abonnement Unibet Coolblue
pi_48316681
Aangezien het vorige deel al een tijdje vol was, volgt hier het vierde deel van deze boeiende reeks.

Hier alles over dromen: mooie dromen, nachtmerries, droomverklaringen, lucide dromen en nog veel meer!

Vorige delen:
Centraal dromen topic.
Centraal dromen topic : Deel 2
Centraal dromen topic: Deel 3
pi_48316764
Ik droomde vannacht over een uitstapje met een groep, waarin ook een paar vrienden zaten. De groep had al eerder uitjes gemaakt, en ik was blijkbaar er voor het eerst bij gekomen. Het uitstapje kon mij niet zo boeien, en daarom kreeg ik ook ruzie met de leider, die in mijn droom Eddy Zoey bleek te zijn
Vervolgens moest ik met die groep een cursus smartlappen zingen volgen, en dat vond ik best gezellig. Vooral "De Vrijgezel" van Benny Neyman zong ik uit volle borst mee

In de tweede droom ging ik op vakantie met wederom een groep. Naar mijn idee gingen we naar Turkije, en verbleven we in een oud appartementencomplex. Toen we als groep de bedden aan het verdelen waren, schrok ik wakker.
  dinsdag 17 april 2007 @ 08:53:17 #3
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_48406917
*gastplakje* .

vannacht trouwens gedroomd dat ik een groep mensen pissig had gemaakt en die wilde me gaan martelen oid, nadat ik ze had uitgelegd dat ik aan het dromen was en ik mezelf wakker kon maken wanneer ik wilde geloofde ze mij niet. Gelukkig waren ze om toen ik het ze een paar keer voor deed . Of ik nou echt wakker ben geweest tussen de voortgang van de droom door of dat ik droomde dat ik de slaapkamer in keek weet ik nog steeds niet maar ze lieten mij wel met rust daarna .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_48412507
Ik heb een aantal dromen die of terug komen of ik nooit meer zal vergeten.

1 is: Ik kom snachts thuis dronken van het uitgaan.
Loop een beetje dwalend naar zolder en zie dat ik mijn raam opengelaten heb.
Raar maar val in slaap. De volgende ochtend kom ik beneden en er is niemand. Loop ik mijn ouders slaapkamer binnen is alles besmeerd met bloed en zijn hun nekken door gesneden wat tevens het geval is bij mijn broertjes.
Het is vooral het idee dat ik dan snachts heerlijk geslapen heb met geen idee wat er gebeurd is.
* na die droom een aantal keren in de slaap kamers gekeken voor ik ging slapen*

Ook dan lig ik in bed en hoor iemand via mijn raam naar binnen komen.
Ik vlucht de trap af hoor dat er meerdere boven staan en ik weet dat ik maar 1 slaapkamer kan redden en op tijd buiten kan staan( of 1 van mijn broertjes of mijn ouders)

Of ik sta ergens met hele dikke metalen deuren beetje space achtig.
1 van die deuren heeft een rond raam. Ik word vastgehouden en zie aan de ander kant van de deur een stuk verder mijn moeder staan. Ik kan niks doen en zie er zo door haar hoofd geschoten worden.

Volgens mij heb ik last van verlatingsangst,maar deze dromen lijken zo werkelijk en dan heb ik zon verantwoordelijkheids gevoel
Misschien heeft iemand hier een idee over
pi_48414064
Ik zat vannacht in een soort game. Eerst kreeg ik mijn krachten terug die iemand had afgenomen en toen werd ik in een rivier gezet waar er van die grote mens-etende slangen zwommen en toen werd ik dus uitgerust met wapens en de show werd bekeken door een groot stadion vol met mensen.

Ben toen op jacht gegaan op die slangen en daarna werd ik wakker.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_48457881
Vannacht werd ik gegrepen aan mijn keel door een geest

Ik haalde geen lucht meer en ik moest mezelf wakker schudden en toen ik wakker werd had ik ook moeite met adem halen.
Sight_key als user was een uit de hand gelopen iets en is derhalve niet meer actief.
pi_48723375
Ik had een paar dagen terug een leuke:

De geheime dienst (waar ik bij zat) had ontdekt dat er een geheime vriezer in mijn badkamer verstopt zat. Aangezien ik het huis kende werd ik er op uitgestuurd om de buitengewoon belangrijke missie uit te voeren: een raketijsje stelen!
Er was alleen 1 probleem: de vriezer werd bewaakt door Yoshi, je weet wel, die groene tekkel uit de mario spelletjes

Toen ik de vriezer openhad en de ijsjes binnen handbereik waren werd ik wakker Het eerst wat ik dacht was "mjam! raket.. "

Man, ik spoor echt niet
  donderdag 26 april 2007 @ 09:37:28 #8
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_48729421
quote:
Op woensdag 25 april 2007 22:53 schreef DWJ111 het volgende:
Ik had een paar dagen terug een leuke:

De geheime dienst (waar ik bij zat) had ontdekt dat er een geheime vriezer in mijn badkamer verstopt zat. Aangezien ik het huis kende werd ik er op uitgestuurd om de buitengewoon belangrijke missie uit te voeren: een raketijsje stelen!
Er was alleen 1 probleem: de vriezer werd bewaakt door Yoshi, je weet wel, die groene tekkel uit de mario spelletjes

Toen ik de vriezer openhad en de ijsjes binnen handbereik waren werd ik wakker Het eerst wat ik dacht was "mjam! raket.. "

Man, ik spoor echt niet
! Die is toch best leuk ja.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_48758843
- Ik droomde een keer dat we Joodse onderduikers hadden en ik hoorde de duitsers eraan komen. Ik pakte snel mijn koffer in met mijn favoriete dingen zoals een televisie !?!?!, kleding, foto's en de kat ging ook in de koffer (ik heb geen kat).

Ik schrok wakker en riep tegen mijn vriend "schiet op de duitsers komen"

2. Ik droomde een keer dat ik paard wilde rijden en dat een meisje mijn paard afpakte toen zei ik in mijn slaap keihard "blijf me je poten van mijn paard af kuthoer" tegen mijn vriend..bleek dat hij aan de dekens had getrokken

3. 1 keer schrok ik wakker en spuugde mijn vriend in zijn gezicht omdat ik dacht dat ik ruzie had in de disco.

Erg he:D

Vroeger droomde ik altijd dat ik Hitler had vermoord en met mijn psycholoog (want ik had toch echt iemand vermoord) via de Zwitserse bergen wegvluchte (net als in the sound of music) en dat we erg gelukkig werden.
DAT IS HEEL SLECHT VOOR DE ZUURGRAAD!
pi_48818215
Is er hier iemand die iets weet over de betekenis van dromen? Ik droom de laatste tijd bizar vaak dat mijn tanden los in mijn mond zitten, en uiteindelijk uitvallen. Een aantal jaren terug had ik ook al dromen met zeg maar dat thema.
pi_48826838
Ik onthoudt meestal alleen de dromen die ik heb na weer in slaap te zijn gevallen sóchtends. Ik droomde zonet dat ik een oude vriendin tegenkwam die zwanger is en weer contact met me wil.... en dat ik te laat op mijn nieuwe werk kwam waardoor ik grote trammelant kreeg... iedereen keek mij al zo duister aan bij binnenkomst... Toen ik de trap opliep (de omgeving was bijna net gelijk aan de realiteit van mijn werkplek en de mensen waren ook wie ze echt waren) was ze de politie aan het bellen om mij te chekken terwijl ik niets had gedaan... Ik ging schreeuwen tegen de werkgeefster en haar zoon maar dat hielp niets, zelfs niet toen ik boven op haar sprong... ik was woedend... Toen ik wou weggaan hield haar zoon mij tegen en kon ik niet weg. Ze zeiden dat ik geen geld kreeg omdat ik toch geen AOW had (AOW was in mijn dromen het contract.) Ik ben uiteindelijk snel weggegaan na te hebben gezegd dat mijn moeder toch vriendjes heeft die rechters zijn en dat ik ze voor het gerecht sleep waarop ze alleen lachte..... Op de terug weg kwam ik die vriendin nog tegen die aan het voetballen was op de voetbalclub en ze wou mijn nummer graag... ik wou haar alles vertellen maar ben naar huis gegaan... Ben toen allemaal informatie gaan zoeken op het internet....!!! Aangezien ik wel vaker problemen met werk heb gehad.... ging dat schuldgevoel door me hoofd.... als ik nou gewoon op tijd was gekomen ( ik had een smoes verzonnen trouwens dat ik helemaal uit duitsland moest komen van een begravenis ofzo:rot Maar ik was prc 2 uurtjes te laat (moest om 4 uur beginnen en kwam pas om 6 uur) had me verslapen.

Pfffffffffff nou hahaha..... alles zo gedetailleerd mogelijk opgeschreven....... moet nu weg..... werken Deze droom verklaard volgens mij mijn onzekerheid met werk.

O ja bijna vergeten... toen ging ik ineens terug in de tijd toen amerika net ontdekt was en er overal steden werden gemaakt Ik mocht ook een huis bouwen samen met 2 volwassen mensen (niet mijn ouders van hier).... om een groot meer heen. De grond werd verdeeld en later zou dat een hele grote stad worden zoals new orleans ofsow.... Ons huis was per ongeluk onder een overkapping gebouwd die bedoeld was als parkeerplaats maar het was wel een mooi huis met allerlei boedhas enzo... Vooral donker glansend hout kwam veel voor in mijn droom en alhoewel alle huizen anders waren schenen ze ook bij elkaar te passen doordat iedereen wat van dat hout in zijn huis had En toen de huizen afwaren ging ik ze bekijken en elk huis was weer anders (andere stijl) en sommige mensen waren aardig en andere niet... en ze hadden ook allemaal een soort ritueel om het thema heen van hun huis.... zo was er op het laatst een broerderij die een jezus stalletje had met echte dieren Toen ik ging kijken liep ik zo het toneel op om maria magdalena te zijn

Er was ook een soort rimboe/ropbinson hut van bamboe en oud hout met spinnewebben... van twee vrouwen die blijkbaar wel es ruzie hadden. Ik mocht eerst niet binnen kijken en later weer wel.... het was wel leuk maar beneden heel duister en oud.... deze mensen hadden niet veel geld maar dat straalde ze niet uit ofsow.

Dit laatste was ik al bijna vergeten alhoewel het wel het laatste was wat ik droomde.........
pi_49199469
quote:
Op zaterdag 28 april 2007 22:59 schreef _Arual_ het volgende:
Is er hier iemand die iets weet over de betekenis van dromen? Ik droom de laatste tijd bizar vaak dat mijn tanden los in mijn mond zitten, en uiteindelijk uitvallen. Een aantal jaren terug had ik ook al dromen met zeg maar dat thema.
Dat had ik ook gedroomd.

Ik had laatst zo'n prachtige droom maar die houd ik voor mezelf...

Wat ook raar is, is dat ik vaak in Duitsland ben in mijn dromen.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 09-05-2007 20:51:23 ]
pi_49343139
ik had vrijdag ook een heel wazige droom, het ging zo;

ik liep met 2 vrienden van me door wageningen heen na het bevreidingsfestival, het was de dag erna dus 6 mei overdag en overal waren ze aan het opruimen.
op een gegeven moment stopten we ergens op een pleintje om een peukje te doen, toen kwam er dus een meisje van een jaar of 30 op me af en die pakte mijn peuk uit mijn mond en trapte em zonder iets te zeggen uit op de grond. dus ik denk 'wtf.." en steek een nieuwe aan, doet ze hetzelfde. en ik werd dus zegmaar steeds bozer daarom en nadat ze dat 10x had gedaan was mijn pakje sigaretten leeg en kon ik niet meer roken. toen was ik zo boos dat ik keihard ging janken van woede en toen werd ik wakker.

waar ik het vandaan haal? geeeen idee, er is me nog nooit zo iets overkomen en het zal me ook nooit overkomen ook. waarschijnlijk kwam het omdat ik katje lam in me bed lag die avond.
pi_49361055
Ik had een droom over Odin. Maar ik kan me er weinig van herinneren.

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 14-05-2007 13:21:59 ]
pi_49370352
Mijn droom sloeg echt alles..

Ik liep dus rond in mijn eigen huis samen met een ander persoon op zoek naar een schat. Toen kwamen we terecht in mijn kelder en daar stond zo een schatkist.
In die kist lagen alleen maar waardeloze prullen maar opeens kwam er een piraat uit klimmen. Gewoon een rottend lijk met piratenkleren eigenlijk, beetje pirates of the caribbean idee.
Die zei dus tegen ons dat er een inbreker was en gaf me toen een pistool met 2 patroonhouders.
Heb ik zover mijn droom duurde steeds mee rondgelopen maar niks mee gedaan.
Later bleek dat het in mijn huis ging spoken omdat ik die kist open gemaakt had.

Ik ging dus naar die piraat en die wilde mij wel helpen die spoken terug de kist in te doen. Dus kwamen we daar beneden, toen hingen er aan het plafond allemaal rookworsten en ik herinner me nog dat ik er aan ging ruiken en het rook nog naar rookworst ook

Maar goed, dus wij de hele tijd achter die spoken aanrennen en uiteindelijk gingen ze er in en hebben we die kist dichtgedaan.
Toen zei die piraat dat we dit succes moesten vieren met het eten van frikandellen
Maar toen zag ik dat wanneer die piraat een hap nam, dat die frikandellen helemaal gevuld waren met maden en wormen
Dat verpeste mijn eetlust wel ff

Toen werd ik wakker en lag ik helemaal dubbel wat voor een idioots ik nu weer gedroomd had
pi_49438895
Ik had gedroomd dat ik alleen in een sportkleedkamer was en dat ik de douche in liep om te douchen. Ik keek in de spiegel in de douche en zag dat er een geest me vanachter bij mijn schouders vastpakte. Ik kon me niet meer bewegen en de spiegel kwam steeds dichterbij en toen was de droom afgelopen.
pi_49568534
Ik had me toch iets raars eergister.

het ging zo; ik was in een gebouw en zat daar vast want alle deuren en ramen waren op slot en konden niet open. ik had een wapen en besloot dus maar om het hele gebouw te checken of ik iemand vond die mij had opgesloten. dus ik zoeken en zoeken maar er was niemand dacht ik. tot ik op een bepaald moment een geluid hoorde, ik er langzaam heen en ik loop die kamer in. Zie ik daar mijn beste vriend liggen krikken met een vriendin van me, dus ik denk HUH? dus ik loop erheen en vraag wat doe je, hij zegt "ik ben aan het krikken ga weg", dus daarop loop ik weg. kom ik in een andere kamer staat daar een biertap, dus in mijn droom denk ik "heeeee! lekker biertje"
dus ik loop erheen en ben toen daar aan de bar bier gaan drinken totdat het licht werd buiten en toen kon ik naar buiten.

sloeg vrijwel helemaal nergens op maar tis best raar om in je droom te zien hoe je beste maatje je vriendin aan het palen is.
  dinsdag 22 mei 2007 @ 09:25:32 #18
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_49634505
Vannacht raar gedroomd, volgens mij was ik een soort van 'living dead' oid, in ieder geval was ik erg sterk en zag ik een glazen kamer met gordijnen. Zodra die mensen ( sort of ) achter het gordijn stonden zag ik gewoon personen maar als ik ze door het glas bekeek zonder gordijnen bleken het skeletten te zijn, geen nachtmerrie ofzo maar wel erg vaag . Ik heb nog meer gedroomd maar daar weet ik alleen maar kleine vlagen van.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 mei 2007 @ 03:34:17 #19
105982 L-IS
arrogante kutclown
pi_49712233
vanwege dat andere topic..

ik wist een paar jaar terug dat ik droomde en wou wakker worden. Ben toen in m'n droom maar van de trap gesprongen, voelde als een soort zelfmoord (ook kutgevoel tijdens het wakker worden, net of ik echt van de trap viel).
Op vrijdag 19 januari 2007 05:02 schreef RottePeer het volgende:
je bent zelf een slechte kaolo-kloon boeler. pitoes smoken is da shizznit
met je homo-ass poppetje met make-up op z'n wangen
  donderdag 24 mei 2007 @ 09:45:33 #20
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_49714875
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 03:34 schreef L-IS het volgende:
vanwege dat andere topic..

ik wist een paar jaar terug dat ik droomde en wou wakker worden. Ben toen in m'n droom maar van de trap gesprongen, voelde als een soort zelfmoord (ook kutgevoel tijdens het wakker worden, net of ik echt van de trap viel).
dat heb ik een aantal jaren geleden 10 keer achter elkaar gedaan omdat ik steeds wakker werd in de droom zelf en weer opnieuwmoest beginnen, de laatste keer ben ik maar gewon de trap afgelopen en heb ik hem uitgedroomd.

Eigenwijze dromen .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 mei 2007 @ 14:40:19 #21
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_49725424
Vannacht zat ik in een vierkant gebouw waarbij garnalen mensen gingen opeten. Bovenste verdieping woonden de mensen en onder waren de garnalen en de mensen moesten met bouten en moeren iets bevestigen maar het liep uiteindelijk toch uit de hand.

Het gebouw ging samen persen zodat de mensen in de bovenste verdieping dichter bij de garnalen kwamen en dus werden alle mensen opgegeten.

Kan zijn dat ik die droom had omdat ik Mr Bean gekeken had die een grote ongepelde garnaal in zijn mond stopte gisteren.

Niet bepaald een prettige droom maar echt schreeuwen of paniek breekt er niet uit bij mij. Op de een of andere manier maak ik zo'n droom niet helemaal mee zoals vroeger. Vroeger leefde ik meer in de droom zodat het echter leek.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  vrijdag 1 juni 2007 @ 19:36:41 #22
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50010647
Vannacht weer heerlijk wazig gedroomd. Eerst een stuk dat ik in een lego winkel werkte samen met een collega en mijn manager ( in het echt ook ) en de manager had iemand vermoord ofzo en zei tegen mij dat als er iemand belde voor een rekening dat ik moest zeggen dat diegene de hij vermoord had er niet was waardoor hij dus de rekening niet hoefte te betalen. Die persoon belde mij en ik zei dat ze er niet was, hij helemaal van 'wat raar, ze is er altijd!' 'ja, nu niet dus, doeidoei! ' Later was ik op zolder bezig met prikkeldraad samen met een paar andere, wat ik aan het doen was weet ik niet maar op een gegeven moment knipte ik het draad door en ging er iets fout, dus hielp een oude dame mij om het weer goed te krijgen en we gingen verder met het kunstwerk(?) op een gegeven moment kwamen er steeds rozen naar binnen via het dakraam en ik ging kijken wat er aan de hand was. Toen stonden ik en drie andere op het dak ergens naar te kijken maar ik kon dus niet zien waarnaar omdat ik naar mezelf stond te loeren. Ik zag wel dat ze helemaal verbaast waren, wat het ook was. Bummer . En als laatst reed ik door de straat en zag ik een huis branden, ben erheen gereden en keek naar binnen, laatste wat ik zag was een een huilende vrouw door een deuropening ( ze zat in de kamer op een bankje en ik keek naar binnen ) en toen werd ze verslonden door de vlammen, zag er heel mooi uit ondanks de luguberheid ervan.

Al met al een goede droom.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50245212
Ik droom de laatste tijd (al een jaar, ofzo) over een kat. het is altijd dezelfde, groot, wollig en grijs. In het begin bracht hij me altijd overal naar toe, begeleide hij me, maar was altijd te snel voor me dus ik kon hem nooit pakken. Vannacht heb ik voor het eerst gedroomd dat ik hem op mocht pakken en heel even mocht knuffelen, toen wilde hij weer verder lopen.

En ik heb helemaal niets met katten. Het zou wel tof zijn als iemand me hier iets over kan uitleggen.
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
pi_50245569
Ik droom vaak over een huis waarin ik ga wonen. Voordat ik erin trek loop ik door dat huis en vind steeds meer kamers en deuren die ik nog nooit heb gezien. Hoe meer nieuwe deuren en kamers ik ontdek, hoe blijer ik word.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
pi_50246242
Ik had weer zo'n vage droom. Eerst was ik naar een cafe waar een black metal concert bezig was en de bandleden hadden allemaal corpspaint op en de zanger was aan het krijsen. Toen wilde ik naar de wc maar de bezoekers hadden alle deuren en alles gesloopt. Toen heb ik iemand gewurgt. En toen liep ik opeens in een extreem rechtse demonstratie mee.

Weet iemand wat deze droom kan betekenen?
  vrijdag 8 juni 2007 @ 18:18:51 #26
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50246512
Oh, vannacht gedroomd dat ik in de ruimte bezig was in een bubbel en ik was een beetje loos heen en weer aan het sjeezen in die bubbel, op een gegeven moment kwam ik langs een zwart gat ofzo en daar ging ik naar binnen, toen kwam ik aan bij legomannetjes ( tenminste zo zagen ze eruit ) in een kamer die aan het mastruberen waren. Daar ben ik maar weg gegaan en naar een andere dimensie gegaan. In die andere dimensie zag ik niets maar was wel heel beklemmend dus daar ben ik met wat moeite uitgekropen.

Eerste keer dat ik over de ruimte aan het dromen was trouwens, wel leuk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zaterdag 9 juni 2007 @ 12:25:50 #27
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_50265292
quote:
Op vrijdag 8 juni 2007 18:18 schreef jogy het volgende:
Oh, vannacht gedroomd dat ik in de ruimte bezig was in een bubbel en ik was een beetje loos heen en weer aan het sjeezen in die bubbel, op een gegeven moment kwam ik langs een zwart gat ofzo en daar ging ik naar binnen, toen kwam ik aan bij legomannetjes ( tenminste zo zagen ze eruit ) in een kamer die aan het mastruberen waren. Daar ben ik maar weg gegaan en naar een andere dimensie gegaan. In die andere dimensie zag ik niets maar was wel heel beklemmend dus daar ben ik met wat moeite uitgekropen.

Eerste keer dat ik over de ruimte aan het dromen was trouwens, wel leuk.


Niet om uit te lachen maar die lego-mannetjes
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_50265676
Hebben jullie ook weleens dat juliie dromen over dromen?...of dromen binnen dromen?..
Ik bedoel hiermee dat ik vaak in mijn dromen mij situaties of voorvallen herinnen die alleen in vorige dromen zijn voorgevallen, en niet in real-life..
pi_50265695
quote:
Op zaterdag 9 juni 2007 12:42 schreef DubManiac het volgende:
Hebben jullie ook weleens dat juliie dromen over dromen?...of dromen binnen dromen?..
Ik bedoel hiermee dat ik vaak in mijn dromen situaties of voorvallen herinner die alleen in vorige dromen zijn voorgevallen, en niet in real-life..
  zaterdag 9 juni 2007 @ 12:59:59 #30
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_50266159
Ik ben een keer wakker geworden in een droom maar ik droomde nog, op een gegeven moment leek het net alsof ik niet meer uit de droom kon stappen. In de droom stapte ik dus uit bed maar het dromen ging door omdat ik nog aan het dromen was. Die droom na het ontwaken in de droom voelde dus ook erg realistisch aan.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  dinsdag 12 juni 2007 @ 10:49:41 #31
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50364931
Vannacht gedroomd dat ik uitging in vrouwenkleding. Schiet mij maar lek . Oh en nog wel wat meer rare dingen maar dit sloeg toch wel alles. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50368270
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 10:49 schreef jogy het volgende:
Vannacht gedroomd dat ik uitging in vrouwenkleding. Schiet mij maar lek . Oh en nog wel wat meer rare dingen maar dit sloeg toch wel alles. .
Een man die in zijn droom vrouwenkleding draagt dient zich bewuster te zijn van zijn vrouwelijke kant
Met twee voeten op de grond kom je geen stap verder.
  dinsdag 12 juni 2007 @ 12:37:41 #33
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50368363
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 12:34 schreef Lilith-Wicca het volgende:

[..]

Een man die in zijn droom vrouwenkleding draagt dient zich bewuster te zijn van zijn vrouwelijke kant
Nog vrouwelijker? Ik ben al zo'n mietje joh !
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50369177
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 12:37 schreef jogy het volgende:

[..]

Nog vrouwelijker? Ik ben al zo'n mietje joh !
Wel of niet je vrouwelijke kant kennen heeft toch helemaal niets te maken met wel of geen mietje zijn?

Of wil je nu beweren dat alle vrouwen mietjes zijn
Met twee voeten op de grond kom je geen stap verder.
  dinsdag 12 juni 2007 @ 13:18:42 #35
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50369844
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 13:01 schreef Lilith-Wicca het volgende:

[..]

Wel of niet je vrouwelijke kant kennen heeft toch helemaal niets te maken met wel of geen mietje zijn?

Of wil je nu beweren dat alle vrouwen mietjes zijn
Crap, hoe lul ik me hier nou weer uit? . Ok, mietje is misschien een beetje hard gezegd maar vrouwelijke kanten bij mannen worden vaak in de ogen van de maatschappij als 'mieterig' gezien. Terwijl veel vrouwelijke eigenschappen juist heel handig kunnen zijn in het dagelijkse leven. Hetzelfde als dat ik mezelf regelmatig een 'zweefteef' noem om bepaalde mensen de wind uit de zeilen te nemen. .

Nu ik erover nadenk weet ik niet eens wat de vrouwelijke kanten specifiek zijn .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50370077
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 13:18 schreef jogy het volgende:

[..]

Crap, hoe lul ik me hier nou weer uit? . Ok, mietje is misschien een beetje hard gezegd maar vrouwelijke kanten bij mannen worden vaak in de ogen van de maatschappij als 'mieterig' gezien. Terwijl veel vrouwelijke eigenschappen juist heel handig kunnen zijn in het dagelijkse leven. Hetzelfde als dat ik mezelf regelmatig een 'zweefteef' noem om bepaalde mensen de wind uit de zeilen te nemen. .

Nu ik erover nadenk weet ik niet eens wat de vrouwelijke kanten specifiek zijn .
Ja, daarom droom je er ook over, je moet ze ontdekken
Met twee voeten op de grond kom je geen stap verder.
pi_50402335
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 13:18 schreef jogy het volgende:

[..]

Crap, hoe lul ik me hier nou weer uit? . Ok, mietje is misschien een beetje hard gezegd maar vrouwelijke kanten bij mannen worden vaak in de ogen van de maatschappij als 'mieterig' gezien. Terwijl veel vrouwelijke eigenschappen juist heel handig kunnen zijn in het dagelijkse leven. Hetzelfde als dat ik mezelf regelmatig een 'zweefteef' noem om bepaalde mensen de wind uit de zeilen te nemen. .

Nu ik erover nadenk weet ik niet eens wat de vrouwelijke kanten specifiek zijn .
Misschien tijd om je droom eens waar te maken
Ik bied me aan voor een make-oversessie. Heb heel leuke jurkjes waarvan je er wel een mag lenen
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  woensdag 13 juni 2007 @ 10:46:15 #38
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50402620
quote:
Op woensdag 13 juni 2007 10:36 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Misschien tijd om je droom eens waar te maken
Ik bied me aan voor een make-oversessie. Heb heel leuke jurkjes waarvan je er wel een mag lenen
Ehm, ik heb mij vroeger een keer laten overhalen door mijn zus en een paar vriendinnen voor een make-over en ik was daar zo goed in dat mijn moeder tegen mijn zus zei dat ze dat maar niet meer moesten doen .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50403086
quote:
Op woensdag 13 juni 2007 10:46 schreef jogy het volgende:

[..]

Ehm, ik heb mij vroeger een keer laten overhalen door mijn zus en een paar vriendinnen voor een make-over en ik was daar zo goed in dat mijn moeder tegen mijn zus zei dat ze dat maar niet meer moesten doen .
Geweeeeldig!!!
Goed om in gedachten te houden. Heb voor workrelated shit nog weleens een leuke dragqueen nodig
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_50403241
Ontopic.
Heb vanacht gedroomd dat ik bij een fokster thuis was. Zag haar hubby ook. Die ken ik niet eens en ben er nooit thuis geweest
Ik keek er rond en dacht: wat een joekel van een huis. Maar daarna keek ik beter en zag dat het niet zo enorm was. Alleen de boekenkast was enorm. Van de grond tot aan het plafond en dt over de hele muur. De betreffende fokster zocht er een boek.
Dat ik dat zoeken van een boek droomde was niet echt vreemd. In een ander topic was er een heel gesprek over een bepaald boek dat ze zocht en over boekwinkels.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_50407974
Eerst was ik bij een hoge soort van brug waar mensen zaten te vissen en toen sprong ik naar beneden het water in en moest ik uitkijken dat ik niet aan een vishaakje bleef hangen.

Toen zat ik in een gebouw ('s nachts), er waren lasers die ik moest ontwijken. Ik had een zwart pak aan met militaire uitrusting en toen heb ik een vrouw gewurgd die achter de balie stond.
pi_50515671
Gisternacht een angstdroom gehad, ik ging opzoek, waarnaar weet ik niet precies. Ja, naar datgene wat mij angst inboezemde. Ik ging uit bed, dacht dus dat het echt was en ik niet droomde , naar benee, en bang, ik voelde het. Keek door de ramen, zag niks. Was ook s' nachts. Liep verder, door de woonkamer, keek toen naar buiten, en zag toen een onwijs, mooie, heldere nachthemel, waar vooral één ster aan de lucht prijkte. Ik keek ernaar of moest het zien. Ik wou ook naar buiten, wou dat gevoel in. Zocht wel nog even angstig verder, maar die ster had ik gezien. En toen werd ik wakker.

Zaten nog wel meerdere dingen in de droom. Oa toen ik op de klok keek de cijfers 0.54 uur.

Volgende dag en nacht was ook een raar gevoel toen ik wakker werd, een vervelende dag gehad.
Maar ik hoop dat de ster ondanks de rest positief was.
pi_50544968
Ik droomde vannacht dat ik naar een voetbalwedstrijd ging. Eerst zat ik een klein stadion, maar op een gegeven moment veranderde de omgeving in een bioscoop, en zat ik in die bioscoop voetbal te kijken.

