FOK!forum / Eurovisie Songfestival / Het Grote Halve Finale topic
SCHdinsdag 1 mei 2007 @ 09:46
quote:
De halvefinalisten van het Eurovisiesongfestival op 10 mei in Helsinki:

EUROVISIESONGFESTIVAL


01. Bulgarije - Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Water

Stoyan Yankoulov is de beste drummer van Bulgarije en trommels en drum nemen een belangrijke plaats in, in dit nummer. Internationale media beschrijven zangeres Elitsa Todorova als ,,een mysterieuze en exotische zangeres met onweerstaanbare fascinatie''.


02. Israël - Teapacks - Push The Botton

Over het nummer van Teapacks was in de aanloop op het songfestival veel ophef omdat het zou zinspelen op de Iraanse president Ahmadinejad en zijn zoektocht naar nucleaire wapens. Misinterpretatie van het nummer, zegt de zanger die in het Engels, Frans en Hebreeuws zingt.


03. Cyprus - Evridiki - Comme Ci, Comme Ça

Zangeres Evridiki zingt dit elektronummer, veel gitaar en keyboards, in het Frans. Zij is succesvol en beroemd in met name Cyprus en Griekenland. Ze bracht meerdere cd's uit en trad honderden keren op.

04. Wit-Rusland - Koldun - Work Your Magic

De 21-jarige zanger weet de discussies op internet flink te verhitten. De ene site tipt hem als een favoriet voor de eindoverwinning, een andere brandt hem compleet af. Koldun zelf is er trots op dat zijn moeder de grondlegger is van de prinses Diana-fancub in zijn land en hij vindt zelf dat hij ook wel op de Britse prinses lijkt.


05. IJsland - Eiríkur Hauksson - Valentine Lost

Op 15-jarige leeftijd koos deze IJslandse deelnemer voor een carrière als rockmuzikant in plaats van professioneel voetballer. Eiríkur (47) bedankte eerst voor de eer om mee te doen aan het Songfestival, maar toen hij het nummer hoorde ging hij toch overstag.

06. Georgië - Sopho - Visionary Dream

Veel volkse invloeden en een pakkende melodie. De 20-jarige zangeres zingt al vanaf haar derde, haar debuutcd heeft ze speciaal uitgebracht voor het songfestival.


07. Montenegro - Stevan Faddy - Ajde Kroci

Een in eigen taal gezongen nummer. In het nummer van de 21-jarige zanger voeren gitaren de boventoon. Faddy heeft Schotse voorouders.


08. Zwitserland - DJ Bobo - Vampires Are Alive

DJ Bobo haalde zich de woede van een christelijke gemeenschap in Zwitserland op de hals met dit nummer. Die wilde het nummer tegenhouden omdat het 'occulte praktijken' zou aanmoedigen. Dit alles tot groot verdriet van DJ Bobo. ,,Helaas kan ik ze er niet van overtuigen dat het nummer onschuldig is.'' Een van de favorieten.


09. Moldavië - Natalia Barbu - Fight

De 27-jarige zangeres wilde al vroeg artiest worden. Ze zong in diverse bandjes. ,,Het is makkelijk om de top te bereiken, maar lastiger om daar te blijven. Ik was dizzy van mijn eigen succes en moest stoppen.'' De zangeres mediteert nu geregeld en is naar eigen zeggen ,,klaar voor het gevecht''.


10. Nederland - Edsilia Rombley - On Top Of The World

'Onze eigen' Edsilia Rombley met het mede door haar man Tjeerd Oosterhuis geschreven On Top Of The World. Zij heeft lang getwijfeld of ze in het Nederlands of Engels zou zingen, het werd het laatste. In 1998 werd ze vierde met het nummer Hemel En Aarde.


11. Albanië - Frederik Ndoci - Hear My Plea

Rustig liedje met volkse en opera-invloeden. De zanger, die wel iets wegheeft van Al Pacino, is in eigen land geroemd om zijn muziek en schrijfkunst. Hij heeft naar eigen zeggen het hart van Elvis Presley en de ziel van een zigeuner.


12. Denemarken - DQ - Drama Queen

Bijna zou deze man, in een jurk met een voorliefde voor hoofdtooien met veren, niet meedoen omdat niet duidelijk was of Denemarken de financiën rond zou krijgen voor deelname. Dat lukte uiteindelijk wel en DQ (in het dagelijks leven Peter Andersen) mag zijn Drama Queen ten gehore brengen. Hij wordt genoemd als een van de favorieten.


13. Kroatië - Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem U Ljubav

Een vierkoppige rock-'n-rollband. De drie mannen en een zangeres spelen samen sinds de jaren '90, in het begin vooral covers van klassieke rocknummers. In hun biografie leggen zij de nadruk op hun hightech-apparatuur en hun instrumenten.


14. Polen - The Jet Set - Time To Party

Vrolijk popliedje dat iedereen oproept vooral niet te vergeten dat we allemaal het recht hebben om te feesten. Hopt van stijl naar stijl, rap, ballroom en pop komen allemaal langs. De bandleden komen uit Rusland en Groot-Brittannië maar wonen nu in Polen.


15. Servië - Marija Serifovic - Molitva

Klassiek aandoend rustig nummer, in de eigen taal gezongen. Marija komt uit een muzikaal gezin. Moeder en grootouders waren bekende artiesten in Servië. Ze leeft voor muziek. ,,Als ik op het podium sta, voel ik liefde en geluk.'' Kanshebber voor een hoge eindklassering.


16. Tsjechië - Kabát - Malá Dáma

Rockband, bestaat al sinds begin jaren '80 en in de huidige bezetting sinds 1990. Hun album All Things Considered uit 2002 is het bestverkochte in Tsjechië ooit.


17. Portugal - Sabrina - Dança Comigo

Vrolijk dansnummer. Sabrina nam speciaal voor het festival ook een Engelstalige versie op van haar nummer. Ze hoopt de eerste Portugese deelnemer te worden die door de halve finale komt.


18. Macedonië - Karolina - Mojot Svet

Grote naam in de Balkan, ze is de bestverkopende vrouwelijke artiest uit Macedonië. Voormalig kindster Karolina deed al eerder mee aan het songfestival, in 2002.


19. Noorwegen - Guri Schanke - Ven A Bailar Conmigo

Vrolijk dansnummer. De zangeres is al twintig jaar actief in de muziek, op tv en in musicals.


20. Malta - Olivia Lewis - Vertigo

Olivia Lewis, deed al elf maal mee aan de nationale voorrondes voordat ze mee mocht doen aan het Eurovisiesongfestival. Zij heeft haar opwachting gemaakt op muziekzender MTV om haar land te promoten. Ook Nederland mocht zich verheugen op een bezoek van de 28-jarige zangeres. In Malta is ze dagelijks te zien in een tv-show.


21. Andorra - Anonymous - Salvem El Món

Jong punkbandje dat goed heeft gekeken naar zijn voorbeelden Sum 41 en Blink 182. De band zingt over wereldproblemen als klimaatverandering. Het goede nieuws is dat de bandleden er van overtuigd zijn dat we er iets aan kunnen veranderen.


22. Hongarije - Magdi Rúzsa - Unsubstantial Blues

Janis Joplin-achtig bluesnummer. Magdi werd ontdekt bij de Hongaarse Idols. Eigenlijk wilde ze medicijnen studeren, maar omdat ze dat niet kon betalen, besloot ze haar kans als popartiest te wagen.


23. Estland - Gerli Padar - Partners In Crime

Probeerde al twee keer eerder mee te doen aan het songfestival maar kwam niet door de nationale voorrondes. Gerli Padar bereikte de finale van Dancing With The Stars in Estland, en laat in het nummer haar dansmoves zien.


24. België - The KMG's - Love Power

Onze zuiderburen gaan met disco en funk naar Finland. De band, The Krazy Mess Groovers (The KMG's) is het geesteskind van twee muzikanten met een voorliefde voor 'black music' uit de Verenigde Staten.


25. Slovenië - Alenka Gotar - Cvet Z Juga

De Sloveense operazangeres Alenka speelt gitaar en piano. Ze studeerde aan de muziekacademie in Zwitserland.


26. Turkije - Kenan Dogulu - Shake It Up - Shekerim

Pakkend nummer. Kenan heeft veel fans in Nederland en gaf hier onlangs een concert in The Sand in Amsterdam. Hij is al een redelijk bekende artiest in zijn thuisland, maar dat is voor de zanger niet genoeg. ,,Een wereldberoemde artiest worden'' is zijn doel.


27. Oostenrijk - Eric Papilaya - Get A Life - Get Alive

Het nummer was oorspronkelijk geschreven voor de zangeres Anastacia. In Get A Life - Get Alive vraagt Eric aandacht voor aids. Het nummer wordt gebruikt door de organisatie van Life Ball 2007, iets waar Eric erg blij mee is omdat op die manier de miljoenen kijkers van het songfestival de boodschap van het leven en voor tolerantie meekrijgen.


28. Litouwen - Bonaparti.lv - Questa Notte

Een zeskoppig pop- en tenorensemble. De zes mannen zijn volgens hun biografie echte hartenbrekers. Zo is Andris altijd een charmeur, Zigfrids is hopeloos romantisch en heeft Normunds een bijzonder goed gevoel voor humor.
quote:
EUROVISIESONGFESTIVAL


HELSINKI (ANP) - Finland. Het land van de duizend meren, het land waar vrouwen in de regering de meerheid hebben, het land met gemiddeld één sauna per drie personen en het land waar Nordic Walking vandaan komt. In de hoofdstad van dit Scandinavische land moet Edsilia Rombley volgende week donderdag proberen een finaleplaats in het Eurovisiesongfestival te veroveren.

Finland heeft ongeveer 5,3 miljoen inwoners, van wie ongeveer 561.000 in de hoofdstad Helsinki wonen. De oppervlakte van het land is 338.000 vierkante kilometer. De republiek werd in 1995 lid van de EU. Driekwart van het land is bedekt met bossen en er zijn meer dan 190.000 meren en eilandjes.

De Finnen lopen voorop wat betreft technologie. Het internetgebruik is hier een van de hoogste ter wereld en meer mensen hebben een mobiele telefoon dan een vaste aansluiting thuis. Finland is het thuisland van mobieltjesfabrikant Nokia.

De bekendste Fin in Nederland is waarschijnlijk de voetballer Jari Litmanen die jarenlang bij Ajax speelde.
Blijf het een gedoe vinden, die halve finale, ook iets teveel van het goede eigenlijk.
Schuttingbeerdinsdag 1 mei 2007 @ 09:59
quote:
10. Nederland - Edsilia Rombley - On Top Of The World

'Onze eigen' Edsilia Rombley met het mede door haar man Tjeerd Oosterhuis geschreven On Top Of The World. Zij heeft lang getwijfeld of ze in het Nederlands of Engels zou zingen, het werd het laatste. In 1998 werd ze vierde met het nummer Hemel En Aarde.
Was die niet getrouwd met Trijntje???? Jeweetwel, van Trijntje Oosterhuis??
boriszdinsdag 1 mei 2007 @ 10:05
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 09:59 schreef Schuttingbeer het volgende:

[..]

Was die niet getrouwd met Trijntje???? Jeweetwel, van Trijntje Oosterhuis??
die is maar een broer
Haaibaaikedinsdag 1 mei 2007 @ 10:10
Edsilia moet dan als 10de beginnen
boriszdinsdag 1 mei 2007 @ 10:12
jep
Haaibaaikedinsdag 1 mei 2007 @ 10:13
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 10:12 schreef borisz het volgende:
jep
Thanx Ze moet bij de eerste 10 eindigen wilt ze de zaterdag mee kunnen doen
SCHdinsdag 1 mei 2007 @ 10:30
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 09:59 schreef Schuttingbeer het volgende:

[..]

Was die niet getrouwd met Trijntje???? Jeweetwel, van Trijntje Oosterhuis??
Nee man, dat is haar broer
SCHdinsdag 1 mei 2007 @ 10:32
Ik ben benieuwd hoe Israel scoort met dat hysterische punknummer
Nuongirldinsdag 1 mei 2007 @ 13:06
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 10:32 schreef SCH het volgende:
Ik ben benieuwd hoe Israel scoort met dat hysterische punknummer
Ik ben bang dat het doorgaat naar de finale
Petertje81dinsdag 1 mei 2007 @ 13:13
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 10:32 schreef SCH het volgende:
Ik ben benieuwd hoe Israel scoort met dat hysterische punknummer
Ik vind het stiekem wel wat hebben. Vooral het klankenspel in de coupletten.
Fred_Bdinsdag 1 mei 2007 @ 15:00
Israël vind ik zelf helemaal niets, maar die willen nog weleens hoger eindigen dan verwacht. Slovenië en Servië zijn mijn favorieten voor de halve finale.
Schuttingbeerdinsdag 1 mei 2007 @ 23:35
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 10:05 schreef borisz het volgende:

[..]

die is maar een broer
Ah vandaar dezelfde achternaam
tong80dinsdag 1 mei 2007 @ 23:57
Dirk Kuijt

Kantardinsdag 1 mei 2007 @ 23:58
Turkije en Cyprus
tong80woensdag 2 mei 2007 @ 02:05
Wat een triest rijtje landen trouwens

boriszwoensdag 2 mei 2007 @ 16:52
De varagids heeft Cyprus, Turkije, Macedonië 3,5 ster
1 maal 4 sterren voor Hongarije
NL 3
Israel, moldavië, polen en letland 1 ster
krieledonderdag 3 mei 2007 @ 12:23
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 13:06 schreef Nuongirl het volgende:

[..]

Ik ben bang dat het doorgaat naar de finale
Als je dat al vantevoren weet waarom komt Nederland dan altijd met iets uit die traditionele, weinig scorende, musicalhoek? Doe eens gek, doe eens iets anders! Ga een met de tijd mee.
jorienvdherikvrijdag 4 mei 2007 @ 16:04
Nederland wint wel...
Haaibaaikevrijdag 4 mei 2007 @ 16:27
Dat is afwachten tot donderdag dan weten wij meer ..
Of ze verder gaat
jorienvdherikvrijdag 4 mei 2007 @ 18:17
Dan ben ik naar voetballen toe
Haaibaaikevrijdag 4 mei 2007 @ 19:11
Donderdag is de halve finale
Arth_NLvrijdag 4 mei 2007 @ 22:43
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 16:52 schreef borisz het volgende:
De varagids heeft Cyprus, Turkije, Macedonië 3,5 ster
1 maal 4 sterren voor Hongarije
NL 3
Israel, moldavië, polen en letland 1 ster
jorienvdherikvrijdag 4 mei 2007 @ 23:49
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 19:11 schreef Haaibaaike het volgende:
Donderdag is de halve finale
ja dan is feyenoord
Haaibaaikezaterdag 5 mei 2007 @ 00:04
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 23:49 schreef jorienvdherik het volgende:

[..]

ja dan is feyenoord
Kijk je natuurlijk naar Feyenoord
misterikszaterdag 5 mei 2007 @ 00:27
Belgie wordt in de polls straal genegeerd ; da's een goed teken om eindelijk weer eens de finale te halen...
Verder vind ik het deuntje van de Noorderbuur typisch Nederlands , maar ik vind er jammer genoeg niets aan; springt er op geen enkel vlak uit.
m'n persoonlijke favo is bulgarije ; maar die gaat het ondanks de gunstige polls bijzonder lastig hebben
Heero87dinsdag 8 mei 2007 @ 11:54
Komop België.
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 12:06
Wordt dit het centrale topic vanavond?
Knipoogjedonderdag 10 mei 2007 @ 12:57
Wordt tijd dat we eens een goed reggae nummer of vrolijke caribbean muziek opsturen...soort Wasjmachien, maar dan in het Engels...wedden dat het scoort

Heel Europa plat voor de Surinaamse samba
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 13:32
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 12:06 schreef Heero87 het volgende:
Wordt dit het centrale topic vanavond?
yups
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 14:16
Met wat leuke weddenschappen en FOK! erbij ga ik het vanavond toch maar weer kijken .

De repetitie maakte in ieder geval indruk:
quote:
Netherlands

This girl was born to sing - clearly the most professional and slick performance of the show so far, and Edsilia gives the otehr performers a real run for their money. Her personality is infectious and a bit of that Edsilia magic leaps out of the screen as she beams that smile to the viewers at home. A sly wink to the camera before the break wins over the viewers just that little bit more, and a fantastic hand in the hall and press centre after the performance start to suggest that she may have more than a sneaking chance of shooting straight to the final, if performance is anything go by.
En:
quote:
Albania

Despite a strong performance, the Albanian entry sadly remains something of a non-event after a hugely dynamic Dutch performance
Zoiu het dan toch...? .
Haaibaaikedonderdag 10 mei 2007 @ 14:22
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 13:32 schreef Nuongirl het volgende:

[..]

yups
Ik ga kijken zonder Fok erbij.
''k heb geen laptop
Kantardonderdag 10 mei 2007 @ 14:23
Wat meningen over Edsilia's repetitie van een andere site (ESCToday is nou niet echt altijd even kritisch):
quote:
Netherlands- Edsilia is a fantastic singer and really vocally is trying hard
to sell this song to the public. But i find the staging of it with the platform
a little bit dull. It is not having enough of an impact on the screens.
But I cannot discount it based on the good vocal performance. Chances 6/10
quote:
NETHERLANDS and in screen it looks like someone's attacked Edsilia's hair with a hedge clippers. The routine is still very old fashioned, but it suits the song. It's slick and Edsilia sings well. The Dutch can't do much more (bar get Edsilia to the emergency hairdressers!).
quote:
The Netherlands - Well, Edsilia knows how to sell her song. This was an amazing performance. the song is still not strong but the performance is lifting this up my ranking. Crowd loved it in the hall.
Maar ik ben er wel van overtuigd dat Edsilia een hele goede performance zal neerzetten en hopelijk daarmee het lied toch enigszins overtuigender kan brengen dan het daadwerkelijk is.
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 18:42
quote:
Edsilia populair bij de Finnen!

door onze redactie

AMSTERDAM - Edsilia Rombley staat na de generale repetitie van gistermiddag plotseling hoog genoteerd in de lijst favorieten. De Ilta-Sanomat, één van de grootste Finse kranten, plaatste vandaag een foto van de Nederlandse zangeres met de tekst: Vahvoilla. Vrij vertaald is dit: grote kanshebber.

Het gastland van het Eurovisiesongfestival ziet ook Denemarken, Wit-Rusland, Zwitserland, Andorra en Letland als kanshebbers om de finale van aanstaande zaterdag te behalen.
Yeah right. Glennis was ook favoriet

En toch hoop ik, waarschijnlijk tegen beter weten in, dat Edsiel het geweldig gaat doen vanavond. Oh wacht, daar hoef ik niet op te hopen, want dat doet ze. Dan hoop ik dat het genoeg zal zijn voor de finale. Omdat het nou eenmaal veel leuker kijkt als Ned. meedoet.

Go Edsiliaaaaaaa
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 19:03
Ik heb het gevoel dat het vanavond toch allemaal goed gaat komen

Go Edsilia
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 19:11
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 19:03 schreef TheVulture het volgende:
Ik heb het gevoel dat het vanavond toch allemaal goed gaat komen

Go Edsilia
Ik hoop het zó he! Wij gaan hier zelfs fonduen vanavond, gezelligheid ten top met het Songfestival
Dus een goede afloop zou wel weer een keertje leuk zijn. Maar ik wist het bij Glennis wel zeker dat ze de finale ging halen en dat ging ook niet door Als ik heel eerlijk ben vond ik dat een mooier en beter songfestivalnummer. Maar Edsilia is een veel leukere meid Dus misschien helpt dat...
TLCdonderdag 10 mei 2007 @ 19:26
Eerlijk gezegd denk ik niet dat Nederland de halve finale doorkomt

ik hoop het van wel natuurlijk, alhoewel dat nummer me weinig kan boeien.

Maar ik ben benieuwd, ik hoop dat Nederland de finale haalt en desnoods met strafschoppen !
TLCdonderdag 10 mei 2007 @ 19:28
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 23:57 schreef tong80 het volgende:
Dirk Kuijt

Is hij geselecteerd door van Basten voor vanavond ?
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 19:28
België en Nederland zijn kansloos vrees ik. Niet omdat ze slechte nummers hebben, wel omdat ze niet genoeg vriendjes hebben. Om de halve finale door te komen moet je écht écht top zijn, of gewoon een middelmatig nummer maar veel vriendjes hebben.
D.donderdag 10 mei 2007 @ 20:23
Let's get ready to Rombley
SunChaserdonderdag 10 mei 2007 @ 20:25
Oh wacht er is een heel eurovisie forum
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 20:26
Ze kan met dat liedje helemaal niet los qua stem vind ik. Bij Hemel en Aarde kon ze veel meer showen wat ze kan.

Ja ik denk, ik pleur deze wijsheid gewoon even hier neer
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 20:27
Voor wie niet kan wachten: http://www.youtube.com/watch?v=OjzH5JsOyB8
SunChaserdonderdag 10 mei 2007 @ 20:28
Gisteren zong ze op n feestje nog de verkeerde versie
D.donderdag 10 mei 2007 @ 20:28
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:27 schreef BVO het volgende:
Voor wie niet kan wachten: http://www.youtube.com/watch?v=OjzH5JsOyB8
Staat daar de uitslag al?
D.donderdag 10 mei 2007 @ 20:29
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:28 schreef SunChaser het volgende:
Gisteren zong ze op n feestje nog de verkeerde versie
On top of the Tjeerd?
MiLalaadonderdag 10 mei 2007 @ 20:32
jahoor, ik vind het liedje ineens toch wel leuk Beetje standaard, maar Edsilia is wel cool, moet toch gaan lukken vanavond
SunChaserdonderdag 10 mei 2007 @ 20:33
Zit Lange Frans naast haar op de persconferentie
maedeldonderdag 10 mei 2007 @ 20:35
Zo, koffie is klaar, chips op tafel, we zijn er klaar voor
SunChaserdonderdag 10 mei 2007 @ 20:38
Koffie en chips, rare combinatie
maedeldonderdag 10 mei 2007 @ 20:39
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:38 schreef SunChaser het volgende:
Koffie en chips, rare combinatie
zal ik maar effe editten dan?
-die chips lagen er nog van gisteren -
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 20:40
Zo, de jaarlijkse hoogmis van de kitch kan ook weer beginnen ...
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 20:42
Als hoeveelste is ze aan de beurt ?

BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 20:43
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:42 schreef tong80 het volgende:
Als hoeveelste is ze aan de beurt ?

Tiende, rond 21:40.
D.donderdag 10 mei 2007 @ 20:44
10e

Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 20:44
Volgens mijn krant hier vandaag waren Nederland en België trouwens laatste en voorlaatste bij de bookies in Finland ...
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 20:45
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:43 schreef BVO het volgende:

[..]

Tiende, rond 21:40.
Ok bedankt.

TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:51
Zo ik ben er ook klaar voor.... Ik ben er nu toch wel van overtuigd dat ze het gaat halen, noem het een visioen

Haar uitstraling is echt geweldig, ze komt leuker over dan een Glennis Grace bijvoorbeeld
BEdonderdag 10 mei 2007 @ 20:52
Het is bijna zover!
MiLalaadonderdag 10 mei 2007 @ 20:53
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:51 schreef TheVulture het volgende:
Zo ik ben er ook klaar voor.... Ik ben er nu toch wel van overtuigd dat ze het gaat halen, noem het een visioen

Haar uitstraling is echt geweldig, ze komt leuker over dan een Glennis Grace bijvoorbeeld
en treble Hup begin maar hoewel ik het liedje nu in dit voorprogramma al wel heel veel heb gehoord. Het blijft in ieder geval wel in je kop zitten.

he psst TV waar is SJ?
maedeldonderdag 10 mei 2007 @ 20:53
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:52 schreef Brighteyes het volgende:
Het is bijna zover!
Spannend!
shiNinG_staRdonderdag 10 mei 2007 @ 20:54
'T liedje zit iig al in m'n hoofd .
BEdonderdag 10 mei 2007 @ 20:54
Het duurt alleen veeeeeeeel te lang. Over een uur val ik denk ik echt in slaap.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:55
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:53 schreef MiLalaa het volgende:


he psst TV waar is SJ?
Ik heb hem al een tijdje niet meer gezien eigenlijk
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 20:56
01 Bulgarije: Elitsa & Stoyan - Water
02 Israël: Teapacks - Push the button
03 Cyprus: Evridiki - Comme ci comme ça
04 Wit-Rusland: Koldun - Work your magic
05 IJsland Eiríkur Hauksson - Valentine lost
06 Georgië: Sopho - Visionary Dream
07 Montenegro: Stevan Faddy - Ajde kroči
08 Zwitserland: DJ Bobo - Vampires are alive
09 Moldavië: Natalia Barbu - Fight
---------------------------
10 Nederland: Edsilia Rombley - On top of the world
11 Albanië: Aida & Frederik Ndoci - Hear my plea
12 Denemarken: DQ - Drama queen
13 Kroatië: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14 Polen: The Jet Set- Time to party
15 Servië: Marija ¦erifović – Molitva
16 Tsjechië: Kabat - Malá dáma
17 Portugal: Sabrina - Dança Conmigo (Vem Ser Feliz)
18 VJR Macedonië: Karolina Goceva - Mojot svet
---------------------------
19 Noorwegen: Guri Schanke- Ven a bailar conmigo
20 Malta: Olivia Lewis- Vertigo
21 Andorra: Anonymous - Salvem al món
22 Hongarije: Magdi Rüzsa - Unsubstantial Blues
23 Estland: Gerli Padar - Partners in Crime
24 België: The KMG's - Love power!
25 Slovenië: Alenka Gotar - Cvet z Juga
26 Turkije: Kenan Doğulu -Shake It Up Shekerim
27 Oostenrijk: Eric - Get a life - Get alive
28 Letland: Bonaparti.lv - Questa notte
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 20:56
*Meld
Fred_Bdonderdag 10 mei 2007 @ 20:57
Veel succes Edsilia!
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:57
DJ Bobo heeft echt een megakut-nummer trouwens
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 20:57
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:57 schreef TheVulture het volgende:
DJ Bobo heeft echt een megakut-nummer trouwens
Schijnen wel favoriet te zijn.
Al denk ik dat die een soort Xandee worden en het uiteindelijk totaal niet redden .
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 20:58
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:57 schreef TheVulture het volgende:
DJ Bobo heeft echt een megakut-nummer trouwens
ik las even over nummer heen
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 20:58
Benieuwd wat we te zien & horen zullen krijgen ...
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:58
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:57 schreef BVO het volgende:

[..]

Schijnen wel favoriet te zijn.
Al denk ik dat die een soort Xandee worden en het uiteindelijk totaal niet redden .
Ik hoop het, volgens mij kan die gast totaal niet live zingen
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:58
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:58 schreef buzzer het volgende:

[..]

ik las even over nummer heen
maedeldonderdag 10 mei 2007 @ 20:59
sjezus, die lijst. Dat wordt echt zwaar nachtwerk!
*zet nog maar eens een kan koffie
D.donderdag 10 mei 2007 @ 20:59
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:57 schreef TheVulture het volgende:
DJ Bobo heeft echt een megakut-nummer trouwens
Die leeft nog?
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 20:59
Als ze het haalt mag ze echt retetrots zijn, dan heeft ze echt van een middelmatig nummer een topper gemaakt
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 20:59
Ik ben vooral benieuwd naar die Servische trol met haar mooie nummer.
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:00
kom er maar in Cornald
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:00
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:59 schreef BVO het volgende:
Ik ben vooral benieuwd naar die Servische trol met haar mooie nummer.
Ik zag een foto, het leek Rosie O'Donnell wel
Arth_NLdonderdag 10 mei 2007 @ 21:00
We beginnen.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:00
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:59 schreef D.Rose het volgende:

[..]

Die leeft nog?
Helaas wel
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:00
Ik dacht dat er meer plaatsen te verdelen waren dan 10
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:01
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:01
Lordi verzorgd zo te zien de openingsact

TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:02
Het lijkt wel de opening van de Olympische Winterspelen
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:02
Deze muziek en dan Lordi erachteraan stampen
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 21:02
zoiets ja
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:02
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:56 schreef BVO het volgende:
01 Bulgarije: Elitsa & Stoyan - Water
02 Israël: Teapacks - Push the button
03 Cyprus: Evridiki - Comme ci comme ça
04 Wit-Rusland: Koldun - Work your magic
05 IJsland Eiríkur Hauksson - Valentine lost
06 Georgië: Sopho - Visionary Dream
07 Montenegro: Stevan Faddy - Ajde kroči
08 Zwitserland: DJ Bobo - Vampires are alive
09 Moldavië: Natalia Barbu - Fight
---------------------------
10 Nederland: Edsilia Rombley - On top of the world
11 Albanië: Aida & Frederik Ndoci - Hear my plea
12 Denemarken: DQ - Drama queen
13 Kroatië: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14 Polen: The Jet Set- Time to party
15 Servië: Marija ¦erifović – Molitva
16 Tsjechië: Kabat - Malá dáma
17 Portugal: Sabrina - Dança Conmigo (Vem Ser Feliz)
18 VJR Macedonië: Karolina Goceva - Mojot svet
---------------------------
19 Noorwegen: Guri Schanke- Ven a bailar conmigo
20 Malta: Olivia Lewis- Vertigo
21 Andorra: Anonymous - Salvem al món
22 Hongarije: Magdi Rüzsa - Unsubstantial Blues
23 Estland: Gerli Padar - Partners in Crime
24 België: The KMG's - Love power!
25 Slovenië: Alenka Gotar - Cvet z Juga
26 Turkije: Kenan Doğulu -Shake It Up Shekerim
27 Oostenrijk: Eric - Get a life - Get alive
28 Letland: Bonaparti.lv - Questa notte
wat zijn die streepjes ? dweilpauze
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:02
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:02 schreef TheVulture het volgende:
Het lijkt wel de opening van de Olympische Winterspelen
Tja..Helsinki he..Wat had je anders verwacht?
Zon, zee en strand?
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:03
Wat hip dit zeg
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:03
God wat een geneuzel, deze opening
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:03
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:02 schreef osho het volgende:

[..]

wat zijn die streepjes ? dweilpauze
Moeten die vandaag allemaal?
Zo ja
Go Turkije!
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:03
Aha, daar heb je 'm, die wel bekende Finse Tango!
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:03
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:02 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

Tja..Helsinki he..Wat had je anders verwacht?
Zon, zee en strand?
Dit lijkt er aardig op anders
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:03
O ja, voor tijdens de dweilpauzes: Laatste Kans op Prijzen: De FOK! Songfestival Quiz!
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:04
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:03 schreef Cee het volgende:
Aha, daar heb je 'm, die wel bekende Finse Tango!
Cee .
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:04
cut the crap, let's get it on
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:04
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:02 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

Tja..Helsinki he..Wat had je anders verwacht?
Zon, zee en strand?
Op basis van dat Lordi vorig jaar zei "In finland we are pussy's" : Een of ander barbaars viking spektakel ?
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:05
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:02 schreef osho het volgende:

wat zijn die streepjes ? dweilpauze
Vrijwel kale mutsen

TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:05
Die Mikko is best een smakelijke Fin trouwens

zij is ook wel nice trouwens
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:05
een finse brunette
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:05
Ze spreken goed frans vandaag
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:05
Welcome to hell!
Zingt ie?
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:06
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 20:44 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
Volgens mijn krant hier vandaag waren Nederland en België trouwens laatste en voorlaatste bij de bookies in Finland ...
Op het songfestival is dat een goed teken.

Alleszins, klaar voor weer een avondje lachen.
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:06
kunnen we niet gelijk naar de puntentelling skippen
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:06
Ik hoop niet dat het weer zo'n komisch bedoeld presentatieduo wordt trouwens
mesecinadonderdag 10 mei 2007 @ 21:06
dat frans!
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:06
Ik kan van hieruit de tv niet goed zien maar dat boeit neem ik aan bij het songfestival niet he?

BVO
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:07
Vreemd dat ze de 12 punten van Griekenland aan Cyprus nog niet op het scorebord hebben gezet.
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:07
oeh...ze maken er echt wat van met zn tweetjes
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:07
Ze zijn het randje langs haar haargrens vergeten te schminken.
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:07
Ik kijk toch gewoon weer.
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:07
Die vent voor die lift
Fred_Bdonderdag 10 mei 2007 @ 21:07
Wat mij betreft slaan we dit deel over, en gaan we nu gewoon naar het liedje van Bulgarije.
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:07
biertje bij de hand en ik ben er klaar voor
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:07
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:07 schreef Duderinnetje het volgende:
Ze zijn het randje langs haar haargrens vergeten te schminken.
Heeft ze scháámhaar?
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:07 schreef Cynix ® het volgende:
Ik kijk toch gewoon weer.
ik zit op een hotelkamer met keus tussen dit, tig andere duitse zenders of CNN...dus tja...
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
! Een trommel !!!
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:05 schreef MariaMena het volgende:
Ze spreken goed frans vandaag
Het schijnt dat dit jaar zelfs Frankrijk niet eens meer in het Frans zingt
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:08
Wat een gejank
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:08
Krijg nou wat alle moslims in de straat rennen nu naar buiten.

Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:08
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:08 schreef BVO het volgende:
! Een trommel !!!
meerdere zelfs
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:08
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:08
tja, beetje vaag, nu al
Arth_NLdonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
Hm, geluid van de muziek moet wat harder. :$
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
het klonk leuk tot ze begon te zingen
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:08
Dit is wel een aardig begin trouwens, kijk Treble, zou gebruik je trommels

edit: lama wat een kutstem heeft dat mokkel
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Jezus, wat is dít
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:08 schreef buzzer het volgende:
het klonk leuk tot ze begon te zingen
idd
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:08 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Het schijnt dat dit jaar zelfs Frankrijk niet eens meer in het Frans zingt
Jezus. Nu is 't festival echt dood.
Hé dit is wel catchy! Als je doof bent.
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:09
ook niet echt zuiver te noemen
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
een soort van safri duo alleen dan met sang
miss_dynastiedonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Ik hoor het, ik moet de glaszetter maar vast bellen, want ze blijven !IE! vast niet zitten
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Het is dat er beeld bij is, of ik zou denken dat ze een varken ritueel op het podium aan het slachten zijn ...
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Dit nummer zou best goed kunnen zijn als die zangeres niet zo'n kut stem had
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Klinkt als parende kalkoenen.
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
My God dit is echt bagger
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:09
OMG, die zet meteen de toon.
SigmundFreuddonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Een mondharp: geheide winnaar.
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
ik ben nu wel benieuwd naar de andere inzendingen van bulgarije
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:09 schreef Cee het volgende:
Klinkt als parende kalkoenen.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:09
Dit wordt echt driedubbel verneukt door de zang zeg...
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Wat is dit, bakkerij Van Kampen?
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:08 schreef Erotica_ het volgende:
Wat een gejank
Hoog gironummer-gehalte.
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Nu het refrein

Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
geweldig hoe ze die hoge noot probeert te halen aaaaaa aaaa aaaa aaaaaaa
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Soms is het toch een nadeel om een Surround-systeem te hebben.
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Mitreles Hiiii
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Als dit doorgaat eet ik mijn pet op (en nee, ik post geen filmpje )
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
boemboemtakketakketak
miss_dynastiedonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Het is echt een heel mooi liedje trouwens. Jammer dat !IE! meedoet...
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
ik lig gewoon dubbel om dit liedje
Gertdonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Een vals en geknepen stemmetje.
Belachelijke "choreografie".
washandjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Ok die Bulgaren zijn wel absurd slecht...
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:10
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:10 schreef Erotica_ het volgende:
Mitreles Hiiii
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:10 schreef Heero87 het volgende:
Soms is het toch een nadeel om een Surround-systeem te hebben.
Gelukkig heb ik nog analoge zooi
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
Mijn GOD dat was slecht
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:10
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:07 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Heeft ze scháámhaar?
De meeste mensen hebben als meest voor de hand liggende haar-plek hun hoofd
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:11
En die commentator van de VRT zei dat het Bulgarijes beste inzending ooit was (pas hun derde deelname). Ik wil de rest niet zien.
misteriksdonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
bulgarije in de finaleeeeeeeeehh
Athlon_2o0odonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
Wat is dit
Martijn_fijndonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
OMG wat een takkeherrie
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:11
Ze was iig wél energiek en fanatiek.
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:09 schreef Heero87 het volgende:
OMG, die zet meteen de toon.
Onze Caaaaaan youuuuu feeeeeel the loooooveeeeeee kan toch al onmogelijk de slechtste uitzending meer zijn ...

op de VRT :

"Geen slecht begin hé"
"- Ja, van mij mag dit meteen naar de finale"
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:11
nou, laatste worden we vast niet
Gertdonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
En het volgende idiote nummer: Israel.
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
op naar het volgende debacle
maedeldonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
zo, de kop is er af
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:11
Mooiste moment tot nu toe stilte na Bulgarije
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:11
je zou ze voor de grap nog 12 punten geven ook
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:11
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:11 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Onze Caaaaaan youuuuu feeeeeel the loooooveeeeeee kan toch al onmogelijk de slechtste uitzending meer zijn ...

op de VRT :

"Geen slecht begin hé"
"- Ja, van mij mag dit meteen naar de finale"
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Da's wel vrolijk
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Ik had Sharon ingezonden als Israel zijnde.

Arth_NLdonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Toch jammer dat ze niet daad bij woord hebben gevoegd en zich echt hebben teruggetrokken.
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Leuk Peppi & Kokki deuntje.
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Israel...huillies
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
O god, alle idioten zitten in de halve finale
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
De Israelische versie van Randy Newman ...
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
POES de bottom!
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Kan er iemand op het uit knopje drukken ?
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
push the button
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Godsamme, nu moet Edsilia wel door
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
en de eerste gimmick van de avond... Israeliers die Push the Button zingen, ik zeg het is vragen om problemen
washandjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Nog iets kuts, wat moet dit nou weer voorstellen.

Poez ze button!
SigmundFreuddonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Net als je dacht dat het niet erger kon!
Tinkepinkdonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Ik vond haar eng.
Moet trouwens zeggen dat ik de liedjes tot nu toe leuker vind dan die van de finale vorig jaar. Of misschien kan ik beter zeggen, aparter.
Fleurezeurdonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
Ik wil dat petje hebben ! Waar zou hij hem gekocht hebben?
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:12
* Cynix ® vind dit wel leuk.
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:12
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:12 schreef Duderinnetje het volgende:
O god, alle idioten zitten in de halve finale
Noem je Edsillia nu idioot ?
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Als Israel nou eens slim zou zijn zouden ze een goed zingende palestijntje zoeken en die op laten treden met een puik nummer
Gegarandeerd overal 12 punten
Tinkepinkdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Oh, ik vind dit nummer wel oke. Zeker om de boodschap erachter.
misteriksdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
israel, wat een losers
niet geslaagde gimmick
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Sneu is nog overrated
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
En toch he, door al deze malloten vind ik het gewoon weer zo leuk al
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Dit is niet leuk Israël

Oh wacht.. Hij begint nu wel leuk te rappen
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Deze nomineer ik voor de slechtste ooit.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Het ergste is dat dit gewoon nog kans maakt om door te komen ook
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Ik vind het grappig
Zo stom dat het weer leuk is
miss_dynastiedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Ik dacht bij het begin ff dat Herman van Veen een liedje had geschreven.
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:13
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:12 schreef Cynix ® het volgende:
* Cynix ® vind dit wel leuk.
Maar ja, geen smaak he?
Gertdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Dit kan wel eens een aantal "protest-stemmen" opleveren.
Van mensen die het ESF stom gedoe voor wijven en homo's vinden (maar wel kijken).
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Dit is een leuke act voor met carnaval
Knipoogjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
haha, die Israeliers keken in de verkeerde camera een tijdje
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Ik vind dit best aardig.
SigmundFreuddonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Rappen in het Hebreeuws, nee daar trek je stemmen mee.
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:12 schreef Nuongirl het volgende:

[..]

Noem je Edsillia nu idioot ?
Fout numero twee van vanavond
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
Kan iemnad deze gasten in een schoolbus stoppen en opblazen?
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:13
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef Devrim_ het volgende:
Als Israel nou eens slim zou zijn zouden ze een goed zingende palestijntje zoeken en die op laten treden met een puik nummer
Gegarandeerd overal 12 punten
Een Palestijn die echt op de button pusht zou helemaal hilarisch zijn
Martijn_fijndonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Als het niveau zo doorgaat maakt Nederland nog een kans op de halve finale!
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Al z'n homies op 't podium, poesse ze bottom!
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef Heero87 het volgende:
Deze nomineer ik voor de slechtste ooit.
Het vorige was gewoon slecht. Dit is gewoon terug zo ver erover dat het er terug in kan
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef Greys het volgende:
Ik vind het grappig
Zo stom dat het weer leuk is
daar zit ook wel weer wat in...
Gertdonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Wat een raar ritme...
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Een Palestijn die echt op de button pusht zou helemaal hilarisch zijn
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Het wordt inderdaad weer bijna leuk. Bijna.
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef TheVulture het volgende:
Het ergste is dat dit gewoon nog kans maakt om door te komen ook
Dit gáát gewoon door.
Martijn_fijndonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Een Palestijn die echt op de button pusht zou helemaal hilarisch zijn
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
je zal maar in de zaal zitten
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:14 schreef Gert het volgende:
Wat een raar ritme...
Ritme

Asskicker14donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Mijn favoriet. Zou een waardige opvolger van Lordi zijn.
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:13 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Fout numero twee van vanavond
Ik turf

Ok dit liedje is niets
De boodschap echter wel
Dus zal wel doorgaan
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:14
beetje jammer, die playbackbandjes
miss_dynastiedonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Poes
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:14 schreef Gert het volgende:
Wat een raar ritme...
het muzikale gedeelte vind ik wel grappig van dit nummer
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
Wanneer worden ze geboekt voor een optreden in de Gazastrook ?
misteriksdonderdag 10 mei 2007 @ 21:14
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:11 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Onze Caaaaaan youuuuu feeeeeel the loooooveeeeeee kan toch al onmogelijk de slechtste uitzending meer zijn ...

op de VRT :

"Geen slecht begin hé"
"- Ja, van mij mag dit meteen naar de finale"
agree, bulgarije mag dit esc winnen; jullie hebben de rest nog niet gezien zeker?
bulgarije of andorra..
TheYoung1donderdag 10 mei 2007 @ 21:15
OMFG!!!!
Het eurovisiecommercielemet politiekeinslaggebeuren wordt zelfs weer leuk door dat stel malloten wat daar verzamelt is...
Hoe moet je dit ooit nog serieus kunnen nemen??

Wat een aanfluiting
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Oh, Cyprus was wel leuk.
HuubTuubdonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
wat een geweldige eerste 2 top nummers. Dat wordt weer een avond vol muzikale hoogstandjes.
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Nu komen de Shorts
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Push the botton *ploep* weer een reactie er bij nu
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Neukia
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Deze kneuzenkermis is waarschijnlijk veel leuker dan het échte festival!
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Ben wel blij dat we niet steeds zo'n irritand Fins kutwijf op het begin steeds zien

Zoals vorig jaar in Griekenland het geval was
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Wat een eng mens!!
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
*grinnik*

Ik ging op het vorige liedje bijna de polonaise lopen
washandjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:15
Comme Ci Comme Ca dat bestaat toch al?
Fleurezeurdonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Wat heeft ze aaaaaaan ?!
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Cyprus: omgebouwd I presume?
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Leuk, nu gaan ze ook al het Frans verkrachten.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Is zij spastisch?
HuubTuubdonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
ook kut...
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Dit is wel leuk
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Ben ik de enige of kan ik dit topic niet vinden bij Eurovisie Songfestival subforum???
TheYoung1donderdag 10 mei 2007 @ 21:16
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:15 schreef Erotica_ het volgende:
Ben wel blij dat we niet steeds zo'n irritand Fins kutwijf op het begin steeds zien

Zoals vorig jaar in Griekenland het geval was
Nee ik zie paul de schreeuw graag....

Ik ga buiten spelen
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Cypriotische Within Temptation , maar dan leuker
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:16
niet slecht, maar een beetje nietszeggend
miss_dynastiedonderdag 10 mei 2007 @ 21:16
Mijn hemel, Edsilia maakt op deze manier nog een kans ook
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
dit is wel wel weer grappig
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:15 schreef TheYoung1 het volgende:
OMFG!!!!
Het eurovisiecommercielemet politiekeinslaggebeuren wordt zelfs weer leuk door dat stel malloten wat daar verzamelt is...
Hoe moet je dit ooit nog serieus kunnen nemen??

Wat een aanfluiting
Volgens mij ben jij de enige die het serieus neemt.
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Fonduen en een freakshow.
Ik heb de avond van mijn leven
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Heeft ze nou injectienaald-plekken op haar arm?
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Wat doet dat wijf eng
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Ik versta gewoon niet wat ze zingt.


En het ligt niet aan mij Frans.
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Kom ziek, kom zak.
Arth_NLdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
En in 1992 was ze nog zo'n mooie dame.
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:15 schreef Cynix ® het volgende:
Deze kneuzenkermis is waarschijnlijk veel leuker dan het échte festival!


Deze past ook prima in het rijtje
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:
Mijn hemel, Edsilia maakt op deze manier nog een kans ook
Zowel Bulgarije en Cyprus waren twee van de 'zekeren' voor de finale.
winterapfeldonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
wat een eng neurotisch mens
Nuongirldonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
ik vind het liedje op zich niet verkeerd, alleen dat mens is eng
HuubTuubdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:16 schreef MariaMena het volgende:
Ben ik de enige of kan ik dit topic niet vinden bij Eurovisie Songfestival subforum???
kon het ook niet vinden, ben via een slotje op het tv topic hier gekomen. Geen idee wat te doen als dit vol is.
JJdJ1984donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Hmmm.....als dit een favoriet is dan gaat Edsiel winnen
oshodonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
ze gokken op punten van franstalige landen zeker
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Tjah , dit is zoals ze het zingt "comme si comme ca"
D.donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
het is trance
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:17 schreef Greys het volgende:
Fonduen en een freakshow.
Ik heb de avond van mijn leven
Ik ben ook zittende-bij.
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:16 schreef MariaMena het volgende:
Ben ik de enige of kan ik dit topic niet vinden bij Eurovisie Songfestival subforum???
Ik ook niet
Heb hem maar uit mijn postgeschiedenis gevist om weer te kunnen vinden!
MiLalaadonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
vreselijk zeg die Liesbeth List, wat een prutnummer. Vond ik Bulgarije nog leuker
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Is ze nou gebodypaintd

Liedje is niet slecht maar de presentatie is best kut
Tinkepinkdonderdag 10 mei 2007 @ 21:17
Typisch songfestivaldeuntje uit begin jaren `90
Fred_Bdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Leuk liedje van Cyprus
Ceedonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:16 schreef miss_dynastie het volgende:
Mijn hemel, Edsilia maakt op deze manier nog een kans ook
Als ze halverwege het optreden ondersteboven hangend aan de balkons het rechterbeen van een van haar dansers opeet, dan wel ja!
tong80donderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Derderangs 2 unlimited

ChillyWillydonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Wat een bagger tot nu toe... maar ik had niet anders verwacht
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Oe, netjes getimed dat vuurwerk
misteriksdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
gaan we het vuurwerk beginnen tellen ?
phluphydonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Als je eenmaal aan het idee gewend bent dat het niet meer om de kwaliteit van de liedjes gaat, is het inderdaad leuk, het ESF.

Het liedje van Cyprus klinkt wel lekker btw.
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:17 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Ik ben ook zittende-bij.
Leuker dan De Man Van Froukje?
HuubTuubdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:17 schreef Stereotomy het volgende:
Heeft ze nou injectienaald-plekken op haar arm?
aidsvlekken
Devrim_donderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Als deze bagger zo doorzet word Turkije zeker winnaar
Fleurezeurdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Hoe houd ze haar borsten in dat wanstaltige pakje? Volgens mij zit het met lijm vast ofzo, dat het niet floept
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:17 schreef Nuongirl het volgende:
ik vind het liedje op zich niet verkeerd, alleen dat mens is eng
Je zal d'r tegen komen in het donker....
Duderinnetjedonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:18 schreef Cee het volgende:

[..]

Als ze halverwege het optreden ondersteboven hangend aan de balkons het rechterbeen van een van haar dansers opeet, dan wel ja!
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:18
Ja, hoe zit dit, want ik heb dit topic ook via post gesichendis gevonden. Nieuw topic openen of wat?
Stereotomydonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
In je mantelpakje jetskieen, hoe geil
Joost-mag-het-wetendonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
En nu de winnaar van de Russische Idols ...
Heero87donderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Wit-Rusland schijnt topfavoriet te zijn.
BVOdonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Kwaliteit zit enkel in liedje 10 en 15.
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:19
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:16 schreef MariaMena het volgende:
Ben ik de enige of kan ik dit topic niet vinden bij Eurovisie Songfestival subforum???
Bekend bugje. Paar keer F5 doen.
TheVulturedonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Deze gozer is echt eng mensen
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Ik ben benieuwd
Erotica_donderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Waarom zeggen ze steeds dictatuur Wit-Rusland

Laat dat land 's met rust
Roidonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Push da button!
winterapfeldonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
schitterende beelden van finland tussendoor!!

* smelt weg
MariaMenadonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:19 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Bekend bugje. Paar keer F5 doen.
Okey
Asskicker14donderdag 10 mei 2007 @ 21:19
James Bond introotje.
Arth_NLdonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
Mooie opening.
HuubTuubdonderdag 10 mei 2007 @ 21:19
HOMO!!!!!!!!!!!!
Greysdonderdag 10 mei 2007 @ 21:20
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:18 schreef Fleurezeur het volgende:
Hoe houd ze haar borsten in dat wanstaltige pakje? Volgens mij zit het met lijm vast ofzo, dat het niet floept
Dat lullige Dancing With The Stars jurkje van Edsilia is ook niet alles
boriszdonderdag 10 mei 2007 @ 21:20
een homo dus dit
Cynix ®donderdag 10 mei 2007 @ 21:20
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:18 schreef Greys het volgende:
Leuker dan De Man Van Froukje?
Ook doorgestoken kaart, maar toch anders.
Gertdonderdag 10 mei 2007 @ 21:20
Ah, de standaard enge gladde latent homofiele Oostblokzangert.
buzzerdonderdag 10 mei 2007 @ 21:20
Dit is wel te pruimen, alleen een beetje ee nasale stem