tried them, vind ze een beetje smakeloos, weinig aardappelsmaak.quote:Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
ik proef er niks van... alleen dat ze wat dikker zijn [afbeelding]
denk eerlijk gezegd niet dat hij tippen kan aan die van lipton....quote:Op dinsdag 28 augustus 2007 23:52 schreef Doodkapje het volgende:
Ik weet niet of het al is gepost (te lui, so sue me) maar ik heb gisteren een doosje Pickwick Minty Morocco geprobeerd. Pickwicktechnisch is deze thee best goed te doen! Er staat op 'Kruidenmelange' dus ik neem aan dat het kruidenthee is en niet zwarte thee (minder caffeïne) en er zit verder nog kaneel, munt en zoethout in... wel lekker ontspannend.
[afbeelding]
Ik denk eerlijk gezegd dat ze bedoelen dat er wat grove zoutkorrels op zitten... maar ik kan het mis hebben.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:
[quote]Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo
Hier komen binnekort nog 2 varianten van uit: Turkish Fresh Apple en Indian Spices (de namen kloppen niet helemaal)quote:Op dinsdag 28 augustus 2007 23:52 schreef Doodkapje het volgende:
Ik weet niet of het al is gepost (te lui, so sue me) maar ik heb gisteren een doosje Pickwick Minty Morocco geprobeerd. Pickwicktechnisch is deze thee best goed te doen! Er staat op 'Kruidenmelange' dus ik neem aan dat het kruidenthee is en niet zwarte thee (minder caffeïne) en er zit verder nog kaneel, munt en zoethout in... wel lekker ontspannend.
[afbeelding]
Die ga ik binnenkort ook maar eens proberen Net de folder ontvangen van de Plus supermarkt waar het in stond als "nieuw in het assortiment". Zag er wel goed uit, vooral de BBQ Rib variant. Morgen of begin volgende week maar eens halen.quote:Op dinsdag 28 augustus 2007 21:20 schreef Lubbert het volgende:
Ik heb pas de hamburgers van Rustlers ontdekt. Dit zijn kant en klare broodjes hamburger die je in de magnetron opwarmt in 70 seconden. Er zijn verschillende varianten en ik koop ze bij de Jumbo waar ze in het koelvak liggen. Normaal zijn magnetronbroodjes niet te pruimen maar deze dan weer wel.
Das de marketingtruc die ik in de supermarkt het vaakst zie, met zeezout als synoniem voor gezond.... Slaat natuurlijk nergens op, zeezout is net zo gezond als ordinair keukenzout. Net als alllemaal van die light-vleeswaren: met zeezout, olijfolie en omega-3 en 6. Jayquote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:
[quote]Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo
Je moet echt de boeken van Jeffrey Steingarten lezen. Hij is de culinair recensist voor Vogue en schrijft echt heel leuk over eten. Over zout heeft hij ook een heel stuk geschreven.quote:Op maandag 3 september 2007 22:24 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Das de marketingtruc die ik in de supermarkt het vaakst zie, met zeezout als synoniem voor gezond.... Slaat natuurlijk nergens op, zeezout is net zo gezond als ordinair keukenzout. Net als alllemaal van die light-vleeswaren: met zeezout, olijfolie en omega-3 en 6. Jay
Hoewel ik moet zeggen dat ik van die grove korrels zeezout op bijvoorbeeld focaccia wel erg lekker vind. Dat is dan weer wel een pluspunt van zeezout: grove korrels = lekkere bite
Dat zei Isa ook al Had ze dat soms van jou?quote:Op maandag 3 september 2007 22:48 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Je moet echt de boeken van Jeffrey Steingarten lezen. Hij is de culinair recensist voor Vogue en schrijft echt heel leuk over eten. Over zout heeft hij ook een heel stuk geschreven.
Boeken heten: The man who ate everything en The man who still ate everything.
Leuk en leerzaam!
Voorproefje
Ja.quote:Op maandag 3 september 2007 22:56 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Dat zei Isa ook al Had ze dat soms van jou?
Zeezout wordt gewonnen uit de zee (door zeewater op te dampen). Keukenzout wordt op land gewonnen door het uit de bodem te halen in kristalvorm. Daarnaast zit er ook een smaakverschil in beide door de samenstelling: Keukenzout is voornamelijk natriumchloride, zeezout bestaat uit natriumchloride, magnesiumchloride, natriumsulfaat en nog wat spul...quote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |