abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / FOK!Fotograaf donderdag 17 januari 2008 @ 10:10:17 #301
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_56095849
quote:
Op donderdag 17 januari 2008 09:52 schreef phluphy het volgende:
qltel, hoe ging dat met jullie telefoon/internetaansluiting?

Wij nemen het contract over van de vorige bewoner (zodat het lekker blijft doorlopen), maar hij wil het liefst zijn eigen modem meenemen? Krijg je in Duitsland niet standaard een modem bij een aansluiting, zoals in Nederland?
Wij hebben een nieuwe aansluiting genomen. De vorige bewoonster verhuisde binnen de plaats en wilde haar nummer zelf houden. Ze had ook geen internet.

Wij kregen het modem er wel bij. We hebben er wel iets voor betaald geloof ik, maar niet veel. De vraag is dan ook of jullie bij Telekom of bij een ander zitten. Die ander kan weer een andere policy hebben voor modems. Houd er wel rekening mee dat er in Duitsland nog veel abonnementen zijn met datalimieten. Ga je over die limiet dan moet je bijbetalen.

Mochten jullie bij Telekom zitten dan is het wellicht verstandig om Countryflat erbij te nemen. Dat kost iets van 4 euro per maand en daarmee kun je kosteloos door half Europa en de VS enzo bellen. Erg handig voor emigranten, zo kun je gratis bellen met familie in Nederland..

En toen zat er een slotje op. Deel 2 heb ik hier neergezet.

[ Bericht 2% gewijzigd door qltel op 17-01-2008 10:25:28 (doorposten na slotje. :)) ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')