abonnement Unibet Coolblue
pi_50785786
Na bijna twee weken stemmen zijn de winnaars van de FOK! VBL Awards 2007® eindelijk bekend

1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen)

Ronald de Boer was jarenlang een vaste waarde bij Oranje en grote Europese clubs. Na zijn overstap naar Qatar is hij echter uit beeld verdwenen, en dat geldt ook voor Cherrymoon Traxx, die de award mee naar huis neemt. Dan moet ie hem wel eerst ophalen...


Cherrymoon Traxx 22
Noca 14
The_Boezelaar 9

--

2 Ismaïl Aissati-award (voor de netste poster)

Ismaïl Aissati is één van de weinige voetballers die tegen iedereen beleefd blijft. Net als vorig jaar bestreden Bos81 en -Vaduz- elkaar tot het eind, en ook ditmaal bleek het konijn de sterkste.


-Vaduz- 23
Bos81 18
Suijk 6

--

3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken)

De echte Maradona staat niet echt bekend om zijn opmerkelijke uitspraken, daar hebben we Johan Cruijff voor. Toch is het de DiegoArmandoMaradona van VBL die dit jaar de titel overneemt van Tong80, met bijna dubbel zoveel stemmen.


DiegoArmandoMaradona 25
tong80 13
cultheld 9

--

4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort)

Vorig jaar streden methodmich en -Vaduz- om de Marco van Basten-award, die dit jaar is omgedoopt in de Martin Jol-award. In deze editie was DIGGER beter dan -Vaduz-, maar kreeg methodmich verreweg de meeste stemmen, en prolongeert daarmee zijn titel.


methodmich 30
DIGGER 11
-Vaduz- 6

--

5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening)

Johan Derksen heeft altijd zijn mening klaar, ongeacht het feit of deze ergens op berust. De sigarenkoning leent zijn naam aan deze award, die opnieuw door cultheld werd gewonnen. M0NTANA was een goede tweede, TerroRobbie kon ze net niet bijhouden.


cultheld 18
M0NTANA 15
TerroRobbie 12

--

6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg)

Een award die ieder jaar nieuwe namen kent. Afonso Alves ontpopte zich in zijn eerste seizoen als één van de belangrijkste spelers van Heerenveen, en de Eredivisie. koningdavid is op VBL de beste nieuweling, al kwam Aanvoerder dichtbij.


koningdavid 18
Aanvoerder 15
AminBen 9

--

7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen)

Andwelé Slory draait al enkele seizoenen mee, maar kende afgelopen seizoen toch zijn echte doorbraak bij Excelsior. Hij dwong met zijn plotselinge opvallendheid een contract bij Feyenoord af, venomsnake dwingt de award af.


venomsnake 24
sjimz 16
mcyodogg 6

--

8 Luis Suárez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user)

Luis Suárez heeft zijn grapjes duidelijk van trainer Ron Jans geleerd. Wie geen humor meer aangeleerd hoeft te worden, is Tong80. Hij won vorig jaar de titel, en doet dat ook dit jaar weer. Ondanks dat kreeg hij van SCH wel meer dreiging dan vorig jaar.


tong80 22
SCH 15
VoreG 9

--

9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft)

Als het gaat om objectiviteit, dan is Foeke Booy toch één van de personen die daar het meest in excelleert. Op FOK! is dat overduidelijk -Vaduz-, die al jarenlang deze award op zijn naam weet te schrijven. Suijk en Stpan konden slechts toekijken hoe -Vaduz- er vandoor ging.


-Vaduz- 29
Suijk 10
Stpan 8

--

10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert)

Een nieuwe award, in het leven geroepen voor organisatoren van toernooien of toto's op VBL. Duitsland organiseerde het afgelopen WK voetbal op een zeer professionele mannier, volgens de stemmers op VBL was WeebI de beste toernooihost op FOK!.


WeebI 28
dndiek 10
Beschouw 8

--

11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt)

De Deco-award was er vorig jaar ook, maar is iets gespecialiseerd, en richt zich nu alleen nog op creatieve zielen. Yeahinho won hem vorig jaar met zijn photoshop-kunsten, maar moest dit jaar lijdend toezien hoe venomsnake met zijn gifjes de titel voor zich opeiste.


venomsnake 28
Yeahinho 10
RayMania 6

--

12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan)

Ajax is waarschijnlijk de club met de meeste aanhangers op VBL. Naast titelverdediger twi en runner-up M0NTANA is nieuweling Aanvoerder ook genomineerd. M0NTANA stal de titel van twi, die niet in staat bleek zijn award te behouden.


M0NTANA 23
twi 15
Aanvoerder 5

--

13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan)

Na vorig jaar niet genomineerd te zijn is PyTh weer helemaal terug als grootste PSV-fan. Hij verslaat oude rotten Bos81 en rubbereend, met maar liefst 26 stemmen tegenover respectievelijk 11 en 8.


PyTh 26
Bos81 11
rubbereend 8

--

14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)

Voor Feyenoord was er dit seizoen weinig te genieten. Voor Erasmusch loopt het seizoen toch nog enigszins goed af; hij verovert voor het eerst de Hand in Hand-award, ten koste van Happel en FrankyMcG.


Erasmusch 17
Happel 14
FrankyMcG 10

--

15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

Niet alle clubs kunnen hun eigen award krijgen, en dus is er een extra award voor de best of the rest. De drie genomineerden streden tot het eind, maar Heerenveen-aanhanger MaxPower wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Darkshine en vitessezuid113 waren er zo dichtbij...


MaxPower 17
Darkshine 15
vitessezuid113 14

--

16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club)

De Vrijdagavond-award is er voor de trouwe aahangers van een Eerste Divisie club. Dordrecht-fan DRD zag de bui al hangen toen hij genomineerd was naast Den Bosch-veteranen TerroRobbie en DutchGooner. TR pakte uiteindelijk met een degelijke voorsprong de overwinning.

TerroRobbie 20
DutchGooner 13
DRD 12

--

17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal)

DutchGooner won de afgelopen keren de titel voor grootste kenner van Engels voetbal. De Gunner moest de award ditmaal laten aan Barnet_Bee, die na veel nominaties nu eindelijk eens won. Doc deed met elf stemmen praktisch niet mee.


Barnet_Bee 19
DutchGooner 17
Doc 11

--

18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

Als het gaat om Italiaans voetbal is Marcello Lippi toch wel één van de belangrijkste figuren van de afgelopen jaren. De onbetwiste nummer één op VBL is DIGGER, die ieder jaar de titel voor zich opeist. Van de 46 stemmen wist hij er deze keer maar liefst 42 voor zichzelf te nemen.

DIGGER 42
M0NTANA 3
Pfaf 1

--

19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal)

Emilio Butragueño was één van Real Madrid's belangrijkste spelers in de jaren 80 en 90. Jojomen4 werd de afgelopen jaren gezien als de grootste kenner van Spaans voetbal, maar WeebI neemt zijn titel over. De twee fans van Real Madrid wisselen van positie, terwijl nieuwkomer venomsnake de derde plaats behaalde.

WeebI 22
Jojomen4 12
venomsnake 10

--

20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie)

Piet de Visser is lang niet door iedereen geliefd, en zijn expertise wordt in discussie gesteld. Toch is het een feit dat hij wel wat af weet van diverse competities, die bij ons lang niet zo bekend zijn als de grote. Zjroentje, vorig jaar nog winnaar van de Duitse kenner-award, moet het dit jaar stellen met deze. Hij moet hem wel delen met Heero87, als kenner van het Belgische voetbal.

