abonnement Unibet Coolblue
pi_52300871
En gelijk er even een leuke post overheen gooien.

Afgelopen woensdag vond er in Enschede de allereerste mini-Fokmeeting plaats, die niet georganiseerd was! Fokkers Dr. Marten, Logician, Doagre en ikke, meetten elkaar in cafe De Geus, hartje Enschede.

Korte samenvatting van een leuk avondje: Meike komt met haar werk (koerier) vrij in Oldenzaal en belt Logician. Zij had die avond al afgesproken met Dr. Marten, maarja, ik kom van ver en het leek me wel gezellig om even langs te gaan, maar vond het zonde om na een uurtje alweer naar huis te moeten.

Logician en ik zijn toen d estad ingegaan, waar afgesproken werd met Dr. Marten. Even wat eten in het centrum en dan misschien nog wat anders doen, want ik moest nog wel anderhalfuur rijden voor ik weer thuis was. Toch nog even biljarten. Komt Doagre opeens achter me staan :p Ze had het al eerder geflikt om mij te stalken (daar begint het anders wel op te lijken) in Amsterdam, nu dus weer in Ensk.

Met Dr. Marten en Logician naar haar huis gelopen en tja... moment of truth... ik moest weer naar huis :p
pi_52303826
Klinkt als een gezellig uitje! Vind het leuk dat jullie zo fijn met elkaar omgaan.

Ik heb ook een soort van update. Vandaag is mijn psycholoog teruggekomen van vakantie. Dus ga ik morgen gelijk bellen wanneer ik voor een intakegesprek kan komen. Op zich niet echt nieuws maar ik ben er zo blij mee dat ik het even moest melden van mezelf.

Ik heb momenteel trouwens lekker vakantie! Lekker geen verplichtingen meer, geen werk, geen school. Gewoon even tijd voor mezelf! Ben er wel even aan toe. De laatste tijd behoorlijk turbulent in mijn hoofdje geweest. Inmiddels is het wat rustiger daarboven. Ben nu eigenlijk zover dat ik het mensen graag wil vertellen wat er in me omgaat. Zit erg veel te denken over wie ik het als eerste ga vertellen enzo... Heb trouwens laatst ook een slippertje gehad hier thuis. Gelukkig heeft alleen mijn moeder dat meegekregen. Ik denk dat zij nu haar vermoedens wel heeft.

Heeft iemand trouwens al iets van Anna vernomen? Ben benieuwd hoe ze het maakt.
pi_52304988
quote:
Op zondag 12 augustus 2007 13:40 schreef Eline2602 het volgende:
Heeft iemand trouwens al iets van Anna vernomen? Ben benieuwd hoe ze het maakt.
Geen idee... Ik was woensdag nog in het OLVG, maar ben er maar niet langsgeweest. Geen idee of ze bezoek van "vreemden" zou waarderen. Ikzelf zou dat niks vinden, dus ben ik haar maar niet gaan opzoeken.
Alleen met je hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar...
chantalcoolsma.nl
pi_52309650
TVP

Ik kom net terug uit 't buitenland. Lekker 't hele weekend tussen de rare snuiters doorgebracht, en dat was weer eens erg leuk, maar ik moet nu toch eerst even uitblazen
quote:
Op zondag 12 augustus 2007 13:40 schreef Eline2602 het volgende:
Ben nu eigenlijk zover dat ik het mensen graag wil vertellen wat er in me omgaat. Zit erg veel te denken over wie ik het als eerste ga vertellen enzo...
Oei, dat vond ik indertijd doodeng. Veel success!

Trek er in ieder geval de tijd voor uit; mijn eerste coming-out begon op zondagavond en eindigde op maandagochtend
quote:
Heb trouwens laatst ook een slippertje gehad hier thuis. Gelukkig heeft alleen mijn moeder dat meegekregen. Ik denk dat zij nu haar vermoedens wel heeft.
Ach, je moeder kent je al 26 jaar... ofwel ze heeft die vermoedens al een tijdje, of is 't d'r misschien niet eens opgevallen.

Mijn moeder kende mij als een heel zachtaardig jongetje die eigenlijk nooit wat van z'n vader moest hebben, op vakanties consequent met meisjes speelde, nergens kon aarden en z'n broertje regelmatig een flinke knuffel gaf, en ze was helemaal verbaast over wat er in mij omging. Ja, ik had wel altijd "iets vrouwelijks" gehad, maar dat hebben meer mannen in onze familie volgens haar.

