abonnement Unibet Coolblue
pi_53264717
BM ik weet heel goed wat ik wil voor Kaith of niet en ben prima in staat info op te zoeken dus ben ik dan toch dom om naar het CB te gaan want ik voldoe niet aan jou eisen om naar het CB te gaan namelijk?

Ga je met Fons wel?
Iedere dag is het begin van een nieuwe morgen...
pi_53264737
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:19 schreef Sugar het volgende:

[..]



Niet al te verstandig zijn en voor elke pruts advies nodig hebben... En die mensen nemen het ook nog klakkeloos over... Dat klinkt toch als dom.
En zijn er zo geen mensen denk je? En juist voor die mensen is het spijtig als de gegeven adviezen dan ook nog verkeerd zijn. De rest zal het wel zelf uitzoeken en heeft volgens mij geen CB nodig en gaat dus enkel voor de inentingen en metingen.
pi_53264753
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:20 schreef Mibos het volgende:
BM ik weet heel goed wat ik wil voor Kaith of niet en ben prima in staat info op te zoeken dus ben ik dan toch dom om naar het CB te gaan want ik voldoe niet aan jou eisen om naar het CB te gaan namelijk?

Ga je met Fons wel?
Lees mijn post hierboven. En ja, ik ga dus voor de inentingen en metingen ( en om trots te doen )
pi_53264819
Dat is dom in mijn ogen als je gaat om trots te doen!!! Mijn mening je hoeft niet uit je plaat te gaan daarom... Maar ga dan trots lopen doen bij je eigen familie. Ik zie ons allemaal al trots dan op het CB dan zou ik ook knorrig worden denk ik als werknemer daar... In de trant van daar heb je weer zo'n maffe mama die het kind de hemel in prijst.

Maar ik ga niet alleen voor metingen en inentingen nee ze kijken bij Kaith naar nog meer dingen waarbij ze heel goed hebben aangestuurd op een specialistische kijk op dingen.
Iedere dag is het begin van een nieuwe morgen...
pi_53264836
Nou, chapeau, dan ben jij een goede moeder en zijn de moeders die voor de andere dingen gaan maar prutsmoeders. In jouw ogen om duidelijk te zijn.


Ik krijg hier toch een nare smaak van in mijn mond dat wil je niet weten
pi_53264875
Net als Pruk denkt inderdaad en dan toch nog beweren dat je niet zo denkt...

O ja en begin nu niet weer de discussie dat we allemaal niet goed kunnen lezen of begrijpend lezen want we zijn helemaal niet achterlijk...
Iedere dag is het begin van een nieuwe morgen...
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:32:14 #57
166294 KD-fotografie
mama van Demi & Nika!!
pi_53264985
Ach, er zijn 100 verschillende manieren van opvoeden en het is echt niet zo dat er maar 1tje van goed is.
Geen een manier is perfect volgens de standaarden van anderen, maar zolang we allemaal ons best doen en de kinderen er niks onder te leiden hebben dan is het toch goed?

Of dat nu met de hulp van het CB is of zonder dat is niet van belang.
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:32:46 #58
116890 _evenstar_
Ba-dum-tisssschhh
pi_53264998
Ja maatr bass-miss, om niet de discussie van KV versus BV aan te willen slingeren:
quote:
Op maandag 17 september 2007 23:39 schreef piglet het volgende:
Ja maar, gaat het wel altijd om verkeerde adviezen? Ik kan me bijv. voorstellen dat als jij van plan bent borstvoeding te geven tot je kind naar de basisschool gaat, je geen behoefte hebt aan een advies over afbouwen oid. En als jij helemaal 'into rapley' bent, vind je het niet leuk als je met iemand spreekt die je adviseert om gemalen prut te geven. Maar zijn die adviezen per se verkeerd? Ze passen niet bij jouw situatie en jouw ideeen over opvoeden, maar in mijn ogen zijn ze niet fout. Uitzonderingen daargelaten uiteraard.

O, ja en dat gedoe over gewicht komt volgens mij ook door de algehele hysterie in Nederland mbt overgewicht. Overgewicht bij kinderen is nu eenmaal een 'hot' issue, dus zitten ze er bovenop. Alleen hebben ze blijkbaar nog geen duidelijk idee over hoe mensen dan verder te begeleiden als er mogelijk een probleem is met het gewicht

NB ik heb gelukkig eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met het CB. Misschien dat ik niet ieder advies opvolg, maar ik heb ze wel altijd gewaardeerd.
quote:
Op maandag 17 september 2007 23:48 schreef Bass-Miss het volgende:

[..]

'Verkeerd'... Tja, kindjes gaan er niet dood van om flesvoeding te krijgen, maar dat ze bijvoorbeeld advies geven om flesvoeding bij te geven vind ik verkeerd.
Gemalen prutjes geven is ook zeker geen ramp, maar ik vind het wel weer spijtig dat dat als de norm gezien wordt en je als alternatief wordt bekeken als je dat niet zo doet. En van een kinderarts die advies moet geven zou ik idd verwachten dat die zich ingelezen heeft en op de hoogte is van de laatste onderzoeken. Maar nu doe ik vast weer uit de hoogte...
Dat BV beter is weet iedereen wel, maar niet iedereen heeft daartoe de kracht, de motivatie, de mogelijkheid om koste wat koste BV te geven en te laten slagen.
Omdan zo verbitterd te doen over een goed alternatief is onnodig, dat ze meer info over BV e.d. zouden moeten geven mee eens maar dat staat toch los van het alternatief?
Face it je weet niet van jan en alleman waarom ze stopten/geen BV gaven meer etc.

Evenals met rapley, voor sommige kindjes werkt rapley perfect, maar voor een hoop andere kindjes niet. dus veranderd de standaard die er was niet omdat de doelgroep te klein is nog.
En het Cb heeft bij mijn weten een adviserende/observerende invalshoek, ik denk dat het logisch is dat ze naar de standaard kijken en voor ouders die wel die moeite willen doen om bij BV tot het naadje te gaan ze bij de experts daarvoor moeten zijn ( lactatiekundigen etc. ) en voor rapley iemand die daar wel verstand van heeft.
Je gaat toch ook niet met nierfalen naar een hartspecialist?
Engaging Infinite Improbability Drive..
pi_53265018
BM zou met nierfalen nergens heen gaan, want dat is zo'n prutje dat ze het zelf op kan lossen


En nu ben ik weg.
pi_53265212
Ja dag. Ik hou het idd maar bij het filmjes-, foto- en babytopic. Lach voortaan eens inwendig om de domme mensen, haal info uit de verhalen van users met wat meer herseninhoud en geniet verder van alle verhalen.
pi_53265295
@Yoni: ik voel me oo niet meer thuis in FOT. In het begin was het leuk en gezelig en nu gaat het er bijna alleen nog maa om wie de beste spullen heeft en het beste kan sleutelen met zijn foto's.
Het moet allemaal pefect zijn en als ik een in mijn ogen perfecte foto post krijg ik niet eens reactie want er zit geen lijstje omheen, mijn naam staat er niet op en ik heb een ondertussn verouderde camera.

en wat het gepruts betreft in een foto lap die doen niet een lijstjes er omheen, niet zwart/wit met een 1 kleur fel en probere niet je foto op een kunsstuk te laten lijken.
Waarom als die poespas moet tegenwoordig wet ik cht niet, ik fotografeer almeer dan 20 jaar en vroeger wa ht gewoon je maakte een goeie foto of niet. Je moet ook niet blijven schiten want an zit er altijd we 1 goeie tussen, je moet een sfeer hebben, een beel hebben at je wilt, en dan probern uit te voeren. Soms stta het er op oals jij het wil en soms niet en dan snij je een beetje prima want op zo'n meet komt r regelmatig ineens iemand je beeld in wandelen.
Maar deze discussie is zelfs in FOT al 1000x gevoerd en het gaat er om dat een boel mensen zich daar niet weg komen. Het is nt OUD daar worden sommige mnse de hemel i geprezen wat e ook doen en andere de grond in gestampt wat ze ook doen, hey het lijkt de echte wereld wel
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:47:02 #62
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_53265331
Om maar ff dwars door een discussie over omhoog gevallen en naar beneden getrapte mensen heen te walsen...

Ik kom ook in Fot! Ben nog lang geen échte Fotter, maar voel me er wel thuis! Heb niet het idee er niet bij te horen, krijg gewoon normaal antwoord op mijn vragen (soms zelfs in Jip&Janneke taal) en heb er al veel bruikbare tips vandaan kunnen halen! Kortom, ik voel me met mijn simpele klikcameraatje toch best wel een fottertje hoor....
❤️ #TeamTom ❤️ #TeamPannekoek ❤️
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:47:25 #63
166294 KD-fotografie
mama van Demi & Nika!!
pi_53265341
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:42 schreef Bass-Miss het volgende:
Ja dag. Ik hou het idd maar bij het filmjes-, foto- en babytopic. Lach voortaan eens inwendig om de domme mensen, haal info uit de verhalen van users met wat meer herseninhoud en geniet verder van alle verhalen.
Dit is dan wel weer een zeer misselijke reactie als ik me zo mag uitdrukken...
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:48:37 #64
166294 KD-fotografie
mama van Demi & Nika!!
pi_53265358
Ik kom ook in Fot! overigens en heb me eigenlijk van begin af aan gewoon geaccepteerd gevoeld, heb er ook heel veel geleerd.

