abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 11 april 2007 @ 19:55:38 #1
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48228241
en hier weer verder
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48228279
quote:
Op woensdag 11 april 2007 19:55 schreef Re het volgende:
Waarom waarom waarom?
Wist ik het maar.
  woensdag 11 april 2007 @ 20:10:57 #3
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48228997
ik heb trouwens een textje in elkaar gedraaid
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48229856
Laat zien,laat zien.
pi_48230090
TVP en
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:28 schreef berney het volgende:
Laat zien,laat zien.
Inderdaad.
  woensdag 11 april 2007 @ 20:34:12 #6
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48230118
hij moet dus nog iets gestyled worden he (en nagekeken)

Psychiatrische aandoeningen klinken zwaar, stigmatiserend en worden vaak onder het kopje aanstellerij geplaatst. Helaas is de realiteit dat mensen naast psychotherapie medicijnen moeten slikken om de disbalans in de hersenen te doen herstellen. In het woud van medicijnen die voorgeschreven worden is het moeilijk vertoeven en er zijn veel vragen, onwaarheden en meningen over medicijngebruik die verwarrend en moeilijk klinken. Medicijnen slikken doe je niet zomaar, er is altijd contact met de huisarts, psycholoog of psychiater en er zijn meerdere instituten en instanties die hulp bieden en het is helemaal niet vreemd om in eerste instantie al je vragen bij hen neer te leggen.

Medicijnen geven bijwerkingen omdat deze niet alleen aangrijpen op de plek waar ze moeten werken maar ook inhaken op andere gebieden van het menselijk lichaam (bijvoorbeeld je spieren, maag en je metabolisme). Soms zijn bijwerkingen moeilijk te onderscheiden van symptomen die met de ziekte te maken hebben. Het kan zelfs zo zijn dat bepaalde aspecten van de stoornissen juist door medicijn gebruik aan het licht komen. Medicijnen zijn ook geen wondermiddelen en moeten ook niet zo gezien worden, het is geen ultieme uitweg en zal meestal samen moeten gaan met therapie. Het uiteindelijke doel van de medicijnen is het herstellen van de balans in de hersenen maar de dieper gelegen oorzaken zullen ook opgelost moeten worden om een totale therapie aan te laten slaan.

Er zijn natuurlijk veel vragen over medicijnen, zijn ze wel veilig, werken ze wel en waarom krijg ik nou juist dit medicijn. Lees altijd de bijsluiter maar staar je er niet blind op, er staat nuttige informatie in over hoe en wanneer het medicijn in te nemen, wat de bijwerkingen kunnen zijn en wat te doen bij verkeerd gebruik.

Zoveel medicijnen als er zijn, zoveel stoornissen zijn er bekend, zonder diagnose geen medicijnen en een diagnose kan en mag alleen door een huisarts of psychiater worden gemaakt en door niemand anders. Goedbedoelde psychologie van de koude grond kan averechts werken. Het internet staat vol met informatie maar om de juiste informatie te vinden is gedegen kennis nodig van het vakgebied.

Dit topic is bedoeld voor vragen over de medicijnen die je krijgt voorgeschreven, niets meer en niets minder. Vragen over hoe de medicijnen werken, bewijzen, bijwerkingen en verwachtingspatronen. Om een en ander duidelijk te maken hier wat achtergronden.

Er zijn ruwweg 4 hoofdgroepen binnen de psychiatrie

1. Angststoornissen
2. Persoonlijkheidsstoornissen
3. Stemmingsstoornissen
4. Psychotische stoornissen


1. Angststoornissen

Iemand heeft een angststoornis als de angst buitensporig en niet realistisch is en het dagelijkse leven ernstig belemmert. Mensen met een angststoornis hebben vaak last van een bang voorgevoel. Maar ook bezorgdheid, onbehagen, prikkelbaarheid, nervositeit, spanning en onrust zijn symptomen van een angststoornis. Dit leidt vaak tot hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, gebrek aan eetlust en concentratieproblemen.
Tijdens een angst- of paniekaanval zijn de meest voorkomende lichamelijke verschijnselen: hartkloppingen, pijn of beklemd gevoel op de borst, zweten, gevoel te stikken, trillen, beven en een wezenloos gevoel. Mensen kunnen ook psychische paniekverschijnselen hebben zoals de angst om dood te gaan, gek te worden of geen controle meer over zichzelf te hebben.

Bij ernstige angstklachten, kan het wenselijk zijn dat medicijngebruik de psychotherapie ondersteunt. Er zijn 2 soorten medicijnen voor deze stoornissen.

a. Angstbestrijdende anti-depressiva kunnen heel goed helpen tegen de paniek en de angst. Een probleem daarbij is dat het 2 tot 4 weken duurt voor de hoofdwerking, bestrijden van angst en paniek, begint. Er kunnen wel direct bijwerkingen ontstaan, zoals duizeligheid en hartkloppingen die de angst weer doen toenemen. Andere bijwerkingen kunnen zijn: droge mond, wazig zien, sufheid, slaperigheid, moeite hebben met ontlasting of urineren, misselijkheid en vermindering van sexuele gevoelens. Deze bijwerkingen treden lang niet altijd op en verschillen per middel. Een nadeel is dat, hoe goed de medicijnen ook helpen, bij stoppen ervan de angst en de paniek meestal terugkomen. Bij stoppen met de medicatie is altijd overleg met de arts nodig. Stoppen kan namelijk alleen volgens een afbouwschema. Zomaar stoppen kan niet.

b. Kalmeringsmiddelen, anti-angstmiddelen en/of slaapmiddelen kunnen worden gebruikt ter kortdurende (enige weken) ondersteuning van de behandeling, omdat deze middelen wèl direct werkzaam zijn. Het nadeel van deze middelen is dat men er, bij langer gebruik, steeds meer van nodig heeft om eenzelfde effect te kunnen bereiken. Bij stoppen met de medicatie is altijd overleg met de arts nodig. Stoppen kan namelijk alleen volgens een afbouwschema. Zomaar stoppen kan niet.


2. Persoonlijkheidsstoornissen
Een persoonlijkheidsstoornis wordt gekenmerkt door emoties en gedragingen die duidelijk afwijken. Het betreft een combinatie van karaktereigenschappen die een bron van lijden vormen voor de betrokkene of voor zijn of haar omgeving. Het zijn langdurige patronen in gedachten, visie en gedrag die afwijken van wat in de betreffende cultuur als normaal wordt ervaren. Het afwijkend gedrag doet zich permanent en in veel verschillende situaties voor. Een persoonlijkheidsstoornis uit zich doorgaans in de jonge volwassenheid, puberteit of daarvoor. De diagnose wordt pas gesteld als er sprake is van een belemmering in het persoonlijke, beroepsmatige of sociale functioneren.
Medicamenteuze behandeling kan in sommige gevallen een nuttige aanvulling op de psychotherapie zijn, vooral wanneer er psychotische, impulsieve of affectieve (stemmingsklachten) symptomen zijn. Tranquillizers zijn vanwege hun verslavende karakter en de mogelijke verergering van impulsieve klachten niet aanbevolen.

De medicamenteuze behandeling richt zich op bepaalde symptomen en niet op de persoonlijkheid als geheel. Er worden drie symptoomclusters beschreven

1. Affectieve disregulatie: Symptomen die voortkomen uit de instabiliteit van emoties/gevoel. Voorbeelden zijn: stemmingswisselingen, gevoeligheid voor afwijzingen, somberheid, angst en paniekklachten.

2. Impulsiviteit/agressiviteit en gedragsontremming: Dit kan zich uiten in: woedeaanvallen, suïcidepogingen, automutilatie, vreetbuien, middelenmisbruik.

3. Cognitief-perceptuele symptomen (problemen in het denken en waarnemen): Dit kan zich uiten in voorbijgaande symptomen zoals: depersonalisatie en derealisatie gevoelens (vervreemd of onwerkelijk voelen), betrekkingsideeën, paranoïde gedachten, illusies, hallucinaties en milde denkstoornissen.

Als richtlijn wordt gegeven:
a. Een SSRI (serotonine heropname remmers) is eerste keus bij 1 en 2.
b. Een antipsychoticum (in lage dosis) bij 3
c. Een MAO remmer mocht a of b niet werken. Heeft goede resultaten maar heeft grote risico's (bloeddrukproblemen bij overdosering of het niet nakomen van dieetrestricties).
d. Lithium, Carbamazepine, Valproaat (deze middelen hebben met name een goed effect als er -ook- sprake is van rapid cycling bipolaire stoornis, waarvan de afgrenzing met BPS soms moeilijk te maken is)


3. Stemmingsstoornissen

a. Depressieve stoornissen
Mensen hebben een depressie wanneer ze zich minstens twee weken achtereen erg somber voelen of geen zin meer hebben om iets te ondernemen en daarnaast last hebben van meerdere van de volgende klachten:
- een gevoel van waardeloosheid of schuldgevoelens
- slaapstoornissen, verminderde of grotere eetlust met een duidelijke gewichtsverandering
- vermoeidheid of weinig energie
- concentratieproblemen
- besluiteloosheid
- traagheid of juist aanhoudende lichamelijke onrust
- terugkerende gedachten over de dood of zelfdoding
- lichamelijke klachten zoals verstopping, een droge mond, onverklaarbare pijn, duizeligheid, hartkloppingen, trillende handen, druk op de borst en hoofd- en rugpijn.

Vooral voor mensen met een ernstige depressie zal een behandeling met antidepressiva nodig kunnen zijn. Een bepaald antidepressivum dient gedurende minimaal 4 weken te worden gebruikt, alvorens bepaald kan worden of het middel wel of niet het gewenste resultaat heeft. Wanneer het medicijn onvoldoende resultaat heeft kan een volgend middel worden gegeven, waarbij een vooraf vastgesteld schema wordt gevolgd: veelal eerst een 'modern' antidepressivum, en daarna achtereenvolgens een 'klassiek' antidepressivum, toevoeging van lithium en een MAO-remmer.

b. Manisch Depressieve stoornissen
Een manisch-depressieve stoornis (bipolaire stoornis) geeft mensen twee zeer extreme ‘polen’, een zeer uitgelaten, euforische pool en een zeer sombere, negatieve pool. Zijn mensen zeer uitgelaten en euforisch dan zitten ze in een manische periode. Andere kenmerken van een manie zijn: veel praten, minder behoefte aan slaap, prikkelbaarheid, niet stil kunnen zitten, verhoogd gevoel van eigenwaarde, seksueel ongeremd zijn en impulsief dingen doen zonder rekening te houden met de mogelijk nadelige gevolgen.
Medicijnen vormen voor iedereen met een manisch-depressieve stoornis een noodzakelijk onderdeel van de behandeling. Hoewel ze soms vervelende bijwerkingen hebben is zonder medicijnen eigenlijk geen verdere behandeling mogelijk. De belangrijkste groep van medicijnen vormen de zogenaamde stemmingsstabilisatoren: lithium, carbamazepine en valproaat. Daarnaast kan het noodzakelijk zijn om ook antipsychotica tegen manieën en antidepressiva tegen depressies te gebruiken.


4. Psychotische stoornissen
Mensen met een psychotische stoornis maken periodes mee die we psychoses noemen. In een psychose heeft iemand last van hallucinaties of wanen. Hallucinaties zijn verwarde beelden. Tijdens een hallucinatie ziet, ruikt, proeft, voelt of hoort iemand dingen die er in werkelijkheid niet zijn. Het horen van stemmen die andere mensen niet horen, komt het meest voor. Dit is vaak onprettig. De stemmen geven bijvoorbeeld commentaar op het doen en laten van iemand of geven zeer tegenstrijdige informatie. Wanen zijn verwarde ideeën. Als mensen last hebben van wanen, kunnen ze er van overtuigd zijn dat iemand hen achtervolgt. Dit kunnen mensen zijn maar ook geheimzinnige machten die grote daden van iemand eisen. Iemand met wanen kan ook geloven een onmogelijke boodschap te hebben om de wereld te redden.

Antipsychotica zijn medicijnen om een psychose te doorbreken. Ze helpen helderder te denken en de wanen en hallucinaties naar de achtergrond te dringen. Het duurt meestal enkele weken voordat de medicijnen beginnen te werken. Het is van belang dat je de medicijnen volgens het voorschrift van de dokter inneemt.
Antipsychotica kunnen bijwerkingen hebben die per persoon verschillen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn: bewegingsproblemen door stijve spieren en kaken, lichamelijke onrust, gewichtstoename door meer eetlust, gevoelsvervlakking en seksuele problemen


Bronnen o.a.
http://www.psychowijzer.nl/angststoornissen.p3.html
http://www.moeilijkemensen.nl/index.html
http://www.amcdemeren.nl/
http://www.psychiatrienet.nl/links/13_psychotische_stoornissen

Lijst met veelgebruikte medicijnen

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_psychiatric_drugs
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48230177
quote:
Op woensdag 11 april 2007 18:09 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Omdat het daar veel te luchtig is?
Dit vind ik overigens geen steekhoudend argument. Er komen daar wel vaker mensen langs die hun problemen bespreken en gewoon feedback krijgen ook. Daarnaast bevestig je in mijn ogen hiermee júist het punt waarom zo'n speciale sc er niet gaat komen . Er moet óók plek zijn voor luchtigheid.
pi_48230280
Re, ik zou toch enigzins gaan snijden daarin. Erg goede tekst, daar niet van, maar als het in de OP moet is iets korter toch wat handiger.
  woensdag 11 april 2007 @ 20:40:27 #9
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48230414
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:37 schreef clumsy_clown het volgende:
Re, ik zou toch enigzins gaan snijden daarin. Erg goede tekst, daar niet van, maar als het in de OP moet is iets korter toch wat handiger.
he-he, ja weet ik , maar zo heb je gelijk een drempel
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48230549
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:40 schreef Re het volgende:

[..]

he-he, ja weet ik , maar zo heb je gelijk een drempel
Een drempel is goed, de chinese muur voor de deur zetten is wat anders .

Nah, ik vind het reterot dat je die tekst schrijft, maar juist door dei nformatie die er staat zou het fijn zijn als mensen het daadwerkelijk lezen ipv eroverheen scrollen.
pi_48230583
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:35 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Dit vind ik overigens geen steekhoudend argument. Er komen daar wel vaker mensen langs die hun problemen bespreken en gewoon feedback krijgen ook. Daarnaast bevestig je in mijn ogen hiermee júist het punt waarom zo'n speciale sc er niet gaat komen . Er moet óók plek zijn voor luchtigheid.
Echt, ik word een beetje moedeloos van deze discussie... en kwaad en verdrietig Geef het gewoon een kans! We zitten hier met een aantal mensen zowat op onze knieen! Stel dat een depressie-uitwisseltopic uit de hand loopt dan snap ik dat jullie het sluiten... En er zal heus ook ruimte voor luchtigheid zijn, maar dan moeten jullie daar ook de ruimte voor geven!

En over de SC, dan kan je net zo goed alle topic sluiten en iedereen naar de SC sturen. Bedoel, het gaat om specifieke klachten die ook specifieke opleveren! Lijkt me toch logisch dat dat dan ook in een specifiek topic kan?
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 20:44:15 #12
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48230598
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:43 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Een drempel is goed, de chinese muur voor de deur zetten is wat anders .

Nah, ik vind het reterot dat je die tekst schrijft, maar juist door dei nformatie die er staat zou het fijn zijn als mensen het daadwerkelijk lezen ipv eroverheen scrollen.
weet ik ... ik flikker altijd eerst alles erin en ga daarna lekker snijden
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48230637
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:40 schreef Re het volgende:

[..]

he-he, ja weet ik , maar zo heb je gelijk een drempel
Een drempel waar men zo doorheen scrolt
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 20:47:12 #14
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48230727
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:43 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Echt, ik word een beetje moedeloos van deze discussie... en kwaad en verdrietig Geef het gewoon een kans! We zitten hier met een aantal mensen zowat op onze knieen! Stel dat een depressie-uitwisseltopic uit de hand loopt dan snap ik dat jullie het sluiten... En er zal heus ook ruimte voor luchtigheid zijn, maar dan moeten jullie daar ook de ruimte voor geven!

En over de SC, dan kan je net zo goed alle topic sluiten en iedereen naar de SC sturen. Bedoel, het gaat om specifieke klachten die ook specifieke opleveren! Lijkt me toch logisch dat dat dan ook in een specifiek topic kan?
wat is de additionele steun die je krijgt uit zo'n topic die via andere kanalen niet te verkrijgen is?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48230753
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:44 schreef Re het volgende:

[..]

weet ik ... ik flikker altijd eerst alles erin en ga daarna lekker snijden
Misschien moet je het stukje waarin staat waar het topic voor bedoeld is een iets prominentere plaats geven nog, want dat is eigenlijk het belangrijkste, toch? Fijn trouwens dat je dit doet
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 20:48:23 #16
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48230788
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:45 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Een drempel waar men zo doorheen scrolt
de text kan en mag ook achter een linkje hoor
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48230789
Ga lekker verder snijden Re!

Het is mij nog niet helemaal duidelijk wat ik nu wel/niet mag posten in dat topoic.
Verder vind ik het een zeer goed stuk hoor.
pi_48230836
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:47 schreef Re het volgende:

[..]

wat is de additionele steun die je krijgt uit zo'n topic die via andere kanalen niet te verkrijgen is?
Steun die ik niet in het dagelijkste leven vind omdat daar geen mensen zijn die met dezelfde problemen zitten
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_48230853
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:47 schreef Re het volgende:

[..]

wat is de additionele steun die je krijgt uit zo'n topic die via andere kanalen niet te verkrijgen is?
De saamhorigheid, en het kleinschalige/geborgenheid.

SC is toch iets té luchtig mijns inziens.
  woensdag 11 april 2007 @ 20:53:07 #20
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48231035
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:49 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Steun die ik niet in het dagelijkste leven vind omdat daar geen mensen zijn die met dezelfde problemen zitten
ja maar je kent elkaar toch al een beetje dacht ik, ik bedoel er verder niets negatiefs mee of iets dergelijks, maar zonder dat je het doorhebt vorm je zo een soort kliekje wat lekker gestigmatiseerd kan worden of naast het elkaar steunen elkaar ook verder de shit inpraten... het moet niet als een soort surrogaat psychotherapuetisch praatgroepje verworden.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48231082
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:43 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Echt, ik word een beetje moedeloos van deze discussie... en kwaad en verdrietig Geef het gewoon een kans! We zitten hier met een aantal mensen zowat op onze knieen! Stel dat een depressie-uitwisseltopic uit de hand loopt dan snap ik dat jullie het sluiten... En er zal heus ook ruimte voor luchtigheid zijn, maar dan moeten jullie daar ook de ruimte voor geven!

En over de SC, dan kan je net zo goed alle topic sluiten en iedereen naar de SC sturen. Bedoel, het gaat om specifieke klachten die ook specifieke opleveren! Lijkt me toch logisch dat dat dan ook in een specifiek topic kan?
Je wil een SC. We hebben al een SC.
Je wil een plek om ervaringen over medicatie uit te wisselen, hebben we ook.
Je wil een plek waar een soort praatgroepje bij elkaar kan komen, daar doen we niet aan wánt het is té vaak fout gegaan en zoiets gaat alleen goed als iemand dat constant in de gaten houdt en in de goede banen leidt. Doen we niet.

Nogmaals, ik doe dit niet omdat ik niet weet wat een depressie of een andere psychische aandoening inhoudt of wat voor effect het kan hebben. Dat soort topics gaan gewoon niet lukken, en ik ga het niet uit de hand laten lopen om daarna pas te kunnen zeggen dat het misschien toch niet een slim idee was.

En nee, alles naar de SC verwijzen is idioot, maar een SC naar een SC verwijzen is al een stuk logischer. Hell, een van de vaste posters in de SC zit ook in het medicatietopic en vertelt óók daar soms wat er dwars zit, waarom zou dat anders moeten zijn voor de rest?
pi_48231102
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:53 schreef Re het volgende:

[..]

ja maar je kent elkaar toch al een beetje dacht ik, ik bedoel er verder niets negatiefs mee of iets dergelijks, maar zonder dat je het doorhebt vorm je zo een soort kliekje wat lekker gestigmatiseerd kan worden of naast het elkaar steunen elkaar ook verder de shit inpraten... het moet niet als een soort surrogaat psychotherapuetisch praatgroepje verworden.
Een kliekje meer of minder op FOK! maakt ook niks meer uit.
  woensdag 11 april 2007 @ 20:55:45 #23
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48231170
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:54 schreef berney het volgende:

[..]

Een kliekje meer of minder op FOK! maakt ook niks meer uit.
kliekje op zich is niets mis mee hoor ...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48231206
Ik word al gestoord van die veels te grote foto's in het SC topic en moet ik dáár mijn posts bijknallen.

  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 20:57:36 #25
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48231265
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:56 schreef berney het volgende:
Ik word al gestoord van die veels te grote foto's in het SC topic en moet ik dáár mijn posts bijknallen.

welke veels te grote foto's in de SC, die enkele keer dat daar pics ingeplaatst worden is echt wel op 1 hand te tellen volgens mij
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48231290
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:49 schreef berney het volgende:

[..]

De saamhorigheid, en het kleinschalige/geborgenheid.

SC is toch iets té luchtig mijns inziens.
Snap je dat er daardoor een kliekvorming ontstaat die we eigenlijk niet willen hebben?
pi_48231374
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:56 schreef berney het volgende:
Ik word al gestoord van die veels te grote foto's in het SC topic en moet ik dáár mijn posts bijknallen.

Waar héb je het over? Kom je uberhaupt wel 's in de SC?
Jongens, prima de discussie, maar hou het wel even bij gefundeerde argumenten. Kíjk eerst 's naar wat we voorstellen voordat je elke vorm van verandering afblaast.
pi_48231438
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:59 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Waar héb je het over? Kom je uberhaupt wel 's in de SC?
Jongens, prima de discussie, maar hou het wel even bij gefundeerde argumenten. Kíjk eerst 's naar wat we voorstellen voordat je elke vorm van verandering afblaast.
Ja hoor, net nog geweest en geconstateerd dat de foto's veels te groot zijn.

[R&P SC] Op zoek naar een Kliko voor M-M
pi_48231511
Burdie - woensdag 11 april 2007 @ 21:00
quote:Op woensdag 11 april 2007 20:54 schreef webspider het volgende:

[..]

Mijn hele leven lang al. .
Kom je morgen feesten? .

[/quote]

En dan zou ik hier mijn post onder 'kunnen' zetten?



Het 'gevoel' mis ik erbij bij dat topic. Het 'klikt' niet zeg maar.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:03:08 #30
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48231529
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:00 schreef berney het volgende:

[..]

Ja hoor, net nog geweest en geconstateerd dat de foto's veels te groot zijn.

[R&P SC] Op zoek naar een Kliko voor M-M
zoals ik al zei, dat gebeurt echt niet in ieder topic. Kijk voor de lol eens terug in de vorige topics.
Daarbij, waarom probeer je het niet gewoon eens? De lui daar zijn echt de beroerste niet, en kunnen ook over serieuze zaken praten
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:04:14 #31
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48231592
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:02 schreef berney het volgende:
Burdie - woensdag 11 april 2007 @ 21:00
quote:Op woensdag 11 april 2007 20:54 schreef webspider het volgende:

[..]

Mijn hele leven lang al. .
Kom je morgen feesten? .
En dan zou ik hier mijn post onder 'kunnen' zetten?



Het 'gevoel' mis ik erbij bij dat topic. Het 'klikt' niet zeg maar.
[/quote]Ja dat kan. Gewoon ff meebabbelen en je word er gewoon geaccepteerd, en als jij dat wil zal men echt ook over andere zaken posten als wat prietpraat. Er zijn daar vaak genoeg serieuze gesprekken
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48231676
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:00 schreef berney het volgende:

[..]

Ja hoor, net nog geweest en geconstateerd dat de foto's veels te groot zijn.

[R&P SC] Op zoek naar een Kliko voor M-M
4 plaatjes op zoveel pagina's en dan is het ook nog 's iets wat niet vaak voorkomt.

Enniehoe, de SC wordt binnenkort sowieso al onder de loep genomen. Dit zou een mooie reden zijn om de SC een significant doel te geven. Meng je er gewoon 's in, kijken of dat samen kan gaan met het luchtigere van de SC daar. Waarom valt het niet te proberen?
  woensdag 11 april 2007 @ 21:06:49 #33
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48231714
Ik wil helemaal niet naar een SC! Ik wil af en toe m'n ei kwijt kunnen bij mensen die me begrijpen en ik heb soms een schouderklopje nodig. Evenzo wil ik anderen graag een schouderklopje kunnen geven.
Vergeet even niet dat wanneer iemand z'n shit ergens kwijt mag dat diegene daar ook zal komen op een zonnige dag!
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Een topic over een depressief broertje mag wel, het geblaat over het loslaten van een ex mag (ook heerlijk positief), het hebben van een willekeurige andere ziekte verdient ook een topic.
Maar nee, dat depressieve zooitje mag niet op elkaar steunen want dat is niet vrolijk genoeg...

Maakt niet uit hoor, wij worden toch al goed begrepen en opgevangen door de maatschappij, went wel!
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
pi_48231745
Ik denk erover na.
maar beloof niks
trusten allemaal.
pi_48231836
Het gaat mij niet om de foto's, en ik hoef geen speciale sc en ik ben echt blij met het medicatietopipc... Maar: waarom mogen we niet gewoon een topic openen waarin we onze problemen bespreken? Een depressie is meer dan alleen medicijnen! Dat meer bespreken we niet in het medicatietopic (kan ik inkomen) maar waarom hebben we niet gewoon het recht om het ergens anders te bespreken? Waarom moeten wij naar de SC en kunnen er wel topic zijn over ADHD, autisme en liefdesverdriet? Waarom moeten wij alles verantwoorden, verdedigen en moeten we in het medicatietopic elk woord wegen?

Waar zijn jullie nou zo verschrikkelijk bang voor?

Ik stop er mee voor vandaag. Ik maak me hier veel te druk om.
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_48231875
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:06 schreef Lips het volgende:
Ik wil helemaal niet naar een SC! Ik wil af en toe m'n ei kwijt kunnen bij mensen die me begrijpen en ik heb soms een schouderklopje nodig. Evenzo wil ik anderen graag een schouderklopje kunnen geven.
Vergeet even niet dat wanneer iemand z'n shit ergens kwijt mag dat diegene daar ook zal komen op een zonnige dag!
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Een topic over een depressief broertje mag wel, het geblaat over het loslaten van een ex mag (ook heerlijk positief), het hebben van een willekeurige andere ziekte verdient ook een topic.
Maar nee, dat depressieve zooitje mag niet op elkaar steunen want dat is niet vrolijk genoeg...

Maakt niet uit hoor, wij worden toch al goed begrepen en opgevangen door de maatschappij, went wel!
Goed verwoord.

We moeten dan eerst dat SC-geneuzel doorworstelen, gaat het ineens heel snel dan moet je als je pech hebt meerdere SC-geneuzel doorworstelen.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:10:11 #37
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48231887
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:06 schreef Lips het volgende:
Ik wil helemaal niet naar een SC! Ik wil af en toe m'n ei kwijt kunnen bij mensen die me begrijpen en ik heb soms een schouderklopje nodig. Evenzo wil ik anderen graag een schouderklopje kunnen geven.
Vergeet even niet dat wanneer iemand z'n shit ergens kwijt mag dat diegene daar ook zal komen op een zonnige dag!
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Een topic over een depressief broertje mag wel, het geblaat over het loslaten van een ex mag (ook heerlijk positief), het hebben van een willekeurige andere ziekte verdient ook een topic.
Maar nee, dat depressieve zooitje mag niet op elkaar steunen want dat is niet vrolijk genoeg...

Maakt niet uit hoor, wij worden toch al goed begrepen en opgevangen door de maatschappij, went wel!
En dat is nu juist wat er OOK in de sc gebeurd. Wanneer je je klote voelt leeft men daar met je mee. maar omgekeerd als je je supervoelt is dat ook tof.
Juist die mensen daar zijn er ontzettend goed in om er voor mensen te zijn als ze dat nodig hebben, maar ook alles wat te relativeren.
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48231994
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:06 schreef Lips het volgende:
Ik wil helemaal niet naar een SC! Ik wil af en toe m'n ei kwijt kunnen bij mensen die me begrijpen en ik heb soms een schouderklopje nodig. Evenzo wil ik anderen graag een schouderklopje kunnen geven.
Vergeet even niet dat wanneer iemand z'n shit ergens kwijt mag dat diegene daar ook zal komen op een zonnige dag!
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Een topic over een depressief broertje mag wel, het geblaat over het loslaten van een ex mag (ook heerlijk positief), het hebben van een willekeurige andere ziekte verdient ook een topic.
Maar nee, dat depressieve zooitje mag niet op elkaar steunen want dat is niet vrolijk genoeg...

Maakt niet uit hoor, wij worden toch al goed begrepen en opgevangen door de maatschappij, went wel!
Garandeer jij me van het feit dat het bij steunen blijft en men elkaar niet steeds verder in 'ja, met mij gaat het ook zo enorm slecht want dit en dat' gaat waarna de volgende post dat het nóg slechter gaat en ga zo maar door?

En doe me een lol en laat dat verontwaardige niemand snapt ons-toontje zitten, want dat is hier niet bepaald van toepassing.

Wie zegt dat er in de SC niemand zit die iets soortgelijks hebben meegemaakt?
pi_48232053
Laatste vraag: waarom alles een eigen topic behalve depressies?
Ben eigenlijk wel benieuwd wat andere, oudere mods hier van vinden...
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 21:13:59 #40
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_48232086
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:05 schreef clumsy_clown het volgende:
Dit zou een mooie reden zijn om de SC een significant doel te geven.
Een slowchat met een significant doel?
Dat klinkt als een wasmiddelreclame waar ik meer van wil weten!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 11 april 2007 @ 21:15:21 #41
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48232168
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:12 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Garandeer jij me van het feit dat het bij steunen blijft en men elkaar niet steeds verder in 'ja, met mij gaat het ook zo enorm slecht want dit en dat' gaat waarna de volgende post dat het nóg slechter gaat en ga zo maar door?

En doe me een lol en laat dat verontwaardige niemand snapt ons-toontje zitten, want dat is hier niet bepaald van toepassing.

Wie zegt dat er in de SC niemand zit die iets soortgelijks hebben meegemaakt?
Tuurlijk zitten die er. Misschien loopt er bij de supermarkt ook wel iemand die me snapt!
En waar ik jou de garantie niet kan geven over hoe een topic loopt kan jij mij ook niet de garantie geven dat het (in jullie ogen) "fout" gaat.

En over dat 'verontwaardige' toontje... jij beslist niet hoe iets op mij overkomt. En na hoe ik me al dagen voel komt het als een betonplaat in je gezicht als al je posts van de afgelopen dagen zijn verwijderd.

En ik herhaal graag nog een keer:
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:16:25 #42
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48232216
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:13 schreef Lotjeb het volgende:
Laatste vraag: waarom alles een eigen topic behalve depressies?
Ben eigenlijk wel benieuwd wat andere, oudere mods hier van vinden...
depressies zijn natuurlijk niet zomaar iets, zoals ik al ergens gezegd heb, het is geen griepje of hoofdpijn, het is zelfs geen ADHD ... er mist gewoon ervaring op het forum om dit soort topics goed te kunnen modereren...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:16:55 #43
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48232237
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:15 schreef Lips het volgende:

[..]


En ik herhaal graag nog een keer:
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
de ene keer issie snel vol, de andere keer duurt t dagen
ook dat kan je met een 'speciaal depressie sc' overkomen, sow what.
Dan lees je eens een keer niet bij
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48232253
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:06 schreef Lips het volgende:
Ik wil helemaal niet naar een SC! Ik wil af en toe m'n ei kwijt kunnen bij mensen die me begrijpen en ik heb soms een schouderklopje nodig. Evenzo wil ik anderen graag een schouderklopje kunnen geven.
Vergeet even niet dat wanneer iemand z'n shit ergens kwijt mag dat diegene daar ook zal komen op een zonnige dag!
Het SC topic is vanavond om 18.00 uur geopend en is nu al bijna vol. Moet ik dan al dat gezever gaan lezen als ik 's avonds even wil kijken hoe het met iedereen is
Een topic over een depressief broertje mag wel, het geblaat over het loslaten van een ex mag (ook heerlijk positief), het hebben van een willekeurige andere ziekte verdient ook een topic.
Maar nee, dat depressieve zooitje mag niet op elkaar steunen want dat is niet vrolijk genoeg...

Maakt niet uit hoor, wij worden toch al goed begrepen en opgevangen door de maatschappij, went wel!
Je hebt een punt... over andere ziektes worden ook topics geopend, kijk in LIF...
En ja ergens snap ik het standpunt van clumsy ook wel, maar ik kan me ook voorstellen dat er mensen boos en/of teleurgesteld zijn.
Ik vind het jammer dat er zo rigoureus opgeruimd is in het medicatie topic, misschien was het nodig, maar naar mijn idee zijn er ook wel relevante reacties weggehaald...
Jammer... en hier laat ik het voor nu maar even bij.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 11 april 2007 @ 21:17:50 #45
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48232292
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:13 schreef Copycat het volgende:

[..]

Een slowchat met een significant doel?
Dat klinkt als een wasmiddelreclame waar ik meer van wil weten!
Ik wacht met smart op de R&P Singles SC. Dat lijkt me een prima doel.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
pi_48232411
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:16 schreef Re het volgende:

[..]

depressies zijn natuurlijk niet zomaar iets, zoals ik al ergens gezegd heb, het is geen griepje of hoofdpijn, het is zelfs geen ADHD ... er mist gewoon ervaring op het forum om dit soort topics goed te kunnen modereren...
Depressies zijn klote, je hebt mensen die gekke dingen doen er word hier zo spastisch mee omgegaan! We zijn net normale mensen
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 21:19:59 #47
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48232418
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:13 schreef Copycat het volgende:

[..]

Een slowchat met een significant doel?
Dat klinkt als een wasmiddelreclame waar ik meer van wil weten!
Het zou prima passen. De huidige SC staat compleet los van R&P, is vijandig tegenover 'newbies' en er hangt een bepaalde kliekjes-sfeer. Waar ik overigens zelf net zo hard aan mee doe, maar op zich blijf ik bij mijn mening dat een SC zoals deze er op dit moment is, niet thuis hoort in R&P.

Soms mis ik echt de kusjekroeltopics van vroeger. Dat was een beetje de andere kant op, maar in het medicatietopic merkte ik een soortgelijke sfeer. Iets van herkenning, mensen die elkaar steunen, zonder al die onzin tussendoor die eigenlijk helemaal niet in R&P hoort. Sowieso vind ik dat de SC's van alle subfora ontopic SC's zouden moeten zijn, en voor SC over onzindingen gaat men maar in ONZ of GC zitten geiten.

Just my two cents.
KuikenGuppy
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:20:45 #48
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48232451
quote:
Op woensdag 11 april 2007 20:44 schreef Re het volgende:

[..]

weet ik ... ik flikker altijd eerst alles erin en ga daarna lekker snijden
Wat een lap!
Voor wie schrijf je dit?
Voor de "lijder" of voor bv familie en/of partner?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:21:37 #49
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48232502
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:19 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het zou prima passen. De huidige SC staat compleet los van R&P, is vijandig tegenover 'newbies' en er hangt een bepaalde kliekjes-sfeer. Waar ik overigens zelf net zo hard aan mee doe, maar op zich blijf ik bij mijn mening dat een SC zoals deze er op dit moment is, niet thuis hoort in R&P.


Just my two cents.
Hele mooie 2 centjes!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:21:47 #50
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48232514
mja de discussie om de P uit R&P te halen kan ook al veel oplossen natuurlijk
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48232568
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:12 schreef clumsy_clown het volgende:
Garandeer jij me van het feit dat het bij steunen blijft en men elkaar niet steeds verder in 'ja, met mij gaat het ook zo enorm slecht want dit en dat' gaat waarna de volgende post dat het nóg slechter gaat en ga zo maar door?
Die garantie krijg je niet...
Op andere fora kunnen er ook topics over depressie bestaan, waarom kan dat hier niet?
En nu is het natuurlijk makkelijk om te zeggen dat je dan maar naar zo'n ander forum moet gaan... Door er hier maar je kop voor in het zand te steken voorkom je niks. Je verplaatst het hooguit.
Ik begrijp dat er in het verleden soortgelijke topics zijn geweest, maar dat is geen positieve ervaring geweest...
Doet me denken aan de disclaimer in die reclames van banken enzo.
"Resultaten uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst" .
En nu ga ik echt naar bed, welterusten
Mama van 2 lieve meiden :)
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:22:52 #52
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48232570
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:21 schreef yvonne het volgende:

[..]

Hele mooie 2 centjes!
Hangt die sfeer niet in de meeste SC"s?
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48232593
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:17 schreef Nijna het volgende:

[..]

Je hebt een punt... over andere ziektes worden ook topics geopend, kijk in LIF...
Lijkt me niet dat je ingegroeide teennagels met een zware depressie waar AD's aan te pas moeten komen kan vergelijken. En inderdaad, het was rigoreus, maar laten we niet twee dingen door elkaar halen.

1) in het medicatietopic was het simpelweg offtopic. Het ging over depressies ja, maar niet over medicatie of ervaringen daarvan.

2) zou het dan ergens anders besproken moeten worden? Dat is de vraag waar we nu mee bezig zijn.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:23:33 #54
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48232615
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:19 schreef Burdie het volgende:

[..]

De huidige SC staat compleet los van R&P, is vijandig tegenover 'newbies' en er hangt een bepaalde kliekjes-sfeer.
Dit ben ik niet met je eens. Vijandig tegenover 'newbies' hooguit als je het er zelf naar maakt door als een achterlijke met een moker op iedereen z'n tenen te gaan lopen slaan. Dan reageert er vast wel een keer iemand.

Kliekjes-sfeer? Ach welnee, ik post vaak mee zonder dat er uberhaupt iemand op me reageert. Lekker belangrijk.

Stoor ik me daaraan? Neuh. Fok! is vermaak.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:24:04 #55
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_48232646
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:21 schreef yvonne het volgende:

Hele mooie 2 centjes!
Eens.

En wat heb jij een vrolijk icon .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 11 april 2007 @ 21:24:27 #56
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48232660
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:20 schreef yvonne het volgende:

[..]

Wat een lap!
Voor wie schrijf je dit?
Voor de "lijder" of voor bv familie en/of partner?
dit heb ik ff zelf inelkaar geflanst als soort achtergrond info... denk dat het wel voor de 'lijder' is. Voor familie en partner zal het meer ondersteunend geschreven worden
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 21:25:17 #57
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48232701
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:22 schreef Ynske het volgende:

[..]

Hangt die sfeer niet in de meeste SC"s?
De F&F-SC is echt heel erg on-topic (tenminste, ik kom er nooit, maar was er laatst een keertje gaan spieken en toen was alles echt heel erg on-topic). Waarom kan dat in andere subfora niet? Waarom kunnen we de R&P-SC niet gewoon over R&P-gerelateerde dingen laten gaan, en al het andere gegeit naar een ander topic, of beter: een ander medium verplaatsen.
KuikenGuppy
pi_48232768
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:19 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het zou prima passen. De huidige SC staat compleet los van R&P, is vijandig tegenover 'newbies' en er hangt een bepaalde kliekjes-sfeer. Waar ik overigens zelf net zo hard aan mee doe, maar op zich blijf ik bij mijn mening dat een SC zoals deze er op dit moment is, niet thuis hoort in R&P.

Soms mis ik echt de kusjekroeltopics van vroeger. Dat was een beetje de andere kant op, maar in het medicatietopic merkte ik een soortgelijke sfeer. Iets van herkenning, mensen die elkaar steunen, zonder al die onzin tussendoor die eigenlijk helemaal niet in R&P hoort. Sowieso vind ik dat de SC's van alle subfora ontopic SC's zouden moeten zijn, en voor SC over onzindingen gaat men maar in ONZ of GC zitten geiten.

Just my two cents.
Dat was wat ik bedoelde met een significant doel . De SC staat al langer in de lijst met dingen waar 's goed naar gekeken moet worden, en dit lijkt me nou een prima doel.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:27:19 #59
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48232814
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:25 schreef Burdie het volgende:

[..]

De F&F-SC is echt heel erg on-topic (tenminste, ik kom er nooit, maar was er laatst een keertje gaan spieken en toen was alles echt heel erg on-topic). Waarom kan dat in andere subfora niet? Waarom kunnen we de R&P-SC niet gewoon over R&P-gerelateerde dingen laten gaan, en al het andere gegeit naar een ander topic, of beter: een ander medium verplaatsen.
er worden over het hele forum oorlogen gevoerd over SlowChats
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48232851
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:24 schreef Copycat het volgende:

[..]

Eens.

En wat heb jij een vrolijk icon .
Ik vind hem eng .
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:28:16 #61
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48232872
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:21 schreef Re het volgende:
mja de discussie om de P uit R&P te halen kan ook al veel oplossen natuurlijk
*mond snoert*

Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:28:57 #62
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48232908
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:25 schreef Burdie het volgende:

[..]

De F&F-SC is echt heel erg on-topic (tenminste, ik kom er nooit, maar was er laatst een keertje gaan spieken en toen was alles echt heel erg on-topic). Waarom kan dat in andere subfora niet? Waarom kunnen we de R&P-SC niet gewoon over R&P-gerelateerde dingen laten gaan, en al het andere gegeit naar een ander topic, of beter: een ander medium verplaatsen.
Het ontopic zijn is iets wat ik helemaal met je eens ben. Vroeger (lang geleden ) was dit ook een stuk beter in mijn beleving. Nu gaat het idd over van alles en nog wat. Maar ik heb op verschillende subs ervaart dat er wel die drempel tegen newbies zijn, het welbekende kliekjes gedrag. Ik vind dat juist wel meevallen in R&P SC.

Het topic verplaatsen, dan krijg je tzelfde als toen met Singles. Uit R&P naar GC, daar sluiten, iedereen naar GCSC sturen waar een heel aantal totaal niet welkom waren. Probleem opgelost denk je? tuurlijk niet, men zoekt samen een nieuw stekkie R&P SC
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48232922
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:16 schreef Re het volgende:

[..]

depressies zijn natuurlijk niet zomaar iets, zoals ik al ergens gezegd heb, het is geen griepje of hoofdpijn, het is zelfs geen ADHD ... er mist gewoon ervaring op het forum om dit soort topics goed te kunnen modereren...
Laat ze dan maar wat meer ervaren mods op R&P zetten!
En nogmaals: waarom die enorme angst voor depressievelingen?
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  woensdag 11 april 2007 @ 21:29:41 #64
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48232941
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:27 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Ik vind hem eng .
Lekker ontopic!
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:29:49 #65
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48232950
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:29 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Laat ze dan maar wat meer ervaren mods op R&P zetten!
En nogmaals: waarom die enorme angst voor depressievelingen?
wat een onzin, ze doen t toch goed?!
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 11 april 2007 @ 21:30:05 #66
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48232963
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:26 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Dat was wat ik bedoelde met een significant doel . De SC staat al langer in de lijst met dingen waar 's goed naar gekeken moet worden, en dit lijkt me nou een prima doel.
Dat is dan iets wat dáár besproken moet worden... volgens mij kan je best een slotje zetten op de huidige SC, om een nieuwe te openen met een duidelijke OP (misschien ook genummerd?) waarin duidelijk gemaakt wordt dat het alleen om R&P-gerelateerde SC moet gaan en dat alle andere 'bagger' wel kan verdwijnen naar elders.

Er moet dan goed/streng gemod worden, maar op een soortgelijke manier is HVJJN ook weer op de rail gekomen. (Is er nog een vacature voor mod, btw? ).
KuikenGuppy
  woensdag 11 april 2007 @ 21:30:41 #67
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48232991
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:28 schreef yvonne het volgende:

[..]

*mond snoert*

hihi

wanneer gaan we eens echt die discussie aan?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:31:20 #68
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233020
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:29 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Laat ze dan maar wat meer ervaren mods op R&P zetten!
En nogmaals: waarom die enorme angst voor depressievelingen?
Waarom zouden we?!
FOK! is een internet community, geen universiteits/kliniek forum hoor.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:31:46 #69
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48233041
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:30 schreef Burdie het volgende:

[..]

(Is er nog een vacature voor mod, btw? ).
Ik was eerst
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:33:21 #70
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48233102
Even uit de Policy:
quote:
Wat is de bedoeling van R&P?

In R&P draait het om (je raadt het al) gevoelens en psychologie. Dit is dè plek voor topics over positieve of negatieve gevoelens, vragen en/of problemen betreffende relaties, het luchten van je hart, discussies over algemene psychologische zaken en ga zo maar door.
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:33:28 #71
141482 Q.
JurassiQ
pi_48233108
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:19 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het zou prima passen. De huidige SC staat compleet los van R&P, is vijandig tegenover 'newbies' en er hangt een bepaalde kliekjes-sfeer. Waar ik overigens zelf net zo hard aan mee doe, maar op zich blijf ik bij mijn mening dat een SC zoals deze er op dit moment is, niet thuis hoort in R&P.
R&P SC in de huidige vorm is dan ook een 1-op-1 voortzetting van de oude Singles-reeks zoals deze in GC liep, met dezelfde users en dezelfde onderwerpen. Nee, hij hoort inderdaad niet in R&P, daar is het niet krasserig genoeg voor maar een reeks als deze moet je niet zomaar de nek omdraaien. Vind ik. Dat is al te vaak gebeurt.
For great justice!
  woensdag 11 april 2007 @ 21:35:20 #72
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48233169
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:33 schreef Lips het volgende:
Even uit de Policy:
[..]
dit gat natuurlijk om psychiatrische stoornissen, dat is net even iets intenser...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:35:38 #73
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233183
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:24 schreef Re het volgende:

[..]

dit heb ik ff zelf inelkaar geflanst als soort achtergrond info... denk dat het wel voor de 'lijder' is. Voor familie en partner zal het meer ondersteunend geschreven worden
Schat, een "lijder" is de helft van de tijd niet in staat lappen tekst te lezen of iig te verwerken, ik vind het al knap dat de "depressievelingen" zoals ze zichzelf noemen de concentratie op kunnen brengen een forum te volgen en te reageren.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48233212
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:26 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Dat was wat ik bedoelde met een significant doel . De SC staat al langer in de lijst met dingen waar 's goed naar gekeken moet worden, en dit lijkt me nou een prima doel.
Gewoon dichtgooien. Het 'vijandig tegen "newbies"' is volgens mij heel erg overschat (en kwam voort uit een aantal users die er intussen niet meer komen) en elke groep waar mensen regelmatig komen ontwikkelen zeker de helft van kliekjesgedrag (zijnde het maken van geintjes die alleen maar met achtergrondkennis begrepen kunnen worden). De andere helft is het openstaan voor anderen en ik zie niet waar dat niet het geval is, zoals hier uitstekend gedemonstreerd wordt.

Blijft over het niet passen in R&P (da's gewoon waar) en het gebrek aan kusknufkroelgehalte (tja...).
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:37:02 #75
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233243
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:36 schreef Litpho het volgende:

[..]

Gewoon dichtgooien. .
Zal ik? Ben ik goed in
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48233282
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:37 schreef yvonne het volgende:

[..]

Zal ik? Ben ik goed in
Dát hoef je mij niet te vertellen .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:37:50 #77
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48233283
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:35 schreef yvonne het volgende:

[..]

Schat, een "lijder" is de helft van de tijd niet in staat lappen tekst te lezen of iig te verwerken, ik vind het al knap dat de "depressievelingen" zoals ze zichzelf noemen de concentratie op kunnen brengen een forum te volgen en te reageren.
dat is dan ook maar een klein groepje uit de stoornissen... maar misschien is het inderdaad meer iets voor de geintreseerde leek die verwonderd de psychiatrische wereld in kijkt...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 21:38:38 #78
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48233327
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:35 schreef Re het volgende:

[..]

dit gat natuurlijk om psychiatrische stoornissen, dat is net even iets intenser...
Ik zie nergens het woord psychiatrisch staan hoor! Het gaat over het subforum R&P
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:35 schreef yvonne het volgende:

[..]

Schat, een "lijder" is de helft van de tijd niet in staat lappen tekst te lezen of iig te verwerken, ik vind het al knap dat de "depressievelingen" zoals ze zichzelf noemen de concentratie op kunnen brengen een forum te volgen en te reageren.
en hiermee doel je op?
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:38:50 #79
141482 Q.
JurassiQ
pi_48233335
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:37 schreef yvonne het volgende:

[..]

Zal ik? Ben ik goed in
Nou ja zeg! Het dichtgooien van VV was een mooie teameffort van ons hoor. .
For great justice!
  woensdag 11 april 2007 @ 21:39:55 #80
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48233390
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:38 schreef Lips het volgende:

[..]

Ik zie nergens het woord psychiatrisch staan hoor! Het gaat over het subforum R&P
[..]

en hiermee doel je op?
een klinisch gediagnoseerde depressie is een psychiatrische stoornis wat je niet met een knuffel en een hart onder de riem oplost...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 21:40:53 #81
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48233440
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:39 schreef Re het volgende:

[..]

een klinisch gediagnoseerde depressie is een psychiatrische stoornis wat je niet met een knuffel en een hart onder de riem oplost...
Een gebroken been heelt ook niet als iemand een kopje thee voor je haalt, maar 't is wel fijn dat ze het voor je doen.
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
pi_48233515
De discussie of we al dan niet ervaren genoeg zijn ga ik niet nóg 's aan, jullie doen het er maar mee .

Depressievelingen zijn niet eng Lotje, maar soms is het perceptievermogen wel zoek. Ik kan het weten, ik heb 2 jaar lang in een zware depressie gezeten. Wat dan óntzettend fijn is, is inderdaad iemand die naar je luistert. Wat een rámp is, is iemand die je constant in je denkbeelden bevestigt, en dat er niemand is die je bij tijd en wijle een spiegel voorhoudt. Een praatgroep voor depressieve mensen is zelden zonder begeleiding, want het is belangrijk dat soort gesprekken in goede banen te leiden zodat niet de situatie ontstaat waarin mensen elkaar onbewust sterken in depressieve gedachten.

De SC zoals hij nu is kan inderdaad best R&P-gerelateerder (is dat een woord?) worden. Ben ik ontzettend voor. Maar als er dan niemand weigert te posten want ja, het is maar een SC, dan werkt dat niet.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:33 schreef Q. het volgende:

[..]

R&P SC in de huidige vorm is dan ook een 1-op-1 voortzetting van de oude Singles-reeks zoals deze in GC liep, met dezelfde users en dezelfde onderwerpen. Nee, hij hoort inderdaad niet in R&P, daar is het niet krasserig genoeg voor maar een reeks als deze moet je niet zomaar de nek omdraaien. Vind ik. Dat is al te vaak gebeurt.
Nu ja, 'omdat hij er al een tijdje is' is natuurlijk niet meteen reden om hem voor altijd staande te houden. Je zegt het zelf al, het is een GC reeks.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:42:38 #83
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233516
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:37 schreef Re het volgende:

[..]

dat is dan ook maar een klein groepje uit de stoornissen... maar misschien is het inderdaad meer iets voor de geintreseerde leek die verwonderd de psychiatrische wereld in kijkt...
Bingo.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48233624
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:42 schreef clumsy_clown het volgende:
Maar als er dan niemand weigert te posten want ja, het is maar een SC, dan werkt dat niet
Als niemand weigert gaan we pas echt hard .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:45:01 #85
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48233642
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:42 schreef yvonne het volgende:

[..]

Bingo.
is het de spartamet

maar er blijft een groep met psychische stoornissen natuurlijk...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 21:45:38 #86
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48233680
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:36 schreef Litpho het volgende:

[..]

Gewoon dichtgooien. Het 'vijandig tegen "newbies"' is volgens mij heel erg overschat (en kwam voort uit een aantal users die er intussen niet meer komen) en elke groep waar mensen regelmatig komen ontwikkelen zeker de helft van kliekjesgedrag (zijnde het maken van geintjes die alleen maar met achtergrondkennis begrepen kunnen worden). De andere helft is het openstaan voor anderen en ik zie niet waar dat niet het geval is, zoals hier uitstekend gedemonstreerd wordt.

Blijft over het niet passen in R&P (da's gewoon waar) en het gebrek aan kusknufkroelgehalte (tja...).
We worden gestigmatiseerd, zullen we er een topic over openen?

Ik denk dat dit mijn gedachten prima samenvat. R&P is niet de rode draad van de SC, maar iedere serieuze vraag wordt zo serieus mogelijk beantwoord. De vraag is natuurlijk of de onderwerpen binnen R&P wel van dien aard zijn om op een luchtige manier in de SC te behandelen... Wat dat betreft zie ik nog wel wat verschil met de andere SC's waar ik heel af en toe in mee post of mee lees...
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
pi_48233706
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:44 schreef Litpho het volgende:

[..]

Als niemand weigert gaan we pas echt hard .
Ik ben Turks, ik mag dat.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:47:23 #88
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48233762
Gelukkig kunnen zelfs de mod-jes het hier OT houden
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
pi_48233796
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:46 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Ik ben Turks, ik mag dat.
Je steun wordt gewaardeerd .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:48:04 #90
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48233801
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:42 schreef clumsy_clown het volgende:
Wat een rámp is, is iemand die je constant in je denkbeelden bevestigt, en dat er niemand is die je bij tijd en wijle een spiegel voorhoudt. Een praatgroep voor depressieve mensen is zelden zonder begeleiding, want het is belangrijk dat soort gesprekken in goede banen te leiden zodat niet de situatie ontstaat waarin mensen elkaar onbewust sterken in depressieve gedachten.
Dat was ook niet echt wat in het medicatietopic gebeurde he? Er werd vooral aandacht besteed aan het elkaar opbeuren. Met wellicht een wat hoog kusjekroelgehalte, maar dat mensen door elkaar de put in gepraat worden, zie ik helemaal nergens gebeuren.
quote:
De SC zoals hij nu is kan inderdaad best R&P-gerelateerder (is dat een woord?) worden. Ben ik ontzettend voor. Maar als er dan niemand weigert te posten want ja, het is maar een SC, dan werkt dat niet.
Ik denk dat je het eerder andersom moet zien: er wordt teveel gepost. En teveel niet-R&P-gerelateerd (zeg 99% van alle posts daar). Dat, icm de sfeer die er hangt, is een drempel om er serieus te gaan posten, ja.
KuikenGuppy
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:48:29 #91
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233825
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:47 schreef Lips het volgende:
Gelukkig kunnen zelfs de mod-jes het hier OT houden
Ja laten we vooral niks luchtigs er tussendoor gooien
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48233830
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:47 schreef Lips het volgende:
Gelukkig kunnen zelfs de mod-jes het hier OT houden
Anders reageer je op die ellenlange posts die ik plaats in plaats van het kinderachtige gedoe.
pi_48233915
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:48 schreef Burdie het volgende:

[..]

Dat was ook niet echt wat in het medicatietopic gebeurde he? Er werd vooral aandacht besteed aan het elkaar opbeuren. Met wellicht een wat hoog kusjekroelgehalte, maar dat mensen door elkaar de put in gepraat worden, zie ik helemaal nergens gebeuren.
Dat was dan ook maar een heel klein groepje en het waren een paar posts. Denk je dat het bij die paar users blijft als er een reeks van komt?
quote:
Ik denk dat je het eerder andersom moet zien: er wordt teveel gepost. En teveel niet-R&P-gerelateerd (zeg 99% van alle posts daar). Dat, icm de sfeer die er hangt, is een drempel om er serieus te gaan posten, ja.
True. Maar dat valt te modereren met een duidelijke OP met regels. Zie Singles, zou je kunnen zien als een SC, maar het is wél ontopic.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:50:54 #94
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48233920
[R&P SC] stalken blauwe schapen

Stap 1: verander die titel in iets normaals.
Stap 2: verwijder/verbied het plaatje uit de OP.

Dat zou al een eerste stap kunnen zijn naar een beter R&P .
KuikenGuppy
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:51:36 #95
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48233952
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:50 schreef Burdie het volgende:
[R&P SC] stalken blauwe schapen

Stap 1: verander die titel in iets normaals.
Stap 2: verwijder/verbied het plaatje uit de OP.

Dat zou al een eerste stap kunnen zijn naar een beter R&P .
En openstaan voor de R&P "bewoners
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:52:20 #96
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48233982
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:51 schreef yvonne het volgende:

[..]

En openstaan voor de R&P "bewoners
waar is het zo dat men daar niet welkom is dan?
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 11 april 2007 @ 21:52:21 #97
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48233983
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:50 schreef clumsy_clown het volgende:
True. Maar dat valt te modereren met een duidelijke OP met regels. Zie Singles, zou je kunnen zien als een SC, maar het is wél ontopic.
In hoeverre is dat zelfregulerend of spelen jullie daar als mods een grote rol in?
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
pi_48233997
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:50 schreef Burdie het volgende:
Dat zou al een eerste stap kunnen zijn naar een beter R&P .
Newsflash: kusknufkroel was vroeger en komt niet terug. Oh, en was vooral ook geen beter R&P.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:53:02 #99
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234010
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:50 schreef clumsy_clown het volgende:
Dat was dan ook maar een heel klein groepje en het waren een paar posts. Denk je dat het bij die paar users blijft als er een reeks van komt?
Daarom moet je het ook niet een reeks maken. Maar gewoon een ontopic SC, die (vooral in het begin) strak gemodereerd wordt. Ik verwijs nogmaals naar HVJJN, die op een zelfde manier (vooral dankzij Frenkie en Moonah dacht ik) van een gigantisch zeikerig kusjekroelkliekje (waar ik wederom zelf heel hard aan mee deed, mea culpa ) in een gewoon normaal, ontopic topic .
quote:
True. Maar dat valt te modereren met een duidelijke OP met regels. Zie Singles, zou je kunnen zien als een SC, maar het is wél ontopic.
SC zou ook ontopic kunnen zijn, net als Singles .
KuikenGuppy
  woensdag 11 april 2007 @ 21:53:42 #100
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48234038
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:48 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Anders reageer je op die ellenlange posts die ik plaats in plaats van het kinderachtige gedoe.
Die heb ik geen kunnen vinden helaas. De enige iets langere post die ik van je heb kunnen vinden in dit topic gaat over jou zware depressie van 2 jaar, waarbij jij meteen jou ervaringen en jou 'ernst van de depressie' als standaard neemt.
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:54:09 #101
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48234065
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:50 schreef Burdie het volgende:
[R&P SC] stalken blauwe schapen

Stap 1: verander die titel in iets normaals.
Stap 2: verwijder/verbied het plaatje uit de OP.

Dat zou al een eerste stap kunnen zijn naar een beter R&P .
Ge- en verbieden, nee dat gaat opschieten. Daar wordt R&P beter van. Ja.

Oh, en je doet natuurlijk zelf net zo hard mee he. Geef dan zelf het goede voorbeeld .
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
pi_48234075
In iets van SC: voor alle depressieve mensen?

  woensdag 11 april 2007 @ 21:54:40 #103
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234084
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:52 schreef Litpho het volgende:

[..]

Newsflash: kusknufkroel was vroeger en komt niet terug. Oh, en was vooral ook geen beter R&P.
Alsof ik het daarover heb? Het is niet mijn doel om 'vroeger' terug te brengen naar nu. Vroeger is vroeger, kusjekroel is ook niet alles en zeker niet beter. Maar zoals het nu gaat is het ook niet fijn (getuige eerdere discussies alhier en de discussie omtrent de mensen die in het medicatietopic wel ontopic aan het SC'en waren, en zich in de - daarvoor bedoelde - SC compleet niet thuis voelen, omdat het nergens over gáát).
KuikenGuppy
pi_48234089
Ik ga nu echt weg maar net onder de douche bedacht ik me dat er zelfs een anorexia topic is
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_48234093
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:52 schreef Ynske het volgende:

[..]

waar is het zo dat men daar niet welkom is dan?
Ik vraag het me ook af, wat zo afschrikwekkend aan de SC is.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48234117
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:51 schreef yvonne het volgende:

[..]

En openstaan voor de R&P "bewoners
De argumenten die ik hier tot dusver heb gezien:
- het is een kliekje, dus posten we er niet, maar van buitenaf lijkt het net een kliekje
- het is te luchtig. We gaan uiteraard zelf daar niet minder luchtige onderwerpen posten, maar we keuren de onderwerpen wel af.
- Als er een keer iemand wel iets post (zoals Beroepsgokker in de link die ik postte) wordt er serieus op ingegaan

Weet je zeker dat het "R&P SC is gesloten naar buiten toe" niet teveel op een situatie uit het verleden gebaseerd is?
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:55:36 #107
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234131
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:52 schreef Ynske het volgende:

[..]

waar is het zo dat men daar niet welkom is dan?
Het is een vrij moelijke instap
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:55:49 #108
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234140
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:54 schreef webspider het volgende:

[..]

Ge- en verbieden, nee dat gaat opschieten. Daar wordt R&P beter van. Ja.

Oh, en je doet natuurlijk zelf net zo hard mee he. Geef dan zelf het goede voorbeeld .
Ik zeg toch ook: mea culpa. .

En ja, hoewel ik er een hekel aan had, R&P is beter geworden na de 'harde hand' van Frenkie.
KuikenGuppy
pi_48234158
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:55 schreef yvonne het volgende:

[..]

Het is een vrij moelijke instap
Je zegt 'hoi' en je wordt terug begroet, inderdaad lastig
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48234161
de sc is meer een uitlaatklep om het JUIST ff over andere dingen te hebben maar als je ergens meezit ofzo en je wil het kwijt dan wordt er ook serieus op in gegaan en geholpen, net zoals dat voorbeeld dat iemand net gaf.... we bijten niet
  woensdag 11 april 2007 @ 21:57:00 #111
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48234205
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:54 schreef Burdie het volgende:

[..]

getuige eerdere discussies alhier en de discussie omtrent de mensen die in het medicatietopic wel ontopic aan het SC'en waren, en zich in de - daarvoor bedoelde - SC compleet niet thuis voelen, omdat het nergens over gáát.
Waar zou een R&P SC dan wel over moeten gaan om hem functioneel te houden binnen het subforum?
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 21:57:21 #112
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48234220
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:55 schreef yvonne het volgende:

[..]

Het is een vrij moelijke instap
Tis een even grote stap om je de moeite te nemen en een post inelkaar te flansen in een willekeurig topic. Zoals Litpho al aanhaalde t is echt niet zo dat iemand die nieuw is meteen naar buiten getrapt word. Waarom houden mensen toch zo graag vast aan een beeld van vroeger?
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 11 april 2007 @ 21:57:57 #113
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48234251
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:55 schreef yvonne het volgende:

[..]

Het is een vrij moelijke instap
Kun je dat nader toelichten?
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  woensdag 11 april 2007 @ 21:58:02 #114
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48234256
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:56 schreef Pheno het volgende:

[..]

Je zegt 'hoi' en je wordt terug begroet, inderdaad lastig
Huuu, ze zeggen wat terug! Dat is eng.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 21:58:34 #115
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234279
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:56 schreef Pheno het volgende:

[..]

Je zegt 'hoi' en je wordt terug begroet, inderdaad lastig
Oké, voor de een is het heel makkelijk om gewoon in te stappen en voor een ander kan de instap vrij lastig zijn, meestal kijkt men al een poosje mee en ziet dan allemaal mensen die elkaar al min of meer "kennen" En die stap te overbruggen kan best moelijk zijn.
Me wel even goed begrijpen hè
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 21:59:00 #116
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234300
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:57 schreef AirwiN het volgende:

[..]

Waar zou een R&P SC dan wel over moeten gaan om hem functioneel te houden binnen het subforum?
Over relaties en psychologie .

Niet over eten, uitgaan, blauwe schapen, bierdrinken, etc.
KuikenGuppy
pi_48234375
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:57 schreef AirwiN het volgende:

[..]

Waar zou een R&P SC dan wel over moeten gaan om hem functioneel te houden binnen het subforum?
Nergens over, want anders wordt het een sc over depressies en ex-en overleven en HVJJN en singles en, en, en. ALsof dat uitnodigd tot posten in zo'n topic. In R&P bestaan nu eenmaal praatgroepjes over een onderwerp, wat nu echt bij psychologie hoort, misschien moet men kijken naar dat 'geen sc' policy in dit subforum.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:00:14 #118
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234381
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:57 schreef Ynske het volgende:

[..]

Tis een even grote stap om je de moeite te nemen en een post inelkaar te flansen in een willekeurig topic. Zoals Litpho al aanhaalde t is echt niet zo dat iemand die nieuw is meteen naar buiten getrapt word. Waarom houden mensen toch zo graag vast aan een beeld van vroeger?
Gr, tik nou niet zo snel, zo kom ik achter te liggen.
Voor Litpho en jou dan even, het is totaal niet gebaseerd op het beeld van vroeger!
Mijn God, als er één forum veranderd is is het R&P wel.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:00:14 #119
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48234382
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:58 schreef yvonne het volgende:

[..]

Oké, voor de een is het heel makkelijk om gewoon in te stappen en voor een ander kan de instap vrij lastig zijn, meestal kijkt men al een poosje mee en ziet dan allemaal mensen die elkaar al min of meer "kennen" En die stap te overbruggen kan best moelijk zijn.
Me wel even goed begrijpen hè
Klopt, maar dat geldt voor iedere SC. Ik probeer de laatste tijd wat meer te posten in de FOT SC en daar zie je hetzelfde. Je hebt een groepje mensen dat elkaar al duidelijk kent. De ene keer wordt er wel gereageerd op je post en soms ook niet... Gewoon blijven proberen...
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
pi_48234409
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:58 schreef yvonne het volgende:

[..]

Oké, voor de een is het heel makkelijk om gewoon in te stappen en voor een ander kan de instap vrij lastig zijn, meestal kijkt men al een poosje mee en ziet dan allemaal mensen die elkaar al min of meer "kennen" En die stap te overbruggen kan best moelijk zijn.
Ik zou jou van alle mensen niet hoeven vertellen dat dat zo is bij elke subgroep in elk subforum (en nu ook subsubforum ), dus ik herinner je slechts aan iets wat je beter weet dan ik maar in de passie van het moment wellicht even vergeten bent .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48234427
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:58 schreef yvonne het volgende:

[..]

