Géén wereldgerechten, dat is ook typisch zo'n ding wat ik altijd doe.quote:Op donderdag 12 juli 2007 09:19 schreef Lips het volgende:
* Chips uit de oven
* Gevulde courgette
* Knorr Wereldgerechten
* Willekeurige ovenschotel met aardappel anders
Roep maar waar je meer over wilt weten
Geen voorkeur. Zolang het maar enigszins orgineel is.quote:Op donderdag 12 juli 2007 09:21 schreef Godlike02 het volgende:
Pasta?
Vlees?
Vis?
Dingen die jullie absoluut niet lusten of juist dol op zijn?
rustig aan.... ik was bezig....quote:Op donderdag 12 juli 2007 09:46 schreef pfaf het volgende:
Aan voorgerechten heb ik niet genoeg Miri en Wendy.
Banaan met port en chocolade is inderdaad heel lekker!quote:Op donderdag 12 juli 2007 09:47 schreef motorbloempje het volgende:
gevulde courgette:
in de lengte doorsnijden, uitlepelen en dat uitleepsel met knoflook, rode uien en creme fraiche blenderen.
dit weer in de courgette scheppen, feta en pijnboompitjes erop en rustig grillen in de oven
voor toe:
banaan in de lengte een snede maken, zodat de banaan net wat open kan 9dus niet helemaal door.
lepel met een theelepeltje wat vruchtvlees uit de schil en vul het 'gat' op met een beetje port en heeeeeeel veel geraspte pure chocolade (zwitserse)
pak het geheel in een alufolietje en gril het tot de banaan zwart is van buiten (de schil dus)
Als je wilt. Alle input is welkom!quote:Op donderdag 12 juli 2007 09:53 schreef wendytje het volgende:
ander hoofdgerecht is red flanel hash
bietjes met gehakt en slagroom.... heel makkelijk, maar recept moet ik even opzoeken, als je dat wil
en ik heb ook nog iets met bladerdeeg en kip en kersen (heerlijk), maar ook dat recept moet ik even opzoeken. je moet daar wel sla bij doen
hm, die klink echt lekker!quote:Op donderdag 12 juli 2007 10:02 schreef wendytje het volgende:
400 gr kipfilet
1 pot kersen zonder pit (350gr)
1 bekertje zure room
1/2 zakje kerriesauspoeder
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel sambal
1 teen knoflook
1 blikje croissantdeeg
150 gr geraspte kaas
olie
kip in stukjes snijden en bakken
kersen uit laten lekken en alles (alle andere ingredienten) aan de pan toevoegen (kerriesauspoeder niet aanmaken met water, maar zo in de pan)
oven voorverwarmen op 200 graden
lage kleine ovenschotel invetten en deeg verdelen over de schaal (mak een opstaand randje, zodat het een soort pakketje wordt)
alles uit de pan op je deeg, deeg een beetje dicht vouwen (randjes omkrullen, hoeft niet helemaal dicht) Kaas over het deeg
20 minuten in de oven
ja, gewoon uit zo'n rol en 200 gradenquote:Op donderdag 12 juli 2007 10:06 schreef pfaf het volgende:
[..]
hm, die klink echt lekker!
Croissantdeeg is gewoon uit zo'n blikje?
En hoe warm moet de oven in dit geval?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |