abonnement Unibet Coolblue
pi_49569701
@Gelderland,

Misschien komt het mede doordat ik een hele gladde huid heb en dat hij daarom snel begint te glimmen.. Vriend van me heeft ook een vette huid, en als hij met ze handen over zijn voorhoofd gaat zie je wel dat zijn handen glimmen maar zijn voorhoofd niet. Zal ook wel een beetje aan het huidtype liggen.

@Lennart12,

Had jij Diferin Gel voorgeschreven vanwege een vette huid of vanwege je acne. Het droogt dus wel behoorlijk uit.. Moet maar even zien wat ik ga doen. Misschien wil een matterende creme oid ook wel helpen.
pi_49569759
quote:
Op zondag 20 mei 2007 11:03 schreef Jeltos het volgende:
Vorige week weer na derma geweest

Zag er perfect uit zij hij logish heb ook geen 1 puistje meer gewoon glad huidje

Heb nu 6 maanden 30 mg geslikt en ga nu nog 2 maanden 30 mg slikken dan ben ik helemaal klaar.

Ik wou zelf percee nog 2 maanden 30 mg omdat ik geen zin heb dat het nog terukomt

Dus mijn kuur in totaal 8 maanden 30 MG roa en ben net 2 weken voordat ik op vakantie ga klaar dus kan ook weer gewoon drinken

iedreen verder suc6 met je kuur
tiss het allemaal waard
hoe zit het jou en rode vlekjes enzo als ik vragen mag?
pi_49575877
quote:
Op zondag 20 mei 2007 14:27 schreef Pupil het volgende:

@Lennart12,

Had jij Diferin Gel voorgeschreven vanwege een vette huid of vanwege je acne. Het droogt dus wel behoorlijk uit.. Moet maar even zien wat ik ga doen. Misschien wil een matterende creme oid ook wel helpen.
Acné... maar hij wilde daarna wel weten of ik een vette huid had, maar dat was volgens mij voor de clearasil. Het heeft bij mij niet echt geholpen. Waarschijnlijk als ik langer (dan die maand) was doorgegaan wel, maar ja, dat is volgens mij met alles.

Ik had eerst Benzoylperoxide van de drogisterij gekregen, na een aantal weken dat gebruikt te hebben ben ik naar de huisarts gegaan, omdat ik te weinig resultaat zag / het vooral erger werd. Maar bij de Roa kuur is het ook eerst erger geworden. Als ik van de kuur af ben krijgen jullie wel foto's te zien... als jullie durven

Hebben jullie nou ook echt nérgens zin in? Ik heb morgen, overmorgen en woensdag examens (Havo), heb gewoon geen zin om er iets aan te doen, nou is leren sowieso wel klotewerk, maar nu heb ik écht geen zin, terwijl ik nog wel met een aantal vraagjes zit. Ook heb ik gewoon geen zin om tegen iemand aan te praten. Iedereen doet aardig, maar kvind iedereen maar vervelend, vooral m'n beste vrienden, een is een week weggeweest, en ik heb 'm amper gemist . Dat soort dingen... maarja, dat gaat wel over als het weer wat beter is, hoop ik.
pi_49585946
Ik ben nu 6 dagen gestopt... Ik heb nog steeds twijfels bij mijn keuze, maar het zal uiteindelijk wel de beste zijn (hoewel ik er nog niets van merk).

Ik had nog vrij grote porieën op mijn neus, en deze worden duidelijk kleiner. Voor de rest kan ik nog niet veel zeggen over het stoppen met roa. Men lippen zijn nog steeds droog, maar wel een ander soort droog (gewoon droog, niet met losse velletjes).
  maandag 21 mei 2007 @ 00:55:27 #280
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_49592445
quote:
Op zondag 20 mei 2007 21:34 schreef Senne het volgende:
Ik ben nu 6 dagen gestopt... Ik heb nog steeds twijfels bij mijn keuze, maar het zal uiteindelijk wel de beste zijn (hoewel ik er nog niets van merk).

Ik had nog vrij grote porieën op mijn neus, en deze worden duidelijk kleiner. Voor de rest kan ik nog niet veel zeggen over het stoppen met roa. Men lippen zijn nog steeds droog, maar wel een ander soort droog (gewoon droog, niet met losse velletjes).
Gestopt? Ben je klaar met de kuur, of zeg je liever nee tegen roa vanwege de bijwerkingen?
De bijwerkingen kunnen idd soms lastig zijn o.a depressief zijn (waar ik van merk dat ik dat nu ook redelijk vaak heb.. om niks eigenlijk ) Of mocht je er niet mee verder vanwege dermatoloog of uitslag van bloedtest dat je er allergisch voor bent ofzo?

Nja suc6 verder
I have no rival, no man can be my equal. ♥
pi_49594542
Het stond hierboven al ergens, maar ik ben gestopt ivm het me kut voelen/depressie. De andere bijwerkingen kon ik wel aan.

Ik heb toen mijn derma opgebeld, en ze zei dat ik moest stoppen dan (heb in het verleden al een depressie gehad).
pi_49594973
Ik heb uitgerekend dat ik over ongeveer 6-7 weken stop. Dan heb ik nog zo'n 4 weken om te herstellen voordat ik op vakantie ga. Met mijn huid gaat het aardig goed. Enige wat me 'steekt' is dat ik nu, na zo'n 4 maanden, nog niet 100% clean ben geweest. Had altijd nog ergens wel iets....

Hopen dat dat in de laatste 1.5 maand verdwijnt, en nooit meer terugkomt. Maar ik ben bang dat ik dat geluk niet heb, gewoon een gevoel....
Haleloeja
pi_49598601
@Gelderland: Had je met je vorige kuur ook niet pas na een zeer lange tijd echt resultaat?
pi_49599729
quote:
Op maandag 21 mei 2007 10:51 schreef Senne het volgende:
@Gelderland: Had je met je vorige kuur ook niet pas na een zeer lange tijd echt resultaat?
ja dat was ook pas na 4/5 maanden.... Alleen slikte ik toen 6 maanden, nu 'maar' 5.5 (heb dan 129 mg/p kg binnen). Mijn acne was voor deze kuur sowieso al wat minder dan bij de 1e kuur. Maar ik merk gewoon dat ik toch al een stuk of 10 weken op 85% blijf 'hangen' terwijl ik gewoon naar de 100% (=optimaal resultaat, dus helemaal clean, geen bultjes etc meer...) toe wil Zéker nu ik nog 'maar' ongeveer 6 weken slik! Het komt wel goed hoor denk ik, maar tóch... zéker omdat het mijn 2e!!!! kuur al is hé!

oja wat ik ook vervelend vind; heb je net een leuk gesprek met iemand gehad, ga je ff naar de toilet, kijk je in de spiegel; zie je dat je hele lippen zijn uitgedroogd en allemaal velletjes langs mond ook lekker smakelijk
Haleloeja
  maandag 21 mei 2007 @ 14:35:28 #285
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49607243
Dat heb ik ook vaak hoor Gelderland, dat ik velletjes rond mijn mond heb en daar dus mee rond loop. Maar bij mij op kantoor weet iedereen dat ik dit middel gebruik en ook van mijn vrienden en vriendinnen weten ze het zowat allemaal. Ik zit dan ook open en bloot mijn lippen in te smeren zo'n beetje elk uur en ben er voor de rest ook heel open in om erover te vertellen. Men vraagt mij daardoor ook vaak hoe het nu gaat enzo en dan geef ik altijd eerlijk antwoord. Ik zit er niet mee dat mensen weten dat ik iets aan mijn slechte huid probeer te veranderen, mensen vinden het alleen maar rot voor je en leven met je mee. En je krijgt ook wat meer begrip van anderen als ze weten dat je zo'n zwaar middel gebruikt (en daardoor minder mag drinken / moet oppassen met zon en meer van dat soort dingen).

Met mij gaat het nu prima. Al had ik er van het weekend weer eens goed de balen van. Zeker nu het einde van mijn kuur in zicht komt lijkt het wel alsof je letterlijk en figuurlijk niet meer kunt wachten en alles al gauw te veel is. Ik ben het strontzat, die medicijnen. Ik voel me ook regelmatig meer depri dan normaal, blijf idd langer hangen in negatieve gedachten en gevoelens en reageer wel degelijk agressiever dan normaal, kan minder hebben en loop sneller te vloeken en te tieren. Dit gedrag uit ik dan ook tegen mijn zoontje (die als peutertje van 3 nogal ontdeugend is en soms het bloed onder je nagels vandaan haalt, moet je nagaan als je dan ook nog Roa slikt als moeder…) en daar voel ik me dan weer schuldig over. Maar ik kan dit gedrag ook niet goed veranderen. Laten we hopen dat ik weer wat milder wordt na volgende week. En dan die eeuwige vermoeidheid, ik lijk wel een oud wijf geworden. Altijd maar moe en altijd maar willen thuisblijven. Zaterdagavond hadden we een housewarming, nou ik had helemaal geen zin. Ik wilde eigenlijk om 22.00 al naar huis maar dat wilde mijn vriend niet. Ik was moe en had het koud en kreeg de schijt van wéér een avond alleen maar water drinken En hoewel mijn vriend het wel met mij te doen heeft dat ik aan de Roa zit is het voor hem natuurlijk ook wel 'lekker makkelijk', want ik ben de laatste 5 maanden dus automatisch de Bob geweest zodat hij zich elke keer lekker vol kan laten lopen en ik elke keer met een lam iemand naar huis ga, terwijl ik zelf broodje nuchter ben! Nou 'gezèllig joh!!'(NOT!) Anyway, ik heb hem al meerdere malen gewaarschuwd dat de volgende keer dat we iets hebben, IK eens aan de beurt ben

Maar verder gaat het nu eigenlijk prima. Op het moment geen bijwerkingen (behalve de droge lippen) en dat is heerlijk! Na vandaag nog 4 dagen slikken, vrijdag mijn laatste dosis!!! Het gaat nu echt snel. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor mijn huid weer de normale dikte terug heeft en of je dan die rode vlekjes ook minder zult gaan zien. Dat duurt namelijk altijd wel wat langer helaas. Ik ben dan ook nog niet helemaal gaaf, of althans, het voelt nog niet zo. Huid is wel glad (ik denk voor 95%, da's dus ook nog geen 100% Gelderland, maar ik neem er genoegen mee, ik vind het prima zo) maar er zijn nog veel (voormalige) oneffenheden en rode vlekjes zichtbaar, dus zonder make up lijkt het toch nog op een aardige onzuivere huid. Maargoed als je van dichtbij kijkt en ook voelt, dan voelt mijn huid heel zacht aan. Uit het verleden weet ik dat je huid na het stoppen van de kuur nog flink verbetert, dus met die hoop in mijn achterhoofd beëindig ik deze kuur, ondanks de vele bijwerkingen die elkaar hebben afgewisseld de afgelopen maanden, met een zeer goed gevoel!!!

Ik was gisteren wat aan het opruimen en vond ineens weer het mapje met de foto's die ik van mijn wangen had gemaakt toen ik zo erg onder de acne zat (november 2006) en waarmee ik naar de huisarts ben gegaan, omdat ik zo de straat niet opdurfde zonder een dikke laag make up. Ik schrok me lam, wat zag ik eruit!! Wat is mijn huid verbeterd sindsdien, ongelooflijk. Ik ben echt heel blij Ik liet mijn zoontje (van net 3 jaar) trouwens zo'n foto zien en vroeg: "kijk eens, wie is dat?" waarop hij zei "mama pukkels"… en toen vroeg ik hem "waar zijn de pukkels nu dan?" waarop hij beide handjes omhoog stak en zei "weg!" daarna nam hij mijn hoofd in zijn beide handjes en drukte helemaal uit zichzelf heel spontaan een kusje op mijn beide wangen.... echt zoooo lief *smelt*…

Senne, voel je je al iets beter trouwens? Heb je het idee dat het stoppen met Roa al bijdraagt aan je algehele geestelijke gesteldheid? Let us know

Oja, ook al ben ik nu bijna klaar met mijn kuur, de Cetaphil is ook bijna op omdat mijn vriend het nu ook gebruikt. Dus ik heb toch nieuwe besteld, de lotion dit keer (ik had de creme). Het spul bevalt me wel dus die hou ik erin als moisturizer

Groetjes Susan

[ Bericht 1% gewijzigd door Ladysusy op 21-05-2007 14:47:52 ]
pi_49610820
quote:
Op maandag 21 mei 2007 14:35 schreef Ladysusy het volgende:
Ik was gisteren wat aan het opruimen en vond ineens weer het mapje met de foto's die ik van mijn wangen had gemaakt toen ik zo erg onder de acne zat (november 2006) en waarmee ik naar de huisarts ben gegaan, omdat ik zo de straat niet opdurfde zonder een dikke laag make up. Ik schrok me lam, wat zag ik eruit!! Wat is mijn huid verbeterd sindsdien, ongelooflijk. Ik ben echt heel blij Ik liet mijn zoontje (van net 3 jaar) trouwens zo'n foto zien en vroeg: "kijk eens, wie is dat?" waarop hij zei "mama pukkels"… en toen vroeg ik hem "waar zijn de pukkels nu dan?" waarop hij beide handjes omhoog stak en zei "weg!" daarna nam hij mijn hoofd in zijn beide handjes en drukte helemaal uit zichzelf heel spontaan een kusje op mijn beide wangen.... echt zoooo lief *smelt*…
Dat is zowel het fijne, als het vervelende van kleine kinderen. Leeftijdsgenoten weten wel wat ze wel en niet kunnen zeggen, maar kleine kindjes flappen er altijd alles uit. Ik fiets op een zonnige dag door de straat, buurkindjes zjin buiten aan het spelen, roepen ze dat ik waterpokken heb . Ik op wintersportvakantie met de familie, roept zo'n kind da'k onder de pukkels zit (vlak voor de Roa kuur), bekijkt m'n skipas, en snapt niet dat het op de pasfoto minder lijkt. Maar gelukkig dat jouw kleine ook ziet dat het wél beter gaat

[ Bericht 1% gewijzigd door lennart12 op 21-05-2007 22:30:15 ]
pi_49611699
quote:
Op maandag 21 mei 2007 14:35 schreef Ladysusy het volgende:
En je krijgt ook wat meer begrip van anderen als ze weten dat je zo'n zwaar middel gebruikt.

Senne, voel je je al iets beter trouwens? Heb je het idee dat het stoppen met Roa al bijdraagt aan je algehele geestelijke gesteldheid? Let us know
Dat gevoel had ik ook steeds! Men vrienden en familie wisten het, en op mindere momenten konden ze me er wat boven op helpen Enkel de grapjes als je weer maar eens je lippen insmeert moet je er bij nemen

En bedankt voor de vraag ladysusy. Het gaat momenteel echter nog steeds hetzelfde. Maar ja, de roa blijft zo lang in je lichaam zitten, dus dat zal nog wel een weekje of 2 duren gok ik.

En wat lief van je kindje!

Succes met de laatste dagen!
pi_49623100
quote:
Op maandag 21 mei 2007 14:35 schreef Ladysusy het volgende:
Dat heb ik ook vaak hoor Gelderland, dat ik velletjes rond mijn mond heb en daar dus mee rond loop. Maar bij mij op kantoor weet iedereen dat ik dit middel gebruik en ook van mijn vrienden en vriendinnen weten ze het zowat allemaal. Ik zit dan ook open en bloot mijn lippen in te smeren zo'n beetje elk uur en ben er voor de rest ook heel open in om erover te vertellen. Men vraagt mij daardoor ook vaak hoe het nu gaat enzo en dan geef ik altijd eerlijk antwoord. Ik zit er niet mee dat mensen weten dat ik iets aan mijn slechte huid probeer te veranderen, mensen vinden het alleen maar rot voor je en leven met je mee. En je krijgt ook wat meer begrip van anderen als ze weten dat je zo'n zwaar middel gebruikt (en daardoor minder mag drinken / moet oppassen met zon en meer van dat soort dingen).
Mooi dat je zo open bent over je kuur. Misschien ook omdat de acne zichtbaar was voor iedereen. Bij mij zit/zat het op mijn borst en rug, dat is toch iets wat je niet graag verteld. Bij mij weten eigenlijk alleen mijn ouders en zusje van de kuur.

Ik heb de afgelopen twee weken een flinke uitbraak gehad op mijn gezicht. Dat was wel even flink balen. Terwijl ik al jaren geen last meer heb van acne in mijn gezicht. Mijn gezicht is nu dan ook goed schilferig. Ik ben vandaag 3 apotheken langs geweest voor Cetaphil. Nergens op voorraad!!! Ze hebben het gelijk besteld en het komt morgen binnen.

