abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † donderdag 5 september 2002 @ 01:57:38 #26
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5663699
krijg de tief, ze benne weer begonne van hun eigen 2/9/02

Ik lig gistere Bea te dotteren hoor ik in mijn reet die Vagijn Krabeet, die pik van dat je elkaars huis naar de tiefus verbouwt. Ik denk , krijg nou dichtgenaaide lippen, wat doet die de fok op de televee nu. Ik kijke over me schouwderduiveland terwijl Bbea als een trein klaarkomt van der eige. Zijn die lijertjes van de Bikbrotter weer vanuit hun eigen tietentiteit uit begonnen met isolatie van jezelf met doel op zich om tot jezelf te komen met je pik recht vooruit, dat dan weer wel.

Ik rol van Bbea af, ik kijke en ik vinnet een goeie groep, echt. Dur zit veel poot en ook tjeel in die groep. Ik vin ze geil, sowieso, met die broeken in hun naat. Ik zeg tegen Bea, als jij je dot hebt schoongeboent, kom eens kijke wat die wijfe aanhebbe, dat is een tanko, dat je je broek in je reet draagt, tegen je ster aan zeg maar. Zij meteen boter pakken. Ik zeg, nee, hoer, ik bedoel niet in je ster, kijk dan , die wijfe van de bikbrotter hebbe van hun beleving uit een string tussen hun buttokkes. Von bea ook geil dus meteen weer op de dot geweest.

Nou ja, verder alles goed, dit en dat, op de bouw ook alles goed, daar niet van. Schele Leo is vader geworde van ze 34e kint, ik ben nu die pik van een nietze aan het lese, die viel en soof en verder kennen jullie allemaal de tief krijge , net zo makkelijk.

Morge meer bikkebrotter vanuit mijn fietsie dan, dat je mijn kijk der op vanuit mijn manifestatie beleeft, stelletje galbakken.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † maandag 9 september 2002 @ 03:34:49 #27
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5717447
Heel dik de kolere voor je bierblix met je tupoc 3/9/02

Effe tussedoor, stelletje braathanen, ik krijg net van me eige de informaasie door van een jonge hier in de bouw die homo is en dus heel goet op internet, dat die syfiliks weer zit te fukken van dit en dat waar ik me tupocs moet kankerlije.

Denk jij, bierblix, dat als ik net van de dot afkruip met het voorvocht van Bea achter aan me taas, dat ik dan ga soeke waar de versameltupoc is? Ben je achterlijk of zo, man. Wat zegt de viel en soof Fruit nou. Je kan alleen maar van jezelf uit maan en vesteren als je in je divudeel zit, snap je pik, maar nee, meneer heeft het te druk met stukken gebakke ij uit die vogelspottersbaart van hem pulleke.

Niks versameltupoc, gek. Doe jij dat maar, leipe lepelbuiger, dat ik gewoon me ken fokuse op de binneste lippe van Bea en daar tussedoor die Stefan van de bikbrotter in de peiling ken houe want die pik ken ik van de pornobeurs, dat weet ik nog want hij hep toen op Bea die Jelliebien Rojaal met likaapje nog gedemolesteert, dus die zal ik niet kenne!! Mag ik effe lache!

Nou, knielix, de balle, schuimrammer, ik ga je zien, maar de nete met je versameltupoc, echt hoor, niet meer doen anders kom ik langs met Hete Klaas, begrepen?

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † maandag 9 september 2002 @ 03:35:32 #28
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5717448
Hmmm, atte is het niet helemaal eens met deze opzet, maar we zullen zien wie de langste adem heeft.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 9 september 2002 @ 12:20:55 #29
959 opa
De man met de witte shawl
pi_5718531
Ik nodig alle fokkertjes uit de hierboven geplaatste columns van Attelenooie in een keer achter elkaar uit te lezen.

Kijken of ze dan nog steeds fan zijn.

Sjee zeg wat een aaneenschakeling van Amsterdamse Volkslijpheden.

Ff volhouwen Cynix, dan kan hier al gauw een slotje op.

Hee, Grufti ! Ab! in die Urne !!
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 01:45:52 #30
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5838476
de tief, ik gaa op eskursie naar het kamarakruisIndex 4/9/02

De pleurietus aan je tietus ik zal scheel worde as ik net niet die rooie van de bikkebrotter aan de lijn hep. Hoe heet ze, die uitgedroogte suitvrugt, die swerfkei met haar dur op, kom hoe heet ze, die ene met die rooie baard bove op der hooft, ik bedoel die schuimie van de zonnebkank, die! Se segt, luister pik, ik ben de baas van de bikkebrotter en je beledigt de groep van se eige want je segt boerenhomo en doe je marok aan.

Ik seg, wil jij rectaal, hoer? Moet ik bang benne omdat jij poen hep, nou, seg het maar hoor? Ik seg tege haar, ik ben de tram des volks , ik vertolk gevoelens van binnenuit maar dan naar buiten, snap je dat Bamie van de doordeweek?

Nou toen bont ze wel in, ik zeg dit en dat, ik seg, kan ik een keer in dat kamarakruis kijke, in dat huis, dat ik se regt op hun tepels ken kijke. Se segt, dat ken, maar dan moet je helemaal zwart gekleed. Ik seg, dit en dat, ik hep vorig week nog een kraak gezet met Dikke Leo, aan bietvakmutsen geen gebrek, wijfie. Nou wij lache natuurlijk.

Ik zeg tegen der, hep je ook root haar op de hummiedot, dat vinnik niet geil namelijk, haar op de dot. Ik hout van sheetven cunts. Dat von ze dan te intiem. Ik seg pleur nou op, maar wel dan die Bo recht in se anusgebeure filme als die ligt te snukkeren.

Nou ja, dit en dat, daar niet van en wat niet al, is geregelt, ik ken morgen in dat kamerakruis, wat op zich al geil is, in een kruis, met een kamera, dat ben ik wel gewent namelijk.

Gistere hep ik met bea een rietmake gemaakt van Horrenie Sluts Vrom Ouderspace, dat Bea dan met een lampekap op der kanus een eeliejen speelt en dat ik dan al die eelijens naar god naai, dat is dan het verhaal zeg maar, dus ik hep wel kamera aanvaring.

Nou, vanavont weer kijke naar die galbakke in dat huis. Kijke of die pik van een moefgaga nog van se taas af is gekome. Verder allemaal ongezien de tiefus voor jullie, fokkers. Op joers, echt wel!

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 01:49:29 #31
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5838506
Ik lees dat die daan in de pleerol kom dat is geil

Ik ben me taas alvast aan het inrijde voor vanavont in het kamarakruis in het bikkebrotterhuis. Geil ideetje van die Kuttie van Hilvarenbeek om mij die tepels hart te late kijken in dat kamarakruis daar. Ik hep afgesproke dat ik wel meself wil blijfe van me eigen uit en dat ik het voor de uitdaaghing doe dus ik ram wel iedere kale muts rauw als het effe kan, even die rooje sjors van me in een prudukiemeewerkster duwe, net so makkelijk.

Lekker heet idee dat die Daan van vorig jaar van haar eige uit met die twee keiharde muslibolle van der in de nederlandse Pleerol komt. Ik vin dat de pleerol altijd te kutzinnig fotografeert, dat je dus wel ziet dat de babes met zwart wit op een dooje boomstronk leune en kijke alsof ze moete schijte, maar wat je wil volgens mij is gewoon dat rosse kutwerk van binne bekijke. Ik kijk bijvoorbeeld ieder avont een uurtje televee altijd en daarna kijk ik drie uur naar bea’s roze vleestelevisie en dan ram ik die afstandtsbediening met paarse hoed van mij der in, ik ben namelijk een jonge van de bouw, vandaar.

Verder alles lekker, dit en dat, alles se gangetje. Ik ga so met Harde Leo zwart een kamertje stuke bij een hoer op de binnebantammer, daarna nog effe op de dot, waterloopleintje pakke, paar mensen in hun rug schoppe en dan langsaam es naar Bikkebrotter om me pik naar boven te kijke in dat kamerakruis.

Ik ga jullie sien, stelletje zeikkutten van Fok met zijn allen, de tiefus in je hoofthuit, echt waar!

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_5838555
* al een beetje fan wordt...
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 12:18:47 #33
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5841991
vinden jullie dit ook geil, met spellingchecker? 5/9/02

hoor net weer van Rektale Edje, die homo is en dus handig op internet, hier bij ons op de bouw dat jullie wat problemen hebben met mijn spelling. Ik zeg, spelling, wat spelling, wie bedoel je Aaron Spelling of heb je het over een spelding voor in bed, dat je een trillend aapie tegen de klit van je wijf aandrukt, dat het net is of er een heel trillend oerwoud tegen je roze boon krijgt gedrukt, maar dat zijn beas woorden.
Hij zegt, nee, dove trekker, een spellingchecker. Ik zeg, wat is dat dan homo? Is het iets geils, kan je het in je reet stoppen dat jij het zo fijn vind, een spellingchecker, laat eens kijken, heb je hem in je komt nu? Dus hop, hij met zijn reet omhoog maar niks geen spellingschecker. ik zeg, nou vertel maar wat voor goors dat is.

Hij zegt, jij attel hebt wel visie van je eige in de identiteit maar om te communiceren met de andere niet bouwvakkende medemens moet je een spellingchecker hebben , dat ie de letters op de goede plaats zet. Ik zeg, heee, pik, tast dat mijn vrijheid van artisticiteit dan niet aan, kan ik me wel uiten vanuit mijn eigen hoedanigheid over de bikkebrotter in mezelf? Hij zegt, Attel, dit en dat, jij kan gewoon je stukken op je laptop schrijven terwijl je met je andere hand Bea klaarwrijft en die checker zorgt dat het er allemaal goed uit komt van ze eige.

Ik seg, luister bouwhomo van internet, ik probeer het een keer en dan vraag ik aan die galbakke van FOK, die uitgebleekte trekpoppetjes daar, wat ze prettiger vinden, ik doe zeg maar van me eige uit een marktgeoriënteerd onderzoek naar de leesbehoefte, goed.

Dus zeg het maar stelletje lijertjes, voortaan met de spellingschecker, zoals nu, imbeciele, of gewoon de rauwe ongespelde kolerelijer die ik ook ben vanuit een bepaalde levensbehoefte?

Ik hoor het wel, stelletje leipkutten.
attelenooje

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 12:22:15 #34
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5842041
Bo die zit met zonder vader van se eige schult 4/9/02

Dat vonnik ik fraatpant, dat die margriet, die dikke met die duitse slagerkuif, dat die net zoon halsbant as Bea hep alleen dan zonder riem. Bea ken ik gewoon van me eigen naar me toe trekke. Staat ze in de keuke en ik hep zin in zuigsjors dan trek ik er dus gewoon naar me toe. Die Margriet kijkt alsof ze jare zuigsjors hep gedaan, maar dat ken ook wel want in de rectklame is het pijpe bij het leve as vrouw. Se hat het over een harde omgeefing, dan weet ik wel wat se bedoelt. De harde eikelhoed van de seelsdijrektor vlak voor der kanus. Suige hoer van babylon where we sit down!
Die Bo vinnik ook goet, van dat ie met zonder vader was opgegroeit, maar daar ken ik inkome van die vader uit want ik sou ook geen soon met tiete aan me ontbijttafel wille hebben. Zit je net lekker te vrete komt Cuppie Bo naast je zitte met een geel sjirt en een rosse broek van se eige. Zou ik ook pleite sijn. Maffe Tinus is toen wel gebleve toen se soon op ballet ging en die is van ze eige een wrak geworde, dus wat lullen we nou?

Stefan is een goeie amsterdamse rammert , dat voel je meteen. Beetje die groep verdele, dat lijertje , beetje al wat centsiluubvanderlubbe op ze taas voor eventueel anaal en dan maar lekker moven, dat is die amsterdam weej! Goeeeed! Hij twijfelt wel lang vin ik . Ik denk dat ik die hele groep al drie keer nam me eige recht tege de muur geramd hat met die leverworst van me, lekker vol vanuit me heupe, met lange zwaaie. Ook die Moefgaga ja. Me reet het mag niet van me geloof, in me rectanus ik vin, dan moet je niet in dat huiis gaan als je niet wil neuke.

Maar goed, dit en dat, ik vin die aarsrobic wel geil, seker wete, dat se met die keiharde graanbrode in hun broek staan te workoute, dat is mooi. Ik ben vorige week nog door een spiegel heengeflikkerd met Geile Sjaan in sportschool De Hete Uit. Ik prikte hem er effe te entoesjast bij der naar binne en toen verlore we even ons wicht. Ken gebeure, maar dan wel op karakter gewoon doornaaie in die scherve

Nou ja, verder alles se gangetje. Ik vin die sjanette ook goet als se der kop hout of as ze bukt, maar verder meer iets voor weeshuis Achterlijke Kutlijerstjes Met Tiete.