Oké, voor de een is het heel makkelijk om gewoon in te stappen en voor een ander kan de instap vrij lastig zijn, meestal kijkt men al een poosje mee en ziet dan allemaal mensen die elkaar al min of meer "kennen" En die stap te overbruggen kan best moelijk zijn.
Me wel even goed begrijpen hè
Oh, er zijn inderdaad mensen die elkaar kennen, ook irl. Dat klopt.
Maar het schrikt mij ook niet af.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:01:16 #122
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48234428
oeh de SC staat ter discussie en zie hier de oorlog
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48234449
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:00 schreef AirwiN het volgende:

[..]

Klopt, maar dat geldt voor iedere SC. Ik probeer de laatste tijd wat meer te posten in de FOT SC en daar zie je hetzelfde. Je hebt een groepje mensen dat elkaar al duidelijk kent. De ene keer wordt er wel gereageerd op je post en soms ook niet... Gewoon blijven proberen...
Ik ben in R&P SC nog steeds aan het proberen
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:01:53 #124
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48234453
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:59 schreef Burdie het volgende:

[..]

Over relaties en psychologie .

Niet over eten, uitgaan, blauwe schapen, bierdrinken, etc.
Dan zijn 80% van de problemen opgelost als we 20% van de users (de studenten en Q.) weigeren...
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:02:10 #125
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234471
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:00 schreef AirwiN het volgende:

[..]

Klopt, maar dat geldt voor iedere SC. Ik probeer de laatste tijd wat meer te posten in de FOT SC en daar zie je hetzelfde. Je hebt een groepje mensen dat elkaar al duidelijk kent. De ene keer wordt er wel gereageerd op je post en soms ook niet... Gewoon blijven proberen...
En nu ga ik niet op tenen staan, maar even kort door de bocht mag wel hè?
Ik denk dat het voor "de R&P-er"moeilijker kan zijn.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48234472
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:01 schreef Re het volgende:
oeh de SC staat ter discussie en zie hier de oorlog
Maak een [DEPRI SC]
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48234477
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:53 schreef Lips het volgende:

[..]

Die heb ik geen kunnen vinden helaas. De enige iets langere post die ik van je heb kunnen vinden in dit topic gaat over jou zware depressie van 2 jaar, waarbij jij meteen jou ervaringen en jou 'ernst van de depressie' als standaard neemt.
Weet je, ik ga niet meer op je in. Dit heeft geen nut zo.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:53 schreef Burdie het volgende:
SC zou ook ontopic kunnen zijn, net als Singles .
Dat zeg ik.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:52 schreef AirwiN het volgende:

[..]

In hoeverre is dat zelfregulerend of spelen jullie daar als mods een grote rol in?
Zal in het begin moderatie vereisen en na een tijdje redelijk zelfregulerend zijn.
pi_48234503
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:02 schreef Pheno het volgende:

[..]

Maak een [DEPRI SC]
Opgelost
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:03:46 #129
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234548
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:01 schreef Re het volgende:
oeh de SC staat ter discussie en zie hier de oorlog
, nou ja, als we al zover zijn dat het oorlog is kun jij met een gerust hart over de "P "van R&P beginnen
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48234584
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

, nou ja, als we al zover zijn dat het oorlog is kun jij met een gerust hart over de "P "van R&P beginnen
En die '&' dan
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48234596
Oh. Jullie zijn al een pagina verder. Ik was aan het broeden op een beleefde reactie. Duurde even.
pi_48234618
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

, nou ja, als we al zover zijn dat het oorlog is kun jij met een gerust hart over de "P "van R&P beginnen
*mept
  woensdag 11 april 2007 @ 22:04:44 #133
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234622
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:04 schreef Pheno het volgende:

[..]

En die '&' dan
Start er een topic over. Uitstekend initiatief van Rita.
KuikenGuppy
pi_48234650
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:02 schreef yvonne het volgende:

[..]

En nu ga ik niet op tenen staan, maar even kort door de bocht mag wel hè?
Ik denk dat het voor "de R&P-er"moeilijker kan zijn.
Als je de R&P SC omgooit, dan krijg je vanzelf het soort slowchat waar HVJJN vroeger bekend om stond. Wel R&P-gerelateerder, maar minstens zo kliekerig. Ik zie niet hoe je dat gaat vermijden.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:05:33 #135
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48234677
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:31 schreef yvonne het volgende:

[..]

Waarom zouden we?!
FOK! is een internet community, geen universiteits/kliniek forum hoor.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 21:58 schreef yvonne het volgende:

[..]

Oké, voor de een is het heel makkelijk om gewoon in te stappen en voor een ander kan de instap vrij lastig zijn, meestal kijkt men al een poosje mee en ziet dan allemaal mensen die elkaar al min of meer "kennen" En die stap te overbruggen kan best moelijk zijn.
Me wel even goed begrijpen hè
Het lijkt me nogal logisch dat men elkaar "kent" binnen een community. Dat is immers het hele idee van een community.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:05:50 #136
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48234696
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:02 schreef yvonne het volgende:

[..]

En nu ga ik niet op tenen staan, maar even kort door de bocht mag wel hè?
Ik denk dat het voor "de R&P-er"moeilijker kan zijn.
Klopt, maar gaat dat gevoel veranderen als je de inhoud van de SC verandert, terwijl er op de korte duur al redelijk snel een andere R&P SC kliek zal zijn waar je als nieuweling tussen wil komen?
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:05:51 #137
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234698
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:04 schreef Pheno het volgende:

[..]

En die '&' dan
Euhm, daar richten we vereniging voor op?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:07:13 #138
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234785
Trouwens, yvonne, je hebt mail .
KuikenGuppy
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:08:07 #139
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234841
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:05 schreef Litpho het volgende:

[..]

Als je de R&P SC omgooit, dan krijg je vanzelf het soort slowchat waar HVJJN vroeger bekend om stond. Wel R&P-gerelateerder, maar minstens zo kliekerig. Ik zie niet hoe je dat gaat vermijden.
Laat mij nog even m'n mooie droom hebben van R&P users die openstaan voor andere R&P users, die ze verwelkomen, helpen, wegwijs maken
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48234842
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:05 schreef yvonne het volgende:

[..]

Euhm, daar richten we vereniging voor op?
Prima.

Er is nu trouwens toch een update van de forumsoftware? Denk eens na over mogelijk gebruik van subfora in R&P?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:08:24 #141
136780 Nosh
hurpdurp
pi_48234853
Jezus. Een 'ikleesnuhetheletopicdoorenreageerzo'-tvp op de derde pagina van een FB-topic.

SC-ers. .
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:08:39 #142
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48234860
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:08 schreef yvonne het volgende:

[..]

Laat mij nog even m'n mooie droom hebben van R&P users die openstaan voor andere R&P users, die ze verwelkomen, helpen, wegwijs maken
En ook dat gebeurt nu al
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48234899
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:08 schreef yvonne het volgende:

[..]

Laat mij nog even m'n mooie droom hebben van R&P users die openstaan voor andere R&P users, die ze verwelkomen, helpen, wegwijs maken
Niet dat ik je droom wil verstoren natuurlijk, maar het is de tweede groep R&P users die niet openstaat voor het proberen met het kliekje, niet andersom. En dat blijft zo. Met elk kliekje.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:09:26 #144
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48234908
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:05 schreef AirwiN het volgende:

[..]

Klopt, maar gaat dat gevoel veranderen als je de inhoud van de SC verandert, terwijl er op de korte duur al redelijk snel een andere R&P SC kliek zal zijn waar je als nieuweling tussen wil komen?
Van mij mogen ze ons naar een ander foum zwiepen, maar dat probleem zal je idd blijven houden in wat voor een SC dan ook.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:09:34 #145
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48234915
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:07 schreef Burdie het volgende:
Trouwens, yvonne, je hebt mail .
Ok, thanks, ga ik wat mee doen.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:09:38 #146
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48234921
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

, nou ja, als we al zover zijn dat het oorlog is kun jij met een gerust hart over de "P "van R&P beginnen
nou weet je

die P he ... die hoort hier gewoon niet thuis...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48234923
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:08 schreef Pheno het volgende:

[..]

Prima.

Er is nu trouwens toch een update van de forumsoftware? Denk eens na over mogelijk gebruik van subfora in R&P?
Joh, sinds ik het woord subsubforum heb gehoord hang ik aan elke mouw die ik zie. Ze zijn knettergek aan het worden van me, achter de schermen.
pi_48234970
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:09 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Joh, sinds ik het woord subsubforum heb gehoord hang ik aan elke mouw die ik zie. Ze zijn knettergek aan het worden van me, achter de schermen.
Dat kan ik niet weten
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:10:45 #149
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48234981
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:08 schreef Nosh het volgende:
SC-ers. .
.

Ik kan me idd wel voorstellen dat dat tempo ook lastig is voor een wat meer ontopic SC, .
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
  woensdag 11 april 2007 @ 22:10:52 #150
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48234991
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:09 schreef Re het volgende:

[..]

nou weet je

die P he ... die hoort hier gewoon niet thuis...
Mijn idee van jaren terug:

Relaties & Seks
Lifestyle
Gezondheid & Psychologie
KuikenGuppy
pi_48235045
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:10 schreef Pheno het volgende:

[..]

Dat kan ik niet weten
Daarom zeg ik het .

Zullen we even een onderwerp per keer nemen? De indeling van R&P is al vaker aan bod gekomen dus dat doen wen u even niet.
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:12:08 #152
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48235063
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:09 schreef Litpho het volgende:

[..]

Niet dat ik je droom wil verstoren natuurlijk, maar het is de tweede groep R&P users die niet openstaat voor het proberen met het kliekje, niet andersom. En dat blijft zo. Met elk kliekje.
Ik heb een mooie droom over een verbeterd kliekje
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:12:50 #153
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48235099
ik heb nog wel ergens een cursusje ontklieken liggen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:12:52 #154
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48235101
En ik maar denken dat ik Tinoz hier zou treffen omdat ik z'n topic sloot
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48235111
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:11 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Daarom zeg ik het .

Zullen we even een onderwerp per keer nemen? De indeling van R&P is al vaker aan bod gekomen dus dat doen wen u even niet.
Ik denk dat het omgooien van R&P meer behelst dan de SC. Wil je het per onderwerp nemen: sluit dat ding, ben je er vanaf. Klaar.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:13:04 #156
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48235116
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:12 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik heb een mooie droom over een verbeterd kliekje
Wij voldoen niet?

Ik ga voor het eerst in mijn leven ontopic posten in de R&P SC!
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  woensdag 11 april 2007 @ 22:13:26 #157
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48235138
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:11 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Daarom zeg ik het .

Zullen we even een onderwerp per keer nemen? De indeling van R&P is al vaker aan bod gekomen dus dat doen wen u even niet.
ja maar ja maar het mocht van yvonne
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 22:13:28 #158
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48235141
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:10 schreef Burdie het volgende:

[..]

Mijn idee van jaren terug:

Relaties & Seks
Lifestyle
Gezondheid & Psychologie
Zo vallen de niet-romantische relaties weer tussen wal en het schip, . Bovendien zijn relaties kant en klare sociale psychologie, .
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
pi_48235145
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:12 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik heb een mooie droom over een verbeterd kliekje
Mijn punt is juist dat het niet gaat om het kliekje. Het gaat om het beeld van buitenaf door de R&P users en vooral ook de nieuwere R&P users naar elk kliekje. Toegegeven, je kan best voldoende verbeteren aan dit kliekje maar dit is geen probleem wat weg zal gaan.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48235146
De SC hoeft niet drastisch te veranderen, het enige wat er is is dat er meer R&P mensen naartoe zouden moeten .
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:14:03 #161
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235181
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik denk dat het omgooien van R&P meer behelst dan de SC. Wil je het per onderwerp nemen: sluit dat ding, ben je er vanaf. Klaar.
en dan? iedereen naar Singles
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 11 april 2007 @ 22:14:11 #162
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48235188
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:12 schreef yvonne het volgende:
En ik maar denken dat ik Tinoz hier zou treffen omdat ik z'n topic sloot
tinoz , daar heb ik wel een zwak voor
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 22:14:23 #163
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48235195
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef clumsy_clown het volgende:
De SC hoeft niet drastisch te veranderen, het enige wat er is is dat er meer R&P mensen naartoe zouden moeten .
En dat het gewoon ontopic zou moeten gaan, in plaats van over de veranderde zenderindelingen van Casema .
KuikenGuppy
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:14:35 #164
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235206
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef clumsy_clown het volgende:
De SC hoeft niet drastisch te veranderen, het enige wat er is is dat er meer R&P mensen naartoe zouden moeten .
Zij zijn welkom!
Maar willen niet

zou t eng zijn nieuwe mensen te leren kennen?
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48235207
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef clumsy_clown het volgende:
De SC hoeft niet drastisch te veranderen, het enige wat er is is dat er meer R&P mensen naartoe zouden moeten .
Dan moet je ze naar ons toesturen. Dat zij er niet willen posten kan de SC niets aan doen.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:14:38 #166
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_48235213
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:03 schreef yvonne het volgende:

[..]

, nou ja, als we al zover zijn dat het oorlog is kun jij met een gerust hart over de "P "van R&P beginnen
oorlog ... * nixxx speeltjes tevoorschijn trekt en ingraaft
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_48235286
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef Litpho het volgende:

[..]

Het gaat om het beeld van buitenaf
.

En trouwens, een groot deel van de mensen die in R&P-SC post post ook in het (stervende) BeF. Als er meer mensen dáár zouden posten voor de biergesprekken, en in R&P nou gewoon iéts meer ontopic blijven heeft yvonne haar droom-sc .
pi_48235346
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:14 schreef Ynske het volgende:

[..]

en dan? iedereen naar Singles
is nog geen nieuwe van btw":(
pi_48235375
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:16 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

.

En trouwens, een groot deel van de mensen die in R&P-SC post post ook in het (stervende) BeF. Als er meer mensen dáár zouden posten voor de biergesprekken, en in R&P nou gewoon iéts meer ontopic blijven heeft yvonne haar droom-sc .
Shit, moet ik twee nieuwe SC's gaan zoeken
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48235378
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:14 schreef Re het volgende:

[..]

tinoz , daar heb ik wel een zwak voor
Tinoz is liev.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:14 schreef Pheno het volgende:

[..]

Dan moet je ze naar ons toesturen. Dat zij er niet willen posten kan de SC niets aan doen.
Jep. Maar dan moet de SC er wel daadwerkelijk voor open staan. Ik kan me nog een post van laatst herinneren op een user met 'do we look like we care?'. Dat soort dingen moeten dus ook wegblijven.
pi_48235384
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:14 schreef Burdie het volgende:

[..]

En dat het gewoon ontopic zou moeten gaan, in plaats van over de veranderde zenderindelingen van Casema .
Dat IS ontopic voor een SC. Als er andere onderwerpen moeten komen, prima, kom ze aandragen. Ik weiger psychische problemen te verzinnen om maar iets ontopics te hebben om over te praten.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48235386
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:16 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

.

En trouwens, een groot deel van de mensen die in R&P-SC post post ook in het (stervende) BeF. Als er meer mensen dáár zouden posten voor de biergesprekken, en in R&P nou gewoon iéts meer ontopic blijven heeft yvonne haar droom-sc .
Ik vind BeF te kliekerig de laatste tijd
  Admin woensdag 11 april 2007 @ 22:18:29 #173
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48235417
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48235431
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:17 schreef Memento-Mori het volgende:

[..]

Ik vind BeF te kliekerig de laatste tijd
Ik zou niet weten hoe dat komt....
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48235435
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:18 schreef yvonne het volgende:
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
Eensch
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:19:02 #176
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235447
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:18 schreef yvonne het volgende:
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
tuuulijk wel, sc-en over de sc
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48235477
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:17 schreef clumsy_clown het volgende:
Jep. Maar dan moet de SC er wel daadwerkelijk voor open staan. Ik kan me nog een post van laatst herinneren op een user met 'do we look like we care?'. Dat soort dingen moeten dus ook wegblijven.
Daar heb je toen mensen op aangesproken, de persoon waar zo op gereageerd is heeft haar mening erover gegeven en dat is sindsdien niet meer voorgekomen. Een ordeprobleem wat je in elk topic hebt, dus zeker in iets relatief vrijs als een SC.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48235480
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:18 schreef yvonne het volgende:
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
Dat ging het al niet.
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:17 schreef Memento-Mori het volgende:

[..]

Ik vind BeF te kliekerig de laatste tijd
Is het altijd al geweest .
  woensdag 11 april 2007 @ 22:19:57 #179
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48235493
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:18 schreef yvonne het volgende:
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
ik ben ook even het overzicht kwijt... het ging over het medicatie topic en een paar offtopic reacties die werden weggepoetst
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48235543
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:19 schreef Re het volgende:

[..]

ik ben ook even het overzicht kwijt... het ging over het medicatie topic en een paar offtopic reacties die werden weggepoetst
Tja, als men daarna begint over Sc's die omgegooid moeten worden dan krijg je een feedback topic zo vol

*herinnert zich de merge met GC SC en singles nog
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:21:00 #181
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235547
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:19 schreef Re het volgende:

[..]

ik ben ook even het overzicht kwijt... het ging over het medicatie topic en een paar offtopic reacties die werden weggepoetst
en vervolgens werden die offtopic-reactie-makers richting de SC gestuurd.
Maar dat willen ze niet, omdat de stap te groot is, de SC-ers men niet welkom zou heten, wat onzin is
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  woensdag 11 april 2007 @ 22:21:53 #182
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48235599
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:13 schreef clumsy_clown het volgende:
De SC hoeft niet drastisch te veranderen, het enige wat er is is dat er meer R&P mensen naartoe zouden moeten .
Goed compromis. Poldermodel. Enzo.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
pi_48235628
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:19 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Dat ging het al niet.
[..]

Is het altijd al geweest .
maar je weet best wat ik er nu mee bedoel maar het ging over de r&psc
  woensdag 11 april 2007 @ 22:22:39 #184
136780 Nosh
hurpdurp
pi_48235645
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:14 schreef Burdie het volgende:

[..]

En dat het gewoon ontopic zou moeten gaan, in plaats van over de veranderde zenderindelingen van Casema .
Op dit moment heeft de SC hier inderdaad de 'oh, dat is er óók nog'-status. Als een vreemde bobbel op je lichaam: het zit er, soms prik je er een beetje in, maar wat je ermee moet weet je niet. Hoe goed ik het ook met enkelen daar kan vinden: die SC-reeks is nu hier achtergelaten, terwijl het inderdaad echt een club binnen een club is.

Het is een hele prettige plek voor wat luchtigheid, en een daadwerkelijke R&P-gerelateerde insteek zou al kunnen helpen. De potentie is er, de mensen die er komen zijn heel goed in staat om zaken te relativeren, en zo nu en dan worden er flink wat harten gelucht.

Een oplossing zou kunnen zijn om de 'reeks' te verplaatsen naar bijvoorbeeld GC/ONZ (net zoals die gijsjes, die bestaat uit GAM'ers), en hier een middenweg tussen luchtigheid en steun-vinden proberen te bewandelen. Maar dan moeten er wel aan beide kanten consessies gedaan worden, nu hebben enkelen een hele grote 'het moet zo en niet anders's-visie. Met name degenen die baat zouden kunnen hebben bij een dergelijke SC.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
  Licht Ontvlambaar woensdag 11 april 2007 @ 22:22:54 #185
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_48235659
Heeft het nog zijn om hier een tvp te plaatsen of zou ik wachten tot het volgende topic
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_48235670
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:19 schreef Re het volgende:

[..]

ik ben ook even het overzicht kwijt... het ging over het medicatie topic en een paar offtopic reacties die werden weggepoetst
En dat er een depri-sc moest komen.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:23:25 #187
136780 Nosh
hurpdurp
pi_48235685
Ik doe het voortaan wel verspreid over 3-regelposts door het topic heen, okay?
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:23:32 #188
13749 AirwiN
Deeper shade of soul
pi_48235692
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:21 schreef Ynske het volgende:

[..]

en vervolgens werden die offtopic-reactie-makers richting de SC gestuurd.
Maar dat willen ze niet, omdat de stap te groot is, de SC-ers men niet welkom zou heten, wat onzin is
Feit is wel dat dit topic overspoeld is met de R&P SC'ers en de mensen die daar niet willen posten hier in enen ook spoorloos verdwenen zijn...
And if you don't like it then hey fuck you!
I'm just a cool young brother who looks kinda old
Yes, I'm being condescending. Yes, that means I'm talking down to you
  woensdag 11 april 2007 @ 22:23:46 #189
176394 TwistedDarling
Grumpy... but gorgeous.
pi_48235700
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:18 schreef yvonne het volgende:
Zeg schattebouten, eik gaat het nergens meer over hè?
Zoals altijd als deze discussie weer naar boven komt.
Kunnen jullie niet achter de schermen nou eindelijk een besluit maken en daar gewoon echt bij blijven?

Heel leuk, en misschien ook nuttig, dat de users zich er in mengen, maar alle argumenten zijn ondertussen al tig keer voorbij gekomen.
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly... timey-wimey... stuff. (The Doctor)
pi_48235723
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:22 schreef Memento-Mori het volgende:

[..]

maar je weet best wat ik er nu mee bedoel maar het ging over de r&psc
Klopt. Is niet iets wat hier hoeft hè?
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:24:20 #191
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235735
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:22 schreef Nosh het volgende:

[..]


Een oplossing zou kunnen zijn om de 'reeks' te verplaatsen naar bijvoorbeeld GC/ONZ (net zoals die gijsjes, die bestaat uit GAM'ers), en hier een middenweg tussen luchtigheid en steun-vinden proberen te bewandelen. Maar dan moeten er wel aan beide kanten consessies gedaan worden, nu hebben enkelen een hele grote 'het moet zo en niet anders's-visie. Met name degenen die baat zouden kunnen hebben bij een dergelijke SC.
Geen optie, er is geen plaats voor een extra SC. Zijn we niet welkom. Dat is al vaker geventileerd.
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48235739
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:22 schreef Nosh het volgende:

[..]

Op dit moment heeft de SC hier inderdaad de 'oh, dat is er óók nog'-status. Als een vreemde bobbel op je lichaam: het zit er, soms prik je er een beetje in, maar wat je ermee moet weet je niet. Hoe goed ik het ook met enkelen daar kan vinden: die SC-reeks is nu hier achtergelaten, terwijl het inderdaad echt een club binnen een club is.

Het is een hele prettige plek voor wat luchtigheid, en een daadwerkelijke R&P-gerelateerde insteek zou al kunnen helpen. De potentie is er, de mensen die er komen zijn heel goed in staat om zaken te relativeren, en zo nu en dan worden er flink wat harten gelucht.

Een oplossing zou kunnen zijn om de 'reeks' te verplaatsen naar bijvoorbeeld GC/ONZ (net zoals die gijsjes, die bestaat uit GAM'ers), en hier een middenweg tussen luchtigheid en steun-vinden proberen te bewandelen. Maar dan moeten er wel aan beide kanten consessies gedaan worden, nu hebben enkelen een hele grote 'het moet zo en niet anders's-visie. Met name degenen die baat zouden kunnen hebben bij een dergelijke SC.
Vreemd, een eigen GC sub SC mocht toendertijd niet. Wat we zelf toendertijd al aangedragen hadden....Time changes

Uiteindelijk toch naar GC, waar we ontopic kunnen zijn
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:25:06 #193
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48235776
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:17 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Jep. Maar dan moet de SC er wel daadwerkelijk voor open staan. Ik kan me nog een post van laatst herinneren op een user met 'do we look like we care?'. Dat soort dingen moeten dus ook wegblijven.
Er zijn users die het bloed onder je nagels vandaan halen. Ze bestaan. Dat weet jij, dat weet ik.

Moet iedereen dan maar net gaan doen alsof dat niet zo is? Schijnheiligheid ten top, lijkt me.
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:25:07 #194
176394 TwistedDarling
Grumpy... but gorgeous.
pi_48235778
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:22 schreef Nosh het volgende:

[..]

Op dit moment heeft de SC hier inderdaad de 'oh, dat is er óók nog'-status. Als een vreemde bobbel op je lichaam: het zit er, soms prik je er een beetje in, maar wat je ermee moet weet je niet. Hoe goed ik het ook met enkelen daar kan vinden: die SC-reeks is nu hier achtergelaten, terwijl het inderdaad echt een club binnen een club is.

Het is een hele prettige plek voor wat luchtigheid, en een daadwerkelijke R&P-gerelateerde insteek zou al kunnen helpen. De potentie is er, de mensen die er komen zijn heel goed in staat om zaken te relativeren, en zo nu en dan worden er flink wat harten gelucht.

Een oplossing zou kunnen zijn om de 'reeks' te verplaatsen naar bijvoorbeeld GC/ONZ (net zoals die gijsjes, die bestaat uit GAM'ers), en hier een middenweg tussen luchtigheid en steun-vinden proberen te bewandelen. Maar dan moeten er wel aan beide kanten consessies gedaan worden, nu hebben enkelen een hele grote 'het moet zo en niet anders's-visie. Met name degenen die baat zouden kunnen hebben bij een dergelijke SC.
Verplaatsen lijkt me prima, ALS het dan niet weer wordt dichtgegooid zoals voorheen.
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly... timey-wimey... stuff. (The Doctor)
pi_48235791
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:22 schreef Sjeen het volgende:
Heeft het nog zijn om hier een tvp te plaatsen of zou ik wachten tot het volgende topic
Niets zijn die modjes gewend. Vroegah, 300 posts in 20 minuten
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48235833
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:24 schreef Ynske het volgende:

[..]

Geen optie, er is geen plaats voor een extra SC. Zijn we niet welkom. Dat is al vaker geventileerd.
Nou ja, dat is natuurlijk opnieuw ter discussie te stellen. Ik zie geen winst om voor ons de hakken in het zand te zetten.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:26:49 #197
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48235872
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:23 schreef Nosh het volgende:
Ik doe het voortaan wel verspreid over 3-regelposts door het topic heen, okay?
Nee, ik lees het en ben het hartgrondig met je eens.
Het hele SC-kliekje dat niet ontopic praat, mag gewoon verkassen wmb.
KuikenGuppy
  Licht Ontvlambaar woensdag 11 april 2007 @ 22:26:57 #198
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_48235881
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:25 schreef Pheno het volgende:

[..]

Niets zijn die modjes gewend. Vroegah, 300 posts in 20 minuten
Liefje... ik heb een behoorlijk indrukwekkende middag achter de rug... normaal kan ik dit wel aan
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 11 april 2007 @ 22:27:51 #199
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_48235920
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:26 schreef Litpho het volgende:

[..]

Nou ja, dat is natuurlijk opnieuw ter discussie te stellen. Ik zie geen winst om voor ons de hakken in het zand te zetten.
dan moet er wel over gepraat worden, en niet meteen weer een slotje, met de reactie wel hebben al een sc dus ga daar maar heen
iets met kliekjes daar
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
pi_48235925
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:26 schreef Litpho het volgende:

[..]

Nou ja, dat is natuurlijk opnieuw ter discussie te stellen. Ik zie geen winst om voor ons de hakken in het zand te zetten.
Ik zie ook weinig hakken in het zand eigenlijk. Het is wat we zelf toen voorgesteld hadden, maar met harde hand door de mods van GC werd tegen gehouden toendertijd. Die zijn er al lang niet meer + nieuwe policy dus van mij mogen ze het achter de schermen geen bediscozeuren 14.gif
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48235952
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:26 schreef Burdie het volgende:

[..]

Nee, ik lees het en ben het hartgrondig met je eens.
Het hele SC-kliekje dat niet ontopic praat, mag gewoon verkassen wmb.
Ah, je komt mee naar GC?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:28:58 #202
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48235965
ik ken die hele R&P SC niet
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 22:29:49 #203
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48236003
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:28 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ah, je komt mee naar GC?
Ja hoor, met alle liefde .
KuikenGuppy
  woensdag 11 april 2007 @ 22:30:11 #204
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48236017
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:28 schreef Re het volgende:
ik ken die hele R&P SC niet
Het is dat eerste topic waar je telkens langs scrolt, .
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
pi_48236020
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:24 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Klopt. Is niet iets wat hier hoeft hè?
nee maar het is effe om aan te geven dat ik totaal geen behoefte meer heb om in BeF te posten
  woensdag 11 april 2007 @ 22:30:19 #206
136780 Nosh
hurpdurp
pi_48236022
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:24 schreef Pheno het volgende:

[..]

Vreemd, een eigen GC sub SC mocht toendertijd niet. Wat we zelf toendertijd al aangedragen hadden....Time changes

Uiteindelijk toch naar GC, waar we ontopic kunnen zijn
Oi. Ik roep ook maar wat, zonder medeweten van GC-mods, of wat dan ook.

Maar een verplaatsing naar ONZ, danwel GC, zou ideaal zijn. In goed overleg uiteraard.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_48236026
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:28 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik zie ook weinig hakken in het zand eigenlijk.
De hakken waar ik hier op doelde waren van Ynske die direct claimde dat we daar niet welkom zouden zijn .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48236076
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:30 schreef Frezer het volgende:

[..]

Het is dat eerste topic waar je telkens langs scrolt, .
Soms staat ie nog op slot daar beneden, dan is de TS weer traag
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:31:47 #209
176394 TwistedDarling
Grumpy... but gorgeous.
pi_48236102
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:30 schreef Nosh het volgende:

[..]

Oi. Ik roep ook maar wat, zonder medeweten van GC-mods, of wat dan ook.

Maar een verplaatsing naar ONZ, danwel GC, zou ideaal zijn. In goed overleg uiteraard.
Precies.
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly... timey-wimey... stuff. (The Doctor)
  woensdag 11 april 2007 @ 22:33:38 #210
27467 webspider
Fear is the mind-killer.
pi_48236198
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:30 schreef Nosh het volgende:

[..]

Oi. Ik roep ook maar wat, zonder medeweten van GC-mods, of wat dan ook.

Maar een verplaatsing naar ONZ, danwel GC, zou ideaal zijn. In goed overleg uiteraard.
ONZ
Sell not virtue to purchase wealth, nor Liberty to purchase power.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:33:48 #211
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48236207
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:31 schreef Pheno het volgende:

[..]

Soms staat ie nog op slot daar beneden, dan is de TS weer traag
Eikels zijn dat!
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
  woensdag 11 april 2007 @ 22:35:23 #212
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48236306
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:30 schreef Frezer het volgende:

[..]

Het is dat eerste topic waar je telkens langs scrolt, .
owww ... nou shop die gasten naar ONZ en bouw een nieuwe zou ik zeggen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48236369
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:35 schreef Re het volgende:

[..]

owww ... nou shop die gasten naar ONZ en bouw een nieuwe zou ik zeggen
Akkoord
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:38:30 #214
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48236470
mooi, dan kunnen we hier weer on topic

ik ben slecht in mijn eigen teksten inkorten, van anderen is dat niet moeilijk, dus suggesties zijn welkom
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48236495
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:35 schreef Re het volgende:

[..]

owww ... nou shop die gasten naar ONZ en bouw een nieuwe zou ik zeggen
Prima. Alhoewel ik de voorkeur geef aan GC.

En ik vermoed dat je tegen dezelfde bezwaren aan gaat lopen met een nieuwe. Als je het soort "laat ik eens kijken hoe het nu met deze of gene gaat"-SC wil hebben, dan heb je iets specifiekers nodig dan één SC voor een heel forum.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:40:00 #216
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48236557
Nu is er fijn nagedacht over wat er met SC moet, maar nogsteeds is er geen oplossing voor degene die in het medicatietopic posten en ook graag over hun psychische klachten in algemenere zin willen praten.
Er is al door diverse personen iets gezegd over dat er wel 'loslaten van een ex-topics', 'adhd-topics' en topics over 'suïcidale vrienden' en 'mensen die na 3 zelfmoordpogingen nog steeds leven' zijn, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd door de mods.
Wij vragen zelf om een topic waar we over onze ziekte mogen praten, ook is er al gezegd dat het, wanneer het een te negatieve toon krijg, gewoon gesloten mag worden.
Ik wil niet in een SC van mensen die niet weten wat een depressie is horen dat 'morgen de zon schijnt'. Ik wil begrip voor mijn gevoel van dat moment, daar kan ik veel meer mee!
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:40:25 #217
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48236582
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:38 schreef Re het volgende:
mooi, dan kunnen we hier weer on topic

ik ben slecht in mijn eigen teksten inkorten, van anderen is dat niet moeilijk, dus suggesties zijn welkom
Waar wil je die teksten voor gebruiken eigenlijk? (Vroeg yvonne net ook al trouwens , maar in wat voor topic gaat dat komen? In de nieuwe SC? )
KuikenGuppy
  woensdag 11 april 2007 @ 22:41:22 #218
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48236636
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:40 schreef Burdie het volgende:

[..]

Waar wil je die teksten voor gebruiken eigenlijk? (Vroeg yvonne net ook al trouwens , maar in wat voor topic gaat dat komen? In de nieuwe SC? )
Dat kan als introductie voor het medicatie topic komen, beetje achtergrond voor diegene die geintereseerd zijn
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48236674
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:40 schreef Lips het volgende:
Ik wil niet in een SC van mensen die niet weten wat een depressie is horen dat 'morgen de zon schijnt'. Ik wil begrip voor mijn gevoel van dat moment, daar kan ik veel meer mee!
Sinds wanneer zijn eigenlijk alleen mensen die in het medicatietopic gepost hebben experts als het op depressie aankomt?
  woensdag 11 april 2007 @ 22:42:32 #220
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_48236692
Ah, een krasrel.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_48236714
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:38 schreef Litpho het volgende:

[..]

Prima. Alhoewel ik de voorkeur geef aan GC.

En ik vermoed dat je tegen dezelfde bezwaren aan gaat lopen met een nieuwe. Als je het soort "laat ik eens kijken hoe het nu met deze of gene gaat"-SC wil hebben, dan heb je iets specifiekers nodig dan één SC voor een heel forum.
Details, maar daar zitten wij dan niet meer mee. Ze kunnen wel veel reeksen in R&P sluiten, dat HVJJN en ex geouwehoer etc kan mooi in de nieuwe SC
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_48236728
Mag ik jullie overigens even wijzen op het feit dat het medicatietopic niet alleen voor depressies is?
  woensdag 11 april 2007 @ 22:44:07 #223
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48236777
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:41 schreef Re het volgende:

[..]

Dat kan als introductie voor het medicatie topic komen, beetje achtergrond voor diegene die geintereseerd zijn
Kan je het niet in een (gesloten) stickytopic zetten ofzo, met linkjes naar posts in hetzelfde topic om het overzichtelijk te houden?
KuikenGuppy
  woensdag 11 april 2007 @ 22:44:25 #224
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48236791
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:42 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Sinds wanneer zijn eigenlijk alleen mensen die in het medicatietopic gepost hebben experts als het op depressie aankomt?
Dat zeg ik niet. Maar ik geloof ook niet dat iedereen in de SC weet hoe het is om een depressie te hebben, het is tenslotte R&P hier.
Het vervelende is juist dat je vaak van mensen (in je omgeving) al de zonnige opmerkingen krijgt die een depressieve persoon niet kan gebruiken, daarom is een reactie van iemand die weet hoe het is juist prettig. Die reacties die kreeg ik in het medicatietopic.
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
  woensdag 11 april 2007 @ 22:46:01 #225
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48236869
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:44 schreef Burdie het volgende:

[..]

Kan je het niet in een (gesloten) stickytopic zetten ofzo, met linkjes naar posts in hetzelfde topic om het overzichtelijk te houden?
dat is een optie... c_c?
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48236900
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:44 schreef Lips het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet. Maar ik geloof ook niet dat iedereen in de SC weet hoe het is om een depressie te hebben, het is tenslotte R&P hier.
Ben je met me eens dat een nieuwe R&P SC ook die garantie niet biedt, zeker niet als je het ook als hangplek voor de mensen met liefdesverdriet en afvallige exen gaat gebruiken?
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48236971
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:46 schreef Litpho het volgende:

[..]

Ben je met me eens dat een nieuwe R&P SC ook die garantie niet biedt, zeker niet als je het ook als hangplek voor de mensen met liefdesverdriet en afvallige exen gaat gebruiken?
Plus dat wat tegengas ipv knuffelkroelkroel ook op zijn plaats kan zijn.
Frenkie zou in zijn graf omdraaien als die mentaliteit weer terug zou komen....
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:48:27 #228
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48236990
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:46 schreef Re het volgende:

[..]

dat is een optie... c_c?
Wellicht kan er dan ook meer informatie in, over andere P-gerelateerde onderwerpen? Ik geloof dat wolkje ooit eens dergelijke informatie had verzameld over borderline, bijvoorbeeld.
KuikenGuppy
pi_48236997
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:40 schreef Lips het volgende:
Nu is er fijn nagedacht over wat er met SC moet, maar nogsteeds is er geen oplossing voor degene die in het medicatietopic posten en ook graag over hun psychische klachten in algemenere zin willen praten.
Er is al door diverse personen iets gezegd over dat er wel 'loslaten van een ex-topics', 'adhd-topics' en topics over 'suïcidale vrienden' en 'mensen die na 3 zelfmoordpogingen nog steeds leven' zijn, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd door de mods.
Ik zie het verschil ook niet zo? Over iedere willekeurige ziekte/aandoening is er wel een topic, maar dit mag niet?
quote:
Wij vragen zelf om een topic waar we over onze ziekte mogen praten, ook is er al gezegd dat het, wanneer het een te negatieve toon krijg, gewoon gesloten mag worden.
Ik wil niet in een SC van mensen die niet weten wat een depressie is horen dat 'morgen de zon schijnt'. Ik wil begrip voor mijn gevoel van dat moment, daar kan ik veel meer mee!
We zien de dingen niet zoals ze zijn.
We zien de dingen zoals wij zijn.
weblogje
  woensdag 11 april 2007 @ 22:49:34 #230
81882 Lips
Een vrouwtje
pi_48237033
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:46 schreef Litpho het volgende:

[..]

Ben je met me eens dat een nieuwe R&P SC ook die garantie niet biedt, zeker niet als je het ook als hangplek voor de mensen met liefdesverdriet en afvallige exen gaat gebruiken?
Dat ben ik zeker met je eens! Daarom geef ik ook de voorkeur aan een topic voor mensen met een psychische aandoening als depressies, pleinvrees, angstaanvallen, borderline etc. Dan heb je een groep die denk ik een beetje gelijkgestemd zijn. (niet helemaal de juiste woordkeuze maar meer kan ik er even niet van maken)
Miauw
Op dinsdag 21 juni 2011 21:42 schreef Jajong het volgende: I stand corrected; ik zou nooit vreemdgaan, behalve als mijn vriendin zo dom zou zijn als Lips.
pi_48237083
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:48 schreef Pheno het volgende:
Frenkie zou in zijn graf omdraaien als die mentaliteit weer terug zou komen....
Dat is op zich wel weer een reden om vóór te zijn...
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48237132
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:49 schreef Lips het volgende:

[..]

Dat ben ik zeker met je eens! Daarom geef ik ook de voorkeur aan een topic voor mensen met een psychische aandoening als depressies, pleinvrees, angstaanvallen, borderline etc. Dan heb je een groep die denk ik een beetje gelijkgestemd zijn. (niet helemaal de juiste woordkeuze maar meer kan ik er even niet van maken)
Maar dat is een eigen sc, en dat mag in het P gedeelte van R&P niet Wat raar is omdat alle andere onderwerpen er wel 1 hebben.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 11 april 2007 @ 22:52:05 #233
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48237150
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:46 schreef Litpho het volgende:

[..]

Ben je met me eens dat een nieuwe R&P SC ook die garantie niet biedt, zeker niet als je het ook als hangplek voor de mensen met liefdesverdriet en afvallige exen gaat gebruiken?
ahh de P uit R&P halen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 22:54:14 #234
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48237246
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:52 schreef Re het volgende:

[..]

ahh de P uit R&P halen
Wordt een klein forumpje dan, dat P.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
  woensdag 11 april 2007 @ 23:02:03 #235
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48237552
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:54 schreef Frezer het volgende:

[..]

Wordt een klein forumpje dan, dat P.
dat wordt dan samengevoegd met het gezondheidsgedeelte van LIF
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 11 april 2007 @ 23:04:40 #236
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48237686
quote:
Op woensdag 11 april 2007 23:02 schreef Re het volgende:

[..]

dat wordt dan samengevoegd met het gezondheidsgedeelte van LIF
Ah je hebt het vooral over psychologische stoornissen dan.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
  woensdag 11 april 2007 @ 23:07:41 #237
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48237834
quote:
Op woensdag 11 april 2007 23:04 schreef Frezer het volgende:

[..]

Ah je hebt het vooral over psychologische stoornissen dan.
ja alle lichamelijke en geestelijke gezondheid in een subforum
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_48238871
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:49 schreef Lips het volgende:

[..]

Dat ben ik zeker met je eens! Daarom geef ik ook de voorkeur aan een topic voor mensen met een psychische aandoening als depressies, pleinvrees, angstaanvallen, borderline etc. Dan heb je een groep die denk ik een beetje gelijkgestemd zijn. (niet helemaal de juiste woordkeuze maar meer kan ik er even niet van maken)
Ik heb de discussie niet helemaal gevolgd, maar voor mij persoonlijk geldt dat het volgen van het SC-topic niet interessant is. Te veel ruis.
pi_48243970
Het is gewoon het gevoel, ik kán het niet opbrengen de posts die ik posten te plaatsen tussen smilies en SC-geneuzel.

Het is niet dat ik 'bang' ben voor het onbekende eerder dat als je iets post je post ondergesneeuwd raakt omdat men te druk is met hun eigen SC-geneuzel.
  donderdag 12 april 2007 @ 08:34:20 #240
73255 Frezer
Niet Henk!
pi_48244360
quote:
Op woensdag 11 april 2007 23:07 schreef Re het volgende:

[..]

ja alle lichamelijke en geestelijke gezondheid in een subforum
Dat wordt wel een gezellig hoekje dan, . Psychologie is wel een beetje breder dan dat, maar een deel daarvan zou in principe ook in WFL kunnen, al zijn ze daar vooral beta gericht.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
pi_48244607
quote:
Op donderdag 12 april 2007 08:02 schreef berney het volgende:
Het is niet dat ik 'bang' ben voor het onbekende eerder dat als je iets post je post ondergesneeuwd raakt omdat men te druk is met hun eigen SC-geneuzel.
Dat laatste zou je natuurlijk kunnen uitproberen .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48244832
quote:
Op woensdag 11 april 2007 22:40 schreef Lips het volgende:
Nu is er fijn nagedacht over wat er met SC moet, maar nogsteeds is er geen oplossing voor degene die in het medicatietopic posten en ook graag over hun psychische klachten in algemenere zin willen praten.
Er is al door diverse personen iets gezegd over dat er wel 'loslaten van een ex-topics', 'adhd-topics' en topics over 'suïcidale vrienden' en 'mensen die na 3 zelfmoordpogingen nog steeds leven' zijn, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd door de mods.
Wij vragen zelf om een topic waar we over onze ziekte mogen praten, ook is er al gezegd dat het, wanneer het een te negatieve toon krijg, gewoon gesloten mag worden.
Ik wil niet in een SC van mensen die niet weten wat een depressie is horen dat 'morgen de zon schijnt'. Ik wil begrip voor mijn gevoel van dat moment, daar kan ik veel meer mee!
Precies dit dus
Ik hoef geen sc, geen algemene en ook geen voor psychische klachten. Ik wil gewoon een topic waarin ik over mijn problemen kan praten, een topic zoals er zovele zijn in R&P. En dat te negatief en gevaarllijk zou zijn gaat er bij mij niet in, zeker niet zolang er hier een topicreeks loopt over eetstoornissen
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_48245122
quote:
Op donderdag 12 april 2007 09:01 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Precies dit dus
Ik hoef geen sc, geen algemene en ook geen voor psychische klachten. Ik wil gewoon een topic waarin ik over mijn problemen kan praten, een topic zoals er zovele zijn in R&P. En dat te negatief en gevaarllijk zou zijn gaat er bij mij niet in, zeker niet zolang er hier een topicreeks loopt over eetstoornissen
Stil. De modjes weten wat ze willen en luisteren niet naar de gebruikers die er om vragen
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  donderdag 12 april 2007 @ 10:11:38 #244
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48246528
Of ze slapen .
KuikenGuppy
  Licht Ontvlambaar donderdag 12 april 2007 @ 10:12:33 #245
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_48246558
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:11 schreef Burdie het volgende:
Of ze slapen .
Werken...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_48246601
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:12 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Werken...
modjes mogen niet werken, die moeten 24/7 paraat staan
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Licht Ontvlambaar donderdag 12 april 2007 @ 10:16:25 #247
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_48246681
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:14 schreef Pheno het volgende:

[..]

modjes mogen niet werken, die moeten 24/7 paraat staan
Daarvoor betaalt het nog niet iets te weinig
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  donderdag 12 april 2007 @ 10:17:14 #248
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48246706
Afgezien van het discussie over een soort depressietopic. Er bestaat (ergens) een topic met de titel "omgaan met depressieve klachten". Dat topic is gewoon open, er kan gewoon gereageerd worden, en evt. zou je dat topic kunnen gebruiken om steun bij elkaar te zoeken. Als er behoefte aan is, wil ik 'm zelfs wel eventjes opzoeken.

Verder denk ik dat iedereen consessies moet doen. Er is gisteren uitgebreid over gediscussieerd hier en ik heb het idee dat er een soort compromis is bereikt. En die compromis verdient m.i. een eerlijke kans. De SC'ers moeten serieuzer en ontopic gaan chatten danwel verkassen, en andere mensen moeten de SC een kans geven om zich te ontwikkelen tot een ontopic R&P-SC. Ontopic zal het vast ook tien keer langzamer gaan dan nu, dus geef het gewoon een kans!
KuikenGuppy
pi_48246790
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:17 schreef Burdie het volgende:
Afgezien van het discussie over een soort depressietopic. Er bestaat (ergens) een topic met de titel "omgaan met depressieve klachten". Dat topic is gewoon open, er kan gewoon gereageerd worden, en evt. zou je dat topic kunnen gebruiken om steun bij elkaar te zoeken. Als er behoefte aan is, wil ik 'm zelfs wel eventjes opzoeken.
Is die nog open dan?Maar misschien moeten we dat idd maar doen. Ook al weet ik dus niet wat de mods daar van denken...
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  donderdag 12 april 2007 @ 10:20:34 #250
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48246828
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:19 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Is die nog open dan?Maar misschien moeten we dat idd maar doen. Ook al weet ik dus niet wat de mods daar van denken...
Je kunt het allicht proberen om te bewijzen dat het topic bestaansrecht heeft. Ik denk alleen dat niemand echt zit te springen op een nieuw kusjekroelkliekje.
KuikenGuppy
pi_48246881
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:16 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Daarvoor betaalt het nog niet iets te weinig
Maar de roem, de roem!!!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  donderdag 12 april 2007 @ 10:24:12 #252
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48246955
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:22 schreef Pheno het volgende:

[..]

Maar de roem, de roem!!!
Zullen we ook hier ontopic blijven? .
KuikenGuppy
pi_48246959
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:20 schreef Burdie het volgende:

[..]

Je kunt het allicht proberen om te bewijzen dat het topic bestaansrecht heeft. Ik denk alleen dat niemand echt zit te springen op een nieuw kusjekroelkliekje.
Ik wacht toch nog even braaf op de mods... want gister is juist duidelijk door hen gezegd dat ze het geen kans willen geven. Dat ze een topic als dat niet willen hier. Misschien moeten we die kans gewoon "nemen" maar eigenlijk hoop ik dat we 'm krijgen. Anders hebben we de mods straks helemaal tegen ons.
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  donderdag 12 april 2007 @ 10:30:14 #254
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48247175
quote:
Op donderdag 12 april 2007 10:24 schreef Lotjeb het volgende:

[..]

Ik wacht toch nog even braaf op de mods... want gister is juist duidelijk door hen gezegd dat ze het geen kans willen geven. Dat ze een topic als dat niet willen hier. Misschien moeten we die kans gewoon "nemen" maar eigenlijk hoop ik dat we 'm krijgen. Anders hebben we de mods straks helemaal tegen ons.
Waarom breng je het nou zo zwart-wit? Het is niet een kwestie van 'we willen het niet'. Het 'omgaan met je depressie'-topic bestaat al een tijdje, en heeft kennelijk bestaansrecht. Het topic is niet positief of negatief opgevallen bij de modjes en is nog altijd open; vrij voor iedereen om erin te posten. Je doet nu net alsof 'men' hier tegen je is, maar dat is absoluut niet zo. Give it a try .
KuikenGuppy
pi_48249127
Ik ga vandaag een vriend door de hel die 'kaakchirurg' heet loodsen, dus ben er de hele dag niet om dit te volgen.
  donderdag 12 april 2007 @ 11:22:52 #256
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48249180
Succes clumsy .
KuikenGuppy
  donderdag 12 april 2007 @ 11:22:58 #257
176394 TwistedDarling
Grumpy... but gorgeous.
pi_48249183
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:21 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ga vandaag een vriend door de hel die 'kaakchirurg' heet loodsen, dus ben er de hele dag niet om dit te volgen.
Zo hellish is dat helemaal niet, als alles goed gaat.
Maar succes ende sterkte, vooral voor die vriend natuurlijk.
People assume that time is a strict progression of cause to effect... but actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly... timey-wimey... stuff. (The Doctor)
pi_48249191
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:21 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ga vandaag een vriend door de hel die 'kaakchirurg' heet loodsen, dus ben er de hele dag niet om dit te volgen.
Ik PM je wel een samenvatting .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  donderdag 12 april 2007 @ 11:26:32 #259
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48249320
Mokster heeft heel goed verwoord waarom een SC niet thuishoort in R&P:
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:23 schreef Mokster het volgende:

[..]

