abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 29 september 2007 @ 19:35:08 #201
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53573841
Vannacht werd ik afgerost door een bekende van vroeger, soms slaan ze me bont en blauw en loop ik me 2 blauwe ogen die helemaal dicht zitten. Nu met die olie die ik opsmeer is de impact minder groot zodat het beeld niet blijft hangen als ik wakker word.

Ook op vakantie geweest vannacht, 10 reizen en ik bleef maar op vakantie gaan. De ene vakantie was voorbij en de andere kwam eraan.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 29 september 2007 @ 19:40:19 #202
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53573950
Vannacht was ik een dokter ofzo en ik moest een meisje helpen die half olifant en half mens was . Toen vroeg ik nog of er een verleden was van die aandoening in de familie ( ) en begon die moeder te vragen wat dat mij aanging. Dus ik helemaal uitleggen dat het nuttig is om te weten en ik niet naar haar geloof, sexuele voorkeur of wat dan ook vroeg want dat boeit mij weer helemaal niks. Ik was ook iets ana het noteren maar dat had weer helemaal niks te maken met waar ik mee bezig was. Oh, en ik was volgens mij ook nog drugsplantages aan het aanvallen in midden Amerika met een collega van mij. Op de terugweg vloog hij ons terug naar huis/de basis/weetikhet in een helikopter alleen dan praktisch op straatniveau. Naja, het was wel een leuke eigenlijk. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zondag 30 september 2007 @ 01:49:00 #203
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53581353
Als ik me concentreer op de droom die ik straks ga krijgen dan denk ik dat ik ingemetseld ga worden tussen 4 muren onder de grond

Maar goed, wie weet vannacht op vakantie
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 30 september 2007 @ 13:56:43 #204
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53588228
ik droom dat ik weer op school zit en tijdens L.O een spel doe waarbij op het laatste een winnaar is (iets met puzzelstukken) yvonne is m'n lerares in die droom en eerst pruttel ik wat tegen omdat ik heimelijk verliefd op haar was. uiteindelijk doe ik toch mee en biecht eerst de waarheid op aan een klasgenoot. yvonne heeft me snel door en neemt me na de les apart. ze trekt me zachtjes naar zich toe en kust me. ik zweef samen met yvonne in de lucht, op weg naar een rustiger plekje
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 30 september 2007 @ 14:19:11 #205
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53588770
ik droomde ook van een modeshow en was de bruid. yvonne zat in het publiek maar dat had ik eerst niet door

ik had dit kleed aan:



yvonne barstte in tranen uit omdat ik zo'n mooi kleed aanhad. na afloop knuffelde ze me even en zei: zou je dat nog een keer willen dragen? ik antwoordde: ja waarom? ik wil met je trouwen zei de mooie yvonne.

Sara

[ Bericht 22% gewijzigd door Pinnenmutske op 30-09-2007 14:49:32 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53590470
Ik droomde dat ik in Tilburg was met mijn ex, maar die zag ik niet. Ik zat op het terras met een vriend van hem en nog wat mensen die ik niet ken. In een kroeg speelde iemand I Hate Everyone op een piano, maar dan de nederlandse versie, en ik neuriede mee. Toen gingen die andere mensen ergens anders heen en bleven die vriend en ik over. Beetje praten, en toen hoorden we lawaai, we keken de lucht in, en er waren echt overal gevechtsvliegtuigen, maar het was 's avonds dus alleen maar bliepende lampjes. Het waren de Koreanen! We vluchtten een kroeg in en gingen de kelder in, daar kwam het personeel kijken en lachen om wat we deden, maar zij hadden het nog niet gezien. Toen ben ik naar mijn oma gegaan (in Tilburg nog steeds, ook al woonde ze in Limburg) waar ik 2 vrienden tegenkwam. Ik gaf de opdracht alle rolluiken omlaag te doen, maar niemand deed dat want ze wilden naar buiten kunnen kijken voor het spektakel. 1 van die vrienden ging gewoon een schilderij maken alsof er niks aan de hand was. Ik belde mijn moeder in Geleen dat de Koreanen eraan kwamen, en dat hun doel vast de dsm was, dus ze moesten alle rolluiken omlaag doen en in de kelder gaan zitten. Toen kwam er een vriendinnetje van de basisschool langs, die me dingen ging vragen. Familie van mijn oma kwam ook bij ons schuilen, maar dat was de gehele cast van Growing Pains. Toen keek ik nog eens uit het raam en daar was weer een nieuwe lading Koreanen, ditmaal in apache's. Ze gingen landen op straat. Ik stuurde mijn moeder een smsje dat het nu voorbij was en ik van haar hield en toen dwong ik mezelf wakker te worden.

Bla.
  zondag 30 september 2007 @ 18:35:37 #207
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53596132
Geen prettige droom Bloodylotte en dan is het lezen minder impact hebbend dan de droom zelf ervaren weet ik uit ervaring.

Zulke dromen van dien aard is ook een reden dat ik liever niet droom. Een nacht slapen zonder dromen kan veel beter zijn dan al die hectiek. In mijn dromen zit ik vaak opgesloten in een situatie of ruimte en dan moet ik steeds vluchten, 90 procent van de dromen zijn van dien aard de laatste tijd.

De tijd dat ik in het water lag op een tropisch eiland in dromen is al lang geleden.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53596807
Ik werd echt helemaal stressy wakker. Ik droom ook echt heel vaak dat mijn tanden uitvallen of dat ik moet wegrennen en het lukt niet. Of iets lezen of iemand bellen/smsen en dat het dan niet lukt (nummer vergeten, telefoonstoringen, ed.) Zo frustrerend is dat. En vieze zwembaden, ik droom zo vaak dat in een zwembad ben dat heel vies is. Of dat ik op een wc zit waar iedereen naar binnen kan kijken.
  zondag 30 september 2007 @ 19:10:32 #209
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53596962
Dat wegrennen en het lukt niet heb ik ook vaker, terug lopen een andere richting op gaan lukt niet omdat ik rechtdoor blijf gaan met lopen. Op het moment kan ik dan ook niet een andere kant opgaan, omdat ik gewoon niet bewust ben wat ik doe in de droom.

Bewuster worden in de droom wil ik dus. Niet alleen qua vliegen maar zeker bij ontsnappen van rot situaties. Net zoals je in het echt kunt ontsnappen van situaties, of je gaat juist het conflict aan en lost het op.

Maar goed, vannacht ga ik dromen dat ik ontsnap uit een gevangenis, en dan probeer ik van die ervaring te leren
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53597004
Ik droom bijna altijd lucide. Maar die keren dus niet, dan lukt het me gewoon niet.
  zondag 30 september 2007 @ 19:15:44 #211
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53597045
Altijd lucide dromen lijkt me geweldig

Of van te voren bepalen wat je gaat dromen. Vaker probeer ik van te voren mezelf voor te nemen wat ik wil dromen, maar vaak wordt niet aan de wens voldaan.

Wie weet toch maar een dromenvanger gaan hangen boven mijn bed Heb een mooie dromenvanger zien liggen in een winkel hier in de buurt, als het niet werkt dan werkt het niet. Weet niet of die dingen werken. Lijkt me frapant dat zo'n voorwerp werkt maar goed, je weet maar nooit.

Zelf een dromenvanger maken van takken en touw kan ook, wie weet is dat nog beter omdat het dan persoonlijk is?
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:38:47 #212
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53636677
ik droomde dat ik posts van yvonne zat te verknippen en yvonne pakte m'n schaar af

echt te vreemd voor woorden

[ Bericht 16% gewijzigd door Pinnenmutske op 02-10-2007 19:11:58 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53665316
Ik heb van de afgelopen 2 nachten deze 2 (flarden van) dromen kunnen onthouden:

Gisternacht droomde ik dat ik mezelf bekeek, ik was naakt en keek naar mezelf. Ik zag dat er allemaal huid losliet. Sommige stukken waren groot en hard (alsof ze opgedroogd waren). Er zat nieuwe, gewone huid onder. Ik kon bepaalde grote stukken huid weghalen, terwijl er op andere delen van mijn lijf alleen schrale plekken zaten die niet loslieten, alsof ik daar gewoon ging vervellen.

Vannacht droomde ik dat ik in een vrij grote, hoekige auto zat. De auto was donker van kleur. Ik reed op straat en zag een politieagent. Hij keek naar hoe ik voorbij reed. Het was onduidelijk of hij nu wilde dat ik stopte (naar mijn idee was er geen probleem, deed niets verkeerd) of dat hij gewoon uitgebreid keek. Uiteindelijk stopte ik iets verderop de weg en hij kwam toch nog naar me toelopen. Ik stapte uit en zei dat mijn achterlichten het niet deden. Ik kreeg een boete van 125 euro, terwijl ik me probeerde te verdedigen: hoe moest ik weten dat die lampen het niet deden als ik altijd alleen in de auto zat. En 125 euro boete! Belachelijk! Ik merkte dat ik er helemaal opgefokt en gefrustreerd van werd, terwijl ik in het echte leven dan eerder de verdrietige kant op zou schieten. Toen was de agent weg en ik sloeg met mijn hand op de achterlichten (er zaten verschillende kleine lampjes op 2 verschillende hoogtes) en waarrempel: de lampjes gingen even aan. Na een aantal seconden doofden ze echter weer langzaam. Dit deed ik een paar keer en bedacht uiteindelijk nog dat ik de agent terug zou kunnen halen en dan laten zien dat de lampjes wel dedelijk werkten, al was het maar voor even. Echter zou dat voor mijn gevoel geen zin hebben, want hij zou toch zien dat ze uiteindelijk weer zouden doven. Uiteindelijk moest ik nog even huilen (in het echt), maar weet niet of dit met die droom te maken had of niet, werd me er pas van bewust toen ik half wakker werd.

Iemand enig idee waar dit op zou kunnen slaan?
Het leven is een spel, speel het! (moeder Theresa) * Play is the highest form of research. (Albert Einstein) * Alles wat je aandacht schenkt, groeit. * En zo niet? Dan toch!
pi_53728517
Ik droom de laatste weken heel vaak dat ik in het leger zit.
  dinsdag 9 oktober 2007 @ 14:51:39 #215
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53814531
ik had een vreemde droom over school
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53819044
Okay, vannacht droomde ik eerst dat de jongen met wie ik een paar weken geleden gezoend heb, me op kwam zoeken en vroeg of ik met hem mee naar Breda ging. Hij wilde er graag in mijn gezelschap zijn. Ik zei dat ik het druk had met afstuderen en dat ik daarom geen tijd had (waarheid was dat ik gewoon wist dat ik niet tegen zijn charmes bestand zou zijn). Toen liep ik verder in mijn droom, kwam ik een andere jongen tegen van wie ik weet dat hij achter me aan zit en die wilde bij me in bed kruipen (die weerde ik dus af omdat hij te opdringerig was) en later die avond zaten ze samen in mijn droom op de zolder aan het kaarten.

En toen ik vanmiddag op mijn werk was, kreeg ik opeens een smsje van mijn collega (met wie ik in juli 1x gezoend heb) waaruit ik eigenlijk op kon maken dat hij me nog niet vergeten is. En om het geheel leuk te maken heb ik bij heel stom toeval per ongeluk een andere jongen gemaild met wie ik een jaar geleden een onwijze klik had... Dromen
You're never fully dressed until you wear a smile
  woensdag 10 oktober 2007 @ 17:33:10 #217
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53842757
ik droomde over yvonne *trommelgeroffel*

we waren in een zaal en yvonne was er nog niet. ineens zag ik de blonde godin verschijnen en ik heb haar voorgesteld aan m'n moeder en haar tweelingzus.

yvonne, jij zei in m'n droom dat ik op m'n moeder lijk. ik moet je helaas teleurstellen.

ik zat al op de schoot van yvonne en wilde haar net zoenen toen ik wakker werd van de bouwvakkers (die waren een dak aan het roofen ofzo. in elk geval veel lawaai)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  donderdag 11 oktober 2007 @ 18:26:37 #218
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53867918
Vannacht onder andere gedroomd dat ik in een vliegende schotel zat die bestuurd werd door gargamel, van de smurfen .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53868554
Vet!
Smurfen zijn cool

Ik droomde vannacht dat er iets mis was in huis en dat ik de tip kreeg om een zware kist onder mijn bed te plaatsen (aan mijn hoofdeinde). Voor de fundering of om geluiden tegen te houden, maar ik geloofde niet dat dat de oorzaak was.

Opeens waren er allemaal entiteiten in m'n kamer aanwezig - bij wie ik me niet op mijn gemak voelde - en ging ik tarot leggen. De kaarten waren echt supergroot en toen vielen ze uit mijn handen - onder het bed. Was ook heel angstig, geen idee waarvoor.. ik voelde iets naderen. En toen ik de eerste tarotkaart pakte, stond daar een bord friet op en het had iets met famillie of naasten te maken. Stond geloof ik "gezond" op de kaart.

Was een akelige droom..
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 12 oktober 2007 @ 14:35:45 #220
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53886145
ik droomde dat ik katten hypnotiseerde

droomde ook dat ik piano speelde maar deze keer was het vreemd.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 13 oktober 2007 @ 13:24:11 #221
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53905805
Vannacht liep ik door een zwarte lange rivier en allemaal lord of the rings demonen en skeletten op waterpaarden haalden me in, iemand zei tegen me dat ik maar beter de ogen gesloten kon houden omdat de kans op overleven dan groter was.