Nou, de balle, stelletje gore schijthuizen van Fok. Allemaal de neten, echt hoor! ga jullie sien!
attelenooje

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 12:25:23 #35
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5842085
lijf vanuit het kameraadkruis dat was geil hoor! 5/9/02

Sodetiefteer, eindeluk weer een beetje lebusraum zei adolf tegen eva. Wat een klein kolerehok dat kamarakruis. Bea der kruis is groter van se eige ik sweer het je, daar ken je in verdwale in die rosse grot van dur, maar waar se bij bikkkebrotter in filleme van het huis uit seg maar, dat is gotverdomme net een darrekroem.
Ik vanavont eers kennus gemaak met Lullie van de Nattekeek. Leuk wijf. Niet geil of zo, dat je segt, die scheer ik effe en dan tampie der in, maar wel een sellufmeet sjik en dat vinnik goet. Je ken ook met je knoopsgat omhoog gaan ligge en je darm laten per foreren , maar sij knokt egt voor dur poen. Ik seg, he, rooie rinus met een vaginus, ik ben attel, de tram des volks. Waar ken ik op de dot?

Nou ja, dit en dat, lache natuurlijk, ik seg, ja, lache ken altijd nog, laat me nou dat kruis sien. Ik mee, met die bietvakmuts op die dikke kanus van me en toen dat kamerakruis in. Ik seg tege die camerakruisman, voor de gein dan , ik seg, hee pik, zal ik een vuist bij je plaatste, ouwe ready freddy. Ssssssssssttttt, seg ie, we zijn lijf!!

En verdomt, ik kijk om recht in die pleurisbek van die stefan. Stont een sentimeter van me af die schimmelswabber te kamme omdat ie lijf op de televee kwam. Die daanjelle stont met dur bote klauwe dur skaamhaar uit der muts te trekke omdat dat van de jehova moest waar se dus nog niet los van is seg maar, zag ik vanuit mijn oogpunt.

Nou dit en dat, ik wil net gaan sitte kijke naar die kaarte op tafel legge van dat er een keuse gemaak ken worde, gaat die bo met se taas voor me raam staan. Ik kloppe. Ik seg, he, snurkie snurkmans, opzoute met die dikke ik weet niet of ik homo ben kont. Sssssst seg die cameraman, we zijn lijf!!!

Nou, ons verder de pleuris gelage om die keuses, namelijk dat die steef haan sij dat ie meeging, naar arm. JE MOET MEE , IMEBECIELE DILDOVERKOPER heit ik toen nog geschreeuwt wat je nog hoort op de televee volgens mij. Meneer ging mee, de gek. An se hare hat die Duimie van de Billespleet um dat arme stuk in getrokke als ie niet wou sij se later toen ik dur vingerde bij de auto.

Die stefannie vonnik ik ook goet dat se net als met gim als laatste wert gekoze omdat se een kutkop heeft en kleine tiete. Se keek van dat het niet errug was maar ze hat er de tief in, seker wete. Wij gooide met gim altijd een kastibal op iemant se klootsak wat lagge was van ons eige uit.

Maar goet, ook die spiegelgoog nog gesproke, ik denk laat ik maar meelulle, ik seg, lekkere homogeene groep he pik. Hij een heel verhaal , dit en dat, verlate angst en bindmiddelangst weet ik het, ik seg, pik , jij moet neuke en snel ook, ouwe zakbreuk van me, wat dus weer lagge was.

Nou toen die ene groep naar arm wat lagge was voor die marieke want die ken der reethaar nou niet meer feune en die moet iedere dag zes liter room suipe voor die dikke reet van dur.

Nou, ik ga me nest in, stelletje douwworme van Fok met je lulkoppe. De tiefus voor het slape gaan en morgen met de pleuris wakker!
attelenooje

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_5842180
quote:
Het grote attelenooje-verzameltupoc
maak er maar "Het grote Cynix heeft niks te doen-topic" van.....
  † In Memoriam † dinsdag 17 september 2002 @ 12:48:32 #37
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_5842383
quote:
Op dinsdag 17 september 2002 12:34 schreef BigBear het volgende:
maak er maar "Het grote Cynix heeft niks te doen-topic" van.....
Wat jij wilt.
Het is nog bijna waar ook.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_5854064
quote:
Op dinsdag 3 september 2002 13:44 schreef Cynix ® het volgende:
Hier moeten ze dus in, atte!

