abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 22 mei 2007 @ 23:21:53 #1
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49668594
Wat is Roaccutane?
De werkzame stof in Roaccutane is isotretinoïne. Isotretinoïne behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend staat onder de naam retinoïden. Retinoïden zijn afgeleid van vitamine A. Het middel wordt gebruikt bij de behandeling van moeilijk te bestrijden acne (jeugdpuistjes en meeëters). Roaccutane wordt voorgeschreven aan mensen met bepaalde ernstige vormen van acne die niet op een gebruikelijke behandeling reageren. Roaccutane is alleen verkrijgbaar op recept en wordt vaak niet door de huisarts voorgeschreven, maar door een dermatoloog (huidarts).

De meeste posters hier gebruiken waarschijnlijk een generiek van Isotretinoine, omdat Roaccutane niet standaard wordt gegeven bij de apotheek. Wil je weten over wat generiek nu eigenlijk is, dan kan je hier er wat over lezen

Roaccutane patientinformatie en bijsluiters
Officiële website van Roche (fabrikant)
Patiëntenbijsluiter (pdf-formaat)
Informatie op Achmea Health
Overzichtelijke informatie (tip)

Middelen die helpen bij droge lippen (mogelijke bijwerking Roaccutane)
Labello lippencreme (verkrijgbaar bij bv de drogist)
Blistex lip relief cream (verkrijgbaar bij bv de drogist)



Pubmed (engelstalig - wetenschappelijke publicaties)
Roacutane
Blijvende oogklachten na gebruik Roacutane

Roaccutane negatief in de publiciteit
Rechtzaken aangespannen ivm Roaccutane (google search - engelstalig)

Voorgaande topics
Ervaringen met "Roaccutane"
Ervaringen met Roaccutane, deel 2
Ervaringen met Roaccutane - deel 3
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 4 alweer
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 5 -
Ervaringen met Roaccutane - deeltje 6 -
Ervaringen met Roaccutane - Deel 7
Ervaringen met Roaccutane - Deel 8
Ervaringen met Roaccutane - Deel 9
Ervaringen met Roaccutane - Deel 10
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 11
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 12
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 13
[Centraal] Roaccutane Topic - Deel 13
Het Roaccutane topic - deel 14
Het Roaccutane topic - deel 15
Het Roaccutane topic - deel 16
Het Roaccutane topic - deel 17
Het Roaccutane Topic - Deel 19
Het Roaccutane Topic - Deel 20



[ Bericht 2% gewijzigd door Mylene op 22-05-2007 23:25:46 (plaatjes gefixt) ]
  dinsdag 22 mei 2007 @ 23:27:02 #2
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49668813
Ik weet niet of ik de 'startpost' goed heb overgenomen nu, anders moet er ff een moderater ingrijpen

Maar we gaan weer vrolijk verder! Heb nu mijn voor- en na-fotootjes af en moet ze nog uploaden en plaatsen.

Edit: mijn foto's blijken veel te groot voor dit forum, nu moet ik ze allemaal weer verkleinen. Maar nu is het bedtijd, dus nog ff geduld!

[ Bericht 21% gewijzigd door Ladysusy op 22-05-2007 23:36:55 ]
  woensdag 23 mei 2007 @ 00:20:12 #3
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49670639
Nou, dan toch nog maar. Vond het zonde om voor niets te hebben geknutseld vanavond dus heb het nog ff afgemaakt Kijk en huiver! Heb trouwens alleen foto's van mijn wangen omdat mijn acne voornamelijk daar zat. Op voorhoofd, neus en kin bijna tot geen last. Ik ben me ervan bewust dat ik nooit meer dat mooie huidje zal krijgen al zal ik nog 10 kuren volgen. Zoveel jaren van gedoe met acne laten uiteindelijk wel hun sporen na in de vorm van vlekjes, littekentjes etc. Hopelijk is dat ooit nog te verminderen door een of andere behandeling of vervaagt het nog iets. En met een laagje makeup zijn die vlekjes wel te verdoezelen.... Ik ben er tevreden mee
















[ Bericht 3% gewijzigd door Ladysusy op 23-05-2007 12:35:09 ]
pi_49672319
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 00:20 schreef Ladysusy het volgende:

[foto's]
WOW!

Wat een verbetering! En wat dapper dat je je foto's er zo op durft te zetten.
Ze kunnen zo in een Roa reclame. Het is ook wel een vorm die heel goed met Roa te behandelen is, mits je de juiste dosering voorgeschreven krijgt. Die rode vlekjes zullen nog wel verdwijnen. De lichte vlekjes zullen na langere tijd wel minder worden, maar zijn met een peeling door een schoonheidsspecialist ook goed te behandelen. Alleen wacht daar een aantal maanden mee. Ik geloof zelfs dat je daar een jaar mee moet wachten. Ik heb dezelfde witte vlekjes, alleen heb ik er een paar bij die 5x zo groot zijn en daarnaast heb ik nog een paar lelijke putjes. Wel kut dat die witte vlekjes beter te zien zullen zijn, wanneer je een kleurtje krijgt in de zon. Dit komt omdat ze voornamelijk uit littekenweefsel bestaan, waar geen pigmentcellen inzitten. Maar ik denk niet dat mensen zich daar blind op gaan staren. Alles is beter dan pukkels en puistjes.

Maar ik ben echt super blij voor je.
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 20:08 schreef lennart12 het volgende:
Ik geloof nu ook niet meer dat dingen als noten geen invloed hebben op je acné. Gisteren nootjes gegeten, vanochtend 2x boterham pindakaas, en vanmiddag wat nootjes, vervolgens 't halve talpa logo op m'n voorhoofd
Hahaha je zegt het zo grappig. Heb net een hele zak M&M's opgegeten, dat doe ik wel vaker. Heb daarna nooit ergens last van. Het zou net zo goed toeval kunnen zijn hoor. Ik heb eens ergens gelezen dat puistjes al wel 2 weken zich onder je huid ontwikkelen, alvorens ze naar de oppervlakte komen. Lijkt me heel sterk dat die nootjes de ontwikkeling van een puistje dus zo snel triggeren. Misschien kwamen ze net op het verkeerde moment naar boven. Als je je volgepropt had met bananen, dacht je misschien dat het daar door kwam. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de nootjes niet de ontwikkeling hebben getriggered, maar alleen het naar de oppervlakte komen. Ik zou de nootjes dan eens laten staan en na een paar weken weer eens proberen. Zo heb ik ook o.a. chocola en melk getest, zonder resultaat.
Venco Dropmakers
pi_49676269
Wow! Wat een resultaat LadySusy! Knap!

@lennart: een puistje kan niet op een dag of enkele uren ontstaat, zoals hierboven al staat.
  woensdag 23 mei 2007 @ 10:39:54 #6
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49676938
Thnx Dropmix en Senne! Ja ik vond het ook wel een beetje eng om mijn foto's hier te plaatsen en ik heb er nog steeds een onzeker gevoel bij. Ook omdat ik zie dat het topic inmiddels al bijna 50 keer is aangeklikt maar niemand die wat zegt. Dan denk ik meteen negatief, zo van, wat zullen die mensen die dit zien maar niets zeggen allemaal wel niet denken, "bah wat een smerige foto's" ofzo Maarja, aan de andere kant, ik ken hier toch niemand dus boeiend… Ik vond het nóg enger om irl met die huid naar mijn eigen huidarts te gaan

Voor wat betreft voeding, ik denk dat het een beetje is zoals Dropmix zegt idd. Bij mij geldt het voor roomboter. Als ik dat heb gegeten kan ik zeker rekenen op puistjes de dagen erna. En da's echt geen toeval, daarvoor heb ik het al te vaak gehad. Dat eet ik dus niet meer op brood ofzo. Al zit het natuurlijk ook in koek en taart verwerkt etc. en dat eet ik dan weer wel gewoon op. Maar ik ga het niet opzoeken.

PS: Ik hoop dat anderen ook foto's willen plaatsen, ben ook benieuwd naar jullie
  woensdag 23 mei 2007 @ 11:19:46 #7
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_49678337
Wat een verbetering Ladysusy
Bij mij heeft het eigelijk alleen nog geen nut om foto's te plaatsen zie toch nog weinig verschil behalve dat het overal beetje schilferig is
I have no rival, no man can be my equal. ♥
pi_49692273
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 10:39 schreef Ladysusy het volgende:
Ook omdat ik zie dat het topic inmiddels al bijna 50 keer is aangeklikt maar niemand die wat zegt. Dan denk ik meteen negatief, zo van, wat zullen die mensen die dit zien maar niets zeggen allemaal wel niet denken, "bah wat een smerige foto's" ofzo
Ben je gek. Je bent een voorbeeld voor velen. Bovendien heb je er foto's bij waarbij je gezicht eigenlijk weer zo goed als normaal is. Dan zien de mensen echt het verschil en is iedereen blij voor je. Als iemand die net aan bet begin van de kuur z'n foto's plaatst, dan krijg je eerder dat mensen denken van: ieuw! en: wat ziellig voor hem/haar. Maar nu denkt iedereen: wow! wat een wondermiddel en wat tof voor haar!
Venco Dropmakers
pi_49693015
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@ ladysussy: mooi om de verbetering te zien. Mijn huid is nóg wel beter zie ik nu (ter vergelijking). Zal snel wat foto's maken!
Love is in the air!
  woensdag 23 mei 2007 @ 21:03:43 #10
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49701140
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 17:29 schreef Landgeld het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@ ladysussy: mooi om de verbetering te zien. Mijn huid is nóg wel beter zie ik nu (ter vergelijking). Zal snel wat foto's maken!
Ja doen hoor! Daar ben ik ook zeker benieuwd naar

Ik weet dat mijn huid nog niet optimaal is, dat zei ik al, dat komt door die littekentjes en vlekjes enzo die ik heb. Maar beter dan dit krijg je het niet, althans niet alleen met Roa. Dan zal ik toch een andere huidbehandeling moeten volgen denk ik. Maar zoals ik al zei, voorlopig ben ik tevreden met dit resultaat. Met makeup kan ik het ook helemaal egaal krijgen. De pukkels, bultjes en ontstekingen zijn weg en daar ging het om.

Ik zal trouwens over een maand ofzo nog wat foto's nemen, dus als ik een aantal weken ben gestopt! Kijken of er dan nog verschil te zien is met nu.

Zien jullie trouwens dat na 7 weken mijn huid nog net zo slecht was als tijdens de start van Roa, maar na 3 maanden ineens een stuk verbeterd? Sindsdien is het niet echt meer veranderd, hooguit nog ietsje beter geworden. Bij Roa heb je na een lange tijd dat er niets lijkt te gebeuren vaak ineens zo'n omslagpunt, dan gaat je huid ineens heel snel van slecht naar goed. En vanaf dat moment wordt het alleen nog maar beter.

@ Dropmix: ik heb die foto's weggehaald waarop ik herkenbaar in beeld ben. 't Zat me toch niet helemaal lekker...
pi_49706352
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 17:06 schreef Dropmix het volgende:

[..]

Ben je gek. Je bent een voorbeeld voor velen. Bovendien heb je er foto's bij waarbij je gezicht eigenlijk weer zo goed als normaal is. Dan zien de mensen echt het verschil en is iedereen blij voor je. Als iemand die net aan bet begin van de kuur z'n foto's plaatst, dan krijg je eerder dat mensen denken van: ieuw! en: wat ziellig voor hem/haar. Maar nu denkt iedereen: wow! wat een wondermiddel en wat tof voor haar!
het is voor mij pas een wondermiddel als het daadwerkelijk weg blijft.. helaas is dat vaak niet het geval en kan je weer opnieuw beginnen dat is het enige nadeel. Er is gewoon een vrij grote kans het dat het terugkomt, ook na een 2e kuur
Love is in the air!
pi_49707259
ik ben op het moment net klaar met de 2e maand dianepil, ik weet niet of het veel beter is geworden nu, anyway ik probeer de pil 3 mnd en als er geen verbetering is dan begin ik ook aan de roacutane..ben benieuwd!
http://elinhuijboom.punt.nl/
wanna rub mah puppeh?!
  donderdag 24 mei 2007 @ 00:03:21 #13
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49708941
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 23:00 schreef Landgeld het volgende:

[..]

het is voor mij pas een wondermiddel als het daadwerkelijk weg blijft.. helaas is dat vaak niet het geval en kan je weer opnieuw beginnen dat is het enige nadeel. Er is gewoon een vrij grote kans het dat het terugkomt, ook na een 2e kuur
Dat is toch helemaal niet zo Gelderland? Volgens mij stond er op de site dat 9% (dacht ik) een derde kuur nodig had en slechts 1% meer kuren. Dat valt best mee toch. Jij behoort gewoon tot die mensen bij wie het na een tweede kuur voorgoed wegblijft oke
  donderdag 24 mei 2007 @ 00:03:56 #14
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49708969
quote:
Op woensdag 23 mei 2007 23:22 schreef Dakota het volgende:
ik ben op het moment net klaar met de 2e maand dianepil, ik weet niet of het veel beter is geworden nu, anyway ik probeer de pil 3 mnd en als er geen verbetering is dan begin ik ook aan de roacutane..ben benieuwd!
Ik heb ook jaren de Diane 35 geslikt maar die heeft bij mij helaas nooit iets gedaan voor mijn acne...
pi_49714466
Nouja, ik heb het niet zo sterk, meestal 3 onderhuidse puisten en af en toe een week dat ik een uitbarsting rond mijn mond heb, mijn kin is de afgelopen jaren 1 dag puistvrij geweest.

Het is gewoon erg frustrerend, ik kan me best druk maken om mijn uiterlijk.
http://elinhuijboom.punt.nl/
wanna rub mah puppeh?!
  donderdag 24 mei 2007 @ 10:33:36 #16
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49716271
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 09:31 schreef Dakota het volgende:
Nouja, ik heb het niet zo sterk, meestal 3 onderhuidse puisten en af en toe een week dat ik een uitbarsting rond mijn mond heb, mijn kin is de afgelopen jaren 1 dag puistvrij geweest.

Het is gewoon erg frustrerend, ik kan me best druk maken om mijn uiterlijk.
Tja, wie niet....
pi_49736358
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 00:03 schreef Ladysusy het volgende:

[..]

Dat is toch helemaal niet zo Gelderland? Volgens mij stond er op de site dat 9% (dacht ik) een derde kuur nodig had en slechts 1% meer kuren. Dat valt best mee toch. Jij behoort gewoon tot die mensen bij wie het na een tweede kuur voorgoed wegblijft oke
wist ik maar zeker dat ik daartoe behoorde. pff zou het leven eeen stuk leuker maken!

Maar mensen: ik heb ook mijn foto's er eens bijgepakt. Ga ze niet hier plaatsen, maar heb ze in een prive-accountje gezet. Wil je de link, stuur me ff een PM. het zijn 12 foto's, voor de 1e kuur, voor de 2e kuur en op dit moment! Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

mijn commetnaar bij de foto's: de 1e kuur was flink slechter dan de 2e kuur, maar ben blij dat ik het gedaan heb! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Dus wil je ze zien, PM ff
Love is in the air!
pi_49742568
zo ook weer eens een reply van mij.. ik ben nu 2 maanden van de roa af en het gaat nog steeds goed. Nog wel een iets vettere huid dan gemiddeld en af en toe een klein puistje, maar dat vind ik allemaal niet zo erg en die zijn ook zo weer weg!
Tot nog toe ben ik in ieder geval erg tevreden over de roa!
En LadyPussy: echt onwijze vooruitgang!
  donderdag 24 mei 2007 @ 23:05:53 #19
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49744228
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 19:38 schreef Landgeld het volgende:

[..]

wist ik maar zeker dat ik daartoe behoorde. pff zou het leven eeen stuk leuker maken!

Maar mensen: ik heb ook mijn foto's er eens bijgepakt. Ga ze niet hier plaatsen, maar heb ze in een prive-accountje gezet. Wil je de link, stuur me ff een PM. het zijn 12 foto's, voor de 1e kuur, voor de 2e kuur en op dit moment! Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

mijn commetnaar bij de foto's: de 1e kuur was flink slechter dan de 2e kuur, maar ben blij dat ik het gedaan heb! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Dus wil je ze zien, PM ff
Dat zie je dan wel weer toch? Niemand kan immers in de toekomst kijken en dat geldt ook hiervoor. Geniet gewoon van het moment en probeer daar niet teveel mee bezig te zijn. Daar heb je toch niets aan!

Enne, tuurlijk wil ik je foto's zien, hoe stuur ik je een pm dan? Kun je mij ook PM-en? Ik heb nergens een inbox gezien in mijn profiel, of ben ik nou gek?
pi_49751432
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 23:05 schreef Ladysusy het volgende:

[..]

Dat zie je dan wel weer toch? Niemand kan immers in de toekomst kijken en dat geldt ook hiervoor. Geniet gewoon van het moment en probeer daar niet teveel mee bezig te zijn. Daar heb je toch niets aan!

Enne, tuurlijk wil ik je foto's zien, hoe stuur ik je een pm dan? Kun je mij ook PM-en? Ik heb nergens een inbox gezien in mijn profiel, of ben ik nou gek?
die moet je activeren, f fop het briefje klikken bovenaan ...succes!
Love is in the air!
  vrijdag 25 mei 2007 @ 10:42:22 #21
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49754921
Gelderland ik heb het geactiveerd en jou een berichtje gestuurd. Waar kan ik nu zien of ik er eentje terug heb? Niet in mijn profiel toch, of wel?

Anyway, vandaag mijn laatste dag Roa mensen!!! Ik slik de afgelopen dagen al 's ochtends 20 en 's avonds 40 omdat mijn 10 mg pillen op zijn. Maar dat komt natuurlijk op hetzelfde neer.

Gisteren uren in de zon geweest en lichtelijk verbrand overal, ondanks overvloedig te hebben gesmeerd met factor 30. Maarja, ben nu wel lekker bruin

Fijne dag en fijn weekend!
pi_49757782
Ik heb ook jaren de diane pil geslikt, maar voor chronische acne helpt dat dus echt niet. En je komt er nog van aan ook!!! Toen ik met de Diane pil stopte was ik binnen 1 maand 5 kilo kwijt, en binnen 4 maanden nog eenw 5 kilo, zonder m'n eetpatroon te veranderen!!!
pi_49772232
quote:
Op vrijdag 25 mei 2007 10:42 schreef Ladysusy het volgende:
Gelderland ik heb het geactiveerd en jou een berichtje gestuurd. Waar kan ik nu zien of ik er eentje terug heb? Niet in mijn profiel toch, of wel?

Anyway, vandaag mijn laatste dag Roa mensen!!! Ik slik de afgelopen dagen al 's ochtends 20 en 's avonds 40 omdat mijn 10 mg pillen op zijn. Maar dat komt natuurlijk op hetzelfde neer.

Gisteren uren in de zon geweest en lichtelijk verbrand overal, ondanks overvloedig te hebben gesmeerd met factor 30. Maarja, ben nu wel lekker bruin

Fijne dag en fijn weekend!
you've got the link!!! ben benieuwd wat je er van vind ook van andere, dus als mensen ze willen zien, PM me ff (envelopje boven me naam)

Verder fijn dat je je laatste pil slikt!! Wel wennen of niet. Ik had bij mijn vorige kuur echt een 'raar' gevoel. Ik vond het aan de ene kant wel fijn om ROA te slikken. Niet om die bijwerkingen, maar omdat ik zéker wist dat de acne (wanneer ik ROA slikte) wegbleef. Ik voel me daar zo goed bij. Als je stopt met ROA is het altijd spannend hoe het zich ontwikkelt. Je huid kan er (volgens mij) alleen maar minder op worden, terwijl wanneer je ROA slikt, je huid juist beter wordt Daarom wil ik op het einde (als ik nog wat pillen overheb) miss wel naar de 80 mg per dag. Gewoon om er alles nog ff uit te persen, ik ben zoooo angstig dat het weer terugkomt maakt me vrij onzeker..

Hoeveel heb je nu totaal geslikt? ik zit rond de 129 mg op 't einde (nog 5 weekies)
Love is in the air!
  vrijdag 25 mei 2007 @ 22:43:05 #24
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49779104
Gelderland, ik heb je foto's gezien! Je huid is opgeknapt zeg! Al vond ik hem helemaal zo slecht nog niet hoor, althans zeker niet aan het begin van je tweede kuur. Voorafgaand aan je eerste kuur was het idd wel een stukje erger. Nu ben je echt helemaal gaaf lijkt het wel! Kan me voorstellen dat je al tevreden bent, ook al moet je nog 5 weken. Wel goed dat je niet zo lang hebt gewacht om aan een tweede kuur te beginnen. Hoe langer je wacht als het terugkomt, hoe meer pukkels je weer hebt en hoe meer moeite de Roa heeft om het weer uit te roeien. Dat heb ik deze keer ook bij mezelf gezien.

Ik moet zeggen dat ik bij mezelf de laatste 2 maanden weinig verandering heb gezien, hoor. Na ong. 3 maanden ging de acne ineens weg en sloeg mijn huid aan het genezen en nu na 5 maanden is het eigenlijk nog steeds hetzelfde. Maar het is idd belangrijk dat je de kuur afmaakt. Ik weet niet precies hoeveel ik binnen heb gekregen, maar het is iig genoeg, namelijk rond de 120 mg/kg, iets meer misschien. Ik heb in totaal ong. 6300 mg binnen gekregen en woog aan het begin van mijn kuur 50 kg en nu weeg ik zo'n 53 kg. Ik vind het mooi geweest! Ik heb nog recepten over, ik denk dat ik die maar niet inwissel. Ook heb ik nog een hele strip van 10 pillen over, maar ik wil nu echt vandaag stoppen. Heb morgen weer een feestje ook. Dus ik vind het genoeg geweest.

Wat je zegt over dat je het ergens wel 'fijn' vond om Roa te slikken dat snap ik ergens wel, maar wat je zegt dat als je stopt met Roa dat je huid dan alleen maar weer minder wordt, daar ben ik het niet mee eens! Ik heb hele andere herinneringen uit mijn verleden! In de maanden nadat ik was gestopt met Roa werd mijn huid juist mooier en mooier. Dikker en egaler, minder lijntjes zichtbaar, mijn haar viel weer mooier, ik had meer energie en was super blij met hoe ik eruit zag! Dus ik kijk juist uit naar de maanden die nu komen gaan (alleen die extra kutkilo's verpesten het dan weer een beetje maarja ) en ben niet bang dat het voorlopig terugkomt. Mocht het toch ooit nog terugkomen dan zal ik denk ik toch weer Roa gaan doen. Ook al is het misschien troep, met pukkels rondlopen wil ik echt niet meer. Ik zal het ook nooit meer zo ver laten komen als deze keer maar véél eerder aan de bel trekken en proberen het veel eerder de kop in te drukken.

Veel succes allemaal met jullie kuur! Mijn laatste pillen zijn dus geslikt, ik ben klaar Ik kom nog wel regelmatig langs om te lezen hoe het met jullie gaat en om te vertellen hoe het met mij gaat. Bedankt voor jullie lieve woorden zo nu en dan. Toch wel fijn om op zo'n forum te zitten als je met zoiets bezig bent!

Groetjes Susan
  vrijdag 25 mei 2007 @ 22:48:33 #25
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49779272
-edit: geen handel in medicijnen svp

[ Bericht 75% gewijzigd door Mylene op 26-05-2007 17:34:55 ]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')