Uit nieuwsgierigheid alsnog de ogen open gedaan en toen werd ik met zwaarden afgeslacht en in stukken gehakt, toen mijn laatste bot door midden werd gehakt zei ik tegen mezelf. " Let my soul rest in peace". En toen werd ik helemaal ontspannen wakker om 0500. Kan zijn dat het zeggen dat mijn soul in peace moet resten de droom tot een goed einde bracht.

De droom vond op de achtergrond plaats, ik zat er niet middenin. Soms is een droom zo heftig dat ik helemaal in de droom zit en vast zit in de droom. Nu leek het alsof de droom op een afstand plaats vond wat een stuk prettiger is.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 13 oktober 2007 @ 17:45:23 #222
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53910137
quote:
Op zaterdag 13 oktober 2007 13:24 schreef Dromenvanger het volgende:
Vannacht liep ik door een zwarte lange rivier en allemaal lord of the rings demonen en skeletten op waterpaarden haalden me in, iemand zei tegen me dat ik maar beter de ogen gesloten kon houden omdat de kans op overleven dan groter was.

Uit nieuwsgierigheid alsnog de ogen open gedaan en toen werd ik met zwaarden afgeslacht en in stukken gehakt, toen mijn laatste bot door midden werd gehakt zei ik tegen mezelf. " Let my soul rest in peace". En toen werd ik helemaal ontspannen wakker om 0500. Kan zijn dat het zeggen dat mijn soul in peace moet resten de droom tot een goed einde bracht.

De droom vond op de achtergrond plaats, ik zat er niet middenin. Soms is een droom zo heftig dat ik helemaal in de droom zit en vast zit in de droom. Nu leek het alsof de droom op een afstand plaats vond wat een stuk prettiger is.
Dude ! Maar inderdaad ja, ik droom volgens mij vaker dat ik mezelf dingen zie doen dan dat ik het gevoel heb dat ik het echt ben ofzo. Daarom maakt het mij ook vaak niet heel veel uit wat er nou gebeurt in de droom omdat het een film is. Wel interactief maar niet veel meer dan dat.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53942505
Ik heb vannacht over konijnen gedroomd. Het waren er echt duizenden . Wat kan dat betekenen?
  maandag 15 oktober 2007 @ 11:24:26 #224
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53944668
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 09:31 schreef Geartsjuh het volgende:
Ik heb vannacht over konijnen gedroomd. Het waren er echt duizenden . Wat kan dat betekenen?
Rammelende eierstokken? .

Ik heb vannacht gedroomd over een speciaal soort Play-do die je in alle vormen kon laten metamorfosen wat je maar wilde door op ergens op te drukken. Het was erg tof en door op 'rustfase' ( oid ) te drukken ging het weer terug in balvorm. Je had meerdere kleuren en je kon het vermengen met andere play-do ballen en verzin het maar. Later kwam ik erachter dat de hele planeet zo was en dat ik in het Sirius sterrenstelsel zat op een planeet die daar, of iig het leven erop, helemaal van gemaakt was. De planeet was trouwens zwaar aan het afkoelen, misschien wel aan het sterven en we waren er met een ruimteschip.

Nu kan ik het wel terug herleiden aan het feit dat ik de laatste paar dagen Stargate Atlantis aan het kijken ben geweest, een Sci-fi serie en Gore die de nobelprijs heeft gewonnen met zijn filmpje. Maar toch. Ik wil die play-do .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53945397
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 11:24 schreef jogy het volgende:

[..]

Rammelende eierstokken? .
Mijn god, Ik hoop het niet .
quote:
Ik heb vannacht gedroomd over een speciaal soort Play-do die je in alle vormen kon laten metamorfosen wat je maar wilde door op ergens op te drukken. Het was erg tof en door op 'rustfase' ( oid ) te drukken ging het weer terug in balvorm. Je had meerdere kleuren en je kon het vermengen met andere play-do ballen en verzin het maar. Later kwam ik erachter dat de hele planeet zo was en dat ik in het Sirius sterrenstelsel zat op een planeet die daar, of iig het leven erop, helemaal van gemaakt was. De planeet was trouwens zwaar aan het afkoelen, misschien wel aan het sterven en we waren er met een ruimteschip.

Nu kan ik het wel terug herleiden aan het feit dat ik de laatste paar dagen Stargate Atlantis aan het kijken ben geweest, een Sci-fi serie en Gore die de nobelprijs heeft gewonnen met zijn filmpje. Maar toch. Ik wil die play-do .
Klinkt als barbappa . Lijkt me erg koel om zo'n soort Play-do te hebben. Misschien iets voor in de toekomst .

Dat van mij is waarschijnlijk terug te leiden naar de discussie die ik had met een vriendin over de evolutietheorie. Toen verwees ik naar Bas Haring en zijn konijnen-theorie .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')