere ouder dat met beide handen aangrijpen. Er zijn zoveel vermiste kinderen waar wel aandacht aan geschonken wordt maar op een schaal als deze komt het niet voor. De pech is dat het nietszeggende mediaspektakel nu als een negatieve boemerang werkt voor de ouders en voor de sucker suspense is het nu een absolute must.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')