abonnement Unibet Coolblue
pi_67941504
Zo, ik ben net terug uit de HMH. Het was mijn eerste concert van Dylan en ik vond het werkelijk prachtig. Zijn stem viel me reuze mee en deed me eigenlijk vooral veel aan de recente cd's denken. Soms onverstaanbaar, maar wel erg sfeervol en helemaal goed passend bij de band om hem heen.

Kan me niet alle nummers meer herinneren, sommigen herkende ik ook met geen mogelijkheid terug, maar hij heeft in elk geval gespeelt (niet in juiste volgorde):

- Blowin' In The Wind
- Maggie's Farm (opening)
- Mr. Tambourine Man
- Like A Rolling Stone
- Highway 61 Revisited
- Just Like A Woman
- Thunder On The Mountain
- When The Deal Goes Down
- Nettie Moore
- The Levee's Gonna Break
- Spirit On The Water
- All Along The Watchtower
- The Lonesome Death Of Hattie Carroll (hier kan ik me vergissen, maar meen dat het deze was)

Er missen een aantal nummers. Persoonlijk vond ik het een geweldige setlist, enorm blij om zowel alle klassiekers te horen als veel werk van Modern Times. Erg leuk om zijn oude nummers te horen met nieuwe melodien, soms ook nog verdomd lastig als je hem niet helemaal verstaat

Hoogtepuntjes waren er genoeg, maar vooral Just Like A Woman was erg leuk, omdat de hele zaal het op de 'traditionele' wijze zong in de Chorus, terwijl Bob gewoon bij zn nieuwe zanglijn bleef. Je kon hier wel aan hem zien dat hij het leuk vond en dat maakt het allemaal nog net iets mooier. Enige minpunt op de avond was dat hij geen gitaar heeft gespeeld. Op een enkele mondharmonica solo na bleef hij rustig achter zijn keyboard.

Verder was het eigenlijk precies wat ik had verwacht, al misschien toch net iets beter. Zou graag vanavond weer gaan, maar dat wordt te duur allemaal. Heerlijk optreden, goed genoten


-edit-

Hier gaan we verder:
Bob Dylan #3: Together Through Life en 3 dagen HMH

[ Bericht 4% gewijzigd door Jeeh op 12-04-2009 11:46:16 ]
(phew for a minute there i lost myself i lost myself
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')