abonnement Unibet Coolblue
pi_14540712
Hallo, er volgt zo een heel verhaal. Ik heb dit geplaatst omdat ik benieuwd ben of er meer mensen zijn met dezelfde situatie als ik. Ik zal mijn verhaal kort en krachtig proberen te houden.

Ik ben een jongen van 26 jaar oud. Toen ik 11 jaar oud was is mijn vader gestorven aan kanker, als gevolg van (zo bleek toen het te laat was) MEN-2A syndroom. Dit is een erfelijke aandoening, waarbij er een afwijking in een gen zit. MEN-2A syndroom brengt niets anders dan zich mee dan kanker in de schildklier en eventueel later (in sommige gevallen) in de nieren.

Nog voordat mijn vader overleden was kregen we te horen dat hij kanker had agv MEN-2A syndroom. Daar deze aandoening van erfelijke aard was moest ik als zijn zoon zijnde me ieder jaar mbv bepaalde testen laten onderzoeken om te kijken of ik wel of niet drager was.

Toen ik 15 was kwam aan het licht dat ik drager was van MEN-2A. Op 16 jarige leeftijd is toen mijn schildklier verwijderd om zo kanker te voorkomen. Echter.. ik had al 3mm3 kwaadaardige uitzaaiingen. Maar goed dat die optijd verwijder was dus.

Ter vervanging van de schildklier kreeg ik medicijnen (thyrox). Hiermee kun je heel normaal leven, en gewoon oud worden. Ik heb echt nooit meer zoveel energie gehad na de operatie als tevoren. Alles was anders. De jaren verstreken en ik had niet heel veel fut. Ik ging me steeds slechter voelen, en het leek wel alsof mijn geest vervaagde.

Ik gaf te kennen dat mijn medicijndosis moest worden nagekeken. Dat gebeurde meerdere keren, en het bleek goed te zijn. Toch was ik er van overtuigd dat er iets fout was.

Toen ik 2 jaar geleden ontzettend ziek werd, en arbeidsongeschikt werd verklaard heb ik nieuwe medicijnen en betere testen geeist. Deze medicijnen heb ik nu sinds een jaar, en het gaat weer goed met mij.

----------------------------------------------------------------
Tot zover het medische verhaal.... Nu de psychische kant....
----------------------------------------------------------------

Ik was 11 jaar oud en ik zag mijn vader letterlijk tot niets wegkwijnen. Hij was vroeger bouwvakker, en sterk en breed. Er reste niet meer van hem nu dan een wandelend lijk, hardstikke dun, bloedspugend, geen heldere geest meer etc.

Ik kreeg te horen dat ik dezelfde ziekte wel eens kon hebben. Het zat in de familie. Mijn vader ging dood, en ik werd bang. Tot mijn 15e, toen bekend werd dat ik drager was van de ziekte, zijn NOG 3 familieleden hieraan dood gegaan. Ik was bang... Men zou rond zijn 40e sterven.

Door alle gebeurtenissen, en het eeuwige denken was ik vrij gesloten op school en met sociale contacten. Ik was het liefst thuis. Thuis ik te horen kreeg dat ik drager was van de ziekte werd ik helemaal bang.

Ik 'wist' toen dat ik maar 40 zou worden. Ik wist dat ik kanker had - dezelfde als waaraan ik 4 mensen had zien wegrotten. Hoe zou ik OOIT een kind op aarde kunnen zetten - hoe zou ik iemand dat kunnen aandoen? Stel ik zou een meid tegenkomen en verliefd worden..... stel... en dan trouwen... Als ik waarlijk van iemand houd kan ik het die persoon niet aandoen om die vroegtijdig als weduwe achter te laten.
(DIT HEEFT NIETS TE MAKEN MET HET FEIT DAT HET VRIJWILLIGE KEUS IS VAN DE MEID OM HIER VOOR TE KIEZEN - ZE BESEFFEN NAMELIJK NIET WAT HET BETEKEND!)

Als gevolg van dit alles heb ik me altijd afstandig gehouden van meiden - vanaf mijn 11e tot vorig jaar eigenlijk. Het is nu bekend dat ik gewoon ouder kan worden dan 40 - zoals iedereen. De wetenschap heeft nieuwe technieken etc. Ook baby's die de ziekte zouden dragen zouden geen probleem zijn.

Nu zit ik hier dus... MIjn hele leven afstand gehouden van meiden om maar niet verliefd te worden. Ik wil niemand pijn doen.

Mijn meeste vrienden hebben een vriendin, wonen samen en sommigen hebben zelfs een kind. Ik ben verdomme nog maagd, en heb geen vriendin. Ik heb enorm veel sociale contacten, en daarbij ook heel veel meiden die ik zo de laatste jaren heb leren kennen. Geen een lijkt geinteresseerd.

Ik zie gewoon normaal uit, en ik kan overtuigd van mezelf zeggen dat ik een goed karakter heb. Ik ben nooit aggressief, echt altijd open en eerlijk. Mijn enige minpunt is dat ik wat te veel denk.

Ik wordt helemaal gek hiervan! Of een meid rent weg als ze mijn verhaal horen, omdat ze bang worden ofzo.. Of ze zien gewoon niets in me, of whatever....

Men kan wel zeggen, ach pak je zomaar een of andere meid en neuk der, maar als je een beetje nadenkt werkt dat zo niet. Sex zal (als het al ooit mag komen ) helemaal niet zomaar vanzelf gaan. Het verleden blijft tussen je oren zitten....

Nu zeggen heel veel mensen: ach jongen.. maak je niet zo druk... je ziet er leuk uit, en bent aardig.. meiden genoeg voor je...
Kennelijk niet dus...

26 jaar, maagd, totaal geen aandacht van vrouwen
en ik wordt er gek van!

Ben ik dan werkelijk gedoemd om mijn hele leven liefdeloos te blijven? Een arm om me heen zou al eens heel wat zijn verdomme

En nee.. ik ben ook niet opdringerig, en maar vrij weinig mensen weten dit verhaal.

Die kanker heeft tot zoverre mijn hele leven verpest.. In alle opzichten... naja.. het heeft ook zijn pluspunten hoor.... Levenservaring, mensenkennis, leren genieten van de kleine dingen etc...

Maar, what to do?!?! Ik wil als ieder normaal mens een vriendin of althans wat liefde! Zal het dan werkelijk zo zijn dat DIT het pad is wat voor mij is uitgezet?

Sterven zonder ooit liefde gekend hebben - da's mijn grootste angst!

  maandag 10 november 2003 @ 23:35:53 #2
66514 UniversalNation
It's a Strange World..
pi_14540770
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:33 schreef GeheimnisNacht het volgende:

Sterven zonder ooit liefde gekend hebben - da's mijn grootste angst!


Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an

have you ever seen fire at zero gravity? Its beautiful. slides all over everything. Its like liquid. comes up in waves. Wave after wave....
pi_14540811
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:35 schreef UniversalNation het volgende:

[..]

Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an


Ach ja jij weet natuurlijk precies waar je over praat.
X
X
X
pi_14540813
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:35 schreef UniversalNation het volgende:

[..]

Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an


  maandag 10 november 2003 @ 23:40:18 #5
53835 Razzmatazz
I fell asleep on your sofa..
pi_14540900
Dat wordt een paar weekenden flink stappen dus! Suc6 en probeer vooral van de muziek en de mensen te genieten.
'Cos aren't you the one with your Razzmatazz and the nights on the town?
pi_14540904
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:35 schreef UniversalNation het volgende:

[..]

Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an


Kom jij nog maar eens terug als je ook 26 bent ventje.
  maandag 10 november 2003 @ 23:40:36 #7
49768 Ype
Bijna een hype.
pi_14540910
Dude, je moet het niet zo hopeloos graag willen. Ik weet van mezelf dat als ik een meisje echt leuk vind dat het me nooit zal lukken om haar te krijgen. Als ik daarentegen eens totaal ongeïnteresseerd ben op dat vlak, dan lijkt het net alsof alle meisjes je leuk vinden (ja, ik overdrijf ).
Maar je moet gewoon proberen je leven vanaf dit punt opnieuw op te pakken en proberen in contact te komen met andere mensen. Niet bij de groep mensen blijven plakken die het beter hebben dan jou (in jouw ogen), want dan ga je jezelf puur met hun vergelijken.
En ik zou tevens ook niet over je levensverhaal beginnen meteen. Dat kan mogelijk altijd later nog.
Ohja, en succes ermee nog
Leven kan leiden tot een langzame, pijnlijke dood...
Met dank aan ArmaniMania voor mijn fantastische icoon.
Mobster273: Life's a bitch, zo lang er maar bier bij staat vind ik het best :P
pi_14540925
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:35 schreef UniversalNation het volgende:

[..]

Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an


ook 17 en precies etzelfde alleen komt et bij mij niet door kanker maarre.... andere zaken
If you want to see a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face...forever.
pi_14540941
Indrukwekkend verhaal! * respect * dat je dit opschrijft.

Maar als ik heel direct ben dan komt er geeneen leuke vrouw op je af, ook al zie je eruit als don juan. Je moet initiatief nemen en laten merken dat je diegene leuk vind! Ik begtijp dat je er huiverig tegenover staat gezien je verleden en je lichamelijke condititie maar er zijn vrouwen genoeg die daar begrip voor kunnen opbrengen.

Nog een tip: blijf positief want dat doemdenken werkt als een viceuse cirkel dat zeker niet bevorderlijk werkt. Sterkte en succes in ieder geval.

fluff for life
pi_14540982
ik denk dat het door je muzikale voorkeur komt....
Dimmu Borgir is niet bepaald vrolijk toch...


Infected by invalid behaviour
While capturing the stench of divine putrefaction
Confess to slavery for the world saviour
Give praise and inhale the corruption

The Enfeebled provides the fool
The Disabled provides the tool
The Apathetic demands the affection
To those suffering from their own satisfaction

Devour in self-deceit, conjure the righteous plague
Testify todays contradiction, glorify tomorrows deed
Inconceivable moral priest, hide in preferable dress
Invite to another pleasure feast, the concealment of joyful laughter

The decrepit innocence of your correctness and well-chosen
Elicits the source of the need for immediate forgiveness
Submit to no grace but the spiteful of your disease
Apply to join the unlimited disgrace and a settlement in the skies
And turn the confusion among your children into self-stimulation
The incarnation of your prostitution, the true Evil in disguise

With the ignorance from your cross as the witness
The truth of your tragedy make you justice
In your mirror the high spirit of kindness
Looks like malice

Condemnation of life by the living dead
What a premature judgement, contradiction to the core
How unfortunate I am, cursed to spend time on a battle already won
The shame that will be guarding your grave says it all
Retreat to the crypt and make it worthwhile
Recall my sins furthermore but still be watching yours with a smile

[Dit bericht is gewijzigd door Dragonfly op 10-11-2003 23:43]

I promise not to sell your perfumed secrets, there are countless formulas for pressing flowers, I lie in the soll and fertilize mushrooms, Leaking out gas fumes are made into perfume!
pi_14540994
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:40 schreef Ype het volgende:
Dude, je moet het niet zo hopeloos graag willen. Ik weet van mezelf dat als ik een meisje echt leuk vind dat het me nooit zal lukken om haar te krijgen. Als ik daarentegen eens totaal ongeïnteresseerd ben op dat vlak, dan lijkt het net alsof alle meisjes je leuk vinden (ja, ik overdrijf ).
Maar je moet gewoon proberen je leven vanaf dit punt opnieuw op te pakken en proberen in contact te komen met andere mensen. Niet bij de groep mensen blijven plakken die het beter hebben dan jou (in jouw ogen), want dan ga je jezelf puur met hun vergelijken.
En ik zou tevens ook niet over je levensverhaal beginnen meteen. Dat kan mogelijk altijd later nog.
Ohja, en succes ermee nog
Jij hebt volkomen gelijk
Dezz, koning van Lechland, opperbevelhebber van de Lechlandse Strijdkrachten groet U!
pi_14541021
Tjee... Ik zou zo snel geen oplossing weten maar ik ben erg onder de indruk van je verhaal... *stil*

Op welke manieren probeer je aan een vriendin te komen? Misschien vind je het wel helemaal niks, maar contacten leggen via internet is voor sommige mensen een uitkomst.

Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 10 november 2003 @ 23:44:47 #13
53283 Captain_Chaos
Aláááááááárm.....
pi_14541027
Het absolute bewijs van je ongelijk voor wat relaties betreft bevindt zich in mijn directe vriendenkring. Ik kan het zeggen maar je gaat me ongelijk geven. In de toekomst ga je nog eens aan me denken en zeggen: Verrekt! Captain_Chaos had gelijk man! Tot die tijd moet je jezelf zijn 'and the world wíll turn'.

Sit tight!

Jawohl Herr Kaloin!
pi_14541096
quote:
Dat wordt een paar weekenden flink stappen dus! Suc6 en probeer vooral van de muziek en de mensen te genieten.
Zoals ik al schreef. Ik heb ENORM veel sociale contacten!! Ik ga veel uit, regel optredens voor bands, iedereen kent me zowat omdat ik veel voor iedereen doe. Ik doe vrijwilligerswerk zo hier en daar.. Da's het probleem niet.
quote:
Nog een tip: blijf positief want dat doemdenken werkt als een viceuse cirkel dat zeker niet bevorderlijk werkt. Sterkte en succes in ieder geval.
Ik weet het.. Maar een arm zou hierbij HEEL veel helpen!!
Liefde die ik reeds heb die sterven aan die @#$ziekte...
En liefde die ik voel is onmogelijk te bereiken...
quote:
ik denk dat het door je muzikale voorkeur komt....
Dimmu Borgir is niet bepaald vrolijk toch...
zucht... Enig idee hoeveel metalpeople hiero wonen die van hetzelfde houden? Ik houd net zo goed van electro, klassiek en folklore!

ps... een precies verhaal van wie/hoe ik ben en wat is gebeurd is te vinden op:
http://www.sathaana.cu2.nl

  maandag 10 november 2003 @ 23:52:34 #15
73595 Pentagrammus
Son of Northern Darkness
pi_14541197
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:42 schreef Dragonfly het volgende:
ik denk dat het door je muzikale voorkeur komt....
Dimmu Borgir is niet bepaald vrolijk toch...


Lyric van Dimmu Borgir


Geloof niet dat meisjes dat veel uitmaakt hoor..
Luister zelf ook naar Black Metal,
en ben niet bepaald populair..maar dat ligt niet aan mn muzikale voorkeur.
(Het probleem is uiterlijk in mijn geval mja..)

Zolang je niet War-Painted of met vleeshaken aan je kleren door school oid loopt zullen ze niet afknappen op je muzieksmaak hoor!!

"And the Earth was without Form and Void...And Darkness was upon the Face of the Deep"
pi_14541241
Allereerst wil ik je zeggen dat ik groot respect voor je heb dat je je verhaal hier durft neer te zetten.

Ik ben zelf 27 (bijna 28) en ook nog hopeloos maagd en vriendin-loos.
Ondanks dat ik niet zo'n geschiedenis heb als jouw herken ik wel het gevoel. Ik omschrijf het voor mezelf als een soort bindings-angst.
Ik bedoel kortgezegd mee ' mensen die je niet hebt, kun je ook niet verliezen'. Je hebt al zoveel mensen verloren, en elke keer komt de klap weer hard aan. Anderzijds heb je juist zo die behoefte naar een stukje warmtje, die zachte arm om je heen.
Wat ik in jouw verhaal ook merk, en herken is het stukje een ander niet willen vermoeien met jouw 'sores'. De angst dat de ander bij voorbaat al op je afknapt omdat je het een en ander hebt meegemaakt en daardoor een bepaalde geestelijke balast met je meedraagt.

Als ik het met bovenstaande helemaal mis heb moet je het zeggen, dit is hoe ik het lees, en mezelf in bepaalde dingen terugvindt.