Zjroentje 17
Heero87 17

fanneke 10

--

21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)

Dione de Graaf is één van de vrouwen die wel kaas heeft gegeten van voetbal. Ook op VBL zijn er vrouwen met verstand van voetbal te vinden. Clauwheee won de afgelopen keren met 24 stemmen, ditmaal heeft ze er twee meer. Bluezz en Memento-Mori eindigen 2e en 3e.


Clauwheee 26
Bluezz 9
Memento-Mori 6

--

22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)

Tong80 prolongeert de titel van grootste teletekstsupporter met een ruime voorsprong. De veelbesproken BonJovi wordt tweede, terwijl cultheld ten opzichte van vorig jaar een plaats moet inleveren.


tong80 25
BonJovi 11
cultheld 10

--

23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is)

Dat niet iedereen binnen VBL met voetbal bezig is, wordt vooral duidelijk in het HOOLS-café. Stamgasten appelsientje, Bluezz en SCH vechten het daarom uit voor deze award. Bluezz werd net als vorig jaar door de stemmers gezien als de enige echte Pelé van VBL.


Bluezz 21
SCH 13
appelsientje 11

--

24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)

Een nieuwe award, in de vorm van Geert den Ouden. De aanvaller van Willem II bemoeit zich vaak met de leiding van een duel, en dat gebeurt ook in VBL. De user die het vaakst in het FB topic te vinden is is TerroRobbie, die daarom ook deze award wint. Bliksemschigt is met tien stemmen een goede tweede.

TerroRobbie 33
Bliksemschigt 10
Bos81 4

--

25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)

Nog een nieuwe award, vernoemd naar Ajax-middenvelder Wesley Sneijder. Sneijder is vaak snel op zijn teentjes getrapt en windt zich dan heel erg op. Datzelfde geldt voor Vakkie_W, die bij het zien van de naam van de award waarschijnlijk wel weer op zijn teentjes getrapt is...


Vakkie_W 26
Cyberia18 10
defranseslag 9


-------------------------


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Met dank aan Beschouw voor de icoontjes.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50785894


Winnaars (behalve Knijn) gefeliciteerd
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50785901
Gefeliciteerd allemaal!

TOch nog een eervolle 2e plaats!
pi_50785944
Winnaars gefeliciteerd. Vooral WeebI
pi_50785993
Gefeliciteerd allemaal .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  zondag 24 juni 2007 @ 14:08:05 #6
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_50786034
Gefeliciteerd allemaal... ook vooral Weebl... Kan het niet geloven. WAT ERG!!!! DIT KAN NIET!

"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_50786037
Mijn felicitaties aan de winnaars

Toch verrassend dat ik niks heb gewonnen
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50786050
Niet dank je wel Bos en alle stemmers bedankt. Twee awards, daar ben ik trots op.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:09:21 #10
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_50786078
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:08 schreef -Vaduz- het volgende:
Niet dank je wel Bos en alle stemmers bedankt. Twee awards, daar ben ik trots op.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50786106
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:00 schreef WeebI het volgende:


15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

Darkshine en vitessezuid113 waren er zo dichtbij...
Ik zeg, de AZ award voor die 2
quote:
18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

DIGGER 42
M0NTANA 3
Pfaf 1
Ik ben blij dat ik op Pfaf gestemd heb
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_50786131
JEUJ

Gefeliciteerd aan alle andere winnnaars ook.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50786168
En Weebl, je maakt je organisatie-award waar, goed gedaan dit.

En prima werk Beschouw, je gemaakte icoontjes.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:12:43 #14
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_50786169
Congrats MaxPower!
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_50786223
Wanneer krijg ik de nominaties te zien?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50786256
Niet gewonnen .
  zondag 24 juni 2007 @ 14:17:36 #17
82589 S-Two
barba macacu
pi_50786304
Gefeliciteerd mannen (en vrouw).
Before R. Kelly had his teens.. Wutang had their cream
Slick Rick had his rings... crack rock had it's fiends
Martin Luther had his dreams, Stevie Wonder could sing
or Elvis was king, Hip Hop was on the scene
  zondag 24 juni 2007 @ 14:17:51 #18
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786311
Woei, 2 awards
daar ben ik zeer blij mee, en ook wel een beetje trots op.

Alle winnaars, Gefeliciteerd...!

Hulde voor de organisatie en de fraaie icoontjes.

Tong, ik vind wel dat je Luis Suarez in je avatar moet mixen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50786359
Mijn nominaties (dikgedrukten hebben het niet tot de awards gehaald).
quote:
Post-awards
1 Doc, CherrymoonTrax,
2 Ambrosius, -vaduz-, Bliksemschigt
3 Tong80, Cultheld,
4 Methodmich,
5 Cultheld

User-awards

6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg):
7 Sjimz,
8 Voreg, TerroRobbie
9 Stpan, Vaduz, Suijk.
10 WeebI, Beschouw
11 Yeahinho, Venomsnake, Raymania

Fan-awards:

12 Sethje, M0ntana, aanvoerder
13 Pyth, Leolinedance, Dndiek.
14 Erasmush, FrankyMG, Luni
15 Maxpower (Heerenveen), J-D (NEC), Stpan (sparta)
16 TerroRobbie, DRD, spurs
Kenner-awards:

17 DutchGooner, Public_NME, Barnet_Bee
18 Digger, A Pettachi, Afunados
19 Terreros85, Aminben, Venomsnake
20 Joost mag het weten (Belgie), Fanneke (duits), Ofyles2 (Frans)

Ludieke awards:

21 Clauwheee, Bluezz
22 Golfer, tong, Cultheld
23 Golfer, Bluezz, Appelsientje
24 EngCatjuh, TerroRobbie
25 Da_Sandman, Bos81,
pi_50786375
Kan iemand mijn Davids avatar met die awardavatar mixen?

Venom?
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 24 juni 2007 @ 14:21:15 #21
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50786424
gefeliciteerd winaars
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  zondag 24 juni 2007 @ 14:25:43 #22
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786579
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:19 schreef koningdavid het volgende:
Kan iemand mijn Davids avatar met die awardavatar mixen?

Venom?
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50786612
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:25 schreef venomsnake het volgende:

[..]

[afbeelding]
Thx

Edit: hij schijnt te groot te zijn, 62 pixels ofzo.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50786710
Winnaars gefeliciteerd .

Met zoveel stemmers zegt de uitslag ook daadwerkelijk wat.
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
  zondag 24 juni 2007 @ 14:35:02 #25
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_50786851
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:10 schreef DIGGER het volgende:

[..]

Ik zeg, de AZ award voor die 2
[..]

Ik ben blij dat ik op Pfaf gestemd heb
Bedankt m'n eer gered.

Jij gefeliciteerd, net als de rest allemaal!

En de organisatie bedankt!
pi_50786904
venom, zou je ook zo'n flikkerding voor mij kunnen fixen? Dan load ik hem zelf wel ergens op.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:37:02 #27
42658 Noca
Voetbalt O+
pi_50786921
Ah, ik mag weer in vbl gaan posten zie ik.

Was ik nou maar ff uit de FC topics gebleven
  zondag 24 juni 2007 @ 14:39:06 #28
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786982
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:26 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Thx

Edit: hij schijnt te groot te zijn, 62 pixels ofzo.
klopt, ik zal zo even fixe, de awards zijn niet in 60x60..
Komt zo een nieuwe aan.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 24 juni 2007 @ 14:43:50 #29
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50787128
Gefeliciteerd!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:51:57 #30
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50787351

koningdavid


Vaduz
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 24 juni 2007 @ 14:52:55 #31
67174 Dos37
Come on Twente
pi_50787375
Hulde voor de organisatie. Winnaars gefeliciteerd.

Nou weer naar de orde van de dag.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 24 juni 2007 @ 15:50:54 #32
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_50789109
Gefeliciteerd allemaal.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_50789499
Gefeliciteerd iedereen.
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_50789720
De Den Ouden Award.

Nu schaam ik me diep
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50789736
Pelé groet u
pi_50789868
Een award
  zondag 24 juni 2007 @ 16:18:30 #37
113682 WeebI
Wee Bull
pi_50789909
Hier alle nominaties:

1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen)

Ajaxfan no.1
Aldostuta (2)
Chelloboy
Cherrymoon Traxx (5)
Doc
Doopy-X-
Erwtensoep
Messenga
Noca (2+1)
PogueMahone
Qi
Spideyman
The_Boezelaar (3)
Trancelocator


2 Ismail Aissati-award (voor de netste poster)

Ambrosius
Appelsientje
Beschouw (2)
Bliksemschigt
Bos81 (5)
Dylan Dog
Grulez
methodmich (3)
Radegast (2)
Suijk (5)
Vaduz (9)


3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken)

BonJovi (2)
cultheld (7)
defranseslag (2)
DiegoArmandoMaradona (5)
Jasza
okee6 (2)
RayMania
SCH (3)
tong80 (4)
Vakkie_W
WeebI


4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort)

Beschouw
Bliksemschigt
Bos81 (2)
DIGGER (3+1)
Fanneke
Hoornes
methodmich (7)
Suijk
tong80
Twi (3)
Vaduz (7)


5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening)

cultheld (5)
Darkshine
defranseslag (2)
DiegoArmandoMaradona (3)
DIGGER (3)
DutchGooner
Happel
Heatwave
M0NTANA (4)
okee6 (2)
TerroRobbie (3+1)
tong80


6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg)

Aanvoerder (4)
AminBen (2+1)
Cyberia18
HeinekenAFCA
hello_moto1992 (2)
koningdavid (2+1)
Paaskonijn
RayMania
Vakkie_W


7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen)

EnGCatjuh (3)
mcyodogg (4)
Messenga
sjimz (7)
toma
venomsnake (6)
vitessezuid113


8 Luis Suárez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user)

Bjoro (2)
BonJovi
Eilanden
EnGCatjuh
Erasmusch (2)
Grulez
paultjuhhh
SCH (3)
TerroRobbie (2)
tong80 (8)
venomsnake
VoreG (3)
zjroentje


9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft)

Bjoro
Bos81
Dubnobasswithmyheadman
Dylan Dog (2)
golfer
Grrrrrr
Happel
mcyodogg
methodmich
Radegast
Rubbereend
Stpan (2+1)
Suijk (5)
twi (2)
Vaduz (7)


10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert)

Bos81 (3)
borisz (2)
Beschouw (5)
dndiek (7)
DutchGooner (3)
RayMania
WeebI (10)


11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt)

Beschouw (3)
RayMania (10)
venomsnake (11)
Yeahinho (8)


12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan)

Aanvoerder (3+1)
Da_Sandman (2)
Denthemen
devv05 (2)
F1Bas
M0NTANA (10)
Sethje (3)
SiemeN
stefmans
toma
twi (7)


13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan)

Bos81 (8)
cultheld (3)
dndiek (2)
Grrrrrr (2)
Leolinedance
Leso_Varen
mcyodogg (3)
PyTh (9)
Rubbereend (4)


14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)

Erasmusch (9)
Franky McG (5)
jorienvdherik
Happel (7)
Keltie (3)
Luni (2)
TC03
Tomasso
Vakkie_W (2)


15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

clauwheee (3)
Darkshine (4)
Dos37
J-D
MaxPower (10)
Mindlight (2)
PBateman197
Ritchie
Stpan (2)
Superheld
venomsnake (2)
vitessezuid113 (4)


16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club)

Afunados
DRD (5)
DutchGooner (3)
Evertje (2)
Karrel_Laaglawaai
Mindlight
Opgezwollenlever
pekel
spurs
TerroRobbie (10)
Vaduz
vingerplant
Yeahinho (2)


17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal)

Barnet_Bee (5)
Doc (5)
Dos37
DutchGooner (9)
fanneke (2)
Ludacriss
M0NTANA
Public_NME
mcyodogg (2)
StevenGerrard (3)


18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

A.Pettachi
Aanvoerder (3)
Afunados (2)
DIGGER (11)
Dylan Dog
M0NTANA (3+1)
Methodmich
Pfaf (4)
Smeich
SMOOK


19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal)

AminBen (3)
Damzkieee
Jojomen4 (9)
Terreros85 (3)
venomsnake (8)
WeebI (9)


20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie)

Barnet_Bee
Darkshine (2)
DiegoArmandoMaradona
F1Bas
fanneke (4)
Heero87 (8)
Hrvat
Joost_mag_het_weten (2)
methodmich (2)
Ofyles2
Zjroentje (4)


21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)

Bluezz (5)
Clauwheee (10)
ladyfcdb
Lookinforyou
Meami
Memento-Mori (4)
Riro (3)
tjib


22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)

Ambrosius
Appelsientje (2)
BonJovi (3+1)
borisz (3)
cultheld (5)
jorienvdherik (2)
golfer (2)
Grulez
RayMania
tong80 (7)
Venomsnake


23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is)

Againzender
appelsientje (6)
Bluezz (10)
Clauwheee
golfer (3)
Hung-05
Legolas_Greenleaf
pascalheister
Popolon (2)
SCH (3+1)


24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)

Bliksemschigt (3)
borisz
Bos81 (3)
EnGCatjuh
pfaf
SCH
sjimz (2)
TerroRobbie (10)
Vakkie_W


25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)

Bos81
Cantona_No.7
Calvaobes (ofzoiets)
cultheld (2)
Cyberia18 (2+1)
Da_Sandman (2)
DeFranseSlag (2+1)
DiegoArmandoMaradona (2)
Happel
Heatwave (2)
Jasza
jorienvdherik (2)
M0NTANA
okee6
PLAE@
SCH
TerroRobbie
tong80
Vakkie_W (3)


tussen haakjes staat het aantal stemmen. als er maar één stem gegeven is staat er geen getal achter.

bij +1 betekent het dat die user door middel van loting alsnog door is gegaan.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50790311
Bedankt venom.
That's all folks!
pi_50790453
Mijn naam is 2x genoemd bij Ismail Aissati Award. Ben ik wel trots op.
pi_50790455
Dat ofzoiets is Calvobbes Weebl.

Leuk om te zien, al de genoemde namen.
That's all folks!
pi_50790459
Wow, de Martin Jol mag op de schoorsteen!

Alle winnaars van harte, stemmers bedankt en vooral WeebI bedankt voor de goede organisatie. Ook de icoontjes zien er mooi uit!

Is er nog een creatieveling die mij een knippericoon met de Martin Jol, het ASWH-logo en het hoofd van Nixon Dias kan bezorgen?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50790539
Zo, ik zie zelfs nog een nominatie bij de Lippi, de Aissati zelfs een paar en ook nog eens twee bij Piet de Visser.

Wel grappig dat enkele van de door mij genomineerde namen dus eenzaam en alleen in hun rijtje stonden. Al gaat dat voor meer namen die door andere nomineeerders zijn genoemd op natuurlijk.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50790602
Opvallend ook bij de Jol award. Ik word vaak genoemd bij de nomineerders, maar leg het bij het stemmen hard af. (niet onterecht)
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 16:46:42 #44
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_50790741
kheb helemaal niks
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juni 2007 @ 16:49:40 #45
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_50790820
een paar keer de tipparade gehaald dat is het.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_50791183
Yeah!

Iedereen feli!
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  zondag 24 juni 2007 @ 17:13:55 #47
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50791472
Vaduz, deze is wat mooier.. Je knijn was namelijk ook niet in 60x60.



"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50791566
Ah ja, venomsnake is van de icoontjes. Zou je die voor mij ook kunnen doen, zie enkele posts hoger?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50791598
Thanks!
That's all folks!
  Trouwste user 2022 zondag 24 juni 2007 @ 17:18:10 #50
7889 tong80
Spleenheup
pi_50791619
Iedereen gefeliciteerd.

Weebl

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_50791681
Gefeliciteerd winnaars!
pi_50791779
Vanmiddag les gehad van venomsnake. Hij maakte avatars op juiste formaat, dus eer gaat ook naar hem.
pi_50791795
Are you watching, Dokkie? Are you watching, are you watching, are watching, Dokkie!
  zondag 24 juni 2007 @ 17:23:48 #54
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50791818
quote:
Op zondag 24 juni 2007 17:16 schreef methodmich het volgende:
Ah ja, venomsnake is van de icoontjes. Zou je die voor mij ook kunnen doen, zie enkele posts hoger?
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50791831
quote:
Op zondag 24 juni 2007 17:13 schreef venomsnake het volgende:
Vaduz, deze is wat mooier.. Je knijn was namelijk ook niet in 60x60.

[afbeelding]

Venommie, kan je ook iets met Bluezz doen?
Van Pelé en Bluezzje een langzaam knippericon maken?
pi_50791987
Ziet er prima uit WeebI
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
  zondag 24 juni 2007 @ 17:28:51 #57
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50791996
quote:
Op zondag 24 juni 2007 17:24 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Venommie, kan je ook iets met Bluezz doen?
Van Pelé en Bluezzje een langzaam knippericon maken?
[afbeelding][afbeelding]


"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50792020
quote:
Op zondag 24 juni 2007 17:28 schreef venomsnake het volgende:


[afbeelding]

Bluezziful !
En wat snel
pi_50792219
quote:
Op zondag 24 juni 2007 17:23 schreef venomsnake het volgende:

[..]

[afbeelding]
Dank je, toffe zaak! Kan ik deze zo uploaden?

En binnenkort kies ik misschien nog wat extra foto's, dan stuur ik je wel een PM.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50792384
Hier alle (door venomsnake geredigeerde) avatars:




































Rest volgt zo
pi_50792422
zijn die letters bewust zo blokkerig?
pi_50792461
Rest van de awards:













pi_50792698
Gefeliciteerd allen
Keep the faith!!
  zondag 24 juni 2007 @ 18:08:42 #64
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
  zondag 24 juni 2007 @ 18:32:49 #65
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50793748
quote:
Op zondag 24 juni 2007 16:18 schreef WeebI het volgende:
Hier alle nominaties:
Ik sta er zowaar een paar keer tussen
  zondag 24 juni 2007 @ 21:27:38 #66
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_50799664
Niet eens mijn titel van vorig jaar geprolongeerd.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
pi_50799763
Trouwens dat ik mee deed met de Dione award slaat nergens op
  zondag 24 juni 2007 @ 21:34:16 #68
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_50799879
quote:
Op zondag 24 juni 2007 21:30 schreef Bluezz het volgende:
Trouwens dat ik mee deed met de Dione award slaat nergens op
5 stemmen is wel erg veel inderdaad voor iemand die zich niet in de echt voetbalgerelateerde topics laat zien.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50800282
quote:
Op zondag 24 juni 2007 16:17 schreef MaxPower het volgende:
Een award
Hij is je gegunt

Anders winnaars ook gefeli
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:10 schreef DIGGER het volgende:
Ik zeg, de AZ award voor die 2
( die zijn talentvol dat ze nog weleens wat winnen )

Toch leuk 1 nominatie en dat ik zelfs mocht meestrijden voor 1 award en dit alles voor de 1ste keer
pi_50809767
Bedankt nog voor de organisatie WeebI. Je award verdien je dubbel en dwars met de organisatie van al je toernooien en nu weer deze awards. Goed werk!
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  maandag 25 juni 2007 @ 08:00:24 #71
113682 WeebI
Wee Bull
pi_50809971
quote:
Op maandag 25 juni 2007 07:22 schreef RayMania het volgende:
Bedankt nog voor de organisatie WeebI. Je award verdien je dubbel en dwars met de organisatie van al je toernooien en nu weer deze awards. Goed werk!
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
  maandag 25 juni 2007 @ 09:10:15 #72
113682 WeebI
Wee Bull
pi_50810780
Ik heb ze ook even in mijn avatar geduwd
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50811656
quote:
Op zondag 24 juni 2007 21:45 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

Hij is je gegunt

Anders winnaars ook gefeli
[..]

( die zijn talentvol dat ze nog weleens wat winnen )

Toch leuk 1 nominatie en dat ik zelfs mocht meestrijden voor 1 award en dit alles voor de 1ste keer
Ik had op jou gestemd trouwens. JIj gaat toch ook naar veel wedstrijden van Jong-Vitesse?

Dan ben je wel een echte fan.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50812156
Top! Niet geheel onverwacht niets gewonnen, maar puike organisatie en feli voor de winnaars.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
  maandag 25 juni 2007 @ 10:20:53 #75
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_50812314
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  maandag 25 juni 2007 @ 10:30:45 #76
135789 Damzkieee
Ontzettende natnek
pi_50812596
Ben benieuwd wie mij in s' hemelsnaam heeft genomineerd
Alle winnaars gefeliciteerd!
Jammer Vitessezuid jongen , heb ook op jou gestemd
The Killers Heracles Almelo Real Madrid
29.10 Novastar HMH
pi_50812711
Welke held heeft mij genomineerd bij de PSV-award?
Oke, niet door, maar toch, mijn naam staat er tussen
  maandag 25 juni 2007 @ 10:37:41 #78
135789 Damzkieee
Ontzettende natnek
pi_50812827
Is dat nominatietopic nog ergens te vinden?
The Killers Heracles Almelo Real Madrid
29.10 Novastar HMH
pi_50812875
Voor degene die het interesseert zal ik mijn stemmen openbaar maken:
quote:
1 Ronald de Boer-award
Voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen.

Noca, redenen bij de Hools-kliek bekend.

2 Ismail Aissati-award
Voor de netste poster.

Bos81, valt me iig nooit in negatieve zin op.

3 Johan Cruijff-award
Voor de user met de opmerkelijkste uitspraken.

tong80, een tong80-topic a day, keeps the doctor away.


4 Martin Jol-award
Voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid, enz.

DIGGER, erg informatieve posts over Napoli, met nieuwtjes, verslagen en filmpjes. Hulde.

5 Johan Derksen-award
Voor de user met de meest uitgesproken mening.

cultheld, beweert vanalles, komt weinig van terecht.

6 Afonso Alves-award
Voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg.

koningdavid, keuze op gevoel, geen goede argumentatie.

7 Andwelé Slory-award
Voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begon te vallen.

venomsnake, vanwege de gifjes en de aanwezigheid in de livetopics (voorzover ik die lees).

8 Luis Suárez-award
Voor de grootste clown.

SCH, commentaar overbodig, ik hou van je

9 Foeky Booy-award
Voor de user die het meest objectief/realistisch blijft.

Stpan, vrijwel altijd zinnige bijdragen, niet gekleurd door clubvoorkeur.

10 Duitsland-award
Voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert.

WeebI, doe vrijwel niet mee aan toto's en toernooien, dus dan is de keus voor de award-organiser een simpele.


11 Deco-award
Voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt.

venomsnake, jammer dat de boel niet werkt op zijn nieuwe pc


12 Op 'n slof-award
Voor de grootste Ajax-fan.

M0NTANA, gevoelskeuze, lastig te bepalen op een forum.


13 Voor rood - wit gezongen-award
Voor de grootste PSV-fan.

PyTh, gevoelskeuze, lastig te bepalen op een forum.

14 Hand in Hand-award
Voor de grootste Feyenoord-fan.

Erasmusch, gevoelskeuze, lastig te bepalen op een forum.

15 Best of the rest-award
Voor de grootste fan van een andere Eredivisieclub.

vitessezuid113, muntje opgegooid voor Darkshine en vitessezuid, lijken me allebei prima clubfans.


16 Vrijdagavond-award
Voor de grootste fan van een Nederlandse Eerste Divisie club.

DRD, sowieso anti-Den Bosch, dus easy choice

17 Gary Lineker-award
Voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal.

DutchGooner, wederom muntje opgegooid tussen BB en DG.


18 Marcello Lippi-award
Voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal.

DIGGER, zelfde argumentatie als bij de Martin Jol-award.

19 Emilio Butragueño-award
Voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal.

Jojomen4, muntje opgegooid, volg de spaanse topics eigenlijk te weinig.

20 Piet de Visser-award
Voor de grootste liefhebber / kenner van een andere buitenlandse competitie.

Heero87, de Belgen voorzien ons toch vaak van nuttige info uit hun competitie, Heero is daar een voorbeeld van.


21 Dione de Graaff-award
Voor de beste vrouwelijke user.

Clauwheee, het enige nadeel van Clau is haar clubvoorkeur.


22 818-award
Voor de grootste teletekstsupporter.

cultheld, een PSV-supporter uit Doetinchem (of omstreken), het blijft een rare combi.


23 Pelé-award
Voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is.

Bluezz, uitleg overbodig.


24 Geert den Ouden-award
Voor de grootste wannabe-mod.

Bliksemschigt, altijd behulpzaam in diverse topics, dat is wat anders dan de feedbackhoer uithangen zoals Robbie.


25 Wesley Sneijder-award
Voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt.

Vakkie_W, tja, op de teentjes getrapt dat zijn er zoveel, dus muntje opgooien maar weer.
  maandag 25 juni 2007 @ 11:17:31 #80
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_50813993
Wie heeft mij genomineerd voor de Wesley Sneijder-award?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_50815448
Het wordt tijd dat ik niet meer in aanmerking kom voor de vrijdagavond award.
  maandag 25 juni 2007 @ 12:01:09 #82
135789 Damzkieee
Ontzettende natnek
pi_50815531
quote:
Op maandag 25 juni 2007 11:58 schreef TerroRobbie het volgende:
Het wordt tijd dat ik niet meer in aanmerking kom voor de vrijdagavond award.
Daar heb je zelf geen invloed op hè
The Killers Heracles Almelo Real Madrid
29.10 Novastar HMH
pi_50815633
quote:
Op maandag 25 juni 2007 10:13 schreef Suijk het volgende:
Top! Niet geheel onverwacht niets gewonnen, maar puike organisatie en feli voor de winnaars.
Had wel op je gestemd ergens, doesn't that feel good?

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_50815797
quote:
Op maandag 25 juni 2007 12:01 schreef Damzkieee het volgende:

[..]

Daar heb je zelf geen invloed op hè
Nee, maar mag komend seizoen wel de strijd aan met DIGGER... Dat is al een beetje troost.
pi_50816493
En we zwaaien met zn allen naar het leidseplein Happel en Franky
Wat een heerlijk toetje na een geweldig seizoen. Bedankt jongens, hier doe je het allemaal voor, de waardering van de fans
pi_50818683
quote:
Op maandag 25 juni 2007 12:34 schreef Erasmusch het volgende:
En we zwaaien met zn allen naar het leidseplein Happel en Franky
Wat een heerlijk toetje na een geweldig seizoen. Bedankt jongens, hier doe je het allemaal voor, de waardering van de fans
Gefeliciteerd man.
pi_50818940
quote:
Op maandag 25 juni 2007 13:44 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Gefeliciteerd man.
Ik had wel op jou gestemd voor de Geert-award hoor
pi_50819031
Mijn nominaties ook dan maar. Niet boos worden .

quote:
Post-awards
1 The_BoezelaaR, noca
2 -Vaduz-, Suijk, methodmich
3 DiegoArmandoMaradona, okee6, cultheld
4 -Vaduz-, methodmich, DIGGER
5 DiegoArmandoMaradona, okee6

User-awards

6 Aanvoerder
7 EnGCatjuh, sjimz
8 tong80, VoreG
9 -Vaduz-, Suijk
10 dndiek, Bos81, WeebI
11 venomsnake, RayMania, Yeahinho

Fan-awards:

12 M0NTANA, twi, Sethje
13 PyTh, cultheld, rubbereend
14 Happel, Erasmusch, Keltie
15 venomsnake, MaxPower, Dos37
16 TerroRobbie,

Kenner-awards:

17 mcyodogg, DutchGooner, fanneke
18 DIGGER, pfaf
19 venomsnake, jojomen4, AminBen
20 fanneke, zjroentje, Heero87

Ludieke awards:

21 Bluezz, clauwheee, Memento-Mori
22 tong80, borisz, golfer
23 Bluezz, appelsientje, clauwheee
24 TerroRobbie, sjimz, Bos81
25 HeatWave, cultheld, okee6
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_50819104
quote:
Op maandag 25 juni 2007 10:34 schreef Leso_Varen het volgende:
Welke held heeft mij genomineerd bij de PSV-award?
Oke, niet door, maar toch, mijn naam staat er tussen
That's all folks!
pi_50819235
1 The Boezelaar, Noca.
2 Vaduz, Bos81, Radegast.
3 Cultheld, okee6.
4 Digger, twi, Vaduz.
5 Cultheld, Montana, okee6.

6 Aanvoerder.
7 EnGCatjuh, sjimz.
8 zjroentje, Erasmusch, VoreG.
9 Stpan, Vaduz, Suijk.
10 Bos81, WeebI, DutchGooner.
11 Yeahinho, venomsnake, RayMania.

12 : Montana, twi, devv05.
13 PyTh, Grrrrrr, Bos81.
14 Erasmusch, Happel, TC03.
15 Maxpower, Darkshine, Superheld.
16 DRD, Afunados, TerroRobbie.

17 Barnet_Bee, DutchGooner, Doc.
18 Digger, pfaf, SMOOK.
19 jojomen4, Weebl, ArminBen.
20 zjroentje (Duitsland), Heero87 (Belgie), F1Bas (Amateurs).