Antira, hetken dat niet eigenlijk, ik ben begonnen met een compact camera daar en kreeg toch veel positieve reacties.
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:48:57 #65
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_53265369
Anitra, kan je dan niet een topic openen over 'basic, niet geshopte fotografie'. Ik kan me best voorstellen dat daar een draagvlak voor is.

Het is daar, denk ik, net als in OUD een kwestie van even doorzetten.
Kom ik weer met mijn stokpaardje, in elke groep (online en in IRL) is men in eerste instantie wel gastvrij richting nieuwelingen, maar men heeft toch vaak sneller aandacht voor de vaste klanten dan voor newbies. Doorzetten en volhouden. Niet maar sporadisch komen.
***
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:49:08 #66
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_53265375
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:42 schreef Bass-Miss het volgende:
Ja dag. Ik hou het idd maar bij het filmjes-, foto- en babytopic. Lach voortaan eens inwendig om de domme mensen, haal info uit de verhalen van users met wat meer herseninhoud en geniet verder van alle verhalen.
Niet iedereen met herseninhoud weet dat ook nog juist te gebruiken. Liever iemand die wat minder slim is maar goed nadenkt dan iemand die meent superieur te wezen maar totaal niet weet waar ze over blaat...

(en wie zich hierin aangesproken voelt, het zij zo... doel niet specifiek op 1 iemand...)
❤️ #TeamTom ❤️ #TeamPannekoek ❤️
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:49:13 #67
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_53265377
Ach, daar moet je dan ook gewoon inwendig om lachen joh
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:50:06 #68
20436 Jambo
Hakuna Matata
pi_53265406
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:02 schreef Yoni het volgende:
Hmm.. kval midden in een ander discussie zie ik.

Ennieweej:

@Noli en Icaä: we proberen FOT laagdrempelig te houden en laagdrempeliger te krijgen. Het klopt dat dit niet _altijd_ lukt. Toch lopen er genoeg users in FOT rond zonder digitale spiegelreflex of users die met een gewone camera zijn begonnen en uiteindelijk zijn doorgeschoven (ondergetekende bijvoorbeeld, maar ook bv. een Puckzz, PdeHoog en nog zo wat anderen).
Het is soms even doorbijten en vooral: kritiek kunnen hebben. Want hoewel meestal goed bedoelt, kan het commentaar op foto's soms wel hard aankomen.

Ik hoop dat jullie toch de stap nog eens durven te wagen. Er staan ook nog steeds wat initiatieven op stapel om FOT voor beginners aantrekkelijker te maken, maar ik heb iets meer uren in een dag nodig om daar echt mee van start te kunnen (gelukkig wordt het herfst, dan fotografeer ik toch minder)
Inderdaad weer een heftige discussie!

Piep er toch ook maar even tussendoor.
Lijkt me een leuk initiatief om FOT voor beginners wat aantrekkelijker te maken. Hopelijk gaat dat lukken. Ik ga maar eens lurken bij FOT.

Kritiek kan ik wel hebben hoor. Lijkt me ook logisch dat je in het begin veel kritiek krijgt, je moet het tenslotte nog allemaal onder de knie krijgen. En van die kritiek steek je uiteindelijk het meeste op denk ik.
Ik word er wel es mismoedig van dat ik, wat ik voel, niet zeggen kan. (Toon Hermans)
Zo oud is Melvin
  dinsdag 18 september 2007 @ 10:53:50 #69
166294 KD-fotografie
mama van Demi & Nika!!
pi_53265479
Overigens merkte je wel dat er heel veel positieve reacties waren van de oude garde op de nieuwelingen bij de fotowedstrijd Dieren, omdat die zo laagdrempelig was.
Er had zelfs iemand gewonnen die nog nooit eerder op Fot! was geweest.

De kritiek vind ik alleen maar prettig, daar leer je van, je kan dan een keuze maken, er wel iets mee doen of niet.
pi_53265566
De discussie die vanmorgen begon met mijn geïrriteerde bericht is helaas ontspoord in een niveau waar ik ook niet helemaal achter kan staan

Het ging mij erom dat Bass Miss om te beginnen niemand persoonlijk aansprak en het woord 'dom' gebruikte waar enkelen over vielen. Wanneer iemand anders hetzelfde gepost had en het woord 'dom' door 'naïef' of een ander genuanceerder woord had vervangen, was er waarschijnlijk niemand over gevallen.

