abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 6 juli 2007 @ 09:22:05 #1
16715 Mylene
*schatje*
pi_51191785
Vervolg van Politie luisterde naar doodmartelen R'dammer
quote:
Op donderdag 5 juli 2007 19:00 schreef StateOfMind het volgende:
Kan iemand mij vertellen hoe die arme jongen gemarteld is?
quote:
’Misbruik zoontje reden voor martelmoord’

ZIEKELIJK GEWELD

GRUWELSCČNE uit ’HOSTEL’ in Pernis

PERNIS, vrijdag
De in Pernis doodgemartelde Björn Jue zou zijn eigen zoontje (5) hebben misbruikt en anderen hebben uitgenodigd aan de seksspelletjes met de kleuter mee te doen.

Een van hen is de Rotterdamse Marian D. – de dinsdag opgepakte ex-vriendin van Jue – aan wie de omgebrachte Rotterdammer volgens zijn vrienden heeft gevraagd deel te nemen aan het verkrachten van het kind. Marian D. stapte naar verluidt naar de politie, maar heeft ook Jue’s vermeende moordenaars Wouter A. en Jeffrey van S. ingelicht. Dit duo, dat Jue eerder van zijn geld probeerde te beroven en met hem een hennepkwekerij aan het opzetten was, zou vervolgens het recht in eigen hand hebben genomen.
De Amerikaanse horrorfilm Hostel 2 heeft model gestaan voor de martelmoord, waarbij Jue in het huis van A. werd vastgeboden en gefolterd tot hij bezweek. „We hadden die film, Hostel 2, een paar dagen eerder gezien”, zegt Magda Evers, ex-vriendin van A. „Wouter kickte op de beelden van mensen die beestachtig worden afgeslacht. ’Die macht en totale controle over een slachtoffer wil ik ook meemaken,’ zei hij. Het idee voor de moord komt van de film.”
Magda zegt doodsangsten voor haar ex te hebben uitgestaan. „Zelfs toen ik zwanger van hem was, bleef Wouter er rustig op los slaan. Zijn hang naar geweld is ziekelijk. Hij is levensgevaarlijk, vooral als hij stijf onder de coke staat.”

Versterking
Dat twee gealarmeerde agenten tijdens de moordpartij bijna een half uur op straat naar het gegil van Jue hebben staan luisteren en niet ingrepen tot er versterking was, heeft door het hele land tot massale en heftige reacties geleid.
De rijksrecherche gaat alsnog een onderzoek doen naar het politieoptreden.
De agenten van de zogeheten DHV – directe hulpverlening – zijn standaard uitgerust met onder meer een pistool, kogelwerend vest, pepperspray en wapenstok. Volgens woordvoerder Cees den Bakker van de Raad voor Hoofdcommissarissen zijn er geen richtlijnen voor veiligheidsafwegingen en de snelheid bij het inzetten van versterking. In Pernis duurde het 25 minuten eer extra agenten ter plekke waren. „Doorgaans wordt gestreefd naar hooguit een kwartier”, aldus Den Bakker.
bron
quote:
Slachtoffer marteldood zou zoontje hebben misbruikt

PEDOMOORD UIT WRAAK?

Jue werd geschopt en geslagen tot hij overleed, zoals in film Hostel

’Ik was doodsbang dat mijn dochter iets zou overkomen’

Zijn gegil was op straat te horen

PERNIS, vrijdag
Werd Rotterdammer Björn Jue (28) doodgemarteld omdat hij zijn eigen zoontje misbruikte? Diverse bronnen rond de in Pernis omgebrachte telecomhandelaar en zijn vermeende moordenaars melden dat Jue veelvuldig ontucht pleegde met zijn eigen kind, een jongetje van vijf jaar. Volgens insiders hebben de opgepakte Wouter A. en Jeffrey van S. dit te horen gekregen via de dinsdag gearresteerde Marian D., de ex-vriendin van het slachtoffer. A. en Van S. zouden daarna het recht in eigen hand hebben genomen en samen een gruwlijk doodvonnis op Björn Jue hebben voltrokken.


De moordpartij in een dijkwoning in het centrum van de Rotterdamse deelgemeente, ruim drie weken geleden in het holst van de nacht, is te bizar voor woorden. Terwijl gealarmeerde agenten en omstanders zich rond het huis met de dichtgetrokken gordijnen verzamelden, waren Jue’s kreten in doodsnood tot op straat te horen. Wat zich binnen heeft afgespeeld, tart iedere verbeelding. De Rotterdammer was door Wouter A. en Jeffrey van S. met tape op een stoel vastgebonden. Hij werd geslagen en geschopt tot hij overleed.
Het openbaar ministerie in Rotterdam ontkent dat Björn Jue is omgebracht naar het voorbeeld van een scčne uit Hostel 2, een pas verschenen Amerikaanse speelfilm waarin mensen worden vastgebonden en vanwege de kick worden doodgefolterd.
Maar Magda Evers, het exvriendinnetje van Wouter A., houdt vol dat haar vroegere partner en de vader van haar anderhalf jaar oude zoontje zich wel degelijk door de ziekelijke filmbeelden moet hebben laten inspireren. „Ik ben ervan overtuigd dat hij er ideeen uit heeft opgedaan”, zegt zij. „Een paar dagen voor de moord hebben Wouter en ik samen naar Hostel zitten kijken. Ik schrok me naar, want tijdens een van de bloedigste scčnes zei hij opeens: ’Dat zou ik ook wel eens willen meemaken: iemand vastbinden, slaan en dat gevoel van totale controle en macht hebben’. Ik keek hem aan terwijl de rillingen over mijn rug liepen en kon alleen maar zeggen: ’Nou, ik niet hoor’. Het gaf voor mij weer aan hoe gestoord hij is.”
Magda schetst Wouter A. als een zeer gewelddadige en driftige man die er prat op gaat om mensen tot moes te slaan. „Toen ik nog met hem omging, was het altijd hetzelfde: steeds praatjes over vechtpartijen, jongens op hun bek slaan. Zeker als hij stijf van de coke stond, zoals zo vaak.”
A., zoon van een vroegere pizzabakker uit Hoogvliet, kwam regelmatig met politie en justitie in aanraking. „Een paar jaar geleden heeft hij een gewapende overval gepleegd op een benzinestation in Spijkenisse”, somt Magda op. „Hij kreeg celstraf en tbs. Ik weet dat hij eerder ook een grenswisselkantoor in Rotterdam heeft beroofd en er met een vriend 20.000 euro buit maakte. Ze zijn er nooit voor gepakt, het geld was er in no time aan drugs doorheen gejaagd.”
Magda liep haar jeugdvriend zo’n twee jaar geleden weer tegen het lijf. Ze begon een relatie, raakte zwanger, maar heeft welgeteld vier maanden met hem samengewoond. „Een sadistische jongen, die Wouter”, vindt haar moeder. „Ik was doodsbang dat mijn dochter iets zou overkomen.” Magda zelf: „Ik ging door een hel, Wouter sloeg me vaak ondanks het feit dat ik zwanger was. Tot een vriendin me overhaalde om weg te gaan. Sindsdien woon ik weer bij mijn moeder en heb ik het geprobeerd goed te houden, zodat Wouter zijn kind kan komen bezoeken.”

Haven
Wouter A. en Jeffrey van S. kenden elkaar volgens Magda al jaren. „Ze werkten bij dezelfde baas: laden en lossen in de haven. Een tijdje terug hebben ze Björn leren kennen. Hij had een telecombedrijfje waarvoor ik nog een website heb gemaakt. Björn was een jongen met geld, maar Wouter zat volop in de schulden en had poen nodig. Hij heeft nog geprobeerd om met vervalste bankafschriften Björns rekening te plunderen. Dat heeft Björn waarschijnlijk nooit ontdekt, want onlangs zijn ze samen een wiethok in het huis van Wouter gaan opzetten. Alle spullen waren er al.”
Terugkijkend op de avond van de moord: „Wouter kwam nog even aan: hij vertelde me die avond wietplantjes in Rotterdam te gaan halen. Via msn kwam nog een boodschap van hem: ’Schat, ik ga vanavond. Ik weet niet hoe laat ik thuis ben’. Ik ben naar bed gegaan en werd ’s nachts gebeld door een bekende. Toen ik naar het huis van Wouter rende, kwam ik een politieman tegen. ’Ze hebben iemand vastgebonden en mishandeld tot hij is overleden’, kreeg ik te horen. Ik ben altijd bang geweest dat Wouter nog eens iets heel ergs zou flikken. Maar een moord... zoiets had ik niet verwacht.”

Bekend
Wouter A. en Jeffrey van S. werden ter plekke gearresteerd en zouden de moord onmiddellijk hebben bekend.
Vanuit de bajes heeft Magda inmiddels post met getekende hartjes en veel ’I love you’s’ gekregen. Zo schreef A. haar: ’Hoi lieverd, ik zal je niet vragen hoe het gaat. Ik weet dat je met een hoop vragen zit en verdrietig bent. Maar jullie zijn niet uit mijn dromen weg te slaan. Ik kan nu niets kwijt, maar kom maar eens langs als ik bezoek mag hebben. Ik vraag je mij te blijven steunen’, staat in de brief. „De andere kant van Wouter”, aldus Magda. „Poeslief en aardig als hij wat heeft goed te maken. Alsof-ie dit zomaar kan wegwuiven.”
Slachtoffer Björn Jue wordt vooral op internet door zijn vrienden herdacht. Contacten van de omgebrachte eigenaar van het bedrijfje BE Telecom beschuldigen hem ervan meer wiethokken in Rotterdam en omgeving te hebben gehad. Ook zijn verleden blijkt belast, want de Rotterdammer kwam al op jonge leeftijd vanwege gedragsstoornissen met hulpverleners in aanraking. Als vijftienjarige tiener dook hij kortstondig op in het Amsterdamse circuit van jongenshoeren. Of hij zichzelf destijds heeft geprostitueerd, is niet bekend.
Saillant zijn de reacties op de ’vriendensite’ hyves.nl waar Björn Jue op foto’s uit het uitgaanscircuit voorkomt, onder anderen met zijn exvriendin Marian D. Jue zou haar in het verleden hebben gevraagd om mee te doen aan de seksspelletjes met zijn zoon, waarop D. naar de politie stapte. Naar verluidt heeft de Rotterdamse Wouter A. en Jeffrey van S. hiervan volledig op de hoogte gebracht en zo wellicht olie op een smeulend vuur gegooid. Dat lijkt te kloppen, want een dag voor haar arrestatie dook op internet een opvallend, anoniem bericht aan Marian D. op: ’Ik vraag jou één ding; waarom? Waarom zeg jij zulke dingen over hem tegen Jeff en Wouter? Hij was toch je vriend, je matje? Spoor je wel, Marian? Of ging het je om geld, zodat je weer kon snuiven...’
Het openbaar ministerie wilde gisteren geen mededelingen doen over de voortgang van het onderzoek naar de martelmoord.
bron
pi_51192394
Martelmoord om misbruik kind.... zegt de (ex) vriendin van de dader , voor wie zij in haar broek schijt omdat hij haar regelmatig alle hoeken vd kamer liet zien.

right.
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:07:36 #3
92279 N.icka
Windforce 11
pi_51192582
Het blijft een bizar verhaal .
pi_51192630
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 09:58 schreef milagro het volgende:
Martelmoord om misbruik kind.... zegt de (ex) vriendin van de dader , voor wie zij in haar broek schijt omdat hij haar regelmatig alle hoeken vd kamer liet zien.

right.
Ja, ook vreemd dat ze daar nu pas mee naar buiten komt. Haar verhaal ongeveer een week geleden tegen de media was dat haar vriend niet tegen coke kan en ze een horrorfilm hadden gekeken, geen woord over een misbruikt kind.
pi_51192662
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 09:58 schreef milagro het volgende:
Martelmoord om misbruik kind.... zegt de (ex) vriendin van de dader , voor wie zij in haar broek schijt omdat hij haar regelmatig alle hoeken vd kamer liet zien.

right.
je moet toch echt beter leren lezen milagro ..
de ex van het slachtoffer heeft het over het misbruiken van het kind, zij is "naar verluid" zelfs bij de politie geweest daarmee

de ex van de dader, die is zoveel geslagen, en die vertelt heel wat over de mentaliteit van de dader maar heeft het nergens over het misbruiken van het kind
pleased to meet you
pi_51192784
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:11 schreef moussie het volgende:

[..]

je moet toch echt beter leren lezen milagro ..
de ex van het slachtoffer heeft het over het misbruiken van het kind, zij is "naar verluid" zelfs bij de politie geweest daarmee

de ex van de dader, die is zoveel geslagen, en die vertelt heel wat over de mentaliteit van de dader maar heeft het nergens over het misbruiken van het kind
De ex van het slachtoffer is naar de politie gegaan omdat Bjorn heeft GEVRAAGD of zij en het kind mee wilden doen aan seksspelletjes. of er daadwerkelijk iets is gebeurd is niet te achterhalen.
Daarna is de ex die 'vrienden' hierover gaan inlichten. Wat uiteraard gewoon een leugen kan zijn. Mevrouw is cokeverslaafd staat in die tekst.

En de moordenaar van die Bjorn heeft niet veel eerder z'n bankrekening proberen te plunderen omdat ie zelf schulden had, staat in de tekst. Vreemd!
pi_51192957
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:11 schreef moussie het volgende:

[..]

je moet toch echt beter leren lezen milagro ..
de ex van het slachtoffer heeft het over het misbruiken van het kind, zij is "naar verluid" zelfs bij de politie geweest daarmee

de ex van de dader, die is zoveel geslagen, en die vertelt heel wat over de mentaliteit van de dader maar heeft het nergens over het misbruiken van het kind
volgens mij moet jij beter lezen, schat.

edit : nee, ik typ idd de dingen door elkaar, zie ik nu.

[ Bericht 5% gewijzigd door milagro op 06-07-2007 10:33:16 ]
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
pi_51193173
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:17 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

De ex van het slachtoffer is naar de politie gegaan omdat Bjorn heeft GEVRAAGD of zij en het kind mee wilden doen aan seksspelletjes. of er daadwerkelijk iets is gebeurd is niet te achterhalen.
Daarna is de ex die 'vrienden' hierover gaan inlichten. Wat uiteraard gewoon een leugen kan zijn. Mevrouw is cokeverslaafd staat in die tekst.

En de moordenaar van die Bjorn heeft niet veel eerder z'n bankrekening proberen te plunderen omdat ie zelf schulden had, staat in de tekst. Vreemd!
de ex vh slachtoffer zegt dat het slachtoffer dat gevraagd heeft, en stapt daarmee naar de dader en die vermoordt die knul.
ja, zo kun je alles beweren natuurlijk, om je eigen medeplichtigheid te verhullen/vergoeilijken, het is niet meer te controleren.

de ex vd dader vertelt weer wat voor gezellig type de dader is, als we dan niet al konden opmaken uit de gepleegde daad
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
pi_51193195
bizar... maar ik vind niet dat de politie slecht gehandeld heeft.
Lawamena hitihala Lawamena haulala
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:33:24 #10
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193197
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:24 schreef milagro het volgende:

[..]

volgens mij moet jij beter lezen, schat.
Jeffrey - Dader
Wouter - Dader, ziekelijk gewelddadig volgens Magda
Magda - Ex vriendin dader
Bjorn - slachtoffer
Marian D. - Ex vriendin slachtoffer, heeft daders verteld dat Bjorn haar voorgesteld had de 5 jarige samen te misbruiken, vermeend cokeverslaafd.

Oftewel, Magda heeft klappen gevangen van Wouter, maar het kinderverhaal komt bij Marian vandaan.

Jij moet beter lezen

-edit-

Spuit 11
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51193204
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:33 schreef EricT het volgende:
bizar... maar ik vind niet dat de politie slecht gehandeld heeft.
ik wel.
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
pi_51193227
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:24 schreef milagro het volgende:

[..]

volgens mij moet jij beter lezen, schat.

edit : nee, ik typ idd de dingen door elkaar, zie ik nu.
wil je mij dan even de passage wijzen waarin staat dat de ex van de dader het heeft over het misbruiken van het kind ?
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:36:02 #13
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193261
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:33 schreef milagro het volgende:

[..]

ik wel.
Ik niet. Stel dat ze naar binnen hadden gestormd, en er hadden 4 lui met blaffers gestaan, dan hadden we nu 3 lijken kunnen opbergen, waarvan 2 politieagenten.

Groot gelijk politie, eigen veiligheid eerst. Niet zomaar rambo uit gaan lopen hangen.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51193264
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:33 schreef milagro het volgende:

[..]

ik wel.
Omdat ze buiten gewacht hebben op versterkingen?

Nou ik weet niet, maar Nederland heeft niet echt een traditie (meer) van helden die even binnenstormen en kogels vangen. Beter wachten ze op versterking, dat dat een halfuur duurde is niet de schuld van die eerste agenten
Lawamena hitihala Lawamena haulala
pi_51193320
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:36 schreef Afwezig het volgende:

[..]

Ik niet. Stel dat ze naar binnen hadden gestormd, en er hadden 4 lui met blaffers gestaan, dan hadden we nu 3 lijken kunnen opbergen, waarvan 2 politieagenten.

Groot gelijk politie, eigen veiligheid eerst. Niet zomaar rambo uit gaan lopen hangen.
De daders hadden geen pistool op zak, en als ze ook extreem geweldadig worden tegen de politie mogen ze gerust klappen of een kogel in hun poot krijgen.

Denk niet dat de twee daders zo snel hun vriend én twee agenten zouden hebben kunnen omleggen.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:40:24 #16
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193359
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:38 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

De daders hadden geen pistool op zak, en als ze ook extreem geweldadig worden tegen de politie mogen ze gerust klappen of een kogel in hun poot krijgen.

Denk niet dat de twee daders zo snel hun vriend én twee agenten zouden hebben kunnen omleggen.
En hoe had de politie moeten weten dat er 2 man zonder blaffer binnen hadden gestaan dan? Tis niet alsof ze er een openlijk schouwspel van hadden gemaakt. De gordijnen waren dicht. Dus vertel me, hoe had de politie dit moeten weten?
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51193373
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:38 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

De daders hadden geen pistool op zak, en als ze ook extreem geweldadig worden tegen de politie mogen ze gerust klappen of een kogel in hun poot krijgen.

Denk niet dat de twee daders zo snel hun vriend én twee agenten zouden hebben kunnen omleggen.
1 achter de deur die 1 kogels schiet is in theorie genoeg om 2 agenten te doden.

Je kan er niet vanuit gaan dat bij een marteling geen gewapende mensen aanwezig zijn. Ze wisten nieteens hoeveel mensen daarbinnen zaten. Wie weet was het een crimininele afrekening met 20 met kalasjnikovs bewapende maffiosi , komen 2 (kogelvrijvestloze) agenten met proppenschieters binnen....
Lawamena hitihala Lawamena haulala
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:43:09 #18
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193414
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:41 schreef EricT het volgende:

[..]

1 achter de deur die 1 kogels schiet is in theorie genoeg om 2 agenten te doden.

Je kan er niet vanuit gaan dat bij een marteling geen gewapende mensen aanwezig zijn. Ze wisten nieteens hoeveel mensen daarbinnen zaten. Wie weet was het een crimininele afrekening met 20 met kalasjnikovs bewapende maffiosi , komen 2 (kogelvrijvestloze) agenten met proppenschieters binnen....
Juist, my thoughts exactly. Als je een bullet spray moet tegenhouden heb je niet zo veel aan een kogelvrij vest
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51193448
Hebben ze in ieder geval eens geroepen aan de andere kant van de deur dat er politie was en of ze de deur wilden openen, of stonden ze als stille bange muisjes te wachten op versterking?

Maakt ook een verschil vind ik.
pi_51193458
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:43 schreef Afwezig het volgende:

[..]

Juist, my thoughts exactly. Als je een bullet spray moet tegenhouden heb je niet zo veel aan een kogelvrij vest
Dat ook nog eens ahaha, zelfs 1 kogel van die afstand (2 a 3 meter) zal je waarschijnlijk al knock-out leveren, laat staan wat voor bloody mess het wordt zonder kogelvrij-vest.
Lawamena hitihala Lawamena haulala
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:44:56 #21
8369 speknek
Another day another slay
pi_51193461
Het blijft verschrikkelijk, maar tering wat een stel paupers .
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:47:03 #22
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193516
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:44 schreef nummer_zoveel het volgende:
Hebben ze in ieder geval eens geroepen aan de andere kant van de deur dat er politie was en of ze de deur wilden openen, of stonden ze als stille bange muisjes te wachten op versterking?

Maakt ook een verschil vind ik.
Verteld het verhaal niet, daar kan je dus nu niets over zeggen. Laten we daar het rijksrecherche onderzoek maar voor afwachten.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:47:32 #23
8372 Bastard
Persona non grata
pi_51193524
Ik moet zeggen... als die Bjorn echt heeft gedaan waarvan hij word beschuldigd kan ik goed leven met de daad van de daders... dat hadden ze dan nog wel een paar dagen mogen rekken zelfs van mij
The truth was in here.
pi_51193548
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:47 schreef Afwezig het volgende:

[..]

Verteld het verhaal niet, daar kan je dus nu niets over zeggen. Laten we daar het rijksrecherche onderzoek maar voor afwachten.
Ja, maar er roepen hier al mensen dat de politie goed of fout heeft gehandeld.

Dus allemaal snaveltjes toe, want daar is dus nog niks over te zeggen.


  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:49:26 #25
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193580
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:47 schreef Bastard het volgende:
Ik moet zeggen... als die Bjorn echt heeft gedaan waarvan hij word beschuldigd kan ik goed leven met de daad van de daders... dat hadden ze dan nog wel een paar dagen mogen rekken zelfs van mij
Laten we daar maar niet vanuit gaan.

Maargoed, Jeffrey en Wouter kunnen waarschijnlijk wel TBS tegemoed zien ..
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
  vrijdag 6 juli 2007 @ 10:53:16 #26
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193669
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:48 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Ja, maar er roepen hier al mensen dat de politie goed of fout heeft gehandeld.

Dus allemaal snaveltjes toe, want daar is dus nog niks over te zeggen.


Nou, op basis van de informatie die er nu is, vind ik dat ze goed gehandeld hebben. Ik steun het uitgangspunt dat je niet naar binnen gaat rambo'en als je niet weet wat er zich achter de deur bevind. Maar daar schijnen mensen ook nog anders over te denken.

Of ze voor de rest ook zorgvuldig gehandeld hebben, is maar de vraag. Misschien hadden de daders wel naar buiten geroepen dat ze de politie wel even overhoop geschoten hadden als ze naar binnen kwamen met hun AK-47's en dat het hele huis beladen was met springstof om de politie de keet uit te blazen als ze binnenkwamen, dat weet je ook niet. Maar wat mij betreft geen discussie over het zomaar binnenstormen van een keet.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51193713
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:36 schreef EricT het volgende:

[..]

Omdat ze buiten gewacht hebben op versterkingen?

Nou ik weet niet, maar Nederland heeft niet echt een traditie (meer) van helden die even binnenstormen en kogels vangen. Beter wachten ze op versterking, dat dat een halfuur duurde is niet de schuld van die eerste agenten
ja. bla, er is iemand doodgemarteld , voor zijn leven schreeuwend, en de politie stond 1 meter verderop, deur/muur ertussen.

is me een bepaald risico wel waard.
als ze bij een om hulp roepende bovenbuurman de deur kunnen forceren , terwijl ze ook niet weten wat er daar zich afspeelt, had het hier ook gekund.
ze wisten niiet hoeveel man daar binnen was, ze hoorden iemand gillen.
net als bij mijn bovenbuurman dus.
die had ook vastgebonden met een pistool op zijn slaap daar kunnen liggen.

worden we het niet over eens dus, ik vind dat de politie het risico had moeten nemen, gebaseerd op het konstante gekrijs en gesmeek, tien minuten wachten soit, maar een half uur... en dan te laat komen terwijl je 1 meter ervan stond, en er maar 2 man binnen was en 1 dooie dus... sorry, hoor.
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
pi_51193752
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:53 schreef Afwezig het volgende:

[..]

Gaap
Heb je nog een mening over dat naar buiten is gebracht dat de dader 'misschien' z'n zoontje heeft misbruikt of blijf je hier nog even over doorzagen?
pi_51193820
Vind het te sneu voor woorden. Politie is in veel gevallen veelste laat... en bij dit soort situaties hadden ze iig polshoogte kunnen nemen in het pand!!!

Is het nu ook zo dat de politie vervolgd kan worden "Dood door schuld" omdat ze besloten te wachten op versterking? zoals ook bij jeugdzorg? (ooit iets gelezen over vervolging ivm niet actie ondernemen verwaarlozing kind)
Just say hi!
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:00:37 #30
91676 Plato1980
Gloriosus et liber
pi_51193887
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:47 schreef Bastard het volgende:
Ik moet zeggen... als die Bjorn echt heeft gedaan waarvan hij word beschuldigd kan ik goed leven met de daad van de daders... dat hadden ze dan nog wel een paar dagen mogen rekken zelfs van mij
Jij bent wel voor eigenrichting door burgers, zonder dat er ook maar een onafhankelijk onderzoek heeft plaatsgevonden en er geen rechter aan te pas is gekomen?
Giallo e nero č il tuo colore,
giallo e nero Roda nel cuore.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:05:55 #31
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51193999
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:58 schreef Chandler het volgende:
Vind het te sneu voor woorden. Politie is in veel gevallen veelste laat... en bij dit soort situaties hadden ze iig polshoogte kunnen nemen in het pand!!!

Is het nu ook zo dat de politie vervolgd kan worden "Dood door schuld" omdat ze besloten te wachten op versterking? zoals ook bij jeugdzorg? (ooit iets gelezen over vervolging ivm niet actie ondernemen verwaarlozing kind)
Dat zou wat mij betreft wel het toppunt zijn Trouwens vond ik dat inzake de jeugdzorg ook wel het toppunt. Volgens mij schieten we dan toch wel enorm door in het vinden van verzachtende omstandigheden voor daders van gruwlijke mooden "Omdat de politie niet ingreep toen ik iemand tot pulp aan het rossen was, is de politie nu schuldig voor de dood van mijn slachtoffer". "Omdat de jeugdzorg het niet zag aankomen dat ik mijn kind in stukken ging hakken en ergens wilde gaan begraven ver van huis, is de jeugdzorg nu schuldig aan de dood van mijn kind". Achterlijke redenaties vind ik, we moeten niet vergeten dat dat politie / jeugdzorg in dezen nooit een intentie heeft gehad dit te laten gebeuren en al helemaal nooit handelend hieraan heeft meegewerkt.

Werken in de jeugdzorg heeft mij altijd wel wat geleken, leuke uitdagende baan. Maar over me dode lijk niet dat ik het nu nog ga doen als dit soort onzin me te wachten kan staan, idem dito voor de politie overgens.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:10:17 #32
8372 Bastard
Persona non grata
pi_51194086
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:00 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Jij bent wel voor eigenrichting door burgers, zonder dat er ook maar een onafhankelijk onderzoek heeft plaatsgevonden en er geen rechter aan te pas is gekomen?
Ja
Het rechtsysteem in dit land is toch een aanfluiting.
The truth was in here.
pi_51194124
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:10 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ja
Het rechtsysteem in dit land is toch een aanfluiting.
Ah, mooi.

Als ik iemand uit de weg wil ruimen beschuldig ik 'm dan wel van pedofiele praktijken.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:13:01 #34
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51194154
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:55 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Heb je nog een mening over dat naar buiten is gebracht dat de dader 'misschien' z'n zoontje heeft misbruikt of blijf je hier nog even over doorzagen?
Ik ga hier nog wel even over door. Maar ik wil desgevraagd ook wel mijn mening geven over het misbruik.

Misbruik van kinderen vind ik de meest ziekelijke misdaad die er op aarde bestaat en die je mogelijk ooit kan uitvoeren, en er is geen passende straf voor, aangezien zelfs eeuwenlang branden in de hel te humaan is. Echter is de verklaring van 1 getuige, die ook nog eens belang kan hebben bij het afleggen van deze verklaring, echt niet genoeg voor mij om aan te nemen dat dit ook waar is.

Daarbij vind ik hetgeen wat het slachtoffer gedaan heeft om zijn eigen dood te veroorzaken eigenlijk volledig irrelevant in deze zaak.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:18:36 #35
91676 Plato1980
Gloriosus et liber
pi_51194312
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:10 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ja
Het rechtsysteem in dit land is toch een aanfluiting.
En waar baseer je dat op? Heb je daar onderzoek naar verricht of onderzoeken gelezen waarin dat aangetoond wordt?
Giallo e nero č il tuo colore,
giallo e nero Roda nel cuore.
pi_51194506
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:54 schreef milagro het volgende:

[..]

ja. bla, er is iemand doodgemarteld , voor zijn leven schreeuwend, en de politie stond 1 meter verderop, deur/muur ertussen.
volgens het artikel stonden ze gewoon op straat, samen met de rest van het publiek
quote:
is me een bepaald risico wel waard.
als ze bij een om hulp roepende bovenbuurman de deur kunnen forceren , terwijl ze ook niet weten wat er daar zich afspeelt, had het hier ook gekund.
ze wisten niiet hoeveel man daar binnen was, ze hoorden iemand gillen.
net als bij mijn bovenbuurman dus.
die had ook vastgebonden met een pistool op zijn slaap daar kunnen liggen.
ik neem zomaar aan dat jij niet in een drugspand woont en dat je bovenbuurman geen bekende is van de politie .. dus het is logisch dat je dan een totaal andere risico-inschatting krijgt
quote:
worden we het niet over eens dus, ik vind dat de politie het risico had moeten nemen, gebaseerd op het konstante gekrijs en gesmeek, tien minuten wachten soit, maar een half uur... en dan te laat komen terwijl je 1 meter ervan stond, en er maar 2 man binnen was en 1 dooie dus... sorry, hoor.
nog een keer, de politie kon niet weten hoeveel man daar binnen zitten en hoe die bewapend zijn, het zijn geen helderzienden ..
en voor de rest .. wie had nou ooit kunnen bedenken dat er iemand doodgemarteld word ?
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:26:45 #37
8372 Bastard
Persona non grata
pi_51194546
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:18 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

En waar baseer je dat op? Heb je daar onderzoek naar verricht of onderzoeken gelezen waarin dat aangetoond wordt?
Ik lees de krant, kijk het journaal en wat actualiteitenprogramma's en vorm mijn mening.. meer vragen nog?
The truth was in here.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:29:12 #38
91676 Plato1980
Gloriosus et liber
pi_51194611
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:26 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ik lees de krant, kijk het journaal en wat actualiteitenprogramma's en vorm mijn mening.. meer vragen nog?
Ja: kun je aangeven waarom het strafrechtsysteem volgens jou niet deugt?

Welke krant lees je trouwens: baseer je je op het 'prachtige verhaal' in de Telegraaf van vanochtend?
Giallo e nero č il tuo colore,
giallo e nero Roda nel cuore.
pi_51194739
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:25 schreef moussie het volgende:

[..]

volgens het artikel stonden ze gewoon op straat, samen met de rest van het publiek
[..]
oh nou jeetje, dan was het 2 meter ervandaan , djezus fucking christ, mierenpenetrant
quote:
ik neem zomaar aan dat jij niet in een drugspand woont en dat je bovenbuurman geen bekende is van de politie .. dus het is logisch dat je dan een totaal andere risico-inschatting krijgt
[..]
uuh ja, maar dan nog , iemand schreeuwt voor zijn LEVEN, dan telt iedere minuut, fuck, iedere seconde, dan ga je niet braaf wachten , een HALF UUR lang op versterking, dan mag je volgens mij best zelf een inschatting maken dat een mensenleven meer waard is dan de procedure volgen.
quote:
nog een keer, de politie kon niet weten hoeveel man daar binnen zitten en hoe die bewapend zijn, het zijn geen helderzienden ..
en voor de rest .. wie had nou ooit kunnen bedenken dat er iemand doodgemarteld word ?
als je niet kan weten hoeveel er binnen zaten, maar je hoort iemand voor zijn leven schreeuwen, krijsen, gillen, smeken, dan trek je je vest aan, en trapt op zijn minst de deur in, gooit een ruit in, laat merken dat je er bent, zij weten net zo goed niet met hoeveel jij bent tenslotte, ze waren druk met martelen namelijk.

doei moussie, reutel lekker door verder, gebed zonder einde zoals altijd met jou.... als iemand verdomme een CWI medewerker een mes in de keel steekt, weet jij dát weer te verdedigen, tot in den treure. dus vind je het erg dat ik jouw redenaties gewoon van me af laat glijden? ze zijn om NIETS gebaseerd dan jouw rare kronkel om steevast de vermeende underdog te verdedigen, dat blijkt wel uit je repertoire, geen pijl op te trekken.
nu verdedig je de politie weer, die NIETS doet, omdat er kritiek komt, eerder verdedig je de dader, die iemand een mes in de keel douwt, omdat die ms wel bloedjes van kinderen had, wat slechts JOUW vermoeden was, ms wel zijn baan kwijt en nu ook de uitkering gekort, wat slechts JOUW vermoeden was, en nu ga jij anderen aanspreken dat ze slechts afgaan op vermoedens
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:34:54 #40
8372 Bastard
Persona non grata
pi_51194763
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:29 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Ja: kun je aangeven waarom het strafrechtsysteem volgens jou niet deugt?

Welke krant lees je trouwens: baseer je je op het 'prachtige verhaal' in de Telegraaf van vanochtend?
A) Dat is een geheel andere discussie die niet in dit topic thuis hoort.
B) Oa de Telegraaf inderdaad, ik zei "als het waar is wat de dader heeft gedaan" waarmee ik dus eigenlijk zeg ... als het waar is ... dan vind ik de straf die hij nu heeft gekregen meer op zijn plaats, dan wat hij krijgt via het mooie rechtsysteem hier in dit land. (lees=hij krijgt nog net geen lintje)
The truth was in here.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:42:45 #41
91676 Plato1980
Gloriosus et liber
pi_51195018
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:34 schreef Bastard het volgende:

[..]

A) Dat is een geheel andere discussie die niet in dit topic thuis hoort.
Ik concludeer hieruit dat je geen duidelijke argumenten hebt maar dat het 'slechts' een opvatting is. Wat verder niet erg is, maar het is goed om het te verhelderen.
Giallo e nero č il tuo colore,
giallo e nero Roda nel cuore.
pi_51195355
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:41 schreef EricT het volgende:

Je kan er niet vanuit gaan dat bij een marteling geen gewapende mensen aanwezig zijn. Ze wisten nieteens hoeveel mensen daarbinnen zaten.
Precies en daarom hebben ze gewoon normaal gehandeld.

En wat een verschrikkelijk stel mensen bij elkaar zeg.
The real is always way ahead of what we can imagine.
pi_51195360
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:40 schreef Afwezig het volgende:

[..]

En hoe had de politie moeten weten dat er 2 man zonder blaffer binnen hadden gestaan dan? Tis niet alsof ze er een openlijk schouwspel van hadden gemaakt. De gordijnen waren dicht. Dus vertel me, hoe had de politie dit moeten weten?
Aan het einde van het verhaal is het de Job van de politie om bij gevaar voor anderen in te grijpen.
Ik vind het afgrijssleijk bespottelijke en diletantisch.

Bange mensen hebben bij de poltie niets te zoeken.

[ Bericht 0% gewijzigd door CANARIS op 06-07-2007 11:58:41 ]
pi_51195426
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:53 schreef CANARIS het volgende:

Aan het einde van het verhaal is het de Job van de oplitie om bij gevaar voor anderen in te grijpen.
Ik vind het afgrijssleijk bespottelijke en diletantisch.

Bange mensen hebben bij de poltie niets te zoeken.
Ze hebben dit volgens mij geleerd bij hun opleiding. Mensen redden? Natuurlijk, maar je moet wel je verstand blijven gebruiken. Dat hebben ze gedaan.
The real is always way ahead of what we can imagine.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 11:55:57 #45
145172 gronk
adulescentulus carnifex
pi_51195440
Vaag.
I'm trying to make the 'net' a kinder, gentler place. One where you could bring the fuckin' children.
pi_51195543
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:55 schreef mane het volgende:

[..]

Ze hebben dit volgens mij geleerd bij hun opleiding. Mensen redden? Natuurlijk, maar je moet wel je verstand blijven gebruiken. Dat hebben ze gedaan.
Ja natuurlijk.
HELDHAFTIG EN STANDVAST
  vrijdag 6 juli 2007 @ 12:12:28 #47
16851 Afwezig
Tuig van de richel
pi_51195953
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:53 schreef CANARIS het volgende:

[..]

Aan het einde van het verhaal is het de Job van de politie om bij gevaar voor anderen in te grijpen.
Ik vind het afgrijssleijk bespottelijke en diletantisch.

Bange mensen hebben bij de poltie niets te zoeken.
Dode mensen ook niet. Jij vindt dat de politie rambo acties moet gaan uithalen, ik vind dat ze er goed aandoen het beschermen van zichzelf boven het beschermen van anderen te verheffen. Daar komt het feitelijk op neer. Ik zou bij de politie ook de held niet gaan uithangen.
Chuck Norris' hand is the only hand that can beat a royal flush
pi_51195987
quote:
PERNIS - De in Pernis doodgemartelde Bj�rn Jue zou zijn eigen zoontje (5) hebben misbruikt en anderen hebben uitgenodigd aan de seksspelletjes met de kleuter mee te doen.

Een van hen is de Rotterdamse Marian D. - de dinsdag opgepakte ex-vriendin van Jue - aan wie de omgebrachte Rotterdammer volgens zijn vrienden heeft gevraagd deel te nemen aan het verkrachten van het kind. Marian D. stapte naar verluidt naar de politie, maar heeft ook Jue's vermeende moordenaars Wouter A. en Jeffrey van S. ingelicht. Dit duo, dat Jue eerder van zijn geld probeerde te beroven en met hem een hennepkwekerij aan het opzetten was, zou vervolgens het recht in eigen hand hebben genomen.

De Amerikaanse horrorfilm Hostel 2 heeft model gestaan voor de martelmoord, waarbij Jue in het huis van A. werd vastgeboden en gefolterd tot hij bezweek. "We hadden die film, Hostel 2, een paar dagen eerder gezien" , zegt Magda Evers, ex-vriendin van A. "Wouter kickte op de beelden van mensen die beestachtig worden afgeslacht. 'Die macht en totale controle over een slachtoffer wil ik ook meemaken,' zei hij. Het idee voor de moord komt van de film."

Wouter A., de bewoner van het huis aan de Pastoriedijk in Pernis, zit vast als verdachte van de martelmoord.

Magda zegt doodsangsten voor haar ex te hebben uitgestaan. "Zelfs toen ik zwanger van hem was, bleef Wouter er rustig op los slaan. Zijn hang naar geweld is ziekelijk. Hij is levensgevaarlijk, vooral als hij stijf onder de coke staat."

Dat twee gealarmeerde agenten tijdens de moordpartij bijna een half uur op straat naar het gegil van Jue hebben staan luisteren en niet ingrepen tot er versterking was, heeft door het hele land tot massale en heftige reacties geleid.

De rijksrecherche gaat alsnog een onderzoek doen naar het politieoptreden.

De agenten van de zogeheten DHV - directe hulpverlening - zijn standaard uitgerust met onder meer een pistool, kogelwerend vest, pepperspray en wapenstok. Volgens woordvoerder Cees den Bakker van de Raad voor Hoofdcommissarissen zijn er geen richtlijnen voor veiligheidsafwegingen en de snelheid bij het inzetten van versterking. In Pernis duurde het 25 minuten eer extra agenten ter plekke waren. "Doorgaans wordt gestreefd naar hooguit een kwartier" , aldus Den Bakker.
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51196254
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:34 schreef milagro het volgende:

[..]

oh nou jeetje, dan was het 2 meter ervandaan , djezus fucking christ, mierenpenetrant
[..]

uuh ja, maar dan nog , iemand schreeuwt voor zijn LEVEN, dan telt iedere minuut, fuck, iedere seconde, dan ga je niet braaf wachten , een HALF UUR lang op versterking, dan mag je volgens mij best zelf een inschatting maken dat een mensenleven meer waard is dan de procedure volgen.
[..]

als je niet kan weten hoeveel er binnen zaten, maar je hoort iemand voor zijn leven schreeuwen, krijsen, gillen, smeken, dan trek je je vest aan, en trapt op zijn minst de deur in, gooit een ruit in, laat merken dat je er bent, zij weten net zo goed niet met hoeveel jij bent tenslotte, ze waren druk met martelen namelijk.
ze horen er iemand gillen, ja, maar hoe moeten ze weten dat die doodgemarteld word .. het is niet iets wat je dagelijks tegenkomt immers, in tegenstelling tot schreeuwende mensen .. voor hetzelfde geld word het slachtoffer juist vermoord door de herrie die ze maken terwijl die anders nog geleefd zou hebben ..
achteraf lullen is altijd makkelijk
quote:
doei moussie, reutel lekker door verder, gebed zonder einde zoals altijd met jou.... als iemand verdomme een CWI medewerker een mes in de keel steekt, weet jij dát weer te verdedigen, tot in den treure. dus vind je het erg dat ik jouw redenaties gewoon van me af laat glijden? ze zijn om NIETS gebaseerd dan jouw rare kronkel om steevast de vermeende underdog te verdedigen, dat blijkt wel uit je repertoire, geen pijl op te trekken.
nu verdedig je de politie weer, die NIETS doet, omdat er kritiek komt, eerder verdedig je de dader, die iemand een mes in de keel douwt, omdat die ms wel bloedjes van kinderen had, wat slechts JOUW vermoeden was, ms wel zijn baan kwijt en nu ook de uitkering gekort, wat slechts JOUW vermoeden was, en nu ga jij anderen aanspreken dat ze slechts afgaan op vermoedens
je moet dus echt eens leren lezen .. het willen begrijpen waarom dingen gebeuren is iets anders dan dingen goedkeuren .. niet dat jij dat ooit zal begrijpen op je hoge paard van morele verontwaardiging en goedkoop scoren .. zo heb ik jou in dat hele topic toen geen een keer je medeleven zien uitspreken voor de slachtoffers !

en ja, het is absurd dat ik in dit topic de politie verdedig, en mijn eerste reactie was dan ook "wat een eikels", maar de politie heeft nu eenmaal vaste protocollen die ze te volgen hebben en die zijn er niet voor niets .. ik moet er toch niet aan denken, een land vol met van die rambo's die naar eigen inzicht handelen ..
pleased to meet you
pi_51196363
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:13 schreef Afwezig het volgende:

[..]

Ik ga hier nog wel even over door. Maar ik wil desgevraagd ook wel mijn mening geven over het misbruik.

Misbruik van kinderen vind ik de meest ziekelijke misdaad die er op aarde bestaat en die je mogelijk ooit kan uitvoeren, en er is geen passende straf voor, aangezien zelfs eeuwenlang branden in de hel te humaan is. Echter is de verklaring van 1 getuige, die ook nog eens belang kan hebben bij het afleggen van deze verklaring, echt niet genoeg voor mij om aan te nemen dat dit ook waar is.

Daarbij vind ik hetgeen wat het slachtoffer gedaan heeft om zijn eigen dood te veroorzaken eigenlijk volledig irrelevant in deze zaak.
Doodmartelen lijkt me toch wel een graadje erger dan kindermisbruik...
pi_51196507
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:34 schreef milagro het volgende:

[..]

oh nou jeetje, dan was het 2 meter ervandaan , djezus fucking christ, mierenpenetrant
[..]

uuh ja, maar dan nog , iemand schreeuwt voor zijn LEVEN, dan telt iedere minuut, fuck, iedere seconde, dan ga je niet braaf wachten , een HALF UUR lang op versterking, dan mag je volgens mij best zelf een inschatting maken dat een mensenleven meer waard is dan de procedure volgen.
[..]

als je niet kan weten hoeveel er binnen zaten, maar je hoort iemand voor zijn leven schreeuwen, krijsen, gillen, smeken, dan trek je je vest aan, en trapt op zijn minst de deur in, gooit een ruit in, laat merken dat je er bent, zij weten net zo goed niet met hoeveel jij bent tenslotte, ze waren druk met martelen namelijk.

doei moussie, reutel lekker door verder, gebed zonder einde zoals altijd met jou.... als iemand verdomme een CWI medewerker een mes in de keel steekt, weet jij dát weer te verdedigen, tot in den treure. dus vind je het erg dat ik jouw redenaties gewoon van me af laat glijden? ze zijn om NIETS gebaseerd dan jouw rare kronkel om steevast de vermeende underdog te verdedigen, dat blijkt wel uit je repertoire, geen pijl op te trekken.
nu verdedig je de politie weer, die NIETS doet, omdat er kritiek komt, eerder verdedig je de dader, die iemand een mes in de keel douwt, omdat die ms wel bloedjes van kinderen had, wat slechts JOUW vermoeden was, ms wel zijn baan kwijt en nu ook de uitkering gekort, wat slechts JOUW vermoeden was, en nu ga jij anderen aanspreken dat ze slechts afgaan op vermoedens
Je weet niet wat zich daar binnen afspeelt. En jij gaat een deur intrappen en ruiten ingooien....zie het al voor me. Vraag me al af hoe een straatagent zo'n dikke deur in gaat trappen, maarja...de politie heeft protocolen waar ze zich aan moeten houden....klaar. En de recherche zal nu uitzoeken of dit goed of fout was.