21 Geen idee.
22 : Venomsnake, cultheld, tong80.
23 appelsientje, pacaslheister, golfer.
24 TerroRobbie.
25 Da_sandman, cultheld, Heatwave.
pi_50819414
Aanvoerder is trouwens al bijna 2 jaar op Fok hoor.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50819543
Ja, grappig he.
That's all folks!
pi_50819732
quote:
Op maandag 25 juni 2007 14:02 schreef koningdavid het volgende:
Aanvoerder is trouwens al bijna 2 jaar op Fok hoor.
Ja, dat hoorde ik ook achteraf .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 25 juni 2007 @ 14:35:09 #94
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50820763
quote:
Op zondag 24 juni 2007 21:34 schreef Bos81 het volgende:

[..]

5 stemmen is wel erg veel inderdaad voor iemand die zich niet in de echt voetbalgerelateerde topics laat zien.
de nominatie was al belachelijk
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_50822436
quote:
Op maandag 25 juni 2007 14:35 schreef rubbereend het volgende:

[..]

de nominatie was al belachelijk
Alsof clauwhee en memento-mori wel in andere topics dan Hools komen .
  maandag 25 juni 2007 @ 15:23:33 #96
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_50822550
Riro had het moeten worden, een vrouw met zoveel VBL-inhoud, dat velen haar voor man aanzien.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_50822725
quote:
Op maandag 25 juni 2007 15:20 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

Alsof clauwhee en memento-mori wel in andere topics dan Hools komen .
Clau zeker wel. Niet in veel topics, maar toch. Verder reist ze de FC overal achterna.
That's all folks!
pi_50822733
quote:
Op maandag 25 juni 2007 11:17 schreef M0NTANA het volgende:
Wie heeft mij genomineerd voor de Wesley Sneijder-award?
Dat was ik:

Voor de volledigheid
quote:
Post-awards
1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen):

1. Aldostuta
2.
3.


2 Ismail Aissati-award (voor de netste poster):
1. Vaduz
2.
3.


3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken):

1. BonJovi
2. DiegoArmandoMaradona
3.

4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort):

1. MethodMich
2. Fanneke
3.


5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening):
1. DIGGER
2. Heatwave


User-awards

6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg):
1.
2.
3.



7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen):
1. Venomsnake
2. Messenga

8 Luís Suarez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user):
1. Bjoro
2.
3.

9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft):
1. Dylan Dog
2. Twi
3.

10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert):
1. dnDiek
2. WeebI
3. DutchGOoner


11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt):
1. VenomSnake
2. RayMania
3. Beschouw


Fan-awards:

12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan):
1. Sethje
2. MONTANA
3. Devv05


13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan):
1. Rubbereend
2. Grrrr
3. MCYOdogg

14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)
1. Erasmusch
2. Keltie
3. Tomasso


15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)
1. MaxPower (Heerenveen)
2. DarkShine (Roda JC)
3. VitesseZuid113 (Vitesse)


16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club):
1. DRD (Dordrecht)
2. DutchGooner (Den Bosch)
3. Terrorobbie (Den Bosch)



Kenner-awards:

17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal):
1. Fanneke
2. DutchGooner
3. Barnet-Bee

18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal):
1. DIGGER
2. Afunados
3. MONTANA

19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal):
1. Jojomen4
2. WeebI
3. Terreros85


20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie):

1. JoostmaghetWeten (Belgie)
2. Heero87 (Belgie)
3.


Ludieke awards:

21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)
1. Riro
2. Clauwheee
3.

22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)
1. Cultheld
2. Borisz
3.

23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is)
1. Bluezz
2. Appelsientje
3. SCH

24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)
1. TerroRobbie
2. BliksemSchigt
3.

25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)
1. Tong80
2. MONTANA
3.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50823734
Heeft dndiek zn lijstje al gepost? Ik verdenk hem ervan dat ie mij voor de Den Ouden genomineerd heeft
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  maandag 25 juni 2007 @ 15:59:56 #100
142495 vitessezuid113
voetbaljunkie
pi_50823862
quote:
Op maandag 25 juni 2007 09:51 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Ik had op jou gestemd trouwens. JIj gaat toch ook naar veel wedstrijden van Jong-Vitesse?

Dan ben je wel een echte fan.
Ja klopt af en toe ga ik daar ook weleens kijken. , toch bedankt
quote:
Op maandag 25 juni 2007 10:30 schreef Damzkieee het volgende:
Ben benieuwd wie mij in s' hemelsnaam heeft genomineerd
Alle winnaars gefeliciteerd!
Jammer Vitessezuid jongen , heb ook op jou gestemd
ach ja de volgende keer beter , ook jij bedankt , toch altijd leuk om te zien wie op jou gestemd heeft .

Ook MaxPower bedankt
  maandag 25 juni 2007 @ 16:07:38 #101
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_50824180
quote:
Op maandag 25 juni 2007 14:09 schreef RayMania het volgende:

[..]

Ja, dat hoorde ik ook achteraf .
EIgenlijk is Aanvoerder veel langer actief, maar dan onder andere accounts
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
  maandag 25 juni 2007 @ 17:03:10 #102
117642 Sethje
Notoire betweter
pi_50826075
-Wolf-

Bedankt voor de nominaties verder. Denk dat de awards zo aardig verdeeld zijn, Riro had alleen de Dione award moeten krijgen
Greetings brothers and sisters, let me welcome you to the council of the five eyes
27 en 28 april 2013 REBIRTH FESTIVAL - www.rebirth-festival.nl
Mijn party reviews
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 25 juni 2007 @ 17:13:45 #103
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50826419
het was me totaal ontgaan dat Riro een dame is
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_50826493
Mij is ze te weinig opgevallen eigenlijk, komt ze vaak in het Ajax-topic?
That's all folks!
  maandag 25 juni 2007 @ 17:17:30 #105
117642 Sethje
Notoire betweter
pi_50826553
User - > Riro - > postgeschiedenis
Greetings brothers and sisters, let me welcome you to the council of the five eyes
27 en 28 april 2013 REBIRTH FESTIVAL - www.rebirth-festival.nl
Mijn party reviews
pi_50826583
User - > Riro - > postgeschiedenis naaktpics
pi_50826814
trekkert
pi_50826853
Gefeliciteerd voor degene die gewonnen hebben.
Uiteraard ben ik vereerd door de nominaties die ik heb binnengekregen, het mocht alleen niet baten.
pi_50826893
quote:
Op maandag 25 juni 2007 17:15 schreef -Vaduz- het volgende:
Mij is ze te weinig opgevallen eigenlijk, komt ze vaak in het Ajax-topic?
Daar is ze gewoon 'one of the guys', dus dan valt dat niet zo op inderdaad.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
pi_50827429
Ik heb niet eens meegestemd, maar alle stemmers op Bluezz/Pelé bedankt hè
  maandag 25 juni 2007 @ 18:32:01 #111
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_50828981
En welke hoer heeft mij genomineerd voor de W.S-award? Ik ben nooit snel op mijn teentjes getrapt.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  maandag 25 juni 2007 @ 18:43:18 #112
117642 Sethje
Notoire betweter
pi_50829388
quote:
Op maandag 25 juni 2007 18:32 schreef Happel het volgende:
En welke hoer heeft mij genomineerd voor de W.S-award? Ik ben nooit snel op mijn teentjes getrapt.
Greetings brothers and sisters, let me welcome you to the council of the five eyes
27 en 28 april 2013 REBIRTH FESTIVAL - www.rebirth-festival.nl
Mijn party reviews
pi_50829744
quote:
Op maandag 25 juni 2007 17:17 schreef Sethje het volgende:
User - > Riro - > postgeschiedenis
Okee ja. Mij is ze niet veel opgevallen. My bad.
That's all folks!
  maandag 25 juni 2007 @ 18:56:56 #114
23186 FrankyMcG
I'd rather have the scar
pi_50829804
Proficiat allemaal!

Vakkie W zal niet blij zijn met z'n award denk ik....
[b]It doesn't take a big man to knock somebody down. Just a little courage to lift him off the ground[/b]
pi_50829807
quote:
Op maandag 25 juni 2007 17:13 schreef rubbereend het volgende:
het was me totaal ontgaan dat Riro een dame is
Ze post ook nooit iets met tieten of over de Viva, hormoonhuishouding, de verhaallijn van GTST of Sasha.

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_50830158
quote:
Op maandag 25 juni 2007 13:58 schreef BliksemSchigt het volgende:

.
20 F1Bas (Amateurs).

Da's een leuke nominatie voor Bas!!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50830386
Moet je jouw avatar niet aanpassen, Terror?
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_50830398
quote:
Op maandag 25 juni 2007 19:12 schreef TerroRobbie het volgende:
Enig.
Ik mis de groetjes!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50831338
quote:
Op maandag 25 juni 2007 18:57 schreef DIGGER het volgende:


Ze post ook nooit iets met tieten of over de Viva, hormoonhuishouding, de verhaallijn van GTST of Sasha.

Ik ook niet
pi_50831549
quote:
Op maandag 25 juni 2007 19:39 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik ook niet
Jij behoort dan ook tot de buitencategorie, te oud voor die hormoonhuishouding perikelen
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  maandag 25 juni 2007 @ 20:29:10 #122
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_50833246
quote:
Op maandag 25 juni 2007 17:03 schreef Sethje het volgende:
-Wolf-
En nog een oudere account voor Wolf.

Welke dat is zeg ik lekker niet, dat mag Aanvoerder zelf doen.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50834105
Eén keer genomineerd en niet eens bij de Ajax-award
pi_50834245
quote:
Op maandag 25 juni 2007 19:13 schreef RayMania het volgende:
Moet je jouw avatar niet aanpassen, Terror?
Nee afgelopen jaar ook niet gedaan.
pi_50841036
quote:
Op maandag 25 juni 2007 13:55 schreef -Vaduz- het volgende:

[..]

pi_50842787
Thanks mensen vooral Bos81 voor Johan Cruyff nominatie, wie heeft me trouwens genomineerd voor Luis Suarez award?
AFC AJAX
pi_50842924
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 00:16 schreef BonJovi het volgende:
Thanks mensen vooral Bos81 voor Johan Cruyff nominatie, wie heeft me trouwens genomineerd voor Luis Suarez award?
Waarschijnlijk iemand die zichzelf enorm grappig vond
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50843167
Whaha nee ik was het niet
AFC AJAX
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 26 juni 2007 @ 00:37:36 #129
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50843429
ik natuurlijk, Bonjovi is één grote clown..... en niet in de grappige manier!

ik zal meteen ook ff mijn nominaities bekend maken
Post-awards
1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen):
Spideyman, Ajaxfan no.1, Chelloboy
2 Ismail Aissati-award (voor de netste poster):
Beschouw, Vaduz, Suijk
3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken):
Tong80, defranseslag, Cultheld
4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort):
MethodMich, Vaduz, Beschouw
5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening):
defranseslag, Dutchgooner, TerroRobbie

User-awards
6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg):
Cyberia18, Vakkie_W, Paaskonijn
7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen):
Venomsnake, Sjimz, mcyodogg
8 Luís Suarez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user):
Tong80, Bonjovi, Grulez
9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft):
Grrrrrrrrrrrr, Twi, Happel
10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert):
dndiek, Weebl, Beschouw
11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt):
Venomsnake, Raymanie, Yeahinho
Fan-awards:

12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan):
Twi, Montana, Denthemen
13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan):
Bos81, Pyth, Cultheld
14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)
Vakkie_W, Happel, Luni
15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)
Clauwheeee, Maxpower, Darkshine
16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club):
TerroRobbie, Mindlight, Karrel_Laaglawaai

Kenner-awards:

17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal):
Dutchgooner, Doc, Barnet_Bee
18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal):
DIGGER, Dylan Dog, Pfaf
19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal):
Weebl, Venomsnake, jojomen4
20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie):
Darkshine, DiegoArmandoMaradona

Ludieke awards:

21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)
Clauwheeee, Memento_Mori, Meami
22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)
Appelsientje, Bonjovi
23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met
voetbal bezig is)
Golfer, Bluezz, SCH
24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)
TerroRobbie, Sjimz, Bliksemschigt
25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)
TerroRobbie, Calvaobes (ofziets),
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 26 juni 2007 @ 00:42:24 #130
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50843548
quote:
8 Luís Suarez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user):
Tong80, Bonjovi, Grulez
Bij mij wel op de grappige manier?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 26 juni 2007 @ 00:45:12 #131
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50843627
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 00:42 schreef Grulez het volgende:

[..]

Bij mij wel op de grappige manier?


voor Tong80 en Grulez geldt de humor voor Bonjove de clown
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_50843820
Een CLown daar kan ik mee leven
AFC AJAX
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 26 juni 2007 @ 00:52:55 #133
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50843846
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 00:52 schreef BonJovi het volgende:
Een CLown daar kan ik mee leven
daar had ik ook alle vertrouwen in
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_50843863
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 00:52 schreef rubbereend het volgende:

[..]

daar had ik ook alle vertrouwen in
AFC AJAX
pi_50846830
Wie is Raymanie, rubbereend? .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_50847283
Welke held heeft mij genomineerd de Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg)?
pi_50852842
Defranseslag niet gewonnen
Flopsie!
pi_50852865
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:02 schreef Hopsieflopsie het volgende:
Defranseslag niet gewonnen
Ik had op hem gestemd.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50853004
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:03 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Ik had op hem gestemd.
En terecht.

Voor meest opmerkelijke uitspraken had hij ook wel voor genomineerd mogen worden.

Namens Defranseslag wil ik wel even iedereen bedanken die op hem gestemd heeft
Flopsie!
pi_50853422
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 06:53 schreef RayMania het volgende:
Wie is Raymanie, rubbereend? .
Da's toch die hetero broer van die enorme nicht met vrijwijel identieke username?
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  dinsdag 26 juni 2007 @ 12:24:03 #141
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50853484
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:02 schreef Hopsieflopsie het volgende:
Defranseslag niet gewonnen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50853515
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:02 schreef Hopsieflopsie het volgende:
Defranseslag niet gewonnen
Jaloers?
pi_50853701
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:24 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Jaloers?
Niet zo brutaal!
Iedereen die niet op hem heeft gestemt is gewoon te jaloers op zijn kwaliteiten.
Flopsie!
pi_50854641
Maar Sansoni kan niet voetballen. Dat gaf toch een flinke knauw aan zn voetbalintellect en geloofwaardigheid.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50854842
Ik duld geen tegenspraak.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  dinsdag 26 juni 2007 @ 13:48:19 #146
179645 Sjaak_P
Alias de schoffelaar
pi_50856490
Franseslag had moeten winnen. Heb keer op keer van m genoten!!

Wat doen jullie allemaal brutaal?!
En hier komt dan een kankah moskee
pi_50856957
Volgend jaar de Daniel de Ridder award voor knapste user
AFC AJAX
pi_50857139
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 14:00 schreef BonJovi het volgende:
Volgend jaar de Daniel de Ridder award voor knapste user
Kunnen we moeilijk zien aan je avatar anders.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  dinsdag 26 juni 2007 @ 14:06:25 #149
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50857198
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 14:04 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Kunnen we moeilijk zien aan je avatar anders.
De award voor domste user daarentegen...
pi_50857233
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 14:06 schreef Grulez het volgende:

[..]