Vervolgens nam ik ineens deel aan een uitje van mijn school. Ik ging met een groepje van 5 met de trein, en we bleken naar de Efteling te gaan. Tot dat we op een gegeven moment in de gaten kregen dat we gevolgd werden door de politie. Wat volgde was een grote achtervolging in het overstappen op een verschillende treinen en het centrum van Tilburg.
Toen werd ik wakker.
  maandag 18 juni 2007 @ 12:09:49 #44
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50572525
Ik had vandaag een heerlijke droom op zich, een afgehandelde zaak in mijn persoonlijke sfeer, verder niet zo belangrijk maar het was de eerste keer dat ik er zo tegenover stond.

Het grappige van mijn droom was dat ik op en gegeven moment een philips ambilight wilde kopen voor iemand en ik dus naar de winkels ging, ik was dus naar een winkel op zoek die dat ding verkocht en op een gegeven moment kwam ik in een bar bij een persoon die mij wel wilde helpen door iemand het te laten zingen. Die gozer had zijn song and dance uitgevoerd en het was duidelijk voor mij, ik gaf de barman geld en ging op mijn weg. Terwijl ik aan hetl open was naar de winkel kwam de barman erachter dat er vals geld tussen mijn biljetten zat en hij stuurde een groep mensen op mij af om mij terug te pakken. Terwijl ik naar de winkel aan het zoeken was moest ik die mensen dus ontvluchten en dat ging redelijk soepel, allemaal rare ruimtes doorkruist, ik bedoel het blijft een droom natuurlijk en uiteindelijk heb ik ze afgeschudt. Helaas heb ik de ambilight nooit gekocht en aan het einde van de droom kwam ik dus iemand tegen die ik wel vaker ben tegengekomen in het verleden maar voor het eerst in die tijd kon ik er goed tegenin gaan en heb ik die persoon dus zo'n beetje de waarheid verteld. Naja, goede dingen. Aan het einde van de droom lag ik samen met iemand in bed, zonder al te veel porno hoor en de ander was buiten de deur gezet.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50572969
^ Tilburg!

OT: een droom van gisternacht. Ik snap er nog steeds geen reet van!

Droomde dat het weer goed was met mijn ex. Ik was echt totaal kalm en rustig. Hij bleef bij mij slapen, ik vroeg hem nog of hij het daar mee eens was. Ja, hij vond het helemaal prima.

Later in die droom werd ik achtervolgd door een man van middelbare leeftijd. Terwijl ik vluchtte voor hem, moest ik stoppen omdat ik voor moeras/drijfzand/modder stond (midden in een woonwijk, sure..). Boven dat modderbad hingen 2 ladders om van die kerel te vluchten. Ik kon niet rechtstreeks naar de ene ladder springen, dus dat zou ik via de onderste moeten doen. Op het moment dat ik de moed had om te springen, duwt die vent me het moeras in!! Waarmee hij dus ook zijn eigen leven in gevaar bracht (hij was er zelf ook in gesprongen). "Huh?", dacht ik nog.

En daar zat ik dan, ik wist dat ik niet moest bewegen, want anders zak je verder weg. En opeens een stem die zei: "ja" terwijl ik heel hard "nee" dacht. "Wat nou ja?" was mijn gedachte. Dus ik liet me voeren door de stroom.. en wat gebeurt er -tot mijn verbazing- ik zak 3 meter of zo, voelde geen angst opkomen dat ik zou stikken, maar kwam in een huis of zo terecht van een heks.

Maar waarom ik me druk maak over deze droom is omdat ik helemaal niet naar beneden in het moeras wilde. Ookal is het goed afgelopen, ik wilde op de trap springen!
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_50591631
Ow, ik snap hem nu! Ik snap nu hoe ik naar de ladder moet springen
*maakt klein vreugdedansje*
You're never fully dressed until you wear a smile
  maandag 18 juni 2007 @ 21:10:18 #47
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50591829
quote:
Op maandag 18 juni 2007 12:25 schreef MNR het volgende:
^ Tilburg!
! Het was echter een mengelmoes tussen mijn dorp en Schiphol volgens mij .
quote:
Op maandag 18 juni 2007 21:05 schreef MNR het volgende:
Ow, ik snap hem nu! Ik snap nu hoe ik naar de ladder moet springen
*maakt klein vreugdedansje*
Oeh, nu maar hopen dat je die droom nog een keer krijgt om het te testen .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_50593664
quote:
Op maandag 18 juni 2007 21:10 schreef jogy het volgende:
! Het was echter een mengelmoes tussen mijn dorp en Schiphol volgens mij .
Nou, was tegelijkertijd met jou aan het posten (zag ik pas toen ik mijn post verzond), en duidde eigenlijk op de post voor jou (maar was niet relevant genoeg om t aan te passen). Schiphol is ook spannend
quote:
Op maandag 18 juni 2007 21:10 schreef jogy het volgende:
Oeh, nu maar hopen dat je die droom nog een keer krijgt om het te testen .
Ja, keil ik hem lekker eerst in het moeras
You're never fully dressed until you wear a smile
  maandag 18 juni 2007 @ 21:57:57 #49
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50594043
quote:
Op maandag 18 juni 2007 21:48 schreef MNR het volgende:

[..]

Nou, was tegelijkertijd met jou aan het posten (zag ik pas toen ik mijn post verzond), en duidde eigenlijk op de post voor jou (maar was niet relevant genoeg om t aan te passen). Schiphol is ook spannend


Ahja, ik zie het . Had al helemaal zoiets van 'daar ga ik dus nooit winkelen '
quote:
[..]

Ja, keil ik hem lekker eerst in het moeras
Strak plan. Ik heb het ook één keer gehad dat ik een droom over kon doen. De eerste keer werd ik achtervolgt en rende ik een loods in waar ik dus opgewacht werd door zijn maatje en mezelf wakker moest maken voor het eng werd . De tweede keer ben ik er maar langs gerend en door een tuinslang gekropen naar een andere droom . Altijd leuk zo'n herkansing.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zaterdag 23 juni 2007 @ 08:23:19 #50
113650 maniack28
Dresden Dolls O+
pi_50753242
Okay... ik had vandaag echt een hele wazige droom...

Ik droomde dat ik opeens 10 jaar terug in de tijd was, maar ik was wel mezelf en ik had alle kennis die ik nu ook heb. Maw, mijn geest is dus teruggegaan, lichaam niet. Het eerste wat ik ging doen was internetten, maar we hadden toen een inbelverbinding en man wat ging dat traag.. ik balen als een stekker en roepen dat hij sneller moest

En toen begon met opeens iets te dagen... iets waar de betekenis van deze droom misschien naar wijst. Ik beschouw het leven eigenlijk als een set niet lineaire (differentiaal)vergelijkingen (Voor de wiskundeleken -> gewoon een vergelijking) met oneindig veel oplossingen. Sommige oplossingen zijn stabiel en zorgen dat je een "goed" leven leidt, maar kleine andere keuzes kunnen je levensbeeld 10 jaar verder compleet veranderen. Andere oplossingen zijn minder stabiel, waardoor je af kan glijden naar de bodem (of de top). Ik bedacht me in mijn droom dat ik tevreden was met wat ik nu heb en tot mijn afgunst betekende dat dat ik alles, maar dan ook alles hetzelfde moest doen als ik eerst gedaan had. Mjah, dat lukt natuurlijk nooit. Ik ging meteen daarna naar Fok! en TRU om een topic te openen over tijdreizen (maar volgens mij bestond TRU toen nog niet en Fok! ook niet denk ik) en toen versprong mijn droom 3 jaar verder.. toen leerde ik denk ik mijn vriendin voor het eerst kennen. Dus ik ging haar bellen en proberen uit te leggen hoe het zat, maar dat lukte natuurlijk niet en ik wist mezelf geen raad meer, want alles wat ik eerst had zal ik nooit meer krijgen, omdat mijn gekozen pad niet hetzelfde is.

Argh.. en toen werd ik wakker en ben ik eerst gaan kijken of de datum nog wel 23 juni 2007 was.. ik schrok me echt kapot. Denk dat het min of meer zegt dat ik tevreden ben met mijn huidige leventje en dat ik bang ben het kwijt te raken...
Cause I'd rather continue my trip to the top of the mountain then freeze to death in the valley.
pi_50754108
Dat een paard een betekenis heeft nam ik wel aan, maar ik droomde over een pratend paard. Een soort Mister Ed dus.
Het was een oud zwart paard en ik bereed hem. Heel rustige stap.
Op een gegeven moment stapte ik af. Ik was een beetje bang, want ik realiseer me bij paarden altijd hoe groot ze zijn vergeleken bij mij. Ik pakte de teugels en toen begon ie te praten.
Ik zei: zo... zal ik je maar naar de stal brengen dan, en het paard antwoordde: ja, doe dat maar. Beetje rust.
Ik was niet verbaasd maar mijn angst was niet zo groot meer. Ik zei aarzelend: zal ik dan je zadel ook maar weghalen? Hij zei: graag want het irriteert me.
Ik haalde het zadel weg en zag dat ie onder het zadel een pukkel had op zijn flank.
Het zadel was oud en mottig en de bovenkant was totaal versleten. Het had vullig van schuimrubber dat half was vergaan
Ik legde het zadel over een balk en liep weg om spullen te gaan halen om het paard te verzorgen. Ik had medelijden.

Helaas werd ik toen wakker gemaakt door een snorhaar in mijn neus van een van de poezen hier. Probeerde nog verder te dromen maar dat lukte niet. het werd een andere droom.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  zaterdag 23 juni 2007 @ 10:36:26 #52
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_50754176
quote:
Op zaterdag 23 juni 2007 10:31 schreef nokwanda het volgende:
Dat een paard een betekenis heeft nam ik wel aan, maar ik droomde over een pratend paard. Een soort Mister Ed dus.
Het was een oud zwart paard en ik bereed hem. Heel rustige stap.
Op een gegeven moment stapte ik af. Ik was een beetje bang, want ik realiseer me bij paarden altijd hoe groot ze zijn vergeleken bij mij. Ik pakte de teugels en toen begon ie te praten.
Ik zei: zo... zal ik je maar naar de stal brengen dan, en het paard antwoordde: ja, doe dat maar. Beetje rust.
Ik was niet verbaasd maar mijn angst was niet zo groot meer. Ik zei aarzelend: zal ik dan je zadel ook maar weghalen? Hij zei: graag want het irriteert me.
Ik haalde het zadel weg en zag dat ie onder het zadel een pukkel had op zijn flank.
Het zadel was oud en mottig en de bovenkant was totaal versleten. Het had vullig van schuimrubber dat half was vergaan
Ik legde het zadel over een balk en liep weg om spullen te gaan halen om het paard te verzorgen. Ik had medelijden.

Helaas werd ik toen wakker gemaakt door een snorhaar in mijn neus van een van de poezen hier. Probeerde nog verder te dromen maar dat lukte niet. het werd een andere droom.
.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_50754829
quote:
Op zaterdag 23 juni 2007 10:36 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

.
joa
Ik berijd wel vaker mottige ouwe paarden
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  zaterdag 23 juni 2007 @ 13:56:14 #54
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_50758006
Ik schoot vannacht een tank-auto met een geweer zodat dat ding ontplofte maar het ontplofte naast een opslagplaats voor benzine en toen kreeg ik door dat de hele wereld in vuur en vlam gezet ging worden door mijn schuld. Op het moment van ontploffen kwam er een vuurzee vrij en toen voelde ik gewoon de hitte door mijn lichaam gaan, om niet te verbranden ben ik boven die vuurzee gaan vliegen maar ik was van binnen in mijn lichaam helemaal hol verbrand.

Toen de ergste vuren waren gedoofd ben ik naar beneden gegaan en toen een cafe ingedoken waar Paul de Leeuw de eigenaar van was Hij boodt iedereen 2 kopjes koffie aan maar wilde wel 1 sigaret hebben omdat alle spullen schaars geworden waren, ik hoefde geen koffie maar wilde een wodka jus hebben. Toen ging ik naast een meid zitten die bij me op school gezeten had en ben daar mee gaan praten en ze noemde me vuurvlieg omdat ik helemaal verbrand was.

Whisky gedronken in dat cafe en toen ben ik op straat gaan zoeken naar levensmiddelen na de grote ramp, nog mezelf de vingertop afgesneden met een kapotte fles amstel bier en toen ben ik opgenomen door een Grieks restaurant die mijn identiteiskaart en pinpas afnam en in een kluis verstopte. Ik kreeg in de Griekse restaurant onderdak en het eerste wat ik deed was een glas bier tappen uit een van de vele biertaps.

Daarna weer de straat opgegaan en toen met een soort vliegend rond ding waar duizenden mensen inpassen weggevlogen.

Nog gedroomd dat ik vrienden van vroeger in het park zag zitten, maar toen ik dichterbij kwam waren het 2 mannen met 3 herdershonden die super scherpe tanden hadden. Die ene man vroeg aan mij of ik wel okey was en vroeg of ik geen banden had met een of andere organisatie die zich met geesten bezig hield. Heb toen gezegd dat ik niet in geesten geloof en dat het iets is dat door de hersens wordt aangemaakt. Toen lieten ze de honden niet op mij los en lieten ze me gaan. Ging toen mijn fiets zoeken en toen werd ik wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_50770142
Wauw! Wat een leuke dromen hebben jullie!

@maniack28:
ook gaaf dat je het kunt verklaren. Zou willen dat ik dat ook altijd kon. Ik droom zoveel en wil dan ook altijd snappen waar het vandaan komt en of het dan te maken heeft met het vraagstuk waar ik op dat moment mee rondloop. En als ik dan geen link kan leggen, pieker ik daar wel een uurtje of wat over door.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 23 juni 2007 @ 21:39:19 #56
113650 maniack28
Dresden Dolls O+
pi_50770244
quote:
Op zaterdag 23 juni 2007 21:35 schreef MNR het volgende:
Wauw! Wat een leuke dromen hebben jullie!

@maniack28:
ook gaaf dat je het kunt verklaren. Zou willen dat ik dat ook altijd kon. Ik droom zoveel en wil dan ook altijd snappen waar het vandaan komt en of het dan te maken heeft met het vraagstuk waar ik op dat moment mee rondloop. En als ik dan geen link kan leggen, pieker ik daar wel een uurtje of wat over door.
Ik denk dat dat het is hoor Kan zo gauw niks anders verzinnen
Cause I'd rather continue my trip to the top of the mountain then freeze to death in the valley.
pi_50770346
Ik snap mijn eigen dromen ook vaak wel. Maar de visie van een ander is ook leuk en iets om over na te denken.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  zondag 24 juni 2007 @ 12:39:41 #58
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_50783250
Het enige wat ik me nog een beetje goed kan herinneren van vannacht was de opmerking: 'vanaf het moment genomen is de grootste crimineel ook maar een schavuit' Ik vond hem wel mooi gevonden .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zondag 24 juni 2007 @ 12:56:31 #59
182345 television
schering & inslag
pi_50783736
Ik droomde over die ene onderzoeker in Braziliė die nu de bak in moet omdat hij aapjes had ontvoerd. Maar toen bleek het het nieuws op de radio te zijn.

.
Op vrijdag 6 juli 2007 22:29 schreef yvonne het volgende:
Ze weten niet waar ze het over hebben, jouw genialiteit kan alleen maar een bron van inspiratie zijn voor de JAMen van deze wereld.
  zondag 24 juni 2007 @ 14:12:28 #60
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_50786160
Vannacht ging ik naar een hardrock cafe waar schwarzenegger als terminator op zijn motor op het dak stond. Binnen gekomen waren er alleen maar vrouwen waaronder ook de olsen twin. Heb alweer een bier gedronken in mijn dromen uit het vat Iedere nacht droom ik wel dat ik een biertje drink.

Verder was ik ergens in een concentratie-kamp wat een attractie was in een pretpark, toen begon iemand me te beschieten met nep-kogels en stal hij mijn beurs. Daarna met hulp van anderen mijn beurs terug gehaald en toen ijs gegeten voor 1 gulden en toen kreeg ik 2 ijsjes en gaf ik een ijs weg aan een oud klasgenoot.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_50787710
Ok, ik het t druk gehad vannacht:

- ik droomde over een hond die Frank heette (Frank.. ) en die me speels heel hard bijtte
- moest opeens mijn kamer delen met 2 kinderen, een meisje en een klein schattig manneke
- toen liep ik naar de kamer van mijn ex die me probeerde te verleiden, maar dat liet ik niet toe (dat kleine manneke liep trouwens door dat moment heen)
- liep ik terug naar m'n kamer, had 1 van die kinderen mijn halve kamer qua inrichting omgegooid.. en zin dat ik had om pissed te worden! (ondanks dat ik haar wel begreep)
- toen zag ik dat mijn konijnenkooi was overgenomen door 2 kleine, grijze muisjes (hoewel ik die muisjes lief vond, zag ik het als mijn plicht om het terrotorium van mijn konijn te bewaken, dus moest ze wegjagen)
- en als laatste betrapte ik me erop dat het wel heel makkelijk zou zijn om keihard te foeteren op dat kind.. maar toch maar niet gedaan.

Vandaag heb ik er maar niets achter gezocht
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51098151
Ik droom de laatste dagen telkens dat ik lang haar heb.
pi_51104574
Grappig, ik droom de laatste avonden heel vaak dat ik gezoend word (en de ene keer wil ik het wel, de andere keer niet) En toen ik er vrijdag achter kwam dat mijn baas een hond heeft die Frank heet, moest ik wel hilarisch hard lachen.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51104836
quote:
Op dinsdag 3 juli 2007 19:43 schreef MNR het volgende:
Grappig, ik droom de laatste avonden heel vaak dat ik gezoend word (en de ene keer wil ik het wel, de andere keer niet) En toen ik er vrijdag achter kwam dat mijn baas een hond heeft die Frank heet, moest ik wel hilarisch hard lachen.
En morgen zoent ie je. Die baas dan. Niet Frank
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_51105833
quote:
Op dinsdag 3 juli 2007 19:49 schreef nokwanda het volgende:
En morgen zoent ie je. Die baas dan. Niet Frank
ROTFLMAO!!!! Ow man, ik kwam echt even niet meer bij hier!!! Schitterende opmerking!! -> was het even aan het visualiseren (most of the times is het mijn collega of een onbekende man voor me)
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 5 juli 2007 @ 17:20:02 #66
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51173042
Vannacht zat ik in de hema met 2 mensen en toen kwam een man een gewapende overval plegen, ik zat met de rug naar hem toe en toen ik hoorde dat iedereen zijn handen in de lucht moest steken en toen ben ik op de grond gesprongen vanaf de stoel en heb ik me achter een kledingrek verstopt.

Werd toen neergeschoten in mijn borst en zag dat het pistool op me gericht werd en keek op mijn borst en er kwam bloed uit dat maar bleef stromen. De man die me neerschoot daarvan zag ik dus duidelijk zijn gezicht alsof hij echt voor me stond, ik kon hem verder niet uit het echte leven. Weet nu dus een beetje hoe het voelt om neergeschoten te worden, alleen de pijn bleef achterwege.

Voorspellende droom zal het niet zijn want ik kom zelden tot nooit in de hema en zal daar zeker niet op een barkruk gaan zitten want die hebben ze niet eens daar
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51175370
Jij droomt wel vaak over geweren, schieten enz.. of vergis ik me nu?
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51175745
Vandaag werd ik wakker en ik was helemaal in de war. Het was echt vaag. Het duurde best lang om te bedenken welke dag het was en ik snapte er gewoon niks meer van. Komt vast door die vage droom.
  donderdag 5 juli 2007 @ 18:58:47 #69
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51175755
Niet super vaak. Ik word wel eens neergeschoten in mijn droom inderdaad. Maar ook vaak dat het niet gebeurt. Eens in de zoveel tijd. Kan zijn dat ik ooit een geweer op mij gericht gekregen had tijdens het uitgaan, maar dat had ik toen niet helemaal meegemaakt omdat ik niet besefte dat iemand dat deed. Het ging te snel allemaal.

Of ik kijk teveel schiet-films

Vannacht ook Hans Teeuwen in mijn droom gehad, die had een optreden en toen verstoorde ik dat optreden en begon hij mij af te zeiken. Daarna begon ik hem ook af te zeiken en ontstond een woordenwisseling en toen liep het publiek weg.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 7 juli 2007 @ 12:04:59 #70
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51227049
Vannacht was ik Kuifje als stripfiguur met een wit hondje die in een wereld leefde waar Jensen de baas was Overal sadistische spelletjes in die wereld, bijvoorbeeld een klas die door het publiek gepest wordt door middel van naalden door de hand te steken of een schavot waar ze hun nek door moesten steken waarbij ze met stenen bekogeld werden. Ik wilde vluchten uit die wereld maar dat lukte niet omdat overal bewakers rondliepen, ben nog achter het decor gekropen en daar kon ik alleen maar de achtergrond veranderen van de studio met knoppen verder geen vluchtwegen Toen heb ik mezelf wakker "geschreeuwd" dat ik naar huis wilde en toen werd ik wakker

Nog gedroomd over een feest bij een vriend van vroeger en toen stond ik daar buiten 's morgens en toen kon ik niet meer lopen, ik kwam niet vooruit en bij ieder zuchtje wind werd ik naar achteren geduwd. Vele mensen hadden wederom bier in de handen en maakten lawaai en toen kwam een futuristische auto waar een rijdende rechter in zat, zo kondigde die persoon zich aan, " de rijdende rechter".

Die rijdende rechter keek iedereen van de feestgangers met een zaklamp in de ogen of ze niet dronken waren en de personen die dronken waren die moesten op het circuit van Zandvoort een taakstraf uitoefenen.

En nog een droom ging over een bouwplaats waar mensen bezig waren om kermis-attracties te bouwen die anders waren dan normaal. Toen ging ik op een platform staan met een tas vol studie-boeken om mijn schouders en toen vloog dat platform naar beneden waardoor ik in een virtuele zee terecht kwam en toen was ik aan het verdrinken maar toen greep iemand me bij de kraag zodat ik weer boven water kwam. Daarna in het water gelegen zonder die boeken en daarna weer met het platform omhoog gegaan naar de 2e etage en toen zeiden ze dat op de bovenste etage God was maar God was alleen maar op TV te zien als een persoon. De mensen die op die bovenste etage kwamen die gingen spontaan hun slechte daden opbiechten. David Hasseldorf was op een van de andere schermen te zien met teveel alcohol op

Nog een droom gehad maar die is even te ingewikkeld om op te schrijven, ging over een tennisveld en takken die dwars door de handen gingen en gevechten met bamboe-stokken waarbij ogen uitgestoken werden en macaroni die naar popcorn smaakte. Misschien later. Al bij al een drukke nacht gehad zo te zien.

[ Bericht 3% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 07-07-2007 12:14:41 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51227534
Niet meer kunnen lopen of rennen in een droom is zwaar irritant. Ik had dat vroeger regelmatig, wilde ik hard gaan rennen, maar lukte niet.

Vannacht had ik een droom in een droom. Ik droomde dat ik wakker werd, en dacht dat ik in het hier en nu was, maar dat was dus niet, want even later werd ik echt wakker.

En droomde even later dat ik in een soort van garage was waar de schappen dichtgegooid moesten worden. Dus het lukte me om die schappen dicht te doen, maar toen ik door de deur naar buiten liep, liepen de kippen en cavia's (?) weg. Dat was niet de bedoeling! Maar ja... ze liepen ook te snel om ze te vangen. Dus bleef ik maar lieflijk roepen ...
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 7 juli 2007 @ 12:27:46 #72
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51227719
Dat niet meer kunnen lopen of rennen is inderdaad irritant, vannacht zei ik dat ook tegen de anderen dat ze eens moesten kijken hoe ik tegen een soort van onzichtbare muur opliep de hele tijd. Steeds terug geduwd worden maar toen de rijdende rechter kwam lukte het ineens wel weer

Slimme kippen en cavia's dus in die droom van jou Ze zoeken ook altijd een manier om weg te rennen.

Een droom in een droom heb ik ook eens gehad, dan word ik wakker uit de eerste droom en lig ik in bed in de tweede droom waarbij ik uit bed stap in die 2e droom waarbij het lijkt dat ik dus echt wakker ben geworden, maar dan moet ik als het ware 2 keer wakker worden voordat ik echt wakker ben. Stel je voor je blijft maar wakker worden in een andere droom, zo wordt je nooit wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51227791
Ik droomde pas dat de man die op maandag altijd de leesmap komt brengen voortaan op dinsdag koffie zou komen drinken.
Hoe komt een mens er toch op?
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_51227830
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:27 schreef Dromenvanger het volgende:
Slimme kippen en cavia's dus in die droom van jou Ze zoeken ook altijd een manier om weg te rennen.
Haha! Wist niet eens dat ze er zaten! (totdat ze vlogen)

Maarre.. wat heb jij dan met de rijdende rechter...? Interessante stelling
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51227869
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:30 schreef Biancavia het volgende:
Ik droomde pas dat de man die op maandag altijd de leesmap komt brengen voortaan op dinsdag koffie zou komen drinken.
Hoe komt een mens er toch op?
Misschien fantaseert ie er wel stiekem over?
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 7 juli 2007 @ 12:33:36 #76
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51227879
Ik denk dat alles wat je meemaakt en ziet en hoort en leest wordt opgeslagen in je onderbewuste en in je bewuste en in je dromen wordt er een verhaal van gemaakt. Alles wat je ziet hoort en ruikt wordt in een ander jasje gestoken. En zo kunnen de meest vreemde situaties naar voren komen. Complete sub-werelden die worden aangemaakt dus ook.

Sinds kort ben ik begonnen om alle kuifje albums aan te schaffen en te lezen, dus waarschijnlijk komt daar die droom vandaan van vannacht waar ik kuifje was. Maar dan ben ik niet echt kuifje, ik zie kuifje lopen en handel voor kuifje. Alsof ik een game aan het spelen ben.

Toevallig gisteren mijn personage in het tiger woods golf spel aangemaakt op de wii en toen kreeg ik te horen dat ik een kuif had aangemaakt in dat spel. Dus dan hoor ik kuif overdag en 's nachts wordt er wat gemaakt over een kuif en dan ontstaat kuifje. Een kleine trigger die de droom in leven roept?

Bij die leesmap van jou Biancavia, wie weet heb je ooit in een tijdschrift iets gelezen over koffie en vervolgens laat je in je droom de bezorger op de koffie komen? Ik roep maar wat.

[ Bericht 6% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 07-07-2007 12:40:56 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51227886
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:31 schreef MNR het volgende:

[..]

Haha! Wist niet eens dat ze er zaten! (totdat ze vlogen)

Maarre.. wat heb jij dan met de rijdende rechter...? Interessante stelling
Vliegende cavia's?
Ja, die met de ballen in de bek.
  zaterdag 7 juli 2007 @ 12:35:14 #78
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51227923
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:31 schreef MNR het volgende:

[..]

Haha! Wist niet eens dat ze er zaten! (totdat ze vlogen)

Maarre.. wat heb jij dan met de rijdende rechter...? Interessante stelling
Ik denk dat die rijdende rechter een soort van redder in nood is, die auto was dus een auto op stroom waarmee hij kwam aanrijden ineens en een futuristisch model. Wie weet komt die rijdende rechter wel uit de verre toekomst om de droom tot een goed einde te brengen

Alleen die taakstraf is dan minder maar ik was niet gecontroleerd geworden met die zaklamp in de ogen, een hele rij slachtoffers voor mij en toen ik aan de beurt was werd ik wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51227933
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:33 schreef Biancavia het volgende:
Vliegende cavia's?
LOL!! Nee, figuurlijk gesproken
Maarre.. Biancavia?
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51228008
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 12:35 schreef MNR het volgende:

[..]

LOL!! Nee, figuurlijk gesproken
Maarre.. Biancavia?
Ja, ik voelde me aangesproken.
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_51231807
Ik had gedroomd dat ik op een veld zat en er zaten overal touwen met aan de bovenkant vlaggen eraan. Er waren 2 teams en je moest allebei vlaggen ophangen. Er zat ook nog een vriendin van me op een gebouw. En toen opeens zweefde ik via zo'n touw naar een vlag, bleek de vlag vervangen te zijn door een hakenkruis.
pi_51232160
Al Gore en zijn klimaatpraatje dringt nu ook in mijn droomwereld door

Ik was namelijk in de Albert Heijn met een onbekend persoon aan het praten. Op een gegeven moment hoor ik een enorm gegil, en springen de ruiten eruit waarna een enorm stroom aan water de AH overspoelt. Ik vlucht snel weg naar het magazijn, waarna het ineens zwart voor mijn ogen wordt. Dan wordt ik in mijn droom wakker en drijf ik met mijn bed tussen de lijken in de AH.
Ik ga met mijn hand door het water, en voel ook echt water. Ik denk bij mijzelf: "WTF...het is toch echt geweest, en niet een droom! ". Waarna ik ineens wel echt wakker word
  Admin maandag 9 juli 2007 @ 11:49:13 #83
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_51285658
Ik vind droomuitleg prachtig hoor, maar verklaar me maar eens totale flauwekul dromen, waarin opeens een nakende Kasta door m'n huis dwaalt en ik moet ontsnappen in een soort roeibootje op een rivier in Thailand waarin allemaal krokodillen en onderwaterolifanten (!) loeren om het bootje om te gooien.
Ik ben benieuwd
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_51289388
quote:
Op maandag 9 juli 2007 11:49 schreef yvonne het volgende:
Ik vind droomuitleg prachtig hoor, maar verklaar me maar eens totale flauwekul dromen, waarin opeens een nakende Kasta door m'n huis dwaalt en ik moet ontsnappen in een soort roeibootje op een rivier in Thailand waarin allemaal krokodillen en onderwaterolifanten (!) loeren om het bootje om te gooien.
Ik ben benieuwd
Wil je ontsnappen aan die nakende Kasta in huis? (denk t niet, maar daar was anders wel een mooie droomuitleg aan t geven ) Krokodillen en onderwaterolifanten? Je hebt in ieder geval een kleurrijke fantasie.

Persoonlijk vind ik dat je andermans dromen niet kunt verklaren. Om een droom te kunnen verklaren moet je meer weten van wat er speelt in het leven van diegene. Heb wel even een paar droomsymbolen voor je opgezocht, waar je wellicht meer duidelijkheid door krijgt:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- krokodil
Een negatief symbool van onze innerlijke energieen, dat in de dromen van personen opdoemt, die (nog) niet de juiste levenshouding hebben gevonden. De krokodil symboliseert ook de onbarmhartigheid in de wereld, of kwade buren die ons het leven zuur kunnen maken.

-olifant
Dit dier met de dikke huid kan als een moederlijk wezen, dat ons bescherming kan bieden, worden geinterpreteerd. Voor het werkelijke leven betekent dit symbool dat we erop kunnen vertrouwen, dat wons niet uit het veld (MNR: in jouw geval uit de boot ) laten slaan door eventuele tegenspoed. Wie op een olifant rijdt, maakt plannen om in hogere kringen carriere te maken.

-boot
De boot moet ons veilig overzetten naar de plek waar we een nieuwe toekomst tegemoetgaan. Als de boot in rustige wateren dobbert, betekent dit voor de waaktoestand dat we in rustig vaarwater komen. Degene die de boot op onrustig water bestuurt, moet in het werkelijke leven rekenen op onrust en onevenwichtigheid. Wie de boot in het donker laat drijven, weet op het ogenblijk niet, hoe de dingen zullen verlopen.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_51290173
quote:
Op maandag 9 juli 2007 11:49 schreef yvonne het volgende:
Ik vind droomuitleg prachtig hoor, maar verklaar me maar eens totale flauwekul dromen, waarin opeens een nakende Kasta door m'n huis dwaalt en ik moet ontsnappen in een soort roeibootje op een rivier in Thailand waarin allemaal krokodillen en onderwaterolifanten (!) loeren om het bootje om te gooien.
Ik ben benieuwd
Je hebt gewoon die dag naar een natuurfilm zitten kijken die onbewust veel indruk op je heeft gemaakt
Met twee voeten op de grond kom je geen stap verder.
pi_51419523
Heb nu 2 nachten achter elkaar dat ik aan het einde van mijn droom wakker word om 6.30u! En dat is echt irri, want ik ben ten eerste nog supermoe en ik kan nog een uur blijven liggen maar ik slaap komen lukt dan lastig.

Vanmorgen droomde ik over 4 huisgenoten: huisgenoot 1 liet een sms aan mij lezen die huisgenoot 2 aan hem geforward had. In die sms stond echt iets lulligs over mij, geschreven door huisgenoot 3 en huisgenoot 4 (het was een briefing tussen hen).
Huisgenoot 1 en 3 zaten tegenover mij. Toen zei ik tegen huisgenoot 1 bedankt en tegelijkertijd dat ik er nu niets van kon zeggen tegen huisgenoot 3 want dan zou ik zijn (hg1) vertrouwen beschadigen. Waarop hg1 zei dat dat niet het geval was.

En toen liep ik maar even van tafel weg en stond ik in de keuken na te denken over wat ik moest doen. En opeens zag ik dat de huiskamer allemaal andere banken bevatte, stonden gebloemd roze banken bij. En toen begon ik met nadenken.. en werd ik vanzelf wakker.
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 13 juli 2007 @ 16:34:25 #87
185859 Hoeleboeleboe
Jaah.. Dach 't Niet
pi_51434591
Wtf ik heb echt dom gedroomd vanacht
Ik was op school met m'n vriendinnen en toen opeens voor me stond een heel groot podium achtig iets. Toen kwam, jawel, de Hulk Hogan opeens op ons af en riep: 'kiss'. Toen stond er daar zo een jongen en de Hulk duwt me daar naar toe. Dat gozertje kijkt me zo vet geil aan. Ik dacht zo van hope dat het snel voorbij is, dus ik zoen 'em. Ik wil snel weggaan maar hij houdt me vast en pakt me vol op me bek en begint f*cking te tongzoenen. Het erge is ook nog dat ik hem eigenlijk best wel leuk vind, ja vind, zelfs nu heb ik een verliefd gevoel XP
Naja wat ben ik toch zielg
He loves me, He loves me not, He loves me, He loves me .. uuh
Let's try it again.
  zondag 15 juli 2007 @ 12:07:06 #88
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51484826
Vannacht zat ik in de studie-banken en ineens werd er door de intercom afgeroepen dat ik me moest melden met nog een paar, ik moest op bezoek bij koningin Beatrix op kraamvisite van een kleinkind van haar.

Daar aangekomen wilde ik terug omdat de 2 andere mensen die erheen gingen 100 gulden gaven als geschenk en ik had maar 20 euro op zak die ik liever ergens anders aan wilde besteden. Alsnog besloten om het toch te doen.

Er lag een register waar alle namen instonden en waar je moest vermelden hoeveel je zelf gegeven had, ergens in dat register stonden opmerking die negatief waren over het koningshuis genoeg geld heeft en dat ze mensen die het hoog in de bol hebben echt niet gaan sponsoren om nog rijker te worden. Ik vond mijn naam niet en toen werd ik geholpen en toen wel gevonden en toen kwam de koningin in hoogseigen persoon de grote ruimte binnen lopen, het voelde als een eer dat ik daar mocht zijn met haar aanwezigheid. Ze zei iets over mijn opleiding en stage en toen moest ik een bereking uitvoeren met breuken en nog wat.

Daarna vroeg ze of we wat wilden drinken en toen zeiden we dat we wel een lekker wijntje wilden hebben en 1 wilde dus geen wijn op nuchtere maag dus die pakte frisdrank.

Nu komt het gekke van de droom Er was een groot zwembad in dat kasteel met grote oranje koi-karpers en ineens zat er een koi-karper op de stoel en die moest ik terug in het zwembad gooien. Terug gegooid en toen weer koikarpers die uit het zwembad gesprongen waren en ineens had ik een blauwe grote vlek bij mijn pols. Een soort bloed-vergiftiging en toen ontstond er een grote knobbel bij mijn elleboog en toen zei ik dat ik vergiftigd was door die koi-karper en toen dacht ik dat ik dood aan het gaan was.

Die blauwe vlek met een doek weten weg te werken maar die knobbel die bleef maar zitten.

Vervolgens ging ik weer weg en stond ik ergens bij een ski-lift en wist ik de weg niet terug. Iemand tegen gekomen die wilde vechten in de ring als kick-boksen en daar drukte ik de sigaret op de arm uit maar dat was niet voldoende om hem te stoppen, hij begon mij te slaan en toen sloeg ik terug maar hij voelde geen pijn. Daarna ging hij de kracht laten toenemen van het slaan en toen kon ik harder slaan maar alsnog voelde hij geen pijn. Hij liet me maar slaan en hij sloeg terug en toen ik weg wilde hield hij me tegen.

Toen wakker geworden en met een duffe kop opgestaan in een kamer die veels te warm was. Heb meer gedroomd, 3 keer dezelfde droom gehad en alsnog niet weten te onthouden.

Nu Senseo en op naar de volgende droom vannacht

[ Bericht 2% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 15-07-2007 12:12:14 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 15 juli 2007 @ 15:07:51 #89
126620 Krln
Belg in Breda
pi_51489947
dromen dat je tanden los zitten en uitvallen betekent dat je met een leugen rondloopt. Zeggen ze. (pagina 1 was er iemand die dat vroeg)
Ik droom ook vaak dezelfde droom, vind ik helemaal leuk want dan weet ik dat ik droom en kan ik de droom anders manipuleren, zo liep ik in een droom door een NY achtige stad en de eerste keer dat ik die droom had kwam ik Godzilla tegen, nou die straat heb ik in mijn tweede keer dta ik de droom had ontweken en toen zag ik Godzilla wel maar hij zag mij niet, dus ik was veilig. Ook als ik weet dta ik droom, wil ik met iedereen gaan vrijen en kroelen en voel ik me weer een oermens , wil ik gaan stelen en mensne pijn doen die ik niet leuk vind, heel raar.
pi_51570309
Ik had laatst weer een nachtmerrie gehad. Ik droomde namelijk dat ik weer in de kassen werkte.
  dinsdag 17 juli 2007 @ 22:57:47 #91
175029 TherAngelina
Cigarettes & Alcohol.
pi_51576343
De laatste paar maanden droom ik steeds over pistolen... in de eerste dromen waren dit zulke:



Vannacht was het meer zoiets:



De ene keer word ik doodgeschoten, de andere keer redt iemand me door iemand anders af te knallen. Ook speelt het zich vaak af in kampen. Vannacht bijvoorbeeld zou ik met een klas naar een soort werkkamp gaan, maar kwam ik in een soort Auschwitz terecht. Ze moesten alleen mij hebben. Er was ook één of andere pornoset aanwezig waar ik en een vriendin van vroeger, die ik al heel lang niet heb gezien en waar ik ook niet mee zit films moesten maken met zeer enge mannen. Ze deden ons erg veel pijn op geen goede manier . Laat ik je de details maar besparen. Ik moest nog steeds dood, maar wist te vluchten. Ze vonden me thuis en wilden door het raam schieten maar ik wist me te verstoppen en toen gingen ze ook weg.

Maar wat ik me dus afvraag: waarom droom ik de laatste tijd steeds over allerlei pistolen en geweld? Hiervoor droomde ik nooit over pistolen en nu alleen maar. Wat betekent dit symbool?
Because I'm so clever.
But clever ain't wise.
pi_51580401
Moet je eens zoeken op 'Pauli + Jung + Dream'; gegarandeerd interessant leesvoer.
pi_51713422
Vannacht een hele vreemde droom, maakte 2x dezelfde ronde. Ik stapte in bij een gebouw in een soort van kabelbaan. Deze toch ging over een stuk bos, een deel van de toch kwam je lager aan de grond en zag ik af en toe een bekende lopen. Ik zwaaide dan, vond het leuk om die ander te zien, die ander zwaaide terug. Aan het einde van de tocht was alles prima

De tweede keer was ik samen met een goede vriend aan het begin van die kabelbaan. Er was ook een meid bij voor wie ik in het verleden gewerkt heb. We waren op precies dezelfde dag geboren, vandaar dat zij me ook opviel. Hoe dan ook, stapte weer in in de kabelbaan. Die vriend van me weet ik niet meer.. die is opeens uit mijn droombeeld verdwenen.
De tweede keer viel me op dat het toch best wel gevaarlijk was en helemaal niet zo veilig als ik in eerste instantie dacht. De kabelbaan leek ook een stuk sneller te gaan waardoor ik me echt schrap moest zetten om maar niet direct uit dat ding te vallen. We kwamen ook weer lager aan de vloer en toen zag ik opeens veel meer bekenden. Maar deze keer viel me op dat ze helemaal niet gelukkig waren... het leek alsof ze gevangen genomen waren. Ik zwaaide -want dat deed ik de vorige keer ook, en hoopte door te faken dat ik niet gevreesd was dat alles goed zou komen want ik voelde iets naderen.

Sleutel was: mensen die niet bang waren, overkwam niets. Mensen die wel bang werden, kwamen erachter dat hun angsten ook uit zouden komen.

In plaats van dat ik aan het einde van de toch weer terugkwam naast het gebouw, ging ik nu door de muur en door het plafond heen (als een geestesverschijning). En prompt werd ik op de grond geploft vanuit de kabelbaan. Mijn handen waren vastgebonden. Geen tijd om in paniek te raken dacht ik nog. Daar stond ik in een kamer met een vrouw met een witte doktersjas aan, van wie ik het zware vermoeden had dat ze een experiment met me uit wilde gaan voeren (en dan zou ik ook in de bossen terecht komen). Ik leidde haar af, nam een aanloop en sprong over de obstakels in de kamer (kasten en bureaus waren zo neergezet dat je daar nooit overheen kon springen als je handen waren vastgebonden). Maar ik wilde weg daar en sprong door het raam -gelukkig was deze niet te hoog- en ontsnapte.

Weet niet of mijn ontsnapping gelukt is, want toen werd ik wakker. Maar die vrouw was in ieder geval niet vlak achter me, dus ik had alle kans.

(Er is nog iets met een derde ronde, maar dat is dan ook het enige wat ik weet)
You're never fully dressed until you wear a smile
  zondag 29 juli 2007 @ 12:55:05 #94
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51931528
Ik droom de laatste tijd over rampen. 3 dagen geleden over een grote overstroming in Nederland waarbij ik bijna verzoop en nog net gered werd door mensen die me gingen reanimeren en vannacht stond alles in brand.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51932049
quote:
Op zondag 29 juli 2007 12:55 schreef Dromenvanger het volgende:
Ik droom de laatste tijd over rampen. 3 dagen geleden over een grote overstroming in Nederland waarbij ik bijna verzoop en nog net gered werd door mensen die me gingen reanimeren en vannacht stond alles in brand.
Ik dacht bij mezelf: dit is de eerste keer dat ik droom van Dromenvanger lees die niet kleurrijk wordt verbeeld en omschreven.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zondag 29 juli 2007 @ 13:45:47 #96
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51932542
quote:
Op zondag 29 juli 2007 13:22 schreef MNR het volgende:

[..]

Ik dacht bij mezelf: dit is de eerste keer dat ik droom van Dromenvanger lees die niet kleurrijk wordt verbeeld en omschreven.
Nou als je meer wilt weten, daar komt ie dan

Dat reanimeren toen ik verdronk gebeurde door 2 meiden die vroeger in mijn klas zaten ( die 2 meiden kom ik geregeld tegen in mijn dromen en dat waren 2 vriendinnen van elkaar op de middelbare school ) en daarna ging ik naar een klas van een andere school en zag ik al die mensen weer terug bij gezicht terwijl ik ze vergeten was een beetje. Ik kon me al die gezichten niet meer herinneren en in die droom zag ik ze zoals ze waren.

Bij de branden ging ik terug naar een fietsenzaak die eerst mij had opgelicht in een andere droom en die fietsenzaak stond in de fik zoals alle gebouwen in de fik stonden en al die winkels gooiden hun spullen in de uitverkoop terwijl het gebouw in de fik stond. Alle fietsen waren bijna verkocht en voor mij hadden ze een belachelijke fiets met belachelijk veel versnellingen in de aanbieding en met een belachelijk frame maar die fiets hoefde ik niet. Ik zag alle mooie fietsen voor mijn neus verkocht worden en toen bleven er maar een paar idiote fietsen over

Een kledingzaak stond nog in de fik waar ik ging kijken voor goedkope kleding, en een kroeg waar ik vaker kwam en een flat gebouw waar mensen op het balkon stonden waarbij ik schreeuwde dat het gebouw aan het afbranden was.

Daarna met een groep van 30 bier besteld en toen moesten we dobbelen hoeveel ieder moest kopen, met 3 dobbelstenen moest er gegooid worden en wie 3 keer 2 gooide moest 6 bier bijleggen en wie 3 keer 5 gooide moest 15 bijleggen.

Ik moest dat bier halen en toen viel ik in een ruit waarbij mijn slag-ader geraakt was en toen was ik dood aan het bloeden en toen werd ik wakker.

Ik droom vaker over bier maar ik drink niet meer zoveel bier als voorheen, alsnog komt bier vaker terug

Al mijn dromen zijn een soort van reis of verhaal, het gaat van de ene scene richting de andere scene en het lijkt alsof zo'n droom van te voren al bepaald is. Of zou de droom op het moment gevormd worden?
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51978399
Ik heb sinds jaren over m'n ex gedroomt :-O normaal droom ik eigenlijk niet echt, althans tuurlijk droom ik wel, maar meestal kan je ze niet na vertellen, zowel dan stuur ik ze meestal met mijn gedachten.. in deze droom een keertje niet, hij was levens echt, ik droomde dat m'n ex in m'n oor fluisterde dat ze van me hield, maarja, of het waar is... je komt er helaas niet zo eenvoudig achter... maar toch een mooie droom
  dinsdag 31 juli 2007 @ 02:25:15 #98
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_51978760
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 01:41 schreef zoeloehoeloeking het volgende:
Ik heb sinds jaren over m'n ex gedroomt :-O normaal droom ik eigenlijk niet echt, althans tuurlijk droom ik wel, maar meestal kan je ze niet na vertellen, zowel dan stuur ik ze meestal met mijn gedachten.. in deze droom een keertje niet, hij was levens echt, ik droomde dat m'n ex in m'n oor fluisterde dat ze van me hield, maarja, of het waar is... je komt er helaas niet zo eenvoudig achter... maar toch een mooie droom
Dat zijn de meest verwarrende dromen die je maar kan hebben als je nog een onafgemaakt gevoel hebt voor diegene, ik zou zeggen; maak het af, zoek contact. Ookal is het alleen maar om een einde te geven aan die periode. Maar dat is dan weer helemaal mijn gedachte erover en verder niets .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_51978949
quote:
Op zondag 29 juli 2007 13:45 schreef Dromenvanger het volgende:
Al mijn dromen zijn een soort van reis of verhaal, het gaat van de ene scene richting de andere scene en het lijkt alsof zo'n droom van te voren al bepaald is. Of zou de droom op het moment gevormd worden?
Dat ligt eraan of het een lucide droom is of niet
En dat van die scenes heb ik ook altijd
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 02:25 schreef jogy het volgende:
Dat zijn de meest verwarrende dromen die je maar kan hebben als je nog een onafgemaakt gevoel hebt voor diegene, ik zou zeggen; maak het af, zoek contact. Ookal is het alleen maar om een einde te geven aan die periode. Maar dat is dan weer helemaal mijn gedachte erover en verder niets .
Zo, ook nog laat wakker?
btw, ik zou ^ ook doen zoeloehoeloeking, ben dan ook romantisch aangelegd
(en heb nu wijn achter m'n kiezen, dus vrij van tong)
You're never fully dressed until you wear a smile
  dinsdag 31 juli 2007 @ 09:01:45 #100
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_51980660
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 02:52 schreef MNR het volgende:
Zo, ook nog laat wakker?
btw, ik zou ^ ook doen zoeloehoeloeking, ben dan ook romantisch aangelegd
(en heb nu wijn achter m'n kiezen, dus vrij van tong)
Eh, jup en vandaag een half uur te laat op mijn werk .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  dinsdag 31 juli 2007 @ 11:51:37 #101
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_51984361
Vannacht een drukke nacht gehad Toen ik opstond een verward gevoel.

Een droom ging over een bus-reis en toen stond iemand met lang haar midden op de snelweg te kotsen, en toen ging de bus-chauffeur uit de deur van de bus hangen om te roepen wat die man in hemelsnaam aan het doen was, en liet hij het stuur los waarbij ik de bus richting de vang-rail zag rijden.

Toen vroeg ik of ik het stuur moest overnemen en ben toen richting het stuur gegaan maar het sturen lukte niet alsof het helemaal niet goed gemonteerd was. De bus ging alle kanten en richtingen op en toen ging ik tegen het verkeer in omdat ik de foute afslag genomen had. Daarna zei ik tegen die bus-chauffeur dat hij die man met lange haren maar op de snelweg moest laten staan en dat hij het stuur moest overnemen en toen ging de bus-chauffeur verder met sturen en ging hij spinnen heel snel over de weg. Als een tol ging de bus over de weg en dat was de bedoeling.

Het was geen lucide droom omdat ik de macht over het stuur niet kreeg, ik was duidelijk het slachtoffer in die droom.

Nog meer dromen over het uitgaan van vroeger en toen kwam ik een meid tegen met een bloemenjurk en van afstand dacht ik " wat is die lelijk". Maar van dichtbij viel het mee Ben met die meid naar het strand gegaan en er was nog een andere meid bij en toen ging het gebeuren, kleding ging uit, maar toen kwam de strand-beheerder die ons weg aan het jagen was

Die droom van die bus was de laatste droom dus ik werd al spinnend in een bus wakker.

Stuk of 4 dromen gehad dus als ik die ene 2 ook kan herinneren dan schrijf ik ze op. Elementen van die laatste dromen die ik niet goed kan herinneren nu waren, strand-vakantie, friture-voedsel, snoep-wedstrijd houden, sport-schoenen kopen, auto rijden, parkeren in scheveningen wat niet lukte omdat alles vol stond, carnaval, op bezoek bij een vriend en monopoly spelen waarbij het opzetten van het bord en sorteren van de kaarten uren in beslag nam en ga zo door

[ Bericht 4% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 31-07-2007 12:05:31 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_51991075
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 09:01 schreef jogy het volgende:
Eh, jup en vandaag een half uur te laat op mijn werk .
Och manneke toch
*is heel blij dat ze vandaag vrij heeft genomen*
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 11:51 schreef Dromenvanger het volgende:
Nog meer dromen over het uitgaan van vroeger en toen kwam ik een meid tegen met een bloemenjurk en van afstand dacht ik " wat is die lelijk". Maar van dichtbij viel het mee Ben met die meid naar het strand gegaan en er was nog een andere meid bij en toen ging het gebeuren, kleding ging uit, maar toen kwam de strand-beheerder die ons weg aan het jagen was
Ow LOL!! Was dąt maar een lucide droom he?
Maar was leuk om je droom te lezen (lekker kleurrijk verteld. Heb er vandaag weer flink mee moeten lachen )

Ik heb vannacht over een FOK!meeting gedroomd (ik heb geen idee wat dat inhoudt en heb me er nooit mee bezig gehouden) maar ik kwam dus 2 gebruikers van het forum tegen. Was in een huis waar ze ook een kamer te huur hadden. Zag er allemaal goed uit, totdat ik erachter kwam dat de badkamer gedeeld was. Ik liep naar de badkamer omdat er een duif op mijn hoofd had gepoept en moest toen meteen denken dat iemand hier ooit verteld heeft dat dat voor geluk staat). Wilde de wasbak van tevoren schoonmaken, maar lukte niet. Toen begon ik toch wel zwaar te twijfelen of ik die kamer wilde. Want ik heb nu - ook IRL - een eigen badkamer en toilet.

Maar een FOK! meet, ik vond t wel grappig
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_52043742
Ik heb de laatste vreemde heldere dromen. Ik word de laatste tijd ook vrij snel lucide, alleen als ik besef dat ik aan het dromen ben schiet ik meestal wakker.

Vannacht droomde ik over een vakantie in Turkije...er gebeurde van alles kan me er alleen weinig meer van herinneren
  donderdag 2 augustus 2007 @ 13:50:39 #104
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52044340
Het enige wat ik nog weet is dat ik met mijn ouders en zus volgens mij aan het wandelen was en op ene gegeven moment ben ik de hort op gegaan met een zwerver. Waarom weet ik niet maar we eindigde bij de BK waar hij één of ander gerecht op de gril aan het klaarmaken was en allemaal andere ongein, wel erg grappig. ook kwam er een gozer in voor die in de droom gek was op een ex van een vriend van mij ( ) en hij probeerde haar in te palmen door te doen alsof hij in aandelen handelde en erg rijk was terwijl hij in hetzelfde hotel werkte als dat die ex deed. Toen heb ik maar even duidelijk gemaakt dat [naam] alles weet, ziet en hoort dus dat hij het niet lang vol zal houden.

Verder nog vlagen van genoeg rare ongein maar dit was nog enigszins in een coherent verhaaltje te proppen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 2 augustus 2007 @ 15:49:27 #105
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52047334
Vannacht was ik in Italie in een amusements-centre aan het gokken op "fruit" automaten maar ik kon niet lezen wat er stond omdat het allemaal in het Italiaans was dus drukte ik maar op wat knoppen wat uiteindelijk leidde tot winnen. Lire's kreeg ik uitbetaald.

Op een gegeven moment was ik bezig op een automaat en kreeg ik 3 chocolade-repen die ieder 100 punten op leverden. ( toevallig gisteren sinds lange tijd chocolade gegeten ) En toen begonnen 2 bekenden mij met een mes te bedreigen en toen werd ik met een kater wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52047405
Ik heb vannacht gejogd! En dat voelde echt heerlijk, ik had superconditie! Was heerlijk om alles van me af te rennen
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 2 augustus 2007 @ 15:55:36 #107
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52047515
Stel je voor je conditie gaat vooruit in het echt, ga je 's nachts de hele nacht rennen en als je opstaat ben je helemaal top-fit

Vroeger hier eens geschreven dat je in je dromen zou moeten kunnen studeren, en dan alles wat je leert onthouden.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52047754
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 15:55 schreef Dromenvanger het volgende:
Stel je voor je conditie gaat vooruit in het echt, ga je 's nachts de hele nacht rennen en als je opstaat ben je helemaal top-fit

Vroeger hier eens geschreven dat je in je dromen zou moeten kunnen studeren, en dan alles wat je leert onthouden.
Dat zou wat zijn! Ik moet zeggen dat ik me vanmorgen wel lekker voelde na dat 'rennen'. Had ook spontaan zin om te sporten, maf he?

Maar in mijn droom had ik Allstars aan en was ik bang dat ik blaren zou krijgen. Was dat was dus helemaal niet het geval. Mijn jogpartner btw -een leuke jongen met blond haar (kende hem niet, maar in m'n droom wel)- was alvast vooruit gerend en het was kermis in Tilburg.
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 2 augustus 2007 @ 16:10:24 #109
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52047931
Ik zwem vaker in dromen en dan heb ik ook vaak zin om in het echt te zwemmen.

Pas geleden in een droom zag ik hoe mijn hond onder een auto kwam, een oud klasgenoot moest even op mijn hond passen en ze keek niet uit en toen rende mijn hond een snelweg op en toen zag ik voor mijn ogen hoe hij daar overreden werd en daarna dood bloedend op de weg lag. De schrik en emoties lijken dan te zijn alsof het een echte situatie is maar zo is dat vaker in het dromen, het lijkt in veel gevallen nog echter dan in het echt terwijl het in principe niet bestaat.

Heb toen die meid bijna een pak rammel gegeven in de droom zo woest was ik. Voor van alles en nog wat uitgemaakt.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52048033
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 16:10 schreef Dromenvanger het volgende:
Pas geleden in een droom zag ik hoe mijn hond onder een auto kwam, een oud klasgenoot moest even op mijn hond passen en ze keek niet uit en toen rende mijn hond een snelweg op en toen zag ik voor mijn ogen hoe hij daar overreden werd en daarna dood bloedend op de weg lag. De schrik en emoties lijken dan te zijn alsof het een echte situatie is maar zo is dat vaker in het dromen, het lijkt in veel gevallen nog echter dan in het echt terwijl het in principe niet bestaat.
Jij droomt ook wel vaak over nare dingen he? Heb je wel eens geprobeerd jezelf in te smeren met lavendelolie -op de borst- voor het slapen gaan? Is ooit een tip die ik heb gekregen (had ook heel vaak nare dromen), heb t toen gewoon geprobeerd en bij mij werkt het.
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 2 augustus 2007 @ 16:26:50 #111
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52048378
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 16:14 schreef MNR het volgende:

[..]

Jij droomt ook wel vaak over nare dingen he? Heb je wel eens geprobeerd jezelf in te smeren met lavendelolie -op de borst- voor het slapen gaan? Is ooit een tip die ik heb gekregen (had ook heel vaak nare dromen), heb t toen gewoon geprobeerd en bij mij werkt het.
Danke voor de tip

Zal het zeker eens proberen, ik droom inderdaad vaak over slechte dingen maar daar ben ik zo gewend aan geraakt dat ik het soms wel eens spannend kan vinden maar dan nog liever zie ik mezelf op de canarische eilanden liggen in het water van de zee.

Droom van vannacht heb ik vrij weinig aan gehad, vooral die bedreiging met het mes door 2 personen was niet prettig.

Ik wil ook eens nieuwe personages zien in mijn dromen, te vaak komen mensen van vroeger in mijn dromen tevoorschijn en dat hoeft voor mij niet zonodig. Het verleden laat ik liever achter me.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  donderdag 2 augustus 2007 @ 16:36:09 #112
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52048632
Ik moet overigens leren alerter te reageren in dromen. Als 2 personen mij willen neersteken dan moet ik vragen wat de reden is. Ze vroegen in die droom geld en dat weigerde ik te geven dus wie weet had ik niet zo gierig moeten zijn Voortaan geef ik het geld af want in dromen heb je toch niets aan geld want daar is alles gratis.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52049172
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 16:36 schreef Dromenvanger het volgende:
Ik moet overigens leren alerter te reageren in dromen. Als 2 personen mij willen neersteken dan moet ik vragen wat de reden is. Ze vroegen in die droom geld en dat weigerde ik te geven dus wie weet had ik niet zo gierig moeten zijn Voortaan geef ik het geld af want in dromen heb je toch niets aan geld want daar is alles gratis.
Hehe, leren alerter reageren. Dat heb ik nog nooit bewust gedaan in een droom. Wel stel ik soms voor het slapen gaan een vraag waarop ik antwoord wil in mijn droom. Dat is ook best gaaf.

Wat de tip betreft: graag gedaan. Zou leuk zijn als je er wat aan hebt
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 2 augustus 2007 @ 17:08:25 #114
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52049603
Een vraag stellen voor het slapen gaan heb ik nog nooit gedaan, wel vaker van te voren visualiseren en vanuit die visualisatie de droom instappen maar dat is moeilijk. Lukte me 1 keer om een zwembad te visualiseren en vanuit die visualisatie ben ik in de droom het zwembad ingestapt.

Een eiland visualiseren lijkt me ook wel wat, een tropisch eiland visualiseren/fantaseren en vervolgens de hele nacht doorbrengen daar met alles erop en eraan. Vanuit een simpel strand met zee een groot paradijs dat zichzelf gaat uitbreiden. Mocht dat mogelijk zijn dan mag het wat mij betreft een nacht slapen zijn die weken duurt. Een vakantie in dromen met dezelfde beleving en kwaliteit als in het echt zonder te betalen. Alleen dan nog zorgen dat ik vloeistof kan drinken en proeven in dromen

[ Bericht 16% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 02-08-2007 17:17:40 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  vrijdag 3 augustus 2007 @ 11:20:38 #115
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52068354
Ehm, ik heb vannacht iemend de keel doorgesneden met een ijzerzaag terwijl degene waar ik het bij deed heel relaxed was en me zelfs nog hielp.

