abonnement Unibet Coolblue
pi_52510366
quote:
Op zondag 19 augustus 2007 20:44 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Wat een kutpot zeg. Tot aan de 30e minuut speelde de Graafschap eigenlijk erg goed. Maar wat er daarna gebeurt. Het leek er erg op dat iedereen na de 0-1 alles gewoon liet lopen. Net de samenvatting gezien en daar zag je ook duidelijk de slappe hap van de Graafschap, ik mag toch hopen dat iedereen beseft dat je het daar voornamelijk van moet hebben. Bij van Fessem en van Peppen heb ik ook nadrukkelijke twijfels of ze wel eredivisie waardig zijn en ik hoop dat de Groot in de basis start volgende wedstrijd in plaats van Tarva.

Oja bij de Graafschapsupporters zag ik een en al berusting. Dat kwam ook naar voren uit het feit dat als je met 1-8 thuis verliest je nog gaat klappen. Rot op man je moet je kapot schamen dat je zo vernederd bent na de eerste 35 minuten terwijl diezelfde 35 minuten laten zien dat het gewoon kon. Kijk met 1-3 ofzo verliezen is geen schande tegen Ajax maar dit wel.
Van Fessem moet het eredivisieniveau gewoon aankunnen. Van Peppen maakte een paar fikse blunders, maar het was zijn debuut in de eredivisie. Ik denk dat hij het wel kan dus ik geef hem nog even tijd. Meer ben ik net na het zien van de samenvatting geschrokken van het slechte positiekiezen van Keller en Schuurman. Het was me vanmiddag niet eens opgevallen, maar die stonden gewoon steeds op 3 meter te dekken bij de goals. Hese zou de verdediging ook wel wat meer mogen assisteren.

1 troost, ik ben er nog steeds van overtuigd dat de spelersgroep sterker is dan die van VVV en Excelsior en we die ploegen sowieso onder ons moeten houden.
De Graafschap - KV Mechelen - Tranmere Rovers
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')