abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 6 maart 2008 @ 03:23:00 #301
84524 Morwen
I got life
pi_57189654
quote:
Op woensdag 5 maart 2008 11:23 schreef jogy het volgende:

[..]

Hoeft niet hoor, ik heb me kapot vermaakt .
[..]

Klinkt nasty, succes/sterkte. . Kick them out of the window. Sinds ik gestopt ben met roken, drinken en weet ik het allemaal heb ik levendige dromen waar ik U tegen zeg trouwens.

Nadat ik weer terug in slaap ben gevallen heb ik ten eerste een vriend van mij in ekaar gebeukt om een of andere rare reden ging ie achter mij en iemand aan die ik aan het beschermen was. ( Ik heb mijn excuses vanochtend maar even aangeboden aan hem ) En daarna kwam ik dus in een scene van The matrix met morpheus en alles. Ik stond er echt bij en zei ook 'Je maakt een grapje, toch?' En uiteindelijk maar gewoon de blauwe pil genomen. Later kwam ik erachter dat het de verkeerde was. Now i'll never know .
Thanx

Schepen achter me verbranden neemt mijn geest blijkbaar letterlijk. Dat uitleven op iemand herken ik ook, gewoon flink erop los gaan terwijl je voor je gevoel niet zo heel boos bent.......maar toch, misschien wel De Matrix, herken ik ook, vooral in lucide dromen alleen ik kom net niet bij wat ik ècht wil weten. *zucht. Alsof het niet mag ofzo, ik neem niet de verkeerde pil maar wordt gewoon wakker.

Vage zooi en ik heb momenteel ook niet echt zin -meer- om me erin te verdiepen. Soms denk ik weleens in neem gewoon slaappillen, maar dat helpt ook niet. Val ik in een coma en ben heel de dag duf + je verwerkt niks. Maar goed, zie de lol nog wel in van een hoop dingen, dat zal mijn "redding" wel zijn
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')