En nog een paar andere rare dingen maar die kan ik niet echt helder voor me halen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_52068442
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 17:08 schreef Dromenvanger het volgende:
Een vraag stellen voor het slapen gaan heb ik nog nooit gedaan, wel vaker van te voren visualiseren en vanuit die visualisatie de droom instappen maar dat is moeilijk. Lukte me 1 keer om een zwembad te visualiseren en vanuit die visualisatie ben ik in de droom het zwembad ingestapt.

Een eiland visualiseren lijkt me ook wel wat, een tropisch eiland visualiseren/fantaseren en vervolgens de hele nacht doorbrengen daar met alles erop en eraan. Vanuit een simpel strand met zee een groot paradijs dat zichzelf gaat uitbreiden. Mocht dat mogelijk zijn dan mag het wat mij betreft een nacht slapen zijn die weken duurt. Een vakantie in dromen met dezelfde beleving en kwaliteit als in het echt zonder te betalen. Alleen dan nog zorgen dat ik vloeistof kan drinken en proeven in dromen
Dat lijkt mij ook wel wat

Vannacht droomde ik dat ik weer terug moest naar mijn oude middelbare school op mijn boeken in te leveren. Niet heel veel bijzonders dus.
  vrijdag 3 augustus 2007 @ 12:04:03 #117
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52069576
Ik droomde vannacht dat ik op een examen-uitreiking was en terwijl ik het merendeel van de vakken niet had gehaald kreeg ik toch een diploma. Iemand gaf me een schouder-klop daarna en toen werd ik wakker met een goed gevoel.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52069878
Ik had vannacht een levendige droom. Ik stond op een touwladder boven een ravijn en ik was een beer. Het stormde, ik hield me vast aan een groot, dik touw en samen met andere beren moesten we naar boven klauteren, maar ik had dat nog nooit gedaan en ik wist ook niet of ik het kon. Toen zei iemand dat ik het gewoon kon en kracht dat ik opeens had in mijn klauwen. Voorzichtig baande ik mezelf een weg naar boven en ik had het nog supergedaan ook! Alle beren waren verbaasd over mijn kracht. Ik ook, maar het voelde goed

Ik was beresterk!
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 3 augustus 2007 @ 16:21:13 #119
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52076912
De vorm van een dier heb ik nog nooit aangenomen en lijkt me best apart

Wie weet staat het ergens vermeldt wat het betekend als je een beer wordt in je dromen.

Wie weet was je wel een beer in een van je vorige levens of je wordt een beer in je volgende leven Dan maar hopen dat je in het wild mag leven inplaats van in een dierentuin.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52078743
quote:
Op vrijdag 3 augustus 2007 16:21 schreef Dromenvanger het volgende:
De vorm van een dier heb ik nog nooit aangenomen en lijkt me best apart

Wie weet staat het ergens vermeldt wat het betekend als je een beer wordt in je dromen.

Wie weet was je wel een beer in een van je vorige levens of je wordt een beer in je volgende leven Dan maar hopen dat je in het wild mag leven inplaats van in een dierentuin.
Was ook de eerste keer dat ik een dier was, ook nog nooit gehad. Heb t net opgezocht en er staat:

Beer
"Hoewel de beer de mannelijke kracht symboliseert, moet hij in de droom worden gezien als zinnebeeld van aardse, warme en beschermende moederlijkheid. Volgens Carl Gustav Jung komt hier het negatieve aspect van de superieure persoonlijkheid bij, die wordt gekenmerkt door de spreekwoordelijke sterkte van de beer. De beer in de droom heeft ook iets gevaarlijks en dreigends"
.

Aan het einde van de droom -toen ik boven was- werd ik weer gewoon mij en toen ging ik naar het toilet en verloor ik allemaal bloed.. Maar gek genoeg was ik er niet bang voor. Het was wel veel....

Bloed
Het symbool van de levenskracht, levendige hartstocht en onvermoeibare liefde. Degene die in de droom bloed verliest, heeft psychische wonden, waarvan hij niets wil weten, omdat deze wonden hem in de ogen van anderen zouden kunnen vernederen. Vloeit het bloed uit de wonden van andere mensen, dan staan we op het punt om anderen pijn te doen. Bloedverlies in de droom kan wijzen op een gebrek aan liefde, een transfusie van diepe gevoelens.


Heb wel een beetje een idee wat het betekent, maar weet niet zo goed wat ermee te doen..
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 3 augustus 2007 @ 18:12:33 #121
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52079809
quote:
Op vrijdag 3 augustus 2007 17:29 schreef MNR het volgende:
Bloed
Het symbool van de levenskracht, levendige hartstocht en onvermoeibare liefde. Degene die in de droom bloed verliest, heeft psychische wonden, waarvan hij niets wil weten, omdat deze wonden hem in de ogen van anderen zouden kunnen vernederen. Vloeit het bloed uit de wonden van andere mensen, dan staan we op het punt om anderen pijn te doen. Bloedverlies in de droom kan wijzen op een gebrek aan liefde, een transfusie van diepe gevoelens.
Ok, dus volgens mijn droom ga ik dus iemand pijn doen maar hij/zij wilt het?

Droomverklaringen zijn meestal verwarrender dan de droom zelf .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_52088103
quote:
Op vrijdag 3 augustus 2007 18:12 schreef jogy het volgende:
Ok, dus volgens mijn droom ga ik dus iemand pijn doen maar hij/zij wilt het?

Droomverklaringen zijn meestal verwarrender dan de droom zelf .
Hehe, nou dat lijkt me niet

Begrijp nu niet goed of dit een relativerende opmerking is of een nieuwsgierige vraag, maar mocht het laatste het geval zijn, heb ik even "zaag" en "moordenaar" voor je opgezocht

Zaag
Het zagen in een droom wijst op iets ingrijpends in de waaktoestand. Degene die aan het zagen is, wil zich wellicht uit een moeilijke situatie bevrijden; ziet de dromer iemand anders die met een zaag aan het werk is, dan staat hem vermoedelijk - veroorzaakt door z'n nalatige gedrag - een scheiding te wachten., die echter verwerkt kan worden. Wanneer de zaag bot is, dan zal met het verdriet over een bepaalde aangelegenheid amper overwinnen. Het zagen wijst soms ook op de gedcahte, dat met zich van een persoon wil ontdoen.

Moordenaar
Hij verschijnt in een droom als een schaduw en hij 'vermoordt' de liefde die ons dierbaar was, de gevoelens, de vooruitgang op de levensweg. De moord in het droombeeld is vergelijkbaar met het abrubte einde van een levensperiode of een aankondiging van een problematische situatie, waarin wij, onze familie of onze vrienden verzeild zouden kunnen raken.


Zou je dus eerder kunnen interpreteren dat jullie het beide willen, dat jullie het beide 'fijn' vonden, ookal is het een rare context

Mijn droom klopt iig wel, ik vind iets totaal niet leuk waarvan ik niet wil dat die ander het weet, niet omdat ik vernederd word, maar omdat ik bang ben dat die ander me niet begrijpt of zich er niet mee bezig wil houden met wat er in mij omgaat op dit moment.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 4 augustus 2007 @ 11:56:41 #123
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52094655
quote:
Op vrijdag 3 augustus 2007 23:36 schreef MNR het volgende:

[..]

Hehe, nou dat lijkt me niet

Begrijp nu niet goed of dit een relativerende opmerking is of een nieuwsgierige vraag, maar mocht het laatste het geval zijn, heb ik even "zaag" en "moordenaar" voor je opgezocht
Nee, niet echt een relativerende opnmerking ( Je kent mijn 'mankement' blijkbaar ). Oprechte interesse. Ik heb altijd het idee gehad dat droomverklaringen nonsens waren omdat dromen zelf uit totale subjectiviteit van de dromer voortkomt maar soms zitten er interessante dingen tussen .
quote:
Zaag
Het zagen in een droom wijst op iets ingrijpends in de waaktoestand. Degene die aan het zagen is, wil zich wellicht uit een moeilijke situatie bevrijden; ziet de dromer iemand anders die met een zaag aan het werk is, dan staat hem vermoedelijk - veroorzaakt door z'n nalatige gedrag - een scheiding te wachten., die echter verwerkt kan worden. Wanneer de zaag bot is, dan zal met het verdriet over een bepaalde aangelegenheid amper overwinnen. Het zagen wijst soms ook op de gedcahte, dat met zich van een persoon wil ontdoen.

Moordenaar
Hij verschijnt in een droom als een schaduw en hij 'vermoordt' de liefde die ons dierbaar was, de gevoelens, de vooruitgang op de levensweg. De moord in het droombeeld is vergelijkbaar met het abrubte einde van een levensperiode of een aankondiging van een problematische situatie, waarin wij, onze familie of onze vrienden verzeild zouden kunnen raken.


Zou je dus eerder kunnen interpreteren dat jullie het beide willen, dat jullie het beide 'fijn' vonden, ookal is het een rare context
Bedankt .
quote:
Mijn droom klopt iig wel, ik vind iets totaal niet leuk waarvan ik niet wil dat die ander het weet, niet omdat ik vernederd word, maar omdat ik bang ben dat die ander me niet begrijpt of zich er niet mee bezig wil houden met wat er in mij omgaat op dit moment.
Ach, niet begrepen worden hoeft geen drama te zijn toch? En volgens mij kan je het wel goed uitleggen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_52099777
De kleur blauw komt vaak in mijn dromen voor. Of dat nu in de vorm van lucht, water of licht is. Altijd blauw. Ene keer feller dan de andere keer. Vroeger ook veel gedroomd over water. Zee, stilstaand of in de vorm van ijs. De laatste jaren echter niet meer. Heel weinig in ieder geval.
Heb me later vertellen dat water staat voor emotie. Het was een emotionele tijd, dus daar zou ik me wel in kunnen vinden.
Aka Seventhee, Seventeas, 7-teas, 7, Seven, TTTTTTT, 70s, Settanta
Zus van -Magnolia- *O*
  zaterdag 4 augustus 2007 @ 22:04:55 #125
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_52105834
het gekke is dat ik in Duitsland dromen heb over huwelijken

ik heb maar 1 keer heel vreemd gedroomd en denk dat ik weet wat de aanleiding is. in Ham is een Calodar (badkamers)

droomde over badkamertegeltjes en vreemde balletjes. brrrrrrr
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 5 augustus 2007 @ 12:31:58 #126
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52115986
Vannacht nachtmerries gehad maar daar ben ik ondertussen zo gewend aan geraakt dat het me niet veel meer doet. Heb even geen zin om de droom in details uit te leggen dus dat sla ik even over.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52135220
quote:
Op zaterdag 4 augustus 2007 16:58 schreef Seventees het volgende:
De kleur blauw komt vaak in mijn dromen voor. Of dat nu in de vorm van lucht, water of licht is. Altijd blauw. Ene keer feller dan de andere keer. Vroeger ook veel gedroomd over water. Zee, stilstaand of in de vorm van ijs. De laatste jaren echter niet meer. Heel weinig in ieder geval.
Heb me later vertellen dat water staat voor emotie. Het was een emotionele tijd, dus daar zou ik me wel in kunnen vinden.
In dat droomsymboliek-boek dat ik hier heb staan, wordt over blauw gezegd dat het staat voor rust en vrede met jezelf.
  Admin maandag 6 augustus 2007 @ 11:39:23 #128
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_52135596
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 15:51 schreef MNR het volgende:
Ik heb vannacht gejogd! En dat voelde echt heerlijk, ik had superconditie! Was heerlijk om alles van me af te rennen
Oh, dat heb ik heel vaak, heerlijk stukken rennen.
Ik moet er irl niet aan denken, maar in m'n dromen is het heerlijk, na zo'n ren-droom sta ik ook fitter op dan normaal, dat is pas rendabel dromen!

Oh, kan ik hier ook klagen over dromen?!

Ik ben goddomme in m'n laatste levensjaren en vannacht was ik hoogzwanger en stond op het punt te bevallen
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_52160964
Vannacht van alles liggen dromen, zonder dat er eigenlijk een lijn in zat.

Ik was in eerste instantie in een supermarkt, en had een bepaald bedrag op zak wat ik moest uitgeven. Alleen gleed ik toen op de een of andere manier uit, en veranderde de omgeving in die van een snackbar en besloot ik maar een patatje te bestellen. Hierna schoot ik wakker, en zag ik dat het nog maar 3:30 uur was.

Vervolgens bevond ik mij in de bibliotheek. Ik was eigenlijk niet op zoek naar boeken, maar keek de hele tijd naar buiten omdat ik de omgeving nogal opvallend vond. Ik had het idee dat er iets niet klopte, maar besefte niet dat ik aan het dromen was. Vervolgens kwam ik een paar oud-klasgenoten tegen. Ze vroegen of ik mee ging naar Amsterdam, en dat deed ik ook maar. Eenmaal in Amsterdam liepen die klasgenoten de eerste de beste coffeeshop naar binnen, en ik volgde maar. In die coffeeshop liep ik Dennie Christiaan tegen het lijf Ik zei tegen hem dat ik hem gisteravond had gezien op tv (want inderdaad ook zo was in de echte wereld). Hierna werd ik wakker.
pi_52193176
quote:
Op zaterdag 4 augustus 2007 11:56 schreef jogy het volgende:
Nee, niet echt een relativerende opnmerking ( Je kent mijn 'mankement' blijkbaar ).
I do?
Ik zag het als een zin die je op 2 manieren op kunt pakken, maarre je komt idd over op mij als iemand die heerlijk kan relativeren Hieronder mooi voorbeeld
quote:
Ach, niet begrepen worden hoeft geen drama te zijn toch? En volgens mij kan je het wel goed uitleggen.
quote:
Bedankt .
yw
quote:
Op zondag 5 augustus 2007 12:31 schreef Dromenvanger het volgende:
Vannacht nachtmerries gehad maar daar ben ik ondertussen zo gewend aan geraakt dat het me niet veel meer doet. Heb even geen zin om de droom in details uit te leggen dus dat sla ik even over.
Had de afgelopen dagen niet echt tijd om te replyen, maar weet nog dat toen ik dit las ik ook 's nachts een hele misselijke nachtmerrie had gehad.
quote:
Op maandag 6 augustus 2007 11:39 schreef yvonne het volgende:
Oh, kan ik hier ook klagen over dromen?!

Ik ben goddomme in m'n laatste levensjaren en vannacht was ik hoogzwanger en stond op het punt te bevallen
Hehe..
Zwanger zijn is overigens heel positief uit te leggen. Dus lekker werpen dat mormel, zeg ik je
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 9 augustus 2007 @ 14:27:00 #131
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52228116
Vannacht was ik op de tennis-baan aan het tennissen en ik kon niet goed serveren en toen kwamen er ineens donkere personen de baan oplopen die mij in een pad deden veranderen en daarna in een kever. Eerste keer dat ik in een dier veranderd ben geworden maar niet bepaald een dier wat ik wilde. Als kever kon ik dus ook heel langzaam lopen over de gravel van de baan.

Daarna ben ik weer mens geworden en toen begon ik met een fitniss-toestel die donkere voodoo mensen te slaan en toen hadden ze een hekwerk gemaakt met hoogspanning zodat ik de baan niet kon afgaan. Ik zat opgesloten op die baan dus.

Daarna weer gedroomd over tennis, ik was op een toernooi en toen wilde ik voor mijn wedstrijd wat gaan eten maar ze hadden niets te eten in de kantine. Dus moest ik met een lege maag de wedstrijd spelen waar ik overigens totaal geen zin in had omdat ik het hele tennis-spel verleerd was.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  Admin donderdag 9 augustus 2007 @ 21:22:06 #132
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_52239563
quote:
Op woensdag 8 augustus 2007 11:54 schreef MNR het volgende:


Hehe..
Zwanger zijn is overigens heel positief uit te leggen. Dus lekker werpen dat mormel, zeg ik je
Ik werp niks!
En hoezo positief?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 9 augustus 2007 @ 21:48:19 #133
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_52240315
@yvonne: droom jij nooit over dames?

en even dit: yvonne, als ik over jou droom is het altijd positief
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_52250547
Ik heb vannacht iets best vreemds gedroomd. Of nouja, het is allemaal wel te verklaren (denk ik) maar het voelde vooral heel onwennig en apart toen ik eenmaal wakker was.

Ik heb een soort haat/liefde verhouding met mijn ex. Sommige kanten van hem kan ik niet uitstaan terwijl hij het ook hélemaal kan zijn. Nu droomde ik vannacht dat ik een jongen leerde kennen waarmee ik meteen een leuke tijd had. Ik droomde over gezellige uitstapjes, goede gesprekken en meer van dat soort dingen.. Na een tijdje besefte ik dat de jongen met wie ik om ging de 'goede kant' van mijn ex was. Het was gewoon exact dezelfde persoon. Zelfde naam, zelfde uiterlijk.. maar dan met alleen de goede eigenschappen. In mijn droom hadden we een fantastisch goed gesprek en kon ik mijn ei kwijt over wat me niet beviel aan mijn ex, terwijl die ex ergens op een stoel zat in de hoek van de ruimte.

Het zegt niet zoveel en het zal niet veel bijzonders zijn, maar ik voelde me heel vreemd toen ik wakker werd. Alsof ik voor mezelf in mijn droom een balans heb gezocht in wat ik voor mijn ex wel of niet voel.
Drawing on my fine command of the language, I said nothing.
pi_52267160
quote:
Op donderdag 9 augustus 2007 21:22 schreef yvonne het volgende:
Ik werp niks!
En hoezo positief?
Hehe..
Wedergeboorte, vervulling van een wens, nieuw levensgeluk.
Een bevalling leidt ontplooiing van jezelf en ^ dingen.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_52273342
Misschien ten overvloede,

"10.000 Droomverklaringen" - Auteur: Gustavus Hindman Miller

Interessant boek, waardoor je gemakkelijk je (slaap) dromen kunt analyseren.

Bijvoorbeeld je hebt een droom gehad waar een slang in voorkwam. Je slaat boeken open, zoekt naar woord slang, en je vindt een duidelijke beschrijving wat de droom (mogelijk kan) betekenen.

Helaas moet je uit je REM-slaap gehaald worden om een droom goed te kunnen herinneren.
pi_52273362
Je kunt het makkelijk vinden op internet of in de boekhandel bij de afdeling psychologie.
pi_52273768
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 23:50 schreef StallionJack het volgende:
Helaas moet je uit je REM-slaap gehaald worden om een droom goed te kunnen herinneren.
Is dat zo?
Dus betekent dat ook dat als je je dromen goed onthoudt, je vaak tijdens je REM-slaap wakker wordt? (is even een vraag die ik mezelf hardop stel)
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_52274487
inderdaad. De meeste dromen vinden plaats tijdens de REM-slaap.

Je hebt ook Lucide dromen, dat zijn dromen waarin je de gebeurtenissen kunt controleren. Toen ik dat voor het eerst had, was dat een geweldige ervaring. Ik werd achterna gezeten en ik wou vluchten, dus toverde ik een soort van zeppelin waarmee ik weg kon vliegen naar een plek waar ik graag heen wou, met de mensen waar ik graag bij wou zijn. Ik besefte toen dat je je dromen kunt bepalen. Alhoewel het mij niet altijd lukt. Meestal is het 'middenin' een droom dat ik besef dat ik aan het dromen ben en dat ik het kan veranderen. Dus soms gebeuren er toch nare dingen in de droom, maar als ik het besef krijg dat ik droom, dan kan ik de droom naar mijn eigen hand zetten.
  zaterdag 11 augustus 2007 @ 13:21:53 #140
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52282276
Ik word iedere keer wakker als de droom voorbij is, vannacht minstens 5 keer wakker geworden omdat ik 5 dromen gehad heb. Even proberen een paar op papier te zetten hier.

De eerste droom daar vielen mijn tanden uit en die tanden werden diamanten, na het uitvallen van de tanden groeiden de tanden gewoon weer aan ook en mijn gebit werd steeds beter na iedere keer van uitvallen, ik zag duidelijk hoe de tanden zuiver glas werden en die diamanten die tanden waren die werden steeds groter, zo had ik een hele hand vol diamanten in de handen en 1 diamant werd zo zwaar dat ik hem niet meer kon tillen en op die diamant stond een map getekend waar een schat begraven was.

Bij die diamenten droom kwamen ook honden naar voren, 1 rode hond en nog een blauwe hond en mijn eigen witte hond.

Daarna even wakker geworden, omgedraaid en verder gaan slapen. Toen ging ik op bezoek bij een vriend en die lag in het ziekenhuis en die vertelde dat ik niet achter zijn rug om moest lullen en toen zei hij dat hij over mij ook genoeg te lullen had, daarna haalde een verpleegster mij even op de gang om te vertellen dat ik iets moest verzinnen om tegen hem te zeggen. Daarna ging die vriend op een speedboat zitten en ik werd erachter aan getrokken op een soort bananen-boot en toen was Bassie van Adriaan bezig om met plastic draden een soort hindernissen-baan te maken, de ene keer moest ik springen en de andere keer moest ik bukken en opeens begon Bassie als een springtouw draaiende bewegingen te maken met dat touw en toen kreeg ik touw in de mond en begon ik te stikken waarna ik weer wakker werd.

Vervolgens was ik thuis bitter-ballen aan het bakken en toen waren vrienden joints aan het roken en toen was er een slang die heen en weer aan het stuiteren was in de kamer, toen gooide ik friture-vet over iemand heen waar de bitterballen in gebakken werden en toen gooide ik per ongeluk het friture-vet over mijn armen wat pijn deed, toen met koud water afgespoeld en toen weer wakker geworden.

Vervolgens kreeg ik een coach die een oud klasgenoot was en die ging me helpen om een meid te versieren en toen zei hij dat ik gewoon op een moest afstappen en toen deed ik dat bij een meid met donkere krullen die me ergens bekend voorkwam van in het echt en daarmee ging ik dus op stap van alles doen. Ergens uiteten waarbij ik zei dat het eten 100 keer beter is als in de plaatselijke grill-tent en nog meer.

Daarna werd ik ontvoerd door hippies die me iets in de arm spoten, weet niet wat het was maar in die droom voelde ik een vloeistof in mijn arm gaan wat richting mijn hele lichaam ging, ik werd verdoofd en moest bij die hippies blijven de hele tijd maar ik wilde naar die meid terug.

Toen ben ik uit het raam gesprongen van de 20ste verdieping en ben toen op raam-kozijnen naar beneden gegaan en toen sprong zo'n hippie-man en hippie-vrouw me achterna en op het laatst zag ik die meid wegrijden in een rode mini-couper cabriolet en toen schoot die hippie-man die tevens een oud-klasgenoot was een kogel door mijn borst waardoor ik weer wakker werd. Ik zag die meid teleurgesteld op een lange weg, wegrijden en riep tijdens het springen/vliegen uit het raam nog dat ze moest stoppen maar toen kreeg ik dus die kogel door mijn borst. Daarna wilde ik de droom oppakken maar dat lukte niet meer, wakker worden en de droom afronden is iets dat me nog niet goed lukt.

Daarna nog een droom over een feest hier en daar was ik politie-agent en nog meer. Ook als niet-politie-agent gezwommen in een oceaan als wedstrijd waarbij ik vals-speelde door een reddings-vest aan te trekken en daarna nog gevlogen in een helicopter die neerstorte omdat ik hem niet kon bedienen.

Als politie-agent had ik 2 donkere mensen in de boeien geslagen die en pistool hadden en dat pistool had ik leeg geschoten maar er kwamen steeds nieuwe kogels bij, ben toen met die 2 personen ver gelopen om ze af te voeren naar een politie-busje en dat kon ik niet vinden en dus liet ik ze maar vrij.

Op dat straat-feest stond Jos Brink electrische gitaren te verkopen 699 Euro voor 1 electrische gitaar en die kocht ik dus. Wilde nog een opmerking maken hoe het is om een dodelijke ziekte te hebben maar dat liet ik achterwege.

Ben gitaar gaan spelen en dat lukte aardig goed

Daarna had ik een blonde meid op de rug die ik meedroeg en die wilde dat ik stil ging staan met die meid op mijn rug zodat de hele rij mensen niet meer verder konden lopen maar ik liep gewoon door.

Vervolgens nog gevochten met wederom een oud-klasgenoot waarbij ik eerst aan het winnen was en toen ging hij met een soort van ninja ding mij tegen de grond leggen en meppen op mijn lichaam waardoor ik alle botten brak.

Daarna kwam het A-team mij redden en toen was het ongeveer 12:00 en tijd om op te staan.

Het was een druk nachtje dus Heb de hele dag half life gespeeld dus wie weet dat het daaraan ligt. Eerst tot 22:00 half life gespeeld en daarna Harry Potter 2 gekeken, kan zijn dat die indrukken me hebben laten dromen zoals vannacht.

Dus vandaag wederom een dagje half-life

Niet echt lucide gedroom want ik had die hipies moet afknallen met een geweer dat ik zelf had moeten aanmaken, en die helicopter had ik beter moeten leren besturen en tevens had ik ook dat friture-vet ergens anders voor moeten gebruiken. En zo zijn er meer dingen die niet goed zijn gegaan. Het goed verlopen van een droom is dan belangrijk om fit wakker te worden, loopt een droom in de soep dan is de dag erna ook een wanorde in mijn hoofd hier. Alsof het van nacht tot dag verder gaat in een ritme.

[ Bericht 1% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 11-08-2007 13:45:53 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 11 augustus 2007 @ 13:46:15 #141
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52282757
Lange post, maar het was dus ook een hele rit te noemen vannacht '

's nachts heb ik een drukker leven dan overdag zo te zien
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52297668
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2007 13:46 schreef Dromenvanger het volgende:
[heul lang verhaal]
Jij doet je nick wel eer aan. Heb je m'n tip nog geprobeerd?
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_52298095
Dreamcatcher the Movie part two
  zondag 12 augustus 2007 @ 13:38:26 #144
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52303790
@ MNR, ben nog niet in de gelegenheid gekomen om dat goedje te kopen maar dat komt deze week wel als ik naar de stad ga, kijken of ze het in een reform zaakje hebben. Wie weet bij DA of kruidvat. Heb ook een keer gehoord dat je voor het slapen gaan je mond moet spoelen met mondwater om beter lucide te kunnen dromen. Sterk mondwater met alcohol erin hoorde ik een keer.

@ StallionJack, het is een wirwar vaker maar ik ga proberen de lange lijn te ontdekken van het hele verhaal. Ik denk dat er een rode draad inzit waar ik wat mee kan doen. Proberen de hoofdelementen eruit te halen dus. Soms lijkt het dan wel inderdaad een film die zich afspeelt en dan dat het 1 grote film is als je alle dromen bij elkaar neemt en achter elkaar plakt.

Over de droom van vannacht om het kort te houden dit keer. In Noorwegen was ik omdat er oorlog in Nederland was en daar was het allemaal wazig, ik sliep met 6 personen in een mini appartement en ik wilde daar helemaal niet zijn. Voordat ik naar Noorwegen ben gegaan kwam er een hele grote blauwe vlinder aanvliegen die mij aanraakte met zijn kop. Die vlinder was dus minstens 3 meter groot, geen bedreiging kwam daaruit.

Daarna was ik in een sterren-uitkijkpost waar ik een nieuw sterren-stelsel ontdekt had op de een of andere manier, ik moest een mega telescoop installeren en dat ging met hulp van anderen, die telescoop bestond uit een stuk of 5 lange onderdelen en een vierkante kist. Daarna bij het zien van dat sterrenstelsel mocht ik het een naam geven.

Niet bijzonder gedroomd, eerder chaotisch.

Over die droom van gisteren met het uitvallen van tanden en het aangroeien van tanden en de transformatie van tanden in diamanten. Na het wakker worden voelde ik me gewoon erg lekker en fit en fris, alsof die droom betekende dat het goed gaat op deze manier. Sommige beweren dat het uitvallen van tanden betekend dat er een dood naar voren komt, maar bij mij groeiden de tanden aan dus wie weet is het juist positief. Bij die droom over die tanden trok ik dus de tanden zelf uit omdat ze los zaten.

Door de lange teksten kan het overkomen dat ik het leven 's nachts belangrijker vind dan overdag maar dat is niet waar. Overdag is belangrijker omdat het toch bewuster wordt meegemaakt maar bij het bewuster meemaken van het leven 's nachts kun je dromen toch ook meerekenen onder het hele leven. Stel je hebt het gevoel dat je 10 uur geleefd hebt in je dromen 's nachts en je maakt van alles mee alsof het echt is, dan is dat net zoals het echt, alleen niet echt Hoewel het toch een beetje echt is omdat je het meemaakt, en daarbij kan het een goed gevoel geven na het ontwaken, of juist een klote gevoel.

[ Bericht 6% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 12-08-2007 13:45:58 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 12 augustus 2007 @ 17:30:09 #145
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52308073
IK heb veel dromen de laatste tijd die gaan over alledaagse dingen met een vreemd jasje, zoals mountainbiken maar dan binnen in een complex en weet ik het allemaal maar meestal blijven er enkel fragmenten over dus is er niets coherents om neer te tikken helaas . Maar vanochtend had ik een droom en die eindigde toen ik de achtertuin uit rende en omhoog vloog, maar dan echt supermanstyle . inclusief gevoel in mijn buik en alles. Was erg leuk wat er verder is gebeurd weet ik niet meer maar het zal wel goedzijn geweest .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 13 augustus 2007 @ 14:35:16 #146
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52329938
Vannacht was ik op de kermis bij de bots-auto's en toen kwam zo'n irritant patstertje die me zonder te vragen een vierkant gat in mijn oor boorde van minstens 2 cm en een oorbel in mijn oor zette die er niet meer uitging.