En Milagro zoals vaker wil je het gewoon niet begrijpen....
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51196590
quote:
Terwijl Björn in de woning moord en brand schreeuwde stonden buiten twee agenten naar het gegil te luisteren. Deze agenten van de zogeheten DHV - directe hulpverlening - zijn standaard uitgerust met onder meer een pistool, kogelwerend vest, pepperspray en wapenstok. Zij moesten van het hoofdbureau echter wachten op versterking. Toen die na een klein half uur arriveerde was Jeu er al zo ernstig aan toe dat hij korte tijd later overleed.
Ja dit waren echt twee onnozele straatagentjes die niets hadden kunnen doen.


De Directe Hulpverlening wacht nog even met direct hulp te verlenen.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51196634
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:29 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

Je weet niet wat zich daar binnen afspeelt. En jij gaat een deur intrappen en ruiten ingooien....zie het al voor me. Vraag me al af hoe een straatagent zo'n dikke deur in gaat trappen, maarja...de politie heeft protocolen waar ze zich aan moeten houden....klaar. En de recherche zal nu uitzoeken of dit goed of fout was.
Deze agenten van de zogeheten DHV - directe hulpverlening - zijn standaard uitgerust met onder meer een pistool, kogelwerend vest, pepperspray en wapenstok.
quote:
En Milagro zoals vaker wil je het gewoon niet begrijpen....
Blijkbaar wil JIJ het nu niet begrijpen, met je 'straatagent'.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51196703
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:32 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Deze agenten van de zogeheten DHV - directe hulpverlening - zijn standaard uitgerust met onder meer een pistool, kogelwerend vest, pepperspray en wapenstok.
[..]

Blijkbaar wil JIJ het nu niet begrijpen, met je 'straatagent'.
Elke agent is standaard uitgerust met dit al leer de termen vriend.....

en ik kan het 10x herhalen als ze niet weten wat er zich binnen afspeelt gaan ze niet naar binnen totdat het AT of meerdere collega's zijn gearriveerd.
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51196769
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 11:25 schreef moussie het volgende:

[..]ik neem zomaar aan dat jij niet in een drugspand woont
Hoe kom jij bij dat drugspand verhaal eigenlijk?
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51196838
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:34 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

Elke agent is standaard uitgerust met dit al leer de termen vriend.....
Nee, 'vriend'. De standaard straatwout is niet met een kogelvrij vest uitgerust.
quote:
en ik kan het 10x herhalen als ze niet weten wat er zich binnen afspeelt gaan ze niet naar binnen totdat het AT of meerdere collega's zijn gearriveerd.
Ja, dat kan jij fijn 10 x herhalen maar dat maakt het nog niet waar of goed. En in dit geval hebben ze gewoon geblunderd.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51196952
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:38 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Nee, 'vriend'. De standaard straatwout is niet met een kogelvrij vest uitgerust.
[..]

Ja, dat kan jij fijn 10 x herhalen maar dat maakt het nog niet waar of goed. En in dit geval hebben ze gewoon geblunderd.
De straatwout die surveillance rijdt in een surveillanceauto is standaard uitgerust met dit spul.....

Ja, volgens jou hebben ze geblunderd, goed onderbouwd ook
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
  vrijdag 6 juli 2007 @ 12:43:14 #58
125878 Gabry
Lento Violento
pi_51196989
Ze konden ook aanbellen.
Dan hoopt gij vurige kolen op zijn hoofd.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 12:43:17 #59
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51196992
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:38 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Nee, 'vriend'. De standaard straatwout is niet met een kogelvrij vest uitgerust.
[..]

Ja, dat kan jij fijn 10 x herhalen maar dat maakt het nog niet waar of goed. En in dit geval hebben ze gewoon geblunderd.
ja, altijd de schuld van de wouten, marokkanen etc .
put
your
clothes
on!
pi_51197077
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:41 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

De straatwout die surveillance rijdt in een surveillanceauto is standaard uitgerust met dit spul.....
Dit zijn de mensen die naar 112 oproepen gestuurd worden. Je mag dan ook verwachten dat ze in staat zijn daadwerkelijk directe hulp te geven.
quote:
Ja, volgens jou hebben ze geblunderd, goed onderbouwd ook
Nee, volgens jou hebben ze niet geblunderd. Nog veel beter onderbouwd

Maar goed joh, wacht het rapport van de rijksrecherche maar af en als zij ook zeggen dat dit fout was, dan gewoon vol blijven houden dat dit de juiste manier van handelen was he?
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51197100
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:43 schreef Gabry het volgende:
Ze konden ook aanbellen.
Welnee! Aanbellen als iemand om hulp schreeuwt? Ben je gek? Straks zit er iemand met een mini-gun achter die deur te wachten! Daar is de politie toch zeker niet voor?
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51197164
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:36 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Hoe kom jij bij dat drugspand verhaal eigenlijk?
Politie luisterde naar doodmartelen R'dammer
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 12:56:24 #63
1234 HiZ
Istanbullu
pi_51197393
Ik zie nou net dat verhaal in de Telegraaf en ik moet zeggen dat ik het weinig geloofwaardig vind.
pi_51197409
Ik dacht het al een beetje, maar die gozer die in dat hok zowat in 2-en werd gespleten was een pedofiel.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51197496
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:56 schreef HiZ het volgende:
Ik zie nou net dat verhaal in de Telegraaf en ik moet zeggen dat ik het weinig geloofwaardig vind.
De rest kwam ook uit de Telegraaf he, dat was wel geloofwaardig
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51197505
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:56 schreef JohnDope het volgende:
Ik dacht het al een beetje, maar die gozer die in dat hok zowat in 2-en werd gespleten was een pedofiel.
Yep
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51197568
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:00 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

Yep
Was de politie daar ook van op de hoogte?
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51197711
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:01 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Was de politie daar ook van op de hoogte?
Aan hun reactie te zien wel
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51197722
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:05 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

Aan hun reactie te zien wel
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:09:34 #70
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51197825
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 12:59 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

De rest kwam ook uit de Telegraaf he, dat was wel geloofwaardig
was het niet een van de verdachten die dat verhaal zei?
ja laten we dat dan meteen maar geloven en roepen dat iemand op zon gruwelijke manier perfect tot zijn einde is gebracht!
put
your
clothes
on!
pi_51197834
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:01 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Was de politie daar ook van op de hoogte?
als die Marian, ex dus van het slachtoffer, idd naar de politie is gegaan zoals in een van de artikels van de OP staat .. ja
pleased to meet you
pi_51197856
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:09 schreef Jerruh het volgende:

[..]

was het niet een van de verdachten die dat verhaal zei?
ja laten we dat dan meteen maar geloven en roepen dat iemand op zon gruwelijke manier perfect tot zijn einde is gebracht!
Dat martelverhaal is zo'n afschuwelijk - en extreemverhaal, ik kan me niet voorstellen dat die jongens om niks die kerel hebben lopen martelen....
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51197877
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:09 schreef moussie het volgende:

[..]

als die Marian, ex dus van het slachtoffer, idd naar de politie is gegaan zoals in een van de artikels van de OP staat .. ja
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:12:39 #74
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51197936
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:10 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Dat martelverhaal is zo'n afschuwelijk - en extreemverhaal, ik kan me niet voorstellen dat die jongens om niks die kerel hebben lopen martelen....
er zijn anders zat mensen die om niks anderen op een gruwelijke manier ombrengen. en je las ook het verhaal over die martijn? om dan aan te nemen, omdat hij zo gruwelijk vermoord is, dat hij wel pedo moet zijn geweest, vind ik een beetje erg cru.
put
your
clothes
on!
pi_51198030
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:12 schreef Jerruh het volgende:

[..]

er zijn anders zat mensen die om niks anderen op een gruwelijke manier ombrengen. en je las ook het verhaal over die martijn? om dan aan te nemen, omdat hij zo gruwelijk vermoord is, dat hij wel pedo moet zijn geweest, vind ik een beetje erg cru.
Vraag me af of we hier niet eerder met een ook nog zeer wraakzuchtige en haatzaaiende ex te maken hebben.
Ben eens benieuwd hoe het uitpakt.
Als je over zoiets liegt om wraak te nemen op je ex-vriend ben je echt een rotwijf.
pi_51198031
quote:
quote:
Er gaan geruchten over drugshandel. De politie wil deze verhalen in dit stadium niet bevestigen.
Oh gingen geruchten dat er wel eens wat dope verhandelt werd. Nou nee dan is het gelijk een crack-pand vol met junks en moet je er niet naar binnen gaan hoor
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:16:37 #77
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51198107
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:14 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Vraag me af of we hier niet eerder met een ook nog zeer wraakzuchtige en haatzaaiende ex te maken hebben.
Ben eens benieuwd hoe het uitpakt.
Als je over zoiets liegt om wraak te nemen op je ex-vriend ben je echt een rotwijf.
ik zie tegenwoordig iedereen tot van alles in staat, als je gekscherend de nieuwsberichten leest. mensen die staan te juichen dat iemand op zon manier om het leven komt, want iemand heeft gezegd dat het een pedo kon zijn... daar valt mijn bek werkelijk waar van open.
put
your
clothes
on!
pi_51198119
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:12 schreef Jerruh het volgende:

[..]

er zijn anders zat mensen die om niks anderen op een gruwelijke manier ombrengen. en je las ook het verhaal over die martijn? om dan aan te nemen, omdat hij zo gruwelijk vermoord is, dat hij wel pedo moet zijn geweest, vind ik een beetje erg cru.
Nogmaals, ik snap heus wel dat er mensen zijn die iemand zowat om niks dood willen hebben.

Maar als je iemand zo afschuwelijk langzaam dood martelt, dan moet er toch wel wat meer (meer dan een criminele afrekening) aan de hand zijn dunkt mij.....

Maargoed misschien waren die martelaars wel gestoord en deden ze het voor de lol.... Ik kan me dat moeilijk voorstellen, want dat zijn echt amerikaanse taferelen.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:18:38 #79
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51198183
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:16 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Nogmaals, ik snap heus wel dat er mensen zijn die iemand zowat om niks dood willen hebben.

Maar als je iemand zo afschuwelijk langzaam dood martelt, dan moet er toch wel wat meer aan de hand zijn dunkt mij.....
wat als die gozer zo enorm onder de dope zat dat hij de werkelijkheid met hostel 2 9die ie een paar dagen eerder zag) haalde en compleet in een waan zat.... wat nou als die jongen de duivel zag in het slachtoffer en de duivel wilde uitdrijven met een ritueel... allemaal gruwelijke dingen die de laatste jaren IRL ook zijn gebeurd en waarbij het slachtoffer niks had gedaan...
put
your
clothes
on!
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:19:28 #80
92279 N.icka
Windforce 11
pi_51198203
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:16 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Nogmaals, ik snap heus wel dat er mensen zijn die iemand zowat om niks dood willen hebben.

Maar als je iemand zo afschuwelijk langzaam dood martelt, dan moet er toch wel wat meer (meer dan een criminele afrekening) aan de hand zijn dunkt mij.....