Inmiddels spreekt Bass Miss mensen wel persoonlijk aan door te quoten, omdat mensen haar ook persoonlijk aanspreken en ontspoort het in mijn ogen door het laatste bericht over herseninhoud. Jammer, dit was niet mijn bedoeling.

Mensen, negeer users (en klonen) die je niet aanstaan gewoon, doe ik ook (meestal ja ) Werkt prima! Ook voor anderen die wél genuanceerd aan een discussie deel willen nemen.
♥ ♥ Jij een beetje van mij, ik een beetje van jou. ♥ ♥
pi_53265613
KD ik ben heel veel op fot geweest, zelfs op fot meetings en nog krijg ik geen reactie op mijn foto's, op mijn vragen (aelfs niet in jip en janneke taal). en het is niet da ik het 1 keer geprobeerd heb, nee 3 jaar heb ik geprobeerd en he blijft hetzelfde.
pi_53265673
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:48 schreef Brighteyes het volgende:
Anitra, kan je dan niet een topic openen over 'basic, niet geshopte fotografie'. Ik kan me best voorstellen dat daar een draagvlak voor is.

Het is daar, denk ik, net als in OUD een kwestie van even doorzetten.
Kom ik weer met mijn stokpaardje, in elke groep (online en in IRL) is men in eerste instantie wel gastvrij richting nieuwelingen, maar men heeft toch vaak sneller aandacht voor de vaste klanten dan voor newbies. Doorzetten en volhouden. Niet maar sporadisch komen.
Nee dat lukt niet daar, want die discusie ps of niet is al in den treure uit gevoerd en indeigt altijd in scheve bekken
ik mag na 3 jaar toch geen nieuweling meer genoemd worden dacht ik toch? En na diverse meets.
  dinsdag 18 september 2007 @ 11:03:55 #73
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_53265729
Nou ja ok. De discussie hoort overigens meer in FOT dan hier, maar ik kan me wel voorstellen dat het lastig is om voet aan de grond te krijgen als jij zo heel anders tegen fotografie aan kijkt dan de overgrote meerderheid...
***
  dinsdag 18 september 2007 @ 11:04:30 #74
166294 KD-fotografie
mama van Demi & Nika!!
pi_53265745
quote:
Op dinsdag 18 september 2007 10:59 schreef Anitra het volgende:
KD ik ben heel veel op fot geweest, zelfs op fot meetings en nog krijg ik geen reactie op mijn foto's, op mijn vragen (aelfs niet in jip en janneke taal). en het is niet da ik het 1 keer geprobeerd heb, nee 3 jaar heb ik geprobeerd en he blijft hetzelfde.
Maar ik kan me herinneren dat je niet zo heel lang geleden juist hele positieve reacties hebt gekregen op een foto.
Dat het een mooi naturel portret was enz.

:edit: was dus langer geleden dan ik dacht, was met de fotowedstrijd 2006

[ Bericht 6% gewijzigd door KD-fotografie op 18-09-2007 11:10:43 ]
  dinsdag 18 september 2007 @ 11:24:43 #75
151473 Noli.
Hormotioneel...
pi_53266224
Een speciaal topic voor beginners in FOT lijkt mij erg fijn!
(ik vraag me af of dit dan weer niet meer in het FOT-FB thuishoort )

Als ik ergens foto's van maak dan zijn het vaak mensen en dan voornamelijk kinderen. Dieren vind ik vaak ook wel een dankbaar onderwerp.
(of combinaties van voorgenoemden
Dit zijn namelijk onderwerpen waar ik met mijn camera nog wat mee kan, de rest komt vaak niet echt over. Dan is een spiegelreflex meer van toepassing.
Ik zou dan ook kunnen snappen dat als ik met wat foto's aankom dat ze dan denken "Komt zij weer aan met d'r kids" Dan zou een topic voor beginners denk ik wel fijn zijn? Alhoewel die ook wel hetzelfde kunnen denken . Ik durf ook vaak niet zo snel mijn foto's van andere personen (vaak familie) te posten omdat ik gewoonweg niet weet of ze het er wel mee eens zijn dat ik ze zo online gooi.
Maxi, Midi & Mini
(My) Timing sucks.... Always.
Al lang niet meer aan het ontzwangeren. En nog steeds NIET voor rede vatbaar!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')