Zo gaat het altijd.
Mensen die niet tegen een stootje kunnen, zullen het nooit redden in een SC.
Alle nieuwen moeten even door de zure appel heenbijten.
Zo gaat het nu eenmaal. Als je laat zien dat je een beetje afzeiken wel kunt hebben, word je al snel geaccepteerd.
Niet overal. Maar ook daar moet je gewoon schijt aan hebben.
Snap niet waarom daar zo moeilijk over gedaan moet worden.
KuikenGuppy
pi_48249365
En wat burdie zegt. Mits geen sc.
pi_48249404
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:23 schreef Litpho het volgende:

[..]

Ik PM je wel een samenvatting .
Gaarne.

EN ik had het net over dat depressietopic dus. Schop het maar omhoog.
pi_48249513
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:26 schreef Burdie het volgende:
Mokster heeft heel goed verwoord waarom een SC niet thuishoort in R&P:
[..]
Pak je ook de rest van de argumenten mee, lieverd? .
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:23 schreef Mokster het volgende:

[..]

Zo gaat het altijd.
Mensen die niet tegen een stootje kunnen, zullen het nooit redden in een SC.
Alle nieuwen moeten even door de zure appel heenbijten.
Zo gaat het nu eenmaal. Als je laat zien dat je een beetje afzeiken wel kunt hebben, word je al snel geaccepteerd.
Niet overal. Maar ook daar moet je gewoon schijt aan hebben.
Snap niet waarom daar zo moeilijk over gedaan moet worden.
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:25 schreef Litpho het volgende:

[..]

Nou ja, er valt best wat voor te zeggen tegen regelrecht actief afzeiken, maar je kan mensen niet dwingen om op elke post te reageren en als je maar gevoelig genoeg bent zal je ook dat zien als 'niet welkom'. Dat laatste is wel het minimum aan stootje waar je tegen moet kunnen, en niet alleen voor SC.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48249533
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:28 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Gaarne.

EN ik had het net over dat depressietopic dus. Schop het maar omhoog.
Bedankt
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
  donderdag 12 april 2007 @ 11:32:26 #264
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_48249557
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:31 schreef Litpho het volgende:

[..]

Pak je ook de rest van de argumenten mee, lieverd? .
Dat mag jij doen .
En ik heb eventjes geen zin meer in deze discussie nu. .
KuikenGuppy
pi_48250938
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:26 schreef Burdie het volgende:
Mokster heeft heel goed verwoord waarom een SC niet thuishoort in R&P:
[..]
Jij bent echt heel erg.
Selectief dingen pakken terwijl de rest het er niet mee eens is.
Zo kan je inderdaad beter tegen een stootje kunnen.
pi_48252406
Momenteel ligt er achter de vraag wat er met de huidige R&P SC gebeurd. Hoewel ik de sfeer die daar hangt uiterst prettig vindt (incrowd ontkom je nooit aan, tenzij je iedereen fysiek wilt dwingen nooit contact met elkaar te zoeken), heeft het gewoon heel weinig met R&P van doen. Dan doel ik niet zozeer op de toon daar, meer de opzet ervan. Haal 'R&P' uit de naam, en het had bij wijze van spreken net zo goed in KLB/WFL of desnoods TRU gekund.

De tussenoplossing van een ervaringen-over-depressie-topic omhoog schoppen vind ik nu even een goeie. Daarna kijken we even hoe dat uitpakt, en of er behoefte is aan een algemener SC-topic. Zoiets valt alleen uiterst lastig te voorspellen, en reguleren is vrijwel onmogelijk en ook niet iets wat zou moeten, dus pin me nergens op vast.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_48253403
quote:
Op donderdag 12 april 2007 12:45 schreef Nosh het volgende:
De tussenoplossing van een ervaringen-over-depressie-topic omhoog schoppen vind ik nu even een goeie. Daarna kijken we even hoe dat uitpakt, en of er behoefte is aan een algemener SC-topic.
Thx modjes!
We zien de dingen niet zoals ze zijn.
We zien de dingen zoals wij zijn.
weblogje
pi_48256149
Jezus zeg. Jullie lijken wel een stelletje managers die niet weten wat ze met hun tijd moeten doen, en dus maar dingen gaan verzinnen die ze kunnen oppakken. Al dat gezeur over verandering, kliekjes, on- danwel offtopic. Er is er weer eens een overijverig, lijkt wel.

Zo.
pi_48256903
quote:
Op donderdag 12 april 2007 11:28 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Gaarne.

EN ik had het net over dat depressietopic dus. Schop het maar omhoog.
Maar ik ben niet depressief.
pi_48266223
quote:
Op donderdag 12 april 2007 14:40 schreef dawg het volgende:
Jezus zeg. Jullie lijken wel een stelletje managers die niet weten wat ze met hun tijd moeten doen, en dus maar dingen gaan verzinnen die ze kunnen oppakken. Al dat gezeur over verandering, kliekjes, on- danwel offtopic. Er is er weer eens een overijverig, lijkt wel.

Zo.
Ja.
Dat het mede door users zelf wordt aangegeven doet daar niets aan af, wij zien dit als onze nieuwste vorm van bezigheidstherapie. Gesubsidieerd vanuit tal van steunpotjes en al.

Reageer dan gewoon niet.
º¤ø„¸Hardcore ¸„ø¤º°
„ø¤º°¨UNITED!!``°º¤
from albania.
pi_48271681
quote:
Op donderdag 12 april 2007 14:40 schreef dawg het volgende:
Jezus zeg. Jullie lijken wel een stelletje managers die niet weten wat ze met hun tijd moeten doen, en dus maar dingen gaan verzinnen die ze kunnen oppakken. Al dat gezeur over verandering, kliekjes, on- danwel offtopic. Er is er weer eens een overijverig, lijkt wel.

Zo.
Nou niet lopen zeuren, ik roep al vanaf het begin aan dat ik het allemaal prima zo vind.
pi_48271865
quote:
Op donderdag 12 april 2007 22:03 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Nou niet lopen zeuren, ik roep al vanaf het begin aan dat ik het allemaal prima zo vind.
Ik neem aan dat de beloofde samenvatting van de tussenliggende acht posts niet meer echt nodig is? .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_48274909
quote:
Op donderdag 12 april 2007 22:06 schreef Litpho het volgende:

[..]

Ik neem aan dat de beloofde samenvatting van de tussenliggende acht posts niet meer echt nodig is? .
Nee, idd .

Kom op zeg, willen we de boel houden zoals het is is het niet goed, willen we het veranderen is het weer niet goed.
  zaterdag 14 april 2007 @ 09:09:23 #274
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_48316113
quote:
Op donderdag 12 april 2007 23:19 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

Nee, idd .

Kom op zeg, willen we de boel houden zoals het is is het niet goed, willen we het veranderen is het weer niet goed.
en wat heb je nu geleerd mevrouw Clown: Wat je ook doet, het is nooit goed!!! Schouders ophalen en doorgaan met waar je mee bezig was
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:21:16 #275
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48334656
Relatie 15-25 jaar

Beetje belachelijk om het topic te sluiten omdat het jou niet bevalt dat een discussie een bepaalde kant opgaat. Als de wet ter sprake komt wordt het ineens te moeilijk voor je?
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48334755
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:21 schreef Larissa het volgende:
Relatie 15-25 jaar

Beetje belachelijk om het topic te sluiten omdat het jou niet bevalt dat een discussie een bepaalde kant opgaat. Als de wet ter sprake komt wordt het ineens te moeilijk voor je?
Nee, maar je bewijst hier heel mooi wat het probleem wél is. De wet bespreken is prima, ook al hoort het hier niet helemaal thuis. Maar jullie lijken de grens tussen discussiëren en persoonlijke flames een beetje kwijt te zijn. En ja, dan moet het topic maar even op slot, want na tig waarschuwingen lijken jullie het niet te kunnen begrijpen.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:26:10 #277
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48334795
Er was geeneens sprake van een flame. Je zit je er gewoon weer tegenaan te bemoeien terwijl het gewoon on topic was. En dan kom je weer met een slotje. Echt weer een zwaktebod van je. Laat mensen toch eens gewoon met elkaar praten en maak niet steeds misbruik van die knopjes.

Dit was de vraag van TS
quote:
Op donderdag 12 april 2007 22:03 schreef Love_07 het volgende:
Wat vinden jullie van een relatie van een meisje van 15 en een jongen van 25
Waarvan het meisje de eerste zet heeft gedaan door te zeggen dat ze hem leuk vind
En wat vinden jullie wel en niet kunnen..
en daar geven we onze mening over. Jij hoeft toch niet te gaan bepalen hoe een ander zijn of haar mening geeft??

JIj bent juist iemand die gaat lopen flamen als je eens een keer kritiek krijgt. Zoals de waard is.. als je in bovenstaande een flame zag ben je dus duidelijk niet geschikt als mod.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48334866
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:26 schreef Larissa het volgende:
Er was geeneens sprake van een flame. Je zit je er gewoon weer tegenaan te bemoeien terwijl het gewoon on topic was. En dan kom je weer met een slotje. Echt weer een zwaktebod van je. Laat mensen toch eens gewoon met elkaar praten en maak niet steeds misbruik van die knopjes.
Eerst lopen jullie te zeiken over wie er beter Nederlands kan, dan over wie er een geestelijke achterstand heeft, daarna komt nog even de 'IK KEN DE WETBOEKEN BETER DAN JIJ ' discussie langs en ga zo maar door.

Had dan gewoon opgehouden na die laatste waarschuwing.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:29:27 #279
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48334903
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:28 schreef clumsy_clown het volgende:


Eerst lopen jullie te zeiken over wie er beter Nederlands kan, dan over wie er een geestelijke achterstand heeft, daarna komt nog even de 'IK KEN DE WETBOEKEN BETER DAN JIJ ' discussie langs en ga zo maar door.

Had dan gewoon opgehouden na die laatste waarschuwing.
Ja, en dat heb je weggehaald en vervolgens ga je zeiken als er géén ruzie wordt gemaakt. Het is bij jou toch nooit goed.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48334914
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:29 schreef Larissa het volgende:

[..]

Ja, en dat heb je weggehaald en vervolgens ga je zeiken als er géén ruzie wordt gemaakt. Het is bij jou toch nooit goed.
Wat jij wil.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:30:29 #281
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48334927
En als je kritiek krijg kom je zeker weer met de dooddoener "ik heb je liever niet in R&P'. Je bent echt het toonbeeld van een puber die geen kritiek kan verdragen en dan heel kinderlijk gaat lopen schelden. Dat heb je in andere topics al diverse malen bewezen.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  Admin zaterdag 14 april 2007 @ 22:31:34 #282
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48334956
Helleuh,
het is heet, het is zaterdagavond, we hebben nog een heeeeeeeeeeeeeele lange lente en zomer voor de boeg, we gaan niet NU al beginnen met mietemeuten hè?
Hè?
HÈ?!

Braaf
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_48334967
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:30 schreef Larissa het volgende:
En als je kritiek krijg kom je zeker weer met de dooddoener "ik heb je liever niet in R&P'. Je bent echt het toonbeeld van een puber die geen kritiek kan verdragen en dan heel kinderlijk gaat lopen schelden. Dat heb je in andere topics al diverse malen bewezen.
Heb je nog wat inhoudelijks te zeggen of gaan we de discussie van vorige week weer doen?
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:32:27 #284
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48334985
Wat heb je aan een R&P als een onvolwassen type steeds roept dat je op een bepaalde manier je mening moet geven en bijv. zegt dat mensen die depressief zijn niet samen een topic mogen hebben omdat het "negatief" wordt. Nou en?? Moet het allemaal hunky dory hier zijn en precies zoals prinsesje Clumsy het wil? Vrijheid van meningsuiting? Nooit van gehoord zeker.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:33:12 #285
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335009
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:31 schreef clumsy_clown het volgende:

Heb je nog wat inhoudelijks te zeggen of gaan we de discussie van vorige week weer doen?
Ik ben inhoudelijk genoeg voor je geweest, maar blijkbaar beschik jij niet over de intellectuele capaciteit om daar ook inhoudelijk op in te gaan.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48335045
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:32 schreef Larissa het volgende:
Vrijheid van meningsuiting? Nooit van gehoord zeker.
Niks mis met je vrijheid van meningsuiting. Er is daarentegen geen enkele verplichting voor een privélocatie (zoals Fok!) om jou daar een platform voor te verschaffen.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:34:52 #287
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335062
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:31 schreef yvonne het volgende:
Helleuh,
het is heet, het is zaterdagavond, we hebben nog een heeeeeeeeeeeeeele lange lente en zomer voor de boeg, we gaan niet NU al beginnen met mietemeuten hè?
Hè?
HÈ?!

Braaf
Moet ze ook maar geen slotje op een topic zetten waar gewoon on topic gereageerd werd op dat moment.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  Admin zaterdag 14 april 2007 @ 22:35:06 #288
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48335069
Oy!
_______________________________________

Klaar

Te heet, te nikserig, te weetikveelwat.
Open liever een reltopic, ik verveel me rot!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:35:37 #289
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335080
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:34 schreef Litpho het volgende:


Niks mis met je vrijheid van meningsuiting. Er is daarentegen geen enkele verplichting voor een privélocatie (zoals Fok!) om jou daar een platform voor te verschaffen.


Wie blaat je nu na?
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48335092
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:32 schreef Larissa het volgende:
Wat heb je aan een R&P als een onvolwassen type steeds roept dat je op een bepaalde manier je mening moet geven en bijv. zegt dat mensen die depressief zijn niet samen een topic mogen hebben omdat het "negatief" wordt. Nou en?? Moet het allemaal hunky dory hier zijn en precies zoals prinsesje Clumsy het wil? Vrijheid van meningsuiting? Nooit van gehoord zeker.
Zeg stuk genie, die mening is gedeeld door FA's. Maar prinsesje Clumsy wordt alweer moe van jou en je onmetelijke intelligentie. Tenzij je nog iets bijzonder interessants over de topics (want inderdaad, er werden er meerdere verkloot) te zeggen hebt houdt het hierbij op.
pi_48335105
Wat yvonne zegt dus .
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:38:04 #292
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335165
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:35 schreef clumsy_clown het volgende:


Zeg stuk genie, die mening is gedeeld door FA's. Maar prinsesje Clumsy wordt alweer moe van jou en je onmetelijke intelligentie. Tenzij je nog iets bijzonder interessants over de topics (want inderdaad, er werden er meerdere verkloot) te zeggen hebt houdt het hierbij op.
Oh, nu moet ik weer mijn mond van je houden..

En je past goed in Wie is de grootste crewlikker/-likster?
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:38:19 #293
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335172
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:36 schreef clumsy_clown het volgende:
Wat yvonne zegt dus .
Wie is de grootste crewlikker/-likster?
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:39:01 #294
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335198
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:35 schreef yvonne het volgende:
Oy!
_______________________________________

Klaar

Te heet, te nikserig, te weetikveelwat.
Open liever een reltopic, ik verveel me rot!
Dan gaan we hier toch verder. Legale leeftijd-Het vervolg
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48335202
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:35 schreef Larissa het volgende:

[..]



Wie blaat je nu na?
Ik zou niet durven me op iets wat duidelijk jouw terrein is te begeven.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:40:00 #296
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335233
Ik blaat niemand na.

Stalker
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48335236
quote:
Je zou 's moeten weten wat voor indecent proposals ik Iteejer om z'n hoofd heb geworpen. Dat gaat likken voorbij.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:40:41 #298
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335257
Verder nog iets inhoudelijks?
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
pi_48335277
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:40 schreef Larissa het volgende:
Verder nog iets inhoudelijks?
Nee, ik geloof dat we klaar waren. Een post of 5 terug al.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:43:18 #300
7396 Larissa
Live on teh intarwebs!
pi_48335333
Jij praat altijd in de majestatis pluralis?

Voor de goegemeente dus.
Op maandag 9 april 2007 03:21 schreef Ryan3 het volgende:
...ben jij het aardige zusje van Loedertje of zo, Larissa.
  zaterdag 14 april 2007 @ 22:43:37 #301
262 Re
Kiss & Swallow
pi_48335342
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:35 schreef yvonne het volgende:
Oy!
_______________________________________

Klaar

Te heet, te nikserig, te weetikveelwat.
Open liever een reltopic, ik verveel me rot!
ik ga al naar bed
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Admin zaterdag 14 april 2007 @ 22:44:16 #302
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_48335367
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 22:39 schreef Larissa het volgende:

[..]

Dan gaan we hier toch verder. Legale leeftijd-Het vervolg
Doe dat dan ook
!!!

Kom, we gaan.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')