Maargoed misschien waren die martelaars wel gestoord en deden ze het voor de lol....
Ja een persoonlijkheidsstoornis in combinatie met coke
pi_51198205
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:18 schreef Jerruh het volgende:

[..]

wat als die gozer zo enorm onder de dope zat dat hij de werkelijkheid met hostel 2 9die ie een paar dagen eerder zag) haalde en compleet in een waan zat.... wat nou als die jongen de duivel zag in het slachtoffer en de duivel wilde uitdrijven met een ritueel... allemaal gruwelijke dingen die de laatste jaren IRL ook zijn gebeurd en waarbij het slachtoffer niks had gedaan...
Dat klopt, maar die mensen zijn meestal in hun eentje.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198239
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:18 schreef Jerruh het volgende:

[..]

wat als die gozer zo enorm onder de dope zat dat hij de werkelijkheid met hostel 2 9die ie een paar dagen eerder zag) haalde en compleet in een waan zat.... wat nou als die jongen de duivel zag in het slachtoffer en de duivel wilde uitdrijven met een ritueel... allemaal gruwelijke dingen die de laatste jaren IRL ook zijn gebeurd en waarbij het slachtoffer niks had gedaan...
Juist. je had toch een paar jaar geleden een kerel die toch ook onder invloed van coke de twee kindjes van z'n vriendin had doodgeslagen.
Waarom?

Sommige zieke geesten die aan de drugs raken zijn gewoon levensgevaarlijk.
pi_51198249
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:19 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Dat klopt, maar die mensen zijn meestal in hun eentje.
??????
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:21:12 #84
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51198260
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:19 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Dat klopt, maar die mensen zijn meestal in hun eentje.
tja, dat is true, maar goed... ik vind het nog veel te vroeg om te gaan juichen om deze misdaad omdat een van de verdachten zegt dat hij iets pedo's wilde doen...
put
your
clothes
on!
pi_51198261
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:20 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Juist. je had toch een paar jaar geleden een kerel die toch ook onder invloed van coke de twee kindjes van z'n vriendin had doodgeslagen.
Waarom?

Sommige zieke geesten die aan de drugs raken zijn gewoon levensgevaarlijk.
Dood slaan, is wel iets heel anders dan iemand uren lang martelen.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198288
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:21 schreef Jerruh het volgende:

[..]

tja, dat is true, maar goed... ik vind het nog veel te vroeg om te gaan juichen om deze misdaad omdat een van de verdachten zegt dat hij iets pedo's wilde doen...
In principe is het wel wat vroeg, maar als ik eerlijk ben toen ik dit eerste bericht las over deze zaak en ik begon het te relativeren, toen voelde ik wel een beetje dat dit geen criminele afrekening kon zijn....
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198294
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:21 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Dood slaan, is wel iets heel anders dan iemand uren lang martelen.
Denk je dat dat doodslaan in een paar minuten gebeurd was?
pi_51198311
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:22 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Denk je dat dat doodslaan in een paar minuten gebeurd was?
Soms al in 1 seconde

Het gaat in ieder geval sneller dan martelen.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
  vrijdag 6 juli 2007 @ 13:23:14 #89
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_51198330
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:21 schreef JohnDope het volgende:

[..]

In principe is het wel wat vroeg, maar als ik eerlijk ben en ik las dit bericht en ik begon het te relativeren, toen voelde ik wel een beetje dat dit geen criminele afrekening kon zijn....
ik dacht ook niet aan criminele afrekening... ik dacht aan een geschifte morodenaar die het leuk vind om op een beestachtige wijze mensen te vermoorden...
put
your
clothes
on!
pi_51198364
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:23 schreef Jerruh het volgende:

[..]

ik dacht ook niet aan criminele afrekening... ik dacht aan een geschifte morodenaar die het leuk vind om op een beestachtige wijze mensen te vermoorden...
Dan hadden ze waarschijnlijk wel zijn mond afgetaped. Dit was eerder een sporadische daad.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198380
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:22 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Soms al in 1 seconde
Ik heb het over die man die die kindjes doodsloeg. Daar is ie wel even mee bezig geweest hoor, want tot de plafonds zat het toen onder het bloed (in die kamer waar het gebeurde).

Dat is ook martelen.

Maar kindjes hou je makkeijker in bedwang, een volwassen kerel kun je dan beter vastbinden.
pi_51198475
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:24 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Ik heb het over die man die die kindjes doodsloeg. Daar is ie wel even mee bezig geweest hoor, want tot de plafonds zat het toen onder het bloed (in die kamer waar het gebeurde).

Dat is ook martelen.

Maar kindjes hou je makkeijker in bedwang, een volwassen kerel kun je dan beter vastbinden.
Ok wat jij zegt is natuurlijk ook een ongekend afschuwelijk verhaal.

Maar deze bloody martel story is qua bloed en pijn wel een stuk erger en unieker.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198566
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:27 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Ok wat jij zegt is natuurlijk ook een ongekend afschuwelijk verhaal.

Maar deze bloody martel story is qua bloed en pijn wel een stuk erger en unieker.
Ben je erbij geweest, en ook bij die kids?

Nee dus, het is qua wat erger is niet met elkaar te vergelijken. Enige overeenkomst is dat de daders van beide gevallen zeer opvliegende karakters hebben, eerder geweld ook al niet hebben geschuwd en onder invloed van coke tot hun daden zijn gekomen.
pi_51198610
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:31 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Ben je erbij geweest, en ook bij die kids?

Nee dus, het is qua wat erger is niet met elkaar te vergelijken. Enige overeenkomst is dat de daders van beide gevallen zeer opvliegende karakters hebben, eerder geweld ook al niet hebben geschuwd en onder invloed van coke tot hun daden zijn gekomen.
Heb jij die film gezien, die ze hebben nagespeeld?
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51198835
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:31 schreef JohnDope het volgende:

[..]

Heb jij die film gezien, die ze hebben nagespeeld?
Nee, maar in nieuwsberichten staat dat hij is doodgeslagen.
pi_51198902
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:38 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Nee, maar in nieuwsberichten staat dat hij is doodgeslagen.
Doodmartelen is wat anders dan doodslaan. Die gozer die nu mol is, heeft ongekend veel en lang geleden.
"Mensen die tegen Israël zijn, zijn in werkelijkheid antisemieten." Doctor Martin Luther King - 1967
pi_51199250
Ik heb gelezen dat er nog oogcontact is geweest tussen de daders en de beide agenten, via het raam.
De agenten zouden vriendelijk hebben gezwaaid en geroepen: "jullie hebben nog 25 minuten voor er wordt ingegrepen; succes boys ...!"
pi_51199347
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:49 schreef Boosoog het volgende:
Ik heb gelezen dat er nog oogcontact is geweest tussen de daders en de beide agenten, via het raam.
De agenten zouden vriendelijk hebben gezwaaid en geroepen: "jullie hebben nog 25 minuten voor er wordt ingegrepen; succes boys ...!"
Ja, gehoord van de stemmetjes in je hoofd zeker.
pi_51199622
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:52 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

Ja, gehoord van de stemmetjes in je hoofd zeker.
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
pi_51199716
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 13:15 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]


[..]

Oh gingen geruchten dat er wel eens wat dope verhandelt werd. Nou nee dan is het gelijk een crack-pand vol met junks en moet je er niet naar binnen gaan hoor
als je daar als politie voor de deur staat en de omwonenden vertellen je dat het waarschijnlijk een drugspand is verandert de manier van benaderen .. of het nou een wietkwekerij is of dat het volzit met columbiaanse mafia weet je pas als je binnen bent .. niet waar ?
en als je wat zorgvuldiger had gelezen had je kunnen weten dat de bewoner een oude bekende is van de politie, en met dat soort voorgeschiedenis (gewapende overval) is het mi logisch dat de politie het zekere voor het onzekere neemt en er niet met 2 man naar binnen stormt
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 14:12:30 #101
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51200071
Dus volgens die politiewoordvoerder Cees den Bakker van de Raad voor Hoofdcommissarissen zijn er geen richtlijnen voor veiligheidsafwegingen en de snelheid bij het inzetten van versterking.
Met andere woorden betekent dit, dat de agenten die hebben staan luisteren in het geheel niet gedwongen waren zich te houden aan regels waardoor ze genoodzaakt waren te wachten op collega's.
Beetje jammer dat deze agenten niet pragmatisch handelde, maar berekenend.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_51200502
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:01 schreef moussie het volgende:

[..]
volzit met columbiaanse mafia
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_51200509
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:12 schreef damian5700 het volgende:
Dus volgens die politiewoordvoerder Cees den Bakker van de Raad voor Hoofdcommissarissen zijn er geen richtlijnen voor veiligheidsafwegingen en de snelheid bij het inzetten van versterking.
Met andere woorden betekent dit, dat de agenten die hebben staan luisteren in het geheel niet gedwongen waren zich te houden aan regels waardoor ze genoodzaakt waren te wachten op collega's.
Beetje jammer dat deze agenten niet pragmatisch handelde, maar berekenend.
ik denk dat je dat verkeerd begrijpt .. er zijn geen vaste richtlijnen voor het vaststellen of er nou wel of niet versterking moet komen, dat word per situatie beoordeeld ..

maar dat er geen richtlijnen zijn voor de snelheid bij de inzet, dat vind ik kwalijk
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 14:38:22 #104
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51200938
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:24 schreef moussie het volgende:

[..]

ik denk dat je dat verkeerd begrijpt .. er zijn geen vaste richtlijnen voor het vaststellen of er nou wel of niet versterking moet komen, dat word per situatie beoordeeld ..
Zou het? Ik maak uit het artikel niet op, dat de agenten ter plaatse of het juist hoofdbureau vaststellen of dat versterking moet komen.
In het geval dit exclusief de verantwoordelijkheid van de agenten zou betreffen waren zij vooraf niet gedwongen aan de richtlijnen van elders.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_51201237
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:38 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Zou het? Ik maak uit het artikel niet op, dat de agenten ter plaatse of het juist hoofdbureau vaststellen of dat versterking moet komen.
In het geval dit exclusief de verantwoordelijkheid van de agenten zou betreffen waren zij vooraf niet gedwongen aan de richtlijnen van elders.
agenten moeten zich altijd melden bij het hoofdbureau als ze op de locatie aangekomen zijn zover ik weet, en dan word er samen overlegd hoe er verder gehandeld moet worden
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 14:52:54 #106
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51201408
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:47 schreef moussie het volgende:

[..]

agenten moeten zich altijd melden bij het hoofdbureau als ze op de locatie aangekomen zijn zover ik weet, en dan word er samen overlegd hoe er verder gehandeld moet worden
Ik ben geen agent, dus ik heb geen idee.
Ik vermoed daarentegen, dat impulsief en pragmatisch denken en handelen door agenten normaliter hen niet vreemd kunnen zijn.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_51202443
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 14:52 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Ik ben geen agent, dus ik heb geen idee.
het werd me jaren geleden zo vertelt door een copper uit A'dam en het is wat ik hun zag doen als er voor dat gezin dat hier verderop woonde weer eens gebeld werd
quote:
Ik vermoed daarentegen, dat impulsief en pragmatisch denken en handelen door agenten normaliter hen niet vreemd kunnen zijn.
en juist om dat te voorkomen zijn de protocollen dus zo strak heb ik begrepen ( van die kennis uit A'dam toen)
pleased to meet you
  vrijdag 6 juli 2007 @ 15:25:55 #108
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51202699
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 15:19 schreef moussie het volgende:

[..]

het werd me jaren geleden zo vertelt door een copper uit A'dam en het is wat ik hun zag doen als er voor dat gezin dat hier verderop woonde weer eens gebeld werd
[..]

en juist om dat te voorkomen zijn de protocollen dus zo strak heb ik begrepen ( van die kennis uit A'dam toen)
Daarbij neem je dus aan dat er in die ja-ren niets in de protocollen zijn gewijzigd. Ik wacht de onderzoeksresultaten wel af...
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
  vrijdag 6 juli 2007 @ 15:26:32 #109
32768 DionysuZ
Respect my authority!
pi_51202730
Die versterking heeft in ieder geval veel te lang op zich laten wachten. Dit merk ik wel vaker bij de politie, die sloomheid.
□ Reality is merely an illusion,albeit a very persistent one-A.Einstein
■ Of ik ben gek of de rest van de wereld.Ik denk zelf de rest van de wereld-Rudeonline
□ The war is not meant to be won.It is meant to be continuous-G.Orwell
  vrijdag 6 juli 2007 @ 15:27:47 #110
145172 gronk
adulescentulus carnifex
pi_51202788
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 15:26 schreef DionysuZ het volgende:
Die versterking heeft in ieder geval veel te lang op zich laten wachten. Dit merk ik wel vaker bij de politie, die sloomheid.
Als ze echt lef hebben, dan willen ze na een half uur nog wel eens zeggen 'jah, zoek het zelf maar uit, we komen niet'.
I'm trying to make the 'net' a kinder, gentler place. One where you could bring the fuckin' children.
pi_51203369
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 15:25 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Daarbij neem je dus aan dat er in die ja-ren niets in de protocollen zijn gewijzigd. Ik wacht de onderzoeksresultaten wel af...
de basis niet, nee ..
op zich toch ook logisch, ruggespraak met het bureau, ze moeten ten allen tijde weten waar je bent en wat je doet zodat ze je in geval van nood weten te vinden ..
en dan moet natuurlijk ook alles geregistreerd worden zodat niemand later kan beweren dat je nooit bent komen opdagen oid
pleased to meet you
pi_51203565
als je gaat zeuren, zeur dan op de S.o.p. ipv de 2 agenten...
  vrijdag 6 juli 2007 @ 16:31:59 #113
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_51205141
Ik ben benieuwd of dat pedo-verhaal klopt of dat die ex daarmee de daders bewust heeft opgefokt.

Wat de politie betreft; hadden ze geen mobolifoon? Ze zullen toch wel op de deur gebonst hebben of geroepen hebben; 'Politie, kom naar buiten!' ofzo, wat ze op tv altijd doen?
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_51208174
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 16:31 schreef EdvandeBerg het volgende:
Ik ben benieuwd of dat pedo-verhaal klopt of dat die ex daarmee de daders bewust heeft opgefokt.

Wat de politie betreft; hadden ze geen mobolifoon? Ze zullen toch wel op de deur gebonst hebben of geroepen hebben; 'Politie, kom naar buiten!' ofzo, wat ze op tv altijd doen?
vast wel, maar wat doe je als er niet op gereageerd word .. that's the question ..

volgens mij pakken ze dan idd de mobilofoon en vragen aan de baas op het bureau wat ze moeten doen ..
en tja, dan krijg je dus het drugspandverhaal van de omwonenden plus dat de bewoner een bekende is van de politie, gewapende overval, tbs ..

bij de weg, of het slachtoffer nou een pedo is of niet maakt imho voor deze afloop van het gebeuren niets uit, de 2 agenten hebben mi juist gehandeld en het duurt absurd lang om in geval van nood met een AT op te proppen te komen
pleased to meet you
pi_51216579
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 16:31 schreef EdvandeBerg het volgende:
Ik ben benieuwd of dat pedo-verhaal klopt of dat die ex daarmee de daders bewust heeft opgefokt.

Wat de politie betreft; hadden ze geen mobolifoon? Ze zullen toch wel op de deur gebonst hebben of geroepen hebben; 'Politie, kom naar buiten!' ofzo, wat ze op tv altijd doen?
En dat is hetgeen waar jij en het merendeel van de reageerders de fout in gaan
Op zondag 4 maart 2007 20:29 schreef BansheeBoy het volgende:
Iedereen wordt geboren als Moslim, alleen de omgeving verandert het of houdt het in stand. :{
:{˛
  vrijdag 6 juli 2007 @ 23:02:16 #116
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_51217855
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 18:04 schreef moussie het volgende:

[..]

vast wel, maar wat doe je als er niet op gereageerd word .. that's the question ..

volgens mij pakken ze dan idd de mobilofoon en vragen aan de baas op het bureau wat ze moeten doen ..
en tja, dan krijg je dus het drugspandverhaal van de omwonenden plus dat de bewoner een bekende is van de politie, gewapende overval, tbs ..

bij de weg, of het slachtoffer nou een pedo is of niet maakt imho voor deze afloop van het gebeuren niets uit, de 2 agenten hebben mi juist gehandeld en het duurt absurd lang om in geval van nood met een AT op te proppen te komen
Met mobilifoon bedoelde ik eigenlijk de roeptoeter. Dus dat ze dan richting het pand roepen dat ze er uit moeten komen. Ene wout aan de voorkant, andere aan de achterkant en dan even roepen dat ze het pand moeten verlaten enzo.
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 22:22 schreef tongytongylickylicky het volgende:

[..]

En dat is hetgeen waar jij en het merendeel van de reageerders de fout in gaan
Als ik daar als doorgesnoven achterbuurter iemand tot pulp aan het meppen ben en er wordt geroepen; "Hier is de politie! Kom naar nu buiten!" enzo, dan verdwijnt de rode waas misschien even voor de ogen en denk ik; "Oeps, ik sta hier met die honkbalknuppel in mijn hand helemaal onder het bloed bij een zwaargewonde kerel en de politie staat voor de deur! Dat ziet er niet best uit!" Zou zo iemand dan niet tot het besef komen dat ie zich een paar meppen tussen een veroordeling voor 'zware mishandeling' en 'moord' bevindt?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 6 juli 2007 @ 23:05:16 #117
145172 gronk
adulescentulus carnifex
pi_51217944
Hij zou natuurlijk ook kunnen denken 'Shit, effe doorwerken, dan is m'n karwei klaar'.
I'm trying to make the 'net' a kinder, gentler place. One where you could bring the fuckin' children.
  zaterdag 7 juli 2007 @ 09:05:16 #118
154605 Gijsbrecht2
irreligieus
pi_51224652
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 23:05 schreef gronk het volgende:
Hij zou natuurlijk ook kunnen denken 'Shit, effe doorwerken, dan is m'n karwei klaar'.
Walg.
Sportieve inbreng
pi_51225342
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 18:04 schreef moussie het volgende:

[..]

vast wel, maar wat doe je als er niet op gereageerd word .. that's the question ..

volgens mij pakken ze dan idd de mobilofoon en vragen aan de baas op het bureau wat ze moeten doen ..
en tja, dan krijg je dus het drugspandverhaal van de omwonenden plus dat de bewoner een bekende is van de politie, gewapende overval, tbs ..
En volgens mij duurt het vervolgens weer een half uur voordat de versterking op komt dagen. Typisch de nederlandse politie weer. Wat een prutsers zijn het toch ook.

Wat ook mooi is is dat de dader weer eens een ex TBS ers is. De zoveelste die weer in de fout gaat.
pi_51225805
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 10:22 schreef dazzle123 het volgende:

[..]

En volgens mij duurt het vervolgens weer een half uur voordat de versterking op komt dagen. Typisch de nederlandse politie weer. Wat een prutsers zijn het toch ook.
ik vind het dus ook kwalijk dat het zo lang duurt, maar of het typisch is .. I dunno ..
als jij idd wil dat er overal in nederland binnen 10 minuten oid de politie met voldoende manschappen voor de deur staat zal je het korps nogal moeten uitbreiden vermoed ik, en om dat te kunnen betalen moeten er nog meer bonnetjes geschreven worden, dat is de keerzijde van die medaille
quote:
Wat ook mooi is is dat de dader weer eens een ex TBS ers is. De zoveelste die weer in de fout gaat.
tja, diegenen waarmee het wel goed gaat zal je dan ook nooit in het nieuws tegen komen, niet waar ?
en wat je dan wel tegenkomt, hoeveel percent van het totaal aan behandelde TBS'ers zou dat dan zijn, meer of minder dan 1 ?
pleased to meet you
  zaterdag 7 juli 2007 @ 11:09:52 #121
145172 gronk
adulescentulus carnifex
pi_51225945
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 10:59 schreef moussie het volgende:

ik vind het dus ook kwalijk dat het zo lang duurt, maar of het typisch is .. I dunno ..
als jij idd wil dat er overal in nederland binnen 10 minuten oid de politie met voldoende manschappen voor de deur staat zal je het korps nogal moeten uitbreiden vermoed ik, en om dat te kunnen betalen moeten er nog meer bonnetjes geschreven worden, dat is de keerzijde van die medaille
Niemand die zegt dat de politie zichzelf moet financieren. In plaats van betuwelijnen aanleggen kunnen we natuurlijk ook kiezen voor een fatsoenlijk werkende politie.

Daarnaast denk ik dat er, ook bij de politie, nog wel wat organisatorische inefficientie is.
I'm trying to make the 'net' a kinder, gentler place. One where you could bring the fuckin' children.
pi_51226151
"politie" in Nederland zijn dan ook belastingambtenaren. Als ik een agent zie, een politieauto voel ik onmiddellijk mijn portemonnee, ambtenaren die uit zijn op mij eerlijk verdiende geld. Géén wonder dat ze in bovenstaand geval hopeloos überfordert zijn. Lutsers.
Adolf Hitler: And so I believe to-day that my conduct is in accordance with the will of the Almighty Creator. In standing guard against the Jew I am defending the handiwork of the Lord. [Mein Kampf - hst2]
  zaterdag 7 juli 2007 @ 11:26:00 #123
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_51226234
Is die Magda niet bang voor represailles? Wie Wouter zit misschien hooguit 2 jaar.
pi_51226659
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 10:59 schreef moussie het volgende:

[..]

ik vind het dus ook kwalijk dat het zo lang duurt, maar of het typisch is .. I dunno ..
als jij idd wil dat er overal in nederland binnen 10 minuten oid de politie met voldoende manschappen voor de deur staat zal je het korps nogal moeten uitbreiden vermoed ik, en om dat te kunnen betalen moeten er nog meer bonnetjes geschreven worden, dat is de keerzijde van die medaille
Het trieste is dat er meer dan genoeg agenten zijn. Het heeft niks te maken met capaciteit maar met prioriteiten en manier van werken.
pi_51226729
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 10:59 schreef moussie het volgende:


tja, diegenen waarmee het wel goed gaat zal je dan ook nooit in het nieuws tegen komen, niet waar ?
en wat je dan wel tegenkomt, hoeveel percent van het totaal aan behandelde TBS'ers zou dat dan zijn, meer of minder dan 1 ?
Weet je die discussie heb ik al duizend keer gehoord. Als het gaat om TBS ers dan praten we over mensen die een gevaar vormen voor anderen in de samenleving. Op het moment dat 1% van de veroordeelde TBS'ers na vrijlating weer de fout in gaat dan zijn we al verkeerd bezig. Laat staan een derde. We praten hier niet over wat simpele beroepscrimineeltjes.
  zaterdag 7 juli 2007 @ 11:56:39 #126
145172 gronk
adulescentulus carnifex
pi_51226861
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 11:50 schreef dazzle123 het volgende:
Op het moment dat 1% van de veroordeelde TBS'ers na vrijlating weer de fout in gaat dan zijn we al verkeerd bezig.