Dus ach, denk niet dat je daar bang voor hoeft te zijn...
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
pi_52320116
quote:
Op zondag 12 augustus 2007 19:00 schreef Hildy het volgende:
Oei, dat vond ik indertijd doodeng. Veel success!
Nouja, eerlijk gezegd vind ik het ook doodeng. Er zijn een paar mensen in mijn directe omgeving waarvan ik denk dat ik het ze wel kan vertellen. Maar de uitvoering is een ander verhaal. Het is natuurlijk ook niet niets; iemand vertellen dat je voor je gevoel geen mannetje maar een vrouwtje had moeten zijn.
quote:
Trek er in ieder geval de tijd voor uit; mijn eerste coming-out begon op zondagavond en eindigde op maandagochtend
Het zal inderdaad een hoop vragen opleveren bij degene waar ik het tegen vertel. Als ik er alleen al bij nadenk hoeveel vragen ik had toen ik ontdekte wat er nou precies gaande was. Wat was ik blij dat ik toen al internet had!
quote:
Ach, je moeder kent je al 26 jaar... ofwel ze heeft die vermoedens al een tijdje
Ik weet zeker dat ze haar vermoedens heeft. Die heeft ze denk ik altijd wel gehad. Maar om mijn slippertje kon ze moeilijk heen. Ze heeft niets gezegd, ze doet zelfs alsof haar neus bloed. Wel lief van haar, volgens mij probeert ze me een beetje te ontzien. Maar dit moet haar toch aan het denken gezet hebben.
pi_52327931
Gewoon vanuit het positieve denken Eline, doemdenken is echt overbodig, want het komt toch niet uit.

Mag ik vragen wat je precies met het slippertje bedoelde? Ik heb in den beginne wel eens een badpak van m'n zusje op m'n kussen laten liggen, terwijl m'n zusje zelf ziek thuis was... ja, dat werd dus bonje in huis. Je hoeft er niet al teveel op in te gaan, maar het maakte me nieuwsgierig.
pi_52328848
Haha, nou iets soortgelijks dus. Ik heb zelf al een kleine verzamelijk damesondergoed. Een paar leuke hipsters en natuurlijk ook een paar bh-tjes. En ja als je ondergoed draagt dan wordt het ook vies en moet je dus wassen. Ik had het alles netjes in de wasmachine gedaan en laten draaien. Ik was die dag vrij maar moest plots toch gaan werken. Ik moest me daarom erg haasten en in alle haast was ik vergeten dat ik een wasje aan het draaien was. Kwam ik 's avonds thuis, hing alles netjes aan het droogrek in de douche te drogen! Oops!
pi_52329618
Hhaha echt zo moment inderdaad. Maarja, het maakt het alleen maar makkelijker straks met vertellen, moet je je maar bedenken.
pi_52336847
Ach, als er echt iemand moeilijk gaat doen is er desnoods wel een of andere smoes te bedenken

"Ja, die zijn van m'n vriendin en die had ze in de auto laten liggen... toen waren ze vies geworden dus ik heb ze maar even gewassen voordat ik ze terug geef."

Maarja, 't is inderdaad wel een probleem als je nog bij je ouders in huis woont en zo nu en dan wat behoorlijks wilt dragen... was je al op zoek naar een eigen plekje?
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
pi_52337615
Dat had ik inderdaad ook gedaan, snel een smoes verzinnen, maar ik zou het sterk afraden, des te meer dat je je in de moelijkheden brengt. Gewoon open boek en gooi je verhaal op tafel. Not easy at all, maar wel het beste wat je kan doen.

Een eigen plekje is altijd mooi natuurlijk. Ten tijde da tik fulltime ging, had ik ook net een klein kamertje aan de rand van Hilversum. Geen dubbele garderobe meer. Alles pats boem om. Houd er overigens wel rekening mee, dat je na jet vertellen wel wat tidj geeft en niet te hard van stapel loopt, dat hoeft ook niet, want de opluchting die je straks zal meemaken, zal het je ook veel rustiger maken en is de kleding niet zo'n isseu meer.
pi_52338335
Het was inderdaad een enorm -moment.