Mijn Fotografie: http://www.bd-fotografie.nl
  maandag 10 november 2003 @ 23:59:44 #17
40067 Demon-X
"What duck?"
pi_14541382
kapotte relaties etc zouden me een worst wezen
nog nooit een relatie gehad hebben, nog nooit die arm om je heen, die zoen....
dat niet hebben gehad das pas errug

maarja ik leef nog.... gvd wat haat ik et hier

If you want to see a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face...forever.
pi_14541423
quote:
contact zoeken met meiden via Internet
Yup zelfs dat heb ik gedaan.. Maar denk maar niet dat iemand geinteresseerd is in iemand met zoiets... zo blijkt maar weer :\

En tja... als ik 6 maanden iemand ken ofzo vind ik toch dat die persoon mijn geval moet weten... Zou onterecht zijn anders. Meestal laat ik iemand na 2 weken ofzo mijn homepage lezen. (http://www.sathaana.cu2.nl/)

  dinsdag 11 november 2003 @ 00:08:34 #19
71492 Miss_Eternity
Kloddertje Roze....
pi_14541605
Niemand weet hoe oud hij/zij wordt!
Je kan met de wetenschap dat je kanker hebt,ouder worden dan een sterk gezond jong mens!
Haal uit het leven wat er uit te halen valt!......treuren doe je maar als je dood bent!

Iemand zei ooit tegen mij: Leef je leven......en je bent vrij.....

en weet je?...hij had nog gelijk ook

-----------------------------------------------hierlangs afknippen-------------------------------------------------
pi_14541686
quote:
Niemand weet hoe oud hij/zij wordt!
Je kan met de wetenschap dat je kanker hebt,ouder worden dan een sterk gezond jong mens!
Haal uit het leven wat er uit te halen valt!......treuren doe je maar als je dood bent!
Iemand zei ooit tegen mij: Leef je leven......en je bent vrij.....
Leuk en mooi gezegd, en het is zeker waar.
Maar het is anders als je zo opgroeid vanaf je 11e, en de mensen om je heen ziet 'wegrotten' - 10 jaar lang wetende dat jou dit ook overkomt.

Daarnaast.. Ik leef mijn leven. Ik doe veel leuke dingen met vrienden Waarom ik HEEL blij ben!! Daar gaat dit topic ook niet over.. Het gaat om het langdurig missen liefde, een arm, seksuele ervaringen etc, als gevolg van dit alles.

pi_14541854
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:35 schreef UniversalNation het volgende:

[..]

Ach ik ben 17 en heb hetzelfde, het went hoor

wen er maar an


oh god daar gaan we weer
Tap tap tap
pi_14541864
quote:
Op maandag 10 november 2003 23:40 schreef StrayDog het volgende:

[..]

Kom jij nog maar eens terug als je ook 26 bent ventje.


boeiuh, ik ben 28....
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_14541926
enne....seks is echt zwaar overschat vind ik.

Ik vind het echt top als iemand zichzelf weet te beheersen en zich niet meteen op de eerste de beste dame werpt.

Ik heb bijna twee jaar een vriendin en nog steeds geen seks gehad. We vrijen wel, maar geen seks.

trouwens, liefdeloos is niemand. Je kan zoveel liefde krijgen en geven van zoveel mensen, da's niet te geloven.

Maar wat wel is...je moet eerst liefde kunnen geven om het te kunnen ontvangen.

En ziek zijn, tja, dat moet je toch niet belemmeren om toch te kunnen liefhebben?

Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_14541984
mss moet je niet op je 26e een cu2 pagina hebben... misschien dat dat een tip is.
deze account is gehacked door GreyHatHacks
  dinsdag 11 november 2003 @ 00:27:57 #25
56951 Najra
---------------
pi_14542030
Ik snap niet waarom je een meid daarmee moet lastig vallen?
Voordat je al in een relatie zit dat je al over kinderen e.d. gaat nadenken ben je denk ik wel een tijdje verder. Als je meteen in het begin al aankomt met de moeilijke situatie waar je in zit kan ik me goed voorstellen dat meiden dat afschrikt. Zo zijn mensen nu eenmaal. Niet doen en dan komt het vanzelf wel goed, ben ik van overtuigd.

Sterkte ermee.

This space is reserved for a very funny quote I stole to make me look half the dumbass I truly am.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')