(wat niet wegneemt dat de TBS-klinieken zich eens zouden moeten afvragen waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn.)
I'm trying to make the 'net' a kinder, gentler place. One where you could bring the fuckin' children.
pi_51227333
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 11:56 schreef gronk het volgende:

[..]



(wat niet wegneemt dat de TBS-klinieken zich eens zouden moeten afvragen waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn.)
Jij kan het weer onzin vinden maar ik denk eerder dat we maar eens een discussie moeten gaan voeren over het hele TBS systeem op zich.
pi_51227790
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 11:50 schreef dazzle123 het volgende:

[..]

Weet je die discussie heb ik al duizend keer gehoord. Als het gaat om TBS ers dan praten we over mensen die een gevaar vormen voor anderen in de samenleving. Op het moment dat 1% van de veroordeelde TBS'ers na vrijlating weer de fout in gaat dan zijn we al verkeerd bezig. Laat staan een derde. We praten hier niet over wat simpele beroepscrimineeltjes.
hmz
quote:
Het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie onderzocht ontsnappingen van tbs'ers en recidive tijdens het verlof in de periode 2000-2005. Van de 50.000 verlofbewegingen die per jaar plaatsvinden vonden er gemiddeld 6,9 onttrekkingen per maand plaats. Bij gemiddeld vier personen per jaar vond daadwerkelijk recidive plaats.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Terbeschikkingstelling_(strafrecht)

en volgens de DJI verbleven in 2005 1581 personen in een TBS inrichting. als daarvan dan 4 per jaar terugvallen is dat wel heel erg weinig
pleased to meet you
  zaterdag 7 juli 2007 @ 12:36:53 #129
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51227971
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:30 schreef moussie het volgende:

[..]

hmz
[..]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Terbeschikkingstelling_(strafrecht)

en volgens de DJI verbleven in 2005 1581 personen in een TBS inrichting. als daarvan dan 4 per jaar terugvallen is dat wel heel erg weinig
Dat staat er toch niet? Het onderzoek was gericht naar de ontsnappingen.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_51228754
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:36 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Dat staat er toch niet? Het onderzoek was gericht naar de ontsnappingen.
en recidive tijdens het verlof .. maw van die pakweg 50.000 keer verlof gaat het 83 keer mis en van die 83 keer "ontsnappingen" gaat het 4 keer goed mis ..

voor de rest bestaan er nog geen cijfers over recidive bij TBS'ers .. er is alleen dit te lezen
quote:
Sinds 1995 zijn gegevens van gedetineerden binnen het gevangeniswezen beschikbaar waarmee de mate van recidive onderzocht kan worden. De verschillende groepen die per jaar ‘uitstromen’ laten globaal eenzelfde beeld zien: binnen een jaar na ontslag uit detentie valt een kleine 20% van de ex-gedetineerden minimaal één keer in herhaling, binnen twee jaar is dat ruim 30%. De gegevens vanaf 1995 laten nog eens zien dat zes jaar na detentie bijna de helft recidiveert.

Meer gegevens
In de nabije toekomst zullen ook recidivegegevens beschikbaar komen ten aanzien van tbs-gestelden en jeugdige gedetineerden. Bepaalde gegevens zoals verslaving en werkloosheid zijn recidiveverhogende maatschappelijke kenmerken; daarover zijn echter geen gegevens beschikbaar.
http://www.dji.nl/main.asp?pid=63
pleased to meet you
  zaterdag 7 juli 2007 @ 13:13:35 #131
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_51228944
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 13:07 schreef moussie het volgende:

[..]

en recidive tijdens het verlof .. maw van die pakweg 50.000 keer verlof gaat het 83 keer mis en van die 83 keer "ontsnappingen" gaat het 4 keer goed mis ..

voor de rest bestaan er nog geen cijfers over recidive bij TBS'ers .. er is alleen dit te lezen
[..]

http://www.dji.nl/main.asp?pid=63
Jij betrok die 1581 gevallen bij het gemiddelde van 4 gevallen waarbij het mis gaat. Ik zei dus dat dit er niet stond en staat.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_51233461
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 13:13 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Jij betrok die 1581 gevallen bij het gemiddelde van 4 gevallen waarbij het mis gaat. Ik zei dus dat dit er niet stond en staat.
euhm, niet helemaal duidelijk uitgelegd wat ik bedoel denk'k ..
maar er zitten dus 1581 personen in TBS-inrichtingen, die zijn samen goed voor 50.000 keer verlof, daarvan gaat het 83 keer niet goed en 4 keer helemaal mis .. dat betekend dat zo'n 1500 personen voorlopig nog helemaal niets hebben gedaan, of omdat zij simpelweg de straat niet opkomen of omdat het echt beter gaat met ze ..
maar ja, laten we maar de cijfers afwachten hierover, maar eerlijk gezegd betwijfel ik dat de recidive even hoog is als bij de gewone gevangenis .. het is alleen dat de misdaden zelf zo veel ernstiger zijn dan die van een draaideurcrimineel ..

voor de rest is het werken met gestoorde geesten, en zoveel we inmiddels ook mogen begrijpen van hoe dat werkt, een minstens even groot gedeelte is nog steeds een mysterie .. de vraag is en blijft dan ook of je als maatschappij het zekere voor het onzekere wil nemen en diegene die wel zou kunnen functioneren na behandeling en met evtle medicatie ook opsluit voor de rest van zijn leven ..
en als we de maatschappij zo indelen, zal een rechter dan niet eerder een langere gevangenisstraf opleggen omdat het persoon zijns inziens wel wat hulp zou kunnen gebruiken maar niet zo gek is als een deur .. maar die hulp is er dus niet in de gewone gevangenis ?
pleased to meet you
pi_51317678
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 09:58 schreef milagro het volgende:
Martelmoord om misbruik kind.... zegt de (ex) vriendin van de dader , voor wie zij in haar broek schijt omdat hij haar regelmatig alle hoeken vd kamer liet zien.

right.
IDD
Als het kind misbruikt is...... fair duece ....
Alleen jammer dat het binnen door een wifebeater cokesnuiver en wietteler gebeurde.
Welk voorheen bevriend was met de dader
Muslims are the only people who make a lesbian feminist look moderate.
pi_51611052
quote:
Op dinsdag 10 juli 2007 10:45 schreef desiredbard het volgende:

[..]

IDD
Als het kind misbruikt is...... fair duece ....
Alleen jammer dat het binnen door een wifebeater cokesnuiver en wietteler gebeurde.
Welk voorheen bevriend was met de dader
Ik vind doodmartelen wel stukken erger dan misbruik van een kind. En denk je dat dat kind blij is dat zijn vader doodgemarteld is? Denk je nou echt dat hij denkt, die 2 moordenaars hebben mij gered? Ten derde niemand weet of het echt gebeurd is, iemand zegt dat hij een kindermisbruiker was en iedereen gelooft het meteen.

Had die man echt zijn zoontje verkracht, ontheffing uit de ouderlijke functie + tbs. Klaar.

Er zijn zoveel fouten gemaakt. Ten eerste had de politie minstens kunnen aanbellen. Dat argument van het zou wel een afrekening kunnen zijn is belachelijk, dan kan de politie overal wel het ergste verwachten en mogen ze geen auto's meer aanhouden, er zou immers een vuurwapen gevaarlijke Joegoslaaf met een AK-47 in kunnen zitten.

Van mij mogen die 2 beulen de doodstraf krijgen en die 2 politie agenten per direct ontslagen. Maar Nederland kennende staan ze over 3 jaar al op straat en de politie agenten zijn gepromoveerd wegens goed de regels volgen.


Nu zit dat kind voor de rest van zijn leven met de twijfel of zijn doodgemartelde vader hem wel of niet misbruikt heeft of heeft willen misbruiken en dat allemaal dankzij 2 junkies en 2 laffe agenten.
pi_52004316
quote:
Op vrijdag 6 juli 2007 10:58 schreef Chandler het volgende:
Vind het te sneu voor woorden. Politie is in veel gevallen veelste laat... en bij dit soort situaties hadden ze iig polshoogte kunnen nemen in het pand!!!

Is het nu ook zo dat de politie vervolgd kan worden "Dood door schuld" omdat ze besloten te wachten op versterking? zoals ook bij jeugdzorg? (ooit iets gelezen over vervolging ivm niet actie ondernemen verwaarlozing kind)
Ze worden betaald om ook zichzelf weer veilig thuis te brengen. Er is naar mijn mening goed gehandeld vanuit hun oogpunt. En hoe erg het ook is, is er hierbij een slachoffer gevallen.

De enige die we hier kunnen aanspreken zijn de daders. Maar het is natuurlijk weer makkelijk om de politie hiervoor de schuld te geven.
Once upon a time bill gates played with his own joystick and thought sex must be virtual. After that windows was born.
  woensdag 1 augustus 2007 @ 03:50:54 #136
179752 TheChemeng
['æbsin&#;] Ikea boy
pi_52009023
quote:
Op woensdag 18 juli 2007 23:24 schreef FootballPlayer het volgende:
Er zijn zoveel fouten gemaakt. Ten eerste had de politie minstens kunnen aanbellen. Dat argument van het zou wel een afrekening kunnen zijn is belachelijk, dan kan de politie overal wel het ergste verwachten en mogen ze geen auto's meer aanhouden, er zou immers een vuurwapen gevaarlijke Joegoslaaf met een AK-47 in kunnen zitten.

Van mij mogen die 2 beulen de doodstraf krijgen en die 2 politie agenten per direct ontslagen.

En dat allemaal dankzij 2 junkies en 2 laffe agenten.
Volgens mij is Nederland het land waar wel de meeste mensen de andere kant opkijken als er iemand in elkaar geschopt wordt. Lange Frans heeft niet voor niets een nummer een hit gehad met zijn zinloos geweld. Heel hard roepen dat andere mensen laf zijn is heel simpel als je zelf niet hoeft in te grijpen. Er hadden net zo goed 5 hells angels binnen kunnen staan of tien Joegoslaven dat kun je niet inschatten en voor dat geweldige loon ren je dan ook niet direct naar binnen.

Inderdaad hoop je dat agenten ook met zijn tweeën actie ondernemen en proberen dat huis binnen te komen maar de realiteit is dat het ook gewoon mensen zijn. Denk je dat die twee agenten ondertussen gewoon lekker slapen 's nachts? Ik denk dat het een behoorlijk traumatische ervaring is waar ze voorlopig ook nog niet klaar mee zijn.

Het is heel simpel om vanaf de zijlijn van alles te roepen maar ondertussen worden er nog elk weekend mensen in elkaar getrapt en staan er vaak zat mensen omheen die helemaal niks doen. Mensen die ingrijpen zonder om hun eigen veiligheid te denken zijn erg dom of helden. Mensen die vanuit de veiligheid van de slaapkamer dit soort onzin uitkramen zijn de echte lafaards.
The Dutch are bastards and the French ten times worse.
Quod nihil sit tam infirmum aut instabile quam fama potentiae non sua vi nixa
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')