Hoe maakt je bananenflappen
1. leg plakjes bladerdeeg op ovenpapier op een overschaal
2. les de velletjes netjes naast elkaar
3. haal alle papiertjes van de bladerdeeg af
4. leg plakjes banaan in een laagje suiker
5. leg op het midden van het bladerdeeg een aantal plakjes banaan
6. vouw de punten van het bladerdeeg naar binnen
7. maak het bladerdeeg een beetje nat, zodat je het aan elkaar kunt plakken
8. vouw het bladerdeeg helemaal dicht
9. sla een keertje had op de flap, zodat hij goed dicht zit
10. even lief lachen
11. doe wat suiker op de flappen
12. stop ze in de oven, 20 minuten op 225 graden
13. laat ze afkoelen
14. eet ze op
hier zijn we gebleven
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*