Ben toen met handgranaten terug gegaan en heb de boel opgeblazen en toen kreeg ik de politie achter me aan. Heb nog een 10-tal granaten geworpen om ze van me af te schudden en toen stapte ik bij 2 nonnen in een kleine auto in die me ergens deden loodsen bij een soort van ziekenhuis voor dieren maar ik weet niet of het een ziekenhuis voor dieren was of een tandarts-praktijk. Toen had ik een tennis-tas daar en toen viel een granaat daaruit en toen werd ik wakker.

Nog gedroomd dat er een papegaai in de tuin kwam hier en die had een briefje aan zijn poot of ik voor hem wilde zorgen in zijn laatste jaren van in leven zijn. Die papegaai kon alle woorden napraten en ik liet hem van alles zeggen.

Toen sprong mijn hond in de vijver en die ging kopje onder maar die kon weer naar boven zwemmen.

Daarna weer over de kermis gedroomd en daar was een attractie waarmee je in de toekomst kon kijken, ik ging nougat repen kopen bij een snoep-tent en toen werd ik wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  woensdag 15 augustus 2007 @ 14:25:13 #147
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52389387
Vannacht zat ik in Nood en toen riep ik Perkamentus op van Harry Potter. Ik werd door de duivel afgeslacht bijna en toen was ik aan het schreeuwen van... " Perkamentus, help mij". En na 10 keer schreeuwen ( volgens mij ook hardop in mijn slaap) kwam Perkamentus op een paard met een schild mij helpen en toen was de droom voorbij.

Zo heb ik hulp-troepen in mijn dromen die aangemaakt zijn door het zien van films en het lezen van boeken. Volgende keer probeer ik een ander personage op te roepen. Als dat niet lukt staat Perkamentus klaar met zijn paard En die tovert alles weg
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52389762
Ik droomde laatst dat ik thuis kwam van vakantie. Mijn zus kwam de trap af(helemaal niet onze trap van ons huis maar ik was wel thuis). En kwam net uit de douche, ze had een witte handdoek om haar lijf en een witte op haar hoofd. De trap was ook wit. Ik vroeg waarom ze hier thuis had gedoucht want ze woont inmiddels al een jaar niet meer thuis. Toen zei ze dat dat eigenlijk wel vervelend was voor me om hiermee thuis te komen, en dat ik misschien even moest gaan zitten. Bleek dat haar virend het had uitgemaakt, en dat ze dus weer thuis woonde. Toen ik vroeg waarom hij het had uitgemaakt was de reden dat ie niet meer zoveel aan dr dacht. Ik begon toen te huilen. Ik merkte dat ik in het echt ook echt mijn ogen dichtkneep om de tranen te verminderen en werd wakker met zere ogen.

Op zich best vreemd alleen al dat ik zo hard begon te huilen, want volgens mij zou ik dat in het echt nooit doen. En dan nog dat ik in het echt mn ogen zwaar dicht aan het knijpen was dat ze er gewoon zeer van deden :S Dat heb ik wel eens eerder gehad in een droom waarin ik achterna werd gezeten door mannen die spray in mn ogen spoten. Heb toen nog heel de dag last van mn ogen gehad..
pi_52418689
Vanmorgen op de radio "Dr. Bart" gehoord, de 'dromendokter', 3FM. Was best grappig om naar te luisteren. Vond de verklaring ook wel interessant. Iemand hier ook ooit wel eens naar geluiserd?

Vannacht maakte ik me alleen maar zorgen over mijn haar, ik was er alleen maar mee bezig dat ik ze zo snel mogelijk wilde wassen.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 18 augustus 2007 @ 13:22:50 #150
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52476068
Vannacht is een vriend van vroeger waarbij het contact is verwaterd gestorven in mijn droom, vele nachten ruzie gehad zonder echt ruzie te hebben in het echt, de reden van de ruzie in dromen was ook nooit duidelijk, er was ruzie zonder te weten waarom. Het was al een jaar bezig dat ik geregeld ruzie had en dat verpestte mijn dromen.

Kan zijn dat het nu voorbij is allemaal, het personage in die droom is gestorven met begrafenis en al en wie weet is dat een teken dat het hoofdstuk is afgesloten op dat gebied.

Begrafenis was ik overigens wel en ik was aan het janken dat hij dood was.

Ik ga er niet vanuit dat het een voorspellende droom is, het zal eerder een symbolieke droom zijn dat ik het hoofdstuk heb afgesloten. Toevallig is het ook zo dat ik sinds kort overdag het hoofdstuk van het verwaterde contact heb afgebroken, tijden lang was ik wat "boos" daarover richting mezelf en die ander maar ik heb het nu kunnen verklaren en weten te plaatsen, wie weet komt het dan in dromen ook tot uitdrukking.

Een andere vriend vannacht had ruzie met iemand die hem een gebroken neus sloeg, toen ben ik tussen beide gesprongen zodat het niet nog verder uit de hand liep.

Ruzie in dromen dus, hopelijk komt daar snel een eind aan. Heb liever vreedzame dromen die gelukkig ook vaak genoeg naar voren komen

Vannacht was ik tevens werkzaam als financieel adviseur en toen zag ik dat de waarde van C1000 voor 100,000 euro in de boeken stond geschreven en toen ging ik een collega raadplegen hoe het mogelijk is dat zo'n grote supermarkt-keten zo'n lage waarde heeft en dat was dan een soort van trucje die ze me hadden uitgelegd maar ik weet niet meer hoe dat zat, in ieder geval werd me duidelijk gemaakt waarom dat zo was.

Tenslotte nog in Chemisch afval gezwommen, ik was in een sloot chemisch afval gevallen en bleef met mijn hoofd boven "water". Toen moest ik onder water gaan zodat mijn hele lichaam in het chemische afval ging drijven anders zou ik teveel moet leiden voordat ik dood ga aan vergiftiging.

Laatste heeft te maken met half-life dat ik voor het slapen gaan even aan het spelen was, ook daar val je wel eens in rotzooi wat niet goed is.

[ Bericht 20% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 18-08-2007 14:18:42 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52531436
quote:
Op zaterdag 18 augustus 2007 13:22 schreef Dromenvanger het volgende:

Tenslotte nog in Chemisch afval gezwommen, ik was in een sloot chemisch afval gevallen en bleef met mijn hoofd boven "water". Toen moest ik onder water gaan zodat mijn hele lichaam in het chemische afval ging drijven anders zou ik teveel moet leiden voordat ik dood ga aan vergiftiging.

Laatste heeft te maken met half-life dat ik voor het slapen gaan even aan het spelen was, ook daar val je wel eens in rotzooi wat niet goed is.
oei.

Als ik jou was, zou ik geen half-life (ik ken het wel) meer spelen voordat je naar bed gaat .
Droom liever over helder water en laat die rotzooi (even) terzijde voordat je gaat pitten.. enzo.
  zaterdag 25 augustus 2007 @ 13:27:24 #152
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52673721
Vannacht was ik in een soort van game in gevecht met anderen en toen werd ik geholpen door een leger die licht-flitsen gebruikte als afweer en aanval. De tegen-partij kreeg geen licht-flits dus iedere aanval werd gewonnen door mij en mijn leger. Het was een soort van grote licht-flits zoals je vaker in games ziet als afweer-schild.

Daarbij nog een race-spel gedaan waarbij ik precies moest gas geven en steeds exact het aantal kilometers per uur moest opvoeren tot 2 decimalen achter de komma. 312 KM per uur daarbij moest bijvoorbeeld 15,45 km bijkomen om verder te kunnen gaan.

Nog op vakantie in Rimini geweest met vrienden en daar was ik in een discotheek die erg vreemd was. De bar was 100 meter boven de grond en er waren minstens 20 barren achter elkaar. Daar moest ik op een hele vreemde gokkast spelen waarbij de hoofdprijs een brood was.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52674170
Gisternacht droomde ik dat ik een lucide droom had. Ik was helemaal blij want nu kon ik vertellen dat ik ook voor t eerst in mijn leven mijn droom kon sturen. Het was echt alsof ik rondwandelde in mijn droomwereld, alsof ik daar echt IRL was, dat was echt een grappig gevoel.

En toen werd ik wakker
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 25 augustus 2007 @ 13:55:34 #154
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52674223
Dromen dat je een lucide droom hebt

Heb het al eens vermeld maar ik droomde een keer en toen werd ik wakker en toen droomde ik nog, ik werd wakker in een ander huis en een andere omgeving en het leek net alsof ik ineens een compleet ander leven had. Het leek exact op dit leven alleen in een compleet andere vorm. Het leek ook alsof ik wakker was en dat ik echt aan het bewegen was. Alsof ik uit de droom was gestapt en dan nog ergens anders was. Het gevoel van compleet waken en ten volle bewust van die nieuwe omgeving.

Stel je voor je wordt niet wakker Dan heb je een compleet ander bestaan en ondertussen lig je in dit bestaan je hele bestaan te dromen alsof je in een diepe coma ligt. Dat lijkt me niet onmogelijk, of is het zo dat het wakker worden altijd naar voren komt?

[ Bericht 5% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 25-08-2007 14:00:48 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52674491
quote:
Op zaterdag 25 augustus 2007 13:55 schreef Dromenvanger het volgende:
Het leek exact op dit leven alleen in een compleet andere vorm. Het leek ook alsof ik wakker was en dat ik echt aan het bewegen was.
Dat dus. Heb t een keertje eerder gehad, volgens mij, maar deze keer was het veel aanweziger.
quote:
Dat lijkt me niet onmogelijk, of is het zo dat het wakker worden altijd naar voren komt?
Dat lijkt me wel
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 25 augustus 2007 @ 15:30:47 #156
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_52675941
quote:
Op zaterdag 25 augustus 2007 14:11 schreef MNR het volgende:


Dat lijkt me wel
Af en toe roep ik maar wat Heb niet altijd zin om doordacht bezig te zijn. Net zoals ik in het echt wel eens gigantisch domme praat kan uitslaan zonder dat ik het in de gaten heb. De meest onzinnige dingen zeggen omdat het me af en toe niet boeit wat anderen ervan denken. Vaak kunnen mensen het waarderen, tenzij ze serieus zijn aangelegd.

Maar altijd wakker worden klopt niet helemaal Sommige mensen gaan dood in de slaap maar dat gebeurt dan meestal op bejaarde leeftijd.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_52716833
Ik heb een aantal dagen geleden gehad dat ik sliep, droomde ... wakker werd, weer ging slapen en verder met m`n droom ging. Dit is nooit eerder gebeurd.
I remember little things you hardly ever do
Tell me why, I don't know why it's over
I remember shooting stars, the walk we took that night
I hope your wish came true, mine betrayed me
  donderdag 30 augustus 2007 @ 11:10:17 #158
189777 zagevent
what's in a name
pi_52805300
Ik droomde dat ik op m'n vakantiewerk zat, had een vriendin daar. Bedroog ze op het werk, maar ze vergaf het me. Even later vroeg een andere jobstudente ik even meeging naar de WC, ze zou 'strippen' voor mij op 'Girl' van Anouck. In de wc zet ze de muziek op, maar komt er een collega binnen, ik gooi die collega het raam uit. Wil die jobstudente terug beginnen, werd ik wakker.
Viel daarna terug in slaap, droomde dat een paar marokkanen mijn MP3 speler afpakten (dat was in Deurne bij Antwerpen), kon weglopen, maar ineens was ik 50 km. van die plaats vandaan.
pi_52980285
Ik zat met de hele familie en de rest van Duindorp aan een hele lange tafel te eten in de haven van Scheveningen. De zon scheen. Maar er was geen eten. Dus ik ging naar de snackbar patat halen en een frikandel. Maar eerst nog even naar de wc. Ik kon alleen een gehandicapte wc vinden dus daar ging ik maar in. Toen ik klaar was ging ik naar de snackbar. Maar ze wilden me niet helpen. Na een kwartier wachten was ik het zat en sloeg ik de drie snackbar eigenaren in elkaar om zelf maar patat te gaan maken. Het was best een moeilijk gevecht. En toen besefte ik dat de snackbar eigenaren geesten waren. Toen was mijn patat klaar en ik at het op. Toen kwamen de snackbar eigenaren terug en nu komt het enge.

Opeens lag ik in mijn bed, wakker. Het leek net echt (volgens mij was het ook echt). En een geest had de macht genomen over mijn lichaam. Ik kon alleen mijn armen en benen een beetje bewegen maar mijn romp zat tegen het bed gedrukt en schreeuwde lukte niet, er kwam alleen een heel zacht piepgeluidje uit mijn mond.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2007 14:06:57 ]
  donderdag 6 september 2007 @ 14:17:45 #160
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52981996
quote:
Op donderdag 6 september 2007 12:51 schreef Gewas het volgende:
Opeens lag ik in mijn bed, wakker. Het leek net echt (volgens mij was het ook echt). En een geest had de macht genomen over mijn lichaam. Ik kon alleen mijn armen en benen een beetje bewegen maar mijn romp zat tegen het bed gedrukt en schreeuwde lukte niet, er kwam alleen een heel zacht piepgeluidje uit mijn mond.
Slaapverlamming, kan best kut zijn maar is ongevaarlijk . Heb ik ook een tijdje gehad. Echter alleen als ik op een bepaalde positie lag. Nu geen last meer van gelukkig. Heb zelfs een keer gehad dat ik slaapverlamd op mijn bed lag terwijl ik iemand/iets boven me zag staan met een kussen in zijn hand oid .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 7 september 2007 @ 08:51:54 #161
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_52998118
Laatste paar dagen heb ik van die post-apocalyptische dromen. Vannacht zat ik met vrienden in een soort van woonbus op de plek waar men personen afzet op schiphol alleen woonde we er ofzo. Verder was het een hele soap. Vrienden en een exvriendin in de bus, een relatie van iemand anders die in de soep liep, iemand die een ongeluk had gehad met een fiets tegen een auto maar verder nog wel kon lopen, een overval, en weet ik veel wat nog meer. Naja, het was wel een grappige droom .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  Moderator vrijdag 7 september 2007 @ 09:24:39 #162
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_52998586
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 08:51 schreef jogy het volgende:
Laatste paar dagen heb ik van die post-apocalyptische dromen. Vannacht zat ik met vrienden in een soort van woonbus op de plek waar men personen afzet op schiphol alleen woonde we er ofzo. Verder was het een hele soap. Vrienden en een exvriendin in de bus, een relatie van iemand anders die in de soep liep, iemand die een ongeluk had gehad met een fiets tegen een auto maar verder nog wel kon lopen, een overval, en weet ik veel wat nog meer. Naja, het was wel een grappige droom .
Wel veel vervoersmiddelen in je droom, een plek met vliegtuigen, vrienden en exvriendin in de bus, een fiets tegen een auto...
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
  vrijdag 7 september 2007 @ 10:45:40 #163
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53000257
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 09:24 schreef senesta het volgende:

[..]

Wel veel vervoersmiddelen in je droom, een plek met vliegtuigen, vrienden en exvriendin in de bus, een fiets tegen een auto...
Hehe, nu je het zegt. Wat betekend dat dan? .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  Moderator vrijdag 7 september 2007 @ 10:47:25 #164
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_53000299
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 10:45 schreef jogy het volgende:

[..]

Hehe, nu je het zegt. Wat betekend dat dan? .
Geen idee, het viel me op.
Zelf geen idee wat het kan betekenen?
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
  vrijdag 7 september 2007 @ 11:57:59 #165
189777 zagevent
what's in a name
pi_53001986
Kan het eigenlijk zijn dat je meer dan één keer hetzelfde droomt?
  vrijdag 7 september 2007 @ 12:07:43 #166
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53002241
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 10:47 schreef senesta het volgende:

[..]

Geen idee, het viel me op.
Zelf geen idee wat het kan betekenen?
Ik woon onder de rook van schiphol, kom er regelmatig langs, heb onlangs een nieuwe fiets gekocht, een mountainbike en tja dan wilt er weleens een mogelijk ongeluk door je hoofd schieten, waarom het dan iemand anders is met dat probleem weet ik niet maar ok . En die bus waar ik in woon tja dat weet ik niet eigenlijk. Misschien ben ik stiekem bezig met een bepaalde transitie waar ik nog niet echt een bewuste weet van heb want een huis was volgens mij je zelfbeeld en een bus is iets wat vervoert dus who knows.

Ik ben niet zo van de symboliek in mijn dromen eerlijk gezegd .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 7 september 2007 @ 12:08:36 #167
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53002262
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 11:57 schreef zagevent het volgende:
Kan het eigenlijk zijn dat je meer dan één keer hetzelfde droomt?
Jup. Heb ik ook een paar keer gehad, soms heeft het te maken dat je een bepaald besluit moet nemen in die droom, volgens mij.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 7 september 2007 @ 16:06:14 #168
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53008074
Vannacht weer een survival-tocht moeten maken ala een boek van Stephen King. Kan het niet allemaal uitleggen en heb er geen zin in ook maar het leek een horror-film te zijn die ik als prettig ervaarde.

2 kampen tegen elkaar die met de meest vreemde manieren elkaar aan het uitroeien waren. Het witte kamp en het zwarte kamp tegenover elkaar. Verder geen zin om die chaotische survival-tocht onder woorden te brengen.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53012207
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 11:57 schreef zagevent het volgende:
Kan het eigenlijk zijn dat je meer dan één keer hetzelfde droomt?
Jups, dat overkomt mij ook met vlagen. Dus ja, het kan

Op dit moment komt de droom terug dat ik naar het toilet moet. Het irritante is dan vaak dat er achter de deur mensen zitten te wachten, waardoor ik me gespannen voel en het dan even duurt voordat het lukt
quote:
[..] is nauwelijks een negatief droomsymbool te noemen. Het wijst in het algemeen veeleer op een toestand van seksuele opwinding in de waaktoestand. Het kan hierbij ook om een psychische of geestelijke inspiratie gaan; een impuls voor vruchtbare bezigheden.
Maar ben het idd eens met jogy, terugkerende dromen duiden meestal op iets wat je onbewuste duidelijk wil maken, als hulpmiddel.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_53012344
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 12:07 schreef jogy het volgende:
want een huis was volgens mij je zelfbeeld en een bus is iets wat vervoert dus who knows.

Ik ben niet zo van de symboliek in mijn dromen eerlijk gezegd .
Een huis wordt in dromenencyclopedies idd geinterpreteerd als je eigen lichaam en gemoedstoestand. Een bus volgens mij met de huidige bestemming en waar je naartoe wilt gaan. Wordt ook uitgelegd dat je je doel uitsluitend samen met anderen kunt bereiken.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 8 september 2007 @ 17:28:54 #171
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53032266
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 18:50 schreef MNR het volgende:

[..]

Een huis wordt in dromenencyclopedies idd geinterpreteerd als je eigen lichaam en gemoedstoestand. Een bus volgens mij met de huidige bestemming en waar je naartoe wilt gaan. Wordt ook uitgelegd dat je je doel uitsluitend samen met anderen kunt bereiken.
Verdomme, was ik net van mijn ex af qua emotionele toestand zit ze in mijn bus .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zaterdag 8 september 2007 @ 18:51:27 #172
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53034038
B e t e r i n je bus dan jij in de klus
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 8 september 2007 @ 19:04:55 #173
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53034330
Vannacht overigens potlood-punten uit mijn arm gedrukt, daarna zat ik in een discotheek zo groot als de Arena en toen duwde ik 1 liter pakken yoghurt uit mijn arm en croissants die uit de oven moesten komen uit blik. 10 pakken yoghurt uit mijn pols en 10 blikken croissants

Das beter dan krassen

Overigens kom ik iedere avond een klasgenote tegen van vroeger waar ik verliefd op wordt, en dan word ik wakker met een big smile en dan ben ik ook nog eens verliefd in het echt 9)7
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  Moderator zaterdag 8 september 2007 @ 19:41:15 #174
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_53035074
quote:
Op zaterdag 8 september 2007 17:28 schreef jogy het volgende:

[..]

Verdomme, was ik net van mijn ex af qua emotionele toestand zit ze in mijn bus .
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
  Moderator zaterdag 8 september 2007 @ 19:42:45 #175
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_53035117
quote:
Op zaterdag 8 september 2007 19:04 schreef Dromenvanger het volgende:
Vannacht overigens potlood-punten uit mijn arm gedrukt, daarna zat ik in een discotheek zo groot als de Arena en toen duwde ik 1 liter pakken yoghurt uit mijn arm en croissants die uit de oven moesten komen uit blik. 10 pakken yoghurt uit mijn pols en 10 blikken croissants

Das beter dan krassen

Overigens kom ik iedere avond een klasgenote tegen van vroeger waar ik verliefd op wordt, en dan word ik wakker met een big smile en dan ben ik ook nog eens verliefd in het echt 9)7
En dat drukte je allemaal uit je arm?!

Ben je die klasgenote ook in het echt recent weer tegen gekomen?
Ik dacht dat ik laatst ook al iets van je over haar gelezen had.
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
  zondag 9 september 2007 @ 13:37:35 #176
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53048019
quote:
Op zaterdag 8 september 2007 19:42 schreef senesta het volgende:

[..]

En dat drukte je allemaal uit je arm?!

Ben je die klasgenote ook in het echt recent weer tegen gekomen?
Ik dacht dat ik laatst ook al iets van je over haar gelezen had.
1 liter pakken yoghurt, blikken croissants van albert Heyn en ga zo door, uit mijn polsen werden die dus gedrukt helemaal zoals ze zijn. En daarna zei ik van : " Nu lekker ontbijt maken".

In het echt nooit meer tegen gekomen, wel vaker terug gedacht aan vroeger dus wie weet was dat de trigger.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53138732
Iemand uurtje geleden ook dromendokter Bart op Q-music gehoord? Ging deels over terugkerende dromen en beslissingen nemen.
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 13 september 2007 @ 12:43:14 #178
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53143618
ik droomde vannacht dat ik een turncompetitie (tumbling) had en yvonne was publiek

ik kreeg heel veel punten omdat ik mooi op m'n voeten terechtkwam en yvonne knuffelde me omdat ik gewonnen had

ik deed een flik flak vierdubbele schroef flik flak gehoekte salto

dus yvonne: ik ben je nog niet vergeten ;

[ Bericht 11% gewijzigd door Pinnenmutske op 13-09-2007 12:51:29 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  vrijdag 14 september 2007 @ 17:46:24 #179
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53176892
Ik ga stoppen met beschrijven van dromen met de hoop dat de leuke dromen blijven aanhouden

Vannacht een leuke droom gehad met actie en als ik deze ga beschrijven dan schrijf ik het van me af waardoor de droom als het ware op de een of andere manier verdwijnt. ( formateer gedachte) Het in woorden uitdrukking brengen is een uitlaatklep waardoor het misschien nooit meer voor zal komen van een leuke droom. Dus dan ga ik dromen voor mezelf houden, tenzij het een nachtmerrie is.

Dus als test ga ik eens niet meer beschrijven en afwachten hoe de droom-wereld op die manier tot uitdrukking gaat komen.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53177587
Ik droomde vannacht over een collega van me (die een week geleden is vertrokken bij ons bedrijf). Hij kwam bij mij thuis op visite, maar ik was hartstikke prikkelbaar en gestrest en mijn moeder kwam ook gewoon binnengelopen. Toen kreeg ik enorme ruzie met mijn moeder, heel hard geschreeuwd naar elkaar (terwijl ik het goede besef had dat ik dat beter niet kon doen), daar had ik gewoon zin in, ik had schijt aan haar en wat een ander ervan dacht.

Toen ging ze weg, verontschuldigde ik me tegenover mijn collega, en die zei heel rustig: "ach, het is maar een ruzie hoor" (heel relativerend). Ik was verbaasd dat hij niet over me oordeelde en direct door me heenprikte en snapte dat het een ontlading was en dat ik er niets van meende.
Maar toen had ik niets te drinken om hem aan te bieden, dus moest ik naar beneden lopen in het appartement om een biertje voor hem te halen.

Daar was een feest gaande, allemaal nieuwe en vreemde mannen.. Ik had nog gezegd dat ik zo terug was, maar het was inmiddels alweer 3 kwartier verder. En toen werd ik aangerand door 2 of 3 jongens. Uiteindelijk hen van me afgeduwd en toen wilde ik weer naar boven lopen, zag ik dat mijn collega al naar beneden was gelopen. Ik baalde als een stekker dat ik het niet sneller voor elkaar had gekregen, me af had laten leiden, maar hij was heel rustig, voelde zich helemaal niet gepasseerd en zei: "ach, ik ben gewoon naar beneden gelopen en heb me hier ook vermaakt".

En toen werd ik wakker.

Nou moe, wat een droom, snap er niets van.. behalve dat volgens mij iemand tegen me wil zeggen dat ik rustiger aan moet doen (en dat klopt wel, want ik overwerk mezelf een beetje, ben te gespannen ook).
You're never fully dressed until you wear a smile
  maandag 17 september 2007 @ 10:00:50 #181
20553 Elegy
Les armes du temps
pi_53237520
Ik droomde van het weekend (was ziek en had koorts) dat we in Nederland dijken gingen maken van glasplaten omdat de zeespiegel snel steeg.

...en ja, het was 19 september in die droom
"L'homme naīt sans dents, sans cheveux et sans illusions, et il meurt le mźme, sans cheveux, sans dents et sans illusions" - Alexandre Dumas
  Admin maandag 17 september 2007 @ 10:35:13 #182
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_53238257
quote:
Op donderdag 13 september 2007 12:43 schreef sararaats het volgende:
ik droomde vannacht dat ik een turncompetitie (tumbling) had en yvonne was publiek

ik kreeg heel veel punten omdat ik mooi op m'n voeten terechtkwam en yvonne knuffelde me omdat ik gewonnen had

ik deed een flik flak vierdubbele schroef flik flak gehoekte salto

dus yvonne: ik ben je nog niet vergeten ;
Dat is nou nog eens een vrolijke droom
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  maandag 17 september 2007 @ 10:48:16 #183
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53238576
quote:
Op maandag 17 september 2007 10:00 schreef Elegy het volgende:
...en ja, het was 19 september in die droom
! Narigheid, ach, aan de andere kant loop ik over van de post-apocaliptische dromen maar dat doe ik al jaaaaren, vind het ook geen vervelende dromen overigens, wat is er nou leuker dan meespelen in een Mad-Max achtige speelfilm. Ik hang er in ieder geval geen voorspellende waarde aan vast . Op zich wel 'grappig' hoe zaken van het wakende leven soms ook je dromen domineren.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  maandag 17 september 2007 @ 11:23:22 #184
20553 Elegy
Les armes du temps
pi_53239427
quote:
Op maandag 17 september 2007 10:48 schreef jogy het volgende:

[..]

! Narigheid, ach, aan de andere kant loop ik over van de post-apocaliptische dromen maar dat doe ik al jaaaaren, vind het ook geen vervelende dromen overigens, wat is er nou leuker dan meespelen in een Mad-Max achtige speelfilm. Ik hang er in ieder geval geen voorspellende waarde aan vast . Op zich wel 'grappig' hoe zaken van het wakende leven soms ook je dromen domineren.
Om eerlijk te zijn vergeet ik mijn dromen altijd Ik heb maar één droom die ik mij nog kan herinneren (buiten deze laatste dus) en die had ik toen ik een jaar of zeven was. Zoveel bijzonders was dat niet, het enige wat ik er nog van weet was dat ik in mijn eentje door een heel donker bos moest worstelen terwijl er allemaal takken in de weg zaten. Was verder niet eng, geen nachtmerrie maar dat is dus de enige droom die ik nog kan herinneren. Waarom? Ik heb eerlijk geen flauw idee
"L'homme naīt sans dents, sans cheveux et sans illusions, et il meurt le mźme, sans cheveux, sans dents et sans illusions" - Alexandre Dumas
pi_53291345
Hitler leefde en was ondergronds in een soort bunker bezig met een occult ritueel om een demonische entiteit op te roepen waardoor hij de macht over de wereld zou hebben.

Hij stond op een ronde verhoging. Daaronder lagen in een cirkel van die Egyptische doodskisten, onversierd. Hij wekte de doden daaruit een voor een en ze hadden het uiterlijk van de Egyptische goden. Een met de kop van Hades, een met de valkenkop en zo meer. Maar de laatste was de hoofdentiteit die hem de macht zou geven. Alle anderen waren er enkel om die de kracht te geven.

De ruimte was rond en aan de zijkant warten erkers enwas een soort van rand om de kuil heen waar de kisten lagen. Ik kon mezelf onzichtbaar maken en ik was erbij aanwezig. Ik wist niet hoe of wat, maar ik moest daar zijn om het te voorkomen. Zolang ik er was zou het niet kunnen gebeuren. Niemand was zich bewust van mijn aanwezigheid, ook al was ik niet de hele tijd onzichtbaar.

Hitler sprak donderend een formule uit en de laatste kist brak ook echt in het midden open. Er kwam iets kleins uit dat geen kracht of macht had en dat ook nooit zou krijgen. Zijn occulte expiriment, zijn levenswerk, was mislukt.

Daarna was de man verslagen. Hij liep rond zonder nog iets te zien. opeens bleek dat we bij een gezelschap hoorde dat een vakantiehuisje deelden naast die bunker. het was in een afrikaans land dat de sfeer had van swaziland. Groen en rood en zonnig maar vochtig. Maar het was niet echt Swaziland. Kon ook Malawi zijn.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  woensdag 19 september 2007 @ 18:57:51 #186
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53307388
ik droomde over een FOK!rel, een brand, yvonne die helemaal in paniek was

hoezo FOK!verslaafd?

ik droomde ook over Anick
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53309728
Ik droomde dat al mijn tanden op het strand eruit getrokken werden door een chirurg. Maar toen hij na een paar tanden getrokken te hebben een nieuwe tand wilde trekken toen voelde ik pijn. Dus moest ik bruine poeder snuiven om me te verdoven. Het was de bedoeling dat ik daarna een mooi kunstgebit kreeg maar of ik dat nog gedroomd heb kan ik me niet meer herinneren.

Ik heb in de droom ook nog gezwommen in de zee en toen werden we bijna de zee in gesleurd door de sterke stroming.
  donderdag 20 september 2007 @ 17:57:46 #188
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53333183
Ik moet me nodig gaan insmeren met wonder-middelen om de dromen te bevorderen zoals MNR aanraadde.

Een goede dag afsluiten en vervolgens slecht dromen

Ik wil af van die klote dromen.

Het zijn de dromen die mijn leven verpesten in de meeste gevallen.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  dinsdag 25 september 2007 @ 14:47:48 #189
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53460332
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 16:14 schreef MNR het volgende:

[..]

Jij droomt ook wel vaak over nare dingen he? Heb je wel eens geprobeerd jezelf in te smeren met lavendelolie -op de borst- voor het slapen gaan? Is ooit een tip die ik heb gekregen (had ook heel vaak nare dromen), heb t toen gewoon geprobeerd en bij mij werkt het.
Straks ga ik die lavendel-olie eens proberen aan te schaffen in de reform-zaak, moet toch even naar de supermarkt dus dan loop ik daar even langs. Heb behoefte aan prettige dromen zodat het wakker worden prettiger is. Rustgevende thee drinken voor het slapen gaan schijnt niet echt helemaal te werken zoals ik verwacht.

Edit:

Terug van het racen naar de winkel en reform-zaak. Lavendel-olie hadden ze inderdaad in het assortiment. Daarbij een natuurlijk slaapmiddel gekocht met als merk-naam. " Ultra-snooze". Ultra snooze zou moeten betekenen dat ik vannacht als een roos ga slapen

Valeriaan, passiflora, hop en melatonine zit in ultra-snooze

Voor een goed en gezonde nachtrust. En dan zie ik gezond in dat het lekkere dromen gaan wezen.

[ Bericht 27% gewijzigd door Verdwaalde_99 op 25-09-2007 15:30:22 ]
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53483834
Ex-dromen :kots:
  woensdag 26 september 2007 @ 12:32:51 #191
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53483966
heb vanalles gedroomd maar yvonne zat er deze keer niet bij

droomde over Annemie VdV. ik was haar aan het vertellen over het alleen wonen.

droomde ook dat ik zwanger was en over Hannelore Lehr
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  woensdag 26 september 2007 @ 13:08:36 #192
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53484784
Super-snooze heeft niet echt geholpen, ben vannacht 10 keer wakker geworden. Wel tijdens slechte dromen kunnen zeggen "Stop" zodat de droom afliep maar steeds bij het aflopen van de droom word ik dus wakker.

Dacht vanmorgen dat ik fit was maar ben nu zo moe als een hond

Insmeren met lavendel-olie heeft tot dusverre geholpen dat ik abrupt een einde kon maken aan de droom, ander voordeel is dat het lekker ruikt.

Kan zijn dat ik moet wennen aan het middel super-snooze, wie weet is de eerste nacht innemen niet voldoende. Daarbij rook ik een sigaret zodra ik wakker word uit een droom, kan zijn dat nicotine innemen ook niet bevorderd om lekker rustig te slapen. Stoppen met roken staat nog op de planning.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53485340
quote:
Op woensdag 26 september 2007 13:08 schreef Dromenvanger het volgende:
Insmeren met lavendel-olie heeft tot dusverre geholpen dat ik abrupt een einde kon maken aan de droom, ander voordeel is dat het lekker ruikt.
Baat het niet, dan schaadt het niet. Het helpt je dus om rustiger te dromen? (door ze af te breken?). En dan ruik je zelf ook lekker
quote:
Kan zijn dat ik moet wennen aan het middel super-snooze, wie weet is de eerste nacht innemen niet voldoende. Daarbij rook ik een sigaret zodra ik wakker word uit een droom, kan zijn dat nicotine innemen ook niet bevorderd om lekker rustig te slapen. Stoppen met roken staat nog op de planning.
Damn! Dat is idd niet echt bevorderlijk voor de nachtrust nee. Nu kan ik wel begrijpen dat je naar een sigaret grijpt, maar lavendel heeft dezelfde uitwerking, het is geruststellend. So put away that sigarette
You're never fully dressed until you wear a smile
  woensdag 26 september 2007 @ 13:31:06 #194
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53485429
quote:
Op woensdag 26 september 2007 13:27 schreef MNR het volgende:

Damn! Dat is idd niet echt bevorderlijk voor de nachtrust nee. Nu kan ik wel begrijpen dat je naar een sigaret grijpt, maar lavendel heeft dezelfde uitwerking, het is geruststellend. So put away that sigarette
Tijden dat ik die gewoonte niet hanteer van roken na het ontwaken, als ik maar 1 of 2 keer wakker word uit de slaap dan maakt het me niet zoveel uit. Word ik voor de 8ste keer wakker dan begin ik me langzamerhand te ergeren daaraan.

Roken waar ik slaap is sowieso niet okey, in de zomer als het raam open staat is het minder erg dan nu. In een ongeventileerde kamer slapen met rooklucht Denk dat ik straks eens de asbak op het nachtkastje ga wegzetten

Weet overigens niet meer wat ik gedroomd heb, in ieder geval geen conflicten gehad in de droom dat weet ik nog wel.

Heb die lavendel-olie overigens ook op mijn voorhoofd gesmeerd, dacht van, wie weet is het effect dan nog beter
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53493560
quote:
Op woensdag 26 september 2007 13:31 schreef Dromenvanger het volgende:
Heb die lavendel-olie overigens ook op mijn voorhoofd gesmeerd, dacht van, wie weet is het effect dan nog beter
Ik moest lachen
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 28 september 2007 @ 11:17:13 #196
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53539052
Vannacht in een lange tunnel bij albert heyn gestaan met duizenden mensen en toen werd het dringen en toen werd iedereen bijna plat gedrukt in die lange tunnel. Spontaan keek ik omhoog en zag ik een klein raam waardoor ik gevlucht was. In die tunnel stonden allemaal mensen met kratten bier omdat het carvanal was, dat was ook de reden van de drukte, iedereen was op het laatste moment bier aan het inslaan.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  vrijdag 28 september 2007 @ 11:54:01 #197
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53540131
Volgens mij had ik vannacht een schip in mijn kamer . Verder weet ik er ook niet veel meer van. En nee, mijn kamer is niet zo groot maar toch paste het .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 28 september 2007 @ 12:17:45 #198
189777 zagevent
what's in a name
pi_53540739
Wat ik me afvraag is hoe dat het komt als je een nachtmerrie hebt, je altijd wakker wordt, liggende op je rug.
pi_53549936
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 11:54 schreef jogy het volgende:
Volgens mij had ik vannacht een schip in mijn kamer . Verder weet ik er ook niet veel meer van. En nee, mijn kamer is niet zo groot maar toch paste het .
Hehe.. dat lijkt me wel machtig!
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 12:17 schreef zagevent het volgende:
Wat ik me afvraag is hoe dat het komt als je een nachtmerrie hebt, je altijd wakker wordt, liggende op je rug.
Dat heb ik ook altijd! Geen idee hoe dat komt.. Denk wel eens na over de houding die je aanneemt als je gaat slapen. Als je op je buik wilt gaan liggen, betekent het dat je zin hebt in warmte en affectie. Volgens mij heeft de rugpositie te maken met kwetsbaarheid. En op je zij liggen weet ik zo niet meer.
You're never fully dressed until you wear a smile
  zaterdag 29 september 2007 @ 19:00:02 #200
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53573026
ik heb vannacht m'n ex-beste vriendin afgerost

godverde, waarom toch? waarom blijft die me achtervolgen?

droom liever over yvonne en een piano
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 29 september 2007 @ 19:35:08 #201
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53573841
Vannacht werd ik afgerost door een bekende van vroeger, soms slaan ze me bont en blauw en loop ik me 2 blauwe ogen die helemaal dicht zitten. Nu met die olie die ik opsmeer is de impact minder groot zodat het beeld niet blijft hangen als ik wakker word.

Ook op vakantie geweest vannacht, 10 reizen en ik bleef maar op vakantie gaan. De ene vakantie was voorbij en de andere kwam eraan.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 29 september 2007 @ 19:40:19 #202
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53573950
Vannacht was ik een dokter ofzo en ik moest een meisje helpen die half olifant en half mens was . Toen vroeg ik nog of er een verleden was van die aandoening in de familie ( ) en begon die moeder te vragen wat dat mij aanging. Dus ik helemaal uitleggen dat het nuttig is om te weten en ik niet naar haar geloof, sexuele voorkeur of wat dan ook vroeg want dat boeit mij weer helemaal niks. Ik was ook iets ana het noteren maar dat had weer helemaal niks te maken met waar ik mee bezig was. Oh, en ik was volgens mij ook nog drugsplantages aan het aanvallen in midden Amerika met een collega van mij. Op de terugweg vloog hij ons terug naar huis/de basis/weetikhet in een helikopter alleen dan praktisch op straatniveau. Naja, het was wel een leuke eigenlijk. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  zondag 30 september 2007 @ 01:49:00 #203
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53581353
Als ik me concentreer op de droom die ik straks ga krijgen dan denk ik dat ik ingemetseld ga worden tussen 4 muren onder de grond

Maar goed, wie weet vannacht op vakantie
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 30 september 2007 @ 13:56:43 #204
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53588228
ik droom dat ik weer op school zit en tijdens L.O een spel doe waarbij op het laatste een winnaar is (iets met puzzelstukken) yvonne is m'n lerares in die droom en eerst pruttel ik wat tegen omdat ik heimelijk verliefd op haar was. uiteindelijk doe ik toch mee en biecht eerst de waarheid op aan een klasgenoot. yvonne heeft me snel door en neemt me na de les apart. ze trekt me zachtjes naar zich toe en kust me. ik zweef samen met yvonne in de lucht, op weg naar een rustiger plekje
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 30 september 2007 @ 14:19:11 #205
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53588770
ik droomde ook van een modeshow en was de bruid. yvonne zat in het publiek maar dat had ik eerst niet door

ik had dit kleed aan:



yvonne barstte in tranen uit omdat ik zo'n mooi kleed aanhad. na afloop knuffelde ze me even en zei: zou je dat nog een keer willen dragen? ik antwoordde: ja waarom? ik wil met je trouwen zei de mooie yvonne.

Sara

[ Bericht 22% gewijzigd door Pinnenmutske op 30-09-2007 14:49:32 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53590470
Ik droomde dat ik in Tilburg was met mijn ex, maar die zag ik niet. Ik zat op het terras met een vriend van hem en nog wat mensen die ik niet ken. In een kroeg speelde iemand I Hate Everyone op een piano, maar dan de nederlandse versie, en ik neuriede mee. Toen gingen die andere mensen ergens anders heen en bleven die vriend en ik over. Beetje praten, en toen hoorden we lawaai, we keken de lucht in, en er waren echt overal gevechtsvliegtuigen, maar het was 's avonds dus alleen maar bliepende lampjes. Het waren de Koreanen! We vluchtten een kroeg in en gingen de kelder in, daar kwam het personeel kijken en lachen om wat we deden, maar zij hadden het nog niet gezien. Toen ben ik naar mijn oma gegaan (in Tilburg nog steeds, ook al woonde ze in Limburg) waar ik 2 vrienden tegenkwam. Ik gaf de opdracht alle rolluiken omlaag te doen, maar niemand deed dat want ze wilden naar buiten kunnen kijken voor het spektakel. 1 van die vrienden ging gewoon een schilderij maken alsof er niks aan de hand was. Ik belde mijn moeder in Geleen dat de Koreanen eraan kwamen, en dat hun doel vast de dsm was, dus ze moesten alle rolluiken omlaag doen en in de kelder gaan zitten. Toen kwam er een vriendinnetje van de basisschool langs, die me dingen ging vragen. Familie van mijn oma kwam ook bij ons schuilen, maar dat was de gehele cast van Growing Pains. Toen keek ik nog eens uit het raam en daar was weer een nieuwe lading Koreanen, ditmaal in apache's. Ze gingen landen op straat. Ik stuurde mijn moeder een smsje dat het nu voorbij was en ik van haar hield en toen dwong ik mezelf wakker te worden.

Bla.
  zondag 30 september 2007 @ 18:35:37 #207
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53596132
Geen prettige droom Bloodylotte en dan is het lezen minder impact hebbend dan de droom zelf ervaren weet ik uit ervaring.

Zulke dromen van dien aard is ook een reden dat ik liever niet droom. Een nacht slapen zonder dromen kan veel beter zijn dan al die hectiek. In mijn dromen zit ik vaak opgesloten in een situatie of ruimte en dan moet ik steeds vluchten, 90 procent van de dromen zijn van dien aard de laatste tijd.

De tijd dat ik in het water lag op een tropisch eiland in dromen is al lang geleden.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53596807
Ik werd echt helemaal stressy wakker. Ik droom ook echt heel vaak dat mijn tanden uitvallen of dat ik moet wegrennen en het lukt niet. Of iets lezen of iemand bellen/smsen en dat het dan niet lukt (nummer vergeten, telefoonstoringen, ed.) Zo frustrerend is dat. En vieze zwembaden, ik droom zo vaak dat in een zwembad ben dat heel vies is. Of dat ik op een wc zit waar iedereen naar binnen kan kijken.
  zondag 30 september 2007 @ 19:10:32 #209
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53596962
Dat wegrennen en het lukt niet heb ik ook vaker, terug lopen een andere richting op gaan lukt niet omdat ik rechtdoor blijf gaan met lopen. Op het moment kan ik dan ook niet een andere kant opgaan, omdat ik gewoon niet bewust ben wat ik doe in de droom.

Bewuster worden in de droom wil ik dus. Niet alleen qua vliegen maar zeker bij ontsnappen van rot situaties. Net zoals je in het echt kunt ontsnappen van situaties, of je gaat juist het conflict aan en lost het op.

Maar goed, vannacht ga ik dromen dat ik ontsnap uit een gevangenis, en dan probeer ik van die ervaring te leren
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_53597004
Ik droom bijna altijd lucide. Maar die keren dus niet, dan lukt het me gewoon niet.
  zondag 30 september 2007 @ 19:15:44 #211
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53597045
Altijd lucide dromen lijkt me geweldig

Of van te voren bepalen wat je gaat dromen. Vaker probeer ik van te voren mezelf voor te nemen wat ik wil dromen, maar vaak wordt niet aan de wens voldaan.

Wie weet toch maar een dromenvanger gaan hangen boven mijn bed Heb een mooie dromenvanger zien liggen in een winkel hier in de buurt, als het niet werkt dan werkt het niet. Weet niet of die dingen werken. Lijkt me frapant dat zo'n voorwerp werkt maar goed, je weet maar nooit.

Zelf een dromenvanger maken van takken en touw kan ook, wie weet is dat nog beter omdat het dan persoonlijk is?
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  dinsdag 2 oktober 2007 @ 11:38:47 #212
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53636677
ik droomde dat ik posts van yvonne zat te verknippen en yvonne pakte m'n schaar af

echt te vreemd voor woorden

[ Bericht 16% gewijzigd door Pinnenmutske op 02-10-2007 19:11:58 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53665316
Ik heb van de afgelopen 2 nachten deze 2 (flarden van) dromen kunnen onthouden:

Gisternacht droomde ik dat ik mezelf bekeek, ik was naakt en keek naar mezelf. Ik zag dat er allemaal huid losliet. Sommige stukken waren groot en hard (alsof ze opgedroogd waren). Er zat nieuwe, gewone huid onder. Ik kon bepaalde grote stukken huid weghalen, terwijl er op andere delen van mijn lijf alleen schrale plekken zaten die niet loslieten, alsof ik daar gewoon ging vervellen.

Vannacht droomde ik dat ik in een vrij grote, hoekige auto zat. De auto was donker van kleur. Ik reed op straat en zag een politieagent. Hij keek naar hoe ik voorbij reed. Het was onduidelijk of hij nu wilde dat ik stopte (naar mijn idee was er geen probleem, deed niets verkeerd) of dat hij gewoon uitgebreid keek. Uiteindelijk stopte ik iets verderop de weg en hij kwam toch nog naar me toelopen. Ik stapte uit en zei dat mijn achterlichten het niet deden. Ik kreeg een boete van 125 euro, terwijl ik me probeerde te verdedigen: hoe moest ik weten dat die lampen het niet deden als ik altijd alleen in de auto zat. En 125 euro boete! Belachelijk! Ik merkte dat ik er helemaal opgefokt en gefrustreerd van werd, terwijl ik in het echte leven dan eerder de verdrietige kant op zou schieten. Toen was de agent weg en ik sloeg met mijn hand op de achterlichten (er zaten verschillende kleine lampjes op 2 verschillende hoogtes) en waarrempel: de lampjes gingen even aan. Na een aantal seconden doofden ze echter weer langzaam. Dit deed ik een paar keer en bedacht uiteindelijk nog dat ik de agent terug zou kunnen halen en dan laten zien dat de lampjes wel dedelijk werkten, al was het maar voor even. Echter zou dat voor mijn gevoel geen zin hebben, want hij zou toch zien dat ze uiteindelijk weer zouden doven. Uiteindelijk moest ik nog even huilen (in het echt), maar weet niet of dit met die droom te maken had of niet, werd me er pas van bewust toen ik half wakker werd.

Iemand enig idee waar dit op zou kunnen slaan?
Het leven is een spel, speel het! (moeder Theresa) * Play is the highest form of research. (Albert Einstein) * Alles wat je aandacht schenkt, groeit. * En zo niet? Dan toch!
pi_53728517
Ik droom de laatste weken heel vaak dat ik in het leger zit.
  dinsdag 9 oktober 2007 @ 14:51:39 #215
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53814531
ik had een vreemde droom over school
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_53819044
Okay, vannacht droomde ik eerst dat de jongen met wie ik een paar weken geleden gezoend heb, me op kwam zoeken en vroeg of ik met hem mee naar Breda ging. Hij wilde er graag in mijn gezelschap zijn. Ik zei dat ik het druk had met afstuderen en dat ik daarom geen tijd had (waarheid was dat ik gewoon wist dat ik niet tegen zijn charmes bestand zou zijn). Toen liep ik verder in mijn droom, kwam ik een andere jongen tegen van wie ik weet dat hij achter me aan zit en die wilde bij me in bed kruipen (die weerde ik dus af omdat hij te opdringerig was) en later die avond zaten ze samen in mijn droom op de zolder aan het kaarten.

En toen ik vanmiddag op mijn werk was, kreeg ik opeens een smsje van mijn collega (met wie ik in juli 1x gezoend heb) waaruit ik eigenlijk op kon maken dat hij me nog niet vergeten is. En om het geheel leuk te maken heb ik bij heel stom toeval per ongeluk een andere jongen gemaild met wie ik een jaar geleden een onwijze klik had... Dromen
You're never fully dressed until you wear a smile
  woensdag 10 oktober 2007 @ 17:33:10 #217
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53842757
ik droomde over yvonne *trommelgeroffel*

we waren in een zaal en yvonne was er nog niet. ineens zag ik de blonde godin verschijnen en ik heb haar voorgesteld aan m'n moeder en haar tweelingzus.

yvonne, jij zei in m'n droom dat ik op m'n moeder lijk. ik moet je helaas teleurstellen.

ik zat al op de schoot van yvonne en wilde haar net zoenen toen ik wakker werd van de bouwvakkers (die waren een dak aan het roofen ofzo. in elk geval veel lawaai)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  donderdag 11 oktober 2007 @ 18:26:37 #218
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53867918
Vannacht onder andere gedroomd dat ik in een vliegende schotel zat die bestuurd werd door gargamel, van de smurfen .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53868554
Vet!
Smurfen zijn cool

Ik droomde vannacht dat er iets mis was in huis en dat ik de tip kreeg om een zware kist onder mijn bed te plaatsen (aan mijn hoofdeinde). Voor de fundering of om geluiden tegen te houden, maar ik geloofde niet dat dat de oorzaak was.

Opeens waren er allemaal entiteiten in m'n kamer aanwezig - bij wie ik me niet op mijn gemak voelde - en ging ik tarot leggen. De kaarten waren echt supergroot en toen vielen ze uit mijn handen - onder het bed. Was ook heel angstig, geen idee waarvoor.. ik voelde iets naderen. En toen ik de eerste tarotkaart pakte, stond daar een bord friet op en het had iets met famillie of naasten te maken. Stond geloof ik "gezond" op de kaart.

Was een akelige droom..
You're never fully dressed until you wear a smile
  vrijdag 12 oktober 2007 @ 14:35:45 #220
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_53886145
ik droomde dat ik katten hypnotiseerde

droomde ook dat ik piano speelde maar deze keer was het vreemd.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 13 oktober 2007 @ 13:24:11 #221
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_53905805
Vannacht liep ik door een zwarte lange rivier en allemaal lord of the rings demonen en skeletten op waterpaarden haalden me in, iemand zei tegen me dat ik maar beter de ogen gesloten kon houden omdat de kans op overleven dan groter was.

Uit nieuwsgierigheid alsnog de ogen open gedaan en toen werd ik met zwaarden afgeslacht en in stukken gehakt, toen mijn laatste bot door midden werd gehakt zei ik tegen mezelf. " Let my soul rest in peace". En toen werd ik helemaal ontspannen wakker om 0500. Kan zijn dat het zeggen dat mijn soul in peace moet resten de droom tot een goed einde bracht.

De droom vond op de achtergrond plaats, ik zat er niet middenin. Soms is een droom zo heftig dat ik helemaal in de droom zit en vast zit in de droom. Nu leek het alsof de droom op een afstand plaats vond wat een stuk prettiger is.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 13 oktober 2007 @ 17:45:23 #222
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53910137
quote:
Op zaterdag 13 oktober 2007 13:24 schreef Dromenvanger het volgende:
Vannacht liep ik door een zwarte lange rivier en allemaal lord of the rings demonen en skeletten op waterpaarden haalden me in, iemand zei tegen me dat ik maar beter de ogen gesloten kon houden omdat de kans op overleven dan groter was.

Uit nieuwsgierigheid alsnog de ogen open gedaan en toen werd ik met zwaarden afgeslacht en in stukken gehakt, toen mijn laatste bot door midden werd gehakt zei ik tegen mezelf. " Let my soul rest in peace". En toen werd ik helemaal ontspannen wakker om 0500. Kan zijn dat het zeggen dat mijn soul in peace moet resten de droom tot een goed einde bracht.

De droom vond op de achtergrond plaats, ik zat er niet middenin. Soms is een droom zo heftig dat ik helemaal in de droom zit en vast zit in de droom. Nu leek het alsof de droom op een afstand plaats vond wat een stuk prettiger is.
Dude ! Maar inderdaad ja, ik droom volgens mij vaker dat ik mezelf dingen zie doen dan dat ik het gevoel heb dat ik het echt ben ofzo. Daarom maakt het mij ook vaak niet heel veel uit wat er nou gebeurt in de droom omdat het een film is. Wel interactief maar niet veel meer dan dat.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53942505
Ik heb vannacht over konijnen gedroomd. Het waren er echt duizenden . Wat kan dat betekenen?
  maandag 15 oktober 2007 @ 11:24:26 #224
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53944668
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 09:31 schreef Geartsjuh het volgende:
Ik heb vannacht over konijnen gedroomd. Het waren er echt duizenden . Wat kan dat betekenen?
Rammelende eierstokken? .

Ik heb vannacht gedroomd over een speciaal soort Play-do die je in alle vormen kon laten metamorfosen wat je maar wilde door op ergens op te drukken. Het was erg tof en door op 'rustfase' ( oid ) te drukken ging het weer terug in balvorm. Je had meerdere kleuren en je kon het vermengen met andere play-do ballen en verzin het maar. Later kwam ik erachter dat de hele planeet zo was en dat ik in het Sirius sterrenstelsel zat op een planeet die daar, of iig het leven erop, helemaal van gemaakt was. De planeet was trouwens zwaar aan het afkoelen, misschien wel aan het sterven en we waren er met een ruimteschip.

Nu kan ik het wel terug herleiden aan het feit dat ik de laatste paar dagen Stargate Atlantis aan het kijken ben geweest, een Sci-fi serie en Gore die de nobelprijs heeft gewonnen met zijn filmpje. Maar toch. Ik wil die play-do .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53945397
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 11:24 schreef jogy het volgende:

[..]

Rammelende eierstokken? .
Mijn god, Ik hoop het niet .
quote:
Ik heb vannacht gedroomd over een speciaal soort Play-do die je in alle vormen kon laten metamorfosen wat je maar wilde door op ergens op te drukken. Het was erg tof en door op 'rustfase' ( oid ) te drukken ging het weer terug in balvorm. Je had meerdere kleuren en je kon het vermengen met andere play-do ballen en verzin het maar. Later kwam ik erachter dat de hele planeet zo was en dat ik in het Sirius sterrenstelsel zat op een planeet die daar, of iig het leven erop, helemaal van gemaakt was. De planeet was trouwens zwaar aan het afkoelen, misschien wel aan het sterven en we waren er met een ruimteschip.

Nu kan ik het wel terug herleiden aan het feit dat ik de laatste paar dagen Stargate Atlantis aan het kijken ben geweest, een Sci-fi serie en Gore die de nobelprijs heeft gewonnen met zijn filmpje. Maar toch. Ik wil die play-do .
Klinkt als barbappa . Lijkt me erg koel om zo'n soort Play-do te hebben. Misschien iets voor in de toekomst .

Dat van mij is waarschijnlijk terug te leiden naar de discussie die ik had met een vriendin over de evolutietheorie. Toen verwees ik naar Bas Haring en zijn konijnen-theorie .
  maandag 15 oktober 2007 @ 14:23:50 #226
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_53948606
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 11:57 schreef Geartsjuh het volgende:

[..]

Mijn god, Ik hoop het niet .
.
quote:
[..]

Klinkt als barbappa . Lijkt me erg koel om zo'n soort Play-do te hebben. Misschien iets voor in de toekomst .
Ja, wie weet, lijkt me iig wel leuk genoeg om voor terug te komen .
quote:
Dat van mij is waarschijnlijk terug te leiden naar de discussie die ik had met een vriendin over de evolutietheorie. Toen verwees ik naar Bas Haring en zijn konijnen-theorie .
Klinkt logischer ja .

Ik herinner me trouwens nog een stukje van de droom, op een gegeven moment ging ik dueleren met iemand op de ouderwetse middeleeuwse manier met zo'n lans. Dus dat play-do ding veranderde in een lans en toen ik op die ander afreed schreeuwde ik tegen mijn lans 'schiet hem in zijn oog, schiet hem in zijn oog!' en toen had ik gewonnen. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_53950943
quote:
Op maandag 15 oktober 2007 14:23 schreef jogy het volgende:

[..]

.
[..]

Ja, wie weet, lijkt me iig wel leuk genoeg om voor terug te komen .
Reļncarnatietiming
quote:
Klinkt logischer ja .

Ik herinner me trouwens nog een stukje van de droom, op een gegeven moment ging ik dueleren met iemand op de ouderwetse middeleeuwse manier met zo'n lans. Dus dat play-do ding veranderde in een lans en toen ik op die ander afreed schreeuwde ik tegen mijn lans 'schiet hem in zijn oog, schiet hem in zijn oog!' en toen had ik gewonnen. .
Droog
Ik had zoiets een keer tijdens een droom waarin ik in gevecht was met een orc (zo'n wezen uit lord of the rings, ik had vast te veel films gekeken ofzo..). Toen ging hij mij op een gegeven moment door mijn buik steken met een mes. Vet bloed en pijn enzo en het enige wat ik kon zeggen was "Ey man! Dat is niet tof!" en toen stook ik hem vet neer .
  vrijdag 19 oktober 2007 @ 12:57:59 #228
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_54030671
yvonne, ik droomde vannacht over je

iets met een massage, ik kan me het enkel niet herinneren en dat is wel vreemd
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 21 oktober 2007 @ 15:58:33 #229
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_54071755
Vannacht was het zo dat ik een tentamen moest afleggen over hoofstuk 2 van een studie-boek. Echter werd me vermeld dat het hoofstuk 10 moest zijn eerst door fout van de onderwijzer, de onderwijzer had een telefoon-systeem ingesteld waarbij de studenten ieder iemand deden opbellen om te vermelden dat het hoofdstuk 2 moest zijn inplaats van 10.

Ik werd opgebeld door een oud klasgenoot maar op de een of andere manier was ik niet te bereiken omdat ik afwezig was door een comatische slaap.

In de klas aangekomen sloeg ik hoofstuk 10 open en toen begon de onderwijzer te schelden dat het hoofdstuk 2 moest zijn en dat ik in geen mogelijkheid het tentamen kon afronden. Heb toen in record tempo hoofdstuk 2 snel doorgenomen en kwam allerlei vreemde dingen tegen in het boek. Weet niet meer wat voor stof erin stond precies maar het had te maken met het universum en hoe het universum in elkaar zit maar dan op compleet onlogische manier. Weet nog dat ik dus echt woorden zag staan in dat boek en dat ik aan het lezen was in de droom maar kan niet meer naar voren halen wat het was, wie weet als ik echt moeite ga doen dan wel.

Het was een economie boek en er stond niets in over economie.

Toen begon ik te roepen dat het me toch geen reet boeit of ik dat tentamen nu wel of niet haal, dat ik toch wat anders ga doen met studie.

En dat was de droom
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_54072168
Ik heb vanochtend weer wat flarden van mijn droom/dromen onthouden.

De dingen die ik nog weet: ik woonde ergens in een huis, maar kan me alleen maar de oude, niet goed onderhouden appartementen om mijn huis herinneren, niet mijn eigen huis. Het leek iig niet op de buurt waar ik in het echt woon. In het gras (was veel en donker gras) sprongen beestjes. Ik vond ze vies en vervelend, het leken een soort mini-kikkertjes. Op een gegeven moment kwamen er hordes met buren naar buiten om iets te doen (wat, dat ben ik vergeten).
Op een gegeven moment werd ik samen met een paar mensen achtervolgt (is vaker in mijn dromen). Het lijkt ergens wel een vervolg maar zou ook een andere droom kunnen zijn. De sfeer was dreigend en geloof dat we op een gegeven moment in een kleedkamer van een gymzaal kwamen met een paar mensen. Een van hen (of meerdere) wilden me/ons vermoorden. Op een gegeven moment een knal. Het werd zwart voor mijn ogen en ik weet dat ik dacht 'nu ben ik dood'. Geen pijn en stilte.
Daarna droomde ik dat ik op een fiets zat, had een vluchtend gevoel (alsof ik nog steeds achtervolgd werd, kan best want ik kan best wat dingen door elkaar gehaald hebben). Ik keek niet goed uit bij oversteken met de fiets en reed blijkbaar door rood licht. Een politie-agent kwam rustig naast me fietsen en gaf me uit eindelijk tóch een bon voor door rood licht fietsen (?), maar bleef vriendelijk.