De award voor domste user daarentegen...
De Sjaak P. Award?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50857544
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 14:06 schreef Grulez het volgende:

[..]

De award voor domste user daarentegen...
Ik ben niet zo dom

Van Gobbel award
AFC AJAX
  dinsdag 26 juni 2007 @ 18:28:32 #152
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50866897
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 14:14 schreef BonJovi het volgende:

[..]

Ik ben niet zo dom
Daar ga je al...
pi_50876858
Gefeliciteerd voor alle winnaars

Tsja, WeebL verslaan in het organiseren is gewoon te lastig.... Wederom goede organisatie meneer
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  dinsdag 26 juni 2007 @ 22:34:18 #154
113682 WeebI
Wee Bull
pi_50877901
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 22:13 schreef dndiek het volgende:
Gefeliciteerd voor alle winnaars

Tsja, WeebL verslaan in het organiseren is gewoon te lastig.... Wederom goede organisatie meneer
Toto's en toernooien zijn eigenlijk iets heel anders. Ik denk dat ik het voordeel had met:

1) dat iedereen mee kan doen met toernooien, en niet een select van tevoren bepaald gezelschap
2) het organiseren van deze awards


anders was het waarschijnlijk wel iets closer geweest. desalniettemin blij met mn awards
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50881509
Ik vond het moeilijk kiezen. Het voetbalfilmpjes tournament maakte veel indruk, dus dat was net het streepje voor. Maar drie competitietoto's bijhouden, daar heb ik veel respect voor.
That's all folks!
  Trouwste user 2022 woensdag 27 juni 2007 @ 04:29:29 #156
7889 tong80
Spleenheup
pi_50886876
Goed gesproken Vaduz

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_50886888
Ik ben anders nooit genomineerd voor de toernooien die ik heb georganiseerd!
  Trouwste user 2022 woensdag 27 juni 2007 @ 04:35:44 #158
7889 tong80
Spleenheup
pi_50886891
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 04:34 schreef VoreG het volgende:
Ik ben anders nooit genomineerd voor de toernooien die ik heb georganiseerd!
Je moet beter en meer lobbyen

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_50886896
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 04:35 schreef tong80 het volgende:

[..]

Je moet beter en meer lobbyen

Ik hoopte dat men wel oog voor kwaliteit had..
pi_50906830
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:57 schreef EnGCatjuh het volgende:
Maar Sansoni kan niet voetballen. Dat gaf toch een flinke knauw aan zn voetbalintellect en geloofwaardigheid.
Je bent gewoon jaloers!


Ik duik weer mijn grot in!
Tot ziens
Flopsie!
pi_50912544
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 18:06 schreef Hopsieflopsie het volgende:

[..]

Je bent gewoon jaloers!


Ik duik weer mijn grot in!
Tot ziens
Klopt, ik ruk me elke dag met zn foto.

En nu hou ik op.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  donderdag 28 juni 2007 @ 02:31:15 #162
77508 Loserkid
Met dank aan Houniet.
pi_50925769
Gefeliciteerd Heero! Beste vriend van me
pi_50938528
pfff nog genomineerd ook! Wie o wie!!?
Leuke omschrijvingen bij de awards
pi_50939018
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 04:34 schreef VoreG het volgende:
Ik ben anders nooit genomineerd voor de toernooien die ik heb georganiseerd!
Heb jij dan toernooien georganiseerd
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50939126
quote:
Op donderdag 28 juni 2007 14:58 schreef Bos81 het volgende:

[..]

Heb jij dan toernooien georganiseerd
.
Beste middenvelder en al die andere zut.
  maandag 2 juli 2007 @ 12:05:40 #166
165720 Aanvoerder
Fascist Jew!
pi_51053603
Tof dat ik bij de nominaties sta. Heb dit helemaal gemist vanwege m'n vakantie.
AFC Ajax | SS Lazio | SK Slavia | Bobby Haarms †
"Het gaat nu even slecht, maar je moet Ajax altijd blijven steunen hè," zei hij. Hij herhaalde zijn boodschap nog eens: "Altijd blijven steunen, die club. Daar ben je Ajacied voor."
  maandag 2 juli 2007 @ 15:38:09 #167
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_51060578
Winnaars gefeliciteerd, organisatie enorm bedankt!
  maandag 2 juli 2007 @ 15:51:44 #168
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_51061017
quote:
Op donderdag 28 juni 2007 15:02 schreef VoreG het volgende:

[..]

.
Beste middenvelder en al die andere zut.
O ja, maar dat is al wat langer geleden. Vandaar dat ik het niet meer wist
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_51149562
Wow, bedankt allemaal!
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 4 augustus 2007 @ 20:51:13 #170
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_52104261
Had ik er maar 1
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_52104397
Goeie kick .
pi_52104451
quote:
Op zaterdag 4 augustus 2007 20:51 schreef paultjuhhh het volgende:
Had ik er maar 1
Misschien ooit nog een lifetime-achievement award, paultjuh
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 4 augustus 2007 @ 21:01:34 #173
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_52104486
quote:
Op zaterdag 4 augustus 2007 21:00 schreef mcyodogg het volgende:

[..]

Misschien ooit nog een lifetime-achievement award, paultjuh
award voor de beste reclame voor zijn ploeg
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_58488893
Hugekick.
Dit jaar zal het vast wel weer georganiseerd worden. Het EK begint 7 juni, vanaf dan (en ook wel eerder waarschijnlijk) zal VBL heel rustig zijn. Dit is dus eigenlijk de laatste maand waarin we deze awards kunnen organiseren.

Nog niet alle wedstrijden zijn gespeeld (playoffs), maar lijkt me wel dat er al een aardig beeld is welke users zouden moeten winnen. Misschien kunnen we al wat awards bedenken en dat iemand het dan organiseert volgende week of over twee weken organiseert? Dan is alles klaar en begint het EK.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_58488928
Ik vond de opzet van vorig jaar zeker geslaagd. Een aantal VBL-users (10-12 of zo) prenomineren eerst en vervolgens kan iedereen stemmen op die prenominaties. Heb vooral bij de algemene FOK!-awards gezien dat het een vriendenspelletje wordt als iedereen op iedereen kan stemmen.

Wie wil dit jaar organiseren? WeebI weer, of Dylan Dog (de starter), of iemand anders? Ik zou wel icoontjes willen maken, mocht daar vraag naar zijn.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_58488972
En wie zijn degene die de prenominaties mogen maken?
pi_58488981
quote:
Op maandag 5 mei 2008 12:31 schreef sjimz het volgende:
En wie zijn degene die de prenominaties mogen maken?
Wacht, ik maak gewoon een nieuw topic.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_58489068
Wat is er dan pre aan die nominaties?
  maandag 5 mei 2008 @ 12:38:50 #179
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_58489101
Ik zat de vorige keer/keren bij de mensen die de pre-nominatie deden. Maar gezien ik de laatste tijd niet erg all-round op VBL heb rondgelopen, laat ik het dit jaar schieten.


Misschien wel MethodMich wel organiseren. Die heeft dat volgens mij ook al eens gedaan.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_58489133
Ik had ook genomineerd vorig jaar, toen deed WeebI het volgens mij. Ging prima.
pi_58489176
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')