Mijn rug en borst blijven juist heel mooi rustig. En daar doe ik het allemaal voor
Wie eerlijk is in alles, zal wel eenzaam zijn
  maandag 21 mei 2007 @ 22:36:41 #289
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49626567
quote:
Op maandag 21 mei 2007 16:12 schreef lennart12 het volgende:

[..]

Dat is zowel het fijne, als het vervelende van kleine kinderen. Leeftijdsgenoten weten wel wat ze wel en niet kunnen zeggen, maar kleine kindjes flappen er altijd alles uit. Ik fiets op een zonnige dag door de straat, buurkindjes zjin buiten aan het spelen, roepen ze dat ik waterpokken heb . Ik op wintersportvakantie met de familie, roept zo'n kind da'k onder de pukkels zit (vlak voor de Roa kuur), bekijkt m'n skipas, en snapt niet dat het op de pasfoto minder lijkt. Maar gelukkig dat jouw kleine ook ziet dat het wél beter gaat
Ahhhh haha die kindjes toch Tja kids nemen geen blad voor de mond he, die zijn nog zo lekker puur en eerlijk... Maarja soms kan te eerlijk ook kwetsend zijn natuurlijk, maar je weet dat zo'n kind dat zo niet bedoelt toch Ik ben om diezelfde reden bijvoorbeeld best wel 'bang' geweest dat Sven (mijn zoontje dus) donkere mensen 'zwarte piet' zou gaan noemen (en ze dat dan horen) zeker in die periode rond Sinterklaas Tja geef hem eens ongelijk, maar zoiets kun je eigenlijk niet zeggen natuurlijk haha. Dan had ik me wel een beetje geschaamd denk ik
pi_49631178
En weer een weekje verder. Goed te lezen dat hier mensen aan het einde van hun kuur zitten en dat alles goed gaat.
Moet toch ook frustrerend zijn geweest voor jullie Ladysusy en Gelderland, om dit topic zo lang actief te volgen. Elke keer weer nieuwe mensen en dan gaan er weer mensen weg, die later weer terugkomen om te vertellen dat het nog steeds goed gaat. Maar binnenkort wil ik jullie hier ook niet meer zien. Hebben jullie dat begrepen? Je mag alleen komen om af en toe de anderen wat moed in te spreken en verder niet.

Ik zit nu wat betreft de duur van de kuur op de helft: 4 maanden. Maar wat betreft het aantal mg/kg zit ik bijna op de 80, dus over de helft. Maar ik denk dat ik een veel grotere einddosis zal slikken dan de meesten hier, simpelweg omdat het bij mij er nu al zo hardnekkig uitziet en het heel langzaam weggaat.

Afgelopen week is er niet veel veranderd. Gezicht ziet er gewoon ok uit. Al bijna een maand ofzo geen puistje meer. Rode vlekjes worden wat minder, maar ik heb wel wat wondjes erbij gekregen door krabben of door te ruw afdrogen met de handdoek. Heel vervelend, die dunne huid.

Rug en borst verbeteren maar heel langzaam, met af en toe een terugslag. Ik baal daar ontzettend van. Ik wil zo graag met zelfvertrouwen gaan zwemmen deze zomer. Maar ik denk dat ik nog maar een t-shirt aanhoud, met een smoesje dat ik snel verbrand ofzo. Tenzij het ineens weer met sprongen vooruit gaat, wie weet.

Ik heb ook iets gedaan wat eigenlijk ontzettend stom is. Ik heb nu al 6 weken een onderhuidse bult op mijn borst en hij ging maar niet weg, maar was wel erg pijnlijk. Hij zat wel redelijk dicht tegen het oppervlak aan. Paar dagen terug was ik er zo chagrijnig van geworden, dat ik een naald heb gepakt... Ik zal verdere details besparen.
Maar heeft het geholpen? Ja en nee. Meteen erna was hij natuurlijk kleiner, maar de dag erna was 'ie weer net zo groot en nog roder gekleurd ook. Stom stom stom .

Moet toch weer denken aan die horrorverhalen van mijn zusje over een kerel die na een ROA kuur uiteindelijk geopereerd moest worden aan de onderhuidse ontstekingen op z'n rug, omdat ze maar bleven zitten. Nu verdwijnen ze bij mij wel, alleen duurt het echt weken.
Volgende maand weer naar de dermatoloog. Zal mij benieuwe hoever ik dan ben, zo vlak voor de vakantie.
Venco Dropmakers
pi_49633723
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 01:08 schreef Dropmix het volgende:
Moet toch ook frustrerend zijn geweest voor jullie Ladysusy en Gelderland, om dit topic zo lang actief te volgen. Elke keer weer nieuwe mensen en dan gaan er weer mensen weg, die later weer terugkomen om te vertellen dat het nog steeds goed gaat. Maar binnenkort wil ik jullie hier ook niet meer zien. Hebben jullie dat begrepen? Je mag alleen komen om af en toe de anderen wat moed in te spreken en verder niet.
ik hoop het, ik hoop het. Dit is mijn 2e kuur idd, en krijg al kotsneigingen als ik eraan denk dat het over een jaar o.i.d weer (langzaam) gaat terugkomen ..... Liefste zou ik nu 100 mg per dag slikken om dat te voorkomen, maar dat kan natuurlijk niet...=> in principe hoeft de 2e kuur al minder lang/heftig, maar ik slik het gewoon net als een 1e kuur....
Haleloeja
  dinsdag 22 mei 2007 @ 10:53:22 #292
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49636817
Nou ik zal nog wel af en toe komen melden hoe het gaat hoor, maar hoop idd niet meer terug te hoeven komen in dezelfde hoedanigheid als nu. Al zit ik hier pas vanaf februari van dit jaar, dit is de eerste keer dat ik tijdens zo'n Roa-kuur een forum opzoek eigenlijk. Dus het valt mee, zo lang ben ik hier nog helemaal niet

Ik ben trouwens thuis begonnen aan een soort compilatie van voor- en na-fotootjes. Iemand een idee hoe ik die straks hier op het forum krijg? Ik werk altijd met Imageshack maar het lukt me niet om daarmee een foto hier in het forum te krijgen (een link lukt wel, maar gewoon foto's is toch handiger).

Dropmix, ik snap wel wat je bedoelt dat je die onderhuidse bult nu eindelijk eens weg wilde hebben. Je weet dat het niet goed is om aan je huid te gaan knijpen etc. nu hij al zo dun is, maar toch neem je soms de gok. Heb ik ook regelmatig gedaan. Ik had er bijv. een paar in mijn gezicht, gewoon puistjes die maar niet weg wilden gaan met oude talg erin ofzo. Die heb ik uitgeknepen en idd nadat het korstje eraf was gevallen waren die puistjes eindelijk weg. Ik denk niet dat ze uit zichzelf waren weggegaan. Daarna heb ik datzelfde ook geprobeerd bij een paar plekjes in mijn hals, maar die huid is natuurlijk nog veel gevoeliger daar, dus toen heb ik bijna 2 weken met gigantische rode vlekken in mijn nek gelopen Maargoed, uiteindelijk zijn ook die plekjes nu weg.

Mijn totale dosis zal trouwens uitkomen op ongeveer 120 mg per kilo en heeft dan 4 maanden en 3 weken geduurd. Ik hoop dat dit de genadeslag is geweest voor mijn acne! Ik durf het nog niet te geloven maar hoop het natuurlijk wel, we zullen het zien!

Ik heb trouwens nog wel wat te klagen hoor Ik zat wat oude deeltjes terug te lezen van de week en daar las ik dat ik schreef dat ik 3 kilo was aangekomen en dat die er beslist ook weer af moesten voor ik met vakantie zou gaan. Nou we gaan over 3 weken op vakantie en het is dus niet gelukt; ze zijn er niet af. Niet dat ik er mijn best voor heb gedaan, maar ik zit er wel mee, bah. Ik ben zo iemand die nooit een gram teveel is geweest en nooit vet had aan mijn lichaam en alles kon eten en snoepen wat ik maar wilde, en daar dus nooit iets van aan kwam. Na mijn zwangerschap slechts 2 kilo zwaarder gebleven maar nog altijd super slank. Maar sinds januari van dit jaar dus wel ineens aangekomen, paar kilo maar, maar met mijn lengte zie je ze meteen zitten! Ben gestopt met roken, gestart met de anti-conceptiepil, ik weet niet of de Roa nog invloed heeft gehad en sport ook helemaal niet. Bovendien: boven de 30 en al een kind gehad, tja Dus dat wordt mijn volgende doel, na de vakantie welteverstaan (kon het nu echt nog niet opbrengen hoor, tijdens deze periode… "one thing at the time"…): sporten en minimal 3 kilo eraf!! Want nu zijn mijn pukkels weg zit ik weer met overgewicht, het is ook altijd wat (PS: sorry voor de meidenpraat, ik vergat even dat het hier voornamelijk een mannenforum is dus jullie zullen ook wel denken *blaat blaat lekker boeiend…*

Ik ben van het weekend in de tuin aan het werk geweest, onkruid gewied en een aantal oude planten en bloembollen verwijderd, de aarde omgeploegd etc. Maar die avond zaten mijn onderarmen compleet onder de rode bulten, schrammen en plekken en jeuken joh, niet normaal! Ik leek wel een bouwvakker, het zag er niet uit!! Die avond mentholtalkpoeder op mijn armen gedaan en een anti-histamine tabletje genomen tegen de jeuk, pffff… ik word idd gek van die dunne huid. Mijn handen zitten echt onder de kleine korstjes en wondjes. Telkens als je je maar minimaal stoot (omdat je bijv. iets uit de kast wilt pakken maar tegen de plank aankomt met je vingers) zijn ze al kapot. Dat zal ik ook niet missen hoor!

Nou ik ga weer ff wat doen op het werk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ladysusy op 22-05-2007 11:39:52 ]
  dinsdag 22 mei 2007 @ 11:05:14 #293
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49637239
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 08:34 schreef Gelderland het volgende:

[..]

ik hoop het, ik hoop het. Dit is mijn 2e kuur idd, en krijg al kotsneigingen als ik eraan denk dat het over een jaar o.i.d weer (langzaam) gaat terugkomen ..... Liefste zou ik nu 100 mg per dag slikken om dat te voorkomen, maar dat kan natuurlijk niet...=> in principe hoeft de 2e kuur al minder lang/heftig, maar ik slik het gewoon net als een 1e kuur....
Ik hoop het ook echt voor je
  dinsdag 22 mei 2007 @ 11:33:05 #294
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_49638194
Ben wel ens benieuwd naar die fotos
tinypic.com kan je gebruiken om te uploaden

Hopelijk gaat die 6maanden kuur bij mij werken
I have no rival, no man can be my equal. ♥
  dinsdag 22 mei 2007 @ 11:58:50 #295
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49639153
quote:
Op dinsdag 22 mei 2007 11:33 schreef MaddoxX het volgende:
Ben wel ens benieuwd naar die fotos
tinypic.com kan je gebruiken om te uploaden

Hopelijk gaat die 6maanden kuur bij mij werken
Ja het uploaden is geen probleem, maar Fok laat kennelijk niet toe dat je de foto's dan ook hier op het forum kan laten zien? Tenminste dat was de vorige keer zo, toen kreeg ik elke keer nadat ik een foto had geplaatst de melding dat dat niet mocht ofzo en werd iedere keer mijn foto weggehaald. Alleen een link plaatsen lukte toen wel. Heb jij ervaringen dat het met Tinypic wel lukt toevallig?
  dinsdag 22 mei 2007 @ 12:03:06 #296
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49639312
Zooo.... genoeg apies gekeken voor vandaag, foto weer weg

Maar het werkt iig, daar ging het me ff om.

[ Bericht 61% gewijzigd door Ladysusy op 22-05-2007 16:16:03 ]
  dinsdag 22 mei 2007 @ 12:03:21 #297
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_49639326
tinypic is niet geblokkeerd dus die kan je gewoon gebruiken
-edit-
ik zie dat je het werkend hebt
I have no rival, no man can be my equal. ♥
  dinsdag 22 mei 2007 @ 12:04:49 #298
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_49639371
so far so good, het is gelukt! Nou dan weet ik dat ook weer, wordt vervolgd
  dinsdag 22 mei 2007 @ 12:06:57 #299
61776 MaddoxX
Like I care :')
pi_49639449
Kzie het wel allemaal verschijnen ben benieuwd.
Zal binnekort ens foto maken hoe mijn huid er nu uitziet Hoeplijk is dat over 6 maand heel anders
I have no rival, no man can be my equal. ♥
pi_49658648
Ik geloof nu ook niet meer dat dingen als noten geen invloed hebben op je acné. Gisteren nootjes gegeten, vanochtend 2x boterham pindakaas, en vanmiddag wat nootjes, vervolgens 't halve talpa logo op m'n voorhoofd
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')