Achtervolgingen komen wel vaker in mijn dromen voor en politie-agenten ook (in ieder geval al de 2e keer in 2 weken).

Iemand een droomuitleg?
Het leven is een spel, speel het! (moeder Theresa) * Play is the highest form of research. (Albert Einstein) * Alles wat je aandacht schenkt, groeit. * En zo niet? Dan toch!
pi_54072732
Vannacht een hele fijne droom gehad. Was samen met mijn 'tante' en achterneefje. Kan het me niet zo goed voor de geest halen, maar wel dat ik een heel innige band had met een jongen met donker haar. Was een klein babytje, kei-sweet
You're never fully dressed until you wear a smile
  zondag 21 oktober 2007 @ 17:07:08 #232
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_54072783
Achtervolgingen heb ik een hele tijd gehad en volgens mij komt dat doordat ik zelf aan het vluchten was voor problemen inplaats van problemen op te lossen. Vlucht-gedrag in het dagelijkse leven door situaties niet aan te gaan en vervolgens in de droom ook moeten vluchten. Vluchten voor gedachtes ook vaker gehad, inplaats van ze te verwerken vluchten.

Achtervolgingsdroom niet meer gehad een tijd, wel vaker nog dat het niet goed afloopt maar dat hoort er nu eenmaal wel eens bij. Uiteindelijk loopt iedere droom goed af, echt dood gaan in een droom is mij nog nooit gebeurt, wel een keer neergeschoten op een wolkenkrabber om vervolgens naar beneden te vallen maar toen ook weer opgestaan.

Over dat donkere gras, wie weet zie je het niet zo rooskleurig in, het gras is altijd groener bij anderen is een uitdrukking, is het gras bij jou donker dan kan het misschien zo zijn dat je het leven niet helemaal zo inziet zoals het zou moeten? Ik roep maar wat.

Over die beestjes heb ik geen verklaring, weet alleen dat je bij veel drinken beestjes kan zien als je echt veel gedronken hebt
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
pi_54072816
quote:
Op zondag 21 oktober 2007 16:25 schreef myxomatosekonijn het volgende:
Iemand een droomuitleg?
Je kunt hier symbolen uit je droom opzoeken. Verder staat die droom gewoon centraal voor iets wat zich onbewust afspeelt in je leven. Dus als je de symbolen een beetje kunt interpreteren, kun je het ook makkelijker voor jezelf vertalen.

Droomuitleg geven vind ik lastig.. daarvoor zou iemand iets meer van je persoonlijke leven moeten weten of veel ervaring hebben met het geven van interpretaties. Zelf heb ik niet veel dromen gehad die hierop lijken. Hoewel achtervolgingen een belangrijke symboliek hebben. En die agenten... misschien kun je de betekenis daarvan koppelen aan iets/iemand in je omgeving?
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_54076618
quote:
Op zondag 21 oktober 2007 16:25 schreef myxomatosekonijn het volgende:

...

Iemand een droomuitleg?
Wat MNR ook zegt, een uitleg is altijd vrij persoonlijk dus moeilijk te geven. Achtervolgingen staan wel vaak symbool voor iets wat je probeert te vermijden of te ontvluchten; een angst die je niet onder ogen wil komen. Agenten lijken mij een symbool van gezag.

Als je het weer droomt, probeer dan degene of het iets wat je achtervolgt in de ogen te kijken. Dat wil nog wel eens goed helpen en dan merk je vaak dat je voor datgene helemaal niet bang hoeft te zijn. Als dat niet lukt is het ook een goed teken als je de afstand tussen jou en je achtervolger kan vergroten en weet te ontkomen.
pi_54128136
M'n droom incl. uitleg als voorbeeld voor myxomatosekonijn

Droom:
Droomde vannacht dat ik in een soort van groep zat. Wat was me niet helemaal duidelijk, maar we bestonden uit een groep van 3. Een van die groepsleden was een meid die mij en de andere groepslid (een kerel) meerdere keren had besodemieterd. De andere groepslid zei tegen mij dat ze eruit moest en het aan mij de taak was om daarvoor te zorgen.
Kreeg last van mijn geweten, want ik had a) niet het gevoel dat ze dat bij de volgende 'opdracht' wel zou doen en b) vond ik het om die reden niet juist om haar op zo'n moment af te stoten. Het ging dus tegen mijn gevoel in.

Toch stond ik stil bij de woorden van die andere groepslid.. en werd het me ook duidelijk - ondanks dat wat er gebeurd was en ik eigenlijk vrij keen op haar was - dat ze idd afgestoten was door mij, qua vertrouwen. Hoe zou een natuurlijk proces zijn dat zich vanzelf ging voltrekken merkte ik. Hoefde de taak dus niet uit te voeren.

Droomuitleg:
Werd vanmorgen dus wakker nog een beetje doezelend met die droom (ik word meestal wakker na een droom). En toen werd het 1 en ander me duidelijk. Er is iemand in mijn omgeving die mijn vertrouwen heeft beschaamd en ondanks dat ik geen signalen heb dat die persoon dat opnieuw zou doen (net als bij dat meisje in de droom), heb ik onbewust al de beslissing genomen om die persoon geen tweede kans meer te geven. Gisteravond vroeg ik mezelf nl. nog af of ik nog in die vriendschap moest investeren omdat ik hem zo wantrouwend ervaar. Wel... en daar had ik mijn antwoord. Al ben ik nu nog goed bij macht om het bij te sturen, maar dit is wat mijn onderbewuste me aangeeft.
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 25 oktober 2007 @ 18:44:52 #236
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_54164855
Vannacht had ik een grote tas met glazen die ik met me meedroeg, ik wilde een cola-glas eruit halen maar sneed me aan het glas, het glas zat vast aan mijn pols en als ik het glas eruit wilde trekken zou dat betekenen dat de slagader doorgesneden zou worden. Ik zag het bloed al uit mijn aderen stromen in die droom.

Helemaal in paniek zocht ik hulp en toen kwam er ook nog eens iemand die aan dat glas begon te trekken en toen zei ik tegen een vriend of hij die jongen even een klap op het gezicht wilde geven wat ook gedaan werd.

Toen ik naar de ziekenauto wilde lopen die was gearriveerd werd ik door een massa hangjongeren tegen gehouden en toen begon ik te schelden dus werd ik wakker.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zaterdag 27 oktober 2007 @ 14:14:47 #237
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_54201162
hehehe, ik heb nog eens een droom onthouden.

ik droomde dat ik op straat aan het turnen was. ik sprong een salto van 120m

ik droomde ook over m'n huidige liefde, dat we in het park aan het Ravenhof in Stabroek aan het picknicken waren en dat we ons bekeken voelden door mensen die door het raam keken op de tweede verdieping.

ugh, ik ben verliefd
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_54298200
Eerst zat ik in de avond op een voetbalvereniging. Toen moest ik pissen dus ging ik in een kleedkamer staan pissen. Toen kwam iemand me zoeken en die zei dat ik mee moest gaan op de brommer naar het hotel. Onderweg kwamen we een paar fietsers tegen en toen kwam ik op het idee om ze van de fiets af te trappen.

Toen we bij het hotel aangekomen waren gingen we naar de receptie en toen in de lift. De lift was heel gevaarlijk want er zat geen deur in en hij stopte niet waar we wilden stoppen. Toen ben ik met de trap gegaan maar onze kamer zat op de elfde verdieping. Toen opeens was ik op de elfde verdieping zonder dat ik ervoor hoefde te lopen? Toen wilde ik bier, dus ging ik een verdieping lager en daar stond iemand van het hotel met een paar opengebroken biertjes en vieze glaasjes. Ik zag al gelijk dat dat niet genoeg bier was voor mij en toen ben ik boos naar de receptie gelopen en heb die vrouw uitgescholden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2007 11:03:12 ]
  zaterdag 3 november 2007 @ 16:47:00 #239
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_54339701
verdraaid, ik droomde veel vandaag (ben maar net uit bed)

maar deze heb ik wel onthouden:

ik speelde weer piano en Hermine (hoe moet ik dit uitleggen, ze is min of meer familie) was publiek maar ze was er niet de hele tijd bij. voor er werkelijk iets gebeurde werd ik wakker.

met als gevolg: aaaaaaaaaaaaaaaaaah toch niet weer

dan droomde ik nog iets met een stapelbed en een dak vol duivenstront maar die weet ik niet meer zo goed.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zondag 4 november 2007 @ 17:46:22 #240
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_54360415
Oeh, ik was weer onkwetsbaar vannacht, altijd leuk . Ik kreeg het aan de stok met één of andere gozer en hij wilde pillen in mijn mond stoppen om mij terug te pakken ( don't ask me why ). Op een gegeven moment zaten we tegenover elkaar aan een tafel en hij begon te proberen om mij pijn te laten lijden door te slaan endingen tegen mijn hoofd te gooien en ik bleef gewoon zitten. Toen ie klaar eas pakte ik zijn medicijnendoosje af en propte 3 groene pillen in zijn mond terwijl hij er niks tegen kon doen. Paar seconden later begon ie een beetje wazig te worden en keek me echt aan van 'wtf, hoe kan dit?' uitgelegd dat ie de verkeerde voor zich had en daarna ben ik naar buten gelopen en ben ik weggevlogen. Altijd leuk .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  Moderator zondag 4 november 2007 @ 18:14:38 #241
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_54361108
quote:
Op zondag 4 november 2007 17:46 schreef jogy het volgende:
Oeh, ik was weer onkwetsbaar vannacht, altijd leuk . Ik kreeg het aan de stok met één of andere gozer en hij wilde pillen in mijn mond stoppen om mij terug te pakken ( don't ask me why ). Op een gegeven moment zaten we tegenover elkaar aan een tafel en hij begon te proberen om mij pijn te laten lijden door te slaan endingen tegen mijn hoofd te gooien en ik bleef gewoon zitten. Toen ie klaar eas pakte ik zijn medicijnendoosje af en propte 3 groene pillen in zijn mond terwijl hij er niks tegen kon doen. Paar seconden later begon ie een beetje wazig te worden en keek me echt aan van 'wtf, hoe kan dit?' uitgelegd dat ie de verkeerde voor zich had en daarna ben ik naar buten gelopen en ben ik weggevlogen. Altijd leuk .
hoeveel bakken koffie had je nodig vanmorgen
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
pi_54484971
Ik droom iedere nacht over helicopters die me achtervolgen in de lucht. Kan zijn dat het geluid van de ventilator op de slaapkamer zorgt voor zulke dromen. Vaak zijn het 2 helicopters die me vanuit de lucht in een hoek drijven op de grond.

Verder veel dromen gehad maar geen zin om ze hier op te schrijven.
Genieten is toegestaan!!!
pi_54626644
Vannacht weer een hele reeks aan dromen gehad. Ik was een soort van activist die zich inzette tegen het broeikast-effect en heb toen overal de stroom uitgezet wereldwijd zodat er geen vervuiling meer plaats kon vinden gedurende 10 weken. Iedereen zonder stroom en alle fabrieken, tankstations, winkels en de rest die niet meer konden functioneren en de mensen die al het voedsel eerlijk moesten verdelen. Niet iedereen was er blij mee en er ontstond dus ook ophef en de stroom in grote centrales werd geprobeerd aangezet te worden met behulp van motoren die op benzine draaiden.

Na 10 weken begon de temperatuur te dalen tot -30 graden en toen heb ik de stroom weer aangezet, ik werd daarna opgespoord omdat ik als crimineel gezien werd inplaats van volksheld. Toen werd ik wakker.

Daarna nog gedroomd over een grote aula met dansvloer en toen heb ik die dansvloer geboend en ineens kwamen er gekleurde diamanten naar voren onder de grond, die ben ik gaan opspitten met een kleine schop en toen waren vrienden ook bezig met zoveel mogelijk diamenten verzamelen. Ik had een grote zak vol en toen kwamen er andere voorwerpen naar voren maar die waren van ijs en smolten zo weer weg.

Die diamanten werden ineens rots-achtige steentjes en de kleurige glinstering verdween, en die steentjes werden ineens zuivelzand en toen kwam een docent die ging een mengsel maken van modder, zuivelzand en nog wat.

Toen een leeg kopje koffie en pakje sigaretten van een cesar ziekenhuis opgegraven en toen waren 2 dames die wilden mijn opgravingen hebben en toen zei ik dat ik het voor mezelf wilde houden en toen zeiden ze dat ik de hele dag aan het dromen was en erg stil was.

Daarna begon ik een speech te houden en moppen te tappen omdat me werd verteld dat ik zo stil was.

Ineens kwamen toen insecten naar voren van achter de muren van het gebouw, het hele gebouw stroomde vol insecten en toen rende iedereen uit paniek weg, een paar mensen namen een soort van grote vorken in de handen en toen kreeg ik ook 2 van die vorken en een masker opgezet zoals ze in Brazilie dragen tijdens carnaval en toen hoorde ik een spreuk van. " Good over evil".

En toen werd ik wakker
Genieten is toegestaan!!!
  donderdag 15 november 2007 @ 15:28:31 #244
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_54627206
Jouw tijdsbeleving is echt goed fucked up tijdens je droom hč? . Als ik droom zal het nooit meer dan een dag beslaan.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_54627774
Inderdaad

Maar zo lijkt 20 minuten dromen al snel een eeuwigheid hier, ik word vaker wakker en dan val ik weer in slaap en dan kijk ik op de klok als ik weer wakker word en dan blijkt dat er slechts 20 minuten verstreken zijn terwijl ik het idee heb dat het al 's morgens is.
Genieten is toegestaan!!!
pi_54655105
ik droomde over druiven. honderden soorten druiven die ik allemaal ging proeven en kopen. Het mevrouwtje van de Hakreclames verkocht ze aan me. Daarna kwam ik terecht in een soort demonstratie en gingen ze met bakstenen gooien dus toen ben ik maar weggevlogen want daar had ik geen zin in.
pi_54783405
Okay, veel dromen met mensen uit het verleden vannacht

Liep door een warenhuis op zoek naar het toilet. Deze gelukkig gevonden, maar er was maar weinig privacy op zo'n hokje (dus daar voelde ik me niet op mijn gemak). Toen ik net een hokje had uitgekozen en gekeurd, kwam ik een vriendin van 1,5 jaar terug tegen. We praatten even toen er een jongen van 1.5 jaar geleden binnenkwam. Hij nam plaats in het hokje naast mij en was helemaal vereerd dat ik zijn naam nog wist e.d.

Opeens begint die vriendin van me te huilen en blijkt ze te bloeden. Ze was zo hulpeloos, maar ik begreep niet waarom zij zichzelf niet kon helpen. Het was verwarrend. Vooral omdat die jongen las haar af liep en geen medelijden kreeg maar haar meer als een kind zag dat hardop huilde.

Later was ik in een huiskamer en kwam de jongen op wie ik nu IRL een oogje heb voorbij. Dat was erg vreemd, want hij had daar niets te zoeken. In mijn droomd duwde ik hem ook weg (figuurlijk). Even later drong tot me door dat hij er was en wat zijn intenties waren.
Een flard later stonden we weer in het warenhuis, aan een grote vergadertafel en zag daar ook een volwassen man. Hij bleek de vader te zijn van zowel jongen toilet als jongen-IRL-interesse.

Dat was t eigenlijk wel

En ik denk dat ik m aardig begrijp. Wel tof.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_54858922
Ik had een hele rare droom. Ik zat in een internetsite en kon steeds naar een ander topic lopen. Toen ik naar het humor topic ging was t heel vrolijk maar later kwam ik in een duitster topic vol duister en werd ik later vermoord.

Wat betekend dit?
pi_55455643
ik heb er ook een, ik heb het idee dat het wel een hele symbolische is:

Een oom die in afrika woont kwam op bezoek, en vond dat ik persee met hem meemoest om een maatpak op zijn kosten aan te schaffen, want dat zou ik nodig hebben.

(misschien vind de oom mijn kleren niet mooi in het echt ).

[ Bericht 3% gewijzigd door DarkMinded op 22-12-2007 01:38:06 ]
  zaterdag 22 december 2007 @ 17:59:16 #250
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_55467345
Ik heb echt de meest grapige en disturbing droom ever gehad denk ik .

Ik zat in een kamer samen met een aan lager wal geraakte cokesnuivende (5 lijntjes tegelijk ) Hillary Clinton die een urn van haar moeder op de tafel had staan waar aan de ene kant een Metalicca symbool op was geverfd en aan de andere kant met een merkstift de tekst "but i still love you!" En nog meer van die rare onsymbolische maar wel hilarische ongein. Deze komt toch wel in mijn top 5 denk ik.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_55529441
"But I still love you"? Wat heb je met de beste vrouw gedaan?

Had vannacht weer een droom in een droom. Ik lag in bed te slapen en terwijl ik aan het dromen was (in mijn droom) droomde ik over een donkerharige man die me wilde verleiden. Daar had ik helemaal geen zin in, maar hij liet me al snel met rust.
Toen ik wakker werd in de droom, lag hij naast me in bed en ik vroeg me af hoe hij in vredesnaam mijn kamer binnen was gekomen. Ik werd echt kwaad op die vent en liep naar buiten om te zorgen dat ik veilig was tussen mijn huisgenoten. Toen liep hij weg en was verbaasd.

Kwam ik hem later weer tegen tijdens mijn droom en toen deed hij heel normaal en zelfs lief! Echt verwarrend.. eerst drong hij zich op en nu was hij weer heel rustig.

Wat een droom. En dat voor kerstavond
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_55599867
Gedroomd dat ik door een stel verlaten, betonnen, met onkruid overwoekerde appartementen blokken liep. Ik had een fotocamera bij me. Er waren grote grijze brede trappen alles was grauw maar de zon scheen en het was heel warm. Het was in argentinie, dat woord spookte door me hoofd toen ik wakker werd. Er was een heel groot grasveld omheind door een hoge stenen muur met aan het eind een boom, ik ben daar naartoe gelopen en weer terug. Toen waren links de grijze appartementen (erg nederlandse steil heel vaag maar wel verpauperd) voor me een soort vergeten moestuintjes, met een doolhof-achtige struiken, en rechts een sloot met erachter een modern gebouw wat een school was. Ik heb toen foto's gemaakt. Ik voelde me bespied en gehaast. Daarna waren er ineens een drukke straat, rommelige grote woonblokken met waslijnen en satelietschotels en was in plaats van de moestuinjes een typisch parijse romantische laan met bankjes en herfstbladeren op de grond. Toen werd ik wakker en sindsdien spookt argentinie door mn hoofd (het woord)
pi_55620215
Vorige week droomde ik, toen ik net in slaap viel, dat ik op een bank zat en dat er een slang in mijn schoot lag die ik zat te aaien. het dier lag helemaal opgekruld te slapen. Het was wit met rode ringen en had een niet uitgesproken kopje. Niet adderachtig. Toen ik me realiseerde dat ik een slang aan het aaien was schrok ik wel. Mudhle, mijn poesje, zat op mijn andere arm om me eventueel te beschermen, maar ik realiseerde me dat dat niet nodig was. de slang was ongevaarlijk en was er om mij iets te vertellen en/of me te beschermen. Ik herinnerde mij dat de slang een boodschapper is van de voorouders als deze aan je verschijnt in een droom, en dat de boodschap afhangt van de houding van de slang. Daarna ging ik rustig verder met aaien en voelde me tevreden en blij. Ik kon rustig verder met andere dromen.

Vandaag toch maar eens gan zoeken en ik heb em gevonden. Heb geen verstand van slangen en had deze nog nooit gezien.

Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_55620369
quote:
Op zaterdag 29 december 2007 11:27 schreef nokwanda het volgende:
..

Vandaag toch maar eens gan zoeken en ik heb em gevonden. Heb geen verstand van slangen en had deze nog nooit gezien.

[ afbeelding ]
Mooie symboliek . Kan je er zelf wat mee of beschouw je het als een mooi teken zonder verdere betekenis?
pi_55620673
quote:
Op zaterdag 29 december 2007 11:36 schreef Geartsjuh het volgende:

[..]

Mooie symboliek . Kan je er zelf wat mee of beschouw je het als een mooi teken zonder verdere betekenis?
Aangezien het inderdaad een mooie symboliek is en dus een mooi teken, heeft het betekenis
Ja, tuurlijk kan ik daar wat mee. Het past heel goed in hoe mijn leven eruit ziet en bij de zaken waarme ik me bezig houd.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  Moderator zondag 30 december 2007 @ 12:36:58 #256
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_55648597
Ik droomde vannacht dat ik in een achtbaan zat met mijn zoontje, en die vloog uit de baan.
Het was een gekkenhuis, iedereen was iemand aan het zoeken tussen de puinhopen.
Ik kan me nog herinneren dat ik aan het zoeken was, maar toen werd ik wakker
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
pi_55660557
Ik heb de laatste tijd bloederige geweldadige dromen. Eergisteren sloegen mensen elkaar de kop in tot bloedens toe waarbij de schedel helemaal verpulverd werd, en vannacht werd er een gevecht gehouden met kromme scherpe messen waarbij mensen elkaar deden aanvallen tot bloedens toe. Zelf werd ik ook aangevallen en probeerden ze mij de keel door te snijden waardoor ik dus in de aanval moest gaan, had al overal snijwonden over mijn hele lichaam en toen wilden ze me helemaal afmaken en toen hielp iemand me. 20 mensen die een gevecht aangingen onderling en sommigen die elkaar deden helpen en dus met 3 op 1 gingen vechten. In de arena

Pas geleden nog aangevallen door iemand met een kettingzaag die mij in stukken wilde zagen en toen was er een hek die ervoor zorgde dat het niet lukte en toen heb ik de kettingzaag terug geduwd waardoor de aanvaller zelf in stukken gereten werd.

Kan zijn dat ik teveel films kijk met geweld, maar goed, die films kijk ik wel eens graag dus dan neem ik die dromen op de koop toe. Wie weet van de ene kant wel okey om midden in een bloederige actiefilm te zijn tijdens het dromen Niet vanaf de bank kijken naar de film maar deel uitmaken van de film ondanks dat het angstaanjagend kan zijn.

Die dromen komen dan ook realistisch over heel erg, ik voel nog net niet de stekende pijn van een diepe snijwond, maar zelfs die pijn kan ik een heel klein beetje voelen af en toe.

Ben overdag niet gewelddadig aangelegd, alsnog 's nachts die dromen, wie weet dus echt films die indruk maken?

Zeker niet iedere nacht zulke dromen, genoeg nachten zonder dromen en ook wel eens andere dromen, zou niet gezond zijn om altijd zulke dromen te hebben

[ Bericht 6% gewijzigd door Topspin op 30-12-2007 19:36:11 ]
Genieten is toegestaan!!!
  zaterdag 5 januari 2008 @ 11:05:19 #258
157031 roosjeroosje1988
viesdik/lelijk/daddy-issues
pi_55790505
Ik droomde vanmorgen (ik werd daarna wakker dus vandaar 's morgens) dat ik beginnend zwanger was. Ik had voelde m'n buik ook maar dat kwam omdat toen ik wakker werd gewoon een beetje buikpijn had. Wie de vader was wist ik niet meer want ik had er meerdere in beeld (ik was vergeten met wie ik het precies gedaan had), wel gek want het waren totaal niet mijn types. Ik wilde in eerste instantie een abortus maar dat wilde m'n moeder niet. Maar het leek zo echt dat ik het jammer vond toen ik wakker werd dat het een droom bleek te zijn.
pi_55966317
terugvinddroom
Grieken op FOK! <-- w00t, eerste reductio ad hitlerum ooit op een forum (behalve SF)
Keiharde porno HIER!
UW ADVERTENTIE HIER? BEL 06-nogwat
pi_55975914
Ik merk dat als ik iets onthouden heb van mijn dromen, het vaak over mensen in mijn directe omgeving gaat. Ik heb ook nog wel vage dromen (laatst nog een boks gedaan met een reiger ) maar wat me het meeste bijstaat is dat ik vrijwel zonder uitzondering over 'normale' situaties - die ik ook in het dagelijkse leven tegenkom - droom..

Tevens tvp!
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  Moderator zaterdag 12 januari 2008 @ 17:06:00 #261
121347 crew  senesta
Risicovol
pi_55976024
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 11:05 schreef roosjeroosje1988 het volgende:
Ik droomde vanmorgen (ik werd daarna wakker dus vandaar 's morgens) dat ik beginnend zwanger was. Ik had voelde m'n buik ook maar dat kwam omdat toen ik wakker werd gewoon een beetje buikpijn had. Wie de vader was wist ik niet meer want ik had er meerdere in beeld (ik was vergeten met wie ik het precies gedaan had), wel gek want het waren totaal niet mijn types. Ik wilde in eerste instantie een abortus maar dat wilde m'n moeder niet. Maar het leek zo echt dat ik het jammer vond toen ik wakker werd dat het een droom bleek te zijn.
Grappig, ik droomde ook dat ik zwanger was vannacht, ik was echt enorm dik
En het kind wilde maar niet komen.
Ik denk dat ik blij ben dat ik niet meer weet hoe het afliep
JoOlz: "So much good shit in senesta's head, I call it Ideahhrea."
pi_55977581
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 17:06 schreef senesta het volgende:

[..]

Grappig, ik droomde ook dat ik zwanger was vannacht, ik was echt enorm dik
En het kind wilde maar niet komen.
Ik denk dat ik blij ben dat ik niet meer weet hoe het afliep
Bloed, zweet en tranen?
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
pi_55998932
Vannacht had ik een glazen huis gekocht midden in een winkelstraat en van binnen hing ik gordijnen op zodat ik wel alles kon zien buiten maar dat niemand mij kon zien Vond de actie op straat okey om te zien van binnenuit.

Daarbij zag ik vanuit het glazen huis baggerwagens zand vervoeren en toen ben ik gaan racen in zo'n vrachtwagen.

Voordat ik in slaap viel merkte ik dat ik vanuit waken richting slapen een droom mee ging maken, ik zat in een sportwagen en reed op een circuit maar toen ik eenmaal diep in slaap was merkte ik dat niet meer.
Genieten is toegestaan!!!
  maandag 14 januari 2008 @ 10:57:19 #264
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56018814
Ik ben de laatste tijd weer een paar boeken aan het herlezen die zich situeren in de oude legendes ( Illias ) en de Goden etc.

Ilium
quote:
Taking the events and characters of the Iliad as his jumping- off point, Dan Simmons has created an epic of time travel and savage warfare. Travellers from 40,000 years in the future return to Homer's Greece and rewrite history forever, their technology impacting on the population in a godlike fashion. This is broad scope space opera rich in classical and literary allusion, from one of the key figures in 1990s world SF. Ilium marks a return to the genre for one of its greats.
Naja, gisteren over gedroomd dus, best ok .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56018973
Heb 2 nachten geleden gedroomd dat iemand mijn stem afpakte (net als bij Ariel, de kleine zeemeermin), dat was een misselijke droom!

Maar wat dat nu zou kunnen betekenen, echt geen flauw idee
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_56021245
Ik heb gedroomd dat ik op een demonstratie met Jan Marijnissen stond te praten en toen ging ik gehaktballen halen bij hun kraampje.
pi_56046950
Vannacht was ik in een pretpark en zat ik in een achtbaan die dwars door een groot bos brandnetels ging. Daarna werd ik in mijn mond gestoken door een wesp, voelde de wesp in mijn mond zitten en wilde hem eruit halen en toen was het kwaad al geschiedt. Ben toen naar een binnenbad gegaan waar het bad werd leeggepomt en waarbij ik bijna werd meegezogen door de kracht van het water en toen kreeg ik een spuit van een zuster tegen het wespengif.
Genieten is toegestaan!!!
pi_56047189
quote:
Op dinsdag 15 januari 2008 13:24 schreef Topspin het volgende:
Vannacht was ik in een pretpark en zat ik in een achtbaan die dwars door een groot bos brandnetels ging. Daarna werd ik in mijn mond gestoken door een wesp, voelde de wesp in mijn mond zitten en wilde hem eruit halen en toen was het kwaad al geschiedt. Ben toen naar een binnenbad gegaan waar het bad werd leeggepomt en waarbij ik bijna werd meegezogen door de kracht van het water en toen kreeg ik een spuit van een zuster tegen het wespengif.
Ben jij nou compilaties van je medetruthertjes dromen aan het dromen?
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_56047466
quote:
Op dinsdag 15 januari 2008 13:35 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Ben jij nou compilaties van je medetruthertjes dromen aan het dromen?
Kan zijn dat ik de droom van Metro in mijn geheugen had liggen inderdaad

Vannacht nog moeten kiezen uit 2 gerechten in het zwemparadijs. Kip-filet of vissticks met frites, kon maar niet kiezen Uiteindelijk voor kip-filet gekozen na lang tobben
Genieten is toegestaan!!!
pi_56065599
Ik droomde dat Boutros Boutros Ghali, de oud secretaris generaal van de VN was ontvoerd, samen met een Engelse politica die ik niet zag, en zijn hondje, door een terroristische splinterorganisatie.
Ze wilden hem onthoofden maar besloten eerst even een martelend voorbeeld te stellen door het hondje in zijn armen te onthoofden. Ze hingen er met wat ceremonieel een roze doek over en kapten in een haal het kopje af. je zag het gewoon rollen en het lijfje nog leven en spartelen alsof ie niet snapte waarom het hoofd daar lag. En toen ging het hoofd van Boutros Ghali ook
Ik zag het op het nieuws, over and over again, in mijn droom.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_56085396
Ik droomde vannacht dat ik werd achtervolgd door een ex-geliefde. Nu bleef ik hem gelukkig voor en kon hij me niet inhalen (altijd een goed teken in een achtervolgingsdroom). Alleen toen ik hem wilde ontvluchten sloot ik mezelf op in mijn eigen huis en bleef hij grijnzend voor de dichte deur staan en zei dat ik hem toch niet kon ontkomen .