Ik ben het eens met wat je zegt. Er om liegen zou het alleen nog maar lastiger maken. Maar ze vroeg er niet eens om. Ze doet niet anders, ze doet net alsof haar neus bloed. Ik weet zeker dat ze weet dat het van mij is. Het kan namelijk niet echt van één van de andere huisgenoten zijn!
Ze accepteert het dus zomaar van mij dat ik damesondergoed heb en draag. Het zal het dus inderdaad alleen maar makkelijker maken voor haar om mijn verhaal straks te plaatsen.

Een eigen plekje wil ik echt heel graag. Ook al voor een hele lange tijd. Maar ben niet echt opgeschoten met mijn afstuderen. Dat komt deels door de komkommertijd - zie nu maar eens aan een degelijk en ook nog eens uitvoerbaar onderwerp te komen - maar het komt ook wel doordat ik soms drukker met mezelf bezig ben dan met mijn werkzaamheden.
Nu heb ik lekker vakantie en kan ik even op adem komen. Straks ga ik lekker een nieuwe poging wagen en daar kom ik vast wel uit. En als het diploma eenmaal op zak is dan ga ik ook flink rond solliciteren. Heb ik eenmaal een baan dan ga ik ook meteen op zoek naar een eigen plekje.
pi_52338481
Of doe zoals ik, ga ergens werken waar je wegkomt met altijd crossdressen. Want ja, ook al komt mijn kleding bij de mannenkant vandaan, het is toch echt vrouwelijke kleding

Metroseksualiteit, I love it!
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
  maandag 13 augustus 2007 @ 19:36:44 #14
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_52338618
Zit damesondergoed niet irritant? Zelfs ik draag het niet en bij mij zit er niks in de weg

Ik heb mijn verhaal(tje) af en nu zoek ik dames die willen proeflezen. Bij voorkeur hen die het hele proces al hebben meegemaakt (post-op) of die halverwege zijn. Ik wil vooral weten of een van de personages geloofwaardig overkomt en de juiste feiten vertelt aan mijn hoofdpersoontje. Het is 7000 woorden, 16 pagina's in word, dus je hebt het zo uit.

Iemand interesse?
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
  maandag 13 augustus 2007 @ 19:39:22 #15
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_52338707
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:32 schreef Hildy het volgende:
Of doe zoals ik, ga ergens werken waar je wegkomt met altijd crossdressen. Want ja, ook al komt mijn kleding bij de mannenkant vandaan, het is toch echt vrouwelijke kleding

Metroseksualiteit, I love it!
Ik heb me wel eens afgevraagd wat ik zou doen als ik ergens zou werken waar ze formele kleding verlangen. Mannen in pak en vrouwen in rokje en bloesje.

Tot nu toe ben ik altijd weggekomen met mijn dagelijkse kloffie, al kreeg ik (achteraf) wel commentaar dat het niet "representatief" was.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_52339288
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:36 schreef wonderer het volgende:
Ik heb mijn verhaal(tje) af en nu zoek ik dames die willen proeflezen. Bij voorkeur hen die het hele proces al hebben meegemaakt (post-op) of die halverwege zijn. Ik wil vooral weten of een van de personages geloofwaardig overkomt en de juiste feiten vertelt aan mijn hoofdpersoontje. Het is 7000 woorden, 16 pagina's in word, dus je hebt het zo uit.

Iemand interesse?
Ik als wandelende encyclopedie wil 't ook wel proberen. Mijn email adres staat in m'n profiel.
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:39 schreef wonderer het volgende:
Ik heb me wel eens afgevraagd wat ik zou doen als ik ergens zou werken waar ze formele kleding verlangen. Mannen in pak en vrouwen in rokje en bloesje.

