abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 8 september 2001 @ 15:13:18 #1
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_1585599
Kelly

Leeftijd: 21
Woonplaats: Hilversum
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: telefoniste / receptioniste
Trefwoorden: middelpunt, ijdel, geen doorsnee type


Kelly is een echt familiemens, die veel waarde hecht aan het oordeel van haar ouders. In haar jeugd heeft Kelly moeten vechten om zichzelf te zijn, maar nu geniet ze met volle teugen van het leven.

Kelly is altijd al gek geweest op muziek en dansen, op haar vierde stond ze al op naaldhakken op 'Material Girl' van Madonna te dansen. Kelly is zowel innerlijk als uiterlijk een opvallende verschijning. Ze heeft een stoere manier van praten en is absoluut geen doorsnee-type. Big Brother is voor haar een manier om zichzelf aan de wereld te tonen. 'Ik wil laten zien dat er niet zo snel geoordeeld moet

[Dit bericht is gewijzigd door Cynix ® op 07-10-2001 20:58]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_1585605
Dit is dus de babe van BB3, lijkt me duidelijk.
pi_1585956
Kelly heten,en dan jezelf ook nog eens geen doorsnee type vinden.

Dat wordt niet wat.

Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_1586787
Kelly... Desiree 2 ???

Mooier! Dat wel!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1586793
* Tinkerbell hoopt op een cat-fight tussen Priscella en Kelly
  zaterdag 8 september 2001 @ 17:52:05 #6
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1586926
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 17:43 schreef VictorVictor het volgende:
Onthulling.
Kelly heeft al tv-ervaring. Patty lulde eroverheen, en zei dat Kelly ooit eens bij haar in een programma had gezeten. Na wat heen en weer gepraat werd Kelly met koffer en al afgevoerd. Later vroegen we Hummie en Patty hoe het nu precies zat met Kelly. Wat blijkt: niemand wil ook maar iets zeggen over haar privéleven.
Na een paar telefoontjes met mensen uit de media kwamen we erachter dat Kelly ooit heeft meegedaan aan de finale van de travestieshow, en die heeft gewonnen!!! Kelly is dus een en dezelfde persoon als Ferry van der Veer, die toen 17 was en in Hilversum woonde. De inmiddels 21-jarige Kelly komt ook uit het Gooi en is volgens HEEEEEEEL sterke geruchten dus geen vrouw van nature. Haar grote handen, lage hese stem, de connectie met Patty en de siliconenborsten doen deze geruchten alleen maar versterken: na het winnen van de Travestieshow is Ferry veranderd in Kelly.
Helemaal zeker is het nog niet, maar toen we een insider vroegen over Kelly, riep hij meteen: Oh Ferry! Een AD-journalist dook ook op Hummie af, die ons vervolgens vernietigend aankeek. Waarschijnlijk moest de stunt Kelly nog even geheim blijven...
ROFL

't Is dus een travestiet en jullie vallen nu al op d'r!

My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zaterdag 8 september 2001 @ 17:57:05 #7
11229 andrew
Gekke Fries ;)
pi_1586954
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 17:52 schreef Marble het volgende:

[..]

ROFL

't Is dus een travestiet en jullie vallen nu al op d'r!


[url=http://www.sgop.nl]Sgoppert[/url]
  † In Memoriam † zaterdag 8 september 2001 @ 18:11:21 #8
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1587053
Kelly = Ferry?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_1587073
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 17:52 schreef Marble het volgende:


't Is dus een travestiet en jullie vallen nu al op d'r!


Dat heet dus een transseksueel, is iets anders dan een travestiet.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_1587130
Best een lekker ding dan, voor een transseksueel.
  zaterdag 8 september 2001 @ 18:21:03 #11
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1587150
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 18:13 schreef golfer het volgende:
Dat heet dus een transseksueel, is iets anders dan een travestiet.
Oh... Nou ja, een pot nat zullen we maar zeggen
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zaterdag 8 september 2001 @ 18:37:41 #12
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_1587267
Oh god, pis in m'n broek van het lachen als dit uitkomt. (NOT )

Hoor de genuanceerde meningen nu al om m'n oren vliegen.

En hoe leuk dat ze op spontane en ongedwongen wijze een zo bij voorbaat controversiëel type erin hebben gestopt, want we zijn natuurlijk nog wel jong, snel en wild. Ik herken haar inderdaad, Miss Kelly. Niet van echt te onderscheiden en zeker de mooiste die er in zit. Ik hoop dat ze er in het huis niet achterkomen trouwens. Maar BB een beetje kennende zal deze dame met een dubbele agenda in het huis zitten en op een dipje van het programma haar pik wel tevoorschijn toveren.

Ben te zaai voor een signature
  Trouwste user 2022 zaterdag 8 september 2001 @ 18:39:36 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_1587290
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 18:37 schreef Roache_ het volgende:
Maar BB een beetje kennende zal deze dame met een dubbele agenda in het huis zitten en op een dipje van het programma haar pik wel tevoorschijn toveren.
Mag ze die mee het huis in nemen dan ?


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 8 september 2001 @ 18:41:47 #14
215 misterDre
Paint it black!
pi_1587309
quote:
In haar jeugd heeft Kelly moeten vechten om zichzelf te zijn, maar nu geniet ze met volle teugen van het leven.
Dan ligt de waarheid misschien wel in deze zin
pi_1587310
He, en ik in een ander topic me maar afvragen waarom ze op de een of andere manier zo mannelijk over komt. Had ik het toch goed gezien.
Streamverslagen 8 september 2001 : Deel 2
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
pi_1588323
Doe eens gek en gooi je haar los...

Geef die griet/gozer a.u.b een elastiekje voor in d'r haar..

  zaterdag 8 september 2001 @ 20:58:44 #17
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_1588403
De moeite om vrouw te zijn

`Alsof ze een grote speer tussen mijn benen staken'

KELLY VAN der Veer (20) wist het altijd zeker: ze was voorbestemd om een vrouw te zijn. Als kind voelde ze zich al een meisje, maar ondertussen zat ze opgesloten in een jongenslijf. Ze heette Ferry, had korte haren en werd door de wereld geacht niet van barbies maar van voetballen en autootjes te houden. Toen ze ouder werd, begon dat mannenlichaam steeds meer op een gevangenis te lijken. Op 7 februari van dit jaar vond eindelijk de bevrijding plaats. Ze onderging een geslachtsveranderende operatie. Op die dag begon ze opnieuw te leven. Als vrouw.

,,Op weg van Hilversum naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam heb ik zitten huilen. Van blijdschap, omdat het eindelijk zou gebeuren. In het ziekenhuis mocht ik niets eten. Ik was wel een beetje gespannen door de ziekenhuissfeer. Maar ik was nergens bang voor, hooguit dat ze me te kleine borsten zouden geven. Normaal moet ik niks hebben van prikken en spuiten, maar nu dacht ik: kom maar op.

,,Ik werd 's ochtends heel vroeg wakker gemaakt. De avond daarvoor had ik me al helemaal geschoren. Ik heb gedoucht en me helemaal gewassen met een bepaald goedje, zodat ik steriel was. Toen heb ik nog een keer naar mezelf gekeken. Ik dacht: nou doei.

,,Een groen hemd kreeg ik aan, een soort nachthemd. Daaronder was ik naakt. Dat vond ik nogal vervelend, want ik wilde niet dat andere mensen me zo zagen. Maar ik wist: straks is het over. Daarna kwam het afscheid nemen van mijn moeder en mijn vriend. Dat was heel raar. Je maakt nog een geintje terwijl je eigenlijk wel kan huilen. Het was aangrijpend. Het is een verrijking, maar het is ook een lijdensweg. De prijs is hoog. Het is nogal niet een operatie. Officieel heet het een borstoperatie en vaginaplastiek. Ik ben dus van onder en van boven door de mangel gegaan.

,,Ik had een pilletje gekregen om rustig te worden. Toen ik door die lange ziekenhuisgang werd gereden, was het net alsof ik naar de andere kant, naar de overkant van mijn leven werd gebracht. Alsof er een baby geboren moest worden of dat ik juist doodging. Alsof degene die me onder narcose zou brengen, mij ging verlossen. De arts die me zou opereren gaf me nog een hand. Ik moest tot drie tellen en daarna was ik weg.

,,Na de operatie heb ik twee dagen loom in mijn bed gelegen, helemaal slap van de narcose. Heel eventjes ben ik bij geweest. Ik zag mijn zusje staan en toen heb ik gezegd: van de zomer gaan we lekker in onze bikini's naar het strand. Toen viel ik weer in slaap. Om het bed stonden ze allemaal te janken, maar ik voelde me zo gelukkig. Zo bevrijd, écht herboren. ,,Er kwamen veel mensen langs en ik kreeg bloemen en kaarten. Ik voelde me wel lekker. Een verpleger begon me te versieren terwijl m'n vriendje erbij was. Edric was vreselijk jaloers. Er was ook een man op de afdeling die vroeg: `Zo, wat heb zij gehad?' En toen zeiden m'n ouders: `Oh, een borstvergroting'. Wist die man veel. Hij zei nog: `Nou, ze ziet er goed uit'. Dat was allemaal leuk. Maar het deed wel pijn. En daardoor had ik geestelijk ook een flinke terugslag. Ik was kwaad. Ik dacht steeds: waarom moet ik dit meemaken? Heb ik er dan ook niet gewoon recht op om een vrouw te zijn? Ik was kwaad, dat ik er zoveel moeite voor moest doen om een vrouw te zijn. Een ander doet er helemaal niets voor, maar staat in haar oude vodden achter het gasfornuis scheten te laten, peutert in haar neus en gaat nooit naar de kapper.

,,Die woede werd veroorzaakt door de pijn, want daar krijg je geestelijk ook een opdonder door. En ik had er helemaal niet op gerekend dat het zo'n lijdensweg zou zijn. Van boven deed het geen pijn, hoewel ik ondanks de hormonenkuur eigenlijk heel weinig van mezelf had en nu toch flinke borsten heb. Maar van onderen was het ondraaglijk. Ik lag op een bed, kon helemaal niks. Het was alsof ze met een grote speer tussen mijn benen staken. Een hel. Dat heeft zeker drie weken aangehouden. En het duurde heel lang voordat het genezen was. Maar na drie maanden kon je resultaat zien. En het wordt steeds mooier.

,,Toch is het vreemd. Als je altijd een piemel hebt gehad en je hebt daarna een vagina, dan moet dat in je hoofd nog een plaats krijgen. In het begin is het heel onwerkelijk. ,,Het schijnt dat je de pijn na een operatie weer snel vergeet. Nou, ik weet het nog heel goed. Maar ik heb het er voor over gehad. Hoewel ik door die pijn even heb gedacht: als ik er opnieuw voor zou staan, zou ik er niet meer aan beginnen. Want het is bijna niet te verdragen. Toch wilde ik het zo graag, het moest gewoon. En achteraf heeft het me wel gelukkig gemaakt. Maar ik gun dit niemand, het is heel erg.

,,Dat stukje verdriet dat ik vroeger had, ben ik kwijt. Dat is veranderd in plezier. Nu ben ik iedere dag aan het genieten. Ik voel me top. Af en toe denk ik nog wel: wat heb ik al een leven achter de rug. Wat was het verschrikkelijk hectisch. Maar ik ben nu opnieuw begonnen, aan mijn tweede leven. Het is nu pas compleet.

,,Voor een buitenstaander is het moeilijk te begrijpen dat een jongetje zich een meisje voelt. Ik wilde als kind al meisjesdingen doen, ik nam barbies mee naar school en ging bij de meisjes zitten. Maar toch was ik een jongetje. Ik wist dat ik een piemeltje had. En het gevoel dat er iets niet goed was begon toen al een beetje aan me te vreten. En het werd steeds moeilijker. Het kleine stukje waarin ik verdrietig was, werd steeds groter. Ik ging steeds meer beseffen dat ik zelf niet klopte.

,,Toen ik eenmaal op de middelbare school zat, werd ik uitgescholden voor travestiet, of gewoon `meisje' genoemd. Daar ging ik me voor schamen, want zeker op die leeftijd besef je dat je een jongen moet zijn en stoer moet doen net als de andere jongens. Anders val je buiten de groep. Ik heb wel geprobeerd om een jongen te zijn. Niet omdat ik het echt wilde, maar om mezelf te beschermen.

,,De buitenwereld maakt het zo moeilijk, want die wil iedereen in een hokje plaatsen. Ik voelde me geen homo, maar vrouw. Maar omdat ik op mannen val, kwam ik wel in die kring terecht. Ik zocht wel een tijdje homotenten op, maar eigenlijk heb ik er nooit bij gehoord. Want een homo wil een man en niet een vrouw. Ik had een biseksueel vriendje, en die vond het allemaal prima, maar ik wilde het zelf niet. Ik wilde ook niet dat hij aan me zat. Dus mijn seksuele ervaring stelde niks voor toen ik Edric leerde kennen. Edric valt absoluut niet op mannen. Bij hem voelde ik me wel vanaf het begin op m'n gemak, omdat hij me zag als een vrouw.

,,Ik heb me altijd unhappy gevoeld met wat er tussen mijn benen zat. Dat paste niet bij mij. Als ik uitging, was ik helemaal verkleed en had ik een step-in aan, om m'n borreltje naar achter te doen. Nou had ik niet veel, maar het moest helemaal echt lijken. Maar 's avonds ging alles weer uit. Als ik dan naar mezelf keek, dan kreeg ik zo'n benauwd gevoel. Dan dacht ik: waarom zit dat er nou? Waarom moet ik altijd dat broekje aan? Waarom ben ik zo? Ik moet hier vanaf. En dan moest ook weer mijn bh uit met van die vullingen, van die kipfileetjes erin. Die smeet ik op de grond en dan dacht ik: gatverdamme. Dan voelde ik me zo ongelukkig. Als ik in de spiegel keek, dan zag ik wel een vrouw staan, maar niet een complete. Het was niet perfect.

,,Ik wilde gezien worden als een vrouw. Niet als een jongen, of een travestiet of een transseksueel. Voor mij was één nacht in de schijnwerpers met een pruik op en met namaakborsten niet genoeg. Want als ik thuis kwam en ik trok m'n broekje uit, dan wilde ik me nog hetzelfde voelen als toen ik in de discotheek stond.

,,Misschien klinkt mijn verhaal voor elke transseksueel wel als een sprookje. Ik ben tijdens mijn jongensjaren niet ongelukkig geweest. Ik heb de mazzel dat mijn ouders het allemaal heel goed begrijpen. Ze zijn de juiste ouders voor mij. Ik heb niet hoeven te vechten. Maar ik vind dat ik dat ook verdien. Want het is toch al moeilijk genoeg allemaal. Ik ben niet zo'n zielige transseksueel die altijd zwaar op de hand is. Ik zie mezelf niet eens als transseksueel, al ben ik dat wel in de ogen van anderen. Ik ben een vrouw.

,,Als je met een hormoonbehandeling wilt beginnen, voorafgaand aan een operatie, moet je eerst twee jaar als vrouw leven. Ga er maar aan staan als je nog op school zit. Daardoor had ik het er moeilijk mee te bepalen wat ik nou eigenlijk wilde. Ik was bang om getreiterd te worden en ik schaamde me.

,,Op m'n zestiende heb ik de travestieshow van Veronica gewonnen als Miss Kelly. Daarna dacht ik: het kan me niet meer schelen wat mensen zeggen. Ik kies voor mijn eigen geluk en ik heb er schijt aan wat anderen daarvan vinden.

,,Ik heb ook een tijd gehad dat ik echt een onuitstaanbaar kreng was. En heel erg van het pad af. Voor mijn operatie ging ik elke nacht stappen, feesten en zuipen. Ik moest de tijd doorkomen. De operatie werd maar uitgesteld en uitgesteld. Ik begon te denken dat het nooit meer goed kwam. Maar na de operatie is mijn leven weer heel rustig geworden. Zoals ik nu ben, voel ik het beste, yin en yang. Nog niet helemaal, maar ik heb wel een zeker evenwicht gevonden en dat is heel belangrijk. Ik kom niet veel meer in het nachtleven. Ik heb nu ook een heel gewone baan, als telefoniste. Dat wil ik niet mijn hele leven blijven, maar het is goed om weer te werken en onder de mensen te komen. Ik wil geen showgirl meer zijn. Er is meer in het leven dan alleen maar feesten en dronken zijn. Dat is zo'n oppervlakkig bestaan.

,,Ik heb tijden gehad dat ik alles van vroeger wegstopte, omdat ik alleen maar vooruit keek naar mijn operatie en alle dingen die ik geweldig vond. Terwijl ik ook hele mooie herinneringen heb. Ik weet nog goed dat ik in groep acht zat, in de klas met de meester en de kinderen om me heen en ik zat te dromen. Ik herinner me heel scherp het moment waarop ik dacht: het komt allemaal goed met mij. Er zal vast iets zijn waardoor ik me goed kan voelen in deze wereld, net als elk ander meisje. En dat is uitgekomen.''


bron: Algemeen Dagblad 23 december 2000 / Hanneke Kulik

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  zaterdag 8 september 2001 @ 21:07:08 #18
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1588452
Volgens mij is tante Hummie er helemáál niet blij mee dat alles nu al is uitgelekt
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1588469

zou Ed nu niet meer hoeven te flikken
  zaterdag 8 september 2001 @ 21:11:25 #20
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1588474
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 21:10 schreef -hummie- het volgende:


Cheer up meid
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1588711
quote:
Als ik uitging, was ik helemaal verkleed en had ik een step-in aan, om m'n borreltje naar achter te doen.
Borreltje?
Ferry toch!

En Sanne: geweldig speurwerk!

Zet bovenstaande tekst op muziek en je hebt gegarandeerd een hit!
pi_1588845
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 21:10 schreef -hummie- het volgende:


Hahaha. Je begrijpt toch wel waarom ik moet lachen hoop ik, Hum?

En maar eigenwijs doen. Boontje komt om zijn loontje!

Buikpijn van het lachen!
pi_1588912
Patty, kun je morgen wat eerder naar de stafvergadering komen, we moeten even praten.........
zou Ed nu niet meer hoeven te flikken
  zaterdag 8 september 2001 @ 22:28:09 #24
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1588983
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 22:16 schreef -hummie- het volgende:
Patty, kun je morgen wat eerder naar de stafvergadering komen, we moeten even praten.........
Is dat niet een beetje te vroeg voor d'r?
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1589019
Alles klopt, alleen dít snap ik niet:
quote:
Ik wil geen showgirl meer zijn. Er is meer in het leven dan alleen maar feesten en dronken zijn. Dat is zo'n oppervlakkig bestaan.
Zet bovenstaande tekst op muziek en je hebt gegarandeerd een hit!
pi_1589033
lol
blabla
  zaterdag 8 september 2001 @ 22:35:16 #27
5724 MarcoTC
Professional Mindfucker
pi_1589044
(sorry voor de crosspost in commentaren... ik dacht dat ik in dit topic zat)

Het is nu 22:25 en er is net een 'voorstel-ronde' geweest aan tafel.
Kelly heeft niks gezegd over haar transsexueel zijn. Ze vertelde nog wel dat ze een paal/kooi danseres is geweest in discotheken.
Ik heb gebeld naar mensen die haar kennen uit Hilversum.
Die weten niks van haar danseres verleden. Wel is ze een bekende in het Hilversumse uitgaansleven alwaar ze flink belachelijk wordt gemaakt.
Ook werd verteld dat ze 'overal schijt aan heeft' en er normaal gewoon voor uitkomt (ik denkt dus dat haar gevraagd is om het geheim te houden).
Leuk detail is dat ze flink veel risico neemt omdat ze kennelijk altijd op zoek is naar heren die haar niet kennen. Deze gaat ze dan versieren en dat lukt ook nog regelmatig.

There are 10 kinds of people in this world. Those who know binary and those who don't.
pi_1589048
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 22:16 schreef -hummie- het volgende:
Patty, kun je morgen wat eerder naar de stafvergadering komen, we moeten even praten.........
Wat flauw! Toen ik binnen kwam toen jij en John bezig waren ging ik toch ook niet meteen zeuren?

Dit is gewoon je eigen schuld, klaar.. Hihi

Trouwens, ik kan niet eens morgen. Corrie wacht op me!

Buikpijn van het lachen!
  zondag 9 september 2001 @ 01:32:12 #29
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_1590956
Die borsten zijn toch erg mooi geworden:

[Dit bericht is gewijzigd door Cynix ® op 17-10-2001 00:50]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  zondag 9 september 2001 @ 01:34:31 #30
1377 jjanet
big mother is watching you too
pi_1590970
Aan de billen is dan weer wat minder aandacht besteed
pi_1591031
Lieverds, het is toch geweldig dat Kelly (of Ferry) zich zomaar bloot durft te geven in het Big Brotherhuis? Want ook zij moet ongetwijfeld hebben geweten dat haar geheim uitkomt. Helemáál na een optreden in een travestieshow, een interview in het Algemeen Dagblad en andere media-uitingen... Ze moet wel een heel sterk iemand zijn om zich nu aan het Nederlandse volk te presenteren als echte vrouw.

Ik heb bewondering voor die dame! Zeg nu zelf: lef heeft ze wel!

Liefs,
Helga

pi_1591037
zow he?! bij hem is het goed gelukt zeg!

ik ga dus echt wel BB kijken!! Kelly en Priscella... en Gert-Jan...

dat is nog eens zonde van je tijd
  zondag 9 september 2001 @ 10:08:08 #33
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_1591977
Bij Kelly heb ik toch een beetje het gevoel dat het doorgestoken kaart is.

Geen onbekende in TV-land, inwoonster van Hilversum en een trafo (goed voor de cijfers).

Kweenie, maar er zit volgens mij wel een beetje een luchtje aan...

V.

Ja inderdaad, V. ja.
  zondag 9 september 2001 @ 10:30:38 #34
215 misterDre
Paint it black!
pi_1592035
quote:
Op zondag 09 september 2001 01:46 schreef Helga het volgende:
Lieverds, het is toch geweldig dat Kelly (of Ferry) zich zomaar bloot durft te geven in het Big Brotherhuis? Want ook zij moet ongetwijfeld hebben geweten dat haar geheim uitkomt. Helemáál na een optreden in een travestieshow, een interview in het Algemeen Dagblad en andere media-uitingen... Ze moet wel een heel sterk iemand zijn om zich nu aan het Nederlandse volk te presenteren als echte vrouw.

Ik heb bewondering voor die dame! Zeg nu zelf: lef heeft ze wel!

Liefs,
Helga


Het is eik nooit een geheim geweest.
Het enige geheim is dat BB er geheimzinnig over doet en dat de andere inwoners het nog niet weten!
pi_1592325
Ik ben benieuwd wat de heren zeggen zodra bekend wordt dat het een BOUWDOOS is
  zondag 9 september 2001 @ 11:38:12 #36
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1592337
quote:
Op zondag 09 september 2001 11:35 schreef Uiruru het volgende:
Ik ben benieuwd wat de heren zeggen zodra bekend wordt dat het een BOUWDOOS is
Die slaan meteen aan het knutselen
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1592341
dit kan nog leuk worden al iemand verliefd op haar wordt, want ze hebben al aangegeven dat het een leuke meid was
  zondag 9 september 2001 @ 11:42:19 #38
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1592364
quote:
Op zondag 09 september 2001 11:39 schreef StephanL het volgende:
dit kan nog leuk worden al iemand verliefd op haar wordt, want ze hebben al aangegeven dat het een leuke meid was
Gut, dan wordt het wel heel erg GTST
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  † In Memoriam † zondag 9 september 2001 @ 11:47:04 #39
10813 Gboy27
*Stripfiguur*
pi_1592395
Ik denk dat de naïve Andries wel eens kan "vallen" voor Ferry (oops, sorry Kelly )
pi_1592398
quote:
Op zondag 09 september 2001 11:42 schreef Marble het volgende:

[..]

Gut, dan wordt het wel heel erg GTST


daar gaat het juist om sensatie voor de buitenwereld
  zondag 9 september 2001 @ 11:50:50 #41
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1592412
Ik herinner me nog in geuren en kleuren de geweldige verhaallijn in GTST over Arthur en zijn geliefde Meta, een travestiet/transsexueel die z'n tuinslang nog NIET had afgeknipt (zoals Kelly al wel heeft gedaan). Boy wat was dat spannend.
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zondag 9 september 2001 @ 12:28:17 #42
7469 voh
Now without pants!
pi_1592593
Meh. Wat een gezeik. Laat 'r toch.
Kind sir, would you be so kind as to hand me a toothpick, for I seem to have a piece of rottweiler stuck twixt my teeth.
pi_1592612
als je alleen gewoon naar de stem luistert merk je dat het een man is
pi_1592619
Het staat nu ook op de officiele big brother site dat Kelly vroeger een man is geweest! Ben benieuwd wanneer ze dat in het huis ook allemaal door hebben !!})
To BB or not to BB!
pi_1592694
Wauw!!!

Mooie vrouw hebben de heren chirurg van hem gemaakt!!!!

Ik vind het wel een goeie zet van Hum... ik hoop dat de rest er voorlopig nog niet achter komt!!!!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1592844
Ik snap niet dat ze het nog niet doorhebben daar in het huis. Dat zie je toch zo dat het een man is als je ff naar de streams kijkt en dan heb ik haar stem nog niet gehoord.

In het huis zitten dus van die sukkels zoals bij Jerry Springer die hebben het ook NOOOOOIT door gehad

  Trouwste user 2022 zondag 9 september 2001 @ 13:14:06 #47
7889 tong80
Spleenheup
pi_1592863
quote:
Op zondag 09 september 2001 12:32 schreef StephanL het volgende:
als je alleen gewoon naar de stem luistert merk je dat het een man is
Ja maar zijn lichaam leidt zo af. Dan let je niet meer op haar stem.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 9 september 2001 @ 13:15:44 #48
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1592876
't Is een echte diva
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1592895
quote:
Op zondag 09 september 2001 13:14 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ja maar zijn lichaam leidt zo af. Dan let je niet meer op haar stem.


ja inderdaad, moet bekennen dat ik haar voor het eerste zag, ik dacht, dat is een lekker ding , maar het is een man , echt een knap staaltje werk
pi_1592921
Sanne mijn complimenten!
Helaas kunnen Simba en ik nog niets van het huis zien, maar ik ga het zeker volgen.

Ik denk niet dat er zulke saaie momenten zullen komen als vorig jaar, met wat ik al gehoord en gelezen heb.

pi_1592962
quote:
Op zondag 09 september 2001 12:33 schreef AlChemist het volgende:
Het staat nu ook op de officiele big brother site dat Kelly vroeger een man is geweest! Ben benieuwd wanneer ze dat in het huis ook allemaal door hebben !!})
____________________

Mag ik vragen waar dat staat dan?
Ik kan het namelijk niet vinden op de BBsite..

  zondag 9 september 2001 @ 13:33:05 #52
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_1593006
Bewoners geven zich bloot

Niet alleen de opdrachten zijn veel pittiger, ook de bewoners lijken excentrieker dan voorgaande jaren. Al op de eerste avond duiken vijf van de zes bewoners met elkaar in bad. Zonder schroom zepen ze elkaars ruggen in en Diane en Kelly springen samen naakt onder douche. Kelly lijkt het idee van al die cameras om zich heen zelfs heel spannend te vinden. Af en toe werpt ze een verleidelijke blik in de spiegel, terwijl ze haar lange haren met één handbeweging naar achteren gooit.

Operatie
Kelly mag dan ook graag gezien worden. Sinds haar operatie vorig jaar, wijst niets er meer op dat zij vroeger een man was. Trots als ze is, paradeert Kelly de hele avond voor de spiegels heen en weer, wetend dat heel Nederland haar via de live streams kan aanschouwen.

[off-topic]Hoi Kathy! goed je weer te zien!
Er zullen nog veel foto's van Kelly volgen, heb mijn nieuwe doelwit gevonden [/off-topic]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_1593196
Dank je wel, Sanne
pi_1593743
OMG is dit echt een mooie vent of nemen ze me nu beet ?¿?
`n (radicale) Moslim met `n mening valt onder geloofsovertuiging. `n Nederlander met 'n mening is een racist...
pi_1594900
sorry wilde foto plaatsen maar doe iets fout
pi_1595851
Zie voor (onder andere) een foto toen ze nog een jongentje was bij Kinderen voor Kinderen in deze topic: Achternamen bewoners
  zondag 9 september 2001 @ 20:56:31 #57
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1596172
Zij is mijn favoriet van dit moment
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1596452
weten ze al dat het een trans is
  zondag 9 september 2001 @ 21:38:46 #59
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1596528
quote:
Op zondag 09 september 2001 21:29 schreef StephanL het volgende:
weten ze al dat het een trans is
Een paar beginnen het te vermoeden geloof ik, maar ze hebben het nog niet echt door.
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zondag 9 september 2001 @ 21:42:46 #60
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_1596561
Ze zal ongetwijfeld van de redaktie de opdracht gekregen hebben zo lang mogelijk haar ware (oude) aard te verhullen in de hoop dat 1 van de mannen op haar zal vallen.

Laat het vooraf bekonkelen en manipuleren maar aan Hummie en consorten over.

There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_1596582
Ik vind het een beetje sneu van haar als ze echt serieus aan dat soort dingen mee doet. Als ze het nou zou doen om te bewijzen hoe leuk/gezellig/normaal omgebouwde personen kunnen zijn, gaaf! Maar dit verborgen houden ruikt mij te veel naar ver naar doorgestoken kaart... Jammer!
  zondag 9 september 2001 @ 21:47:40 #62
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1596596
quote:
Op zondag 09 september 2001 21:44 schreef Vermaledijde_Snoodaard het volgende:
Ik vind het een beetje sneu van haar als ze echt serieus aan dat soort dingen mee doet. Als ze het nou zou doen om te bewijzen hoe leuk/gezellig/normaal omgebouwde personen kunnen zijn, gaaf! Maar dit verborgen houden ruikt mij te veel naar ver naar doorgestoken kaart... Jammer!
Helaas doen mensen veel voor geld!
pi_1601245
Is er eigenlijk nog ergens een foto van Kelly toen ze nog Ferry heette? Ik ben wel benieuwd naar hoe erg ze veranderd is!
dat is nog eens zonde van je tijd
pi_1601283
Vlak na het winnen van de Travestieshow heeft er een fotoreportage met Ferry in het blad Squeeze gestaan. Op de foto's is Ferry afgebeeld als travestiet, maar wel met z'n eigen (donkere) haar. Behalve de blonde lokken ontbreekt de voluptueuze boezem op deze foto's.
Zet bovenstaande tekst op muziek en je hebt gegarandeerd een hit!
  maandag 10 september 2001 @ 16:14:41 #65
749 TheMarco
www.i-marco.nl/weblog/
pi_1602441
quote:
Op zondag 09 september 2001 21:44 schreef Vermaledijde_Snoodaard het volgende:
Ik vind het een beetje sneu van haar als ze echt serieus aan dat soort dingen mee doet. Als ze het nou zou doen om te bewijzen hoe leuk/gezellig/normaal omgebouwde personen kunnen zijn, gaaf! Maar dit verborgen houden ruikt mij te veel naar ver naar doorgestoken kaart... Jammer!
Tuurlijk is dat doorgestoken kaart!
Denk je es in, een van die gozers gaat staan bekken met die Kelly, of misschien nog meer, en die krijgt het daarna te horen. De reactie die je dan krijgt is toch pure sensatie?

Ik snap niet dat iedereen steeds zit te emmeren over doorgestoken kaart of niet. Daar gaat het toch juist om!

I'm definitely caught up in the wrong universe.
Oh, and The Net is Dead too...
pi_1602518
Ik heb ff een morphing gemaakt tussen Ferry en Kelly

blabla
  Trouwste user 2022 maandag 10 september 2001 @ 18:28:07 #67
7889 tong80
Spleenheup
pi_1603518
quote:
Op zondag 09 september 2001 21:47 schreef Nyrem het volgende:

Helaas doen mensen veel voor geld!


Neuken ?


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_1603545
quote:
Op maandag 10 september 2001 16:22 schreef Laurens het volgende:
Ik heb ff een morphing gemaakt tussen Ferry en Kelly

[afbeelding]


TJO
Upon initial contact with ScareFreak
I had envisioned him to be an ill-mannered and psychologically unstable man
pi_1604087
Tsss... tis nog een ontzettende slet ook zeg!

Het is nog amper begonnen en Boem! Andries is de lul

Kapot is leuker
pi_1605429
quote:
Op zondag 09 september 2001 10:08 schreef Verbal het volgende:
Bij Kelly heb ik toch een beetje het gevoel dat het doorgestoken kaart is.

Geen onbekende in TV-land, inwoonster van Hilversum en een trafo (goed voor de cijfers).

Kweenie, maar er zit volgens mij wel een beetje een luchtje aan...

V.


Inderdaad, die heb ik menig maal in rtl4/sbs6-achtige programma's voorbij zien huppelen. Maar goed, bijna iedereen die zich voor een dergelijk programma opgeeft heeft al rondgeschnabbeld.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_1631662
Hmm het is zo maar een gedachte die in me opkwam, maar zouden haar/zijn ouders misschien een beetje hebben geholpen met zijn/haar besluit??
Als je 3 jaar bent en je moeder er dan al van overtuigt is dat je in de verkeerde lichaam zit ?
En die je dan in de loop van de jaren help en ondersteund?
En je met 10 jaar een artikel laat lezen over een ander ventje die er zo overdenk?

Ok ik begrijp het wel dat iemand z`n kind door dik en dun steunt maar je kunt ook overdrijven volgens mij.
(vooral op 'z`n jonge leeftijd toch)

`n (radicale) Moslim met `n mening valt onder geloofsovertuiging. `n Nederlander met 'n mening is een racist...
pi_1638135
Berichie voor Kelly,

Ok je bent transsexueel. Voor veel kerels nog altijd een taboe, iets engs. Ik kan er maar 1 ding op zeggen.
What the fuck......Je bent gewoon een lekker wijf!!!

Mensen zeggen zo dikwijls het gaat niet om het uiterlijk, maar om het innerlijke.......Met je uiterlijk is niks mis!!!
En het innerlijke heeft te maken met je karakter......
Ik denk dat het ff moeilijk is als je van je vriendin te horen krijgt dat ze transsexueel is, maar ik weet niet......Stel dat je vriendin er niets van zou zeggen dan hou je toch ook nog altijd van haar.
Of bij een transplantatie maakt het toch ook niet uit of je een hart van een man of vrouw krijgt.
Raar om dit op te schrijven als man zijnde. Ik ben 100% hetrofiel......maar jij bent gewoon niet meer een man.
Om een kort verhaal lang te maken. Je ziet er goed uit.
Erg vrouwelijk mag ik wel zeggen!!!

[Dit bericht is gewijzigd door Groundhog op 14-09-2001 20:02]

pi_1638177
quote:
Op vrijdag 14 september 2001 19:57 schreef Groundhog het volgende:
Berichie voor Kelly,

Ok je bent transsexueel. Voor veel kerels nog altijd een taboe, iets engs. Ik kan er maar 1 ding op zeggen.
What the fuck......Je bent gewoon een lekker wijf!!!

Mensen zeggen zo dikwijls het gaat niet om het uiterlijk, maar om het innerlijke.......Met je uiterlijk is niks mis!!!
En het innerlijke heeft te maken met je karakter......
Ik denk dat het ff moeilijk is als je van je vriendin te horen krijgt dat ze transsexueel is, maar ik weet niet......Stel dat je vriendin er niets van zou zeggen dan hou je toch ook nog altijd van haar.
Of bij een transplantatie maakt het toch ook niet uit of je een hart van een man of vrouw krijgt.
Raar om dit op te schrijven als man zijnde. Ik ben 100% hetrofiel......maar jij bent gewoon niet meer een man.
Om een kort verhaal lang te maken. Je ziet er goed uit.
Erg vrouwelijk mag ik wel zeggen!!!


pi_1638798
Recht uit de kroeg, stuk in haar kraag, vergezeld door 3 tr*nsies brrrrrr
Iiiaaa, iiaaa
pi_1638816
Kelly,
not
mij
teip.

. Vreselijk...

anjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanja
pi_1638830
Jaja 1 iemand weet het al
  vrijdag 14 september 2001 @ 21:45:18 #77
2550 Vleermuis
Brian Van Nazareth
pi_1638862
goed, jullie je zin, als dit duidelijker is

Vleermuis
priscella FAN!

Door Vleermuis - vrijdag 14 september 2001 21:24

--------------------------------------------------------------------------------
heeft het iedere dag last van iets
jank trut/de/het/vent

_______________________

Goede wijn, is nog geen BIER !

* www.SuperGreg.com - Da Number One !! *zie Videoclip !



Simba
't gaat om hoe je ermee omgaat

Door Simba - vrijdag 14 september 2001 21:27

--------------------------------------------------------------------------------
Kan beter hier:
Kelly
of hier:
TV-uitzending 14 september 2001
[Dit bericht is gewijzigd door Simba op 14-09-2001 21:28]



Vleermuis
priscella FAN!

Door Vleermuis - vrijdag 14 september 2001 21:28

--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Op vrijdag 14 september 2001 21:27 schreef Simba het volgende:
Kan beter hier:
Kelly
--------------------------------------------------------------------------------

waarom

_______________________

Goede wijn, is nog geen BIER !

* www.SuperGreg.com - Da Number One !! *zie Videoclip !


Simba
't gaat om hoe je ermee omgaat

Door Simba - vrijdag 14 september 2001 21:29

--------------------------------------------------------------------------------
overzichtelijker?


gelly

Door gelly - vrijdag 14 september 2001 21:29

--------------------------------------------------------------------------------
kelly is uhm ja wat
?

slettebak ?



virtually
Carpe Diem

Door virtually - vrijdag 14 september 2001 21:30

--------------------------------------------------------------------------------
de titel alleen al.....
LOL

ok ik moet wel lachen, maar hij is wel grof hoorrrr.

_______________________
tomorrow has to start somewhere



laffer
babes???

Door laffer - vrijdag 14 september 2001 21:32

--------------------------------------------------------------------------------
Topic: wanneer wordt Kelly ongesteld ?
nadat ze rode bietjes heeft gegeten.

_______________________
pak em beet, zei tante greet


~Anja~


Door ~Anja~ - vrijdag 14 september 2001 21:32

--------------------------------------------------------------------------------
Roflol!

_______________________
Ja, dat zal wel niet nee.


the_undertaker
(.......ssssssssst.......)

Door the_undertaker - vrijdag 14 september 2001 21:32

--------------------------------------------------------------------------------
wat een vreselijk figuur die kelly

_______________________
irc.digatech.net #chatty

"if im a bastard then your a bastard, everybodys a bastard "
juss is liev


nomis
There can be only one

Door nomis - vrijdag 14 september 2001 21:37

--------------------------------------------------------------------------------
Hoezo? is ze elke dag in een k*t humeur??

_______________________
Welcome, to the desert, of the real


Cynix ®
Gaat gewoon door

Door Cynix ® (Forum admin) - vrijdag 14 september 2001 21:42

--------------------------------------------------------------------------------
Deze opmerkingen, voor zover überhaupt relevant, kunnen ook in het Kelly-topic.
Deze gaat op slot. Sorry.

_______________________
Er zijn 2 groepen mensen: zij die iedereen in 2 groepen indelen en zij die dit niet doen




index / Big Brother 3 - The Battle / wanneer wordt Kelly ongesteld ?

Selecteer forumFeedbackGeneral ChatKlaagbaakOnzin voor je leven!Actualiteit, Nieuws en MediaFilm & TvMuziekReal-Life SoapsBig Brother 3 - The BattleRelaties & PsychologieSeksualiteitLifestyleBabes & HunksSchool en StudieDigital & ScienceFilosofie & TheologieCultuur & GeschiedenisKunst & LiteratuurThe Truth is in Here...FOK!eilandSportUitgaan, hobbies en vrije tijdTravel forum

©1998-2001 FOK!
powered by topix v1.3.0c - android dynamic sites
0,0452 sec.

pi_1639119
quote:
Op vrijdag 14 september 2001 21:45 schreef Vleermuis het volgende:
goed, jullie je zin, als dit duidelijker is

--------HEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEL -------------


Zo wordt het idd een stuk duidelijker
Kapot is leuker
pi_1639225
dom
ik ben een eikel en emel is lief...
  vrijdag 14 september 2001 @ 23:04:03 #80
2550 Vleermuis
Brian Van Nazareth
pi_1639492
quote:
Op vrijdag 14 september 2001 22:21 schreef Dion het volgende:

[..]

Zo wordt het idd een stuk duidelijker


moet het maar niet opslot gegooit worden, met als rede : daar is het duidelijker
  vrijdag 14 september 2001 @ 23:04:41 #81
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_1639498

Het is dus echt een meisje. Er hangt niks meer

pi_1639686
yep, en dan te bedenken dat daar zo`n dampende zwetende snikkel aanvast zat.
Zet `s nachts je prostaat op tenminste 16 graden, dan bevriezen je leidingen niet.
pi_1640054
quote:
Op vrijdag 14 september 2001 23:04 schreef marky het volgende:
[afbeelding]
[afbeelding]

Het is dus echt een meisje. Er hangt niks meer


hehehehehe er heeft dus wel is een keer wat gehangen.

hehehe maar ze hebben er een mooie vrouw van gemaakt

pi_1641969
Kelly Rules!!!

Ondanks dat ze eerst een man was, is ze gewoon de babe van het huis! Maar dat roept wel een paar vragen in mij op:
1. HOe gaat zo'n operatie in zijn werk (waar blijft de penis??)
2. Hoe komt zo'n gat daar?
3. Waarom gaat ze meteen al zo naakt in de eerste uitzending?

pi_1642194
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 12:44 schreef Tom_Tom- het volgende:
Kelly Rules!!!

Ondanks dat ze eerst een man was, is ze gewoon de babe van het huis! Maar dat roept wel een paar vragen in mij op:
1. HOe gaat zo'n operatie in zijn werk (waar blijft de penis??)
2. Hoe komt zo'n gat daar?


Dat heet geloof ik een omkeerplastiek. Met de gevoelige huid van de penis wordt een vagina gemaakt. Hoe het exact werkt weet ik ook niet, daar is vast wel info over te vinden.
quote:
3. Waarom gaat ze meteen al zo naakt in de eerste uitzending?
Ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat ze jarenlang zich niet heeft thuisgevoeld in haar eigen lichaam. Nu is ze dan eindelijk diegeen die ze gevoelsmatig van binnen altijd al was, dus slaat haar gene van eerst om naar een soort van exhibitionisme. Ik kan me dat goed voorstellen. Ze is nu trots op zichzelf en wil dat graag laten zien.

Afgezien van het feit dat ik Kelly een aanstelster vind in haar omgang naar de anderen, bewonder ik de manier waarop ze zichzelf DURFT te profileren. Heel veel mensen zullen haar gedrag gaan veroordelen. Doordat transexualiteit nog steeds zo'n groot taboe is en het in Nederland ook al 'not done' is om een andere mening te hebben dan de massa die transsexualiteit verwerpt, zal Kelly nog een lange, moeilijke weg te gaan hebben. Ik heb wat dat betreft medelijden. Je zult maar continu moeten vechten om te kunnen zijn wie je bent.

En voor alle mensen die blijven volhouden dat Kelly een man is, een bouwdoos, een 'het', hoop ik dat ze ooit in hun leven een klein beetje (niet té veel, want eigenlijk gun ik dat niemand) ondervinden hoe het voelt om het slachtoffer te zijn van kortzichtigheid en gebrek aan respect voor de medemens. Misschien dat ze dan eens wat verder kunnen gaan kijken dan hun neus lang is.

Remember all, if you don't sin, then Jesus died for nothing.
Samenzweringstheorieën behoren tot de wetenschap van onwetenden
  zaterdag 15 september 2001 @ 13:29:37 #86
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_1642245
Tjeez. je ziet toch zo dat het eik een vent is Grote handen, grote voeten, die kop, lichaamsbouw en stem..ik snap niet dat er mensen zijn die het niet zien
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_1642430
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 13:29 schreef Vivi het volgende:
Tjeez. je ziet toch zo dat het eik een vent is Grote handen, grote voeten, die kop, lichaamsbouw en stem..ik snap niet dat er mensen zijn die het niet zien
Natuurlijk zie ik ook hier en daar mannelijke dingen -logisch, ze is in een mannenlichaam geboren- maar ik zie ook vooral véél vrouwelijks.
Bovendien, ik zie wel meer vrouwen met mannelijke trekjes(geen heupen of taille, platte kleine billen) En mannen met brede heupen bv.....

Ik vermoed dat veel vrouwen dromen van een lijf als Kelly...
Is dat zo moeilijk toe te geven???

Het zou me niets verbazen als ze na BB in Playboy komt!!!
Zou ik te gek vinden!!!

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1642465
Is niet eens meer nodig, Playboy. We hebben gisteren alles al kunnen zien, tot aan d'r gat toe.
pi_1642507
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 14:04 schreef postinggirl het volgende:
Is niet eens meer nodig, Playboy. We hebben gisteren alles al kunnen zien, tot aan d'r gat toe.
Nee misschien niet maar het zou een goed 'statement' zijn van Playboy...
En volgens mij maakt t niet uit dat ze al helemaal naakt te zien is geweest. Als dat zo zou zijn zou Playboy al niet meer bestaan. Ze hebben toch iedere week identieke naakte lijven in hun blad staan?

<edit>Heb een topicje geopend over dit onderwerp: Mannelijk Nederland klaar voor Kelly in Playboy?

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  zaterdag 15 september 2001 @ 20:20:05 #90
3155 MeneerTim
de verschrikkelijke.
pi_1645069
quote:
Op maandag 10 september 2001 18:28 schreef tong80 het volgende:

[..]

Neuken ?


Plagiaat!
pi_1645081
GROOT RESPECT voor Kelly en alle andere mensen die zichzelf durven te zijn!!!!
pi_1645126
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 13:56 schreef fashionably_late het volgende:


Ik vermoed dat veel vrouwen dromen van een lijf als Kelly...
Is dat zo moeilijk toe te geven???


Over Cher zeikt iedereen dat het plastic is.
Ferry/Kelly is dat zelfs nog meer. Zeik niet.


Het blijft een vent trouwens.

[b]Op zaterdag 20 april 2002 14:27 schreef Guus het volgende:[/b][br]Beeeh! blaat blaat meeeuh boeeeh oink oink! knor knor knor![br][br]ThaMarco.
pi_1645134
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 20:23 schreef Lynch het volgende:

GROOT RESPECT voor Kelly en alle andere mensen die zichzelf durven te zijn!!!!


Ik heb meer respect voor figuren die met hun eigen lichaam leren leven.
[b]Op zaterdag 20 april 2002 14:27 schreef Guus het volgende:[/b][br]Beeeh! blaat blaat meeeuh boeeeh oink oink! knor knor knor![br][br]ThaMarco.
pi_1645335
Ik had vandaag extra goed op Kelly gelet en ze doet me veel denken aan Tara van BB1. Ze loopt zo, praat zo, gedraagt zich zo. Tara zou toch ook niet......
pi_1646978
Ziet er goed uit die Kelly.. het viel me pas op toen je op een gegeven moment alleen d'r ogen zag.. dan zie je wel dat het een vent is/was.
Ze weet er wel goed mee om te gaan, ze loopt er nu een beetje erg mee te koop, maar dat kan ik me wel voorstellen als je dat al jarenlang zo graag wil.

En dat Yorin het zo uitbuit? Sjah.. wat wil je he.

pi_1647287
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 20:31 schreef Guus het volgende:

[..]

Ik heb meer respect voor figuren die met hun eigen lichaam leren leven.


Lees eens een boek en kom dan terug. Zjees!!!
'Hier had uw advertentie kunnen staan.'
pi_1647300
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 13:24 schreef ElizabethR het volgende:

[..]

Dat heet geloof ik een omkeerplastiek. Met de gevoelige huid van de penis wordt een vagina gemaakt. Hoe het exact werkt weet ik ook niet, daar is vast wel info over te vinden.
[..]

Ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat ze jarenlang zich niet heeft thuisgevoeld in haar eigen lichaam. Nu is ze dan eindelijk diegeen die ze gevoelsmatig van binnen altijd al was, dus slaat haar gene van eerst om naar een soort van exhibitionisme. Ik kan me dat goed voorstellen. Ze is nu trots op zichzelf en wil dat graag laten zien.

Afgezien van het feit dat ik Kelly een aanstelster vind in haar omgang naar de anderen, bewonder ik de manier waarop ze zichzelf DURFT te profileren. Heel veel mensen zullen haar gedrag gaan veroordelen. Doordat transexualiteit nog steeds zo'n groot taboe is en het in Nederland ook al 'not done' is om een andere mening te hebben dan de massa die transsexualiteit verwerpt, zal Kelly nog een lange, moeilijke weg te gaan hebben. Ik heb wat dat betreft medelijden. Je zult maar continu moeten vechten om te kunnen zijn wie je bent.

En voor alle mensen die blijven volhouden dat Kelly een man is, een bouwdoos, een 'het', hoop ik dat ze ooit in hun leven een klein beetje (niet té veel, want eigenlijk gun ik dat niemand) ondervinden hoe het voelt om het slachtoffer te zijn van kortzichtigheid en gebrek aan respect voor de medemens. Misschien dat ze dan eens wat verder kunnen gaan kijken dan hun neus lang is.


100% mee eens.
'Hier had uw advertentie kunnen staan.'
  zondag 16 september 2001 @ 02:29:21 #98
689 Thorka
World Princess Pretend
pi_1647902
Ik denk dat Kelly nog steeds flink psychisch in de knoop zit. Ik heb jarenlang van dichtbij iemand meegemaakt met hetzelfde (alleen van vrouw naar man).

Deze mensen zijn jarenlang zo enorm met zichzelf bezig. Veelal na alle operaties gaan deze mensen een "normaal" leven leiden. Kelly echter is blijkbaar nog steeds niet klaar met haar transexualiteit. Ik vind het zielig voor haar dat ze het blijkbaar nodig vind om haar nieuwe lichaam zo te moeten tonen aan heel nederland! Tot aan haar vagina toe!

Respect voor haar keuze heb ik zeker, er gaat een heel lang proces aan vooraf en de operaties zijn zwaar.
Maar ik heb geen respect voor een vrouw die zich op deze manier toont en na twee dagen al in bed duikt met een vreemde! Waar ik ook zeer zeker geen respect voor heb is dat ze het de jongen niet verteld heeft alvorens met hem sexuele handelingen (net gezegd allemaal he...)te verrichten!

Het is zo dat de veel mensen tegenwoordig hiermee geen problemen meer hebben. De andere bewoners in het huis zijn hier een voorbeeld van. Toch is het niet voor iedereen even simpel om dan de keuze te maken om met een transexueel sex te hebben. Waarschijnlijk maakt het Andries niets uit, hij valt op het lichaam, niet op de persoon (hij kent haar niet eens - hihi - ). Het zou echter ook kunnen dat dit voor deze jongen een hele pijnlijke/belazerde ervaring blijkt wanneer hij de waarheid hoort!
De reactie van Kelly dat hij haar niet eerst heeft leren kennen is belachelijk. Als jij weet dat je aids hebt (grove vergelijking) en een ander vraagt er niet naar, dan heb jij dat ook met opzet niet verteld!

pi_1647984
kelly = vieze omgebouwde feeks
  zondag 16 september 2001 @ 03:29:29 #100
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_1648221

[Dit bericht is gewijzigd door Cynix ® op 17-10-2001 00:51]

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_1654600
Ik vind Kelly 'n ontzettend aanstellerig, behaagziek tiep. Dat eeuwige gekijk in de spiegel vind ik ook niks.
pi_1654647
quote:
Op zaterdag 15 september 2001 13:56 schreef fashionably_late het volgende:

[..]

Natuurlijk zie ik ook hier en daar mannelijke dingen -logisch, ze is in een mannenlichaam geboren- maar ik zie ook vooral véél vrouwelijks.
Bovendien, ik zie wel meer vrouwen met mannelijke trekjes(geen heupen of taille, platte kleine billen) En mannen met brede heupen bv.....

Ik vermoed dat veel vrouwen dromen van een lijf als Kelly...
Is dat zo moeilijk toe te geven???

Ik zou echt niet zo'n mannelijk lijf willen hebben. Ik hou van echte vrouwelijke vormen. Asjeblieft zeg!

Het zou me niets verbazen als ze na BB in Playboy komt!!!
Zou ik te gek vinden!!!


pi_1689612
Kelly
tomorrow has to start somewhere
  vrijdag 21 september 2001 @ 15:14:16 #104
3542 Gia
User under construction
pi_1693943
Ze loopt vandaag al de hele dag te mauwen over haar enkel.
Ik vind haar steeds meer overkomen als een aanstellerige nicht met haar geklaag en gezeur.
pi_1694115
Ik moet eigenlijk zeggen dat ik haar heel grappig vind , goed ze is een beetje emotioneel maar ik denk met haar in de buurt je viel kan beleven .
Ze heeft ook haar hart op de tong en dat vind ik ook heel grappig en vind het juist heel erg lef hebben dat ze nu heel open is over haar leven .
Ze houd ook wel van olie op het vuur te gooien , maar denk dat het wel iemand is met hart op de juiste plaats .
Als je eenmaal goed met haar omgaat heb je volgens mij vriendin voor het leven .
We are the weirdo's mr - The Craft
pi_1694157
Duh het kind begint al te janken als haar mascara uitgelopen is....wat een theatraal figuur
tomorrow has to start somewhere
  vrijdag 21 september 2001 @ 15:41:50 #107
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1694174
KELLY FOR PRESIDENT!!!

Wat een cool wijf!

My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1694192
Wat een aanstellerig zeikwijf...eeuuhh...kerel...

En die stem..vreselijk

"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
pi_1697124
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 15:41 schreef Marble het volgende:
KELLY FOR PRESIDENT!!!

Wat een cool wijf!


in eerste instantie dacht ik

maar nu..... tja wat moet ik zeggen, maar hij/zij begint een aardige rol te krijgen in het verhaal

dus het is niet meer een maar een

`n (radicale) Moslim met `n mening valt onder geloofsovertuiging. `n Nederlander met 'n mening is een racist...
pi_1698239
Hoe reageerde Kel eigenlijk toen andries haar niet in zijn team koos?
Schoonheid is gevaarlijk, wijsheid moet vergaard worden, liefde kies je zelf!
pi_1698396
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 21:28 schreef Struggle het volgende:
Hoe reageerde Kel eigenlijk toen andries haar niet in zijn team koos?
Ze begreep het wel. En ze was weer helemaal vrolijk na de mooie worden van Gert-Jan over haar. (zeg maar gerust dat het geslijm was en GJ iets van haar wil)
blabla
  vrijdag 21 september 2001 @ 22:17:41 #112
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1698860
KELLY IS DOM!


ze denkt dat The MORE .....de oude Roxy is
hahahahahaha
Voor de mensen die niet weten wat The More is:
The More is een yuppenBallenclub met allemaal snuiffies & dolce&gabbana mensjus. Waarvan die ene van GTST (mickey mouse?) het "deurbeleid" bepaald (lees: kijkt of je wel de juist 'kelly-uitstraling' hebt. The More zit op de Rozengracht (zoals GJ zei) tegenover De Mazzo.
Dus niet , waar de voormalige Roxy zat.
(tja nutteloze info allemaal)

domme trutlul


Gert-Jan heeft gelijk!

(ik vraag me af of ze ook iets anders bij haar hebben weggehaald)

ik word steeds misselijker van Ferry....sorry Kelly....
dat gelul......
als 1 van de bewoners verteld over "een vriend of vriendin van me..." dan is het enige wat Kelly kan zeggen " is ze mooi? is hij lekker?" jezus....
ik roep nu weer ff die kotssmiley op hoor

[Dit bericht is gewijzigd door Nyrem op 21-09-2001 22:26]

  vrijdag 21 september 2001 @ 22:43:18 #113
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_1699172
Voor een ex-kerel heeft ze toch aardig wat zeikwijverige trekjes zeg!! Heeft ze die ook kunnen kopen bij de chirurg????

Ik heb me rot lopen ergeren over haar gekerm met dr enkeltje. Begint pas aanstellerig te doen als er al een verbandje om zit en de arts heeft gezegd dat t allemaal wel meevalt.

never play games........
  vrijdag 21 september 2001 @ 23:51:29 #114
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1700253
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 22:43 schreef femfatale het volgende:
Voor een ex-kerel heeft ze toch aardig wat zeikwijverige trekjes zeg!! Heeft ze die ook kunnen kopen bij de chirurg????

Ik heb me rot lopen ergeren over haar gekerm met dr enkeltje. Begint pas aanstellerig te doen als er al een verbandje om zit en de arts heeft gezegd dat t allemaal wel meevalt.


AMPUTEREN DIE HANDEL (daar heeft ze toch ervaring mee )
  vrijdag 21 september 2001 @ 23:53:16 #115
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_1700278
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 23:51 schreef Nyrem het volgende:

[..]

AMPUTEREN DIE HANDEL (daar heeft ze toch ervaring mee )


Ze kunnen beter haar mond dichtnaaien, want daar komt me toch vaak een partij onzin uit.
never play games........
  vrijdag 21 september 2001 @ 23:56:42 #116
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1700332
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 23:53 schreef femfatale het volgende:

[..]

Ze kunnen beter haar mond dichtnaaien, want daar komt me toch vaak een partij onzin uit.


alle uitgangen HERMETISCH afsluiten gewoon!
pi_1701292
Ze laat er juist gaten bij maken...
pi_1703668
quote:
Op zaterdag 08 september 2001 17:26 schreef Tinkerbell het volgende:
* Tinkerbell hoopt op een cat-fight tussen Priscella en Kelly
oe,dat zal vast wel gebeuren,
en dan ,:P
  zaterdag 22 september 2001 @ 12:58:27 #119
16280 moi777
Find your shining star..
pi_1703794
Het is toch juist leuk als er iemand inzit waar je je lekker aan kan ergeren? Vorig jaar was het Bianca/Desiree, dit jaar Kelly..
pi_1707722
Van de officiële Big Brother-site:
Kelly is tevreden over de service van haar teamgenoten. Over de service van Big Brother is ze minder te spreken. Ze heeft om de eau de toilette van haar lievelingsmerk gevraagd, maar krijgt in plaats daarvan de body-spray. Van deze body-spray heeft ze al twee flessen. O nee, verdomme dit is weer niet de goede! vloekt ze. Gert-Jan vindt haar reactie overdreven. Nou Kel, rustig maar. Nance heeft vast nog geen body-spray. Dan kun je haar er een plezier mee doen. Nancy snuffelt aan de fles en zegt dat ze het graag wil hebben. Dan leent zij Kelly haar parfum wel. Maar ik wil mijn merk, mokt Kelly en chagrijnig hinkt ze de keuken uit.

Het is waar maar je je druk om maakt. Tja, en daar zitten ze dan aan de arme kant te verhongeren.....

  zaterdag 22 september 2001 @ 21:15:46 #121
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1707905
quote:
Op zaterdag 22 september 2001 20:57 schreef postinggirl het volgende:
Het is waar maar je je druk om maakt. Tja, en daar zitten ze dan aan de arme kant te verhongeren.....
Zeur niet zo. Als die anderen aan de rijke kant zitten smijten ze ook met geld. Kom op zeg.
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1708011
Die Kelly is gewoon een one-woman-show aan het opvoeren. Ze geniet er ook duidelijk van en doet het geweldig! De overdrijving en honger naar aandacht druipt er werkelijk vanaf

Wat mij betreft de favoriet voor de eindoverwinning

ex-Graz stalker
  zaterdag 22 september 2001 @ 21:26:16 #123
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1708030
quote:
Op zaterdag 22 september 2001 21:24 schreef katjaschuurman het volgende:
Wat mij betreft de favoriet voor de eindoverwinning
Same here! Wat zou dat enorm goed zijn voor de acceptatie van transsexuelen in onze maatschappij!
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1708069
quote:
Op vrijdag 21 september 2001 22:17 schreef Nyrem het volgende:
ze denkt dat The MORE .....de oude Roxy is
hahahahahaha
More heeft wel degelijk de functie van wat de RoXy vroeger was, oen!
Voortaan zou ik me iets beter laten informeren, voordat ik hier als een hysterische gijt ga staan blaten.

Ik vind Kelly trouwens écht te gek! Absoluut de leukste persoon in het huis.
Hebben jullie dat gehoord toen ze over die Swiffer begon, voordat ze dat serieuze gesprek met Frank aanging (in de tuin, over Diane)?? Geweldig gewoon!
"Ah nee he? M'n swiffer!!"

Ik lig gewoon constant in een deuk! Ik zou haar wel IRL willen leren kennen!

"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
pi_1708206
bah, in het begin vond ik haar wel leuk, maar nu vind ik het gewoon een zeikerd! yuk.
dat gezeur over haar enkel.
straks krijgt ze misschien nog prostaatklachten, en gaat ze daar weer over zeuren.
nuh, die kelly begint me nu behoorlijk te irriteren.
Zet `s nachts je prostaat op tenminste 16 graden, dan bevriezen je leidingen niet.
pi_1708238
Ik heb even een wave file gemaakt van die Swiffer.
Hilarisch gewoon!

http://people.a2000.nl/dklijn/kellyswiffer.wav

"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
  zaterdag 22 september 2001 @ 22:40:16 #127
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1708571
quote:
Op zaterdag 22 september 2001 21:50 schreef Gellarboy het volgende:
Ik heb even een wave file gemaakt van die Swiffer.
Hilarisch gewoon!

http://people.a2000.nl/dklijn/kellyswiffer.wav


My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1719904
Kelly mag wat mij betreft naar huis...
Op de stream was net te zien hoe ze op haar knieen op een kleedje naar de badkamer toe kroop...
Als je er zo slecht aan toe bent dan moet je maar naar huis.
Sjees.....ze heeft toch krukken.?
Aanstelster...

[Dit bericht is gewijzigd door cos-micV op 24-09-2001 10:51]

pi_1720080
Nee, Kelly moet nog niet naar huis.

Ik vind het wel leuk hoe ze haar situatie uitbuit.
Ben benieuwd hoelang de anderen dit blijven accepteren. Duurt denk ik nog wel een tijdje.
Maar op een gegeven moment niet meer en dan wordt het spannend.

mickel
  † In Memoriam † maandag 24 september 2001 @ 10:52:12 #130
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1720131
Ja hoor, laat haar maar lekker klaplopen. Kan nog leuke spanningen opleveren. En zo bont als Georgie, die lamtak die tijdens BB2 permanent last van zijn rug en zijn nek had, maar meteen ná BB2 wél zonder problemen op de lange latten stond, die dus, zal ze het wel niet maken.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_1720217
Nee ik denk niet dat Kelly slim genoeg om dit heel bewust te doen. Ik denk dat ze het zelf eerder heel normaal vind.
mickel
pi_1720425
Dus, Kelly is een man, op de een of andere manier had ik wel een klein vermoeden, die brede schouders he! Maar toen ik het net hoorde geloofde ik het niet helemaal, omdat ze/het/hij er wel erg vrouwelijk uitziet, en ik heb ook nooit iemand in het bad horen zeggen:

"Goh Kel, wat heb jij daar nou tussen je benen zitten?"

What we've got here, is a failure to communicate. Some men, you just can't reach. So you get what we've had here last week. Which is the way he wants't, Well: He gets it! (Guns N' Fuckin' Roses - Civil War Intro)
  † In Memoriam † maandag 24 september 2001 @ 11:47:36 #133
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1720561
Nee, Kelly is géén man. Ze is wél als jongetje geboren, maar heeft zich later met operaties en hormonen getransfereerd tot vrouw.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_1720596
quote:
Op maandag 24 september 2001 10:26 schreef cos-micV het volgende:
Kelly mag wat mij betreft naar huis...
Op de stream was net te zien hoe ze op haar knieen op een kleedje naar de badkamer toe kroop...
Als je er zo slecht aan toe bent dan moet je maar naar huis.
Sjees.....ze heeft toch krukken.?
Aanstelster...
Hahahaha!!! Lache!! Ik hoop dat ze dat uitzenden!!!!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1720655
quote:
Op maandag 24 september 2001 11:50 schreef fashionably_late het volgende:

[..]

Hahahaha!!! Lache!! Ik hoop dat ze dat uitzenden!!!!!!


Ja lachen...en haar uittocht op krukken ....das pas lachen...
Ik wordt helemaal gek van dit mens..
Ja he? TOCH? Lekkerrrrrr...
Ze praat alleen maar over mannen, haar verbroken relatie's, make-up, drank, uitgaan, ....enzovoort.
Heeft ze mischien ook nog iets gestudeert? heeft ze een baan?
  Jubileum moderator maandag 24 september 2001 @ 12:17:17 #136
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_1720795
Volgens mijn collega heeft Kelly een kappersopleiding gevolgd. Zij zat namelijk met Kelly in de klas (voor de operatie).
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
pi_1720838
quote:
Op maandag 24 september 2001 11:57 schreef cos-micV het volgende:

[..]

Ja lachen...en haar uittocht op krukken ....das pas lachen...
Ik wordt helemaal gek van dit mens..
Ja he? TOCH? Lekkerrrrrr...
Ze praat alleen maar over mannen, haar verbroken relatie's, make-up, drank, uitgaan, ....enzovoort.
Heeft ze mischien ook nog iets gestudeert? heeft ze een baan?


Je mag van mij helemaal gek van haar worden hoor!
Ik vind haar zeer vermakelijk.
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1720864
quote:
Op maandag 24 september 2001 12:22 schreef fashionably_late het volgende:
Ik vind haar zeer vermakelijk.
Me too.
"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
  maandag 24 september 2001 @ 13:14:10 #139
15772 Cleaner_girl
Bi-anca rules!!
pi_1721294
Vanochtend was de vader van Kelly op de radio bij Robert Jensen (Yorin FM). Hij vertelde weer vol trots over zijn dochter, en dat zij als ouders het al doorhadden vanaf dat ze drie was...blablabla...

Anyway, hij vertelde dus ook dat ze op haar 18e al de operatie had ondergaan. Ik lees hier steeds dat het dit jaar maart was.

Gek he?

Maar goed, als het al 3 jaar geleden is, is ze er wel al meer aan gewend...

Een huis waarin geleefd mag worden
  maandag 24 september 2001 @ 13:41:39 #140
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1721538
quote:
Op zaterdag 22 september 2001 21:31 schreef Gellarboy het volgende:

[..]

More heeft wel degelijk de functie van wat de RoXy vroeger was, oen!
Voortaan zou ik me iets beter laten informeren, voordat ik hier als een hysterische gijt ga staan blaten.

Ik vind Kelly trouwens écht te gek! Absoluut de leukste persoon in het huis.
Hebben jullie dat gehoord toen ze over die Swiffer begon, voordat ze dat serieuze gesprek met Frank aanging (in de tuin, over Diane)?? Geweldig gewoon!
"Ah nee he? M'n swiffer!!"

Ik lig gewoon constant in een deuk! Ik zou haar wel IRL willen leren kennen!


IK SNAP DAT JIJ HET HEEL GOED ZOU KUNNEN VINDEN MET KELLY

(jullie hebben namelijk dezelfde .....valsheid)
ps: de functie van The More is niet dezelfde als die van The Roxy (maar goed)....ja of dan heeft iedere uitgaansgelegenheid dezelfde functie als The roxy
GJ vertelde zelfs waar de Roxy zat (voorheen) dat wist Kelly niet eens (" ohjaa zal wel") sorry hoor...maar ik denk dat GJ er iets meer vanaf weet.
Daarnaast heb ik 6 jaar in Amsterdam gewoond enne weet er iets meer vanaf dan een nep-amsterdammer (purmerender)

ps het is GEIT ipv GIJT

pi_1721568
quote:
Op maandag 24 september 2001 12:22 schreef fashionably_late het volgende:

[..]

Je mag van mij helemaal gek van haar worden hoor!
Ik vind haar zeer vermakelijk.


Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar ik hoop haar wel snel in het arme gedeelte te zien, zal niet meevallen om dan met een sprei over de grond te schuiven naar de badkamer:) Ik ben alleen bang dat ze het zelf niet lang vol zal houden in het arme gedeelte zonder parfum makeup enz. enz
Try anything once, twice to be sure
pi_1721774
quote:
Op maandag 24 september 2001 13:46 schreef Moesta het volgende:

[..]

Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar ik hoop haar wel snel in het arme gedeelte te zien, zal niet meevallen om dan met een sprei over de grond te schuiven naar de badkamer:) Ik ben alleen bang dat ze het zelf niet lang vol zal houden in het arme gedeelte zonder parfum makeup enz. enz


Oke...naar het arme gedeelte vink ook goed....
pi_1721991
Kelly is o.k.
Af en toe lekker overdreven, maar wel op een leuke manier.
Wat mij betreft is ze van de oude groep de meest eerlijke.
'What you see is what you get' bij haar en daar hou ik wel van.
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
  maandag 24 september 2001 @ 16:39:51 #144
4335 Faat
Fokeiland O+
pi_1723408
Ook ik vind Kelly één van de leukste typetjes in het BB-huis.
Van het weekend lag ik ook weer dubbel om haar, zat ze te vertellen
dat haar ex-vriendje kritiek had op haar kookkunsten, en dat terwijl
ze toch elke dag: thaise kip, boontjes en rijst klaarmaakte!!

Ja maar dan zat die vriend te zeuren dat het elke dag hetzelfde was.
Komt ze weer reuzeleuk uit de hoek: ja maar, tis het enige dat ik
kan maken en ik vind het lekker

Dikke pluim voor Kelly, wat een topwijf

Was it so hard Achilles
So very hard to die
Thou knowest and I know not
So much the happier I
pi_1723789
Jaaa! Faat! Die rijst met kip en thaise boontjes is wat mij betreft meteen een klassieker!!!!!!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  maandag 24 september 2001 @ 23:15:56 #146
15352 Nyrem
Wag the dog
pi_1728215
pi_1729406
kelly had een vriend kenan genaamd die haar belazerd zou hebben met zijn vriendin kenan speelt nu in onderweg naar morgen (zie de streams)

hier een foto van kenan:

  dinsdag 25 september 2001 @ 07:13:34 #148
2180 Avia
FOK-Member
pi_1729812
Sorry hoor, ik ben heel dom zeker, maar wat is een swiffer????
Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
  dinsdag 25 september 2001 @ 08:45:28 #149
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1729927
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 07:13 schreef Avia het volgende:
Sorry hoor, ik ben heel dom zeker, maar wat is een swiffer????
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1729963
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 08:45 schreef Marble het volgende:

AH NEE, HE?? M'N SWIFFER!!!!
"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
  dinsdag 25 september 2001 @ 09:20:40 #151
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1730063
[Off-topic]Gellarboy, woon jij toevallig in Purmerend? Zo ja, waar zo'n beetje?[/Off-topic]
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1730098
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 09:20 schreef Marble het volgende:
[Off-topic]Gellarboy, woon jij toevallig in Purmerend? Zo ja, waar zo'n beetje?[/Off-topic]
Eveneens off-topic: In de Boeierflat, naast Station Overwhere. Al verhuis ik zaterdag naar Weesp. Why??

---------------------------------**

TRALALALALALALALA!!! TOETERS EN BELLEN!

Ik check net mijn profiel en dit is mijn 10.000ste post.

Naaaaaaaaa, enig he??

[Dit bericht is gewijzigd door Gellarboy op 25-09-2001 09:34]

"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
  dinsdag 25 september 2001 @ 09:31:37 #153
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1730125
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 09:27 schreef Gellarboy het volgende:

[..]

Eveneens off-topic: In de Boeierflat, naast Station Overwhere. Al verhuis ik zaterdag naar Weesp. Why??


[Dit bericht is gewijzigd door Marble op 25-09-2001 09:48]

My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1730980
Wel een lekker ding die ex van Kelly! Kenan!
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1731029
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 09:27 schreef Gellarboy het volgende:

[..]

Eveneens off-topic: In de Boeierflat, naast Station Overwhere. Al verhuis ik zaterdag naar Weesp. Why??

---------------------------------**

TRALALALALALALALA!!! TOETERS EN BELLEN!

Ik check net mijn profiel en dit is mijn 10.000ste post.

Naaaaaaaaa, enig he??


je komt in de buurt wonen (nou buurt)
  dinsdag 25 september 2001 @ 14:17:23 #156
16288 Myr
Française
pi_1732577
Ik heb het pas gemerkt maar Kelly lijkt ontzettend op die meisjes figurjes in The Sims.
Geloven verschilt niet veel van hopen.
  zaterdag 29 september 2001 @ 15:04:36 #157
12047 Wake-Up
Tijd voor Aktie !
pi_1772318
Ik heb nog geen enkele aflevering van BB3 gezien maar na het zien van reclame voor het programma zag ik in een oogopslag dat Kelly een man is. Ben hier gaan zoeken naar bevestiging en ja hoor I'v don it again. Bij deze roep ik mezelf uit tot transexueel spotter nr. 1, hoe goed de operatie ook lukt ik zie het direkt.
Mijn mening over transexuelen? Iedereen moet zelf weten welke lichaamsdelen afgehakt of aangevuld worden, in welke kleren je loopt en of en hoe je je opmaakt; als een man een jurk aantrekt moet hij dat vooral zelf weten. MAAR transexualiteit bestaat volgens mijn levensovertuiging NIET. De menselijke geest/ziel is niet manlijk of vrouwlijk maar een krachtveld van tegengestelde energieen; ying en yang. Kelly/Ferry zou vast een stuk gelukkiger zijn als hij deze energieen met elkaar in balans bracht dan had hij ook andermans aceptatie niet meer nodig.
Dringt er al iets tot je botte hersens door?
pi_1773569
Inderdaad: wake-Up!!!

Moet je toch een sin Thailand gaan kijken, daar zijn er waar je het verschil echt niet ziet....

*** I have this condition ***
pi_1777066
quote:
Op zaterdag 29 september 2001 15:04 schreef Wake-Up het volgende:
Ik <knip>.
MAAR transexualiteit bestaat volgens mijn levensovertuiging NIET. De menselijke geest/ziel is niet manlijk of vrouwlijk maar een krachtveld van tegengestelde energieen; ying en yang. Kelly/Ferry zou vast een stuk gelukkiger zijn als hij deze energieen met elkaar in balans bracht dan had hij ook andermans aceptatie niet meer nodig.
Er was laatst een erg interresante docu op tv waar in werd uitgelegd dat een mens zijn of haar 'sexe-identiteit' wel degelijk ligt opgeslagen in de hersenen.
Ze hebben een deel in de hersenschors ontdekt wat daar op wijst. Dat deel is bij mannen groter dan bij vrouwen. Bij transsexuele mannen kwam dat deel overeen met de hersenschors van de vrouw.

Jouw manier van redeneren impliceert dat je iedere jongen kunt laten voelen dat hij eigenlijk een meisje is, als je zijn yin en yang maar goed door de war gooit.

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 30 september 2001 @ 01:44:49 #160
862 Arcee
Look closer
pi_1777096
Kelly begint me steeds meer te vervelen. Om bij elke beweging die je maakt nou steeds in een spiegel of ruit te kijken...
  zondag 30 september 2001 @ 02:08:57 #161
16339 Klep
Pardon lul
pi_1777216
Ze mot er nog niet uit, maar het kunstje kennen we zo langzamerhand wel. Verzin iets nieuws, Kel!
Ik zeg hier met die stok Lamzak!
  zondag 30 september 2001 @ 02:43:54 #162
6644 ElizabethR
Bangers & Mash
pi_1777311
quote:
Op zaterdag 29 september 2001 15:04 schreef Wake-Up het volgende:
Ik heb nog geen enkele aflevering van BB3 gezien maar na het zien van reclame voor het programma zag ik in een oogopslag dat Kelly een man is. Ben hier gaan zoeken naar bevestiging en ja hoor I'v don it again. Bij deze roep ik mezelf uit tot transexueel spotter nr. 1, hoe goed de operatie ook lukt ik zie het direkt.
Mijn mening over transexuelen? Iedereen moet zelf weten welke lichaamsdelen afgehakt of aangevuld worden, in welke kleren je loopt en of en hoe je je opmaakt; als een man een jurk aantrekt moet hij dat vooral zelf weten. MAAR transexualiteit bestaat volgens mijn levensovertuiging NIET. De menselijke geest/ziel is niet manlijk of vrouwlijk maar een krachtveld van tegengestelde energieen; ying en yang. Kelly/Ferry zou vast een stuk gelukkiger zijn als hij deze energieen met elkaar in balans bracht dan had hij ook andermans aceptatie niet meer nodig.
Te simpel! Ga maar eens onderzoek doen naar artikelen hierover, en dan met name de hypothalamus verklaring. En als jij een wetenschappelijk bewezen studie kunt weerleggen ben je een knappe. Heeft niks met levensovertuiging te maken, staat gewoon als onomstotelijk feit bewezen!

Oh, en bravo dat jij meteen kunt 'spotten' hoe een mens in elkaar steekt. Psychologen blijven daar hun hele leven mee bezig en hebben nog niet alle wijsheid in pacht. Maar you've done it again hoor!!

Remember all, if you don't sin, then Jesus died for nothing.
Samenzweringstheorieën behoren tot de wetenschap van onwetenden
pi_1778236
You go ElizabethR!!!

En bovendien, iedereen mag toch doen wat ie zelf wil? En voor zoiets kan ik alleen maar respect hebben...

*** I have this condition ***
  zondag 30 september 2001 @ 12:03:04 #164
2180 Avia
FOK-Member
pi_1778665
quote:
Op zondag 30 september 2001 01:44 schreef Arcee het volgende:
Kelly begint me steeds meer te vervelen. Om bij elke beweging die je maakt nou steeds in een spiegel of ruit te kijken...
Arcee, ik ben het niet met je eens. Kelly is een moordwijf! Ik vermaak me uitstekend met haar. Ze is eigenlijk de enige die een beetje leven in de brouwerij brengt.
Al dat aanstellerige gedoe vind ik prachtig om te zien. Tja zo is ze nou eenmaal, moet je tegen kunnen.
Ik denk dat ze gaat winnen....

Thanx Marble, "Het is absoluut nuttig om te weten wat een Swiffer is "

[Dit bericht is gewijzigd door Avia op 30-09-2001 12:06]

Wie gelijk heeft, hoeft dat nog niet te krijgen, en wie gelijk krijgt, hoeft dat nog niet te hebben.
  zondag 30 september 2001 @ 12:04:04 #165
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1778681
quote:
Op zondag 30 september 2001 12:03 schreef Avia het volgende:
Ik denk dat ze gaat winnen....
Mijn stem heeft ze! Kelly rulez!
My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zondag 30 september 2001 @ 12:22:34 #166
639 Dion
De beuker
pi_1778808
quote:
Op zondag 30 september 2001 12:04 schreef Marble het volgende:

[..]

Mijn stem heeft ze! Kelly rulez!


Shit...is dat jouw stem?! klinkt vreselijk
Kapot is leuker
  zondag 30 september 2001 @ 12:25:08 #167
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1778826
quote:
Op zondag 30 september 2001 12:22 schreef Dion het volgende:

[..]

Shit...is dat jouw stem?! klinkt vreselijk


*hap*

Ik bedoel mijn "vote"

En haar stem lijkt een beetje op Anastacia

My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
pi_1779432
quote:
Op zaterdag 29 september 2001 15:04 schreef Wake-Up het volgende:
Ik heb nog geen enkele aflevering van BB3 gezien maar na het zien van reclame voor het programma zag ik in een oogopslag dat Kelly een man is. Ben hier gaan zoeken naar bevestiging en ja hoor I'v don it again. Bij deze roep ik mezelf uit tot transexueel spotter nr. 1, hoe goed de operatie ook lukt ik zie het direkt.
maar lang niet iedereen is zo'n "transexueel spotter" bv. GJ had het ook niet door .. deze amsterdammer komt regelmatig in de IT (naar eigen zeggen) en gaat elke zomer naar Ibiza
pi_1786830
kelly ziet er veel leuker uit in het arme gedeelte nu ze niet al die shit op haar gezicht heeft zitten!!
pi_1787373
Als je dan misschien niet ZIET dat ze een TS is, dan HOOR je het toch wel. Wat een POKKESTEM heeft die Kelly zeg. Alsof je een kameel in barensnood hoort. Dat is geen stem, dat is geluidsoverlast.

Bovendien is dat overdreven 'vrouwelijke' gedrag echt om van te kotsen. Om maar te zwijgen van dat gejank om een geneusd enkeltje.

Overigens, als het klopt dat een man voornamelijk met zijn pik denkt, verklaart dat wel haar schrijnende gebrek aan intellect...

  maandag 1 oktober 2001 @ 14:27:59 #171
10152 Buffie
There is only one
pi_1787406
quote:
Op maandag 01 oktober 2001 14:21 schreef Broddelwerk het volgende:
Overigens, als het klopt dat een man voornamelijk met zijn pik denkt, verklaart dat wel haar schrijnende gebrek aan intellect...
Dan zou ze toch best slim moeten zijn nu ze er geen meer heeft

Maar goed, ik vind Kelly echt top, dat gefrunnik aan haar haar de hele dag, stiekem in de ruiten loeren om te zien of alles nog goed zit, gillend op de plee omdat er een beest door het husi loopt, twee dildo's bestellen, ik vind het allemaal te grappig en ik hoop dat ze nog lang blijft zitten. Je kan zeggen wat je wil maar ze zorgt echt voor leuke BB momenten

Als chocola een man was, dan zou ik ermee trouwen
pi_1787521
ik kan me oms enorm aan haar irriteren. Dat luie gedrag, continu aan haar haren zitten, in de spiegels kijken. te overdreven dus.

Maar aan de andere kant. ik kan ook zo enorm om haar lachen.
Inderdaad dat stukje wat hier al werd aangehaald, dat haar vriend haar kookkunst niets vond (heel onbegrijpelijk vond ze dat, terwijl ze elke dag hetzelfde eten maakte, dus enorm haar best deed
Ik lag gevouwen. Maar ook in de uitzending gisteren.
Kel hysterisch op de plee.
Tranen.
Vooral die handen in de lucht deden het hem.

  Trouwste user 2022 maandag 1 oktober 2001 @ 18:51:13 #173
7889 tong80
Spleenheup
pi_1789510
Ga me steeds meer ergeren aan die vent.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_1795949
kelly (over het roken) in arm: "als ik aan de andere kant ben ga ik stoppen!"

kelly (over het roken) in rijk: "als ik aan de andere kant ben ga ik stoppen!"

  dinsdag 2 oktober 2001 @ 16:37:00 #175
1723 zeeuws jongetje
inmiddels ouwe lul
pi_1797834
Kelly is wel lekker explosief met haar reacties, maar imo alleen gericht op uiterlijk vertoon en materiele zaken. Ik heb haar nog niet kunnen betrappen op een inhoudelijk standpunt.

Wat een hol vat! (figuurlijk dan )

pi_1799121
Ik vond haar op het eerste gezicht echt verschrikkelijk. Al dat gedoe met d'r haar en d'r nagels en ga zo maar door. En tegen iedereen behalve Andries rondbazuinen: "zal ik Andries nou vertellen dat ik vroeger een man was?"

Maar tegenwoordig vind ik d'r wel okee. Of nee, herstel, meer okee dan een hoop anderen in het huis. Ze mag dan wel graag vrouwelijk overkomen met d'r uiterlijk vertoon, in veel dingen (m.n. conflictsituaties) reageert ze lang niet zo achterlijk als vrouwen meestal doen. Dan is ze vaak lekker nuchter, beide benen op de grond, geen overdreven gedoe. En geen gekonkel achter iemands rug om, gewoon recht voor zijn raap zeggen waar het op staat.

Bonuspunten voor Kelly!

pi_1799150
het is altijd lachen met kelly

GJ heeft een serieus gesprek met kelly en luistert helemaal niet maar kijkt in de spiegel (ze heeft een pukkeltje boven haar lip) en zegt tegen GJ "lijk ik op cindy crawford .. NEEEE" ik weet niet waarom maar van haar kan je het hebben!!

pi_1799173
quote:
Op dinsdag 02 oktober 2001 13:50 schreef kavu het volgende:
kelly (over het roken) in arm: "als ik aan de andere kant ben ga ik stoppen!"

kelly (over het roken) in rijk: "als ik aan de andere kant ben ga ik stoppen!"


whahhaha
pi_1799240
Wanneer is zij eigenlijk 'getransexueeld' je zou bijna vergeten dat het ooit een mannetje was...*)
  † In Memoriam † woensdag 3 oktober 2001 @ 04:56:08 #180
10813 Gboy27
*Stripfiguur*
pi_1802614
quote:
Op dinsdag 02 oktober 2001 19:43 schreef Yenz het volgende:
Wanneer is zij eigenlijk 'getransexueeld' je zou bijna vergeten dat het ooit een mannetje was...*)
Kelly is nu alweer 1 1/2 jaar vrouw en begon haar hormonenkuur op haar 16de
pi_1817067
Toch krijg ik steeds meer respect voor `het`
`n (radicale) Moslim met `n mening valt onder geloofsovertuiging. `n Nederlander met 'n mening is een racist...
pi_1819544
quote:
Op donderdag 04 oktober 2001 20:49 schreef Hollander het volgende:
Toch krijg ik steeds meer respect voor `het`
beetje rare steunbetuiging: "het"? Kelly is een raar maar gaaf wijf, errug leuke bijdrage aan BB en een stuk minder dom dan menigeen zou denken. Jaahaa, Kelly rules! Erg aanwezig, maar goed in die groep, daar vergeef ik haar ijdelheid zonder enige moeite voor. Daarbij: als je 18 jaar in een mannenlijf hebt gewoond en eindelijk dan echt vrouw mag wezen, snap ik best dat ze er erg op gericht is. Kel is leuk.
pi_1819547
quote:
Op vrijdag 05 oktober 2001 04:05 schreef yo het volgende:

[..]

beetje rare steunbetuiging: "het"? Kelly is een raar maar gaaf wijf, errug leuke bijdrage aan BB en een stuk minder dom dan menigeen zou denken. Jaahaa, Kelly rules! Erg aanwezig, maar goed in die groep, daar vergeef ik haar ijdelheid zonder enige moeite voor. Daarbij: als je 18 jaar in een mannenlijf hebt gewoond en eindelijk dan echt vrouw mag wezen, snap ik best dat ze er erg op gericht is. Kel is leuk.


Oké, je hebt een punt.
Maar 'het' blijft toch iets hebben van een 'relnicht'.
[kraaienstem mode] "dat heb ik niet gedaan Diane!! [kraaienstem mode off/]

This time next year, Het Riagg!

  vrijdag 5 oktober 2001 @ 05:35:35 #184
1234 HiZ
Istanbullu
pi_1819553
quote:
Op dinsdag 25 september 2001 01:43 schreef kavu het volgende:
kelly had een vriend kenan genaamd die haar belazerd zou hebben met zijn vriendin kenan speelt nu in onderweg naar morgen (zie de streams)

hier een foto van kenan:

[afbeelding]


Kenan is een heel gewone Turkse naam. Als ze een vriend met de naam John had gehad hadden we een foto van Kraaijkamp junior gekregen ?
pi_1860824
Kelly trekt het niet meer aan de arme kant en reageert dat duidelijk af op haar teamgenoten, vd BB site ;
quote:
Kelly baalt van haar Captain
Voor Kelly is de maat vol. Ze is de pesterijen van Pascal zat. Als zij hem iets vraagt en vervolgens geen antwoord krijgt, barst ze in huilen uit.

Mirthe Lems 09-10-2001 14:52
Arm Het team in Arm zit rond de tafel voor de lunch. Kelly vraagt Pascal waar de hagelslag staat, maar weet niet dat Pascal en Coos dit beleg stiekem hebben verstopt. Kelly kijkt Pascal verwachtingsvol aan, maar Pascal zwijgt in alle toonaarden. In plaats van met hem in discussie te gaan, loopt Kelly naar de slaapkamer. Daar laat ze zich op haar luchtbed vallen en barst in snikken uit. Zachtjes vloekt ze op Pascal. Bijdehante lul, irritant mannetje, bah! Sandy brengt het bordje eten van Kelly naar de slaapkamer en gaat naast haar zitten. Ze begrijpt de frustratie van Kelly wel. Je kunt niet even van elkaar weglopen he.
Af en toe is dat echt kut , geeft Kelly snikkend toe. Ik vind het stom van mezelf dat ik gelijk moet huilen. Maar ik vraag hem toch wat. Waarom negeert hij me dan? Sandy oppert: Misschien hoorde hij het niet. Kelly schudt haar hoofd. Nee, dat is het niet. Gisteren was er ook zoiets. Er waren nog maar vijf sigaretten en dan zegt hij heel treiterend: 'ik denk dat ik maar eens begin met roken'. Ik vind dat heel flauw! Ik trek zijn pesterijen niet meer.

Spijt
Kelly heeft veel spijt dat ze Pascal Captain heeft laten worden. Hij is verdomme Captain en dan stelt hij zich op als een kind. Het gaat me steeds meer dwars zitten. Achteraf denk ik 'wat ben ik stom geweest!' Ik had gewoon achter Gert moeten staan, toen Pascal en Coos hem wilden afzetten. Wat een stomme trut ben ik af en toe. Ze herinnert zich hoe Gert-Jan zich altijd om haar bekommert. Gert is zo'n lieve schat. Wat heb ik gedaan! Ze moet weer huilen, maar Sandy troost haar dat ze dat van te voren niet had kunnen bedenken.

Waarom word jij geen Captain? vraagt Kelly plots hoopvol aan Sandy. Nee, nee , reageert Sandy geschrokken. Daar heb ik helemaal geen zin in. Ik voel me geen Captain. Kelly begrijpt dat, want zelf zou ze ook geen Captain willen zijn. Ik moet wat harder worden. Nu lijk ik zo'n jankebalk. Sandy geeft haar goede raad. Je helpt jezelf niet als je je zo ergert. Voortaan moet je gewoon maar weglopen.


quote:
Geen vloeitje voor Kelly
Kelly is chagrijnig. Ze heeft na het eten geen peuk kunnen roken en ze snakt naar een sigaret. Gert-Jan vindt dat ze niet zo moet zeuren.

Nienke Hoek 09-10-2001 19:38
Arm - Vind je het soms gek dat een roker wil roken? zegt Kelly fel tegen Gert-Jan .Kelly zit mokkend bij het kacheltje. Ze heeft eerder op de dag in de Dagboekkamer gesmeekt om een vloeitje, zodat ze in ieder geval na het eten kan roken. Nog steeds is haar verzoek niet ingewilligd.
Gert-Jan vindt dat Kelly moet stoppen met zeuren. Ik kan ook wel gaan vragen om een half glas wijn of een halve reep. Kelly vindt dat je dat niet met elkaar kunt vergelijken. Jij bent niet verslaafd. Roken moet je inhaleren: Dat is geen eten of drinken. Dan dringen de woorden van Gert-Jan pas tot haar door en wordt Kelly pas echt pissig. En bedankt, droplul! Ga jij het even lekker voor mij verpesten. Nu krijg ik het helemaal niet meer.

Ze denkt dat ze van Big Brother nu sowieso geen vloeitje meer krijgt, omdat ze dan Gert-Jan een half glas wijn moeten geven. Ze zouden er over nadenken, maar nu jij dit hebt gezegd, doen ze het natuurlijk niet meer, want dan zouden ze met twee maten meten.

Kelly staat op en gaat binnen toch nog maar een keer op zoek naar een vloeitje. Ze vindt een roze kartonnetje. Ze vraagt aan Frank of het mogelijk is om daarmee een shaggie te draaien. Volgens Frank is dat wel mogelijk en Kelly vertrekt weer naar buiten om te roken. Als ik iets wil dan lukt het me altijd, zegt ze tegen Gert-Jan die nog steeds bij het oventje zit. Al val ik nu te barsten op de grond dan heb ik in ieder geval een paar hijsen gehad.


quote:
Kelly schaamt zich voor Gert-Jan
Kelly heeft vandaag echt de bokkenpruik op. Voor de tweede keer deze dag moet Gert-Jan het bezuren. En wederom gaat hij de discussie aan.

Esther Coumans 09-10-2001 22:11
Arm - Ik vond het niet tof dat je van die rot opmerkingen maakte naar het andere team , valt Kelly fel naar Gert-Jan uit. Ze heeft het over een paar weken geleden. Het team van Andries heeft toen twaalf dagen aan de Arme kant gebivakkeerd. Ik zag Andries' gezicht steeds magerder worden en Diane zag er op een gegeven moment niet meer uit. En dan ga jij ze een beetje uitdagen en zeggen hoe lekker ons eten is. Dat is gewoon niet tof. Gert-Jan legt Kelly uit dat hij zo nu eenmaal in elkaar zit. Ik vind dat je ook rekening had kunnen houden met je team. Ik schaam me dan voor jou , bijt ze hem toe.
Honger
Jij ziet het misschien nog steeds als een spel, maar dat is het allang niet meer , zegt Kelly. Ik weet nu wat zij die twaalf dagen hebben doorgemaakt. Ik heb nu ook honger. Gert-Jan vindt dat ze de Battles dan maar hadden moeten winnen. Dit schiet bij Kelly in het verkeerde keelgat. Moeten winnen? Doet het jou dan niks, dat je twee weken intensief met ze heb opgetrokken? De afgezette Captain blijft realistisch. We zijn nu twee teams. Jij vindt dat een koude oorlog voering daar niet bij hoort. Nou ik wel.

Kelly bekent dat ze zich medeverantwoordelijk voelt voor de acties van Gert-Jan. Het is je goed recht dat je dat vindt , zegt Gert-Jan, maar draai het eens om. Zij zeggen toch ook Gert-Jan is een lul. Kelly: Ja, maar ze zeggen niet dat Kelly een trut is. Ik zou me dan heel erg rot voelen, omdat ik twee weken lang een leuke tijd met ze heb gehad. Ook nu heb ik steun aan ze.

Arrogant
Als ik een Battle win, dan wil ik gewoon feest vieren , maakt Gert-Jan duidelijk. Wat ik dan wel raar vind, is dat ik Andries de hand geef als zij hebben gewonnen, maar dat hij dat niet bij mij doet. Fel reageert Kelly dat het komt omdat ze vindt dat Gert-Jan heel arrogant is na een gewonnen Battle. Als je wint moet je ervan genieten. Dat hoort er gewoon bij , is zijn mening. Hiermee is de discussie voor hem gesloten en loopt hij naar binnen om Hints te spelen met het Rijke team.

Coos heeft de hele discussie stil op een afstandje gevolgd. Volgens mij ben je erg depri , is zijn conclusie. Kelly geeft toe dat dit zo is. Ik baal ook dat ik vandaag nog geen sigaretje heb kunnen roken. Coos is benieuwd of Kelly liever in het andere team had willen zitten. Ja, soms wel , zegt ze beschaamd. Ik vind het hartstikke leuk met jullie, maar af en toe botst het. Ik mis ook mijn vriendinnen. Coos vertelt haar dat ze niet moet toegeven aan haar gevoelens. Je krijgt het dan alleen nog maar moeilijker. En dat is dan in jouw nadeel. Als ik jou was zou ik heel sterk zijn. Gewoon even je muil houden, dan komt het goed , geeft hij als raad. Kelly is blij dat ze haar hart heeft kunnen luchten.


  woensdag 10 oktober 2001 @ 11:07:15 #186
16701 scanman01
Today's a good day
pi_1861641
Kelly heeft haar tijd in het BB huis wel gehad denk ik. Het leuke is er eigenlijk al een tijdje af. Ze reageert de laatste dagen heel vreemd op bepaalde personen en spreekt zichzelf regelmatig tegen. Ze lijkt het ook al langere tijd niet meer echt naar de zin te hebben.

Ze gaf zelfs min of meer toe dat ze eigenlijk liever in het andere team had willen zitten (geef haar eens ongelijk). Regelmatig zegt ze dat ze het goed kan vinden met Gert Jan en dat ze hem zo aardig vindt, maar gisteravond heeft ze weer een behoorlijke aanvaring gehad met hem... en dat was ook niet de eerste keer. Ze legt heel veel opmerkingen van GJ verkeert uit, wat dan meteen weer een botsing oplevert.

My soul is painted like the wings of butterflies
pi_1863698
quote:
Op dinsdag 02 oktober 2001 19:23 schreef Beatrice het volgende:
...(m.n. conflictsituaties) reageert ze lang niet zo achterlijk als vrouwen meestal doen. Dan is ze vaak lekker nuchter, beide benen op de grond, geen overdreven gedoe. En geen gekonkel achter iemands rug om, gewoon recht voor zijn raap zeggen waar het op staat.
Pardon

Nuchter?, met beide benen op de grond???, geen overdreven gedoe???? Geen gekonkel achter iemands rug om????

De laatste dagen reageert ze vaak als door een horzel gestoken. Tijdens de discussie aan het ontbijt in Rijk (Au3 versus Diane) haalt ze meteen op agressieve manier verhaal omdat ze denkt dat ze negatief over haar praten (over lange tenen gesproken, iets wat ze Diane verweet).

En overdreven doet en reageert ze in veel opzichten juist wel. Haar uiterlijke fratsen; het zoenen van Andries met AU3 terwijl ze niets met hem heeft en daar een GROOT probleem van maakt).

Geen gekonkel???? Andries hoorde als laatste dat ze vroeger een jongetje was geweest (terwijl hij al wel intiem met haar was) en met alle andere bewoners had ze dat al uitgebreid besproken.


P.s. wil haar nog graag even in het programma houden en vind haar in ieder geval wel erg moedig !

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
  woensdag 10 oktober 2001 @ 16:50:40 #188
15600 BB-King
Long live the King!
pi_1864672
quote:
Op woensdag 10 oktober 2001 15:12 schreef tiki het volgende:

Geen gekonkel???? Andries hoorde als laatste dat ze vroeger een jongetje was geweest (terwijl hij al wel intiem met haar was) en met alle andere bewoners had ze dat al uitgebreid besproken.


Correctie: Gert-Jan was volgens mij de laatste waar ze het tegen had verteld! Mja, maakt verder ook niet veel uit hoor maar wilde het toch even verbeteren!
Wat lees je mijn signature? Heb ik soms wat van je aan?
pi_1871790
Oke, 1-na-laatste dan. Maakt het maar iets minder erg.

Vind haar wel erg 'gevoelig' reageren de laatste dagen.
Ook gisteren in de uitzending de 'aanval' naar Gert Jan over zijn niet toffe gedrag naar de arme bewoners. Imo lichtelijk overdreven.
Het lijkt erop dat ze zichzelf toch erg in het middelpunt zet. Ze moeten zich allemaal aan haar aanpassen. Zie ook incident over de hagelslag. Mijn god, waar kun je je druk over maken

Ze ziet er ook een stuk minder glossy uit de laatste tijd, gna, gna

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
pi_1880461
quote:
Kelly wil niet klagen, maar doet het wel

Kelly deelt een moeilijk moment met Danielle. De omstandigheden in Arm beginnen haar op te breken. Al probeert ze positief te blijven.

Mascha Prins 11-10-2001 18:26

Het blijft een beetje tobben met Kelly. Beweerde ze gisteren nog helemaal gewend te zijn aan de omstandigheden in Arm ('Ik kan nu zelfs heerlijk iedere ochtend naar de wc ), vandaag staat haar petje weer helemaal anders.
Ik ben pas weer gelukkig als ik naar de overkant mag , vertelt ze Danielle. We vormen hier nu wel echt een team, maar het Huis is zo koud, kil en sober. Je moet er echt energie in steken om het gezellig te maken. Ik kan hier niet weglopen. Aan de andere kant kan je je toch iets beter afzonderen en je stress weg-eten met een zak chips, maar hier is niets!

Schoon
Ik zal zo genieten van mijn shampoo , gaat ze nog even door. Toen jullie na die twaalf dagen net in Rijk zaten, hoorde ik jou ook steeds roepen dat je weer zo lekker schoon werd. Danielle vertelt het haar nog sterker: zij geniet nog steeds elke dag intens als ze haar beautycase opent en is de kleine luxe dingen veel meer gaan waarderen na haar periode in Arm.

Toch valt het me daar nog heel erg mee , beurt Danielle Kelly op. Het is minder erg dan ik had verwacht. Danielle's opzet lijkt te werken. Ze geeft toe dat het uiteindelijk zo erg nog niet is. Maar het is zo saaihaai , zucht ze dan weer. En ik wil ook niet op de stoelen zitten, want die zijn vet. Maar ja, ik probeer positief te blijven. Tot slot vermant ze zich echt. Ik mag helemaal nog niet klagen, want jullie hebben hier twaalf dagen moeten zitten.


pi_1880518
wat probeerde ze/het diana nu duidelijk te maken??

het zat 5 minuten te lullen over niets terwijl er wel worden uit haar mond kwamen..
degene die dit weet wil die het mij ff vertellen..

[b]100% hetero autochtoon, die een hekel heeft aan de rest[/b]
  vrijdag 12 oktober 2001 @ 10:54:12 #192
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_1880523
Kelly liegt en draait en laat op geen enkel moment ook maar haar werkelijke gedachten zien.

Alles is zgn weer goed maar ondertussen loopt ze steeds te klagen over alles en iedereen.

Ze voelt niks meer voor Andries maar gisteren bij het afscheid nemen ging ze weer helemaal los bij het kussen van Andries die heel mooi zijn lippen nu opelkaar hield.

Ik wordt haar een beetje zat.

pi_1901287
Kelly is mijn favorietje, heerlijk mens, zichzelf ten alle tijde, camerageil, maar steekt dat niet onder stoelen of banken..puur wijf, hihi, dus..

"ik ben gek op oude mensen, zo leuk, ouwe mensjes"

Al haar uitspraken zijn grappig, zelfs als ze saggerijnt, lig ik dubbel..

  FOK!-Schrikkelbaas zondag 14 oktober 2001 @ 22:50:48 #194
862 Arcee
Look closer
pi_1901315
Kelly wil graag in de Playboy en er veel geld voor krijgen, ook al voor ze in BB kwam, want Pamela Anderson heeft er ook veel geld voor gekregen.
  zondag 14 oktober 2001 @ 22:51:25 #195
17278 pris-fan
Eigenlijk Ymmud..
pi_1901320
Kelly.. ach spoort niet helemaal maarja.. wie spoort er wel.. er is niet voor niets een selectie procedure :P
Bzz!
pi_1905325
quote:
Op vrijdag 05 oktober 2001 04:05 schreef yo het volgende:

[..]

beetje rare steunbetuiging: "het"? Kelly is een raar maar gaaf wijf, errug leuke bijdrage aan BB en een stuk minder dom dan menigeen zou denken. Jaahaa, Kelly rules! Erg aanwezig, maar goed in die groep, daar vergeef ik haar ijdelheid zonder enige moeite voor. Daarbij: als je 18 jaar in een mannenlijf hebt gewoond en eindelijk dan echt vrouw mag wezen, snap ik best dat ze er erg op gericht is. Kel is leuk.


  maandag 15 oktober 2001 @ 14:20:37 #197
2053 Jezebel
pearls before swines
pi_1906261
Ik vind Kelly maar irritant.

De hele tijd loopt ze op iedereen te vitten, en als ze dan tegengas krijgt 'laat niemand haar in haar waarde'.

Alsjeblieft zeg, wat een vermoeiend mens

Ik heb haar ook niet echt de handen uit de mouwen zien steken.

-= It's like wiping your ass with silk... I love it. =-
  maandag 15 oktober 2001 @ 14:31:44 #198
17131 ODOL
's Ochtends op z'n b
pi_1906351
quote:
Op zondag 30 september 2001 02:08 schreef Klep het volgende:
Ze mot er nog niet uit, maar het kunstje kennen we zo langzamerhand wel. Verzin iets nieuws, Kel!
Weer man worden?
Stem voor Leefbaar Fok! met als lijsttrekker Witchfynder.
pi_1906363
quote:
Op vrijdag 12 oktober 2001 10:54 schreef marky het volgende:
Kelly liegt en draait en laat op geen enkel moment ook maar haar werkelijke gedachten zien.

Alles is zgn weer goed maar ondertussen loopt ze steeds te klagen over alles en iedereen.

Ze voelt niks meer voor Andries maar gisteren bij het afscheid nemen ging ze weer helemaal los bij het kussen van Andries die heel mooi zijn lippen nu opelkaar hield.

Ik wordt haar een beetje zat.


Kelly is toch een beetje cult. Alleen het gaat me wel steeds meer tegen staan. Ze is echt veel te veel met zichzelf bezig, niet alleen qua uiterlijk. In gesprekken kan ze zomaar weer wegkijken en met zichzelf bezig zijn. Dat is een hele slechte eigenschap.
Ze blijft voor mij wel de leukste vrouw in het huis, op afstand.
Die afscheidskus vond ik een beetje schijnheilig van beide personen. Echter veel meer van Andries dan van Kelly. Kelly is immers nog steeds een beetje gek op Andries, ze valt op zijn uiterlijk blijkbaar en daarom grijpt ze sneller bepaalde situaties aan. Bij Andries is het heel anders, Kelly is voor hem een man geworden, hij baalt er goed van dan hij als enige het allemaal niet door had. Nog steeds zit hij daar mee. Dat werd ook weer duidelijk toen Leo vroeg naar de gebeurtenis. Andries koppie ging naar beneden, glimlachje erop en de woorden kwamen niet meer zo soepel uit zijn mond...was leuk om te zien trouwens.
Om die reden vond ik bij de afscheidskus Andries veel schijnheiliger.
Komt een man bij de bakker, en wat denk je...?
pi_1910235
In het voorstukje van de uitz. van morgenavond zag je Sandy en Kelly in bed liggen en hoorde ik Kel zeggen, ach ja, mannen denken alleen aan zichzelf..
  maandag 15 oktober 2001 @ 21:37:49 #201
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_1910862
quote:
Op maandag 15 oktober 2001 14:33 schreef wodka het volgende:

[..]

Kelly is toch een beetje cult. Alleen het gaat me wel steeds meer tegen staan. Ze is echt veel te veel met zichzelf bezig, niet alleen qua uiterlijk. In gesprekken kan ze zomaar weer wegkijken en met zichzelf bezig zijn. Dat is een hele slechte eigenschap.
Ze blijft voor mij wel de leukste vrouw in het huis, op afstand.
Die afscheidskus vond ik een beetje schijnheilig van beide personen. Echter veel meer van Andries dan van Kelly. Kelly is immers nog steeds een beetje gek op Andries, ze valt op zijn uiterlijk blijkbaar en daarom grijpt ze sneller bepaalde situaties aan. Bij Andries is het heel anders, Kelly is voor hem een man geworden, hij baalt er goed van dan hij als enige het allemaal niet door had. Nog steeds zit hij daar mee. Dat werd ook weer duidelijk toen Leo vroeg naar de gebeurtenis. Andries koppie ging naar beneden, glimlachje erop en de woorden kwamen niet meer zo soepel uit zijn mond...was leuk om te zien trouwens.
Om die reden vond ik bij de afscheidskus Andries veel schijnheiliger.


Ik had van jouw ook niet anders verwacht

Andries kreeg ook niet echt de kans om te vluchten. Voor die het wist had Kelly hem al in de houtgreep.

Kelly is gewoon een zeur die zeurt omdat vrouwen zgn. altijd zeuren. Ze denkt door te zeuren een echte vrouw te zijn denk ik.

Kelly is over the top en ze mag naar huis. Waarde voor het programma heeft ze eigenlijk in de eerste week al verspeeld.

pi_1919025
Ik kon Kelly eerst nog wel tolereren, maar ik heb het nu toch wel echt gehad met dat gezeik !!!! WEG MET DAT MENS
Three two one I'm the bomb
And I'm ready to go off on your ship
pi_1919100
Kelly moet eens gaan praten met wat lelijkere meisjes of een psychiater of iets dergelijks. Ze denkt dat tv-kijkend nederland haar niet leuk meer vindt omdat ze een pukkeltje heeft en zo wit is... Ze is geen mooie vrouw meer? Denk dat veel meiden graag zo'n uiterlijk zouden willen hebben (exclusief adamsappel etc). Kelly moet niet zo verschrikkelijk oppervlakkig doen, maakt haar alleen maar lelijker. (oh jee, nagels zijn er ook al af en waaat? uitgroei van haar haar!)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_1919607
quote:
Op maandag 15 oktober 2001 21:37 schreef marky het volgende:

[..]

Ik had van jouw ook niet anders verwacht

Andries kreeg ook niet echt de kans om te vluchten. Voor die het wist had Kelly hem al in de houtgreep.

Kelly is gewoon een zeur die zeurt omdat vrouwen zgn. altijd zeuren. Ze denkt door te zeuren een echte vrouw te zijn denk ik.

Kelly is over the top en ze mag naar huis. Waarde voor het programma heeft ze eigenlijk in de eerste week al verspeeld.


Kelly had Andries niet in een houtgreep.Er zat immers een hek tussen.Hij had makkelijk van zich af kunnen slaan maar dat doet hij niet omdat het immers een schijnheilige matennaaier en een watje van de bovenste plank.Hij had haar makkelijk een kusje kunnen geven.Daar is hij niet mans genoeg voor.Kom op Marky, jouw held, ideaal kan geloof ik helemaal niks fout doen of niet? En Andries met zijn opmerking tegenover 'Toen Kelly met Diaaan zoende voelde ik me ook goedkoop, dan moet je daar ook wat van zeggen Pascal'.Wat een watje, wat een loser.
Andries kan je vergelijken met iemand die voor het eerst in A'dam komt en die allerelei lekkernijen krijgt aangereikt.Het zijn de externe factoren rondom Andries die het 'leuk' maken voor het publiek.Deze Friese jongen kan hun gestolen worden.Sukkels zoals hij zijn makkelijk te vinden voor Big Brother.Hij wordt door BB gebruikt als pion zoals dat ook bij Koen gebeurde van de Bus.
Kelly is gewoon op en top vrouw.Iemand die een beetje bij de tijd is moet dat toch toegeven.Door tv-recensenten (Telegraaf, Parool) verwacht als winnaar van BB, met manipulatie natuurlijk.En Andries heeft het nakijken met zijn zogenaamde normen en waarden.
pi_1919735
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:24 schreef schatje het volgende:

[..]


Kelly is gewoon op en top vrouw.


Aaaaaarch dit zie ik als een diepe belediging aan het vrouwelijke geslacht.
Alsof alle 'op en top' vrouwen allleeeeeeen maar bezig zijn met hun uiterlijk en werkelijk helemaal over de zeik gaan van een pukkel, wit vel en uitgroei.
Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
pi_1919763
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:36 schreef tiki het volgende:

[..]

Aaaaaarch dit zie ik als een diepe belediging aan het vrouwelijke geslacht.
Alsof alle 'op en top' vrouwen allleeeeeeen maar bezig zijn met hun uiterlijk en werkelijk helemaal over de zeik gaan van een pukkel, wit vel en uitgroei.


idd, je vergeet overgewicht, het uiterlijk van anderen en hoe het met hun nagels zit.

-edit- en ik vergeet natuurlijk het gebrek aan lipgloss (dankje Schatje)

[Dit bericht is gewijzigd door Pjederdy op 16-10-2001 20:45]

pi_1919824
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:36 schreef tiki het volgende:

[..]

Aaaaaarch dit zie ik als een diepe belediging aan het vrouwelijke geslacht.
Alsof alle 'op en top' vrouwen allleeeeeeen maar bezig zijn met hun uiterlijk en werkelijk helemaal over de zeik gaan van een pukkel, wit vel en uitgroei.


Kan ik het helpen dat je aangesproken voelt.Triest dat jij dat zo ziet.Ben je soms een lelijk eendje?
Het is juist heel erg als je het een week zonder lip gloss moet doen.Ik kan me helemaal inleven in Kelly.
Misschien helpt het als je het blad Opzij gaat lezen.Of doe je dat al soms?
  dinsdag 16 oktober 2001 @ 20:45:23 #208
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_1919834
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:39 schreef Pjederdy het volgende:

[..]

idd, je vergeet overgewicht, het uiterlijk van anderen en hoe het met hun nagels zit.


Oke, ik bijt en ik ga wel op de kast zitten.
Heb je weer zo'n onwetende man die denkt vrouwen te kennen. Jongen, ga jij ajb boeren laten, dat kunnen jullie toch zo goed? Daar word ik toch zooo geil van!
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_1919853
Oh YeSSSS, mag scheten ook??
  dinsdag 16 oktober 2001 @ 20:50:34 #210
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_1919889
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:46 schreef Pjederdy het volgende:
Oh YeSSSS, mag scheten ook??
Hoho, even wachten tot we in bed liggen, dan kan je tenminste nog lekker wapperen.
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_1919903
Om dan maar even in de vooroordelensfeer te blijven :
Een vrouw naar m'n hart.
pi_1919949
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:51 schreef Pjederdy het volgende:
Om dan maar even in de vooroordelensfeer te blijven :
Een vrouw naar m'n hart.
slijmbal
pi_1919972
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:55 schreef schatje het volgende:

[..]

slijmbal


pi_1922925
Net zag ik de herhaling van BB en Kelly stal m'n hart opnieuw. Zelf vrouw zijnde met een sterk ontwikkelde mannelijke kant (maar ik ben er van overtuigd dat niemand echt totaal vrouwelijk of mannelijk is, wij zijn allen van alles wat), vind ik het ontroerend te zien hoe zij probeert een stereotiep vrouwbeeld neer te zetten. Wat moet zij zich onzeker voelen, ben ik wel echt een vrouw want maak ik me wel druk genoeg om gebroken nagels? Als zij van geboorte af aan vrouw zou zijn geweest had ik haar verachten om zulke stompzinnigheden, maar juist omdat zij man was en dus niet precies weet hoe het vrouw-zijn in te vullen, vind ik haar kwetsbaar en lief. Dat zij moge winnen en begrip mag kweken voor transexuelen!!!!
pi_1922952
sorry voor spelfouten!!
pi_1923772
Het is werkelijk ongelovelijk dat Kelly slechts 21 jaar is, en op dit moment in een soort tweede puberteit zit. Ik neem het voor haar op. Want Kelly is geweldig! Hoe zij daar zit, tussen al dat gespuis, en toch volwassen omgaat met types als Frank, Ed en andere figuren die normaalgesproken met een boog om haar heen zouden lopen... Petje af!

Onder al die oppervlakkigheid schuilt een heel gevoelig meisje dat continu op zoek is naar erkenning. Net zoals meisjes van veertien dat doen. Zo zie ik Kelly momenteel: als een meisje van veertien met het inzicht van een volwassene. Dat doen weinigen haar na.

Liefs,
Helga

pi_1923777
pffffffffffff
pi_1923825
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 01:15 schreef Tante Bep het volgende:
pffffffffffff
Tut tut tut! Kelly bedoelt het denk ik alleen maar goed. Waarschijnlijk gaat zij écht door een hel als ze geen zonnebankje kan doen. Iets wat ik me heel goed kan voorstellen. Maar ik ga dat huis dan ook niet in natuurlijk. Overigens is Kelly niet helemáál slim. Was ze dat wel geweest, dan had ze een set opplaknagels mee naar binnen genomen natuurlijk. En dan was er niets aan de hand geweest. Of juist wel eigenlijk. Sorry, mijn humor speelt me parten.

Liefs,
Helga

pi_1923882
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:36 schreef tiki het volgende:

[..]

Aaaaaarch dit zie ik als een diepe belediging aan het vrouwelijke geslacht.
Alsof alle 'op en top' vrouwen allleeeeeeen maar bezig zijn met hun uiterlijk en werkelijk helemaal over de zeik gaan van een pukkel, wit vel en uitgroei.


ze is nog jong en vooral erg onzeker. dat maakt haar niet minder vrouw

jsmn

stay human
pi_1923890
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 00:09 schreef kater het volgende:
Net zag ik de herhaling van BB en Kelly stal m'n hart opnieuw. Zelf vrouw zijnde met een sterk ontwikkelde mannelijke kant (maar ik ben er van overtuigd dat niemand echt totaal vrouwelijk of mannelijk is, wij zijn allen van alles wat), vind ik het ontroerend te zien hoe zij probeert een stereotiep vrouwbeeld neer te zetten. Wat moet zij zich onzeker voelen, ben ik wel echt een vrouw want maak ik me wel druk genoeg om gebroken nagels? Als zij van geboorte af aan vrouw zou zijn geweest had ik haar verachten om zulke stompzinnigheden, maar juist omdat zij man was en dus niet precies weet hoe het vrouw-zijn in te vullen, vind ik haar kwetsbaar en lief. Dat zij moge winnen en begrip mag kweken voor transexuelen!!!!
ik kan het hier alleen maar mee eens zijn.

jsmn

stay human
pi_1923938
Dat niet alleen, zij vertegenwoordigt het idiote camerageile gedrag..typisch eentje, die juist opleeft door de aandacht van anderen en daar ook nog eerlijk over is, zo gek en gestoord als een deur, maar wel leuk..en absoluut het grappigst..

Als ik er ééntje gun, om niet gestoorder dan ze al was uit de BB-debielencircus te komen is het Kelly wel..

pi_1923944
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 02:06 schreef fokstier het volgende:
Dat niet alleen, zij vertegenwoordigt het idiote camerageile gedrag..typisch eentje, die juist opleeft door de aandacht van anderen en daar ook nog eerlijk over is, zo gek en gestoord als een deur, maar wel leuk..en absoluut het grappigst..

Als ik er ééntje gun, om niet gestoorder dan ze al was uit de BB-debielencircus te komen is het Kelly wel..


Ik ben het na vanavond helemaal met je eens
Try anything once, twice to be sure
pi_1925622
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 19:34 schreef Isabeau het volgende:
Ze is geen mooie vrouw meer? Denk dat veel meiden graag zo'n uiterlijk zouden willen hebben (exclusief adamsappel etc). Kelly moet niet zo verschrikkelijk oppervlakkig doen, maakt haar alleen maar lelijker. (oh jee, nagels zijn er ook al af en waaat? uitgroei van haar haar!)
Ik ben het niet met je eens, Isa.

Kelly zit nog niet haar hele leven in haar lichaam, zoals jij dat wel zit.
Ze zal waarschijnlijk door een hel gegaan zijn vroeger en is nu verschrikkelijk blij met haar nieuwe verschijning. Zodra dat haar dan 'afgepakt' wordt, stort haar wereld (die dan misschien wel kleiner is dan die van ons, maar goed) volledig in. Ik kan me er wel iets bij voorstellen.
Vond het verschrikkelijk zielig, gister.

"Hij lijkt 100% op de gemiddelde bear-pornoster" - Cairon
  woensdag 17 oktober 2001 @ 11:05:23 #224
3128 Ellen
Ben gewoon mezelf
pi_1926025
Ik heb gisterenavond naar bb gekeken en heb me mateloos geergerd aan Kelly.

Wat een irritant figuur zeg! Het enige wat ze dwars zit is haar pukkels en dat haar nagels er af zijn bah!
Ik begon er aan te wennen aan Kelly, moest er af en toe wel om lachen, maar gisteren heeft ze bij mij echt afgedaan.

To Know Me Is To Love Me
pi_1926094
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 10:32 schreef Gellarboy het volgende:

[..]

Ik ben het niet met je eens, Isa.

Kelly zit nog niet haar hele leven in haar lichaam, zoals jij dat wel zit.
Ze zal waarschijnlijk door een hel gegaan zijn vroeger en is nu verschrikkelijk blij met haar nieuwe verschijning. Zodra dat haar dan 'afgepakt' wordt, stort haar wereld (die dan misschien wel kleiner is dan die van ons, maar goed) volledig in. Ik kan me er wel iets bij voorstellen.
Vond het verschrikkelijk zielig, gister.


Ik denk dat je voor een deel wel gelijk hebt, maar dat Kelly beter af is als ze kan zien dat ze meer is dan uiterlijk en zich ook minder daar aan vast klampt. Schoonheid is altijd vergankelijk en als je dan al instort als je even niet onder de zonnebank kunt......... Als ze over een jaartje of twee misschien minder geld heeft en zonnebanken, nagelstylistes en wekelijkse kapperbezoeken niet meer kan betalen, zal ze er toch ook mee moeten leren leven.
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
pi_1926099
JAAA...

Een zeikerd is het, ...en dat voor een kerel.

pi_1927053
quote:
Op dinsdag 16 oktober 2001 20:44 schreef schatje het volgende:

[..]

Kan ik het helpen dat je aangesproken voelt.Triest dat jij dat zo ziet.Ben je soms een lelijk eendje?
Het is juist heel erg als je het een week zonder lip gloss moet doen.Ik kan me helemaal inleven in Kelly.
Misschien helpt het als je het blad Opzij gaat lezen.Of doe je dat al soms?


pfffffffff........
Wat is dit voor absurde aanval
Krijg eerder de indruk dat jij je nogal op je gelakte teentjes getrapt voelt en jezelf zonder lipgloss niet mooi vindt . Houden zo meid! Wees er gelukkig mee

p.s. smiley's hebben een functie!

Enne...wat ik ermee bedoeld heb te zeggen is dat je ook een mooie 'op en top vrouw' kunt zijn als je eens een keer NIET bij je make-up-doos kan, dus.....maak je over MIJN uiterlijk vooral geen zorgen

[Dit bericht is gewijzigd door tiki op 17-10-2001 12:59]

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 17 oktober 2001 @ 20:21:25 #228
862 Arcee
Look closer
pi_1932151
Mag die huppelmuts naar huis? Please?
pi_1932396
Ik vergelijk Kelly een beetje met een slagroom-taart. Een stukje is lekker maar wanneer je die hele taart op eet dan wordt je misselijk. Dat laatste is nu het geval.
Haar tijd zit er op, het leuke is er vanaf. Ze brengt ook niets nieuws meer, ze zit haar tijd uit. Nu irriteer ik mij aan dezelfde dingen als waar ik een paar weken geleden nog om moest lachen.
Ze was 'hot', nu is ze 'not'. Kelly is niet tijdloos.
Komt een man bij de bakker, en wat denk je...?
  woensdag 17 oktober 2001 @ 21:22:11 #230
16329 Fidelio
Semper fide
pi_1932654
Inderdaad Wodka, In den beginne kon ik nog wel lachen om onze Kel en qua 'vrouwelijke' bewoners blijft ze hip. Maar ze is niet tijdloos. Ze is niet zo hot meer. Het blijkt dat Kel een beetje een oppervlakkige persoonlijkheid is.

Had verwacht dat ze na verloop van tijd iets vernieuwender zou zijn, maar ja blijft blond he?

ACWW=0602-1484-8425 Naam=Frederik Town=chicago
  donderdag 18 oktober 2001 @ 17:47:47 #231
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_1939562
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 20:21 schreef Arcee het volgende:
Mag die huppelmuts naar huis? Please?
Inderdaad. Ik word gek van haar. Het gejank om haar nageltjes, het hysterische gegil elke keer. Zo'n iemand verpest voor mij echt het plezier van BB3-kijken.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_1939570
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 17:47 schreef I.R.Baboon het volgende:


Inderdaad. Ik word gek van haar. Het gejank om haar nageltjes, het hysterische gegil elke keer. Zo'n iemand verpest voor mij echt het plezier van BB3-kijken.


't Leukt 't voor mij wat op.
  donderdag 18 oktober 2001 @ 18:50:38 #233
7814 wiip
Forgive, but never forget. JFK
pi_1940087
ik kan me heel erg vinden in de irritaties van fokkers over kelly. is dat niet juist hetgene wat mensen boeit?
ze mag wel blijven, maar liever niet winnen.
Descartes:Each problem that I solved became a rule which served afterwards to solve other problems. JFK:Mankind must put an end to war or war will put an end to mankind.
pi_1940764
quote:
Op woensdag 17 oktober 2001 12:43 schreef tiki het volgende:

[..]

pfffffffff........
Wat is dit voor absurde aanval
Krijg eerder de indruk dat jij je nogal op je gelakte teentjes getrapt voelt en jezelf zonder lipgloss niet mooi vindt . Houden zo meid! Wees er gelukkig mee

p.s. smiley's hebben een functie!

Enne...wat ik ermee bedoeld heb te zeggen is dat je ook een mooie 'op en top vrouw' kunt zijn als je eens een keer NIET bij je make-up-doos kan, dus.....maak je over MIJN uiterlijk vooral geen zorgen


Ik kan inderdaad niet zonder gloss en ik voel me helaas niet, was het maar waar, op mijn tenen getrapt.Iemand die zo stom zit te zeiken met 'niet alle vrouwen'.Gefeliciteerd dat jij niet zo bent.Je hebt het schijnbaar nodig.Blijf vooral Opzij lezen dan kom je er wel meid.Verder maak ik mijn woorden niet meer vuil aan je.In mijn gedachten ben je toiletpapier waar ik mijn reetje mee afveeg.
p.s. smiley's (je hebt ze harder nodig dan ik merk ik)
  donderdag 18 oktober 2001 @ 20:12:32 #235
16701 scanman01
Today's a good day
pi_1940822
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 18:50 schreef wiip het volgende:
ik kan me heel erg vinden in de irritaties van fokkers over kelly. is dat niet juist hetgene wat mensen boeit?
ze mag wel blijven, maar liever niet winnen.
LOL.. In dat geval mogen Andries en Diane nog HEEEEL lang blijven....getuige de reacties hier en vooral in andere topics
My soul is painted like the wings of butterflies
  donderdag 18 oktober 2001 @ 20:14:32 #236
16701 scanman01
Today's a good day
pi_1940845
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 20:07 schreef schatje het volgende:
In mijn gedachten ben je toiletpapier waar ik mijn reetje mee afveeg.
Hmmm... gesproken als een echte dame zal ik maar zeggen.... niet echt als een 'schatje'...
My soul is painted like the wings of butterflies
  donderdag 18 oktober 2001 @ 20:17:17 #237
3128 Ellen
Ben gewoon mezelf
pi_1940875
Ik heb genoten van het feit dat ze een zonnebank mochten bestellen, ze ging helemaal uit haar dakkie.
En Hoeraaaa een Battle en die verliezen ze, kan ze weer naar arm. Ow wat genoot ik daarvan!
To Know Me Is To Love Me
  donderdag 18 oktober 2001 @ 20:18:16 #238
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_1940889
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 20:17 schreef Ellen het volgende:
Ik heb genoten van het feit dat ze een zonnebank mochten bestellen, ze ging helemaal uit haar dakkie.
En Hoeraaaa een Battle en die verliezen ze, kan ze weer naar arm. Ow wat genoot ik daarvan!
Ellen, wat een duivels genoegen schep jij erin Kelly te zien lijden!
Ben te zaai voor een signature
pi_1940945
Wéér wilde ik dat ik in dat huis zat!
Kelly heeft het zelf altijd over chique vrouwen...ik zou haar een korte cursus kunnen geven..
De manier waarop ze heur haar achter haar oren doet zou puntje 1 op de agenda zijn.
Vervolgens komt het de hele dag in de spiegel kijken aan bod en natuurlijk het maximum aantal liter lipgloss per week...
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
  donderdag 18 oktober 2001 @ 23:21:31 #240
789 Zuurtje
Le Bon Bonbon
pi_1943434
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 20:17 schreef Ellen het volgende:
Ik heb genoten van het feit dat ze een zonnebank mochten bestellen, ze ging helemaal uit haar dakkie.
En Hoeraaaa een Battle en die verliezen ze, kan ze weer naar arm. Ow wat genoot ik daarvan!
Nu nog ff een battle winnen en dan kan ze genieten van het zeemeerminnetje spelen.
Jammer voor d'r dat Mitchel er niet bij zal zijn.
Wie zijn billen brand, mag blij zijn dattie niet andersom stond
  donderdag 18 oktober 2001 @ 23:25:55 #241
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_1943507
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 20:22 schreef fashionably_late het volgende:
Wéér wilde ik dat ik in dat huis zat!
Kelly heeft het zelf altijd over chique vrouwen...ik zou haar een korte cursus kunnen geven..
Te laat komen en met naaldhakken gooien hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis. Of is dat voor gevorderde supervrouwen?
Ben te zaai voor een signature
pi_1943621
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 23:25 schreef Roache_ het volgende:

[..]

Te laat komen en met naaldhakken gooien hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis. Of is dat voor gevorderde supervrouwen?


Fashionably te laat komen zit gewoon in het basispakket.

Het stiletto-werpen is idd meer iets voor gevorderden...

Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_1944053
quote:
Op maandag 15 oktober 2001 21:37 schreef marky het volgende:

[..]

Kelly is over the top en ze mag naar huis. Waarde voor het programma heeft ze eigenlijk in de eerste week al verspeeld.


Heb jij effe pech!

Kelly is de nieuwe nummer 1 en heeft Andries verslagen in de populariteitspolls!!

Go Kelly!!!

Sex is like Nokia: Connecting People
  vrijdag 19 oktober 2001 @ 00:15:45 #244
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_1944090
Zoals ze huilde nadat ze hoorde dat ze mocht blijven, als een Miss die hoort dat ze de mooiste is van het hele universum.


We have a winner. Of het nu leuk is of niet, deze griet gaat winnen.

Ben te zaai voor een signature
pi_1944928
quote:
Ouders: "Kelly heeft een boodschap"

Kelly's ouders kennen hun dochter als geen ander. Speciaal voor de internetredactie vertellen zij over het karakter van deze bijzondere vrouw.

Mascha Prins 19-10-2001 00:45

Als Kelly's naam vermeld zou zijn in het woordenboek, zou er achter haar naam deze omschrijving staan: vrouw van uitersten. Haar stemming wisselt snel van uitgelaten naar verdrietig en weer net zo snel terug naar uitgelaten.
Haar ouders Liesbeth en Ton herkennen hun dochter helemaal in deze omschrijving. Zij waren aanwezig in Almere en lieten, speciaal voor de internetredactie, hun licht schijnen over het gedrag van de diva met het grote hart.

Kel stapt makkelijk over situaties heen , vertelt Ton. Ruzies bijvoorbeeld is ze heel snel vergeten. Dan is ze weer heel snel vrolijk, maar het kan dus ook de andere kant opwerken.

Impulsief
Volgens Kelly's ouders worden haar stemmingswisselingen veroorzaakt door haar gevoelige karakter. Haar moeder: Dingen die haar raken, uit ze ook. En ze is impulsief, ze leeft bij de dag. Ze is heel nuchter en dat heb ik echt van haar geleerd.

Al heeft Liesbeth het soms wel moeilijk als ze beelden van haar dochter ziet. Zo vindt ze het aangrijpend als Kelly huilt. Als ik haar zie zitten met dat witte bekkie wil ik haar zo graag even vastpakken.

Dat 'witte bekkie' komt volgens Ton vooral door het weinige eten dat Kelly de laatste tijd heeft binnen gekregen. Ze heeft mijn bouw. Ze kan de hele dag eten en niets aankomen en normaal eet ze dus ook de hele dag. Nu dat niet altijd kan, zit ze soms niet lekker in haar vel. Hij wil daar graag nog aan toevoegen dat hij heel trots is op het grote uithoudingsvermogen van zijn dochter. Ze kan goed incasseren.

Verleden
Maar Ton en Liesbeth hopen wel dat hun dochter snel weer naar Rijk mag verhuizen, waar de situatie toch minder zwaar is. En ze kunnen bijna niet wachten tot ze Kelly in haar zeemeerminnenpak in bad zien zitten. Dat is echt iets voor haar. Ze heeft zich altijd geassocieerd met zeemeerminnen vanwege haar verleden. Ze heeft thuis ook allemaal zeemeerminnenpoppen en zelfs een heel zeemeerminnenpaleis , vertelt Ton.

Kelly's ouders verwachten dat ze een hele show gaat opvoeren rond het meerminnenpak. Ze wil zich zo graag laten zien. Ze is nu vrouw en dat wil ze nog iedere dag bewijzen. Naast het zeemeermin spelen, heeft Kelly daarom nog een andere hele grote wens. Dat ze ooit in Playboy mag staan , zegt Ton. Problemen zouden hij en zijn vrouw daar niet mee hebben. Liesbeth: Nee, waarom? Ze mag toch gezien worden? Ze heeft een prachtig lichaam en is heel fotogeniek .

Geliefd
Kelly komt met een boodschap zeggen ze. Ze wil laten zien dat er niets vreemds is aan transseksuelen en Ton en Liesbeth staan ook hier helemaal achter. En het lijkt erop dat hun boodschap overkomt. De reacties van andere mensen zijn alleen maar positief. Iedereen die we tegenkomen, zegt dat ze zich rotstemmen. Ze is sowieso heel geliefd.

Vooral ook bij haar ouders, zo mag duidelijk zijn. Deze twee mensen vinden het niet meer dan normaal dat ze Kelly altijd gestimuleerd hebben in haar vrouwzijn. Mensen vroegen me wel eens of ik het er moeilijk mee had dat ik ineens geen zoon meer had , vertelt Liesbeth. Maar ik heb nooit een zoon gehad. De verpakking is veranderd, niet de inhoud. Natuurlijk wilde ik vroeger ook dat de koningswens bij mij in vervulling ging en dat ik een zoon en een dochter zou krijgen. Maar als ik nu naar haar kijk, denk ik: mijn koningswens is vervuld, want ik heb twee gelukkige kinderen.
bron: de BB site


pi_1945734
quote:
Op donderdag 18 oktober 2001 20:07 schreef schatje het volgende:

[..]

Ik kan inderdaad niet zonder gloss en ik voel me helaas niet, was het maar waar, op mijn tenen getrapt.Iemand die zo stom zit te zeiken met 'niet alle vrouwen'.Gefeliciteerd dat jij niet zo bent.Je hebt het schijnbaar nodig.Blijf vooral Opzij lezen dan kom je er wel meid.Verder maak ik mijn woorden niet meer vuil aan je.In mijn gedachten ben je toiletpapier waar ik mijn reetje mee afveeg.
p.s. smiley's (je hebt ze harder nodig dan ik merk ik)


tjonge jonge ..... wat een agressiviteit. Je doet je naam bepaald geen eer aan. Vraag me af waar die woede en frustratie vandaan komt. En wat heb je nou met die Opzij?? Zie totaal het verband niet. Heb je met iemand ruzie gehad ofzo, en dat projecteer je op mij???

Oke, nog 1 smiley dan maar

Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
  vrijdag 19 oktober 2001 @ 22:34:18 #247
9883 Marble
Was liever geaborteerd.
pi_1952952
Kelly op 1!!!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

My mother was a drug addict. When she got pregnant, she took more drugs. She even tried to kill me inside her with a coat hanger, but I survived. I was born blind as a result, but my mother didn't care. She overdosed choking on her own vomit.
  zaterdag 20 oktober 2001 @ 20:34:16 #248
17573 Magics
Ergens ver weg....
pi_1957400
Alles in het huis ontgaat Kelly. Ze is echt bezig het zeemeerminnenritueel vioor te bereiden. Alsof ze gehypmotised is
....in de donkere nacht.
pi_1957579
kelly laat zich op haar wenken bedienen tijdens haar Visstickshow...
Ed draagt haar door het huis...en Sandy kan te pas en te onpas opdraven naar de badkamer om Kelly te vertellen hoe mooi ze wel niet is....
  zaterdag 20 oktober 2001 @ 21:08:41 #250
16701 scanman01
Today's a good day
pi_1957595
Valt het meer mensen op dat je nu opeens weer duidelijk kunt zien dat ze een man is geweest? Vooral toen ze in de douche bezig was, zag haar gezicht er opeens weer heel mannelijk uit... Misschien door die pruik ofzo...

Ze heeft ook eenn mannenkontje trouwens.... Misschien ook op te lossen door siliconen?

My soul is painted like the wings of butterflies
pi_1957600
Ik denk dat dur neus het eerst aan de beurt is.
pi_1957612
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2001 21:08 schreef scanman01 het volgende:
Valt het meer mensen op dat je nu opeens weer duidelijk kunt zien dat ze een man is geweest? Vooral toen ze in de douche bezig was, zag haar gezicht er opeens weer heel mannelijk uit... Misschien door die pruik ofzo...

Ze heeft ook eenn mannenkontje trouwens.... Misschien ook op te lossen door siliconen?


Je vergeet het beginnende (bier) buikje....geen heupen...
en geen taille....
pi_1957641
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2001 21:08 schreef scanman01 het volgende:
Valt het meer mensen op dat je nu opeens weer duidelijk kunt zien dat ze een man is geweest? Vooral toen ze in de douche bezig was, zag haar gezicht er opeens weer heel mannelijk uit... Misschien door die pruik ofzo...
Dat is precies wat ik ook vond, met die pruik op leek ze helemaal een travestiet..die wisselstemmingen van haar zijn trouwens doodvermoeiend voor haar omgeving..sjesus..nog geen uur ervoor helemaal in de penarie en wilde ze absoluut niet diezelfde avond in dr apepakkie, want de lol was er af voor haar..bang voor "ik sta voor gek" opmerkingen enzo..

Nu trouwens wél een mooi beeld, zo zonder pruik in het bad, ze tovert werkelijk waar een gelukzalige glimlach op haar gezicht..ik denk, dat ze het dan ook zo voelt..

pi_1957653
Hoe een verwend kind blij kan zijn ..
pi_1957710
Verwend? Juist niet..nee, meer als een kind zo blij met een nep-barbie..ze wilde eigenlijk een echte, maar is toch blij met een nep..

Nee, meer als een kind, die heel veel ouderliefde heeft gehad..

pi_1957714
dát heel veel ouderliefde heeft..
  zaterdag 20 oktober 2001 @ 21:36:10 #257
16701 scanman01
Today's a good day
pi_1957761
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2001 21:28 schreef fokstier het volgende:
dát heel veel ouderliefde heeft..
Je had ook je eigen message even kunnen 'editten' !
My soul is painted like the wings of butterflies
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')