abonnement Unibet Coolblue
pi_10710715
Hey hoi ik was van plan om een groene wateragaam te kopen tot dat ik een australische zag.. Ik vind deze veel mooier.. maar ik vroeg me af of iemand wist of deze anders verzorgd moeten worden dan een groene wateragaam??

Wie kan mij er wat meer over vertellen kan weinig vinden over de australische namelijk..

Thnks.

[edit]
effe foto gezocht

groene wateragaam

australische wateragaam

[Dit bericht is gewijzigd door Suphafly op 27-05-2003 14:57]

Deal with it; rock 'n roll
  dinsdag 27 mei 2003 @ 15:38:15 #3
41668 Tigress74
*dorpsoudste*
pi_10711846
HI,

Ik weet niet hoeveel ervaring je hebt met reptielen maar als ik zo even snel wat opzoek over deze dieren is dit geen dier voor een beginner.
Het zijn vrij grote dieren dat ten eerste maar vooral de verzorging heeft nogal wat om handen.
Zo lees ik dat de dieren een winterperiode nodig hebben om te kunnen voortplanten.....en met winterperiode bedoel ik dat je de dieren bij max 10 graden moet houden.....dit is zowiezo beter voor de dieren ook al wil je niet kweken. Dit houd dan in dat je de dieren echt op een aparte manier moet gaan houden om die temperaturen te kunnen garanderen...in een terrarium in je huiskamer gaat dit niet echt makkelijk want daar is het al snel warmer.
Ook zijn ze minder makkelijk hanteerbaar dan de groene wateragamen of baard agamen....dus het lijkt me geen starters dier..maar nogmaals ik weet niet hoeveel ervaring je al hebt.

Als je geen ervaring hebt met reptielen in het algemeen of agamen in het bijzonder zou ik eerst voor een baardagaam of wateragaam gaan.
Die zijn wat makkelijker te houden en is ook meer info over te vinden

pi_10712084
Zie linkje boven, deze is dicht.
Posts zijn in die andere te lezen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')