* Cynix ® blijft gewoon tegen beter weten in proberen hem duidelijk te maken waarom centrale topics soms zo handig kunnen zijn.


Al die topics in 1 centraal topic zou idd erg prettig zijn.

Voor de liefhebbers weliswaar

(persoonlijk vind ik al die attelenooje topics nl tamelijk irritant).

[Dit bericht is gewijzigd door Cosma-Shiva op 18-09-2002 01:39]

Vanwaar komen wij dan, dat wij ergens heen willen?
pi_5894928
Die Bo zit in een ontkennusvaas van se eige 10/09/02

Die Bo is seker een boerenhomo wat ik dus gevraag hep aan Provinsie Paultje hiewr op de bou. Ik zeg, he, pik, dit en dat, luister es, in de bikkebrotter sit een rammer die dan van se eige op een skele dildo lijk, maar dan dat ie ook slap lult er bij, dat ie heet en ro seksjuweel is maar volgus mij ben het een boerenpoepertvuistfukker. Nou, Paultje een heel verhaal tege me. Ik sla em op se rug, ik denk, dur sit een stuk schamibijf in se keel, maar dat was dus se dialekt van se eige.

Nou ja, dit en dat, wat niet al enso, maar die Bo is dus op seker een sterdanser segt Paul. Hij zit zeg maar in de ontkenussvaas.

Voor de rest eigeluk wel tiefuslijers in dat huis. Die Sjaan Ed , met die hangende kutsmoel van dur, die ongeboren vrucht van nanaat mutskoeri die maak een denkfout, namelijk dat se denkbeelde kan hebben van dur eige. Se heef gotverdomme net tepelhoofe, wat sal je dan aan metanale bagage mee kenne neme in een gesprek?

Me vrouw Bea, die lult je ore van je kop, maar die hep wel seg maar al 7000 keer die sjors van mij in dur mutswerk gehat en ze zuipt als een braakhekke, dus die hep leverervaring.

Die stefan gaat ik opwachte as die dur uitkom en dan plamuur ik um effe mee in een dragent muurtje. Wat een galbak, die geen etisch gemaan en purreerde poedelkanus. Die ga ik egt wel effen met me plamuurmes in se pornoreet scheppe as ik klaar ben met Bo.

Verder lijk die Juutit me wel een geile strakke donder die je heel goet ken naaie in de houding van de schijtende reiger, dat je as man seg maar zweeft op dur bekken en die daniele die is bij de gelovas geweest dus die mag pas weer klaarkomme in 2027, dus dat schiet niet op.

Nou, vanaad vond kijk ik weer en lul ik wel weer een stukkie vol, stelletje schijtbevers van de fok. Allemaal ongezien de tiefteer voor jullie, leipe montgole.

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_5894959
ik hat een bleint deet met oudrie lekker kut dan 12/09/02

Gistere meteen maar de schaam bij ze lippe gevat en een bleint deet geritselt met die oudrie, die hier ook van dur eigen beleefding uit kolompuneert. We hadde agfgesproke bij Haring Arie Zonder Uitjes bij de Westetoren, naast dat bruine knoopsgatmonenument. Ik denk, as ze geil en strak is dan spijker ik dur meteen van me eige effe van onder uit me heupe tege die deur van anne frank aan, wat dus zeg maar wel goet is dan, dat je met hietstories besef je taas bij een eksbewoonster van de bikkebrotter naar binne druk.
Nou ja, dit en dat, ik sie dur aankomme ik denk, krijg nou de tief, ik ga niet ligge knarre met de moeder van een dolliedot met slaapprobleme. Ik seg, hee, ik ben attel, naaie ken je vergete want ik hout van vroue met mijn inhout in hun maar jij bent te oud drie. Nou ja lagge, dit en dat, ik seg, sulle we prate over ut vak, over kolumpuneren bij de FOK? Was goet, dit en dat, beetje gelult over wat we van ons eige as identiteit neerzette voor jullie lijertjes van een galbakke van fok.

Ik seg, ik probeer se egt te late voele hoe een harde pik in een natte skeur voelt, maar dan met schrijve. ik maak de lesert van de fok zeg maar deeltijdgenoot van me eige oorgasfles. Nou ja, sij deet dat ook maar dan vanuit dur eige kutomgeving, dat je egt ergus omheen sit met je vul vaas en dat dan de leser mee late voele van se eige.

Daarna sijn we nog twee uurtje blijve hange in cafe de Kut, waar ik haar van me eige een broodje kut gesont hep gegeve, ja, je moet wat as je niet ken naaie.

Over de bikkebrotter ware we het wel eens. Die Bo is een homoluluseksjuwele skele braatharing, die sjaan ed is van der eige volle maanies deepresief en die stefan is van se eige uit een stuk geil boomsgors met aangekoekt engullehaar.

Nou ja, verdur een beetje met me vingers op die witbroottrommel van dur getrommelt en toen op huis aan, naar Bea, om die een analus van frontalus veeg te geve.

Nou, lijers, allemaal de kuttiefus in je oksels, fokimbeciele van je eige

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_5894984
Die afhaalsjinees van der eige is wel geil vinnik 16/09/02

Krijg nou de baabipangkangkut met zonder saus apaard, der zit gotverdomme een sjinees in de bikkebrotter. Ik lig gistere zwaar me taas naar binnne te sjoele bij Bea, ik seg, als ik gecumshot hep dan ga ik weer us bikkebrotter kijken, effe loere of die Stefan al dood ben. Ik spuit, rol van Bea der reet af en ik kijk regt in het gezich van een sjinees. Ik seg, krijg nou de tiefus, hep ik de televee op radio vrij sjina staan.
Maar nee, dit en dat, dus zit er egt eentje in die zeg maar niet overlede is in ene kont tainer. Een egte levende sjinees. Is toch gek want ik sie se alleen in de afhaal. Afhaalsjinese vinnik wel aardug, maar as ze geen gratis biertje geven als ik me voet jonge haai ophaal, dan schop ik se in hun rug. Trek ik se effe door dat luik heen. Ete make, he, happie, happie, ouwe sjineese rukker, en snel een beetje seg ik dan en dat begrijpe se dan wel in rest au rand Tong Au.

Maar dit is wel een goeie sjinees, die ting, want se hout van klaarkomme. Se wil met dur vingers in dur sjinese teemuts en dat vinnik goet. Ik sou gewoon aan tafel aan me taas trekke, waarom niet, we hebben dur allemaal eentje seg ik maar. Tijdens het koke gewoon effen een kwak in die pan, merkt geen hont. Maar die ting wil het op ze sjinees dus stiekum.

Waar ik wel probleme mee hep is dat ik klaarkommende sjinese niet geil vint. Se schreeuwe so as je se anaal pakt, dat is storent. Bea leest gewoon de krant as ik van hollestein ga, maar sjinese kruipe voor je uit door het hele huis. Reet Ah Reet Ah !!! Dat werk .

Ik sou ting wille aarviseren dat ze gewoon met dur klittie petiitie tege Bo aan kan rije. Die skele boerehomo merkt toch niks, die hokkieplant.

Nu ga ik weer effe in de befstant. De tiefus voor jullie fokleipos. Ga jullie sien.

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_5895012
De reigerschijt, die stevan is een nicht van leer 16/09/02

So, of ik dus gelijk hep van me eige de teer as het niet waar is. Ik seg al weke tege bea, die uitgelope kootkusmat, die pik met die beschimmelde kamembert op se kop, die stevan, die is nicht van leer, nee, ik bedoel dus niet dat ie de broer van Thijs van Leer ben, ik bedoel, hij is een nicht die een harde sjors krijg van se eige as ie leer tege se taas voel. Hij is al heel lang nicht van leer en ik weet ut van se broer die op die seit van die andere nicht van leer schrijft, die Harde Sjank van Klaarverven, die lul van http://www.bb4.nu/ die gaat janke as ie de striems niet meer krijg, die loezer , maar dit is dan wel weer een geil ijtem, dat die broer segt dat steven klaarspuit in koeiehuit.

Verder alles lekker. Taas in ut vet geset, want bea komt so thuis van dur naqtdienst op de walle. Ga jullie sien stelletje leipos van de fok

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')