Tot nu toe ben ik altijd weggekomen met mijn dagelijkse kloffie, al kreeg ik (achteraf) wel commentaar dat het niet "representatief" was.
Ik zou iemand die mij in een pak met stropdas dwingt echt iets aan willen doen. Maar gelukkig denken mijn (mannelijke) collega's daar precies zo over, dus dat scheelt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Hildy op 13-08-2007 20:03:10 ]
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
pi_52339404
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:36 schreef wonderer het volgende:
Zit damesondergoed niet irritant? Zelfs ik draag het niet en bij mij zit er niks in de weg
Nee eigenlijk zit dat heel goed. Maar ik heb dan ook altijd strak mannenondergoed gedragen. Ik houd er sowieso niet van als alles daar maar alle kanten op kan gaan. Wat mij betreft had dat 'alles daar' er helemaal niet gezeten!
quote:
Ik heb mijn verhaal(tje) af en nu zoek ik dames die willen proeflezen. Bij voorkeur hen die het hele proces al hebben meegemaakt post-op) of die halverwege zijn. Ik wil vooral weten of een van de personages geloofwaardig overkomt en de juiste feiten vertelt aan mijn hoofdpersoontje. Het is 7000 woorden, 16 pagina's in word, dus je hebt het zo uit.

Iemand interesse?
Sorry, ik moet nog beginnen! Dus ik kom niet in aanmerking
pi_52339626
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:36 schreef wonderer het volgende:
Zit damesondergoed niet irritant? Zelfs ik draag het niet en bij mij zit er niks in de weg

Ik heb mijn verhaal(tje) af en nu zoek ik dames die willen proeflezen. Bij voorkeur hen die het hele proces al hebben meegemaakt (post-op) of die halverwege zijn. Ik wil vooral weten of een van de personages geloofwaardig overkomt en de juiste feiten vertelt aan mijn hoofdpersoontje. Het is 7000 woorden, 16 pagina's in word, dus je hebt het zo uit.

Iemand interesse?
Ik ben pre-post-op... nog 3 maandjes... kom maar op!
Alleen met je hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar...
chantalcoolsma.nl
  maandag 13 augustus 2007 @ 20:11:55 #19
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_52339835
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 19:57 schreef Hildy het volgende:

[..]

Ik als wandelende encyclopedie wil 't ook wel proberen. Mijn email adres staat in m'n profiel.
[..]

Ik zou iemand die mij in een pak met stropdas dwingt echt iets aan willen doen. Maar gelukkig denken mijn (mannelijke) collega's daar precies zo over, dus dat scheelt.
quote:
Op maandag 13 augustus 2007 20:07 schreef ChantalC het volgende:

[..]

Ik ben pre-post-op... nog 3 maandjes... kom maar op!
Hij is gemaild. Dank jullie wel.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_52357633
Hij is gelezen, dank u wel
  dinsdag 14 augustus 2007 @ 16:30:00 #21
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_52362200
Krijg ik ook nog opmerkingen? Daar ging het me om
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_52363089


Ik vond het verhaal zeker goed geschreven, alleen, zoals ik heb opgemerkt moet "Lot" dus 10 zijn, maar naar mijn gevoel komt ze eerder over in het verhaal als een kind van 7 a 8 jaar.

Ik heb het iig niet droog gehouden.
pi_52363821
Pfoei... ik ben dus niet zo in touch met m'n emoties...

Maar hoe Lot beschrijft hoe 'ie zich voelt, alsof z'n spiegelbeeld niet lijkt te kloppen, dat is inderdaad precies hoe 't voor mij ook altijd gevoeld heeft. Als genderdysforie überhaupt uit te leggen is aan anderen is 't wel op die manier.

Wonderer heeft al een lijstje opmerkingen van mij ontvangen per email...
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
  dinsdag 14 augustus 2007 @ 17:26:48 #24
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_52363884
quote:
Op dinsdag 14 augustus 2007 16:54 schreef Meike26 het volgende:


Ik vond het verhaal zeker goed geschreven, alleen, zoals ik heb opgemerkt moet "Lot" dus 10 zijn, maar naar mijn gevoel komt ze eerder over in het verhaal als een kind van 7 a 8 jaar.

Ik heb het iig niet droog gehouden.
Da's mijn zwakke punt ja, ik heb echt GEEN idee hoe kinderen zich uitdrukken. Ben ook heel slecht in leeftijd schatten enzo.

Maar ik ga er nog even aan knutselen, heb veel aan jullie opmerkingen gehad
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_52363962
Om een ideetje te krijgen kan je wat kinderboeken of bijvoorbeeld de eerste paar Harry Potter boeken lezen. Kinderen van 12 zijn kunnen al bestwel volwassen zijn.

Of je maakt Lot gewoon 8.
"That's the thing about the truth. It'll set you free, but first it'll really piss you off!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')