abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 8 mei 2007 @ 21:59:17 #1
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_49162266
Laatst stond op de frontpage dat er zo een peuter uit een hotel gestolen was terwijl de ouders aan het eten waren beneden. Is die al weer terecht? niets meer van gehoord !
quote:
Brits meisje (3) uit hotelkamer ontvoerd
Gepost door Moniek (moniek2006) - Bron: HLN
Gepubliceerd: zondag 6 mei 2007 @ 15:27
De Portugese politie is met man en macht op zoek naar een ontvoerde peuter. De driejarige Madeleine McCann werd uit haar hotelkamer ontvoerd waar ze lag te slapen met haar twee broertjes van twee jaar oud in de Portugese stad Praia da Luz. Inmiddels zijn al meer dan 30.000 tips bij de politie binnengekomen.

De hele omgeving rond de Portugese badplaats is inmiddels uitgekamd. De speurders beschikken over een robotfoto -een compositiefoto, gemaakt met de computer- van de ontvoerder. Om Madeleine niet in gevaar te brengen wordt die niet verspreid. Toen het meisje werd ontvoerd waren de ouders aan het eten in een hotel.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_49162785
Nee. En terecht!
ADHD-C
pi_49162833
doet me denken aan die ene film.
pi_49167064
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 22:11 schreef SlimShady het volgende:
doet me denken aan die ene film.
Maybe a dingo ate her baby?
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 9 mei 2007 @ 01:23:30 #5
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_49169846
Ah !
quote:
De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo heeft zich vandaag betrokken getoond met de verdwijning van een Brits meisje in Portugal. In een op tv uitgezonden boodschap riep de speler van Manchester United op de 3-jarige Madeleine McCann vrij te laten.

Een Portugese krant suggereerde eerder dinsdag dat het meisje mogelijk is ontvoerd door een groep pedofielen. De politie zei honderden tips en aanwijzingen na te trekken. De afgelopen dagen onderzochten agenten vijfhonderd appartementen in en bij het vakantiepark waar Madeleine vorige week verdween. Haar ouders verschenen al vier keer op tv om voor de veilige terugkeer van hun dochter te pleiten.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  woensdag 9 mei 2007 @ 07:35:59 #6
3694 Bep
Ik steun mijn Marco
pi_49171450
Ik snap ook niet dat je je kind alleen laat in een hotelkamer en zelf gaat eten
pi_49175325
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 07:35 schreef Bep het volgende:
Ik snap ook niet dat je je kind alleen laat in een hotelkamer en zelf gaat eten
Snap dat ook niet. Die klimmen overal op en achter en er kunnen nog nare ongelukken gebeuren. Of ze krijgen op de een of andere manier toch de hoteldeur open en zijn weg.
Tenminste, lijkt me ook niet handig die deur helemaal te vergrendelen, mocht er een brand uitbreken kan je kleuter geen kant op.

Domme ouders dus.
pi_49294234
De stand van zaken:

Amsterdam leeft mee met Brits artsenpaar
AMSTERDAM/LONDEN - Artsen en verpleegkundigen van het Amsterdamse VU Medisch Centrum leven intens mee met het Britse artsenechtpaar McCann, wier dochtertje Madeleine (3) anderhalve week geleden in Portugal werd gekidnapt en nog altijd spoorloos is.

Vader Gerry McCann heeft een jaar als cardioloog in het VU-ziekenhuis gewerkt, toen Madeleine nog een baby was. "Het is onverdraaglijk wat Gerry en zijn vrouw Kate is overkomen", aldus een Amsterdamse oud-collega van de zwaar getroffen Brit. "We hebben Gerry leren kennen als een ruimhartige en hardwerkende collega en een intens goed mens. Zijn verdriet wordt ook hier dagelijks en in alle hevigheid gevoeld".

Nachtmerrie
De nachtmerrie voor iedere ouder werd donderdagavond 3 mei bittere werkelijkheid voor de McCanns. Hun slapende dochtertje werd uit hun vakantiewoning in het Portugese dorpje Praia da Luz weg geroofd, terwijl Gerry en Kate enkele tientallen meters verderop in het restaurant van het resort zaten te eten. Ook de één jaar jongere tweeling van het paar lag in diepe rust in het appartement, maar werd ongemoeid gelaten door de ontvoerder.

De Portugese politie - die versterking van Britse rechercheurs heeft gekregen - maakte gisteren bekend zoekacties in de directe omgeving te hebben gestaakt. Het onderzoek spitst zich nu toe op tactische en technische aanwijzingen. Geruchten gaan dat een man eerder ongezonde belangstelling toonde voor jonge kinderen in het vakantiepark.

Beloning
Vrienden van de McCanns hebben 150.000 euro beloning uitgeloofd voor de gouden tip. Een puissant rijke Schotse zakenman heeft daar inmiddels anderhalf miljoen bijgelegd. Engeland staat volledig door het drama op zijn kop. Zelfs de Britse voetballer David Beckham en zijn Portugese collega Cristiano Ronaldo, die bij Manchester United voetbalt, bemoeien zich met de zaak en deden oproepen in kranten. Kate McCann is compleet uitgeput en staat aan de rand van een inzinking. Eerder sprak zij de ontvoerder van haar dochtertje rechtstreeks toe: "Madeleine is zo bijzonder, doe haar alsjeblieft geen pijn. Laat ons weten waar ze is. Of breng haar naar een veilige plaats en laat dat aan iemand anders weten".

Oppasservice
In de Britse pers worden Madeleine's ouders bekritiseerd omdat ze hun kinderen alleen lieten, terwijl er een oppasservice in het complex is. Ook de Portugese politie krijgt er in de tabloids van langs, omdat te laat foto's van de verdwenen peuter zouden zijn verspreid. telegraaf.nl

New plea on Madeleine's birthday

The parents of Madeleine McCann have marked her fourth birthday with a fresh appeal for help, over a week after she went missing from a resort in Portugal. In a statement, Gerry and Kate McCann asked people to "redouble their efforts" to help find Madeleine.

"On Madeleine's birthday, please keep looking, please keep praying, please help bring Madeleine home," they said.

Madeleine, of Rothley, Leicestershire, disappeared from an apartment in the resort of Praia da Luz on 3 May.

The couple attended a prayer vigil on Friday night in the Algarve village, where about 300 villagers prayed for their daughter. During the service local priest Father Jose Manuel Pacheco said: "We are here to say all our love, all our tenderness to Madeleine and also to all the children in the world."

Villagers applauded the McCanns at the end of the vigil. bbc
pi_49294329
David Beckham doet oproep voor vermist meisje
quote:
(Novum/AP) - David Beckham heeft vrijdag op de Portugese televisie een oproep gedaan voor Madeleine McCann, het Britse meisje dat sinds vorige week donderdag vermist is. De Engelse stervoetballer laat een foto van haar zien en vraagt mensen die haar gezien hebben contact op te nemen met de politie. Eerder deden de Portugese voetballers Cristiano Ronaldo en Paolo Ferreira een oproep.


[ Bericht 7% gewijzigd door Suko op 12-05-2007 21:13:07 ]
pi_49323835
Vaag verhaal, zomaar dat kind alleen achterlaten... Misschien hebben ze dat kind zélf wel wat aangedaan, en proberen ze dat nu te verbergen. Ja, ik kijk te veel CSI.
pi_49324252
quote:
Op zondag 13 mei 2007 09:27 schreef Toeps het volgende:
Vaag verhaal, zomaar dat kind alleen achterlaten... Misschien hebben ze dat kind zélf wel wat aangedaan, en proberen ze dat nu te verbergen. Ja, ik kijk te veel CSI.
Ja, wie weet. Om zelf in de schijnwerpers te staan nu.
pi_49324324
Tipgeld voor vondst Brits meisje naar 3,7 miljoen
LONDEN (ANP) - Britse zakenlieden en beroemdheden hebben het tipgeld voor de vondst van het meisje Madeleine McCann verhoogd naar omgerekend 3,7 miljoen euro. Onder de geldschieters zijn Virgin-baas Sir Richard Branson en de schrijfster van de Harry Potter-reeks J.K. Rowling.

Het meisje werd tien dagen geleden ontvoerd uit een vakantieappartement aan de Portugese Algarve, waar ze met een broertje en zusje sliep terwijl haar ouders vlakbij uit eten waren. De politie vermoedt dat het meisje is meegenomen door drie mensen in een wit busje en dat het gezin mogelijk al dagen werd gevolgd, meldde The Sunday Telegraph.

De ouders, die zaterdag in een Portugese kerk stilstonden bij de vierde verjaardag van Madeleine, kregen ook een steunbetuiging van de waarschijnlijke toekomstige Britse premier Gordon Brown. ,,Iedere ouder zal meeleven met hen in deze moeilijke tijd'', zei Brown. trouw.nl



Op de BBC lieten ze deze foto ook zien omdat men denkt dat mogelijke ontvoerders het uiterlijk van het meisje hebben veranderd. Maar aan ogen kunnen ze niks doen en het blijkt dat één oog de pupil veel groter/anders is dan het anders oog.
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 13 mei 2007 @ 10:26:16 #13
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_49324354
Tien dagen... Ze is waarschijnlijk al lang dood.
pi_49324368
Waarom denken ze nu dat 'ontvoerders' het uiterlijk verandert hebben?

De kans is groter dat dit meisje misbruikt & vermoord is.
pi_49324419
quote:
Op zondag 13 mei 2007 10:27 schreef nummer_zoveel het volgende:
Waarom denken ze nu dat 'ontvoerders' het uiterlijk verandert hebben?

De kans is groter dat dit meisje misbruikt & vermoord is.
Omdat er wereldwijd aandacht voor is, dus om ontdekking te voorkomen. Maar ik denk eigenlijk ook het ergste...
  zondag 13 mei 2007 @ 11:25:24 #16
126836 Super7fighter
Obedience brings victory.
pi_49325255
Mocht het kind ooit gevonden worden, dan lijkt het me beter dat dit meisje bij een pleeggezin ondergebracht wordt. Deze ouders hebben laten zien hoe onverantwoordelijk zij zijn.
We will export death and violence to the four corners of the earth in defence of our great nation.
  zondag 13 mei 2007 @ 11:44:18 #17
164290 ouderejongere
jemig de pemig !
pi_49325667
Misschien is ze gewoon gaan wandelen en verdronken in een vijver. Een paar jaar geleden verdween hier in NL een meisje (of was het een jongetje), er was al een dader opgepakt, hij werd hier op Fok! al doodgewenst, later werd het kind in een vijver gevonden en er was geen enkel spoor van geweld of misbruik vast te stellen.
Jezus redt
[-== Arch Linux ==-]
  zondag 13 mei 2007 @ 11:48:27 #18
12913 GreatWhiteSilence
Bite me! (Not you, Annicka!)
pi_49325756
quote:
Op zondag 13 mei 2007 11:44 schreef ouderejongere het volgende:
Misschien is ze gewoon gaan wandelen en verdronken in een vijver. Een paar jaar geleden verdween hier in NL een meisje (of was het een jongetje), er was al een dader opgepakt, hij werd hier op Fok! al doodgewenst, later werd het kind in een vijver gevonden en er was geen enkel spoor van geweld of misbruik vast te stellen.
De deur heeft ze zelf opengebroken zeker? Die was namelijk geforceerd, heb ik begrepen?
Man, unlike the animals, has never learned that the sole purpose of life is to enjoy it. (Samuel Butler)
  zondag 13 mei 2007 @ 12:02:46 #19
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_49326126
quote:
Op zondag 13 mei 2007 10:26 schreef Swetsenegger het volgende:
Tien dagen... Ze is waarschijnlijk al lang dood.
Laten we hopen van niet
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 13 mei 2007 @ 12:05:42 #20
12913 GreatWhiteSilence
Bite me! (Not you, Annicka!)
pi_49326195
quote:
Op zondag 13 mei 2007 10:26 schreef Swetsenegger het volgende:
Tien dagen... Ze is waarschijnlijk al lang dood.
Ik denk het ook, misschien juist door de publiciteit.
Man, unlike the animals, has never learned that the sole purpose of life is to enjoy it. (Samuel Butler)
pi_49326205
Of ze wordt nooit gevonden zoals het jongetje Ben Needham. Mother relives fear 16 years on. Maar ik snap het niet hoor, het vakantieverblijf had een babysit-service en een creche. "Its childcare services include a creche with an outdoor play area, and nannies who organise supervised activities for children."
pi_49326727
quote:
Op zondag 13 mei 2007 11:48 schreef GreatWhiteSilence het volgende:

[..]

De deur heeft ze zelf opengebroken zeker? Die was namelijk geforceerd, heb ik begrepen?
"De luiken in de slaapkamer waren geforceerd toen de ouders terugkwamen, hun kind was verdwenen." Bron
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 13 mei 2007 @ 12:33:32 #23
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
  zondag 13 mei 2007 @ 12:39:05 #24
3542 Gia
User under construction
pi_49327025
Ik zou haar wel willen vinden. De beloning staat momenteel op meer dan 3 miljoen euro.
  zondag 13 mei 2007 @ 12:43:01 #25
12913 GreatWhiteSilence
Bite me! (Not you, Annicka!)
pi_49327137
quote:
Op zondag 13 mei 2007 12:39 schreef Gia het volgende:
Ik zou haar wel willen vinden. De beloning staat momenteel op meer dan 3 miljoen euro.
Dat ligt maar net aan de toestand waarin ik haar zou vinden. Als ik haar lijkje zou vinden, zou het voor mijn gevoel bloedgeld zijn...
Man, unlike the animals, has never learned that the sole purpose of life is to enjoy it. (Samuel Butler)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')