Lekkere manier om je verleden te verwerken .
  dinsdag 22 januari 2008 @ 09:53:49 #272
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56217549
Ik was vannacht heel Sci-Fi aan het vluchten voor robots en gewoon vijanden van vlees. Ik kon allemaal leuke truukjes uithalen en terugvechten. Ik kan er niet echt een coherent verhaal van bakken maar het leek op een mix van Bioshock ( xbox-spelletje ) en Ilium/Olympos ( Sci-fi boek ). Ik werd iig erg fris en fijn wakker. En ik heb zelfs nog een paar mensen op sleeptouw genomen en ze uit het 'vijandelijke gebied' geloodst.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56217678
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 09:53 schreef jogy het volgende:
Ik was vannacht heel Sci-Fi aan het vluchten voor robots en gewoon vijanden van vlees. Ik kon allemaal leuke truukjes uithalen en terugvechten. Ik kan er niet echt een coherent verhaal van bakken maar het leek op een mix van Bioshock ( xbox-spelletje ) en Ilium/Olympos ( Sci-fi boek ). Ik werd iig erg fris en fijn wakker. En ik heb zelfs nog een paar mensen op sleeptouw genomen en ze uit het 'vijandelijke gebied' geloodst.


En wat ben je toch nobel

Ik werd 1,5 uur geleden wakker, maar kan mijn droom niet meer herinneren. Weet in ieder geval wel dat het een prettige droom was, want ik voel me bijster happy
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_56219215
Lekker om zo wakker te worden.

Sinds ik mijn bed op een andere plek heb gezet lijk ik nooit genoeg te slapen en te dromen. het is iedere nacht raak. Daarvoor stond ik ook makkelijk vroeg op. Dat lijkt voorbij. Ik vraag me af of dat te maken heeft met de verandering van positie. Dromen deed ik daarvoor trouwens ook wel heel veel en helder.

De afgelopen nacht/ochtend reed ik de auto van mijn moeder terug naar haar. Ik wist niet of ik die auto wel mocht rijden van haar en of ze link zou worden. Ik heb immers geen rijbewijs. Maar het ging me makkelijk af.
Het rare was dat ik de auto parkeerde op haar oude adres waar ze al 10 + jaar niet meer woont maar wara ik wel woonde toen ik nog bij haar woonde.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
  dinsdag 22 januari 2008 @ 11:52:40 #275
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56220276
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 10:01 schreef MNR het volgende:

[..]



En wat ben je toch nobel


Zo ben ik . In mijn dromen dan.
quote:
Ik werd 1,5 uur geleden wakker, maar kan mijn droom niet meer herinneren. Weet in ieder geval wel dat het een prettige droom was, want ik voel me bijster happy
Altijd leuk .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56220300
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 11:14 schreef nokwanda het volgende:
Lekker om zo wakker te worden.

Sinds ik mijn bed op een andere plek heb gezet lijk ik nooit genoeg te slapen en te dromen. het is iedere nacht raak. Daarvoor stond ik ook makkelijk vroeg op. Dat lijkt voorbij. Ik vraag me af of dat te maken heeft met de verandering van positie. Dromen deed ik daarvoor trouwens ook wel heel veel en helder.
Volgens Feng Shui maakt de positie van je bed heel veel uit. Vooral naar welke windrichting hij wijst schijnt uit te maken. Ik heb er zelf nooit zoveel van gemerkt verder.
pi_56221216
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 11:52 schreef jogy het volgende:
Zo ben ik . In mijn dromen dan.
Nobele mannen
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 11:53 schreef Geartsjuh het volgende:
Volgens Feng Shui maakt de positie van je bed heel veel uit. Vooral naar welke windrichting hij wijst schijnt uit te maken. Ik heb er zelf nooit zoveel van gemerkt verder.
Ik ben er wel gevoelig voor. Kwam er pas achter toen mijn broertje idd ooit een keer een boek van Feng Shui voor me mee nam. Als je het interessant vindt nokwanda, wil ik de tips wel voor je overtypen?
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_56221564
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 12:32 schreef MNR het volgende:

[..]

Nobele mannen
[..]

Ik ben er wel gevoelig voor. Kwam er pas achter toen mijn broertje idd ooit een keer een boek van Feng Shui voor me mee nam. Als je het interessant vindt nokwanda, wil ik de tips wel voor je overtypen?
Heel erg graag. Ik was er laatst online naar op zoek maar kon niets vinden dat me echt verder informeerde.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_56226246
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 12:47 schreef nokwanda het volgende:
Heel erg graag. Ik was er laatst online naar op zoek maar kon niets vinden dat me echt verder informeerde.
quote:
Kijk goed waar de ramen zich bevinden als u binnengaat. Qi heeft de neiging zich tussen de deur en een willekeurig raam te bewegen, dus plaats uw bed niet in deze tocht van qi. Volgende waar u rekening mee moet houden is dat u de deur kunt zien wanneer u in bed ligt. Dit geeft u een diep gevoel van veiligheid. Indien mogleijk moet u uw bed ook zo ver mogelijk van de deur plaatsen. Vermijd tenslotte om met uw hoofd nabij een raam te slapen, want uw qi zal zo door het raam verdwijnen en u zult vermoeid wakker worden (MNR: is dat het misschien?)

Komt er een badkamer, toilet of douche uit op uw slaapkamer; zorg er dan voor dat de deur steeds gesloten is wanneer u slaapt.

Houd ook rekening met de plaats van het bed tegenover de muur waartegen het geplaatst is. STaat het bed in het midden? Diut kan zeer belangrijk zijn in een relatie. Een bed dat gedeeld wordt in de hoek van de kamer gedrongen, geeft de persoon aan de vrije kant een groter gevoel van vrijheid van qi. De persoon aan de andere kant zal zich letterlijk en figuurlijk tegen de muur aangedrukt voelen. O, meer stabiliteit en bescherming aan de relatie teo te voegen, kun passende nachttafeltjes aan beide zijden van het bed plaatsen. Zorg voor ronde randen om te vermijden dat er snijdende qi op een van de personen gericht wordt.

Daarnaast zorg je ervoor dat je een stabiel bed hebt (dus geen wankelend bed) en zorg je ervoor dat hij regelmatig vervangen, gelucht en gereinigd moet worden. Denk eraan dat we 1/3 van ons leven in bed doorbrengen.
Zo staat er nog meer in, maar belangrijk is ook wel dat je geen spiegel tegenover je bed plaatst en kijk naar wat er tegenover je bed staat. Het eerste wat je ziet kan letterlijk alles van de rest van je dag bepalen. So it better be good

Bron: Feng Shui van Jon Sandifer.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_56226607
Ah. Juist. Ik slaap nu tussen het raam en de deur. Eerder stond het bed wel in een hoek en daar werd ik wel uitgerust wakker. Zal het dan maar weer verplaatsen. De muur waar ik nu op kijk is wel in orde. Ziet er vrolijk uit. Maar mijn hele kamer is vrolijk, dus er is geen enkele plek die een rottig zicht biedt.
Spiegels en zo waren al weg. Ik ga weer terug met mijn koppie naar het oosten.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_56316705
Vannacht was ik aan het rijden op een snelweg en ineens kwamen oranje knipperende verkeerslichten naar voren, daarna kwam een melding op de snelweg dat er opgepast moest worden omdat er rode verkeerslichten kwamen en dat iedereen moest stoppen.

Na een tijdje gereden te hebben vanuit mijn eigen zicht ( ik zag dus in de droom mezelf niet zitten maar keek direct op de snelweg) veranderde het zicht zodat ik een stuk of 3 auto's zag staan voor het rode licht en toen kwam er een 4e auto aanrijden die op de rem ging maar niet hard genoeg remde en toen gingen de eerste 3 auto's weer rijden door de botsing.

Vervolgens zat ik weer in mijn eigen auto en dus ook door rood licht gereden en toen zag ik rechts van de weg een kind vastgebonden aan een lantaarnpaal, toen omgekeerd en ineens was dat kind los en liep de lantaarnpaal verticaal omhoog.

Toen terug gereden en weer in de rij gaan staan voor het rode licht omdat ik geen bekeuring wilde.

Beetje duidelijk geschreven is het niet deze droom, kan er niets beters van maken. Weet alleen dat het beeld van dat vastgebonden kind op een lange snelweg iets weghad van een scene in een film van Stephen King, kwam nogal spooky over, meer spooky dan ik hier kan uitleggen in woorden.
Genieten is toegestaan!!!
pi_56344415
Vannacht gedroomd dat ik x aantal vrienden op mijn Hyves had. En opeens viel me op dat ik er eentje minder had. Ik schrok.. en toen ik ging kijken zag ik dat mijn ex me had weggehaald als vriendje
You're never fully dressed until you wear a smile
  donderdag 31 januari 2008 @ 10:04:24 #283
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56427713
Vannacht gedroomd dat ik met mijn Xbox controller aan het rondlopen was op zoek naar mijn Xbox ( ), dat kan wel kloppen want ik heb een weekje op een hond gepast en mijn Xbox staat daar nog .

Alleen ergens in het midden van de droom kreeg ik ruzie met de verloofde van een goede vriend van mij. Ze was een čchte bitch aan het zijn dus heb ik haar uitgescholden voor kankerwijf en dat ze wat mij betreft hartstikke dood kon vallen etc etc. Om later weer vriendjes te zijn en het goed te maken. Zelfs in mijn dromen kan ik niet lang boos blijven. Tweede keer dat ik iemand helemaal de tering in schold trouwens. Die reclames zijn onwaar, schelden werkt bevrijdend in een droom .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56434135
Ik had me laatst voorgenomen dat ik iets wou dromen over waarom ik ook alweer hier zo graag wou incarneren ( ). Een beetje duidelijkheid over wat ik hier doe. Toen heb ik naar mijn herinnering iets gedroomd over wanneer mijn 'missie' klaar was en wanneer ik dus dood mocht gaan. Ik werd na die droom midden in de nacht wakker met de gedachte: "Oh ja, logisch.". En toen ben ik weer als een blok in slaap gevallen. Maar nu ben ik uiteraard de inhoud van de droom vergeten .
  donderdag 31 januari 2008 @ 16:26:23 #285
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56436808
quote:
Op donderdag 31 januari 2008 14:43 schreef Geartsjuh het volgende:
Ik had me laatst voorgenomen dat ik iets wou dromen over waarom ik ook alweer hier zo graag wou incarneren ( ). Een beetje duidelijkheid over wat ik hier doe. Toen heb ik naar mijn herinnering iets gedroomd over wanneer mijn 'missie' klaar was en wanneer ik dus dood mocht gaan. Ik werd na die droom midden in de nacht wakker met de gedachte: "Oh ja, logisch.". En toen ben ik weer als een blok in slaap gevallen. Maar nu ben ik uiteraard de inhoud van de droom vergeten .
Mźn, dat is vervelend ja. Ik heb wel met enige regelmaat dat ik een diepzinnig gesprek heb met iets of iemand en ja, zodra ik mijn wekker de tweede keer op snooze goooi ben ik het alweer vergeten .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56437372
quote:
Op donderdag 31 januari 2008 16:26 schreef jogy het volgende:

[..]

Mźn, dat is vervelend ja. Ik heb wel met enige regelmaat dat ik een diepzinnig gesprek heb met iets of iemand en ja, zodra ik mijn wekker de tweede keer op snooze goooi ben ik het alweer vergeten .
Ja herkenbaar . Ik had laatst ook iets heel mooi symbolisch gedroomd wat echt de lading dekte van een ervaring op dat moment. Natuurlijk helemaal vergeten toen ik eenmaal aan het ontbijt zat..

Ik denk dat in dit geval het ook niet de bedoeling was dat ik het echt zou onthouden. Het is dat ik er zo expliciet om gevraagd heb, maar anders had ik het niet geweten. Het doet er verder ook niet toe, behalve dat ik maandag even dipmoment had en graag weer even die bevestiging wou hebben. Toen ik opstond was dat gevoel van bevestiging er nog wel, alleen de feitelijke inhoud niet meer. Het heeft dus wel zijn doel gediend kennelijk.

Handig btw om in je droom te gaan lopen schelden. Wel de opluchting, maar niet de nasleep in je dagelijks leven . Mooie manier om iets op z'n plek te zetten.
  donderdag 31 januari 2008 @ 16:59:59 #287
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_56437487
quote:
Op donderdag 31 januari 2008 16:54 schreef Geartsjuh het volgende:

[..]

Ja herkenbaar . Ik had laatst ook iets heel mooi symbolisch gedroomd wat echt de lading dekte van een ervaring op dat moment. Natuurlijk helemaal vergeten toen ik eenmaal aan het ontbijt zat..

Ik denk dat in dit geval het ook niet de bedoeling was dat ik het echt zou onthouden. Het is dat ik er zo expliciet om gevraagd heb, maar anders had ik het niet geweten. Het doet er verder ook niet toe, behalve dat ik maandag even dipmoment had en graag weer even die bevestiging wou hebben. Toen ik opstond was dat gevoel van bevestiging er nog wel, alleen de feitelijke inhoud niet meer. Het heeft dus wel zijn doel gediend kennelijk.
Naja, je weet nog wel je reactie natuurlijk 'Logisch' dus dat is iig wel iets waar je het mee eens was. Voordeeltje! Ook onlangs nog een de kreet 'figment of my creation' in mijn hoofd gehad. Vond ik wel een leuke zin . Maarja, dan had ik liever de zin van het leven gehad dan een tegeltjes-spreuk.
quote:
Handig btw om in je droom te gaan lopen schelden. Wel de opluchting, maar niet de nasleep in je dagelijks leven . Mooie manier om iets op z'n plek te zetten.
. In het echt is dat meisje gewoon hartstikke schattig en heb ik nooit problemen met haar gehad. Al doet dat niets af aan de woedeuitbarsting van het moment natuurlijk. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_56501185
Laatste tijd vaak dieren die in mijn droom voorkomen.

Een blauwe en rode papegaai die hele gesprekken voeren met elkaar en daarna met mij gaan praten. Daarna een paard waar ik mee ga paardspringen en waar ik eten en een zadel voor ga kopen en tenslotte wilde zwijnen waarbij ik in een auto langs rij, vervolgens springen die zwijnen door het open raam de auto binnen en slaan ze met hun slagtanden de bijpassagier de hersens in waardoor ik helemaal onder hersens en bloed kwam te zitten.
Genieten is toegestaan!!!
  maandag 4 februari 2008 @ 00:49:46 #289
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_56516554
ik droomde vannacht dat ik op de rug van Anick blies terwijl ik haar rug aan het masseren was

mijn eerste reactie vanmorgen: .
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_56550985
Nou mijn droom van gisternacht.

Groep mensen, er was iets, ik liep boos/verontwaardigd weg en zei beetje hardop 'doe niet zo onaardig !' (assertief zijn in je droom, yeah !). Vrouw kwam naar mij toe of achter mij aan, legde haar handen op mijn hoofd, soort van instraling kreeg ik ofzo en ze zei iets van vlinder of je bent een vlinder, weet ik veel, kwamen soort van webben nog even uit mijn handen en verdwenen weer toen ik er (kennelijk half verbaasd) ernaar keek. Toen schoot de naam witje7 mij te binnen, 'witje 7'.

Ik liep weg als witje7 en vervolgens veranderde de droom in een behoorlijke feelgooddroom, er gebeurde veel mooie dingen (waarvan ik helaas inmiddels en shit !!! shit shit de helft weer vergeten ben maar er gebeurde dus nog veel moois), ligt ergens achter nog in mijn gevoel, of mijn gevoel herinnert zich dat nog.

Ben dus nu getransformeerd naar een vlinder en mijn codename is seven, witje7 !
  maandag 25 februari 2008 @ 00:15:56 #291
166265 Acinonyx
Deutschland über alles ~ !
pi_56959705
K onthou wel vaak dromen. Dit zijn een aantal van m'n laatsten. Beetje beknopt i know >_>


- Ik zwem naar een tafeltje in de zee. Er komt een octopus (!) aan die mij een knuffel probeert te geven...

- Wij kijken uit het raam bij de eet-tafel:: iedereen ziet ufo's, getrouwde stelletjes in bootjes en het Alhambra (zo'n beroemd gebouw). Ik zie alleen een paars huis.

- Spin die zich gedraagt als een vrolijke hond. Even groot als hond.

- Vrolijke poedel op het weggetje, een boxer (hond) in tuin van Peter (oude buurman) die op mij en de poedel afrent maar niet dichterbij komt.

- Zwerm van kristallen verandert in zwerm (of schol ?) piranhas en vliegt naar een manta-vis (?) die wordt opgegeten.
Drive few cars and far more unicorns.
.
Mr.Cooper schreef ooit het volgende:
ik kan teminste headbangen, lekker met me lange haar lopen chille en zo, kan ik van jou niet zeggen naar je chemokuur-kop
pi_56962307
Ik droomde vannacht dat ik een heleboel kittens ging redden. Ik zocht dozen waar ze allemaal in konden, want hun baasje was gemeen en wilde ze dood hebben.
pi_57076389
Vannacht gedroomd dat ik ging shoppen. Was op zoek naar een aardappelschilmesje (of soort van dunschiller, don't remember) en ik had voor Eur. 28,50 een heel mooi beeldje gekocht met een kikkertje erop of zo

En de winkels gingen allemaal bijna dicht, maar toch had ik het gevoel dat ik heel dicht bij mijn aankoop in de buurt zat. En er was nog iets met een persoon, maar dat kan ik me niet helemaal goed meer herinneren. Iemand die naast me liep, een naaste ook van me.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_57088401
Vannacht zat ik te dineren aan tafel met een vrouw die ik niet ken. Ze zag eruit als echt mens zoals mensen in het dagelijkse leven eruit zien, erg realistisch zag ze eruit. alsof ze dus echt bestaat in het dagelijkse leven terwijl ik haar nog nooit ben tegengekomen eye to eye. Vond het zelfs tijdens die droom vreemd dat ik tegenover een vrouw zat in mijn droom die ik niet kon maar die er echt uitzag. Met echt bedoel ik dan alsof je echt aanwezig bent met zo iemand, de bewegingen de uitdrukking in het gezicht en de uitstraling en ga zo door.

Er zijn geen woorden gezegd, alleen maar aan tafel gezeten om te eten. Ze had een iets getinte huidskleur en donkere haren.

Een stille droom waar niet veel gebeurde behalve aan tafel zitten.

Verder niet veel gedroomd afgelopen dagen en dat is van de ene kant erg okey omdat ik van dromen wel eens onrustig kan slapen. Gisteren amper geslapen dus helemaal niet kunnen dromen maar de nachten waar ik wel sliep was het stil.

Een week geleden voor het slapen gaan liggen wakker dromen en mezelf succesvol laten zijn in het dromen bewust, was bezig om mezelf als bierproducent te maken waarbij ik een bier op de markt bracht waar je prettig dronken van wordt maar die niet slecht is voor de lever en de hersens. Was mezelf als wijnproducent aan het inbeelden waarbij ik de beste wijnen kon maken en had in die wakkere dromen nog meer producten die verantwoord zijn en waar je wel van kunt genieten.

En toen viel ik in slaap om vervolgens een droom te krijgen over afval en vervuiling. Tijdens het wakkere dromen verkocht ik miljarden flessen bier en miljoenen flessen wijn en nog meer producten zoals kleding, voedsel, auto's en ga zo door. En dan val ik in slaap en dan gaat de wereld helemaal kapot in die droom waarbij ik mede schuldig wordt aangekaart

Alsof dromen toch willen zeggen wat je fout denkt of doet. Tijdens het wakkere dromen was ik me dus echt overtuigd dat goede producten aan de mens aanbieden heel goed is in grote getale, en dan daarna het antwoord in de "onbewuste" droom dat het alsnog tot afval leidt als je massa-producent bent.

Geen grote conclusie getrokken aan de "antwoord" droom, producten die aangenaam zijn voor de mens zie ik nog steeds als okey. Maar het nadeel van vervuiling is er alsnog, maar wie weet hoort dat wel erbij. 4000 jaar voor Christus dronken ze ook bier volgens wikipedia dus waarom zouden wij dat niet mogen doen Toen droegen ze ook kleding en aten ze voedsel. Maar dan zonder machinale bewerking.

[ Bericht 4% gewijzigd door Topspin op 01-03-2008 20:47:36 ]
Genieten is toegestaan!!!
  maandag 3 maart 2008 @ 11:16:51 #295
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57122592
Hm, vannacht een redelijk realistische droom gehad ( In de trant van geen monsters, post-apocalyptische zooi of een incoherent zooitje gebeurtenissen etc. ). Ik had een verdwaalde hond gevonden ( een bassethond ) En was het baasje aan het zoeken. Ik vroeg aan iedereen of ze dit hondje kenden enzo. Maar na een hele rondtoer door mijn dorp kwam er een winkelbediende met de heldere opmerking dat ik op zijn halsband moest kijken en daar stond een adres op. Hondje blij, ik blij en baasje blij. Goeie dingen.

Droom nummer twee was ietwat vreemder. Ik stond in mijn badkamer en had een heel vreemd gevoel over mijn hele lichaam en was een soort van ritueel aan het uitvoeren leek wel. Alles zag er heel vreemd uit en op een gegeven moment zette ik mijn hoofd tegen de spiegel sloot ik mijn ogen en ging ik er doorheen. Daarna werd ik wakker en bleef ik hetzelfde gevoel hebben. Vreemd. Misschien zit ik nu wel in de spiegelwereld !
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  dinsdag 4 maart 2008 @ 00:23:53 #296
166265 Acinonyx
Deutschland über alles ~ !
pi_57141189
^ ja, je zit nu op het ”koF muroF (j/k)

nog 2 rare dromen::

- Tijdschrift waar muziek uitkomt, heeft Rewind en Play -knop, de Stop-knop zit in een ander tijdschrift. Een naakte vrouw staat rechtop op mijn bed als een standbeeld, tijdelijk
achtergelaten door een vrouw die een exacte kopie van de naakte vrouw is, en die eventjes weg is en zo weer terug komt. Ik kan niet dichterbij de naakte vrouw komen.

- Deel 1 ~ Ik wil met een motor naar iemand toe die via de telefoon om hulp vraagt, maar de persoon die met mij mee zou gaan komt maar niet opdagen en vertelt even later, als ie
der eindelijk is, dat ie honger heeft. De persoon die om hulp vroeg is helemaal vergeten.
Deel 2 ~ Ik sta voor een spiegel en ontdek dat ik eigenlijk in een rijdende auto zit. Ik wil niet in die auto zijn en spring eruit voor het huis van mijn oma.
Drive few cars and far more unicorns.
.
Mr.Cooper schreef ooit het volgende:
ik kan teminste headbangen, lekker met me lange haar lopen chille en zo, kan ik van jou niet zeggen naar je chemokuur-kop
  woensdag 5 maart 2008 @ 04:29:50 #297
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57165978
Ok, ik satan, God en nog iemand zaten op een terras te geinen met een gozer die blijkbaar homosexueel was. En we zaten hem zwaar te mindfucken. Op een gegeven moment hapte hij (dunno how, or why ) en deed hij een poging om mij te versieren oid waarna ik tegen hem schreeuwde dat hij een samenwerkingsverband met God, Satan en de KGB verstoorde en als hij nu niet meteen weg zou gaan hij en zijn volgende 15 incarnaties geen daglicht meer zouden zien. Toen zij hij iets in de trant van 'alas romeo, we zijn niet voorbestemd voor elkaar en ik probeerde heel serieus en droevig te kijken terwijl hij weg liep van het terras ( Samen met God en Satan ( volgens mij )) en voordat we in lachen uit konden barsten werd ik wakker door het brandalarm waarvan de batterij op is dus blijft ie omde zoveel tijd piepen. Zal ook wel de reden zijn dat ik hem nog weet voordat ik over 3 uur pas wakker hoef te worden.

Een hilarische 'je had erbij moeten zijn' droom .

Nu ga ik weer verder slapen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 5 maart 2008 @ 04:56:58 #298
84524 Morwen
I got life
pi_57165988
quote:
Op woensdag 5 maart 2008 04:29 schreef jogy het volgende:
Ok, ik satan, God en nog iemand zaten op een terras te geinen met een gozer die blijkbaar homosexueel was. En we zaten hem zwaar te mindfucken. Op een gegeven moment hapte hij (dunno how, or why ) en deed hij een poging om mij te versieren oid waarna ik tegen hem schreeuwde dat hij een samenwerkingsverband met God, Satan en de KGB verstoorde en als hij nu niet meteen weg zou gaan hij en zijn volgende 15 incarnaties geen daglicht meer zouden zien. Toen zij hij iets in de trant van 'alas romeo, we zijn niet voorbestemd voor elkaar en ik probeerde heel serieus en droevig te kijken terwijl hij weg liep van het terras ( Samen met God en Satan ( volgens mij )) en voordat we in lachen uit konden barsten werd ik wakker door het brandalarm waarvan de batterij op is dus blijft ie omde zoveel tijd piepen. Zal ook wel de reden zijn dat ik hem nog weet voordat ik over 3 uur pas wakker hoef te worden.

Een hilarische 'je had erbij moeten zijn' droom .

Nu ga ik weer verder slapen.
Slaap wel, ik zal me er buiten houden vanaf nu

Hmmm, ik ben bezig met verwerkingsdromen en ik vind het drie keer niks. Maar moet er doorheen, I know. Waardeloos, steeds terug opbouwen vanaf wakker worden. Ik put mezelf uit maar ook dat werkt blijkbaar niet Ik ben zo bang om weer die dromen te krijgen dat ik dingen zie en ik ben helemaal geen bang persoon. Maar ik wil rust, gewoon slapen en wakker worden.........uitgerust. Gaat me lukken , maar nu even niet
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  woensdag 5 maart 2008 @ 10:14:03 #299
188922 Waris7
Dikke Man
pi_57168128
E! Kan iemand hier droomduiden of heeft daar weleens een boek over gelezen ofzo?
Grieken op FOK! <-- w00t, eerste reductio ad hitlerum ooit op een forum (behalve SF)
Keiharde porno HIER!
UW ADVERTENTIE HIER? BEL 06-nogwat
  woensdag 5 maart 2008 @ 11:23:18 #300
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57169631
quote:
Op woensdag 5 maart 2008 04:56 schreef Morwen het volgende:

[..]

Slaap wel, ik zal me er buiten houden vanaf nu
Hoeft niet hoor, ik heb me kapot vermaakt .
quote:
Hmmm, ik ben bezig met verwerkingsdromen en ik vind het drie keer niks. Maar moet er doorheen, I know. Waardeloos, steeds terug opbouwen vanaf wakker worden. Ik put mezelf uit maar ook dat werkt blijkbaar niet Ik ben zo bang om weer die dromen te krijgen dat ik dingen zie en ik ben helemaal geen bang persoon. Maar ik wil rust, gewoon slapen en wakker worden.........uitgerust. Gaat me lukken , maar nu even niet
Klinkt nasty, succes/sterkte. . Kick them out of the window. Sinds ik gestopt ben met roken, drinken en weet ik het allemaal heb ik levendige dromen waar ik U tegen zeg trouwens.

Nadat ik weer terug in slaap ben gevallen heb ik ten eerste een vriend van mij in ekaar gebeukt om een of andere rare reden ging ie achter mij en iemand aan die ik aan het beschermen was. ( Ik heb mijn excuses vanochtend maar even aangeboden aan hem ) En daarna kwam ik dus in een scene van The matrix met morpheus en alles. Ik stond er echt bij en zei ook 'Je maakt een grapje, toch?' En uiteindelijk maar gewoon de blauwe pil genomen. Later kwam ik erachter dat het de verkeerde was. Now i'll never know .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 6 maart 2008 @ 03:23:00 #301
84524 Morwen
I got life
pi_57189654
quote:
Op woensdag 5 maart 2008 11:23 schreef jogy het volgende:

[..]

Hoeft niet hoor, ik heb me kapot vermaakt .
[..]

Klinkt nasty, succes/sterkte. . Kick them out of the window. Sinds ik gestopt ben met roken, drinken en weet ik het allemaal heb ik levendige dromen waar ik U tegen zeg trouwens.

Nadat ik weer terug in slaap ben gevallen heb ik ten eerste een vriend van mij in ekaar gebeukt om een of andere rare reden ging ie achter mij en iemand aan die ik aan het beschermen was. ( Ik heb mijn excuses vanochtend maar even aangeboden aan hem ) En daarna kwam ik dus in een scene van The matrix met morpheus en alles. Ik stond er echt bij en zei ook 'Je maakt een grapje, toch?' En uiteindelijk maar gewoon de blauwe pil genomen. Later kwam ik erachter dat het de verkeerde was. Now i'll never know .
Thanx

Schepen achter me verbranden neemt mijn geest blijkbaar letterlijk. Dat uitleven op iemand herken ik ook, gewoon flink erop los gaan terwijl je voor je gevoel niet zo heel boos bent.......maar toch, misschien wel De Matrix, herken ik ook, vooral in lucide dromen alleen ik kom net niet bij wat ik čcht wil weten. *zucht. Alsof het niet mag ofzo, ik neem niet de verkeerde pil maar wordt gewoon wakker.

Vage zooi en ik heb momenteel ook niet echt zin -meer- om me erin te verdiepen. Soms denk ik weleens in neem gewoon slaappillen, maar dat helpt ook niet. Val ik in een coma en ben heel de dag duf + je verwerkt niks. Maar goed, zie de lol nog wel in van een hoop dingen, dat zal mijn "redding" wel zijn
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')