Dat was ik eigenlijk ook van plan. Ik ga straks naar de AH.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:45 schreef admiraal_anaal het volgende:
probeer het uit en laat hier de uitkomst even weten
Hoezo dan? Het is geen grote bbq, maar zo'n hele kleine van 15 bij 30 centimeter.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:44 schreef Salvad0R het volgende:
Is niet aan te raden.
Dat was ook het plan . Maar heeft niemand hier ervaring mee?quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:48 schreef fransbreda het volgende:
die kant en klare worden aardig heet hoor, al is het maar voor een uurtje.
als je toch binnen gaat doen zou ik em onder de afzuigkap zetten.
Nou VERTEL !! Deel je ervaringen met onsquote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:49 schreef TwyLight het volgende:
Wasrek .
btw: binnen bbq'en kan. spreek uit ervaring
niet aan te raden trouwens.
Kolen natuurlijk. Elektrisch BBQ is bagger, dat is praktisch hetzelfde als gourmetten.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:51 schreef TwyLight het volgende:
ligt er trouwens aan wat voor bbq, elektrisch? gas? of kolen
Echt barbecueen doe je met kolen en niet anders!quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:51 schreef TwyLight het volgende:
ligt er trouwens aan wat voor bbq, elektrisch? gas? of kolen
Uiteraard.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:53 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
Echt barbecueen doe je met kolen en niet anders!
Driekwart dag valt wel mee (uit het blote hoofd zo'n 18 uur). En ik ben ook van plan om het direct onder mn afzuigkap te zetten.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:52 schreef TwyLight het volgende:
Nou wij waren een keer aan het bbq'en en toen begon het te regenen dus hebben we het ding binnen gezet maar dat was er een op kolen en ondanks ramen opengezet te hebben blijft die rooklucht toch echt wel 3/4 dagen hangen
Inderdaad, ik zie niet in waarom het niet mogelijk zou zijnquote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:50 schreef roburt het volgende:
dat kan prima hoor..
Buiten misschien, en als je op kolen bbq'd rookt die aan het begin altijd heel erg.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:56 schreef roburt het volgende:
die kleintje van de AH roken bijna niet..
Sjawel, na een jaar en 4 maandquote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:45 schreef arneaux het volgende:
He is Salvad0r weer unbanned.
3/4 dagen is niet driekwart, maar 3 tot 4 dagen zet een ventilator achter je bbq die de rook naar buiten blaast ofzoquote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:55 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
[..]
Driekwart dag valt wel mee (uit het blote hoofd zo'n 18 uur). En ik ben ook van plan om het direct onder mn afzuigkap te zetten.
Ja preciesquote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
Wij doen het wel eens. wel met een elektrische bbq ofcourse.
Geeft niet hoor Kunnen ze ook eens lachenquote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef Mwanatabu het volgende:
Binnen barbecuen zorgt voor asociaal veel niet te controleren rookontwikkeling en vaak ook tot paniek bij medebewoners die denken dat het pand in de fik staat. En ik gok dat je niet wilt opdraaien voor een voor lul opgeroepen brandweerteam?
ervaring? gehoord van andere mensen?quote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef Mwanatabu het volgende:
Binnen barbecuen zorgt voor asociaal veel niet te controleren rookontwikkeling en vaak ook tot paniek bij medebewoners die denken dat het pand in de fik staat. En ik gok dat je niet wilt opdraaien voor een voor lul opgeroepen brandweerteam?
Ja, ok, kan ik begrijpen. Maar ik ben echt van plan om van die mini wegwerp-dingen te kopen.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:38 schreef tvvanham2002 het volgende:
Ik heb ooit zo'n filmpje gezien met gare Nederlanders die inderdaad; Binnen barbeknoeien, en letterlijk knoeien. Geloof dat die verhuurders niet zo blij waren met hun nieuwe grijze muren ...
Barbecueen op het balkon zou nog wel kunnen, zo'n wegwerp stuk blik produceert toch niet zoveel rook. Maar binnen kan echt nietquote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:41 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
[..]
Ja, ok, kan ik begrijpen. Maar ik ben echt van plan om van die mini wegwerp-dingen te kopen.
Een collega van me dacht idd eens dat zijn flat in de fik stond. Brandweer met loeiende sirenes...om een of andere idioot te vinden die dacht dat het wel een goed idee was om in de slaapkamer te bbq-en omdat het regende.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:38 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
[..]
ervaring? gehoord van andere mensen?
Succes en eet smakelijk...maar rij nou gewoon door naar een park zoals hierboven geadviseerd wordtquote:Serieus, ik moet het nu echt weten. Ik heb al mn schoenen en jas aan en ben ready-to-go (naar de AH) om wat vlees in te slaan en twee wegwerp-bbq's
Je kan ook gewoon gelijk de fik in je huis zetten, scheelt je een hoop moeite en je kan gezellig marsh mallows roosteren terwijl je woning opgaat in de vlammen.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:43 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Zie topic titel. Simpele vraag.
Ik woon dus in een 1-kamerwoning zonder tuin enzo. Ik was dan van plan om zo'n wegwerp mini-bbq te kopen bij de AH. Zoiets produceert niet zo veel hitte, maar wel die lekkere bbq-smaak. .
Ik heb anderzijds ook nog een soort van minibalkon met alleen twee deuren die open kunnen. Ik zat dan te denken om mn wasrek te gebruiken, daarover een soort van zeil of aluminiunfolie en dan alsnog bbq'en . Ik heb niemand boven me zitten, alleen een paar ramen.
En daar zit je dan met je boodschappen.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 19:22 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Alles staat klaar, met afzuiging op volle toeren. Maar na het lezen van jullie verhalen durf ik em niet aan te steken:(
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |