abonnement Unibet Coolblue
pi_48962702
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 20:28 schreef Adelante het volgende:

[..]

jup, je huid heeft altijd minimaal twee weken nodig om goed aan een ander product te wennen. de eerste paar dagen kan er een reactie ontstaan (roodheid/puistjes/vlekken), maar dat moet nooit erger worden na een week, maar langzaam afnemen.
In dat geval ben ik benieuwd hoe ik er over 2 weken uit zie
  donderdag 3 mei 2007 @ 14:12:42 #27
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_48964717
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 13:21 schreef Japin het volgende:

[..]

In dat geval ben ik benieuwd hoe ik er over 2 weken uit zie
Lang, blond en grote tieten
Confidence through competence
pi_48968231
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 14:12 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Lang, blond en grote tieten
Ik was niet van plan om met mijn vriendin van lichaam te wisselen. Maar je weet maar nooit wat er gebeurd natuurlijk.
pi_49038481
Even wat leven schoppen in dit topic.

Graag had ik wat aanraders voor een face wash, face scrub en een moisturizer. Daarvoor gebruik ik nu respectievelijk Clinique Liquid Face Wash - regular strength, Nivea Deap Cleansing Face Scrub en Biotherm Homme Aquapower.

Ik zat te denken om nu de Clinique Liquid Face Wash - extra strenght te kopen gezien die zich meer richt op de normale tot vettige huid (heb een vrij normale huid die wat vettiger aanvoelt met momenten). Alsook de Face Scrub van Clinique (van de Nivea had ik niet echt vorderingen gemerkt). Voor de moisturizer twijfel ik nog, iemand ervaring met de M Lotion en M Gel Lotion van Clinique (verschil hierin?). Op zich mag dit terug de aquapower worden, gezien die wel fris aanvoelde (wel vrij kleine tube en vrij duur).

Suggesties graag!
Bijt mijn tong af.
pi_49044017
Die scrub van clinique beviel mij erg goed, en je doet er behoorlijk lang mee. Die lotion is een stuk vetter dan de gel-lotion en meer geschikt voor de drogere huid, dus dan zou ik voor die laatste gaan. Ook wel rlxd dat die tubes in tegenstelling tot andere duurdere merken 100ml bevatten.
  zaterdag 5 mei 2007 @ 20:50:08 #31
3185 Adelante
To let it go now
pi_49045885
Ik denk dat je misschien ook eens een andere dagcreme kunt overwegen. De Aquapower is erg fris en verkoelend, maar ik vind hem vrij vettig. Ik zou de T-Pur intense eens proberen (bij de douglas kun je wel een monster krijgen): deze is wat minder vet en voorkomt juist op de T (voorhoofd en neus) dat je gaat glimmen na een tijdje...



hij is even duur als de aquapower zie ik
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_49057800
Alright, thx voor de adviezen, ik denk dat ik die ga bestellen via beautynet.de .

Wat valt er aan te raden voor meëeters op de neus? Ik weet dat deze nooit helemaal zullen weggaan, maar zijn er producten om het min of meer onder controle te houden?
Bijt mijn tong af.
  zondag 6 mei 2007 @ 12:15:32 #33
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_49058046
Meeeters neus:
-ik geloof dat die slakkenslijm daarvoor best effectief is.
-verder heb je die strips toch? die je erop doet, laat drogen en er weer af haalt?
- ook ergens opgevangen dat teatree oliee voor meeeters goed is, maar dit is olie, dus dit betwijfel ik..

Van die maskertjes proberen, en alleen maar op je neus smeren?? kan je er iig wel lang meedoen
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
  zondag 6 mei 2007 @ 12:42:42 #34
29283 ChillyWilly
Bugger Off!!
pi_49058723
quote:
Op donderdag 24 augustus 2006 17:24 schreef 2L0w4Zer0 het volgende:
Het 8 stappenplan nader uitgelegd:

1 - Reinigen:
Het schoonmaken van het gezicht met een reinigingsmiddel heeft als doel om zichtbaar en onzichtbaar vuil te verwijderen. Dit is de eerste en belangrijkste stap in het voorkomen van onzuiverheden. Wanneer de huid trekt en droog aanvoelt na het reinigen, dan is de gebruikte facewash te agressief of de temperatuur van het water te heet. Ook te lang douchen is ongunstig voor de huid en kan voor een trekkerig gevoel zorgen.

2 - Scrubben/Masker:
Scrubben wordt gedaan met een vergelijkbaar middel als een facewash, alleen als extra zitten er kleine korrels in die een licht schurende werking op de huid hebben. Deze schurende werking zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden, hierdoor voorkom je dat de poriën verstopt raken. De huid krijgt tevens een frissere uitstraling, omdat de huid geholpen wordt met zichzelf te vernieuwen. Scrubben valt onder de iets wat bredere term "exfoliëren".

Een masker wordt o.a. gebruikt om de doorbloeding te bevorderen, onzuiverheden te verwijderen, extra te hydrateren en om het algemeen aanzien tijdelijk te verbeteren. Afhankelijk van het precieze doel, zijn er diverse soorten maskers: kleimaskers, peel-off maskers, hydraterende maskers, exfoliërende maskers, etc. Scrubben heeft vaak meer effect dan een masker.

3 - Scheren:
Dit spreekt uiteraard voor zich. Experimenteer met diverse soorten scheerschuim, scheergel, scheercreme, scheerzeep en/of scheerolie. Met de haren mee scheren geeft de minste scheerirritatie, maar tegen de haren in scheren geeft het gladste resultaat. Nat scheren met een mesje geeft sowieso een beter resultaat dan droog scheren met een scheerapparaat. Scheren heeft tevens een exfoliërende werking op de huid, het helpt de huid dus vernieuwen.

4 - Toner:
Een toner is een vloeistof die voornamelijk door vrouwen wordt gebruikt, met als doel om de laatste restjes make-up te verwijderen. Voor mannen met een vette huid die liever geen cremes gebruiken, kan een toner een prima alternatief zijn om de huid te hydrateren, zorg er wel voor dat de toner geen alcohol bevat. Een toner kan ook dienen als extra reiningsmiddel, om er voor te zorgen dat de daaropvolgende creme beter in de huid trekt.

5 - Exfoliëren (met BHA of AHA):
Exfoliëren houdt in dat je de bovenste dode huidlaag beetje bij beetje verwijderd, waardoor een nieuwe verse frisse huid weer tevoorschijn komt. Exfoliëren kan je doen door regelmatig te scrubben, maar ook door fruitzuren, zoals salicylzuur (beta hydroxy acid) of glycolzuur (alpha hydroxy acids) producten te gebruiken. Dit soort producten zorgen ervoor dat onzuiverheden beter worden verwijderd en dat poriën minder snel verstoppen. Omdat de huid dunner wordt gemaakt is het vooral in de zomer van belang dat de huid wordt beschermd tegen UV-straling. Exfoliëren met fruitzuren verwijderd alleen overbodige dode huidcellen, er wordt nooit te veel huid verwijderd en zeker nooit levende huid. Verminder het gebruik als er huidirritaties optreden, zoals droogheid, roodheid en afschilfering van de huid. Fruitzuren zijn in meerdere vormen verkrijgbaar, zoals vloeistof, gels en cremes.

6 - Probleembehandeling:
Voor mensen met een probleemhuid waarbij acne, meeëters en een onzuivere huid een centrale rol spelen, kan het gebruik van benzyolperoxide, tretinoine en/of topische antibiotica een belangrijke rol spelen om deze problemen aan te pakken. Vooral in combinatie met salicylzuur of glycolzuur zijn zeer goede resultaten mogelijk. Begin eerst om de dag met het aanbrengen van 1 of meerdere producten, bouw het dan langzaam op naar dagelijks gebruik tot maximaal 2x per dag. Wanneer de huid droog of rood wordt, gaat schilferen of wanneer andere irritaties optreden, verminder dan het gebruik totdat de irritaties weer wegtrekken. Benzyolperoxide en tretinoine kunnen niet vlak na elkaar gebruikt worden omdat de werking dan geneutraliseerd wordt, laat hier minimaal 8 tot 12 uur tussen zitten.

7 - Oogcreme:
Een oogcreme wordt gebruikt om het gebied rondom te ogen te hydrateren en te beschermen. Afhankelijk van het type oogcreme, bestaat de mogelijkheid om wallen, kringen en fijne lijntjes te verminderen, verwacht hier echter geen spectaculaire resultaten. Een oogcreme moet gezien worden als een hulpmiddel en niet als een magische oplossing. Als men geen last heeft van wallen en kringen, is het aanschaffen van een aparte oogcreme meestal niet nodig. Een normale gezichtscreme voldoet meestal ook prima als oogcreme.

8 - Hydrateren/beschermen:
Als allerlaatste stap wordt een gezichtscreme of iets vergelijkbaars aangebracht. Op zomerse dagen is een zonnebescherming aan te raden, deze kan dan meestal in plaats van een gezichtscreme worden gebruikt. UV-straling is de belangrijkste reden van huidveroudering en de voornaamste reden dat mensen rimpels en andere huidproblemen krijgen op oudere leeftijd.

Een gezichtscreme heeft als voornaamste doel om vocht in de huid vast te houden en de huid te ondersteunen met herstelwerkzaamheden. Ook het algemeen aanzien van de huid kan behoorlijk verbeteren met een goede gezichtscreme, doordat de huid gladder, egaler en gaver lijkt. Zoals met alle huidverzorgingsproducten moet ook een gezichtscreme voor langere tijd (1 tot 3 maand) gebruikt worden om zichtbare resultaten te krijgen.

De hoeveelheid ter grootte van een parel of kleine knikker is meestal genoeg voor het hele gezicht. Eventueel kan je een kleine hoeveelheid creme vermengen met een hele kleine hoeveelheid water om het smeren makkelijker te maken, ook is het hierdoor makkelijker om een groter gebied te besmeren met een kleinere hoeveelheid creme. Vermijd het gebruik van te veel creme, omdat dit een tegengesteld (negatief) effect op de huid kan hebben, wat zich kan uiten in een doffe, glimmende, vette en onzuivere huid.

Slaan we nu niet een beetje te ver door?
Een keer een gezichtscreme gebruiken daar kan ik nog wel inkomen maar dit....
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it!
pi_49059032
quote:
Op zondag 6 mei 2007 12:42 schreef ChillyWilly het volgende:

[..]

Slaan we nu niet een beetje te ver door?
Een keer een gezichtscreme gebruiken daar kan ik nog wel inkomen maar dit....
Mja, dat vind ik ook een beetje overdreven... Ik zou zoiets alleen doen als je echt een probleemheid hebt, met heel veel acne ofzo... Ik bedoel schoonmaken, wellicht scrub en een creme erop is wel te doen... Scheren is natuurlijk ook noodzaak. Maar de rest is me wat te veel.
  zondag 6 mei 2007 @ 12:58:28 #36
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49059115
Misschien moet je je realiseren dat de OP gewoon een goed overzicht geeft van de mogelijkheden die er zijn: en niet dat als je iets niet doet, je in de hel beland.
Confidence through competence
  zondag 6 mei 2007 @ 17:46:38 #37
49106 maspro
Life is Sweet...
pi_49068199
quote:
Op zondag 6 mei 2007 12:42 schreef ChillyWilly het volgende:

[..]

Slaan we nu niet een beetje te ver door?
Een keer een gezichtscreme gebruiken daar kan ik nog wel inkomen maar dit....
quote:
Op maandag 23 april 2007 20:50 schreef K-mail het volgende:
Huidverzorging voor de heren (deeltje 16)!

-----knip-----

!!Naar wens kunnen 1 of meerdere van de bovenstaande stappen weggelaten worden en kan je doorgaan met de daaropvolgende stap.

----knip-----

Alle heren en uiteraard ook dames zijn welkom!

Een quote uit de OP, I rest my case!

Tis gewoon een hele uitgebreidde OP, omdat in voorgaande topics steeds opnieuw dezelfde vragen werden gesteld. Nu staat mijn inziens gewoon verreweg de meeste info in de OP en in de 1st post.
Life is Bitter...
  zondag 6 mei 2007 @ 17:51:24 #38
49106 maspro
Life is Sweet...
pi_49068378
quote:
Op zondag 6 mei 2007 12:58 schreef Stereotomy het volgende:
Misschien moet je je realiseren dat de OP gewoon een goed overzicht geeft van de mogelijkheden die er zijn: en niet dat als je iets niet doet, je in de hel beland.
Idd! Helemaal mee eens!

Tis gewoon meer een soort handleiding, geen verplichting.
Life is Bitter...
  dinsdag 8 mei 2007 @ 22:38:26 #39
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_49164273
zijn er mensen die ook:

eerst met wasgel gezicht reinigen,
en daarna met een lotion en wattenschijfje gezicht reinigen??

vraag me of of dat zin heeft
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_49164728
@RoodWitBlauw: Voegt weinig toe, tenzij je zware makeup draagt waar nog restjes van blijven na het gezichtwassen met wasgel.
  dinsdag 8 mei 2007 @ 23:52:31 #41
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49167493
quote:
Op dinsdag 8 mei 2007 22:38 schreef RoodWitBlauw het volgende:
zijn er mensen die ook:

eerst met wasgel gezicht reinigen,
en daarna met een lotion en wattenschijfje gezicht reinigen??

vraag me of of dat zin heeft
Ik vraag me dat ook af, aangezien de lotion voor 99% uit alcohol bestaat. De overige 1% is om het leuk te maken: Aloe Vera, vitamine e, en andere meuk.

Ook is het soms tegenstrijdig: wordt er vaak gezegd dat je na het scheren geen (alcohol houdende) after shave op je kin moet plonsen; lotion is dus gewoon alcohol, dus mag je dat dan niet gebruiken nadat je je gezicht gewassen en geschoren hebt

Beetje vreemd dus. Maar lotion lijkt me idd het minst belangrijke deel van de verzorging. Ik gebruik het eigenlijk alleen na een scrub: om eventuele schrammetjes te ontsmetten.
Confidence through competence
pi_49177187
@Stereotomy: ik denk dat je lotion met tonic verwart... Een lotion is een vloeibare cremige substantie..
  woensdag 9 mei 2007 @ 12:31:06 #43
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49179419
Op mijn tonic staat "cleansing lotion"

Transparante, niet gekleure vloeistof. Eigenlijk gewoon alcohol.
Confidence through competence
pi_49182188
quote:
Op vrijdag 27 april 2007 15:49 schreef koejoeloek het volgende:
wie kan mij de prijzen noemen van de mannenlijn van Shiseido? Dwz de Cleansing Foam, de Scrub, Moisterizing Emulsion en de Total Revitalizer. Kan de prijzen erg moeilijk vinden.
Cleasing Foam 24-28 euro
Scrub idem
Moisturizing Emulsion idem

Total Revitalizer
57-65 euro.
JOHNNY HEITINGA
pi_49182365
Nou, ik ging gister nieuwe dagcreme halen, maar twijfelde of ik weer dezelfde (clarins kost 35 euro) zou kopen... Na wat praten met de verkoopster van de Douglas, vraagt ze zo: maaree scheer je je al? Ik stond daar echt van Ja, al een jaar ofzo... Ohw , ohw

Blijkbaar werkt mn nieuwe scheermes (fusion power)+andere verzorging wel erg goed...

Deze mevrouw zei ook dat de Clarins creme een hydratant en after-shave in één was. Dus toch nog maar een keer gekocht, en dit keer wel goed bijhouden hoe lang ik er nou mee doe. 35 euro is toch wel veel... En ik heb er hoogstens 4 maanden meegedaan, als het niet korter was.
pi_49182476
Clarins gaat idd snel op jah.
Die van Shiseido gaan lang mee. Ongeveer 9 maanden bij mij.
JOHNNY HEITINGA
  woensdag 9 mei 2007 @ 14:45:15 #47
164095 koejoeloek
http://www.paulrand.nl
pi_49185225
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 13:42 schreef Camplo het volgende:
Clarins gaat idd snel op jah.
Die van Shiseido gaan lang mee. Ongeveer 9 maanden bij mij.
heb je 9 maanden gedaan met moisterizer van Shiseido? wow ik heb um ook gekocht namelijk, gebruik nu Zirh Clean in combinatie met shiseido moisterizeing emulsion overdag (glimt minder dan zirh) en savonds protect... en werkt echt super me huid is nog nooit zo mooi geweest
pi_49186140
Wat is dat Zirh Clean precies? Wou ik op overgaan maar nog nooit gedaan.

Fijn spul?
JOHNNY HEITINGA
  woensdag 9 mei 2007 @ 15:20:59 #49
164095 koejoeloek
http://www.paulrand.nl
pi_49186732
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 15:06 schreef Camplo het volgende:
Wat is dat Zirh Clean precies? Wou ik op overgaan maar nog nooit gedaan.

Fijn spul?
Zirh clean is voor mij essentieel, want zonder Zirh Clean heb ik puistjes, in die cleanser zitten grote hoeveelheden fruitzuren (aha's) en die zorgen er bij mij echt voor dat ik geen last heb van puistjes. Als je het wilt gaan kopen, raad ik je wel aan om voordat je het koopt te vragen of je even mag ruiken, tis de bedoeling dat het lekker ruikt namelijk, ik heb aantal keer gehad dat het enorm stonk, dat komt omdat ie dan telang in de winkel staat. Gebeurd vaak bij die massa winkels als Ici-Paris waar dat soort producten niet vaak verkocht worden. Ik vind het persoonlijk de beste cleanser die er is, en relatief goedkoop 18.50 euro
  woensdag 9 mei 2007 @ 15:43:40 #50
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_49187723
quote:
Op woensdag 9 mei 2007 15:20 schreef koejoeloek het volgende:

[..]

Zirh clean is voor mij essentieel, want zonder Zirh Clean heb ik puistjes, in die cleanser zitten grote hoeveelheden fruitzuren (aha's) en die zorgen er bij mij echt voor dat ik geen last heb van puistjes. Als je het wilt gaan kopen, raad ik je wel aan om voordat je het koopt te vragen of je even mag ruiken, tis de bedoeling dat het lekker ruikt namelijk, ik heb aantal keer gehad dat het enorm stonk, dat komt omdat ie dan telang in de winkel staat. Gebeurd vaak bij die massa winkels als Ici-Paris waar dat soort producten niet vaak verkocht worden. Ik vind het persoonlijk de beste cleanser die er is, en relatief goedkoop 18.50 euro
Thx voor de tip!

werkt dat spul ook goed voor een lichte onzuivere huid ( zonder echte puisten)??
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')